~.~.~ AllAnime ~.~.~
[ Time waits for no one ... ] AllAnime, un nou forum in care poti discuta despre anime-uri, manga, Japonia ~ Tara Soarelui Rasare ~ si nu numai ... muzica, sport, concursuri, chat room ... [ Searching for my angel ... ]
Lista Forumurilor Pe Tematici
~.~.~ AllAnime ~.~.~ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ~.~.~ ALLANIME ~.~.~

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
blacksilk pe Simpatie
Femeie
23 ani
Buzau
cauta Barbat
23 - 45 ani
~.~.~ AllAnime ~.~.~ / Fan Fiction / War of Feelings-Sailor Moon story Moderat de crazy_angel, dark_ghost, kaleidostar_girl, noir
Autor
Mesaj Pagini: 1
MoonFighter
Baby Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 17
Hi!Sunt noua pe aici si am si eu fanfic..sper sa va placa,e intr-un fel viziunea mea daca as fi continuar SM.Sper sa va placa :D Uitati primul capitol:

Capitolul 1: Un vis plin de amintiri..

Acelasi vis..de trei nopti..
Ea era un el in vis..mergea pe un alee strajuita de coloane inalte in varful carora era niste boluri din care apa tasnea si dupa care cadea lin in jos..la capatul aleii se afla cel mai frumos palat pe care-l vazuse..avea o stralucire stranie si o caldura venea dinspre el..il invaluia..dar o alta caldura il chema..iubirea..
Privi spre cerul instelat,dar nimic nu era cunoscut dar asa de familiar..locuise acolo..si totodata iubise pe cineva de acolo..
Ajuns la jumatatea aleii observa un pasaj ascuns care dadea intr-o gradina minunata..fara sa stie de ce,urma acel pasaj ce simtea ca avea sa-l duca spre ceea ce inima sa tanjea asa de mult..
O gasi..inalta,imbracata intr-o rochie alba ca neaua,cu umerii goi,cu parul auriu cazandu-i lin pe spate..inima sa batea mai tare ca niciodata..o cunostea...era ea,cea pe care o iubea si pe care o dorea..
Acum se afla atat de aproape de ea si ii putea simti acel dulce parfum a flori de primavara,ce candva il mai simtise,o cuprinse in brate si isi lasa usor capul pe pieptul lui,parul cazandu-i peste fata si ascunzand vederii lui chipul ei..
Vroia sa o vada,vroia sa stie cine era ea si de ce inima lui batea asa tare cand o avea in brate..ii cuprinse barbia mica in mainile lui si i-o ridica pentru a-i da o sarutare..
Se trezi.

-La naiba!!rabufni fata cu parul argintiu.Tinea ochii inchisi incercand sa readuca acele ultime momente din vis sperand ca va afla cine era fata ce ii bantuia visele..
-La naiba!La naiba!La naiba!!!tipa in cele din urma fata,saturata sa fie amagita de fiecare data de acelasi vis.Deschise ochii verzi,ce acum erau ca smaraldul din cauza furiei ce ii invada trupul tremurand.
-De ce visez asa ceva??se intreba furioasa in timp ce se dadea jos din pat spre a se duce spre balconul camerei ei.Si de ce sunt baiat in vis??Si cine e acea fata misterioasa cu parul auriu ce imi bantuie mintea zi si noapte??
Ajunsa in balcon,se sprijini de balustrada si privi catre cerul instelat.O stea ii atrase atentia..sau mai degraba stralucirea ei..era o culoare aurie,ca aceea a parului fetei din vis,si de data aceasta stralucirea ei parea sa o atinga in suflet..o mai vazuse pe cer,dar nu-i daduse atentie..dar acum ca o privea ceva ii spunea ca avea legatura cu visul ei.
-Nu,imi imaginez doar!Am ajuns obsedat de acest vis si de acum cred ca steaua aceea are legatura!Am sa innebunesc..doar daca..,si in acel moment o idee nebuna trecu prin mintea fetei,NU SE POATE!Asa ceva e imposibil..nu,nu...ce legatura as avea eu cu..?Nu,e prea tampit din partea mea sa gandesc asa ceva..dar totusi pare o idee rationala..Esti prea obosita!isi spune ea inchizand ochii.Dar totusi am sa o intreb..poate ea are raspunsul la ceea ce caut eu..poate..Dar acum mai bine ma culc,isi zise ea si se indrepta catre pat;aruncand o ultima privire acelei stele aurii.

*                                    *                                     *

A doua zi,visul nu o parasise..si nici acea idee..cu cat se gandea cut atat i se parea mai logica ideea.
Trebuia sa o intrebe,trebuia sa stie..ca altfel innebunea.
Si cu aceste ganduri se indrepta spre palatul rosu din fata ei.Intrand in el se indrepta spre camera unde era singura ca avea sa o gaseasca stand si contempland la ce avea sa faca in continuare.Asa era ea,stilul ei.

-Printesa!zise ea intrand in incaperea ce era asa de calda si plina de culori,atat de caracteristica printesei ei.
-Da,Healer?intreba aceasta ridicandu-si ochii rosii si blanzi pentru a-i intalni pe cei verzi hotarati.
-As vrea sa te intreb ceva.
-Desigur,Healer.Ce te framanta?
-Ce legatura am eu cu oamenii Lunii?puse intrebarea ce incoltise inca din seara trecuta.

Aceasta intrebare nu o uimi pe Printesa Kakyuu ci dimpotriva o intrista,nu credea ca avea sa mai vina acea intrebare ce avea sa schimbe totul..ce avea sa scoata la iveala adevarul.
Healer era uluita de tristetea din ochii Printesei ei,nu se asteptase la asa ceva..sperase la o atitudine uimita,nestiutoare..dar nu la asa ceva..in niciun caz.

-Nu credeam ca ziua asta va mai veni..spuse ea incet.Healer,cheama-i pe Fighter si Maker,te rog.
-Desigur,Printesa,raspunse aceasta privind-o cu mai mare mirare pe printesa ei dupa care porni in cautarea celorlalte doua fete.
-"Nu credeam ca va trebui sa ma despart de ele..pe cine pacalesc eu?Stiam ca intr-o zi vor pleca..in cautarea adevaratelor identitati..si al adevaratului lor trecut..imi va fi asa greu..sa le vad plecand pentru totdeauna..si vor fi din nou ce au fost..dar de data asta voi lasa lucrurile sa decurga cum ar fi trebuit atunci..dar noi l-am schimbat..teama de a lasa printesele sa se indragosteasca de.."aceste ganduri strabateau mintea printesei Kakyuu,a carei ochi erau acum inlacrimati,tristi si atat de indurerati."Ma tem ca ma vor uri..pentru ce am facut..pentru ca le-am ascuns adevarul..dar le voi spune..trebuie sa stie..toate..azi e ziua cand adevarul va fi dezvaluit si un razboi al sentimentelor va incepe..un razboi ce va fi mai dureros decat unul fizic..azi era ziua in care secretul lui Silver Milenium era dezvaluit..un secret ingropat si ce va fi dureros pentru cei implicati..si care va schimba multe.."
Amintiri incepeau sa se desfasoare in mintea ei..amintiri ce le crezuse uitate..

astept pareri!Ja ne! :hi:


_______________________________________

kaze ni naritai..

pus acum 16 ani
   
Usagi_SM
Baby Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 40
waaaaa...auzi...yo propun sa uitam d gx....e mult mai belea aici    acolo e prea strict...orice miscare ai face ti-e frica s t trezesti cu warn sau ban..dak populam forumu asta....mai mult asa....nu mai plecam...oricum moonlight...fanfic-u tau E SUPEEERRRRRR     

_______________________________________
they had no chance...one by one,they died!! you can't kill what's been killed before


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Ce mijtooo MoonFighter, imi place la nebunie , nu am stiu despre cine-i vorba pananu am citit tot , e chiar super descrierea ca la carte    , si actiiune si dialogul e suuperb , deabea astept continuare :X  

war moon story mijtooo imi place nebunie stiu despre cine-i vorba pananu citit tot chiar super

48.4KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
MoonFighter
Baby Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 17
Ma bucur ca va place fan ficul meu
Si mie imi place aici Usagi_SM,dar am sa raman si pe GX mie imi plac aman2 site-uri Si uitati capitolul 2:

Capitolul 2: Silver Milenium

-Silver Milenium..Voi face un popas acolo..zise o stea cazatoare indreptandu-se catre Luna alba si stralucitoare ce se zarea in intunericul instelat al universului.

Acel minunat Silver Milenium..si regina ei,Queen Serenity,impreuna cu fetita ei,micuta Serenity si protectoarele acestuia,micutile Mars,Venus,Mercury si Jupiter.
Queen Serenity,Printesa Serenity,impreuna cu protectoarele sale si copii lor se aflau in afara palatului si faceau o mica plimbare pe aleea starjuita de coloane din varful carora apa tasnea si curgea apoi lin.
Copii erau inaintea lor zbenguindu-se si certandu-se mereu,mai ales Serenity si Mars,mamelor le priveau cu bucurie stiind ca intr-o zi ele vor fi cele mai bune prietene si vor face orice pentru a se proteja.

-Mars,Serenity si fiica ta ne aduce aminte de cum eram noi,nu crezi?zise chicotind Queen Serenity si privind spre prietena si protectoarea ei de o viata.
-Asa se pare,Serenity,raspunse aceasta la randu-i chicotind.
-Dar atunci Serenity era mai apriga decat tine,Mars,ii aminti Venus.
-Eh..se inrosi Mars.Dar se pare ca de data asta e invers.
-Da asa se pare,rase Queen Serenity.Dar oricat de mult se vor certa atat de mult se vor iubi si vor tine la alta,zambi ea catre Mars.
-Asa e,consimti prietena ei.

Intre timp fetele o fugareau pe mica Serenity si radeau si tipau umpland aerul de rasunete ce bucura pe toata lumea.Toti priveau cum cele mici se distrau impreuna cand dintr-o data o stea cazatoare cazu pe Luna.
Queen Serenity simti ca acea stea era de fapt o forma umana,un vizitator,caci nici un dusman nu ar fi indraznit sa atace Silver Milenium in asa fel.Aceasta privi catre locul in care vizitatorul ateriza si se indrepta impreuna cu protectoarele ei spre acel loc.
In mijlocul unui mic crater statea o femeie frumoasa.Primul lucru pe care Queen Serenity il observa erau ochii acesteia:rosii si blanzi.De fapt vizitatoarea era imbracata toata in rosu,iar parul parca ii era de foc,dar raspandea o caldura ce toti din jur o simteau,acea caldura ce semana atat de mult cu a reginei lor..se simteau fericiti in prezenta ei..
Queen Serenity inainta spre ea si se prezenta:

-Sunt Queen Serenity si bun venit pe Silver Milenium,ii zambi Queen cald.
-Sunt Printesa Kakyuu si sunt de pe o planeta indepartata,Kinmoku,si eram obosita si vroiam sa va intreb daca ma lasati sa petrec ceva timp,caci calatoria spre planeta mea s-a dovedit a fi foarte obositoare,ii zise Printesa cu o voce moale si calda.
-Desigur,simte-te ca acasa.te rog sa ma urmezi,iti voi arata camera,ii zise regina dupa care se indrepta catre palatul fiind urmata de acea "printesa de foc",cum au numit-o mai tarziu oamenii Lunii.

Queen Serenity o conduse in palatului de o frumusete exterioara si interioara uluitoare.Peretii straluceau de parca ar fi fost facuti din diamante,holurile lungi de marmura erau curate ca lacrimia si te puteai oglindi in ele,la fiecare fereastra se aflau crini albi,ce erau crescuti in sere speciale de care Jupiter avea grija,si tavanul era plin stele,dar imediat observa ca acesta era de fapt de sticla in care stelele se oglindeau.
Kakyuu privea fascinata de frumusetea acestui loc pe care poposise,dar contemplarea ei fusese intrerupta de vocea reginei:

-Printesa,dar de ce esti singura?
-Spune-mi Kakyuu.De obicei calatoresc singura,iar protectoarele mele de incredere au murit..intr-o batalie..adauga trista printesa.
-Imi pare rau,zise regina apropiindu-se de ea si prinzandu-i umerii gingas.Si de atunci calatoresti singura?
-Da,dar o fac din respect pentru ele.Am promis ca voi calatori singura atata timp cat nu voi gasi sufletele lor in alte persoane.
-Cum poti sa gasesti sufletele lor in alte persoane?intreba nedumerita Queen Serenity.
-Pe planeta mea,se crede ca dupa moarte sufletele protectorilor se indreapta spre alti protectori ce ii vor succeda.Si de aceea am pornit aceasta calatorie..in cautarea sufletelor protectoarelor mele..
-Kakyuu..si de cat timp tine aceasta calatorie?intreba pe o voce blanda Serenity stiind ca avea sa primeasca un raspuns uluitor.
-De trei ani..
-De trei ani nu ti-ai revazut caminul,planeta?..
-Nu..dar protectoarele erau totul pentru mine..familia mea murise in timpul bataliei si ma incredintara lor.Ele mi-au fost si mama si tata si sora..si..acea batalie mi le-a rapit..lacrimi aparusera in acei ochi rosii si calzi acum indurerati de pierderea singurei familii pe care o cunoscuse.

Queen Serenity o imbratisa,dupa care o conduse catre camera ei pentru a se odihni.
Camera ce o primi era spatioasa,un pat mare cu baldachin aflandu-se in partea dreapta a camerei,peretii erau de culoare rosu-portocaliu,o biblioteca se afla deasupra unui semineu ce era vizavi de pat,crini albi se aflau pe o masuta mica aflata in mijlocul camerei.Observa usile balconului deschise larg prin care patrundea o adiere usoara si mirosul de flori ii invada narile.Era minunata..dar acest lucru o intrista..caci camera aceasta ii adusese aminte de camera ei de acasa..acasa..ce cuvant atat de drag dar atat de dureros..
Queen Serenity observa intristarea printesei la vederea camerei si se gandi ca probabil nu-i placea..

-S-a intamplat ceva?o intreba pe un ton ingrijorat.Vrei sa primesti o alta camera?
-Ah,nu.E minunata aceasta..doar ca mi-a adus aminte de casa mea..de camera mea..
-Kakyuu..cred ca ar fi bine sa te intinzi si sa te gandesti ca in curand vei gasi sufletele protectoarelor tale..pari asa obosita,un somn ti-ar prinde bine,o sfatui Serenity.
-Da,ai dreptate,Queen Serenity,incuviinta Kakyuu.
-Spune-mi Serenity,ii zambi aceasta dupa care o lasa singura.

*                                    *                                     *

In alta camera,Queen Serenity era chestionata in legatura de noua vizitatoare de catre protectoarele ei.

-Ce ati vorbit?intreba curioasa Venus.
-Venus,pisica a ucis curiozitatea,ii zambi Serenity prietenei ei.
-De fapt,Serenity,cred ca e "curiozitatea a ucis pisica",o corecta Mercury.
-Presupun ca asa e,Mercury,chicoti Serenity.Stii ca niciodata nu prea le-am nimerit,si ii facu cu ochiul.
-Si ma intreb cum ai ajuns regina,zise ironic Mars.
-La fel cum ma intreb si eu cum ai ajuns sa fii protectoare si detinatoarea puterii focului,i-o intoarse Serenity zambind malitios.
-Voi doua nu o terminati niciodata,le zise dezamagita Jupiter si primi in schimb limbi scoase din partea celor doua,dupa care izbucnira toate in ras dandu-si seama cat de bune prietene au continuat sa fie,si faptul ca una era regina si celelalte protectoare nu le-au schimbat deloc.
-Si cum ramane cu printesa aflata aici?o intreba apoi Mars.
-Pai..va sta la noi cat va dori.Are un trecut trist,zise apoi trista Serenity.
-Ce trecut?intrebara toate.
-Pai..familia ei a fost distrusa..si ea a fost incredintata unor protectoare care i-au fost in tot acest timp o familie.
-De ce zici ca i-au fost?intreba curioasa,de aceasta data,Mercury.
-Pentru ca protectoarele ei au murit in timpul unei batalii care presupun ca a avut loc acum trei ani.
-Si de ce presupui asta?zise Jupiter.
-Pentru ca calatoria ei in univers a inceput acum trei ani.
-Calatoria..
-..ei in univers..
-a inceput..
-acum trei ani??intrebara pe rand Mercury,Mars,Jupiter si Venus uimite.
-Da,le raspunse Serenity.
-De ce?intreba Mars.
-Pentru ca pe planeta ei se crede ca sufletele protectorilor se indreapta dupa moarte catre alti protectori ce ii vor succede.Si de aceea a plecat in aceasta calatorie: sa gaseasca sufletele protectoarelor ei.
-Nu stie ce face inseamna,zise uimita Mars.Universul e imens!Cum se asteapta sa gaseasca acele suflete?
-Are dreptate Mars,zise si Mercury.Nu cred ca stie ce risc isi asuma.
-Ba da,stiu,se auzi o voce din cadrul usii.

Cele cinci fete se intoarsera si privira in directia vocii.Nu stiau de cand se afla acolo,dar vocea ii fusese hotarata cand vorbise.

-Kakyuu,te rog sa ne scuzi ca a trebuit sa auzi asa ceva..stiu ca nu era dreptul meu de a le impartasi,dar ele sunt prietenele mele si totodata protectoarele mele,zise Serenity privind ingrijorata spre Kakyuu.
-Nu-i nimic,Serenity.Nu ma supar.Eu ar trebui sa-mi cer scuze ca am tras cu urechea la conversatia voastra.
-Nu ai de ce,ii zambi Serenity care primi raspuns inapoi tot un zambet.
-Chiar stii ce risc iti asumi?o intreba dintr-o data Mars.
-Mars!se uita taios Serenity la ea.
-Serenity,are dreptul sa ma intrebe,am sosit neinvitata in casa ei.Da,stiu prea bine,Mars.Pot sa-ti zic asa?
-Desigur.Si ce te face sa crezi ca le vei gasi sufletele?
-Increderea mea in ele si iubirea ce inca le o port,raspunse simplu si zambind trsit Kakyuu.
-Dar universul e imens!repeta Mercury vorbele lui Mars.Nu va fi asa usor.
-Stiu,dar nici lor nu le-a fost usor sa aiba grija de mine si sa ma protejeze..asa ca voi face orice pentru a le regasi,ii raspunse pe un ton hotarat Kakyuu.
-Fetelor,cred ca a ajuns,zise bland Serenity.Ar trebui sa-i facem cunostinta cu fetele noastre,zambi apoi ea.
-Aveti copii?intreba uimita Kakyuu vazandu-le asa de tinere.
-Desigur,chicoti Venus.Ele sunt lumina ochilor nostri.Vino sa le cunosri,zise apoi aceasta si prinzand-o de mana pe Kakyuu o trase dupa ea.
-Venus,asteapta-ne si pe noi,striga in urma ei Serenity zambind.Haideti fetelor!mai zise dupa care parasira camera.

*                                    *                                     *

Afara,Kakyuu facea cunostiinta cu fetele ce semanau leit cu mamele lor.

-Kakyuu,ea e mica noastra printesa Serenity,aratand spre fetita cu doua odango si pigtails de culoare aurie dar noi ii spunem Usagi,caci e ca un iepure,"roade" orice mancare,chicoti Venus,dupa care adauga soptind,la fel ca mama ei,ceea ce o facu pe Kakyuu sa izbucneasca in ras,dupa care se apleca spre micuta fata.
-Incantata sa te cunosc,Serenity.Sau preferi sa-ti spun Usagi?
-Usagi e frumos,zise fata referindu-se de fapt la iepure si nu la nume,dar Kakyuu intelese ca prefera numele "Usagi".
-Ea e Rei,fata lui Mars,vei observa mult din temperamentul mamei si la ea,chicoti aceasta din nou.
-Incantata,Rei,zambi Kakyuu.
-Aceasta e Ami,e asa de desteapta,nu-i de mirare ca e fiica lui Mercury.
-Oh,incantata sa te cunosc,micuta Ami.
-Iar fetita asta voinica e Makoto sau Mako,cum ii spunem cu totii,ii facu cu ochiul Venus.Ea e fata lui Jupiter.
-Incantata,Mako!si ii zambi micutei printese.
-Iar aceasta mica scumpete,zise ea luand in brate ultima fetita,e a mea.Minako,ii zambi ea lui Kakyuu.Nu-i asa ca e o scumpete?La fel ca mama ei,chicoti Venus fara modestie,dar asa de incantator incat se stia ca ea e zeita frumusetii.
-Asa e,zambi la randu-i Kakyuu.Incantata,micuta Venus!
-Vad ca ai cunoscut comorile noaster,zise Serenity venind din spate impreuna cu celelalte fete.
-Da,si sunt minunate,le zambi Kakyuu.
-Multumim,ii raspunsera toate.

In timp ce le priveau pe micile fetite jucandu-se,un baietel se apropiara de ele.

-Queen Serenity,o striga unul dintre ei prinzind-o de rochie si tragand de ea.

Serenity se intoarse mirata,la fel si celelalte si privi in jos la baietulul ce privea cu lacrimi in ochi spre ea.Avea parul negru lung si ochi albastri care erau plini de lacrimi.

-Ce e,micule Seiya?il intreba ingrijorata Serenity si luandu-l in brate.
-Yaten rade de mine...zise micutul cu buza de jos tremurandu-i si mai multe lacrimi aparura in ochii acestuia.
-Oh,Seiya,dar Yaten tine la tine,nu trebuie mereu sa-l iei in serios,ii vorbi cu tandrete Serenity si stergandu-i lacrimile ce cadeau pe obrazul acestuia.

Intre timp,alti doi baietei venira spre ele.Unul avea parul argintiu si ochi verzi si celalalt parul saten si ochii lila,si amandoi aveau parul lung prins in coada,ca si celalalt micut.
Cel parul argintiu privi in sus spre Seiya si ii scoase limba.Seiya ii raspunse in acelasi mod,ceea ce le facu fete sa inceapa sa rada,mai putin Serenity si Mars,care aceste gesturi le aduse aminte de ele.

-Yaten,nu-i frumos sa razi de Seiya,il dojeni Serenity.
-Dar si el a ras de mine,o privi sfidator Yaten pe Serenity.
-Asa e,Taiki?il intreba pe cel de-al treilea baietel care statea tacut privindu-le,mai ales pe Kakyuu.
-Da..zise acesta ezitand si privind in directia lui Seiya,care astepta sa nege.
-Seiya,ai primit ce meritai,zise Serenity privindu-l amuzata pe micutul din bratele ei,care isi coborase privirea vinovat.Acum fugi la joaca,il lasa jos Serenity si il trimise in directia micutelor printese.

Kakyuu,surprinsa de privirea insistenta a micutului Taiki,o intreba pe Serenity:

-Serenity,cine sunt acesti baietei adorabili?
-Kakyuu,e un mister si pentru mine..dar am sa-ti povestesc ce s-a intamplat la o zi dupa nasterea fiicei mele,Serenity,ii raspunse aceasta privind inspre cei trei baietei ce se parea ca fiecare avea o favorita.

Uitati si poza cu fetele chibi

war moon story bucur place fan ficul meu mie imi place aici raman mie imi plac aman2 site-uri uitati

38.6KB


_______________________________________

kaze ni naritai..

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
E super calumea    ai o imaginatie bogata si imi place la nebunie sa citesc ce ai scris    Eu sciu f putin nu am rabdare sa scriu chiar asa mult      Deabea astept continuarea !

war moon story super   imaginatie bogata imi place nebunie citesc   sciu putin rabdare

56.7KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
MoonFighter
Baby Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 17
uite si continuarea nici nu am avut rabdare sa scriu asa mult inainte,dar se parea k nu eram prea motivata ca in cazul acesta:P povestea cred ca se va opri pe la cap 25..si va fi si un epilog,desigur iar vb de sfarsit si nici macar nu a inceput povestea aici..gomen..sper sa-ti placa in continuare

Capitolul 3: Amintiri..si iar amintiri..

Era zi de sarbatoare pe Silver Milenium.Mica lor printesa si mostenitoare s-a nascut.Era un copil mic si dolofan,avea ochii albastri ai mamei ei,dar parul era auriu ca rupt din soare.Toti o priveau cu drag si bucurie,stiind ca intr-o zi acest copil va aduce aduce iubire si fericire in inimile tuturor.

-Serenity,cum o va chema?o intreba Mars,privind cu dragoste micul copil din bratele prietenei ei.
-Serenity..ca si pe mine,raspunse aceasta ridicandu-si privirea plina de iubire si fericire catre prietena ei.
-Un nume minunat,zise Venus cu aceea privire ca a lui Mars.
-Multumesc,le zise Serenity avand lacrimi in ochi.Minako si Rei ce fac?
-Dorm ca niste ingerasi,zise zambind Mars cu gandul la copilul ei din camera alaturata.
-Macar acum sunt ingerasi,caci cand se trezesc..zise Venus cu o fata chinuita,dar se stia ca nimic nu o bucura mai mult decat sa o aiba pe Minako.
-Dar unde sunt Mercury si Jupiter?intreba Serenity,dupa care adauga trista:Nu au venit sa ma vada..si nici pe micuta Serenity..
-Suntem aici,Serenity,zise vocea lui Jupiter din cadrul usii.
-Cum sa nu venim sa te vedem si sa o vedem pe cea de a doua Serenity?zambi Mercury catre ea.
-Fetelor!privi cu lacrimi in ochi catre celelalte doua prietene ale ei.Am crezut ca m-ati uitat..
-Serenity,nimeni nu te poate uita,nici daca i se sterge memoria,veni Jupiter langa ea si o mangaie pe fata.
-Jupiter..lacrimile de bucurie ii cadeau acum libere pe obraz simtind iubirea tuturor pentru ea.
-Nu plange,Serenity,ii zise bland Mars,nu acum e vremea sa plangi.
-Plang de fericire,Mars.Fericirea de a va avea ca prietene,zambi Serenity catre toate.Si la voi dorm Ami si Mako?
-Nu,chicoti cele doua mame.Ami se uita in niste carti,zambi Mercury,iar Mako alearga baietii de prin palat,adauga Jupiter zambind si ea.
-Sa le chemati si pe ele sa o cunoasca pe micuta Serenity,le zambi ea.
-Desigur,dar acum ar trebui sa dormi putin.Arati obosita,o sfatui Venus.
-Da,ai dreptate..dar as vrea sa mai stau cu voi..
-Avem timp si maine,ii facu cu ochiul Mars.Acum ia si dormi.
-Bine..zise Serenity punandu-si mana la gura in timp ce casca si apoi isi aranja copilul langa ea si inchise ochii cufundandu-se in lumea viselor,in timp ce celelalte parasira camera privindu-le cu multa dragoste pe cele doua raze.

*                                    *                                     *

A doua zi,Serenity a fost trezita de trei zgomote ce pareau sa fi cazut din cer.Se uita catre micuta de langa ea sa vada daca inca dormea,dar aceasta o privea cu ochii mari albastri,intr-un fel studiind-o.Zambi catre ea dupa care o lua in brate si pleca in cautarea prietenelor ei.Le gasi in curand stateau in jurul unui crater mai mare,care inca era plin cu fum de la aterizare.Apropiindu-se ceilalti ii facura loc si astfel ajunse aproape de Mars.

-Ce s-a intamplat?o intreba ingrijorata.
-Ce?se uita mirata in dreapta ei Mars.Hey,ar trebui sa fii in pat,o dojeni Mars.
-Mars,stii ca nu pot sta in pat daca ceva se intampla in Silver Milenium.
-Da,stiu..pai,ce s-a intamplat?Nici noi nu stim,dar se pare ca ceva a cazut pe Luna.Dar mai mult ca sigur e un mic asteroid,vom vedea dupa ce fumul se risipeste.

Imediat ca spuse aceste vorbe,fumul se risipea incet cu incet,dezvaluind nu un asteroid,dupa cum zisese Mars,ci un fel de cristal mare,din care se auzeau plansete de copii.Toti mirati privira spre acel cristal ce parea ca palpaia.
Venus si Mars se apropiara sa vada daca avea vreo intrare.Cand se apropiara de cristal,nu mai trebuia sa caute o intrare caci acesta se desfacu in doua,ivindu-se trei baietei inveliti in paturi de culori diferite.
Unul avea parul negru ca al noptii fara stele si ochii albastri ca al globului albastru asupra caruia Luna veghea si era invelit intr-o paturica rosie,celalalt de langa el avea parul argintiu ca stralucirea Lunii si ochii verzi ca de jad si era invelit intr-o paturica alb-albastruie,iar ultimul avea parul saten si ochii lila ca a levanticai si era invelit intr-o paturica galbena.
Venus si Mars se uitau la cei trei baietei mirate.Dar plansul acestora le trezi la realitate.Cele doua si Mercury se apropiara de ei si ii lua in brate.Venus il lua pe cel cu parul argintiu,Mars pe cel cu parul negru si Mercury pe cel cu parul saten.In momentul cand au fost luati in brate,acestia au incetat sa mai planga si priveau catre cele trei fete cu ochii mari si studiosi.

-Serenity,se pare ca mai avem un motiv de sarbatoare,zise Jupiter stand langa ea.
-Da,asa se pare,zambi Serenity privind spre copilul din bratele lui Mars.Mars,adu-l putin pe cel micut.

Mars se indrepta catre prietena sa care o avea pe Serenity in brate si ii arata copilul.Acesta nu privea catre ea ci catre copilul ce acum dormea linistit in bratele ei.O aura aparu in jurul baietelui.Serenity,mirata,ii zise lui Venus sa o aduca pe Minako sa faca cunostiinta cu baiatul ce il tinea,dupa care ii zise acelasi lucru si lui Mercury.
Era ceva ciudat la acesti trei baietei,si Serenity banuia ca stia de ce e vorba.
Fiind aduse Ami si Minako in fata celor doi baieti,si la acestia aceeasi aura se vazu.
Serenity si-a dat seama,dar ceilalati pareau ca nu.Asa ca le explica:

-Acesti trei copii au puteri speciale: acesta,si arata spre copilul din bratele lui Mars,puterea lui speciala e iubirea,care de asemenea se gaseste in fiica mea.Aceasta putere o am si eu,cu inima pot face orice,asa si acesti doi micuti.Celalalt,si arata spre baiatul din bratele lui Venus,are puterea de a vindeca,putere care o are si Minako,si Venus.Vor fi capabili de a alunga raul din oameni,de a-i "curata".Iar acesta,si privi in directia lui Mercury,are puterea de a crea,la fel ca si Ami si Mercury,pot sa creeze noi vieti pentru cei rai.Dar aceste puteri nu au mai fost folosite de mult,pentru ca pentru a le folosi trebuie doua persoane si nu una.Noi,in trecut am fost capabile sa le folosim,dar fiindca perechile noastre care detineau aceeasi putere ca si noi,au murit,nu am mai putut folosi aceasta putere,zise ea trista la amintirea perechilor lor.
-Deci..asta inseamna ca ei sunt ursitii copiilor nostri?intreba uimita Venus.
-Nu neaparat,ei trebuie sa se gaseasca ca sa poata folosi puterea aceasta,trebuie sa simta iubire unul pentru celalalt,mai tii minte?Noi nu am putut folosi puterile acestea daca nu ne iubeam partenerii..
-Da..ai dreptate,Serenity,zise trista Venus.Mi-aduc aminte..
-Daca nu se vor iubi..ce se va intampla cu puterea lor?intreba Mercury care stia si ea prea bine acele puteri.
-Nimic.Vor ramane acolo pana cand vor gasi un alt partener care sa le corespunda,ceea ce se intampla foarte rar.
-Si ce nume le vom da?intreba Venus apoi.
-Acesta invelit in rosu vreau sa-l cheme Seiya,zise Serenity privind cu dragoste spre el,amintindu-i vremuri frumoase.
-Iar eu ii voi spune micutului asta,Yaten,spuse Venus,privind in acei ochi verzi.
-Si acesta va fi Taiki,zise si Mercury,dandu-i o sarutare pe frunte micutului.

*                                    *                                     *

-Si asta e povestea,Kakyuu.Acesti trei micuti au aparut din senin in viata noastra,dar cu un scop precis,zic eu.
-Si..partenerii vostri cu care ati putut folosi puterile,sunt tatii copiilor vostri?intreba Kakyuu privind-o pe Serenity.
-Da,Kakyuu,ei au fost...raspunse trista si privi iar catre acei micuti,si o adiere ii mangaie parul..si o lacrima se prelinse pe orazul celor trei femei..Serenity,Venus si Mercury..


_______________________________________

kaze ni naritai..

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Sow sad , I wana cry , ce mijtoo !    e emotionant , interesant , deci ai creat un fel de ce sa intamplat inainte de ce a creat desenatoarea lor e superb 

war moon story sow sad wana cry mijtoo !    emotionant interesant deci creat fel intamplat

61.6KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
MoonFighter
Baby Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 17
da,asta a fost intentia mea,dar continuarea e dupa anime,caci in manga Starlights si Princess Kakyuu mor oricum vor fi momente frumoase intre Yaten si Minako(acest fic are in vizor acest cuplu),de fapt un capitol intreg va fi dedicat lor..si uite si cap 4:

Capitolul 4: Ultima data..

Printesa Kakyuu a mai ramas doisprezece ani in Silver Milenium..de fapt a ramas cu un scop..care in anul plecarii ei avea sa-l dezvaluie lui Serenity.
Se plimba cu aceasta prin gradina lui Jupiter inspirand mirosul incanatator al crinilor.Trebuia sa-i spuna..era acum sigura ca avea dreptate..a avut doisprezece ani sa mediteze..iar acum era timpul sa-i spuna..

-Serenity..
-Da,se intoarse ea catre prietena ei,Kakyuu.
-As vrea sa vorbesc cu tine..despre ceva..destul de delicat..
-Desigur,Kakyuu.Despre ce e vorba?o intreba aceasta ingrijorata de tonul serios al lui Kakyuu.
-Tii minte ca atunci cand am venit ti-am spus ca am pornit aceasta calatorie pentru a gasi sufletele protectoarelor mele?
-Da,imi aduc aminte.
-Pai..le-am gasit.
-Vorbesti serios?o intreba uimita Serenity.Ce bine!Si cine sunt?
-Pai..cei trei baieti,raspunse grav intrebarii ei.

Serenity ramase fara cuvinte."Cei trei baieti"..aceste cuvinte se invarteau in capul ei..

-Esti sigura?o intreba Serenity trista.
-Da..de aceea am ramas acesti ani pe Silver Milenium.Am simtit ceva din partea lor..si privirea lui Taiki mi-a adus aminte de protectoarea mea,Maker.
-Dar ei sunt baieti..si din cate am inteles de la tine,erau protectoare..adica fete..incerca Serenity sa aduca argumente.
-Da asa e,erau fete.Si nu stiu de ce s-a intamplat astfel..dar atata timp cat sufletul lor se afla in ei,ei vor fi protectorii mei..si,Serenity,stiu cat de greu iti e,dar stii si tu cat de greu mi-a fost si prin cate am trecut cautandu-le..am nevoie de ele..sunt singura mea familie..
-Stiu,Kakyuu..stiu ce e singura ta familie..dar ei sunt indragostiti..si fiica mea e indragostita..si nu pot sa le iau iubirea,zise cu lacrimi in ochi Serenity.
-Serenity,m-am gandit mult la acest lucru de cand am descoperit ca in ei se afla sufletele protectoarelor mele..si stiu ca poate va suna insensibil din partea mea..dar cred ca ar trebui sa le stergem memoriile..aminitirile ca s-au cunosocut ca s-au iubit..
-Kakyuu!ii zise bland Serenity.Poti sa le stergi amintirile,dar nu si sentimentele..dar ma voi increde in tine..iti voi inapoia familia inapoi.Si stii de ce fac asta?
-Nu..de ce?
-Pentru ca daca ei sunt adevaratele iubiri ale fetelor noastre si ei sunt singurii lor parteneri pentru a-si folosi puterea,atunci ei se vor reintalni si se vor iubi din nou si atunci amintirile se vor intoarce.Cred in iubire..si sunt sigura ca daca se iubesc cu adevarat acum..se vor mai iubi si a doua oara.

*                                    *                                     *

Intre timp,in gradina se mai afla cineva..auzise totul..nu intetionase..dar auzise..si nu avea de gand sa i se fure iubirea asa de usor pe cum credeau ele.Avea sa lupte si va fi mereu cu ea,nu se va desparti de ea nici daca o ameninta cu moartea.Si zicand acestea in minte,ochii verzi se aprinsera ca niste flacari verzi vii.
Apoi porni in cautarea celeia ce ii stapanea inima.
Mergea pe aleea strajuita de coloane din varful carora tasnea apa si apoi cadea lin spre pamant si pe la jumatatea aleii,vazu pasajul ce de atatea ori il parcursese spre a-si intalni stapana inimii.
Pasii nu aveau nevoie de indrumare..mergeau singuri,caci stiau ca la un moment dat isi vor gasi perechea,inima ii batea navalnic,tanjea dupa ea..
O gasi..inalta,dar totodata mai mica decat el,imbracata intr-o rochie alba ca neaua cu umerii goi si parul auriu cazandu-i lin pe spate..Se intoarse la auzul pasilor lui..
Il privi cu acei ochi albastri minunati ce mereu il fascinara si ii zambi..acel zambet ce ii topi inima..se indrepta spre ea si o cuprinse in brate,o tinu strans la pieptul ei,jurandu-si in gand ca nu o va pierde,dupa care ii prinse barbia delicata si o ridica spre a-i da o sarutare.Ii saruta acele buze moi si calde..ce ii ofereau alinare si dupa care el tanjea de fiecare data.Se desprinse de ea si o imbratisa iar strans la piept si ii sopti numele:

-Minako..

Aceasta ii simti nelinistea,nesiguranta si simti ca trebuia sa-i ofere alinare.Se uita la el si ii zambi,dupa care il trase dupa ea.Era sortitul ei,asa ii spusese mama ei,Venus,si atunci insemna ca nu avea de ce sa se teama de el..si ea ii va apartine pe veci.
Se lasa condus de ea..ii simti emotia in timp ce il tinea de mana,si se intreba care era motivul emotiei ei asa subite..
In curand ajunsera intr-o poienita,deasupra caruia stele vegheau..totul era verde,ca ochii lui si flori albe pluteau prin aer purtate de o boare calda..privi spre ingerul lui..care acum era asezat pe o patura alb-albastruie..patura lui de can era mic..nu stia ca era asa de mare..uitase de acea patura..dar se parea ca ea nu..avea grija de el..si acum era randul lui sa o protejeze sa aiba grija de ea..si avea sa aiba,indiferent de pret.
Se aseza langa ea si o privi lung si adanc in acei ochi minunati albastri si plini de iubire..

-Minako..Minako a mea..aishiteru!si in momentul cand spusese cuvintele acelea,isi realiza teama..teama de a o pierde..de a nu o mai vedea..de a-si pierde sensul vietii..da a trai o viata fara lumina..fara lumina lui..fara ea..
O cuprinse in brate si ii saruta parul moale si parfumat..
-Yaten..aishiteru,ii zise ea inrosindu-se dar privindu-l in ochi spre a-l asigura de iubirea lui..dar ea nu stia ca el era sigur de iubirea ei cu mult inainte de a-i spune aceste cuvinte..stia ca il iubea,o vedea in ochii ei..si spera din tot sufletul ca si ea era sigura de iubirea lui.

Apoi ea se lasa spre el si il saruta adanc.Amandoi erau intinsi pe acea patura,inlantuiti in imbratisare si uniti prin inimi.Ea ii apartinea..el ii apartinea..stelele le binecuvanta iubirea si natura le-o imbratisa..patura incepu sa straluceasca,protejandu-i intr-un cristal mare argintiu imbinat cu auriu,si ferindu-i de ochii lumii..
Cei doi se iubeau..isi uneau destinele..isi pecetluiau soarta..jurandu-si iubire eterna..
Cristalul stralucea din ce in ce mai tare odata cu bataile inimilor celor doi..odata cu iubirea lor ce crestea in timp ce o insemnau cu un sarut..
O ultima privire..albastru imbinadu-se cu verde..in ochii celor doi iubirea rasarea si nimic nu o putea opri..nici macar stergerea unor amintiri..
Si atunci stiu..ca oricat e mult ar lupta..tot vor fi despartiti..aceasta era ultima lor intalnire..caci maine nu vor mai fi un cuplu..vor fi niste straini..niste straini ce s-au iubit..si care vor continua sa se iubeasca..

uite si o poza cu acest cuplu

war moon story da,asta fost intentia mea,dar dupa anime,caci manga starlights princess kakyuu mor

17.7KB


_______________________________________

kaze ni naritai..

pus acum 16 ani
   
MoonFighter
Baby Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 17
Capitolul 5: Trecutul dezvaluit

-Si astfel am descoperit sufletele protectoarelor mele,le zise Kakyuu privindu-i tematoare de reactia lor.

Acestea o priveau fara sa mai spuna un cuvant.O intelegeau si nu..iar ceea ce nu intelegeau era de ce a trebuit sa faca una ca asta??Printesa lor??Dar nici unu nu putea sa spuna aceste ce-i framanta in afara de Healer,care izbucni avand dispret in ochi:

-Printesa!!Vrei sa spui ca ne-ai sters amintirile si ne-ai schimbat identitatile??Ne-ai indepartat de cele ce le iubeam pentru a putea avea din nou o familie??
-Healer,inceteaza,ii zise Maker.Trebuie sa o intelegem..
-Ce sa intelegem??striga spre ea.Sa inteleg ca pentru un scop nobil mi-a schimbat identitatea si m-a transformat in fata??Sa inteleg acest lucru??Sa inteleg ca mi-a luat iubirea??Sa inteleg ca mi-a sfasiat inima??Ca m-a injumatatit??striga cu lacrimile curgandu-i pe obrazi;dar in momentul urmator o palma ii opri valul de furie si dispret.

Fighter o lovise.Apoi o privi cu indignare:

-Nu esti singura care a fost injumatatita,Healer,ii vorbi dur ea.Am promis ca o vom apara pe Printesa si ca nu vom contesta deciziile ei,nici cele luate in prezent si nici cele luate in trecut.
-Uite cine vorbeste!ii zise zeflemitor Healer.Tu,care mai aveai putin si abandonai misiunea pentru Sailor Moon..ciudat din partea ta ca imi faci asemenea reprosuri.

Fighter se pregati sa-i mai dea una,dar a fost oprita de Maker.

-Fighter,calmeaza-te!Stii ca Healer are dreptate..dar,Healer,si Fighter are dreptate,zise privind spre cealalta.Printesa,am dori sa ne redai inapoi memoriile si sa fim din nou baieti,se adresa apoi catre Kakyuu care privea cu lacrimi si tristete in ochi.
-Bineinteles,Maker.Voi face acest lucru de indata,si zicand acestea isi ridica mana dreapta si o energie ii invalui pe cei trei,iar in momentul urmator amintiri se intorceau..venirea lor pe Silver Milenium,intalnirea lor cu acele fetite adorabile,chipuri cunoscute privindu-i cu dragoste,prima lor iubire,primul lor sarut..si ultima lor intalnire.Apoi simteau cum corpul li se transformau;pieptul devenea plat,hainele de senshi deveneau acum costume de printi si fiecare privi catre printesa ce statea in fata lor cu fata scaldata in lacrimi.

-Printesa,numele noastre coincid cu cele..luate pe Pamant,ii zise cu uluire Seiya.
-Asa e..Seiya,Yaten si Taiki..Aceste nume v-au fost date de Queen Serenity,mama Printesei Serenity,Sailor Moon.
-Sailor Moon??o intreba uimit Seiya.Deci ea era acea fetita dragalasa pe care o tot sacaiam?
-Da,Figh..Seiya..ea era,raspunse cu o umbra de zambet aparand pe fata printesei.
-Voi pleca imediat spre Pamant,anunta Yaten privind ochii inlacrimati ai printesei.
-Heal..Yaten,as dori sa mai stai putin ca sa pot sa va explic totul..sa intelegeti ca nu v-am vrut raul..
-Poate nu l-ai vrut,dar l-ai facut..Si imi pare rau dar nu am timp de scuze,am pierdut atatia ani fara ea si in toti acesti ani puteai sa ne zici adevarul,nu sa ne lasi sa traim intr-o minciuna,ii reprosa Yaten,dar de data asta avea lacrimi in ochi;se apropie de ea: Printesa,imi pare rau ca te voi parasi..stiu ca ne vei duce dorul..desi nu vom fi aici,cand vei avea nevoie de noi,vom veni,ii vorbi pe un ton bland si plin de regrete.
-Asa e,Printesa,veni Taiki langa ea si ii cuprinse mainile tremurande.
-Vom fi mereu langa tine cand vei avea nevoie de noi,veni si Seiya privindu-si Printesa cu drag.
-Dar acum trebuie sa plecam..trebuie sa le dai drumul,zise Yaten facand referire de fapt la sufletele protectoarelor ei.
-Asa e,Yaten..asa e..si privi spre cei trei baieti din fata lor,carora l schimbase viata asa de mult."Ai avut dreptate,Serenity..daca s-au iubit cu adevarat..se vor iubi si a doua oara.."

*                                    *                                     *

Era noapte..visa..nu stia de ce ii era asa de familiara caldura aceea..nu intelegea..
Stia unde se afla,mai fusese acolo..Silver Milenium..dar de ce acest vis ii arata ca ea iubise pe cineva?Queen Serenity nu spusese nimanui de asa ceva..si cu siguranta nici Luna sau Artemis.
Il astepta..dar nu-l astepta prea mult,caci pasii lui se auzira in spate.Se intoarse spre el si ii zambi..simtea cum inima tanjea dupa el,dupa atingerea lui..dupa sarutul lui..nu se temea de el..si stia ca ii va apartine..asa cum el ii apartinea ei..chipul lui se ivi..acei ochi verzi..acel par argintiu..stia cine era..dar ceva se intampla..el disparea..o privea nelinistit dar iubirea ii staruia inca in ochi..disparea si ea nu putea face nimic..fugi inspre el..dar degeaba..tot ce prinse nu era decat mici stelute..disparuse..

-YATEN ! ! ! se trezi din somn Minako strigand numele celui pe care-l visase.Fata ii era trasnpirata si plangea..nu-si daduse seama ca plangea decat in momentul cand isi simti propriile lacrimi pe buze..privi in jur..uitase ca Artemis nu mai locuia cu ea..avea nevoie de sfatul lui..Se dadu jos din pat si se indrepta spre fereastra larg deschisa si inhala mirosul florilor de vara..privi spre cerul instelat..ramase mult timp contempland stelele si gandindu-se la cele visate..de ce il visase pe el?I-a placut de el,intr-adevar,dar era o fata..si el nu aratase vreun semn ca i-ar place de ea..de ce il visase?de ce isi simtea inima batandu-i asa de tare?de ce?de ce?de ce?aceasta intrebare rasarea in mintea ei cand deodata pe cer observa trei stele cazatoare..
-"Oare..sunt ei?.."aparu acest gand la vederea celor trei stele."Nu fi baka!Nu se poate..iti imaginezi lucruri,mai bine te-ai culca inapoi..si sa uiti de acest vis bizar.."si cu aceste ultime ganduri spre acel bizar vis se intinse in pat si fugi in lumea viselor.

*                                    *                                     *

Trei stele se indreptau spre Pamant.

-"Vom fi din nou impreuna..Minako!"

*                                    *                                     *

Era dimineata.Minako si fetele se pregateau sa iasa la un suc,desigur acompaniate de Mamoru,Urawa si Mark.
Mark era iubitul lui Minako,venise din America impreuna cu Mamoru.Avea parul saten deschis,uneori cu nuante aurii si ochii verzi,acesti ochi o atrasesera pe Minako mai mult la el.Era de aceeasi inaltime cu Mamoru,avea cam aceeasi constitie ca si el si o adora pe Minako.
O placuse din prima clipa cand o vazuse stand la aeroport impreuna cu alte patru fete,dintre care una era iubita lui Mamoru.Ii vazuse parul auriu fiind raspirat de adiere,il incantase ace ochi plini de viata,albastri ca cerul si ii placuse si felul ei de a fi: aiurita,dar totodata stapana pe sine,calma,dar si agitata,deschisa dar totodata retrasa.
Mister plutea in jurul ei si el dorea sa patrunda in acel mister si sa-i cucereasca inima.
Stia ca,desi acceptase sa-i fie iubita,ea nu-l iubea cu adevarat,tinea la el cel mult,dar nu simtea iubire..si acest lucru vroia sa il schimbe..vroia sa-l iubeasca asa cum o iubea si el..

S-au intalnit la Crown,cei trei baieti asteptandu-le.Acestea se apropiara de ei cu multa veselie,iar trei dintre ele ii sarutara: Usagi pe Mamoru,Ami pe Urawa si Minako pe Mark.

-Rei,noi de ce suntem singure?o intreba Mako pe Rei.
-Nu stiu de tine dar eu nu-s singura,raspunse Rei putin invidioasa pe cei sase.
-Da,Rei,se vede ca nu esti singura,chicoti Mako.Se pare ca ai un partener pe viata,ii mai zise si arata spre picioarele ei.Aceasta uimita privi in jos pentru a gasi un catel jucandu-se cu fusta ei.
-Kawaii!zise aceasta si il lua in brate.Era un catel negru cu labutele albe,dand impresia ca avea sosetele si pentru a-si exprima afectiunea fata de Rei o linse pe fata,ceea ce o facu pe Mako sa rada cu lacrimi.
-Rei,sa-mi zici si mie cum saruta!si continua sa rada,iar ceilalti se uitau spre ele cu mirare.
-Makoooo!!!striga Rei uitandu-se urat la ea.
-Kawaiii!!!zise Minako si Usagi la vederea catelusului din bratele lui Rei si se repezira spre a-l mangaia.
-Cum il cheama,Rei?o intreba Minako.
-Pai..mai inainte l-am gasit..
-Rei,nu am stiut ca ai un catel,ii zise Usagi care depuse un pupic pe boticul catelului.
-Baka!Sigur ca nu am,l-am gasit acuma!
-Si ce nume ii vei pune?
-Nu stiu,nici nu cred ca il voi pastra.
-Dar,Rei e asa kawaii,nu poti sa-l abandonezi si in plus e singur..ca si tine,zise fara sa vrea Usagi si privi apoi inocent spre prietena ei din ai carui ochi tasneau flacari.
-Ce..ce ai zis?o intreba Rei furioasa.
-Cred ca ar trebui sa intram,sugera Mark pentru a opri o noua cearta.Rei,vei pastra catelul?
-Ah..nu stiu..,raspunse Rei inca avand flacari in ochi,dar acum era calma.E adorabil dar nu cred ca putem creste un caine la templu,zise aceasta indecisa.
-Eu zic sa-l pastrezi,ii sugera Urawa.Cred ca vei avea nevoie de el,si ii facu cu ochiul.
-Cred ca ai dreptate..dar va trebui sa-l duc la templu,ca nu cred ca permit accesul cainilor.Hei,Mako,ce zici?Ma insotesti?
-Desigur,ii zambi Mako prietenei sale.Revenim si noi mai incolo,le spuse Mako in timp ce se indeparta de cele trei cupluri.
-Eh,haideti sa intram,spuse Mark,punand o mana pe talia lui Minako si se indrepta catre intrarea in Crown.

Nimeni nu stia destinul le pregatise o surpriza..o mare surpriza..mai ales pentru Minako..

*                                    *                                     *

Un cuplu se plimba prin parc.Fata avea parul lung negru si ondulat,ochii albastri si era imbracata intr-o rochita galbena pana deasupra genunchilor,avea sandale tot de culoare galbena,iar de piciorul stang avea o bratara de picior cu insemnul Lunii pe ea,de astfel si la gat avea un lantisor de care era agatat o semiluna,iar baiatul avea parul scurt blond,avand de asemenea ochii albastri si purta si el un lantisor cu o semiluna la gat,dar fiind putin vizibil deoarece era acoperit de camasa cu dungi de culoare neagra,purta pantaloni negri si avea un sacou maro deasupra camasii.Fata era framantata de ceva si nu stia cum sa ii spuna partenerului ei,stiind ca va fi gelos daca ii va spune banuielile ei.Dar in cele din urma risca."Avea sa-i treaca gelozia",ii spusese cu speranta in gand.

-Artemis..incepu fata.
-Ce e,Luna?o privi el observandu-i ezitarea.
-Aseara nu ai simtit ceva?Ca si cum ceva a sosit pe Pamant din nou?
-Nu,chiar deloc.Luna,nu te mai framanta.Raul nu a mai fost pe Pamant de la invingerea Haosului,ii zise linistitor Artemis si privind-o in ochi,dar Luna isi feri privirea si spuse:
-Nu cred ca a fost raul,Artemis..Cred ca s-au intors..ei..spusese ultimele cuvinte foarte incet,dar Artemis le auzise.
-Ce vrei sa spui?Ca Starlights s-au intors?o intreba acesta devenind dintr-o data iritat.
-Da..pentru ca numai ei emanau acea putere si caldura pe care am simtit-o aseara..
-Caldura?!zise el si ochii acestuia erau plini de gelozie gandindu-se la Yaten.
-Artemis,nu te mai gandi la Yaten.Oricum stii pe tine am sa te iubesc,ii zise Luna privindu-l cu repros si totodata iubire.
-Luna,si eu te iubesc,ii raspunse Artemis si se apropie de ea vrand sa o sarute dar aceasta privea in alta parte si cand Artemis se intinse spre ea,crezand ca avea sa o prinda in brate,cazu jos.Luna se intoarse uimita sa priveasca in spatele ei la Artemis care era intins pe asfalt.
-Artemis,nu mai suntem pisici!ii spuse Luna indignata.Ar trebui sa te comporti ca un om,nu sa cauti cine stie ce pe jos.
-..si tu ar trebui sa te comporti ca un om..mormai Artemis incet,cuvinte pe care Luna nu auzi.
-Artemis,cred ca erau ei..dar era ceva diferit la ei acum..ii zise ea cand Artemis venise in spatele ei.
-Luna,probabil ca ti-ai imaginat..
-Nu,Artemis,nu mi-am imaginat..si ma tem ca nu cumva Seiya sa se fi intors dupa Usagi.
-Nu are cum,stie deja ca Usagi il iubeste pe Mamoru,spuse sigur Artemis.
-Ai dreptate..dar atunci de ce am senzatia ca acum lucrurile stau diferit si ca ceva se va intampla?spuse Luna privind nesigura spre luna ce se ivea pe cerul albastru-rosiatic.

uitati si cap 5 sper sa va placa..kisses & hugs
si o poza cu Luna si Artemis

war moon story capitolul trecutul astfel descoperit sufletele mele,le zise kakyuu privindu-i

41.3KB


_______________________________________

kaze ni naritai..

pus acum 16 ani
   
MoonFighter
Baby Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 17
Capitolul 6: Surpriza!

Nimeni nu-si imagina ca asa ceva se va intampla..nici chiar ea..
Stia din momentul cand intrase in Crown ca cineva o urmarea,dar nu se simtea hartuita..cunostea acea privire..simtea cum o caldura urca in corpul ei si ceva in mintea ei aparu..
Un cristal invaluindu-i..un sarut ce paru ultimul..o impletire atat a sufeletelor cat si a trupurilor..o iubire ce fusese injumatatita..apoi nimic..singuratate si tristete in suflet fara nicio explicatie pe care sa o gaseasca..nu-si mai amintea nimic..stia ca lipseste ceva din viata ei..cautase acel "ceva" dar nu-l gasise..si incetase cautarea..
Acum simtea ca acel "ceva"se intorsese..
Privi inspre directia de unde simtise privirea..soc..era el!Verdele intens al ochilor lui o uimi..ultima oara nu fusese asa..acei ochi reci si zeflemitori disparusera..iar in ei gasea o infinita tandrete,aceeasi tandrete pe care o cunoscuse si in vis..stia ca el era acel "ceva"..dar de ce venise atat de tarziu in viata ei..DE CE??acum..cand in sfarsit avea pe cineva care sa o iubeasca,chiar daca ea nu-l iubea,cel putin nu inca..nu intelegea de ce se intamplau toate acestea..de ce cand il vedea sau pur si simplu se gandea la el,inima incepea sa-i bata cu putere picioarele se inmuiau..iar totul in jur i se parea roz..cat a fost aici,simtise aceste lucruri,dar destul de slab..dar dupa plecarea lui..simtise ca lumea se intunsecase..simtise ca traia intr-un loc unde nimeni nu o putea ajunge,salva..isi ascunsese emotiile fata de prietenile ei,pastrase acest secret pentru ea,si se fortase sa-l uite si aproape ca reusise cand avu acel vis confuz..si acum el era aici..Doamneee,era prea de tot!Era prea ireal ca sa i se intample ei!

A ramas la fel de frumoasa..acel zambet..cat mi-a lipsit!O vad si nu-mi vine sa cred ca vom fi din nou impreuna..ca o voi tine in brate..ca ii voi saruta buzele moi si calde,ca ii voi mangaia parul des si moale..ca vom fi din nou un suflet..de data asta pentru totdeauna!
Dar oare ea stie?Stie de trecutul nostru impreuna?S-ar putea sa nu..mai ales avand in vedere comportamentul meu de ultima oara..am fost asa rece si dispretuitor cu ea..Doamne!Cand imi amintesc imi vine sa-mi dau palme!
Dar cine e baiatul care e cu ea?Ce cauta langa Minako?isi zise in gand si ochii ii scanteiara de gelozie.Pare sa fie mai mult decat un prieten..ha!Se pare ca va trebui sa lupt pentru ea,lucru ce data trecuta nu am putut face,dar acum cu siguranta voi lupta si voi castiga!

Intre timp,Ami,Usagi si Mamoru ii zarisera si ei pe cei trei stand la o masa.Usagi,emotionata ca isi revedea prietenii fugi spre ei incantata,imbratisandu-l pe Seiya.

-Wow!Sunteti aici!Seiya,Yaten,Taiki!Cand v-ati intors?
-Pai..aseara,raspunse Seiya imbratisind-o inapoi.Ma bucur sa te revad,Odango!

Cand il tinea in brate simtea Usagi simti o caldura familiara in ea..simtea ca intr-o alta zi,intr-un alt timp..il imbratisase asa..dar amintindu-si de Mamo-chan,se desprinse de el,putin rosie in obraji.Seiya ii observa roseasta si stiu de ce se retrase..si el simtise aceeasi caldura.Se parea ca Yaten avusese dreptate..ele nu stiau nimic de trecutul adevarat.

-Si aveti unde sa stati?il intreba Ami pe Taiki.
-Desigur,vom sta ca si data trecuta.Am decis sa ne reluam cariera de idoli,ii raspunse privind albastru inchis al ochilor ei,un albastru care il fascinase in trecut si il fascina si acum.Cand fusese pe Pamant simtise pentru ea ceva,dar misiunea era mai importanta si asa ca isi reprimase sentimentele,si purtase o masca rece..dar acum era cu acel baiat..ea nu stia nimic de trecutul lor,vedea asta..si el avea putina incredere in el..dar cand vorbise cu Seiya si Yaten ei erau asa de porniti sa-si recupereze iubirea pierduta,incat si el se alaturase lor..acum ca o vedea..ii era teama sa nu fie respins..teama de a o pierde din nou..
-"De ce se uita asa la mine?Simt cum ceva cald si inaltator ma invaluie..privesc acei ochii de culoarea lavandei..si simt ca plutesc,ca ma pierd in ei..Doamne!Ce mi se intampla??Urawa e aici cu mine si eu ma comport ca si cum as fi indragostita de Taiki!..soc..Indragostita??Imposibil!!Dar in timp ce incerca sa se convinga ca aceasta idee era absurda,o imagine ii aparu in minte..erau ei doi in biblioteca..ea scapase o carte si el venise sa o ajute..ii atinse mainile si o privi..ea ii intoarse privirea..si apoi incet gurile lor se intalnira..se unira intr-un placut si dulce sarut pazit de cartile din jur..
Isi reveni din acea reverie ciudata si il privi si vazu ceva in ochii lui..stia ce vazuse ea!Cum se putea asa ceva??"
-Ami,esti bine?o intreba Urawa ingrijorat.
-Da,sunt bine,zambi ea catre el.Si apoi se intoarse catre Taiki: Dar Printesa Kakyuu unde e?Nu a venit cu voi?
-Nu,am venit din motive personale.

Albastru se impleti cu verde..
"Stia.."isi zise el."O vad in ochii ei..o vad cum se teme ca s-ar putea sa fie adevarat..se teme de ceea ce simte.Dar voi alunga aceasta teama..va iubi din nou fara retinere..ne vom iubi din nou."
"Stie..stie ce simt,ce am visat..o vad in ochii lui..de asta s-a intors?pentru ca poate..am avut amandoi acelasi vis..vad in ochii lui hotarare..oare are legatura cu mine?"
-Buna,Yaten!ii zise ea incercand un zambet fals.
-Buna,Minako!ii raspunse pe un ton plin de subinteles.Nu ma prezinti prietenului tau?ii zise apoi privind spre cel de langa ea si ridicandu-se in picioare.Acesta era mai inalt ca el,dar acest lucru nu-l intimida.Intinse mana spre el si i-o stranse ferm dar destul de puternic pentru a-l uimi pe Mark.
-Kou Yaten.Incantat,ii zise zambind,dar acel zambet ascundea mult mai mult decat credea Mark,ascundea victoria.
-Mark Sblinski.De asemenea,ii raspunse zambindu-i inapoi."E ceva ciudat cu el..nu-mi place..pare inofensiv,dar cred ca ascunde multe..si Minako s-a comportat ciudat cand l-a vazut..sa fi fost intre ei ceva?hmm.."
-Si esti iubitul lui Minako?il intreba Yaten intrerupandu-i gandurile.
-Da,raspunse acesta mandru si fericit privind spre fata de langa el.
-"Nu pentru mult timp.."
-Dar unde e Luna,Usagi?intreba apoi pe Usagi care vorbea neincetat.
-Pai..dadu sa zica aceasta incurcata.
-Sunt aici,Yaten,se auzi o voce din spatele lor.Yaten privi curios,nu prea credea ca Mark stia ca fetele sunt senshi si ca Luna e o pisica vorbitoare,dar cand zari persoana ce vorbise nu-i venea sa creada.
-Luna?!!o intreba acesta uimit,privind fata ce tine bratul unui baiat blond ce il privea oarecum ciudat,daca nu dusmanos.
-Da,Yaten,zambi aceasta.Chiar eu.
-Dar ce..vru sa zica,dar se abtinu stiind acum sigur ca Mark habar nu avea de secretul acestora.Trebuie sa vorbim,Luna.Nu-mi vine sa cred ca esti tu.
-O sa vorbim,chicoti aceasta,atragand asupra ei privirea geloasa a partenerului ei.Ah,el e Artemis,iti aduci aminte de el,nu?si ii facu cu ochiul.
-Ah,da,si zambi catre baiatul blond.De asta mi se parea mie cunoscuta privirea aceasta,zise apoi ceea ce le facu pe fete sa rada si Artemis sa se inroseasca.
-Si veti invata la scoala cu noi?intreba Usagi entuziasmata.
-Desigur,acum ca ne-am intors,intetionam sa devenim foarte buni prieteni,avand in vedere circumstantele de data trecuta,raspunse Yaten,si singura care intelesese adevaratul sens al cuvintelor "buni prieteni" a fost Minako,care il privi uimita,iar el ii facu cu ochiul,acest gest trecand neobservat de restul,dar nu si de Mark.

astept commenturile voastre
kisses & hugs
ah,si acesta e Mark:

war moon story capitolul nu-si imagina asa ceva chiar ea..stia din momentul cand intrase crown

44.1KB


_______________________________________

kaze ni naritai..

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
:O:O:O Calumea rau de tot , ma cam indigneaza faput ca va interveni cineva itre Mamuru si Usagi , ina asta e . E calumea rau actiunea e interesanta si cand citesc parca vad tot e superb         

war moon story :o:o:o calumea rau tot cam indigneaza faput interveni cineva itre mamuru usagi ina

50.6KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
MoonFighter
Baby Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 17
Capitolul 7:Nu Cred ! ! !

Doua ore mai tarziu dupa ce i-au reintalnit pe Three Lights,toti si-au luat la revedere si fiecare au pornit pe drumul lor: Usagi si Mamoru spre apartamentul lui,Mark si Minako spre parc,Urawa si Ami la biblioteca,Luna si Artemis la apartamentul lor iar cei trei baieti spre fostul lor apartament si studio.

Ajunsi la biblioteca,Ami se intoarse si il privi serioasa pe iubitul ei,dupa care il inreba:

-S-a intamplat ceva,Urawa?Ai fost tacut tot restul drumului pana aici.
-Scuze,Ami..ii raspunse acesta cu o privire trista.
-Ce e?Vorbeste cu mine,ii sugera bland Ami.
-Nu stiu,Ami..nu stiu daca ar fi bine..adica..ma tem..
-De ce te temi?
-Sa te pierd,ii raspunse el privind-o in ochi.
-De ce sa ma pierzi?il intreba aceasta uimita.Nu ai sa ma pierzi,Urawa,adauga apoi cu o voce blanda.
-Am vazut..incerca sa zica dar cuvintele nu pareau sa vrea sa iasa.
-Ce ai vazut?il intreba acum ingrijorata,stiind de harul lui de a putea vedea franturi din viitor.
-Am vazut..cum tu si Taiki va sarutati..reusi in cele din urma sa spuna acele cuvinte ce il raneau,dar care stia ca erau adevarate.Ami clipi nedumerita si nevenindu-i sa creada ce spunea.."Nu se poate..a vazut ce am vazut si eu?"
-Probabil te inseli,Urawa..la tine tin,stii prea bine!
-Stiu..dar el e ceva mai mult pentru tine..trecutul vostru o marturiseste,raspunse acesta trist.
-Trecutul nostru?Eu si Taiki ne-am cunoscut acum trei ani..si nu am avut nici o relatie.
-Nu trecutul vostru de acum trei ani..trecutul vostru de pe Silver Milenium.
-Trecutul nostru..de pe Silver Milenium?il intreba Ami cu o privire pierduta,in mintea ei aparand din nou acea imagine pe care o avusese cand vorbise cu Taiki.Dar Taiki nu a fost pe Silver Milenium..si in plus,e o senshi..e fata,ii raspunse revenindu-si din uimire.
-Nu e fata.Si nici senshi,o asigura Urawa.Dar tu nu stii?o intreba apoi uimit.
-Nu,ce sa stiu?
-Cei trei au locuit pe Silver Milenium.

Aceasta propozitie o soca pe Ami.Din cate stia ea,Queen Serenity nu pomenise nimic de genul asta.Ei nu aveau cum sa locuiasca pe Silver Milenium,apartineau planetei Kinmoku,si in plus amintirile redate nu ii infatisau pe ei.Dar atunci ce era cu acea imagine cu ea si Taiki?Si viziunile lui Urawa nu erau false..Si nici Luna sau Artemis nu au pomenit nimic de asta.Ce se intampla oare?De asta au revenit pe Pamant?Ei stiu??
dar intrebarile din ganduri i-au fost intrerupte de mana lui Urawa ce se vantura in fata ei.

-Ami!Ami,trezeste-te!
-Ah,scuze..m-am pierdut in ganduri..
-Deci..nu stiai nimic de asta?
-Nu,Urawa,chiar deloc.Dar tot nu-mi vine sa cred ce-mi spui..
-Te inteleg..dar stii ca acest lucru inseamna despartirea noastra,nu?o intreba apoi trist Urawa.
-Nu inteleg de ce trebuie sa ne despartim,ii raspunse calma Ami.
-Stii prea bine,Ami..nu vrei sa vezi..sau sa accepti..Si eu nu pot fi cu cineva in a carei inima e altcineva.
-Dar eu nu-l iubesc pe Taiki!Nici nu-l cunosc prea bine!Nu pot sa cred asta!
-Ami..am sa-ti zic povestea voastra de pe Silver Milenium..si atunci vei vedea cat de bine il cunosc si cat de mult va iubiti,ii zise cu suras trist privind-o pe cea care il invatase iubirea.

*                                    *                                     *

Intre timp,in studio celor Three Lights,cei trei discutau.

-Nu cred ca stiu,zise Seiya privindu-i pe ceilalti doi.Cel putin,Odango nu.
-Nici eu nu cred ca stiu,il aproba Taiki.Am observat ceva in ochii lui Ami si cred ca a fost o frantura din trecut,pentru ca era destul de nelinistita.
-Eu cred ca Minako stie,le zambi Yaten pisicios.Nu multe,dar stie de noi doi.
-Ce??intrebara uimiti Taiki si Seiya.De unde stii?
-Pur si simplu am vazut-o in ochii ei.Dar Mark ala e cam suspicios,zise apoi cu ciuda Yaten.Si ma cam calca pe nervi.
-Te credem,rase Seiya amar.Nici pe mine nu ma incanta Mamoru..desi stiu ca e un tip de treaba.
-Mie mi s-a parut ca Urawa stie ceva,nu stiu de ce,dar am avut aceasta senzatie cum ca stie trecutul nostru pe Silver Milenium,le zise ganditor Taiki.
-Nu prea cred,Taiki.Nu are de unde,ii zise yaten facandu-i cu ochiul.Eu am plecat,le zise apoi ridicandu-se in picioare.
-Unde?intreba curios Seiya.
-Am stabilit sa ma vad cu o veche prietena,surase Yaten,si zicand acestea iesi pe usa,lasandu-i pe cei doi nedumeriti stiind perfect ca Yaten ultima oara nu fusese tocmai o companie agreabila.

*                                    *                                     *

-Minako,ce s-a intamplat?Esti cam tacuta,ii zise ingrijorat Mark in timp ce mergeau la umbra copacilor din parc.
-Hm?Ce?il intreba aceasta distrasa.
-Nici nu ma asculti,zise acesta privind-o suparat.E din cauza acelui pitic?o intreba apoi cu gelozie in priviri.
-Ce e,Mark?Despre cine vorbesti asa?il intreba aceasta nedumerita,pentru ca apoi sa-si dea seama ca "piticul" era Yaten.Sa nu-i mai spui niciodata asa lui Yaten!ii raspunse furioasa.
-De ce?Inseamna ceva pentru tine?
-E prietenul meu!Si nu-ti permit sa vorbesti asa!Si stii ce?Numai am chef sa am plimb cu tine,ma duc acasa si nu-i nevoie sa ma conduci,ii spuse apoi intorcandu-se in directia opusa si pleca cu pasi apasati si ignorand chemarea lui inapoi.

La inceput mersese cu pasi apasati,dar apoi mai repede pe masura ce auzea chemarile lui Mark,pentru ca in cele din urma sa fuga..sa fuga de el..
Nu stia de ce,dar simtea ca ii va face rau..si singurul care o putea proteja era Yaten.
"Yaten?De ce mi-a venit numele lui in minte?Si de ce m-am infuriat cand Mark a vorbit asa de el?"
Incetinise..mergea usor si abia atunci observa ca era seara.Se oprise pe un pod si privi spre apa in care luna isi oglindea frumusetea palida..ganduri o inabuseau,indoiala i se strecura in suflet..si el ii aparea mereu in minte! Isi cuprinse cu bratele trupul ce incepuse sa tremure si pe fata lacrimi cristaline cadeau si in cele din urma se contopeau cu apa de dedesubt.
"De ce ma gandesc la el?Ce mi se intampla?De ce am avut acel vis?Si de ce s-a intors??Doamnee!Simt ca voi ceda..simt o asa bucurie cand il vad,cand ii aud vocea..cand ma pierd in ochii sai..NU! ! !nu pot avea asemenea sentimente fata de el..Mark ma iubeste..si nu pot sa-i tradez iubirea..nici macar cu gandul..Trebuie.."
Dar gandurile i-au fost intrerupte de voci familiare..Isi sterse lacrimile si privi spre perechea vesela ce se apropia.

-Stii mi-a fost dor de tine,ii zise baiatul fetei de langa el.
-Si mie,raspunse aceasta zambindu-i.
-Ai fost singura care ma intelegea si in ce circumstante ne-am cunoscut,chicoti el.
-Da,dar iti marturisesc un secret,probabil ca nu as fi acceptat..dar cand mi-ai zambit nu mi-am putut impiedica sentimentul de a merge cu tine,ii zise ea chicotind si inrosindu-se.
-Si acum ce crezi de zambetul meu?o intreba el zambindu-i cu toti dintii intr-un mod caraghios ceea ce o facu pe fata sa izbucneasca in ras.
-Yaten,te-ai schimbat si ma bucur ca nu mai esti asa morocanos si zeflemitor,ii zise ea facandu-i cu ochiul.
-Ah,Luna..daca ai sti..se intrista dintr-o data Yaten.
-Ce s-a intamplat,Yaten?De ce v-ati intors?il intreba Luna ingrijorata.
-Asta as vrea sa stiu si eu,se auzi o voce din fata.
-Minako!zise Yaten recunoscund vocea.Tu esti?
-Da,eu,raspunse ea,si iesi din intunericul ce o invaluise pentru ca razele blande ale lunii sa-i mangaie fata.
-Ce faci aici pe intuneric?Si singura?o intreba Yaten ingrijorat.
-Nu-i problema ta,raspunse ea rece.Dar in schimb as vrea sa stii de ce v-ati intors.
-Yaten,Minako eu am plecat.Probabil ca Artemis e ingrijorat,zise Luna cu tact si lasandu-i pe cei doi singuri.

Acum Yaten se apropiase de Minako.Ea tremura la caldura ce o emana corpul lui.El ofta la reactia ei.

-Ia jacheta mea,ii zise el si o imbraca cu haina lui,al carui parfum o facea sa vibreze.
-Mersi,raspunse ea acum cu o voce moale.
-Vrei sa stii de ce ne-am intors?o intreba el in timp ce se sprijinea de balustrada podului si privea spre luna.
-Da,raspunse ea apropiindu-se el si privindu-l.
-Tu de ce crezi ca ne-am intors?o intreba in loc de raspuns privind de data aceasta in ochii ei.
-Pai..nu stiu.
-Stii prea bine..ii zise el apropiindu-se de ea si mai mult.
-Te inseli..nu stiu nimic,ii raspunse ea infiorata de faptul ca el era asa de aproape de ea.
-Sigur nu stii?o intreba privind-o adanc in ochi si strecurandu-si o mana pe talia ei,lipind-o astfel de el.Ma tem ca stii mai mult decat lasi sa se vada..Minako..
Si dupa ce ii rosti numele,o saruta.Incet,tandru ii gusta buzele dulci si tremuratoare..Ii simti oftatul,dar i-l inabusi adancind sarutul.O simtea tremurand,o stranse mai tare langa el.Mana lui ii mangaie parul auriu si matasos,mana ei se agata de umarul lui..buzele lor se inlantuiau neincetat nedorind sa se desparta..trupurile lor cautau caldura celuilalt..inimile lor tanjeau una dupa cealalta..
Un sarut ii readuse aminte de iubirea de mult pierduta..de momentul de mult uitate si aruncate in adancul inimii..
Se deprinse usor de el si il privi in ochi.Privirea ii era incetosata de lacrimi ce se prelingeau pe obrajii calzi si rosii,acele amintiri erau reale..iubirea lor era reala..s-au iubit..s-au pierdut..s-au uitat.
El ii sterse acele lacrimi de durere..si o stranse la piept..ii mangaia parul incercand sa linisteasca tumultul din sufletul ei,iar ea se agata de el ca de un colac de salvare..incerca sa creada ca nimic nu era adevarat,dar stia ca nu putea..tot ce vazuse,ce simtise era atat de adevarat.Isi ridica privirea din nou spre el.Incet se indeparta de el si isi duse mana la buzele inca fierbinti si dornice de el..

-Nu cred..ii zise cu o voce joasa si inecata de lacrimile ce nu le lasa sa cada.
-Minako..se indrepta acesta spre ea,dar ea continua sa se indeparteze.
-NU CRED ! ! ! striga ea la el si fugi..fugi de langa el..

In urma lasase un Yaten trist,confuz si nefericit..Privi cum se indeparta..cum se indeparta de el..

cred k vei surprinsa de sfarsit in legatura cu acest trio Mamoru-Seiya-Usagi


_______________________________________

kaze ni naritai..

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
E chiar super , o lupta a dragostei , chiar mai facut super curioasa , nu mai am rabdare v sa vad care cu cine ramane si cum reuseste sa o ia    Ai talent ma pus pe jar   

war moon story chiar super lupta dragostei chiar mai facut super curioasa mai rabdare vad care cine

55.5KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
ador povestea ta si sper sa continui cat mai repede.e super tare povestea pacat ca nu mam gandit si eu la asta.dar oricum astept continuarea cat mai repede.

war moon story ador povestea sper continui cat mai repede.e super tare povestea pacat mam gandit Dark Angel

23.7KB


pus acum 16 ani
   
MoonFighter
Baby Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 17
Ma scuzati ca am intarziat cu postarea urmatorului capitol
Povestea e terminata si cu ajutorul unor pareri, voi posta cat mai mult
Sper sa va placa acest capitol...
Enjoy reading!

Capitolul 8: Indoiala si negare

-Eu nu-mi amintesc nimic.
-Nu cred..nu-mi zi ca nu ai avut o frantura din amintiri cand ai vorbit cu el?
-Ba da..
-Iti aduci aminte de el..il ai in inima..si de aceea...trebuie sa ne despartim..
-De ce?Nu inteleg..
-Ami..nu pot fi cu tine..acum nu vorbesti din inima..ascult-o..si vei vedea ca nu eu sunt cel pe care il vrea..
-Urawa,nu inteleg de ce reactionezi asa!ii zise privindu-l cu ochii inlacrimati.
-Ami..te iubesc..dar nu pot fi cu tine..nu putem schimba destinul..

Si zicand acestea se indeparta de ea..de cea pe care o iubea..lasand-o in urma,privindu-l cum nu lupta pentru ea..cum o lasa singura..
Intoarse spatele imaginii lui parasind-o si se indrepta spre casa..
Pierduta in ganduri si trista nu observa pe cel de dinaintea lui si se ciocni de el,si era cat pe cat sa cada daca acesta nu o prindea in brate.

-Multum..dadu sa-i zica in timp ce isi ridica privirea spre el si amuti.
-Nu-ti sta in fire sa fii neatenta,Ami,zise amuzata vocea lui Taiki,dar aceasta observatie o infurie pe Ami si se desprinse din bratele lui cu putere.
-Nu cred ca ma cunosti ca sa-mi stii ce imi sta in fire sau nu,ii raspunse aceasta cu o voce rece.
-S-a intamplat ceva,Ami?o intreba acesta,ingrijorat de tonul vocii ei.
-Nu-i problema ta!
-Te-ai certat cu Urawa?
-Am zis ca nu-i problema ta!! striga aceasta la el si trecu pe langa el pentru a-si continua drumul dar mana lui o oprise.
-E problema mea,si o stii prea bine!
-Nu stiu nimic..si nici nu vreau sa stiu!
-Ba stii,si sper ca stii ca nu voi renunta la tine,si zicandu-i acestea ii dadu drumul la mana si se indeparta de ea,lasand-o confuza si in mod ciudat,fericita.

*                                    *                                     *

Ajunse acasa.Era singura,din fericire.Se indrepta spre camera ei,de unde iesi apoi infasurata intr-un prosop mare portocaliu si cu o privire goala intra in baie,apoiin cabina de dus.
Dadu drumul la apa rece,dupa care isi strecura trupul gol sub jetul puternic de apa.
Apa rece ii biciua trupul rece,dar ea nu simtea nimic..nu simtea decat durerea si indoiala din sufletul ei.Parul auriu ii cadea drept pe corp,invaluind-o si protejand-o parca de durere..dar e in zadar.
Se lasa in jos si isi cuprinse trupul tremurand in brate cu disperare.Lacrimi fierbinti ii cadeau pe obrajii deja uzi si se pierdeau in ploaia rece a dusului.Isi ridica mana dreapta la buze si-si aminti..sarutul lor..iubirea ce ii rasarea in inima,odata cu indoiala..Nu vroia sa creada..nu putea! Pe ea deja cineva o iubea..iar ea nu-i putea trada iubirea..au fost impreuna in trecut,acum vor merge mai departe..ce-a fost a fost!Ea nu se intoarce in trecut si cu siguranta nu-i va permite sa se iubeasca iar..nu acum..niciodata!
Lacrimile continuau sa cada,stiind ca aceste vorbe din mintea ei ii sfasiau sufletul..pentru ca stia cum si cat de mult s-au iubit..dar ea mereu mergea inainte,nu dadea inapoi..

*                                    *                                     *

-Buna!Mark,tu esti?
-Da,Mamoru.Ce faci?
-Bine,uite te-am sunat sa-ti spun ceva.
-Da,sigur.Ce e?
-Am primit un telefon de la universitate.
-Ah,da?Si ce vor?intreba Mark,banuind ce urma sa spuna Mamoru.
-Vor sa ne intoarcem.
-CE??Mamoru,dar nu pot,nu acum!
-De ce nu?Trebuie sa ne intoarcem,e in legatura cu proiectul initiat de noi.
-Nu pot,Mamoru,chiar nu pot.
-Dar de ce?intreba Mamoru ingrijorat de glasul disperat si totodata hotarat al prietenului sau.
-Pai..m-am cam certat cu Minako..si Yaten ala nu prea imi inspira incredere,raspunse Mark cu ochii scanteindu-i de gelozie si furie.
-Ah,asta era..ofta Mamoru.Uite,Mark,ce e..Daca era ca cei doi sa fi fost un cuplu,crede-ma ca erau de mult.Dar din cate ma auzit eu de la Usako,Yaten nu a vrut nicio legatura cu ea cand au fost aici ultima oara.Eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji.Ai incredere in Minako,asa cum am si eu in Usako.
-Deci nu a vrut sa fie cu ea?zise Mark pe un ton ganditor,dar apoi il intreba uimit pe Mamoru: Dar de ce ai spus ca sa am incredere in Minako,asa cum ai tu in Usagi?E ceva in neregula?
-Sincer nu stiu.Dar un lucru stiu.Seiya o iubeste.
-CE??Seiya,ala in rosu??
-Da.Ultima oara cand au fost aici,eu eram..plecat..si el a fost langa ea tot timpul,a sprijinit-o si a petrecut timpul cu ea.Si inainte sa plece am vazut in ochii lui iubirea pentru ea.Dar Usako nu a parut sa o observe asa ca eu nu i-am dat nicio importanta.Dar acum ca s-au intors..e ceva diferit.Crede-ma nici mie nu-mi convine sa plec,dar trebuie sa o facem.
-Imi pare rau,Mamoru,dar eu nu vin.Am incredere in Minako,dar nu in Yaten.Si nici tu nu ar trebui sa ai in Seiya.
-Mark,te rog!Trebuie sa ne ducem.Nu vom sta mult,in cateva zile suntem inapoi.
-Nu.Nu pot.Am gasit iubirea,Mamoru.Si nu o voi lasa acum sa plece..sa o pierd.
-Bine,ofta Mamoru.Inteleg.Voi pleca singur.Maine am avion la amiaza.Te rog sa ai grija de Usako,daca ramai.
-Desigur voi avea.Oyasumi,Mamoru!
-Oyasumi,Mark!

*                                    *                                     *

A doua zi,fetele,Mark si Mamoru se aflau la aeroport.Usagi si Mamoru erau ceva mai incolo si vorbeau:

-Credeam ca vei sta mai mult de data asta,ii reprosa Usagi cu lacrimi in ochi.
-Usako..gomen..dar trebuie sa ma intorc.Crede-ma nu vreau,dar trebuie.
-Inteleg,Mamo-chan..Inteleg,si zicand acestea il imbratisa si apoi isi ridica privirea spre el.Stii acum trei ani..tot asa ne-am despartit..
-Usako,niciodata nu vom fi despartiti,caci noi suntem uniti pe vecie,ii zise el privindu-i ochii inlacrimati si se apleca spre a o saruta.
-Asa e,afirma si ea,dupa care se desprinse de el pentru tocmai s-a anuntat decolarea avionului peste cinci minute.
-Ai grija de tine,Usako,ii zise el departandu-se incet de ea si de grupul ce se apropiase inter timp.Te iubesc,Usako.Sayonara,mina!
-Nu te teme pentru mine,Mamo-chan.Acum e Seiya aici,el ma va proteja,ii zise privindu-l cu naivitate in timp ce se indeparta.

Dar aceste cuvinte il ingrijorara pe Mamoru..

*                                    *                                     *

Dupa plecarea lui Mamoru,fetele s-au dus acasa la Usagi si Mark la apartamentul sau.
La Usagi,teri dintre ele o chestionau pe Ami.

-De ce v-ati despartit,Ami?o intreba ingrijorata Rei.
-E din cauza lui Taiki?se auzi vocea lui Minako inceata si aspra.
-De unde stii?o intreba uimita Ami.
-Ami..nici nu-ti imaginezi,ofta Minako.
-Minako,tu stii ceva?o intreba curioasa Usagi.Daca da,spune-ne.
-Nu inca..nu inca..si zicand acestea se ridica de pa canapea si se indrepta spre iesirea din casa.
-Minako,stai!striga dupa ea Usagi si dadu sa se duca dupa ea,dar a fost oprita de Rei.
-Las-o..vrea sa fie singura.Ne va spune pana la urma,zise Rei privind spre usa pe unde prietena lor iesise atat de abatuta.
-Si..Ami,care e faza cu tine si Taiki?intreba apoi Usagi uitandu-se in ochii celei de langa ea.
-Ah..nimic,spuse Ami incurcata si imbujorandu-se la fata.
-Cum nimic?Cand Minako te-a intrebat daca e din cauza lui Taiki,tu i-ai raspuns cum de ai stiut,asa ca nu incerca sa ma minti,Ami.nu te pricepi.
-Nici tu,Usagi!ii zise malitios Rei.
-Nu cad in jocul tau,Rei!zise Usagi intorcandu-si spatele la ea,neputand vedea licarul de mandrie din ochii prietenei sale,ce gandea ca in sfarsit Usagi se maturiza.
-Chiar,Ami,ce s-a intamplat cu tine si Urawa?o intreba Mako.
-Mako..as prefera sa vorbesc mai intai cu Minako,spuse incet Ami si cu ochii in pamant.Dupa ce vorbesc cu ea,promit sa va spun tot.
-Ami..zise incet Mako.Bine,cum vrei tu.Dar sa stii ca suntem aici daca tu sau Minako aveti nevoie de noi.Spune-i si ei asta.
-Arigato,mina!ii privi cu lacrimi in ochi Ami,fericita sa aiba asemenea prieteni.Daca ma scuzati,ma duc dupa Minako.
-Du-te,zise bland Rei.Va vom astepta.
-Ja ne!spuse Ami in timp ce iesea din camera.
-Sper ca totul e in ordine,spuse ingrijorata Mako.
-Totul va fi bine,Mako,o asigura Usagi.
-Am impresia ca se poarta asa ciudat de cand s-au intors Three Lights,facu o observatie Rei,ce o nelinisti pe Usagi,amintindu-si de caldura familiara pe care o simtise cand il imbratisase pe Seiya.
-Apropo,se pare ca fanii nu i-au uitat asa usor,surase Mako.Nici bine nu au revenit si deja au concerte.
-Da,asa e,surase inapoi Rei.Au in seara asta concert nu?
-Da,vor canta Nagaraboshi ne,Todokanu Omoi,in fine toate melodiile pe care le-au creat cand o cautau pe Printesa Kakyuu.
-Seiya are concert azi?intreba Usagi trezita din reverie.
-Da,Usagi.Nu stiai?ii zise Mako.
-Nu.Vom merge nu?intreba apoi plina de speranta.
-Nu avem cum,probabil biletele s-au vandut deja,zise cu intelepciune Rei.
-Ne,Rei..ai uitat ca suntem prieteni?zise Usagi cu o privire complice.
-Usagi!Nu putem profita asa de ei,o mustra Rei.Dar..nu ar fi o idee rea,zise apoi Rei,ceea ce o facu pe Usagi sa scrasneasca din dinti,vazand cum mai intai o cearta ca apoi sa fie de acord cu ea.Care e numarul lor?Ii voi suna eu.
-De ce tu?zise Usagi imbufnata.
-Pentru ca e mai bine asa,ii repplica Rei strambandu-se la ea.
-Reii!!se infurie Usagi.
-Gata,gata!Nu va certati!Eu ii voi suna si gata!veni Mako cu solutia salvatoare,dar care atrase asupra ei priviri fulgeratoare.In cele din urma au tras la sorti si Usagi a castigat.
-Uraaa!!Prbhhhh!si se stramb la Rei care o privi cu raceala.
-Ia si suna mai repede,ca altfel ajungem la sfarsitul concertului.
-Acuma.Apropo,sa cerem si pentru Minako si Ami?
-Nu cred ca ar fi o idee prea buna,zise Mako.Mai ales ca cele doua par a avea probleme cu cel putin unul dintre ei.
-Da,ai dreptate,Mako,consimti Usagi si apoi se indrepta spre telefon si forma numarul de la studio.
-Moshi moshi?
-Seiya,buna!Sunt Usagi.
-Odango!raspunse Seiya incantat sa-i auda vocea.
-Hmm..as vrea sa-ti cerem o favoare..
-Sa-mi cereti?Ce fel de favoare?
-Vrem sa venim si noi la concertul vostru dar nu avem bilete.
-Si vreti sa va fac rost?intreba Seiya cu o voce amuzata.
-Da,raspunse Usagi emotionata si rusinata.
-Bine s-a facut.Pentru cate persoane?puse intrebarea cu gandul la Mamoru.
-Numai pentru trei.
-Trei?!intreba mirat Seiya.Dar nu veniti toate?
-Nu.Doar eu,Mako si Rei.
-Dar Minako si Ami?Mamoru?Ei nu vin?
-Minako si Ami au trebuit sa plece..si Mamoru..a plecat din nou in America..adauga ea cu o voce trista.
-CE??Iar a plecat??si in timp ce punea intrebarea isi incelsta pumnii.
-Da,dar se intoarce repede.A avut ceva de rezolvat.si in plus nu-mi fac griji,zise poai cu o voce vesela,caci esti cu mine.
-Da,Odango,mereu voi fi cu tine,ii raspunse fericit si deja linistit de vorbele ei.Deci,ne vedem la concert!Ne vom uita dupa voi!
-Arigato,Seiya!Ja ne!
-Ja!


_______________________________________

kaze ni naritai..

pus acum 16 ani
   
Yuki4ver
Eternal Angel ~ Admin ~

Din: From ... an unknown world ...
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3031
Well MoonFighter, i must say welcome 2 our forum ^_^ >< sa citesti regulile and make friends ^_^ ... i wanna also say s ai grija l double posting ( adik posturi dupa postri ) shi nu pune atatea capitole k nu  e chiar ok. Pune cate unu si asteapta pareriri si critici. Shi yo amf acut asa p un forum si am luat ban >.< asa k pls take care ^^
Fic-ul din kte intelg e o continuarea l seria Sailor Moon p kre am vazut-o d mik, dar tre sa o revad k am uitat tot >.< but I must say k mi-a atras atentia ^_^
Ai mici greseli d ortografie, probabil k ai scris rpd k oricare altu si d exprimare ^_^
In rest, e bn si astept cap urmator ^^


_______________________________________


Time is passing by, so am I ...

Luv ya, Wu Chun  ^_^
U are the best !!!!!!

FahRenHeit fan 4 ever ....

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
mama da ai luat pauza nu gluma.Deci acum e momentul sa vedem ce face si in leg cu Usagi ! pacat dragostea lui Usagis i Mamoru tre sa dainuiasca ,s e va schinba o intreaga ist !...imagineaza ca nu maie o chibi chibi pe acolo !
oricum deabea astept


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la