~.~.~ AllAnime ~.~.~
[ Time waits for no one ... ] AllAnime, un nou forum in care poti discuta despre anime-uri, manga, Japonia ~ Tara Soarelui Rasare ~ si nu numai ... muzica, sport, concursuri, chat room ... [ Searching for my angel ... ]
Lista Forumurilor Pe Tematici
~.~.~ AllAnime ~.~.~ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ~.~.~ ALLANIME ~.~.~

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
OnutzaGirl pe Simpatie
Femeie
25 ani
Galati
cauta Barbat
24 - 51 ani
~.~.~ AllAnime ~.~.~ / Fan Fiction / Misterele lunii Moderat de crazy_angel, dark_ghost, kaleidostar_girl, noir
Autor
Mesaj Pagini: 1
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Partea 1:Misterele noptii tarzii


Chemarea

Eroina noastra este Kamako! O fata de 15 ani , satena , slaba la invatatura , practica karate si tragerea cu arcul .Ea nu stie inca toate misterele in care a fost invaluita  inca dinainte de a se naste .Cele mai bune prietene sunt 2 orfane nascute intr-un mister adanc.Defapt ele nu au fost nascute precum toata lumea .Mama lui Kamako era deasemenea misterioasa  deoarece ii ascundea multe lucruri  , insa era exact ca o fata de 15 ani . Inca de mica lui Kamako i sa interzis in mod strict sa se duca in vechiul  templu.Din totdeauna aceasta a vrut sa stie ce e acolo dar de cate ori vroia sa se uite mama ei aparea ca prin farmec .Cat despre tatal ei  "murise".Cele mai bune prietene ale sale Mai si Kaido.Mai  este cea mai puternica  si sarguincioasa, o fata cu ochii mariiii si caprui , par saten deschis si lung , iar corpul de invidiat . Cat despre Kaido , o blonda cu ochi albastri  , prins in coada de cal sus si ondulat , este  cea mai mica si se comporta copilareste facand glume tot timpul . Toate 3 nu au  iubitei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ca in fiecare dimineata Kamako  intarzie la antrenamente ( sambata si duminica) aceasta vorbea in somn:
-O , da, da mai vreau o varianata de inghetata!
Insa mama ei nu era deacord :
-Traezirea ! Bang Mama ei luase o toba si incearca sa o trezeasca ! Hai somnoroas-o e ora  8:00 si maestrului Rico nu ii place sa intarzi , azi e ziua ciocolatei cu alune la templu!
La auzul spuselor mamei ei aceasta se ridica in  instantaneu
-Ciocolata cu alune! Aaaa nu pot intarzia ....mama...unde mie rochia ! Iti dai seama cati baieti vor fi acolo?
-A da dar sti....am uitat de rochie ! Dar ai  minunate rochii in dulap si totusi maestrul a zis sa te imbraci de antrenament pentru demonstratie!
-Of nu se poate! .....Cea verde...
-Buna alegere....
Grabindu-se spre emplu aceasta simte o aura stranie si veche ce o cheama in disprare spre vechiul templu ....In indepartare  strigatele prietenelor ei se aud insa nu poate sa le raspunde inima ei incepu sa pulseze intr-un mod ciudat ..
Mai-Hei Kamakooooo...............
Kaido-Surdoooooo!
Indata ce aura disparuse totul reveni la normal insa nu si minte fetei ...ce era bulversata . Mai o apuca de mana si incepuse sa ii zica vorbe ce aveu sa o grabesca spre un munte de ciocolata!
Kaido-Poate a fost rapita de extraterestri si ...si ea e o clona! Poate vor veni si dupa noi!
Mai-Oh termina esti penibila!
Insa ei nu ii venea sa rada :
-Fetelor e ceva  acolo ....
La auzul acestor cuvinte Mai deveni sarcastica de dreptul :
-Da un morman in valoare de 1 tona de praf de 600 de ani !
Gluma prietenei sale nu o inveselise :
-Nu glumesc...
Kaido- Poate ar trebui sa verificam , asa vom putea manca ciocolata in liniste....
Mai-Atunci sa mergem ...
Kamako mergea in urma lor sfioasa ,ceea ce nu era stilul ei ...simtea ca era ceva acolo ceva rau....
Mai-Ti-am zis ca nu e nimic acolo...
Kaido-Dar aaaaaaa un sarpe
Era un sarpe ce trecu poarta dar era cu o putere mica din pacate asa ca pentru Mai fu floare la ureche!
Kamako-Uite o usa care ....stai asa daca ne ducem in spate nu e nici o usa ....
Mai-Da dar e frumos hai sa o luam prin spate!
Kamako -Sa mergem ...
Indata ce trecu de usa ei se trezi intro padure misteriasa plina de flori  iar parul lui Kamako crescu ca prin minune. Fetele priveau uimite  minunile ce le vedeu , pasari viu colorate , vverite , flori pe care  nu le-au mai vazut ! Insa nu putu sa se bucure pre  mult de acea minune , fiindca 2 demoni  , ce aveau satul ce protejeau satul , Sindo , demonul felina de foc , si sacalul Muru ! Stateu in fata lor la cam 50 de metri iesiti din desele frunzisuri ale paduri , mandri , Sindo in stanga cu legendara sabie a facuta din osemintele zeului vulcan, iar Muru in dreapta ,avand in mana stanga cu lancea sufletului , facuta din sufletul unui mare razboinic ce asimilese inuntrul lui suflete ratacite fara speranta !
-Ce avem noi aici , spuse Muru cu o voce de raufacator .
Mai-Cine esti ? Lasa-ne in pace!
Kamako simtea ceva ciudat , dar nu simtea auro unui demon malefic , ci a unuia cu suflet curat dar in indepartare o aura ce cerea varsare de sange , dar asta nu observa si cei doi demoni.
Kamako-Vine......( cu o voce surprinsa , tacuta , taiata) vine ceva ( tipa speriata ) In acel moment Kaido scoate sabia Luni , aparandu-se de lovitura lui Sindo( Il cheama si Sayoku ) iar un demon paianjen urias il ataca pe Muru !
Sindo-Cum ...nu iesti demon...?
Kaido-Oh fraiere acum te-ai prins!Credeam ca daca ai Sabia de lava esti si tu cat de cat cineva ...
Sayoku-A deci sunt celebru ?
Kaido-Nu in viitor se zice ca sabia era in posesia unui luptator al luni!
Sindo-Iar eu ce as fi ?!
Kaido-Un demon ?
Sindo-.....un demon gardian al luni !
Dar in acel moment , in aceea clipa cand demonul fu invins cazu pe portal , vietile fetelor se narui , lacrimile , puse stapanire pe ochii lor.Kamako cazu in genunchi lasan-du-se prada disperari .In indepartare , alarmat de zgomot , un preot se apopria gafaind.Era capetenia sanctuarului demonul luni.Singurul sat careia nu ii este teama de demoni si intelege ca unii nu sunt rai .Legenda spune ca vechea regina a demonilor , a prevazut ca ea avea sa fie detronata de catre cineva cu suflet hain , asa ca a luat o particica mica de tot din puterea ei si a conbinato cu aura lunii.Asa au fost creati gardieni lunii , cei ce aveau sa o aperea , iar ca ei sa distruga tot raul ce o pastea pe regina , trebuiau sa isi dea vieile(nu stia nimeni de moartea gardienilor) si  un diamant pe nume Toshinora se va naste .In principiu el acum e desfacut un mai multe pietre, si cand 2 se intalnesc se absorb una pe alta , insa ca adevarata ei putere sa fie dezvaluita cei 8 gardieni si cheile luminii lunii in numar de 3( printesele, si fluturele , ajuorul Lunei ).Chion, speriat si infuriat la culmea , urla la cei 2 , mari inpielitati , incercand totusi sa isi traga rasuflarea. Insa eroinele nici nu bagase de seama ca el era acolo......tot ce le pasa era ca drumul spre casa era orit , iar Kamako era distrusa....Era acum o noapte rece , fara nicio stea..Kamako privea in gol , baieti stateau deoparte iar Mai si Kaido  , una langa alta privind-o pe Kamako. O tacere de gheata domnea peste ei . Insa ea fu rupta de vechiul preot,Chion.
Chion: Daca tot , ati venit , oricum nu aveti unde ramane. Va poftesc la mine , am chiar si un dar majestate....
Kamako:Nu ma intereseaza , vreau acasa ....imi pare rau  fetelor ...imi pare rau .Si Kamako isi radica capul , uitandu-se  cu ochi inecati de lacrimi , cerand parca mila .
Kaido: Kamako ....nu nu  e vina ta !Spuse Kaido , luand-o in brate .
Mai: Vom trece de asta impreuna , nu iti face griji !Mai era mai optimista statea in fata ei asezata pe pamant  si zambindu-i duios, astfel incat fata ei semana cu a unui inger..
Chion: Si ce ai sa faci , ce o sa macati , o sa stati aici , nu fiti stupide veniti ...va-ti antrenat pentru clipa asta ....si acum credeti ca sunteti puternice...ih ....va arat ca chiar si eu va inving.
Muru: Ce tot trancanesti batrane , astea nu sunt printesele , sunt demoni , altfel nu ne-ar fi tinut piept ...uitate numai cum sunt imbracate!!
Mai: Aizi pocitanie , uitate in oglinda inainte sa vorbesti , si sa sti ca in viitor astea sunt haine de firma bai inapoiatule!!
Muru& Sindo: Inapoiati!
Muru: Stai ca iti arat eu ti-e!
Chion: Tacere! Acum urmati-ma!
Eroi se indreptau spe un sat ce era protejat ce niste vai adanci. La intrare sateni , dansau de fericire , aruncau cu flori si isi aplecau capetele.Fetele credeau ca fac asta pentru Muru si Sindo ...
Chion: Asta sunt pentru voi majestatile voastre!
Kamako:Pentru noi...dar de ce ?!
Chion: Pentru ca voi sunteti , printesele, gardienele lunii......iar tu Kamako cea care e cea mai puternica si stapanesti  luna....!
Pentru ca nu te vei descurca singura asa cum cele dinaintea ta au pastrat puterile inainte de moarte in aceasta urna. Ele au fost extrase din demoni ...Trebuie sa iti dau puterile . Te vei duce singura in altar , si vei elibera sipiritele , acum sunt mult mai puternice deoarece atunci cand ele se undesc cu tine deveniti una si aceasi persoana.

Trecutul meu...


Trebuie sa iti dau puterile . Te vei duce singura in altar , si vei elibera sipiritele , acum sunt mult mai puternice deoarece atunci cand ele se undesc cu tine deveniti una si aceasi persoana.
Kamako se indrepta spre un templu saracios , si foarte vechi , in minte ii treceau diferite ganduri:'Daca ma pacaleste , daca ma transform intr-un monstru hidos...."
-Nu iti face griji!Puterea de demon...semidemon pisica a fost luata de la o fata linistita si buna pe nume Kukuru, Toate au fost incatusate de Mikio una din marile preotese si din nefericire ea e cea care a pierd nestemata.Ea a luat aceste puteri pentru a fi in stare sa se apere, si nu iti face griji nu iti vei pierde puterile de preoteasa , ba chiar le va amplifica de nenumarate ori
-Insa spunemi cum a pierdut ..lantisorul..adika bucata din luna..
-Puterea pisici...e luata dintr-o tanara domnisoara ...printesa pisica, fiica capeteniei demonilor pisca. Ea nu isi dorea sa fie semidemon , ci om ! E la fel de puternica ca un demon plin totusi!Deci dupa ce printesa si-a pus puterea acolo , preoteasa a luat-o .

-Mai u ai putere...de neintrecut  si micuta Kaido ei in tine salasluieste fulgerul , vei descoperi toate sursele puteri in timp ce vei  lupta ( Atat deocamdata mai urmeaza )Astept parerile dumneavoasta ...a...unde...a da tot aici spre ca va place D kiss you, va mai continua !!!!

misterele lunii partea noptii tarzii chemarea eroina noastra este kamako! fata ani satena slaba

14KB

Modificat de crazy_angel (acum 16 ani)


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Pai nu va prea place vad , sa mai pun un pic din povestea inventata de mene :P
Asta w continuarea la TRECUTUL MEU

Kamako intreba furioasa:
-Nu mi-zi zis cum ...cum a pierdut puterea , cum ma intorc la mama cum .La aceste cuvinte ochii ei se inrosira si suroaie de lacrimi de cristal curge acum pe obrazul ei ..
- Nu am spus .....mda , mai intai vei primi puterea..
- Mu nu o vreau vreu sa ma intorc acasa ....
-Daca nu ramai sa salvezi lemea de aici , u nu vei mai exista in viitor nu intelegi .........
Fetele ramasera inmarmurite nu stiu ce sa zica....
- Atunci...promiti ca ma vei trimite inapoi dupa aceea?!
-..........Da.....
- Atunci damile ......
- Vino ....
Acesta o duse intro camera intunecoasa unde nu se vedea decat niste mici luminite acestea veneau de la o mica cutiuta.Era facula din lemn cu inscripti care nu erau de pe pamant ci de pe luna, cum credeau ei .Insa era  limbajul secret facut de imparateasa.Ave pe capac facut o mana , una mica ...feminina .
Chion: Puneti mana acolo ...
Facu cum i se spuse ...se aseza jos si atinse suav mana ramasa pe cutie ..insa inainte de a o atinge Chion ii zise " Aceea mana a ramas de la fiica moarta o imparatesei stra stra stra  bunica ta , ea a introdus puterea atingando..." Insa Kamako nu parea sa o intereseze , deindata ce atinse , o lumina bleu  contura mana micutei si apoi un val de lumina o cubrinse si un vant puternic facea ca luminitele sa se adune pe ea ...parul sa zbura parca in sus si acum ea era mai mult transparenta cum e apa iar inauntru acele mici lumini sclipeu vag .Insa magia nu dura mult deoarece ecele stelute incepuse sa se loveasca in interior creind parca un nou  corp Iar lumina ce  o inconjura era acum in ochii ei , insa inchise ochii si disparu . Parul ei era acum de un saten inchis si foarte lung, unghiile ei erau tari , lungi si ascutite, corpul sau lua niste forme de invidiat in perfecta conbinatie cu corpul sau acum.Era imbracata spre dezamagirea ei la fel insa se simtea mult mai puternica .In cealalta camera  ceilalti erau uimiti de lumin ce izvora printre scanduri si deabea asteptau sa vada cum era acum . Deindata ce iesi pe usa , Sindo nu spuse in soapta :
Sindo: Esti superba......
Dar spre dezamagirea lui urechiusele ei de pisicuta auzira si spuse inbujorata si cu fata in pamant:
- Mersi.....
Dupa aceea andoi se inrosi si se uitau in jos , ridicand ochiul sa se mai uit inca o data la celalat.
Mai porni deodata cu un ras
- Hahahahahahaha , parca ati avea 12 ani !Hahahaha
Si toti rasera !Insa Sindo zise
-Defapt eu am cam 192 ....insa in ani demonici doar 16....
Kaido facuse niste ochi cat cepele si spuse :
- O frateeeee !
Ofensat Muru contra ataca :
- Noi crestem intro luna cat voi intr-un an , insa nu se observa pentru voi 192 inseamna ca si  pentru voi 16 ani...
- Si u cati ani ai ?!spuse Mai stapanindu-se sa nu roseasca
- 17 ....adika in ani demonici 204.....
- PERFECT!!!si sari in sus!
Sarcastica si cu chef de gluma ca in tot deuna Kaido spuse o replica rautacioasa :
- In tot deauna am spus ca are ceva la creier !!
Insa Kamako se simti  putin sufocata intro camera atat de mica si cu atatia oameni in jurul ei asa ca iesi afara si sari intr-un copac.Privea luna stand rezemata de trunchiul copacului , gandindu-se la ceea ce i se intampla...Dupa cateva minute de uitat pe fereastra Sayoku veni langa felina , siri in copac si statu pe vive lasnd mainile si cada in fata lui uitandu-se unul la altul pentru cateva clipe , pentru cat trecu adierea de vant ce trecu. Sindo are Un par rosu precum cerul cand soarele apune , ochii pari si caprui rosiatici , Parul sau era tuns scurt si radicat in sus . Hainele lui erau deasemenea rosii doar o bluza fara maneci bagata in pantaloni. Era tot rosu , iar rechile sale spuneu ca este un motan . In intuneri ochii lui erau de o frumusete rara , iar Kamako nu mai putea sa iti ia ochii dupa ei insa nici el dupa ochii in care vedeai cea mai frumoasa luna .Dupa cateva secunde Sayoku deschise o conversatie.
-Spunemi , cum este acasa la tine....
- Nu la fel de frumos ca aici , e multa poluare si boli , insa are si partile ei bune ....
-Stii , iti sta bine cu urechiuse ...
La aceste cuvinte amandoi se inrosira pana in varful  urechilor .Insa Sindo prinse curaj , defapt nu mai rezista..
-Stii.....esti foarte frumoasa ...si..si imi pare rau ca te-am atacat atunci si....si ....esti draguta ,....si...aaa....pai
Insa Kamako stia deja nu avea cum sa greseasca se indragosti de ea , asa ca Kamako lu-a atitudine .Acum ei staeau unul tanga altul ca pe o banca iar vantul adia usor si mii de liurici erau in jurul  lor vrand parca licurici si luna vrand sa fie martori la ceva magic .
Kamako in pusese bland degetul aratator de la mana stanga  pe buzele pisoiasului , si cu mana dreapta se sprijinea de cranga lasandu-se spra dreapta .Dupa ce ii opri avalansa de balbaieli ...aceasta isi  aproprie incet buzele roz , de ale lui , acum nici unul nu se mai inrosi si simteau ca se cunosc de o eternitate.In momentul in care acestia isi atins buzele totti licurici tasni in sus si incepu se se roteasca rapid in jurul lor , iar luna deveni foarte alba.Dupa un lung sarut acestia stateau inbratisati , Sayoku statea rezemat de copac iar Kamako statea in bratele lui avand capul pe pieptul sau .Ochii gingasei feline erau inchisi , semn ca dormea , iar Sindo se uita la fata ei , la buzele ei , cu niste ochi pe jumatate deschi ce trimiteau caldura si protectie ....In casa toti se culcara la indemduc batranului ..neavand pre multe camere si acestea erau mici , toti se culcara cum apucara .Chiar daca erau in colturi diferite Muru si Mai se privea pe furis .Kamako visa la trecutul ei si se gandea ca toti iau ascuns atatea lucruri despre trecutul ei .....era cam bulversata ..

misterele lunii pai prea place vad mai pun pic din povestea inventata mene asta trecutul meu kamako

52.3KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Pai vad ca nu va place asa ca cred ca ar trebui sa ma opresc    mai bene , caci daca  nu va place asta cum sa va placa cand vin luptele .Ja ne

misterele lunii pai vad place asa cred trebui   mai bene caci daca  place asta cum placa

3.6KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
kaleidostar_girl
Moderator

Din: Kaleido Stage
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1810
nu treb sa te opresti..............e ff frumoasa povestea....ai o imagimatie f buna  

_______________________________________
Don't lose your hope..........................
On and on rain will fall........
How do I say goodbye To someone I never had?.............Why do my tears fall for someone who wasn't mine?...............Why is it I miss someone I was never with?...............Why do I love someone whose love cannot be mine?


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Pai daca mancar cuiva ii place o sa mai scriu   

Preoteasa blestemata


Era amiaza , totul era pustiu deoarece toti mancau .Prieteni nostri erau deasemenea la masa.Toti stateau intr-un cerc mancand orez.Kamako era rosie toata insa nu stia de ce , iar Muru avea o pofta de mancare uriasa.Sindo incepu o conversatie:
-Maine ma duc sa cercetez zona sa vad in ce parte apucam .Insa cineva nu era tocmai multumit iar aceea persoana era Kamako ce imediat dezabroba:
-Eu zic sa nu !Immediat urma o mica discutie, cearta intre Sayoku si Kamako:
-Da....si de ce ma rog?!
-Mi-e bine aici !spuse ea cu inganfare !
-O daa  , si v sa stai aici pentru tot d e a u n a ?!
-Aaa , am terminat ma duc in padure am o pofta de mure extraordiara !
Si Kamako iesi pe usa rapid!
Kaido era un pic nedumerita ..
-Mure....hmmm...mure , ia stai da de unde mure ?!
Mai  ca in tot deauna era cea care pornea cearta :
-Sindo si Kamako , stateau intr-un copac si se sarutau!
Imediat Sindo isi iesi din pepeni
-Saracuta Mai , nano ceata ti-a  afectat vederea babut-o !
-Nu ti-e ti sau infundat urechile ubitel )
Infuriata la culmea iesi afara si se duse intr-o padure intunecata .Merse ce merse si observa ca florile se inmulteu , se oprise un pic si se uita in spatele ei
-Se spune ca acesta padure este padure spiritelor bune....,spuse Muru.
Indata Mai se inbujora toata si isi ascunse fata in pamant , insa nu si Muru :
-Vino sa iti arat cea mai frumoasa floare , bine care cred eu ca e ! O lua de mana si incepu sa mearga repede tragand-o in urma lui .O data ajunsi ea observa o floare micuta ce stralucea mai tare ca oricare si din mijtocul ei rasareau sclipiri de diamant. Se apropie sa o miroasa iar acele scipiri ce sareau , iau sarit pe nas !
-Hahaha , zise Muru!si ii atinse fata cu mana sa pentru a o sterge . Ochii lor se oprira , oglindindu-se in ceilalti .Muru avea  o figura serioasa  si calma .Urechile erau ascutile , iar parul era mov , si era inbracat intr-un maieu mov si pantaloni negri.Mai avea par saten, avnd toate nuantele de saten ,  un pic ondulat , cu ochii mari si caprui .Capul ei ii ajunde pana la umar, buzele ii erau portocali , era inbracala intr-o rochilta alba , cu margini rosii si crini pe ea .La brau era suspendata intr-o parte o borseta speciala pentru pistol .
Mana stanga a demonului sacal  era acum la braul micut al fetei , iar cea dreapta tinea in mana  mica fata alba de asiatica.Ca si intr-un dans o aproprie de el inima le batea din ce in ce mai tare ,acum inimile lor pulsau inpreuna iar ei nu mai aveau nevoie de cuvinte caci buzele lor spuneau acelasi lucru .Micuta floare ii acoperi de sclipiri si ei se simteau ca in rai !Insa magia nu dura multa caci  tipete de durere si spaima rupeau tacerea, iar cerul era taiat in doua , de flacarile mistuitoare .Kamako veni imediat in sat , un Sindo si Kaido luptau cu o femeie cu un ochi rosu si unul verde .Cel rosu sclipea , parul ei era negru si lung , purta un costum de preoteasa , pantaloni ii erau albi iar bluza avea ceercuri de melc pe ea . Din mana dreapta sareau flacari .Locul luptei era lanul cu orez , un lan acum de foc .Muru si Mai veni si ei iar lupta era crancena.Kamako era paralizata de prica in timp ce ceilalti luptau .Mai plutea cu  fata in sus , in urma unui atac ce includea un siplu pumn , insa femeia o prins cu mana pumnul si a batut-o rau de tot , totul se intamplase f repede , atat de repede incat nu a avut timp nici sa isi dea seama de ceea ce se intamplase.Kaido vru sa o atace cu sabia Lunii , insa  se lasa jos o prinse de picior zicand 'Asta nu e atac asta e ' si o arunca intr-o stanca unde era cat pe aci sa ii rupa piciorul .Sindo zacea cu o gaura in stomac , iar Muru inca mai lupta insa nu pentru mult timp caci ranile il rapusera .Kamako se uita infiorata la frumoasa doamna  ce se apropia .Nu avea arcul si sagetile cu ea si ii era prea frica sa riposteze , in minte ei rasunau cuvinte de disperare si nu putea sa inteleaga cum au fost doborati prieteni ei . Statea jos in apa , focul se mai domolise insa vantul ce batea facea ca el sa se reaprinda si sa se hraneasca cu suflete . Sayoku inerca sa se refaca absorind focul . In acel foc se vedea mladioasa silueta ce se indrepta spre ea ...in ochii micutei se vedea diperare si buzele tremurau parca cerand ajutor , se tara in spate lonind cu picioarele apa calda.Din indepartare puteai sa vezi doua siluete negre in marea rosie si involburata , scanteile ce sareau din foc pute-ai sa le confunzi cu strofi de apa ce sar cand marea loveste o stanca in toata splendoae acelui trist portret , in afara tipetele oamenilor innebuniti de durere deabea se mai auzeau  .Kamako nu se gandea decat la  cei de acasa si cei ce au cazut in batalie.In dintr-o data umbra ce venea din foc se opri  si mainile si le duse la cap aplcandu-se usor , iar apoi se auzi un strigat de zivina .Acest tipat o sperie si mai tare si Kamako isi duse pumni inclestati la urechi iar ochii ii erau mari iara cum nu mai stia nici ea ce simte , frica disperare , uimere la ceea ce vedea . Acum acea silueta se zbatea si spunea cuvinte fara sens in flacarile mistuitoare.Simti o mana ce o atinse pe umar si isi intoarese capul , era Chion .Ce cu o privire blanda ii spuse sa gaseasca ochii acelei persoane si sa se piarda in ei .Nu stia de ce , insa o linisise , era acum plina de dragoste si curaj inima ei , se ridica si incepuse mearga spre acea aratare . Se opri amandoua stand drepte , primul lucru ce il observa era ca din ochiul verde al domnitei curgeu lacrimi , lacrimi ce aveau o tenta verde din cauza straluciri ochilui ei .Insa nu se opri , Kamako se uita bland in ochii ei , in ambii , iar in curand intra in ea .Era asa intuneric , iar un ecou se auzea ....cineva plange  , iar printre lacrimi spunea :
-Te ..t..te rrrog ,...ajuta-ma!
Vocea era plina de durere si vinovatie , iar in strafund simteai speranta ce deabea mai licareste .........
Kamako incerca intrebe cine e , ins anu se auzi pe sine insusi , si simtea ca nu avea cu ce sa vorbeasca.Deodata putu vazu aceea mica licarire speranta cu ajutorul careia putu vazu cine este si ce sa intamplat .

misterele lunii pai daca mancar cuiva place mai   preoteasa amiaza totul era pustiu deoarece

30.7KB

Modificat de crazy_angel (acum 16 ani)


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Cei care intra si citesc cas vrea sa imi spuna cam cum ar vrea  fie in continuare si chiar cine are nelamuriri sa ma intrebe .Mltumesc !Cand voi putea o sa folografiez pers si o sa va arat cam cum arata 

misterele lunii cei care intra citesc cas vrea imi spuna cam cum vrea  fie continuare chiar

45.1KB

Modificat de crazy_angel (acum 16 ani)


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Nimeni nu prea mai intra pe aici ....   ce aveti mai sunteti toti in vacanta ?   Oricum aici e continuarea p cine il intereseaza
.............................................................................................................


Ea o atinse si inchise ochii , iar imaginile incepuse sa curga....
Era acum 100 de ani intr-o prapastie , unde ae se lupta cu unul ce se numea Sadato , iar ea se numea Marie .Demonul era unul otravitor ce vroia givaierul din inima preotesei( acolo il ascunse) .Cei doi erau indragostiti insa aura neagra a demonului era mai puternica decat dragostea lui .Preoteasa lupta cu toata forta desi avea inima sfasiata de durere si ura.Deodata lacrimile puse stapanire pe ochii ei si nu mai putu vedea iar demonul ii infinse  mana in inima ei .Atunci inima ei se rumpse in doua iar medalionul in zeci de bucati .Deodata medalionul se multiplica in mai multe  zeci de madalioane micute si disparu .Dar inima ei fu desprinsa in 2 insa unite un pic la sf .Una din ele era plina de ura si dorinta de razbunare ce isi spunea Juria , iar cealalta a ramas Marie cea blanda insa ce suferadinda  cauza urii partii sale drepte .Atunci cand Kamako a ajuns acolo si s-a indragostit , inima din interiorul cadavrului a pulsat si a incepu sa sape pentru a se ridica ,iar parteasa rea Juria , avea controlul.
-Deci asta sa intamplat......imi pare asa rau pentru tine ....cum te pot ajuta , spuse Kamako cu inima sfasiata de trista poveste ....
Deindata se auzi o voce blanda ca de o copilase spune:
-Numai tu ma poti ajuta te rog cu inima ta , ajuta-ma sa simt din nou caldura si bucuria , te rog lasa-ma sa iti simt inima plina de bunatate , lasa-o sa o simta si Juria ...
-Desigur ..dar cum !
-Concentreazate simteti inima si apoi simte cum eliberezi aceea energie...
-O sa incerc...
Deodata din indepartare se auzi o voce inganfata dar la fel de frumoasa , la fel ca si a Mariei dar plina de inganfare .
-Doar nu crezi ca cu asa ceva ma invingi .....sti ce fac acum ....?
-Ce ....
-Iti tai gatul ............,spuse Juria amenintor.
Ochii ei se facu mari si incepu sa nu mai stie ce sa faca , dar Marie o linisti !
-Nu iti face griji nu iti poate face nimic , se afla in aceasi pozitie si pana acum , te rog , salveaza-ma ca sa ma pot odihni linistita....
-Da!
Kamako isi inpreuna mainile ca reginele egiptului si inchise ochii , deindata chipul i se ilumina si o luna ii aparu in frunte .Parul incepu sa ii se miste si se facu toata aurie si din ce in ce mai luminoasa
-Ce lumina blanda ....iti multumesc ....Kamako , iti multumesc!
Cand Kamako deschise ochii era dimineata , focul mistuitor fu inghitit de Sayoku pentru asi vindeca ranile si acum avea grija de ceilalti .Insa satul era la lor , puterea inimi sale facuse totul ca inainte.Soarele stralucea si ii ranea ochii.Sindo se apropie de ea raznbindui si zise:
-Sa terminat ...nu a fost chiar as agreu nu ?!
-Da asai ! si Kamako zanbi .
-Pai ar trebui sa ii ducem acasa , te duci tu dupa Kaido , e acolo in stanca!?
-Da..!
Ajunse cu Kaido in brate la casa lui Chion.Acolo Sindo veni si o lua sa o duca la batran .Insa Kamako era un pic rista :
-Daca luptam voi nu erati acum asa raniti ....
Deindata ce auzi asta Mai izbugni !
-Taci *** proasta , daca nu erai u , acum satul asta era ars , iar zeci de oameni arsi de vii , cum poti spune asta ?! A ?! Indrazneste sa mai faci fat aia , si asa cum suntnt iti voi arde una de o sa ma tii minte toata viata !
-Da sa traiti !!!!!!
Si intreaga incapere izbugni in ras.Muru isi ingrijea ranile zicand incet:
-Trebuie sa ne antrenam , mult mai mult !!!
-Da fratioare, Kaido e si cum lesinata!
Kamako se retrese incet , nevrand sa fie observata , insa nu putu trece si de ochii  lui Sindo , ochii ce cautau ochii ei in fiecare clipa.Se duse in locul unde ii tresarise prima oara inima , locul unde nu demult era o taietura in timp si spatiu , taietura care avea sa o duca spre casa , spre bratele mamei ele.Era intuneric , padurea era asa deasa iar razele soarelui ce reuseau sa se strecoare prin frunzisul des al opacilor batrani erau ca si razele de speranta.Ea se aseza la poalele unui copac ce avea niste flori albe iar in gand spuse" Acesta este cel mai mare cires pe care l-am vazut ".Mai vru sa zica ceva insa isi intrerupse gandul cand simti mirosul lui Sayoku .Era departe nu il putea vedea , insa sia ca e acolo  si stia si ce are in mana .Deindata ce il putu vazu , stiuse ca avuse dreptate , era lapte .Kamako zambi larg si casca.Sindo se aseza langa ea fara nisciun cuvant si ii dadu laptele iar mai apoi stateau si beau amandoi lapte , fara sa isi spuna nimic , absolut nimic.Cam peste 2 minute , ochii fetei trase cu ochiul la cel de langa ea , si tresari usor ....el se uita la ea ."Sa uitat tot aces timp oare la mine...." se intreba Kamako in gand.Amandoi terminase laptele si Kamako se lasa pe dreapta astfel incat putu sa isi puna capul pe el , iar el , isi lasa capul un pic intr-o parte pentru a ii atinge cu fata parul matasos .O lua in brate  si o intreba serios:
-Nu mai vrei lapte ca eu da .....
Imediat Kamako zbugni in ras !
-Nu nu mai vreau, am chiar aici tot ce vreau in acest moment ..., si zambi usor ...
Kamako isi ridica usor capul pentru ai putea vedea ochii sclipind , cauta aceea sclipire .Deindata ce ochii lor se reintalni , inimile bateau , ca o bataie magica , iar in mintea lor parca se auzea un cantec , un cantec asa de vad ce nici mancar nu il baga in seama .Buzele lor incepu sa tanjeasca una dupa alta .Kamako ii dadu usor una din suvite la o parte cu mana stanga , iar apoi isi puse bratul stang  pe umarul sau simtindu-i astfel pulsul .Iar asteptarea nu mai dura , abandoi s esimteau tristi si fericiti in acelasi timp , o lacrima firbinte ii curse pe obraz  si desparti buzele celor doi nebuni de iubire.Cu ochii tristi Sindos e uita la aceea lacrima si nevraand isi plantase indoiala in inima .Se ridica cu privire de renuntare , de pierdere si se intoarse cu spatele in timp ce Kamako ramase acolo asa cum era uitandu-se un pic mirata , Sayoku intoarse capul un pic , numai un pic si iiochi inlacrimati vazu.La aceea privire Kamako intinse mana dupa el si il striga
-Sayoku , de ce pleci ?!
Insa nu raspunse.... cu ochii inlacrimati , muscandu-si buza si cu pumnul inclestat mai incerca o data
-Sayoku...de ce pleci ?.................
-Pentru-ca ...pentru , pentru ca  plangi , plangi atunci cand esti cu mine , credeam ca ma iubesti sa ca esti fericita atunci cand esti cu mine ...
-Prostule!
Si Sindo tresari insa ramase cu spatele asa cum era
-Esti un mare prost , cel mai mare prost , esti ...esti periculos de prost , tipa Kamako dand cu pumnul in pamant lasand lacrimile sa curga siroaie...
-Atunci spunemi...de ce plangi?....
-De fericire.........
Sayoku se intoarse mirat si usuat cu un chip ca al unui copil de 5 ani care a auzit o injuraura.Vrand sa termine discutia el nu mai zise alt ceva despre asta :
-Dar ce babaloaica esti ....
-Ba tu esti....prostule , baka!
-Pariez ca ajung mai repede decat tine acasa....
-O ba nu !
Iar cei doi o luase la fuga prin copaci ......

misterele lunii nimeni prea mai intra aici ....   aveti mai sunteti toti vacanta   oricum

28.1KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Iata o noua etapa din calatoria lor pentru cei care citesc si nu stiu eu , de acum dorul de casa  si sentimentele deveneam tot mai mari , iar ucrurile se complica caci vor veni si mai multe personaje enjoy , data viitore veti afla cine sunt surorile 

Agonie

Eroii nostri mergeu spre un palat al fecioarelor pentru a le lasa pe fete sa se odihneasca.O data ajunsi , intrara in rai .O suava melodie cantata parca de ingeri se inbina perfect cu sunetul copacilor si animalele din padure .Fetele intrara insa baieti se duse intro coliba in josul muntelu si le spuse ca maine dimineata  vin sa le ia .Apusul  era rosu iar el se vede chiar daca templul era inconjurat de munti ...era ca o magie .Tempul era facut din lemn , iar tigla de pe castel era rosu ...toate erau intr-o stare incredibil de buna.Intrara pe usa din spate iar Mai strigara:
-E cineva aici !?!?
In timp ce Kaido in aseza o bodoaba pe cap pentru a nu i se vedea urechile , deoarece nu aveau voie demoni si barbati in templu , nici mancar copii ce erau baieti .Dupa cateva momente in spatele lor aparura fecioarele immbracate in alb si rosu aprins .Se intorceau de la rugaciuni .Kaido observa ceva ciudat in privirea lor , mai ales ca in maine fiecare tinea cate o arma.Dupa catev secunde ce mai mare dintre ele spuse :
-Daca doriti sa ramaneti peste noapte atunci trebuie sa ramaneti in aceea camera toata noapte fara a incalca regulire , sa ii aduceti omagii zeitei soarelui si sa nu fiti demoni .
-Desigur , spuneti ne puteti indruma spre altarul prea maritei zeite?!spuse Kaido cu calm si preacautie, stia c au dat de ceva in momentul in care la gatul  femei un medalion micut in morma de trandafir ce avea o aura neagra si pulsa.
Indata ce ajunse in teplu , in timp ce e ruga , in minte lui Kaido rasuna o voce :
-Te rog elibereaza-mi fecioarele !
-E vorma de medaliona asai ...zeita.....
-Da ...te rog !
-Le vom elibera si vom lua cu noi medlionul .
-Multumesc
-Imediat ce iesi , cele tre se duse serioase in padure unde isi asculnse armele si hainele.Se schimbase si cu niste fete serioase in intuneric mergeau la vedere , Kamako in mijloc cu arcu intinsla mazim de fiecare daca , in stanga ei Kaido ce taia capul fiecarui demon ,iar in drepta Mai ce vedea toti demoni ce se ascundeau in umbra.Mergeau ca o armata la defilare si inaintau rapid .Destul de repede nimicise fiecare demon inafara de unul , cel cu medalionul .Le astepta in altar unde sute de lumanari erau aprinse.Adevarata lui forma era ceea de femeie .Lui Kaido ii reveni onoarea de a casapi demonul !
Demonului nu i se stia numele , observnd de prima data ca nu era prea vorbaret.Avea parul albastru , un albastru asa de clar , imbracata cu o bluza alba , gullerul era rotund si scurt , iar manecile largi , pe deasupra avea niste ornamente din matasa rosie cu marigi auri si frori albaste .Tinea in mana stanga  o sabie normala ,privirea ii era calma , nu era nici rece si blanda , mai degraba absenta.Statea cu spatele la altarul ce adapostea o frumoasa statuie a zeitei.In momenutul in care Kaido intra pe usa un aer rece se legase de cel cald si primitor dinauntru .Acum in aer plutea mirosul de sange ce o degusta pe Kaido.Ochi ei albastri o incanta pe diavolita.Bretonul ei era dat intr-o parte din dreapta in stanga .Era bond preacum spicul graului la apusul soarelui , iar umbra lumanarilor se juca pe parul ei ondulat la capat .Avea parul prins sus lasand sa cada pe umeri pana la sfarsitul omaplatului.In ochii ei nu se citea dezgust si nici nu vroia sa ceara sange , ei erau hotarati sa castige .Hainele ei nu erau deloc incomode ci sport inbracata cu pantaloni de blugi 3-sferturi de culoare inchisa precum ochii sai, iar bluza avea maneci tot 3 sferturi taiate iar la brau o banda in partea stanga avea un trandafir rosu aprinsde culoarea sangelui.Statea in fata ei uitandu-se la frumosii ei ochi .Dupa cateva clipe demonul spuse:
-O sa te omor , si iti voi lua frumosii ochi pentru mine...
-Incearca si iti voi spinteca ghearele....
Imediat amandoua si lua rapid pozitie de lupta .Kaido avea mainile relaxate avand sabia in fata ochilor insa si demonul la fel .Pentru o clipa ea se gandea "Oare ce fac...nu , nu sunt samurai si o gardiana"Isi las mainele in jos si isi impreuna mainile pe sabie isi iabia era in pozitie de lupta .Demonul se sperie insa nu lasa sa se vada .Atacul incepuse si lamanarile nici nu dadeau dovada de o lupta unde aerul se taia iar din sabii ieseau scantei .Kaido reusise sa ii dea jos medalionul si din greseala era sa calce pe el si atentia ii fu distrata,iar parul ii fu taiat. Parul ei acu era sccurt (un pic mai lung ca cal al lui ami de la SM) insa nu isi pierdu frumusetea si ii statea la fel de bine.
-Ticaloaso!!
In cateva fractiuni de secunda demonul fu ucis iar ochii violet ai falsei preotese erau acum albi.Kaido se aplecase si lua medalionul ce in contact cu ea incepuse sa straluceasca uimitor de frumos.Iesi afara iar in urma ei lumanarile se stinse.Cele doua prietene statea afara cu priviri triste iar adevaratele fecioare eraua cum eliberatae .Kaido se uita la mizeria de acolo si vorbi ceva cu fetele inc aputin speriate iar apoi veni la Mai si Kamako:
-Sa ii chemam pe Sindo si Muru , au fost deacord sa ardem cadavrele , Sindo se va hrani cu focul ..
Insa propozitia ii fu intrerupta:
-Ce , eu nu ma hranesc cu focul din demoni , yah ce oribill!
Si toti izbugnira in ras din cauza tonului arogand insa hazliu si fata lui bosunflata !
-Nu iti face griji fratioare ii vey manca!)))
-Ceeeee(( nici gand nu mai faceti mijto de mine
De aceasta data si fecioarele radeau iar imediat se auzi vocea zeitei ce radea si ea :
-Hahaha , nu va faceti grji fac eu "curat: aici !,si printrun vant trupurile dezgustatoare disparu.Era dimineata iar i erau franti asa ca mai ramase o i .Fetele in casa mare in confort insa bieti baieti aveau voie afara si in hambar)))
-Ce aere au frate !
-Da pisoi dar lasa ca dam noi peste un templu unde fetele nu au voie !
-Unul pentru demonii................, spuse cu  suspectie!
Fata lui era ca unuia ce a gustat o muratura incredibil de acra si spuse acru:
-Nu avem cozi sau urechi in cap asa ca nu vor observa iar ungeiile pot fi taiat , spuse el uitandu-se mai ales la cele de la picioare cu un glas inganfat si totusi foarte amuzant!!
Inainte de a pleca , feciarele le daduse o inportanta informatie . Acum cam 1 saptamana venise acolo 3 fete ce pretindeau a fi preotese in cautarea invataturi asa ca le-a permis sa intre .Una din ele ce parea sa fie saro mai mare  avea o privire malefica insa avea forta unei preotese , una din ele cea mijlocie si-a petrcut timpul aranjand gradna iar ultimma cea mai mica nu facea decat sa se vaite pe ascuns.Cele 3 surori nu statuse decat o zi insa la plecare isi aduse aminte ca soara cea mare a zis ca le-a lasat un dar . Acum stiu care era darul, acei demoni.Ele se numeau Midoriko , Kasma si Kasao .In drum spre un nou sat in cautarea acelor medalioane Kamako era ingrijorat , stiau prea putine....
-Spunemi  la ce te gandesti....., o intreba Kaido.
-O ma gandeam ca iti sta foarte bine tunsa , ti-am aranjat bine parul nu ?!
-O mai taci te gandeai la cele 3 surori ...hmmm cum se numeu Kak...dolu , ah cum se numeau ?
-Midoriko,Kasma si Kasao !
-Aha , asta inseamna ca esti chiar ingrijorata ...!
-Nu ! Tu esti cea aiurita nu te poti concetra mancar o clipa spunemi ?!Kamako avea nervi la limita si ii era frica , iar insistenta lui Kaido o faca sa reactioneze ciudat.
-Imi pare rau ....
-Oh nu te rog sa ma ierti pentru iesirea mea , cred ca sunt mai fioroasa decat par asa?!
-Nu , cu toti avem demoni nostri nu ?!spuse ea zanbind.
-Da iar eu sunt unul in carne si oase ! afirma hlizind )
-Da asai chiar sti sa inveselesti omul !)
-Hey ce tot vorbiti aici fara mine ?
-Of mirosi a sake , dute langa ubitelul tau acolo !spuse Kaido inpingand-o de fata !
-Ooo de ce esti asa rea si el a zis acelasi lucru !Hac! Hac! Cred ca mi-e rau !
-Mda ai fata verde !)))
-Tu nu mirosi a sake Kamako , nu vrei sa mergem sa luam niste fructe din padure si sa ne instalam un picnic?
-O Sayoku atunci spunemi daca as mirosi , ai stergeo nu ?! spuse Kamako luand sticla de sake de la Mai si lua o dusca , dupa care o scuipa degustata si tipand ca ia luat foc gura in timp ce ceilalti radeau !
-O nu rade de mine motan lenes , ia si bea u daca esti mai smecher !
-Nu suport sake , nu vrei lapte ?!
-O ba da !
Muru o ajuta sa merga pe Mai , Kamako si Sayoku erau in fata si vorbeau si se giugiuleu , dar Kaido se intrista , nu avea pe nimeni ...pe nimeni !
-As fi vrut sa....sa nu fi venit , as fi vrut sa raman acasa cu  Chenji......................................................................................

misterele lunii iata noua etapa din calatoria lor pentru cei care citesc stiu acum dorul casa 

36.1KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Trecut uitat
Undeva ascunsa in munti esista un palat , in el locuieste 3 fecioare si servitorii.Sora cea mare te face sa te intrebi , ore de ce e asa .u mult timp in urma cele trei erau bune la suflet , mai ales Midoriko .Erau antrenate sa lupte cu cei mai puternici demoni , pentru turneu .Insa era o concurenta as aca tabara adversa au trimis demoni sa atace parintii in timp ce lele erau plecate .Mama lor era om iar tatal demon .Midoriko sa nascut preoteasa , Kasma vrajitoare a naturi iar cea mai mica Kasao are o putere bruta uriasa, ca si Mai.Durerea de asi vedea parintii mult iubiti au afectat-o destul de mult si de disperare a acceptat raul in inima ei .Aura ei icredibil de usoara a devenit grea si neagra precum cea mai intunecata smoala.A inceput sa se hraneasca cu sufletul demonilor pentru a deveni mai puternica iar pe surorile ei le-a legat cu siretenie de un legamant al sangelui .Kasma controleaza natura , vorbeste cu ea si o cntroleaza e eleganta si desteapta si mai ales calma, iar Kasao e sireata si jucausa.Midorika are parul saten , ochii ei sunt mici si verzi precu verdele paduri, buzele sunt  mov .E inbracata in rosu , rochi venea pe gat  si avea o deschzatura dreptunghiulara . La fel si la mai si la piciorul stang , fiind  pus in evidenta acele departituri facand margiile cu galben pai.In partea stanga mai sus de san avea o fluare cu patru petale mari complet mov.Avea breton drept iar in fata 2 suvite mai scurte scoase , parul fiind prins neglijent cu 3carpe mov deschis .Kasma avea parul tot saten numai ca mai pamantiu .Ochii ii erau verzi si era data cu fard verde deschis , iar buzele deasemenea erau verzi.In dreptul ochiului stang avea in jus un model verde de frunze agatatoare .Bretonul era tot drept iar parul ii era lung si lasat liber.Imbracamintea era oliv  cu maneci scurte si margini albe in stil chinezesc de lupta avand guler inalt la fel ca sora ei numai ca nu era dreptunghiulat la sf era in triunghi si numai ingreptull gatului.Ge la coapse pe ambele parti era despicata dreptunghiular rochia continuind pana la genunchi .Pe dedesupt avand pantaloni 3 sf larghi de culoarea visiniu pamantiu .Era data cu oja vrde.Kasao Avea parul de aceasi nuanta cu a vrajitoarei Kasma..Parul ei era lung prins sus intr-un elastic portocaliu .Ochii in era mov iar buzele roz f f deschis.La gat avea un lant  cu un medalion mic oval ce avea un semn aniti vrajitore( gasiti pe mormintele vrajitoarelor)Avea maneci lagi pana la cot oar de la incheietura pana la cot era bandajata .Gulerul i era larg in forma de patrat si dunda galben tipator , imbramminte fiindui galben pai ( gulerul e chiar mai mijto facut insa nu stiu cum sa explic) sus pe piciorul drept are un tatuaj cu aceeasi floare pe care o are Midoriko .La brau are o componenta a kimonoului si prins in (obi cred ca nu mai stiu ) lunceag(stiti voi doua bete unite cu un lant)) .Rochia era despartita de mai mute ori iar sosetele de culoare portocalie pal era prinsa cu bandaj.
Intr-o camera intunecata Midoriko :
-O sa lovesc mai multi iepuri deodata !Ha! HA!HA!
-Si ce anume vei planui ?!.......
-Kasma , sti Sayoku e un baiat frumos si chiar m-am indragostit de el , o sa il fac sclavul meu , el o sa o loveasca o data  refuzanda pe filfizona aia si apoi o sa ii distruga ....
-Tu surioara ...e doar un moft....
-Poate! Ai ceva ce sa ii suceasca mintea in gradina ta ?1
-Poate........

misterele lunii trecut uitat undeva ascunsa munti esista palat locuieste fecioare cea mare face

36.2KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Ok am mai scis , si de data asta actiunea e mai lunga urmeaza o surprize data viitoare promit :dinsa daca nu comentaza nimeni , o sa ma opresc caci am febra musculara la degete  (pe bune)

Eu si tu


Eroii nostri erau in padurea de mure , unde culegeau mure pentru drum si chiar vroiau sa isi aseze tabara acolo .In cele din urma se lasa seara si acestia faceau o baie intr-un izvor termal.Fetele stateau intr-o parte plina cu flori si salcii plangatoare ce mangaie apa iar luna lucea mai tare ca niciodata.
-Of as ramane aici pentru tot deauna.....
-Eu nu , v sa incerc chestia asta si iarna:X:X:X
-Eu raman aici Mai pana se face iarna ):X
-Hey ce are Kama?!
-Nu e obisnuita, ar trebui sa o scoatem )
-Hei baieti deja sunteti aici ?!
-Da Mai , fratiorul meu a cam racit..
-Poate e din cauza ca ieri a plouat .
-Da deobicei cand poua sta in locuri uscate si calde !
-Hapciu .....ffffffff , imi curge nasu ...aaa....hapciu.........
-Kami nu are nimic....
-Mda ea....a...hapciu...ea a stat in pestera nu era in recunoastere....
-Ei fratioare gata gata!
-Am eu niste ceai medicinal , am gasit niste ierburi care erau in era mea sub cale de disparitie , seamana foarte mult cu o planta otravitoare , nu ma prea pricep la plante insa ..pare in regula .Singurul lucru dupa care poti distinge e ca una muroase a lamaie si cealalta a nimic , dar u mai stiu care era ......
-A.......cred ca o sa zic pas Mai mersi /
-Eu vreau !
-Kamako esti sigura ?
-Da de ce ?
-A nimic , ti-l fac imediat
Nu terminase bine de facut ceaiul , caci izvorul termal fu aruncat in aer .Cu toti se sperie deoarece nu simteau nimic .Din fumul des se edeau vag 3 silete , si in acel timp Kami spuse:
-Sunt cele 3 surori ......
Vantul ce prevestea o noua ploaie risipi fumul imediat si lasa ca chipurile lor sa se vada .
-Ele sunt , rasunau in minte tuturor .Puteau sa simta aura neagra a surori cele mari , Midoriko.Zambetul ei ea suav dar in acelasi timp era ingrozitor , numai simpla vedere iti facea pielea de gaina .Ochii sai aveau o privire diabolica ce iti ingheata sangele in vene. Celelalte doua surori statea serioase fara sa schiteze vrun gest , Kasao stand ca un folomodel  cam 3 metri in spatele  surori sale in partea stanga ,iar cam la 2 metri Kasma statea visatoare privind la micuta Kami(Kamako) .Cu toti aveau niste ochi mari in afara de Sindo ce era in fata stand drept cu capul  un picut in partea dreapta .Nu trecu 4 secunde si el ridica puternic mana stanga intreband:
-De ce ai venit?
Cu o nerusinare si cu inganfare zanbetul preotesei Midoriko se largise iar ochii ii sclipeau ca doua diamante si il privea fix , insa inainte ca ea sa raspunda , Kamako se agata de bratul drept al lui Sayoku cu ochi protezatori.
-Am venit sa te vad iubirea mea.....
Cu toti aveau acum niste fet mirate insa numai Kamako avea o expresie grava , imediat ce termina de zis , Kasma isi sterse puzele verzi cu degetul mare de la mana stanga sa atinse pamantul .Cu toti se uitau la ea si ochii ei calmi si indiferenti .Pamantul ce se inverzea ca siruri de parca erau vene le atrase atentia .Acum nu erau doar mirati , ci si speriati de nestiut . In cateva secunde pamantul din jurul rosului motan elimina acum arbori verzi ce miroseau pentru el incantator .Gazul ii patrunse pana in sange deoarece acum ii puteai vedea vene verzi acum .Ochii sai cu aveau culoare pentru un moment iar apoi ei priveau cu tristete , o tristete ce ii mangaie sufletul lui Midoriko .Incepu sa se indrepte spre ia cu pasi inceti iar apoi se intorse spre vechii lui prieteni.Muru era socat iar Kamako era in stare de soc , nu mai gandea , a cazut in genunghi si apoi se la sa usor jos si incepu sa tremure nestiind ce sa faca .Kaido si Mai il strigau dar el nu mai auzea acum fara sa ii dea Midoriko voie .Mai se infurie la culme si veni sa o atace . La aceasta actiune Kasao stranse din ochi amenintator si ca n fulger se puse intre ele zambind miseleste in timp ce sora ei era incredibil de fericita.
Kasao nu se opri la oprirea ataculi :
-Mai bine veziti de sacalul tau inputit..., vorbele despretuitoare rasunau ca un ecou in minte ei , ceea ce nu putea sa suporte .
-Mai bine veziti u de stapan inimi tale , catelusule , ti-ai uitat zgarda acasa , o stai nu ai uitat-o dar ai luat-o din greseala pe cea ce actioneaza inpotriva ta !
Ochii sai sclipeu la fel ca intotdeauna cand incepea o lupta la scoala , una ce se lasa cu bataie daca voctimele erau prea tari in gura sau se credeau prea tari .Insa nu si ai lui Kasao , privea furioasa cum se mandrea si ii aducea aminte de ce era catelusul surori ei , furia fuse stapanire pe ea si lupta incepuse sa se dea in ea .Mai observa si continua sa o atate:
-Ce nu poti sa imi dai una , nu ti-a dat surioara ta voie , saracuta ! Mai incepuse sa mearga n jurul ei incetisor cu mainile ba in sold  ba incrucisate .Hai catelusul a scos colti , vai stapana a uitat sa ii ia potnita , insa sant sigura ca esti vaccinata asai ? Se opri si rase...Insa nu mult caci Kasao plesnea de furie .Lupta incepuse , cele doua aveau stiluri apropriate , si puterea aproape egala .Cele doua stateau mai mult rotinduse pe piciorul stang in tipm ce cu dreptul luptau , insa schimbau dupa cateva atacuri cu pumni sau atac rapid din aer .Se indeparta amandoua lasand un pic praf in urma lor .Zambind una alteia intr-o parte a gurii si arucau priviri despretuitoare .
-M-am razgandit , sacalul e chiar chipes , cred ca mar servi bine !HA!HA!HA!HA!
-Sa nu indraznesti sa te atingi de el ca te voi rupe in bucatele
( Nota: Mai lupta bine si cand e furioasa si cand e calma , Kasao doar cand e fuioasa , insa din pacate ii trece repede furia , mai ales cand lupta )
Midoriko il lua suav in brate pe Sayoku  si intr-o clipita disparu intr-o saritura ....................

misterele lunii mai scis data asta actiunea mai lunga urmeaza surprize data viitoare promit :dinsa

29.1KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Pai imi cer scuze nu o sa pun toata pov doar jumate ca nu am avut cand sa scriu ( sormea de cate ori umblu la calc urla .....) Deci sper sa le placa celor care citesc .......


Agonie


In urma ,nu ramase decat agonie de a nu sti ce se intampla , Kamako nu se gandea decat la faptul ca a fost totul in fata ei si nu afacut nimic.Privea in gol , inima ei inceta cate un pic sa mai bata si parca  fiecare suflare o durea , nu stia decat o cale de scapa asa ca stiga cat puu de tare :
-Sayokuuuuuuu!...................
O tacere ce doare  la fel ca si un pat cu ace se lasa....
-Kamo , il vom aduce pe fratemiu inapoi iti promit .
--Iti promitem!!
Primntre lacrimile ce curgeau siroaie cuvintele sale rasunau incet si pline de indoiala ce pune capat.
-Imi ...imi pro..promiteti ?!
-Desigur prostuto !
Cuvinte lui Mai erau ca o alinare dulce , iar inbratisare lui Kaido era calda si usoara , iar acum parca simtea siguranta , siguranta ce ti-o ofera prieteni .
Au pornit imediat fiecare intr-o parte sarind prin copaci ca un ninja .Atunci cand ii gaseau aveau sa dea semne de lupta .Kaido se gandea la puterile lor si isi dadu seama ce puterea au cele doua mai mici insa nu si cea mare :
-Deci , sa recapitulam , mijlocia are natura si micuta putere .....dar Mioriko ce are ?
Nu dura mult si 2 dintre ei se trezi ca trebuiau sa lupte .Mai cu Kasao si Kasma cu Kaido .
Pentru Mai ea era oponentul perfect , puteau lupta dupa cum vroiau nu mai trebuiau sa  se  gandeasca la nimic , castigatorul ia totul . Nu si-au mai adresat cuvinte de insulta , nu mai aveau nevoie , acum pumnul era insulta .Muschi le erau incordat , nu aveau nevoie de arme ,  nu aveau evoie de cuvinte , privirea era o lance .Atacurile faceau sa se cutremure pamant .Atunci cand Kasao isi aplica atacul favorit , o lovitura de sus cu pumnul drept si cade cu elin pamant , iar in pamant incepe sa se faca o gaura , insa nu pamantul esate tinta ci capul adversarului .Pe locul de lupt erau mute gauri de cate 4 m adancime sau chiar  mai mari .Mai prefera sa ii rupa berega , o saritura , te invarti si cu piciorul drept dai inpresia ca lovesti dar o faci cu stangul .O data chiar a prinso dar din pacate nu din plin . Mai ii evita atacurile sarind in aer ca un titirez , ateriza pe o creanga vertical , si isi lua avant pemtru o lovitura noua .Erau rapide , nu le puteai vedea decat urmele lasate .
In lupta dintre natura si sacal era mai alerta .Kasma vorbea insa vorbele nu erau pentru Muru ci pentru natura , descantece si porunci , ochii ii erau inchisi pentru a putea vedea cu ochii naturii .Lianele rasareau de nici unde si daca te prindea se faceau precum o cusca rotunda ce te sugruma incetul cu incetul .Muru insa rupea acelea plante cu lancea lui .Privrea calma de pe fata vrajitorei il facea sa se cuteremure si isi pierdea concentrarea....

misterele lunii pai imi cer scuze pun toata pov doar jumate avut cand scriu sormea cate ori umblu

55.1KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Am terminat ep Agonie , enjoy .

-"Ce tot fac , trebuie sa atac , nu pot sa stau numai in aparare. Ar fi trebuit s ama mai mult din personalitatea lui Sayoku ...., aici  pornesc dute Musashi !"
Muru ataca direct , lasandu-se descoperit! In acel moment Kasma tresari , nu se astepta la un asemenea atac , mai ales ca nu parea genul , analizele ei nu erau bune , padurea sa inselat.Ia mana  stanga de pe pamant si o treage ca si cum ar fi avut un voal protector , si chiar asa era , in urma bratului frunzele au protejato d eatatc , ina fu puternic izbita . Lancea era puternica .
Stia ca se schimbase asa ca se retrase .
-"Nu pot crede , cum de m-am inselat , padurea mi-a zis cum lupta ......Mai intai trebuie sa gasesc o cale pentru al elibera pe Sindo  de soremea , nu e corect ceea ce face , nu e deloc!!"
Desi pare diabolica , sufletul ei este blajin , rautatile pe care le face sunt pentru ca spera ca intr-o zi va fi libera .
-"Trebuie sa ii transmit matei unde sa dus Midoriko inainte sa fie prea tarziu .."
Iar atunci se concentra si o gasesise usor pe Kamako , iar cu ajutorul unor flori scrise mesajul .Kaido se Kamako se indreptau acum spre Midoriko si Sayoku .Intr-o alta parte o lupta inca se duce. Fetele se oprira pentru un moment in care Kasao profita sa o enerveze:
-Se pare ca surioara mea a terminat deja cu frumosul sacal , ar trebui s am aindrept intracolo sa ii ingrijesc ranite !spuse ea cu superioritate .
-Nu zau , raspunse Mai cu aceasi superioritate, nu cumva Muru ia tabacit fundul si defapt iti e pre frica s acontinui lupta asa ca te duci sa o iei repede pe surioara ta !HA!HA!HA!
-Cum , eu ha , poate u ! , si cu acestea spuse se retrase intr-un hal de aer lasand doar praful in urma ei !
-Hmm...stiam eu , ti-e frica !
Kamako ajunse la Midoriko , aceasta era intr-un castel vechi insa minunat , se vedeatotusi ca nu acolo locuia .Statea in gradinita cu o palura dedesupt , iar Sayoku ii oferea crini .Ochii lui priveau in gol iar la auzul vocii lui Kamako nici mancar cu tresarea .
-Ce , lacrimile curgeau siroaie pe obrazul ei alb , ce ia-ai facut , vrajitore urata ce esti , damil inapoi!Da mil!
-Vino si ial , Sindo ataca ....
Sindo se scula incet si apoi se napusti asupra lui Kamako , pentru a opri atacul Kaido isi scoase sabia si icepu sa se lupte .Zgomotul luptei parea acum asa de departe pentru Kamako , nu vroia decat sa o inbratiseze pe mama sa . Insa inabusi sentimenul , si se indrepta cu ochi de o adevarata demonita pisica spre Midoriko si dintr-o data chearele ei spiteca acele flori interzise, florile agoniei.
Intr-o clipa urase naruise iar iertarea ncpea sa ia loc urii ce u mai era hranita de iubirea rapita .Midoriko o privea cu indiferenta , insa ochii ei se umple de vein deindata ce isi lasa pivirea peste crini albi precum neaua.La vederea ochiilor aceasta parca se trezi dintr-un vis , nu mai auzea lupta decat in indepartare semn cum ca s-au mutat .Acum nu erau decat ele doua sau asa credea ea , o creatura ce si un copil i sar face mila la vederea ei se apropia incet de Midorilo taranduse prin florile de camp dese . Pe fata ei se schita un zambest pofticios , si atunci printesa Lunii tresari , isi aduse aminte de cum se face mai puternica .Demonul ii cerea mila , si ochi  blanzi o implora pe Kamako sa faca ceva ....insa ea ar fi vrut sa ii salveze nenorocita viata , insa nu se putea misca , nu facea decat sa tremure .Dar dintr-o data ochii demonului ii se inblanzira si se inchise incet .In acea acipa incepu sa cerceteze innebunita corpul si o  vazu pe Midoriko...............Buzele ei mov aveau sange iar ochii ii scipeau . Nu ii manca doar sufletul ce se vedea intand pe gura ci se hranea cu el .Acest lucru o degusta dar o si facu sa ada in genunchi .Lumea incepu sa se invarta in jurul ei si ii venea sa lesine . Nu o mai vedea decat pe ea ce ii spunea cuvinte fara noima si se apropia mergand dea busulea .Nu ii mai era teama , ci indiferenta , inima ii era amortita iar capul statea sa ii explodeze. II luase barbia cu bana dreapta si ii sopti la ureche:
-Sayoku........este al meu .....ai pierdut ....nu ai cum sa ii absorbi otrava din sange .....cu ai nici cum sa il purifici1 E al meu .Si asa vei fi si u , insa spre deosebire de el , u vei deveni o parte din mine ...,facu un gest demn de o maniaca si ii linse obrazul drept , lasandu-i sangele demonului ."Ce nebuna ar face asta ,se gandea , Sayoku nu ii apartine , e nebua , e nebuna , e...e nebuna!"isi repeta cuvintele in minte incercnd parca se convinga pe sine insusi .
-Vezi tu , eu din demoni imi trag puterea , si am multe lantisoare , si acest demon avea unul ...il tinea ca ornament pentru mana lui de femeie , nici nu a incercat sa se fereasca.....
Midoriko pleca precum fulgerul si pentru cateva miute Kamako ramase nemiscata precum un capac ce doar vantul ii mai misca crengile . Insa isi revine s cu greu din cauza ameteli se ridicase si o lua spre locul bataliei .Sprijinindu-se de fiecare copac , incerca sa isi dea seama ce se intampla , si pentru prima data isi zice , vroia ca Sindo sa nu se lupte cu toata forta .Ajunse insa prea tarziu . Kaido era nevatamata insa ranita in orgoliu , ii scapase , nu putu sa il retina . Privirea furioasa dura doar o clipa caci o vazu pe Kamako ce ser prabusea . Trebuia sa faca ceva insa nu stia ce .Alerga precum un clovn strigand dupa Mai si Muru.Insa nu mult caci ei erau pe drum !
-Da da ce tipi asa , mnu amurechile infundate !
-Mai , Kamako a lesinat 1
-Aa....aa....pai ...ce naiba sa ii faca sa o palmuiasc , na o palmuiesc!
-Hahaha , nu Mai lasa-o sa doarma nu vezi ca e epuizata , si o si murdara ....de....de sange , loolll !
-Nu pare a fi ranita .........

misterele lunii terminat agonie enjoy .-"ce tot fac trebuie atac pot stau numai aparare.

10.7KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Acum totul ia o ruta diferita i va voi lasa un pic in suspans .Stiu stiu am zis ca nu mai scriu , dar am luat o pauza si degetele sunt ca noi . Ok va rog sa imi iertati greselile de gramatica si unde nu ma exprimam cum trebuie ! Gomenasai!!!!!!!Asta e doar inceputul partea a doua maine :P



Dark four light


Este seara , tunetele despica cerul in doua , iar tunetul iti da impresia de frig .Focul ardea incet in cabana intunecoasa si umeda .Pe fetele lor se citea oboseala , foamea , disperarea si durerea .Muru se ridica facand zgomot si iese afara , nu mai putea suporta tensiunea .Vroia sa simta picaturile de apa spalandui sufletul , vroia sa simta cum ingrijorarea se  duce  , cum aluneca si picaturile pe fata lui . Demoni viermi misunau prin aceea parte a locului iar in aer era miros de sange . Nu mai puteai auzi nimic , nimic in afara de sunetul ploii .Kamako iesi si se duse in padure , era atat de furioasa , mai ales ca nu putea sa se descarce , imediat ce intra in padure incepu sa omoare demoni.Sagetile si gherele ei nu iertau pe nimeni .In privirea ei nu se citea decat durere.Ajunse adanc in padure , era plina de sange iar acolo ploaia nu patrundea .Privea in gol cautand totusi zambetul persoanei iubite , insa dintr-o data tresari , i se paru ca isi vede mama .Lacrimi de foc si facu loc printre tristetea ei si incepu cu glas taiat sa isi strige cu greu ......mama
-Ma..mama ..mama..., cazu in genunchi , nu mai avea puterea , si nu isi pai simtea trupul .Ridia capul pentru a vedea cerul , si vazu o mica gaura unde patrundea luina lunii , zanbi caci era asa de calda si dulce .Inchise ochii se lasa lumina sa ii lumineze fata petru cateva secunde , si apoi incet isi aduse inapoi capul .Deschise incet ochii si vazu pe cineva ce semana cu mama ei , insa era mai tanara .Avea un semn de luna in frunte .Ochii sai erau cruzi ,mici si lungi , iar culoarea era lbastru , albastru inchis .Buzele ei erau pline si portocaliu natural . Era inbracata ciudat . Pe dedesupt avea pantaloni scurti negri , dar se observa ca era un costum ca cel din niitor , ce avea maneci negre , lungi prinse cu un inel de degetul mijlociu . La gat avea o esarfa roz , simplu prinsa in draptul sanilor cu o luna .Chimonoul ei semana mai mult cu un galat prins cu un obi .Era dat spre drapta , lasand piciorl sa se vada .Era de culoarea ierbii de primavara (verde inchis) cu margini si flori albe , si catva flori albastre precum ochii sai .Obiul era rosu , avand margini si funze portocali.In picioarea avea cizmilite albastre si pe brate o esarfa elegant purtata , roz transparent .Parul ei era de un maro clar , de parca era desenat si putin ondulat tuns pana in dreptul omoplatilor ( sf lor)iar bretonul sau era un pic despartit in stanga .Tinuta ei era dreapta si inganfata iar glasul ei si mai si :
-Surioara...
Tacere................................
-Numele meu e Luna , sunt sora ta renegata , fiindaca nu am semnul regal . Am venit sa iti propun un targ !
-Sss...sora mea...?!
-Tu renunti la Sayoku si eu te duc in viitor in locul unde tebuie sa fi !
-Ce.....
-Nu ma intelege gresit , nu tin , la tine , ba chiar imi provoci sila . Insa nu vreau sa te vad ca iti faci veacul pe aici !
-Cum...dar..nu nu , nu voi renunta , nu am nevoie sa ma duci inapoi , il voi lua pe Sayoku inapoi , voi aduna medalioanele si ma voi intoarc acasa !
-Esti enervanta ....mai bine mori !
In clipa urmatoare Luna statea in spatele ei cu un cutit la beregata ei .
-Spune-mi te crezi tare ....Kamako ?
-Dar tu ?!
-Deci nu iti e frica de moarte ?
-Nu!!!!!!!
Kamako o apuca imediat de gat si o azvarle in copac . Insa nu vu efect asupra Lunei . Ea era o preoateasa de temut si chiar cam sadica .
-Cred ca va fi interesant , sti eu vin si plec cand vreau dovada ca sunt mult ma i puternica decat vei fi u vrodata . Lupta incepu , si mai ca confundai cu o lupta intre cei de la Yu yu hakuso )Insa Kamako era in dezavantaj din cauza experientei si nu stia cum sa isi foloseasca puterile iar Luna o electrocuta d cate ori avea ocazia si erau cam de multe ori , insa nu glumea vroia sa o omoare . Dupa catva minute Kamako cazu , nu mai putea lupta , pierduse pult sange si era cu moralul la pamant .Statea cu burta in jost si ochii deshisi privind in gol , iar picioru Luneice apasa  pe capul ei !Inima sa nu mai batea , Luna era cam la 30 de metri distanta de ea . Cand vantul incepu sa bata , lasand ploaia si frigul sa patrunda .Luna se opreste stand cu spatele la cadravul surorei sale . In aer mirosul de sange era dens mai c ail puteai taia .Locul se intunecase neobisnuit de mult .Se intoarse usor sa isi vada sora , nestiind totusi de ce .Ochii micutei erau rosii si straluceau . Pe fata Lunei aparu o urma de ingrijoraare , si vroia s aplace insa nu se putea misca .Inima demonului incepu sa pulseze iar Luna stia asta , simtea cu fiecare celula a corpului ei .Kamako se ridica.Avea colti de pisica mari , atat d epari incat nu mai putea incjide gura . Ochii sai erau rosii( in loc de alb) , iar pupilele ei erau  negre cu sclipiri albastre .Inima Lunei batea foarte tare , atat de tare incat statea sa ii sara din piept .Pe fata sa apareau urme de sudoare iar corpul ii tremura ca o varga .Chipul gingasei si inocecentei Kamako era acum inspaimantator , iar unghiile ei cereau sange . Se napusti asupra surori ei , o stanse de maini .SE uitau fiecare in ochii celelilalte .Nici una nu avea teama , ci nebunie . Kamako maraia si o stange a din ce in ce mai tare  insa Lunei nu i pas asi zambea sarcaistic ceea ce o infuria la cule pe demonul pisica . Ar fi vrut sa plece si sa o lase sa devoreze tot ce ii sta in cale insa , acum ca stia de ce e in stare , nu mai era intersata , si spuse :
-Sa-yo-ku!
Demonul ii dadu imediat drumul si incepuse sa urle si sa e zbata . Luna privind cu indiferenta pleca cu dispret . In urma ei nu ramase nimic . Isi dadu seama cum o poate rani si mai mult .....

misterele lunii acum totul ruta diferita voi lasa pic suspans .stiu stiu zis mai scriu dar luat

19.4KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Pai copii aici va voi da mai mult dialog , dialog si iar dialog .Sper sa intelegeti de ce ..... Si nu prea aveam inspiratie.Urmatoarul ep va fi terifiant 


Dupa cateva ore totul se stia ...tot , fara nici un secret , insa totusi , parca inima o durea mai mult acum cand e cu mama sa , decat cand era acolo , departe in trecut.
-Deci , sa inteleg mama , totul a incept din cauza ca cineva vrea sa o detroneze pe regina de la tron , si nu are pe cine sa conteze .Asta sa intamplat acum 100000 de ani , si de atunci de cand o fractiune din puterea ei a fost pusa in niste mici medalione , au fost unite si date preoteselor de rang mare .Are 2 fete si un baiat care a murit , una din fete cea mare ar putea sa treaca usor la tron insa e fiica ei asa ca nu se poate , desi e buna la suflet , cumpatata si puternica , si bineinteles in gratiile reginei Chika , numele ei este Yayoi , iar cealalta fata vrea sa treca la tron , esi ea puternica ins anu ca sora ei , e razgarita si sireata iar numele ei este Yohi si ar trebui sa ma feresc de ea.Si regina si ficele ei razgariate esista si astazi iar profa me ade matematica ea chiar Yayoi....stupid.Sa nu uit pot sa ma duc inapoi si sa aduc pe oricine vreu trecut prezent ....
-Pai mda.....ar trebui sa faci ceva cu urechile alea...
-Adule pe Mai si Kaido !
-Sti urechile vor iesi prea mult in evidenta ...
-Si pe Muru si Sayoku !
-Am un truc micut micut care ..
-Nu auzi ii vreau inapoi , esti surda!..
-.......
-Imi..imi pare rau ...doar ca , fara sa imi dau seama am ...am renuntat la Sayoku , pentru ....pentru a te revedea !
Lacrimile incepuse sa vorbeasca pentru ea si nu o lasau sa zica ce vroia . Mama ei stia ca Luna era de vina si Kamako intelese de ce o "abandonase".
-Nu ati facut nici un pact , din cauza semisangelui tau de demon , atunci cand erai pe morte din dorinta ta de a trai sa activat  si a preluat controlul! Este instinctul tau de a supravietui , este toata forta ta eliberata , insa nu e pre puternica avand in vedere ca Luna te-a adus aici ...
-Vrei sa spui ca nu sunt puternica, in vocea ei se simtea o enervare si nerabdare ce o sperie pe mama ei (Harumi)
-Prea bine ,dar doar te voi invata um sa deschizi portalul nu ii voi aduce eu , e ceva ce trebuie sa inveti .Veti ramane in era asta e mai bine !Ok?!
-Bine ! Avem o intelegere!
Mama sa o duse in mijlocul caperei unde a facut un cerc cu o stea in interiorul cercului si niste incantatii .Cercul nu era pre mare insa adestul incat sa incapa 4 persoane.
-Intinde mainile spre interiorul cercului si inersecteaza palmele .Concetreaza minte spre palme si gandeste la persoanele care vrei sa le aduci si timpul in care sunt ele.
-A...bine...
Dupa cateva secunde , insciptia de pe covor se facuse albastra si amena o stralucire , iar sclipiri de aceasi culoare pluteau in aer .Duapa cam 20 de secunde erau multe sclipiri ce semanau cu  4 copuri iar dupa o stralucire ce unii licuricii Mai , Kaido , Sayoku si Muru aparu in fata lor .
Ohii micutie feline incepu sa emane tristete , bucurie , spranta si multe altele in acelasi timp .Ii era rusine sa dea ochii cu Sayoku .
Inima ei ii spunea sa o ia la fuga caci la tradat , dar corpul ei , mintea ei , spunea dute i-al in brate si nu ii mi da drumul .Insa nu avu tipm sa ia o decizie caci la vazul chipului ei o stanse tare in brate .Kami nu mai stia ce sa faca , lacrimile puse stapanire pe ea , si incepuse sa tipe :
-Lasa-ma , lasa-ma te rog , si se smunci din bratele lui , se lasa pe vine si sa razema de canapea.
Uimit de reactia lu Sayoku ii dadu imediat drumul ,de stiind ce se itampla si uimit ca toti ceilalti.Mama sa se infurie imediat o lua de cot si o ridica dupa cae ii da o palma zdravana.
-Nu te recunosc , cat de proasta esti ! Ti-am spus , nu l-ai abandonat nici o data , nu mai gandeai atunci nu erai u si nu ai zis niciodata accept !
-Mama......
-Kamako...ce..ce inseamna toate astea unde suntem ?! Ce e cu tine?!
-Baieti , bine ati venit in viitor !Ea este Harumi , mama ei , si aceasta este casa lor .
-Kaido , asa cu e o casa , ci un palat!
-Pai Muru , in viitor asta e o casa modesta)
-Sayoku....trebuie.ih...trebuie sa vorbim!
-Mda , vrei sa mergem afara?
-Nu , asta e ceva ce ar trebui cu toti sa auziti !
-Mda sunt curios ce ai sa imi zici , spuse Sindo cu interes .
-Cu mult timp in urma , cea mai puternic demon , regina demonilor Chika , a prezis ca va fi detronata .
-Regina!!!!!!!!!!!!!!,spuse cu toti in cor!
-Ma lasati sa continui ?
-A da sry!
-Chika era 3 copii , sau mai bine zis avea ! Puterea ei e imensa, are o fata mare , Yayoi, cea buna ,si Yohi cea nelegiuita , si a avut un baiat care a murit .Si-a pus o mica parte din putere in niste mici medalioae si apoi le-a unit si le-a dat preoteselor de rang mare .Mama e una din preotesele care la pazit .Nici noi nu stim , multe .Am o sora , Luna , care din ordinul reginei a fost crescuta foarte bine pana la 12 ani si apoi a fost lasata de capul ei dca pot zice asa . Atat eu ,Luna si voi doua ati fost create , cu ajutorul magiei .Eu si Luna avem genele mamei , voi genele printeselor .Iar voi sunteti gardieni mei .Si se pare ca pot sa ma plimb oricand trecut viitor , prezent .Si printesele si regina exista si aici .Profa noastra de matematica e chiar Yayoi!
-Ceeee! De asta imi da numai 2?!
-Nu Kaido , iti da numai 2 fiindca nu inveti ..........
-A da , si ti-e iti da numai 4 !
-Hey!
-Mda , iar eu 10 !
-Mai!!!!
-Si...ar mai fi ceva.......Sayoku , eu , ca sa ajung aici , Luna mi-a propus un targ , ea ma aduce inapoi , si eu renunt la tine.
-Apropo , cum de....de, ce sa intamplat cu cele 3 surori ?!
-Ce ...a  , nu stiu , dar stiu , ca miroseam ceva a trandafiri si era verde aerul si dupa nu imi mai amintesc nimic.
.........................................................................................................................................................................................
In trecut :casa celor 3 surori:cearta mare de tot



-Idioato ce ai facut !
-Nu am facut nimic !
-Nu atunci spunemi de ce ma atact Sayoku dintr-o data ?!
-Otrava nu dureaza mai mult de 10 ore !
-Si de ce nu mi-ai spus ?!
-Ti-am spus , ti-am lasat bitel si niste radicina sa ii dai sa miroasa!
-Unde eu nu o vad!?
-Termina nu e vina mea!
-Iesi din incapere!
Kasma , iesi din camera ,iar Kasao intra sfioasa.
-Ce este suriora?!
-Am nevoie sa prinzi un spirit...............................
...........................................................................................................................................................................................
-Kamako , cum a spus mama ta ,eu nu cred ca ai facuto , si chiar daca ai facuto nu iti reprosez , ba chiar te iubesc!
-Sayoku...imi ...imi pare rau ,il lua in brate plangand la pieptul lui si spunand printre lacrimi de bucurie:Multumesc!
-Prostuto!
-Harumi, putem ramane la tine azi ?!
-Dar te rog Mai , casa mea e si a ta !
-Ne e foame..
-Ma asteptam de la tine Kaido , ma duc sa fac niste sushi si ...hmmm ceva special !
-Yeee , mancare , pat , civilizatie , ce cuvant dulce !:X:X:X:X:X
-Iar eu deabea astept sa vad satul !spuse Muru entuziasmat!
-Dar noi unde vom dormi?!Afara?!
-Chiar mama ei unde vor dormi ?!
-Le voi aranja ceva in sufragerie.

misterele lunii pai copii aici voi mai mult dialog dialog iar dialog .sper intelegeti ..... prea

35.3KB

Modificat de crazy_angel (acum 16 ani)


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Yuki4ver
Eternal Angel ~ Admin ~

Din: From ... an unknown world ...
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 3031
Mie imi place shi imi cer scuze k nu am citit-o pana akm (
Anyway e marpha, merita sa dau shi aici k sa vad next chapter.
Ai descriere si dialog cat trebuie, dar scrii putin sau e din cauza faptului k eu sunt obisnuita sa scriu mult O_O ?
Anyway gambateru si astept cap urmator ^^


_______________________________________


Time is passing by, so am I ...

Luv ya, Wu Chun  ^_^
U are the best !!!!!!

FahRenHeit fan 4 ever ....

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
, nu scriu cand am timp , caci sora mea de cate ori ma vede la calc urla , si eu stau cu ea toata ziua , so...Si yes scri multtttttt    

misterele lunii scriu cand timp caci sora mea cate ori vede calc urla stau toata ziua so...si yes

16.6KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Pai aic incepe sa imi revina inspirati dar sunt nehotarata si scriu abranbura dar sper sa va placa , lucrurile incep sa o ia razna


Oras fantoma


Era dimineata , iar prieteni vostri inbracati corespunzator vroiau sa merga in oras .Soarele stralucea cu intnsitate , mai ales fiindca era vara , iar Harumi tot gasea scuze ca ei sa nu iasa .
-Mama...
-Oh stiti de la soare vi se face rau si..
-Harumi , sa intamplat ceva...?
-Stiti , de cand voi ati plecat sau intamplat multe accidente si..
-Si acum e un oras din fantome nu ?
-Da Sayoku! E important daca va duceti pe strada sa va prefaceti ca nu le vedeti , trebuie de nu fantomele vor veni dupa voi se va face ca voi sa muriti !Trebuie sa stati aici va rog .
-Mama...zau asa! , spuse Kamako cu inganfare si pleca !
Orasul la pprima vedere nu parea schimbat dar daca te uitai prin ochii lor , vedei fantome ce pareau asa de reale .Nu ca cele de la desene albe si glumete , ci mai degaba ca niste oameni , arata exact cum aratau si dupa accident .Printre ei , puteai gasi femei cu bebelusi in brate , batrani cu nepotei , familii ce se duceu la carnaval , era ca si cum ei nu stiau ca sunt morti , insa totul era o mascarada.Faceu tot posibilul sa nu se uite la ei , sa nu isi dea seama ca le pot vedea .Ambulanta trecuse deja de 3 ori pe langa ei , semn ca accidentele sunt in floare.Au ajuns in parc unde parea sa nu fie fantome , iar Sindo incepu sa le zica o poveste.
-Cred ca stiu cine a facut asta , in lumea din trecut , cineva mi-a spus ca este un demon ce sa indragostit de o fantoma , si pentru ca nu putea sa fie pe veci cu demonul , aceasta a devenit un suflet hoinar ce castiga putere speriinduipe oamni , si asa toti cei pe care ii omora deveneau sclavii ei .Insa persoana care mi-a povestit a reusit sa o trimita in rai , nu stiu cum de se intampla asa ceva ......
-Muru stia cine ia povestit , si nu era o persoana de care sa fie prea mandru si despre care ar trebui sa se afle as aca isi tinu gura .
-Eu zic ca ar trebu sa mergem la Yayoi acasa si sa vedem daca ne ajuta .
-Mda dar stii , e totusi profa , ne va intreba de teme!
-Kaido , termina !
-Scuze....., spuse aceasta rusinata si un pic bosunflata!
Yayoi locuia intr-un apatament spatios din centrul orasului .Vrura sa bata la usa , insa usa se deschise usor , facandui sa albastreasca de frica.Intrara usor , nevraand sa faca zgomot insa schirtai parchetul sub talpa blondei.
-Kaido!
-Scuze...
-Intrati , nu va mai prostiti....
-Aaa...stiti , ..
-Nu sti sa saluti!?
-Gomenasai !ohayo gozaimasu!
-Vreti ceai ?!
-Daca se poate?!
Mai observa ca Kamako era rusinoasa asa ca lua intiativa!
-Am venit sa flam ceva despre accidentele din aceasta zona!
Yayoi parea o femeie inpunatoare si avea o tinuta dreapta de invidiat.La scoala era cea mai draguta si torusi corecta profa.Prut ei de culoarea maro era atat de clar si luminos .Avea o coafura ciudata , din crestetul capuui avea facu un breton ingust iar parul era lung pana la sold .Ochii ii erau ca ai unei egiptene iar buzele nu pre mari insa ii se potriveau si nu erau roz sau alt cumva ci culoarea naturala , insa erau date cu luciu .Era inbracata cu un costun cool .Negru cu albastru inchis pe marginile bluzei .Fusta era scurta ca acele secretare sexy , iar bluza avea maneci lungi si guler ial desparti in bata , bluza incheindu-se cu 4 nasturi mari mai jos.Toti stateau pe niste canapele moderne , toti , inafara de Muru si Sayoku ce se holbau pefereastra mare cat peretele .
-Ce se intampla ....e vorba de Kira...
Sayoku incremeni la auzul acestui nume spus tare atat de intenionat .
-Iti spune ceva Sayoku, numele Kira......., spuse printesa uitanduse la el cu coada ochiului in timp ce sorbea o gura de ceai .
Insa el raspunse seretelnic cu ochii inchisi si un zambet de om ( demon) frustrat pe fata .:
-Nu ...dar poate ti-e printesa!
-Hmm ...poate cine stie?!
-Gata.....deveniti , care e cuvantul  ahh , ma doare capul !
-Nu e de mirare ca nici la ora mea nu excelezi Kaido!
-Lasati printesa Yayoi , e blonda !
-Nui corect!
-Nu imi mai spuneti asa , doar Yayoi va rog , suntem egali..Kamako , de ce esti tacuta?1
-Vreau sa stiu cine e Kira , si cine a fost , si mai ales ce legatura arae cu Sayoku!
-Cu mine , nu are nimic nu vorbi prosti!
-Oi fi eu toanta dar nici chiar asa!
-Kama.....imi pare rau ca ti-am ascuns!
-Spune-mi doar....te rog !
-Era...off...a fost acum mult timp iaintea preotesei cu care am avut deafae prima oara.Am cunoscut-o de cand sa nascut si ...cu timpul cand era era de 17 , ne-am marturisit dragostea .Tin minte ca si cum era ieri , o zi ploiasa de toamna , in padure , in inima paduri tanga niste ruine , nu era strop de ploie ce ne putea ajunge acolo ....
Insa acea scena ce Sayoku  povestea o face pe Kamako sa tremure , nu din cauza ca povestea cu atata pasiune despre prima lui iubire , ci fiindca isi aducea aminte , demonul din ea...
-Urma ca a doua zi s fie ziua cand o va lichida fantoma , asa cum pateste acum Tokyo .Ins aeu am fost dominat de o fantoma si am fost noaptea cu luna rosie , luna in care m-am nascut , 5 octombrie , ziua blestemata a preoteselor , am intrat in camera ei si i-am luat pedalionul , insa nu a putut accepta asa ceva , asa casa luptat cu mine , ea mi-a lasat o cicatrice mov pe spate , si cand ma vazut zacand pe jos deoarece nu stia ca eu eram , cand a a descoperit , si-a luat viata.....eu insa nu eram mort asa cum credea ea , si faptul ca si-a luat iata a distruso pe fant
-Stop , ajunge !
Kamako  arunca cu ceasca de ceai in geam , aprope nimerindu-l . Imaginile conbinate cu ceea ce el traise si ceea ce ea traise se conbinase si devenis eimaini ale morti !
-Imi pare rau ...
-Taci!!!
-Sayoku nu mai vorbi nici unul din voi . Kamko nu e nici demon , nici om , dar nici preoteasa ! Mama , nu  a vrut dear pe cineva care sa o protejeze Kamako , a vrut cineva mai bun ca ea , cineva ce poate inbratisa raul , sa il primeasca in inima ei , sa il accepte .Nu il lasa sa te domine , scoatel sti bine ce esti , nu ai nevoie de acele puteri ! Deschideti aripile....
-Taciiiiii!AAAAAAAA!
Kamako se tara pe jos de durere , durerea ce o pricinuia demonul din ea , asa cum spusese Yayoi , era era un inger .Oameni au aripi insa una neagra , si una alba caci noi oameni putem alege .Nu putem zbura caci aripa neagra o respinge pe cea alba .Insa Kamako era ingerul , ingerul ce inbratiseaza raul , il acept , ii ofera prietenie , si il preface in bine.Acum o lupta se dadea in ea , caci rau era demonul pisica .Acel demon ce o caracteriza insa o indemarta , demonul ce ii murdarea aripile fara sa stie .Spiritul picutei ce a reuntat la aripile sale negre o incuraja sa lupte insa simtea cum ii manca sufletul , simtea cum vroia sa raneasca . O lua de gat pe Yayoi si se ridica folosid gatul acesteia drept sprijin.Ceilalti vroiau sa zica ceva insa parca ii oprea ceva o aura , o aura ce se marea .Deindata fantomele din oras incepura sa se adune cu candele in mana in jurul ei iar Kamako ii putea atinge , ii lovea si ii zgria , iar aceastia ii zanbeau ca si cum i-ar fi purificat .Privirea din ochii ei iti dadea senzatia de disperare , si scotea sunetele pe care o pisica le face cand se lupta .Sayoku nu mai rezista si o strigase :
-Kamako!
Imediat aceasta se uita la el si zambi ca si cum un canibal si-ar fi vazut viitoarea masa .Privirea pofticioasa parca il hipnotiza , dar nu stia de ce se gandea la Kira .Kamako se indrepta spre el sprizininduse de fantome si tipand tacere .Yayoi sari pe ea si incerca sa o trezeasca in fire dar nu reusi , il apuca de bluza si o sfasie apoi il rapuse la pamant si ii redeschise rana .Fantomele venita si il atinse si incepu sa se desintregheze .Yayoi nu stia ce se intampla cu fantomele , dar imediat simti miros de tarana , era ea .Mai hotarata ca nicicand .........

misterele lunii pai aic incepe imi revina inspirati dar sunt nehotarata scriu abranbura dar sper

57.5KB

Modificat de crazy_angel (acum 16 ani)


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Mortii vii


Era ia , vie , taiand rasuflarea lor ,parca , pentru ca ea sa respire .Mirosea abundent a tarana si moarte .Semana atat de mult , nu se schimbase , ochii ei erau reci si cruzi ca a unei fantome fara sentimente .Era atat de frumoasa , parul ei era negru , lung , stralucitor si ii observai finetea cu ochiul liber , era atat de naturala , ochii ei erau mari si rotunzi de o simplitate rar intalnita insa atat de fermecatori , asa reci cum erau , te cucereau .Nasul sau era mic si rotund, iar obrazii plini.Barbia ei era micuta  dar potrivita pentru fata ei.Avea cercei cu 5 perle fiecare( cum sunt azi lungi ).Corpul sau era micut si parea grasuta dar gratioasa , desi nu era deloc grasa .Era inbracata ca o preoteasa in Kakama , insemnd pantaloni rosii( npto: pot fi si roz sau verzi ) si Kimono care insemna o bluza alba , lunga , iar pe dedesupt avea inca una verde ce se vedea doar la crapatura la maneci facuta entru a se misca mai bine .Arcul si sagetile (Kyūdō lipseau insa in jurul ei aura era atat de densa incat o puteai taia.Kamako se uita linistita acum la ea , insa inca era in transa demonului .Se indrepta spre Kira si incepu sa o atace spre surprindere lui Yayoi .Kaido si Mai zambira si se duse sa o ajute .Nu stiau cine este aceea femeie ce se onduia pe langa atacurile lor , dar nu le pasa , stiau doar ca trebuie sa aibe deafaca cu accidentele .Sayoku statea incremenit , doar o lacrima firbinte ii curse pe obraz il putu trezi din soc .Cu ochi tulburi indrazni sa o apuce din spate pe Kamako de maini si ii spusese autoritar si plin de dispret :
-Tu sa nu te atungi de ia , nimeni sa nu se atinga de ea....nu aveti dreptul , nu aveti !
Kamako cazu la pamant si desi ochii ii erau neschimbati , lacrimile curgeu siroaie , in timp ce se uita de jos la el .Insa Sayoku turband de furie ii dadu o palma ce o arunca pe jos incostienta spargandu-i falca . Mai se incorda si deabea isi putu tine furia in frau pentru a rosti cateva cuvinte printre dintii inclestati :
-Tu nu ai nici un drept sa o loveti  ..nu ai !Cine te crezi?
Kaido se duse langa prietena ei ce zacea acum incostienta cu ochii pirduti undeva in ochii frumoasei Yayoi .Mai vru sa ii dea un pumn zdravan insa ii abtinu sa ii dea cu toata putera , insa il arunca in perete si acesta se daramase lovinduse in cele din urma si de al doilea .Insa era complet nebun , se ridica si incepu sa se lupte cu ea .Kira statea tot acolo , privind si zanbind .Yayoi incepu sa creada ca atunci cand ea a murit , sa blestemat  pe sine insusi .A luat locul fantomei avand o durere mai puternica absorbind fantoma si a devenit o preoteasa a demonilor ( zonbie mai bene zis , era vie , insa moarta , trupul ei era faut din sufletele ce le subjuca).Muru isi daduse si el seama.
-Kira ...., spuse el in soapta.Insa Kaido auzise, si ii fu deajuns.
-Cum , de asta , de asta i-a facut ce ia facut , pentru ia , credeam ca tine la ia .Sti ce i-am facut ultimului ce a indraznit a tipe la ia sau sa o faca sa planga .Iti spun , caci ea nu stie, e la spital , in coma ....si nu imi pare rau .Pentru  ce ia facut fratele tau , isi spun ca nu vei mai vedea decat maruntaiele .
Si Kaido vru sa se ridice insa Yayoi a oprit-o , zicandu-i ca au nevoie de Sayoku in viata , e al 3-lea gardian ...Insa nu o impresiona !
-Atunci il fac infirm......
Muru nu mai stia ce e de facut asa ca se ridica si se duse la Kira .
-Nu esti reala , de ce nu te duci inapoi de unde ai venit si ne lasi in pace ?
-Spune-mi o iubesti ?!
-.....?
-Ea se pare ca iubeste pe ea mai mult .....
-..........!
-Eu am venit dupa el !Poti veni si tu cu fratele tau , si lasa-o pe ea cu cine adevarat o iubeste !
-Tacere !, tipa Kaido
-Mortii nu vorbesc!
-Atunci inseamna ca sunt in viata ...
-Ba nu , te-ai sinucis , nu mai esti printre noi .
-Dar cine spune ca nu poti reinvia......?
Yayoi era dea dreptul furiosa , isi concentra energia asupra trupului ce zacea pe jos ultimile ei cuvinte fiind :
-Muru ai grija sa nu patim ceva!
-Nu iti face griji!
Inauntru in sufletul lui Kamako , Yayoi nu gasi la inceput decat iubire , fericire si caldura insa cu cat privea mai mult observa tristete , tristetea cu o masca bucuroasa.Trecu de simirile ei si ajunse acolo unde sufletul salasluieste si o gasi , ascuzanduse si implorand ghemuita printre colturile mintii ei , sperita de aceea jivina , aceea flina necrutatoare.O vazu pe Yayoi si ii alega spre ea .Yayoi ii explica cele vazute .Iar Kamako nu spuse decat:
-Omoara-ma...te rog !
-Ce tot vorbesti ...
-Doare mai tare in interior decat in exterior , desi corpul mi-e controlat , simt , si vad Ochii lui .. insa nu mai putu vorbi , caci bufni in plans .In indepartare se auzeu strigatele demonului ce o cauta si spinteca amintirile pline de bucurie si lumina ,isi crea un cuib perfect de agonie .Kamako nu mai plangea , durerea ii era prea mare , simtea cum o sfasie ceva pe dinauntrusi nu putea face nimic .
-Vrei sa opresti durerea , vrei sa opresti suferinta , atat suferinta ta cat si a celorlalti ?!
-As vrea dar ...
-Dute si accepta raul , oferai prietenia ta si lasa-o sa simta caldura sufletului tau , lasa-o sa iti vada lumina .
Kamako fu parca hipnotizata , se ridica  incetisor , si porni inspre locul de unde venea demonul .Yayoi privea multumita , si dintr-o data nu vazu decat umbra ei ce intinse mana spre fiara si o lumina .Isi deschise ochii si era in lumea reala , avea aripi si era asa luminoasa .Intr-o clipa inima ei fu cuprinasa de o caldura imensa si blanda insa asa de delicata .Kira nu mai era , fiind purificata si "adormita" de bunatatea eliberata de Kamako.Muru , Kaido si Mai o privea uimiti , numai Sindo nu se uita , isi ascunse chipul si pleca in cautarea iubirii pierdute , se duse sa gaseasca o fantoma ceva ....nebunia era acolo si ceva mai rau ave sa se intample caci Kira nu mai era si nici fantomele..



misterele lunii mortii viiera vie taiand rasuflarea lor ,parca pentru respire .mirosea abundent

46.5KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
In adancuri

Sayoku era pe malul marii cautand-o parca cu privirea in zare pe frumoasa Kira.Inebunise , nu mai stia ce e cu el .Rana de pe spate parca il durea desi nu era asa .Apusul se vedea si era minunat , mii de culori se putea intrepinde de acolo :rosu albastru visiniu , portocaliu si alte culori inrudite.Marea era atat de albastra , iar vantul adia usor .Pe niste stanci in zare se vedea o silueta .Era o fata  cu parul lung si umed si ...dezbracata la prima vedere .Dupa ce observa siueta si crezu ca era Kira , acesta incepuse sa se duca dupa ea.Dupa ce intrase in mare , un cantec trist se auzi , un cantec ce era ca si marea .Vocea era ca a unei dive ce il ademenea in larg .Curand , nestiind sa inoate se scufunda si nu se sili sa iasa , caci vocea divei se auzea si in mare .Curand 3 sirene la fel de frumoase , aconpania in apa vocea ce il fermeca .Ele il duse la suprafata unde Yohi fiica cea mica a reginei il astepta .Nu stia cine este ea , insa nu avu puterea sa o intrebe caci sarutul unei sirene il facu sa se sufunde intr-un vis adanc.Era el in apartamentul printesei , revedea ce sa intamplat , vazu cum o tratase pe Kamako , pe Mai si Kaido ....nu ii venea sa creada.Apoi cosmarul incepu .Mainile erau legate si picioarele la fel , era legat de o stanca deasupra marii .In fata lui isi vedea prietenii si fratele murind ,fiind ucisi de Kira , apoi ea se sinucidea , o data  si inca o data , apoi Kamako , isi taia venele si vede cum ii curge sangele .Se vedea pe sine insusi cum ii taia aripile .Iar in mintea lui rasunau cuvinte "Vezi e vina ta ","Iti place","Ma urasti acum ?"
Insa deodata se trezi , vezi chipul trist al micutei Kamako , si fetele suparate ale celorlalti .In camera cealalta se auzea o cearta , recunoscu vocea lui Yayoi , si auzi numele Yohi deci isi dadu seama ca aceea roscata era fiica ce mica a reginei.Isi aduse aminte de ceea ce ii facuse cand observa falca umflata si rosie plina de sange , nu mai putea spune nimic , incerca sa se ridice insa isi dadu seama ca era legat de pat .Incerca sa spuna ceva , sa isi ceara iertare insa buzele nu vroiau sa faca ce vroia el .Kamako spuse ceva , insa nu putea auzi  si chiar daca nu putea sa vorbeasca spuse ca nu aude .El nu stia insa putea vorbi , numai ca urechile ii erau infundate .Dupa ce sirena il saruta cu otrava constiinei , Yohi il duse din ordinul reginei inapoi la Yayoi si ceilalti , si il legase pentru a nu fugi sau sa isi faca rau .Dupa o vreme incepuse sa auda.Muru era in camera cu el .
-Ohayo...
-Gomenasai.....
-Nu asta se zice dimineata!
-Gomene
-Baka...
-Nu .....hh...nu am fost in apele mele..
-Nu esti vinovat firar sa fie , de cate ori sa iti zic , ce a fost a fost , Kamako a purificato si se odihneste in pace acum , ok ?!
-Am fost un nenoricit , cum am putut-o lovi....cum ?
-Ai facut-o ....vad ca sirenele stiu ce sa faca sa te trezeasca la realitate , au folosit ceea ce folosesc ele deobicei sa ii ademeneasca pe marinari..
-Spre moarte...
-Nu se hranesc cu ei !
-.........
-Nu prea iti arde de glume nu ?!....Ar trebui sa o chem , ei trebuie sa iti ceri iertare , stiai ca nu se poate controla!Stiai ca e moarta.....
In camera cealalta ,Yayoi ii ingrijea rana provocata de Sindo( adika Sayoku , p cei ce nus tiu el are 2 nume) lui Kamako .
-Muru ..cum se simte?!
-Si-a revenit Yayoi !Kamako , te rog , vorbeste cu el !
-Nu...
-Te inteleg...
-Imi....
-Ce sa intamplat Kamako-chan?
-Aa...iff...voi ...voi vorbi insa nu singura , imi....imi e frica de el...
Ultimile sale cuvinte au fost un soc pentru toti ...sa iti fie frica de persoana pe care o iubesti.Insa nu o judecau, dupa ce au intrat in camera Muru ce era cu ea si Mai ii spune pe fata.
-Fratioare esti treaz?!
-Da...
-Asculta nataraule , noi suntem aici ca sa o pazim pe Kamako ,sipa Mai
-Lasa-ma pe mine te rog e fratele meu !
-.....prea bine!
-Ii e frica de tine!
Cuvintele nu au fost un soc si pentru el , se astepta , a revazut scena de mii de ori , si chiar si el era ingrozit de felul cum sa uitat la ea , cum sa purtat.Kamako statea la picioarele patului neputand sa il priveasca in ochii.Se simtea deasemenea vinovata deoarece , nu a putut sa opreasca demonul din ea la timp , se simtea vinovata mai ales ca acum stia ce sa intamplat cu Kira.Avand mai multa indrazneala , Kamako , incepu prima sa vobeasca , insa uitandu-se la pumni ei stans inclestati .
-Imi pare rau ca, stii , i-am facut lui Kira..
-Termina , nu tu esti cea care mi-a ascuns cine e Kira , sau care ma lovit , care mi-a reprosat lucruri penibile , care a fugit de mine , care a innebunit desi sti-a ca nu sunt eu insami.....Iarta-ma...iarta-ma, spunea acesta in timp ce lacrmile ii curgeau siroaie.
-Cum , cum pot sa te iert , sa nu pretinzi sa ai iertarea mea .Cum pot sa am incredere intr-o persoana care face asa ceva .Nu vreau ca atunci cand sunt geloasa sa ma iei la bataie , nu vreu ca atunci cand o dau in bara , sau am pierdut ceva sa ma insulti...nu!
-Iti cer , doar...duma casa...te rog !
-Asta si aveam de gand!
Desi amandoi se iubeau , nu se mai puteau privi in ochii.Trupul si buzele tanjeau dupa perechea sa , insa inimile plangeau .Incerca sa deschida portalul insa nu putu( nu il poti deschide decat daca vrei)
-Te voi transporta cand voi putea...acum...nu ma pot concentra
-Aham.
Si Kamako , fugi din camera tremurand de frica , ascunzandu-se in baie plangand.Muru il dezlega , stiind ca nu mai e un pericol pentru nimeni.
Sayoku facuse un dus si se imbraca cu niste blugi si o camasa alba .Kamako se plimba pe la recif cand o sirena ii iesi in cale .O saluta politicos , insa aceasta nu o baga in seama , ci continua sa isi pieptene parul umed si negru .Pentru o clipa , o analiza atent , insa trecu repede mai departe.Insa dupa ce trecu sirena ii vorbise si cu inganfre:
-Arati deprorabil.....
Kamako se intoarse si o privi din nou .Coada sa era argintie si stralucea ca argintul , era asa mladioasa si subtire .Degetele sale erau unite cu o piele subtire , urechile ei erau ca ale unui cal de mare , iar ochii aveu o crsta ca ai unui peste.Parul era foarte lung si culoarea era spalacita .Nu avea breton sau o tunsoare smechera .
-As putea sa te vindec daca ma lasi!...
-Oh , ti-as fi recunoscatoare , dar...a...nu o sa mananci nu ?!
-Noi ne hranim cu barbati , pe femele le ocrotim ,sunt capetenia sirenelor  ,cea care l-a gasit pe Sayoku.Defapt regina mi-a spus sa te vindec .Kamako se apropie de ea ,si se lasa pe vine usor .Sirena o atinse cu o alge pe locul unde era ranita si dintr-o data nu mai simtea nimic.
-Mananca asta!
-Alga cu care m-ai vindecat?
-Mananca!
-A da da !
Deindata ce inghiti planta , inima ei se oprise cu pulsuri puternice si lente .Cazu incostienta de pe piatra in mare .Dupa cateva ore se trezi intr-un pat moale cu baldachin.Era inbracata intr-o rochie alba transparenta usor incretita (CAM CA A LU SM , DAR NU ASA).In camera totul era alb si argintiu .Podeau era precum o oglinda in care nu te puteai reflecta .In partea dreapta un balcon cu perdele albe , iar in stanga o usa de marmura .Iesi pe usa si ajunse intr-un colidor lung in capatul careia se vedea o lumina albastra.Merse incet inspre lumina si intra.Era camera tronului evdent .Frmusetea este de nedescris , lumina si in acelasi timp intunericul ce era nu il poti spune sau scrie .Pe balcon era o femeie frumos imbracata , ce nu ii spuse decat :
-Ingerul meu , iubeste si iarta !
Imediat se trezi pe o banca din fata blocului unde Yayoi locuia .Ridica privirea fiind inca fermecata de puterea si realitatea visului si il vazu era acolo , privind cu ochi tristi si indragostiti , frumosul motan de foc Sayoku!Nu isi putu lu-a privire din ochii lui , desi era asa sus , ea il putea vedea.Se ridica si alerga in apartamentul lu'Yayoi , trecand repede pe langa ei si intrand in camera oaspetilor cu lacrmi in ochi ii sari in brate agatanduse de gatul lui si atingandui obrazul sau de al lui .Amandoi statea imbratisati , incercand sa abtina lacrimite sa curga .
-Nu vreau sa pleci , desi , desi te urasc , te si iubesc !Imi e frica de tine si in acelasi timp te imbratisez , nu fiindca eu sunt ceea(ea era binele ) care accepta raul , ci pentru ca esti u !!
-Nici eu nu vreau sa plec , nu vreu sa nu te ma vad , nu vreau sa te pierd , nu vreau sa ma trezesc in fiecare dimineata asteptand seara ca sa pot sa iti vad zanbetul si ochii in luna , nu as putea suporta!
Dupa ce laimile le umezira pometi ,dupa ce spuse tot ce vroiau , acestia lasa vorbele deoparte pentru ca cuvintele neauzite sa le aline suferinta .Stateau inbratisati la fereastra sarutandu-se , in timp ce lacrimi de tristete si fericirea iertarii curgeau prefacandu-se in curcubeul ......luni........

Pai...cam naspha asta , am realizat dupa ce l-am scris , dar il las sa il cititi..nestiind unde am gresit de nu imi place! Imi ziceti voi ?!

misterele lunii era malul marii cautand-o parca privirea zare frumoasa mai stia .rana spate parca

33.5KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Asta e un fel de legenda , care sa intelegeti ce rol au sirenele aici , bineinteles ca vor aparea de mai multe ori deoarece sunt supusele reginei Chika .Sper sa va placa , nu e mult dar va va lamuri mai tarliu  

Diva

Legenda


Sirene , ce cuvant fantastic , la care copii viseaza .Cu toti credem ca sunt niste fetite cu cozi , jucause si prietenoase care salveaza si se lupta cu cate o vrajitoare ...insa nu .Adevarul e ca sirenele sunt creaturi mult mai misterioase si de neinteles cum s-au nascut , sau cine le-a creat.Cum fiecare specie are o capetenie , si ele au , si inca una "subtila" .Pana intr-un apus , sirenele nu au avut vrun contact cu oameni normali .Cand sirenele isi cauta prada , obisniesc sa ia forma umana si sa ademeneasca barbati , sau copii dar de sex masculin neaparat , si cand intra in mare regina incepe si canta cantecul marii.O data scufundati , sirenele se reped si cu coltii la fel de puternici ca rechinul ii mananca .Intr-o zi , o frumoasa fata canta mergand de-a lungul marii , fiind atenta la mare .Cantecul ei era precum al unei dive , si mergand asa, a dat peste o sirena inca netrasformata si una transformata la mal .Cand a vazut sirena s-a bucurat precum un copil , iar sirenele auzindu-i vocea crezu ca e o sirena solitara asa ca vru sa o ia cu ele .Insa cand incepu acestea sa spuna mai multe si sa o intrebe , fata era nedumerita si atat ia trebui sa afirme ca nu e o sirena .Cele doua au luat-o de maini si picioare si au aruncat-o in mare vrand sa o de-a de mancare la rechini .Salvarea sa a fost ca regina canta la suprafata in aceea noapte si a vazut totul .Inainte ca aceasta sa fie lasata prada furtunii fara luna ce pornise regina tipa.Sirenele stiau , asa ca o duse pe fata la ea pe acea stanca .Acolo stateau mai multe sirene ce mancau , altele isi lingeau ghearele unele isi spalau parul de sange...Regina nu vorbi mult dar spuse ceea ce credea ca e de cuvinta.
-De ce o omorati?
-Din pacate din cauza vocei sale am confundat-o cu o sirena si am dezvaluit multe secrete majestate..
-O voce buna zici?
-Una de diva!!!
-Atunci Diva se va umi , aduceti solzi de peste si aripile acestora , iar Celeste , audu cuttul vrajitoarei .
Vocea ei era tunatoare in aceea noapte furtunoasa .Totul era intuneric insa ca prin farmec le vedeai . In timp e vorbea tunetele ce stabateau cerul ii lumina fata alba ca norii.
Fata fu legata fedeles si ii sa pus un calus in gura zicandui ca e spre binele ei .Cand sosi cele intrebuintale , capetenia incepu sa ii cresteze pielea in piele bagandui solzi mari de peste .Durerea ii era cumplita , urechile ii fura taiate , acetea fiind inlocuite cu aripile pestilor intr-un mod ciudat .Ochii lor li se puse ceva pe ei .Dupa o noapte de durere si chinuri .Se trezi pe jumatete in apa , tot acolo unde fu chinuita , acum nu o mai durea nimic iar corpul ii era transfomat ...era o sirena .De atunci Monique le-a invatat pe sirene ce inseamna viata de om , si cum ar trebui sa traiasca .Nu le purta pica , caci acum era mult mai fericita , departe de greul vietii de pe pamant .O noua viata un nou nume .....Diva.

a si cam asa arat o sirena de acolo , dar are altfel coada si nici chiara s acrepy

misterele lunii asta fel legenda care intelegeti rol sirenele aici vor aparea mai multe ori deoarece

39.2KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Yuki4ver
Eternal Angel ~ Admin ~

Din: From ... an unknown world ...
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 3031
am d citit a lot
lipsesc 3 zile si raman in urma rau :|
am citit primul cap ramas d unde ai postat asa k dau later un comment
^^


_______________________________________


Time is passing by, so am I ...

Luv ya, Wu Chun  ^_^
U are the best !!!!!!

FahRenHeit fan 4 ever ....

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Dosen't metter    , vei citi cand poti si vrei , sper sa iti placa !

Ei bene ep asta e scurt deoarece mai mult e melanconie si intr-un ep adevarat ata ar dura tot sow here it is :


O lacrima pentru un suflet


Adanc in inima padurii , se gaseste o casa , o casa unde candva copii veneau pentru a se juca si invata despre viata .Cel ce ii invata era o preoteasa izgonita deoarece a aratat mila unui talhar ce a pangarit templul.Cu toti erau fericiti pana ce un demon se arata .O pacali ca era ranit si avea nevoie de ea , si cum sufletul ei blajun nu putu rezista , il primi .Dupa cateva ore oserva ca copii nu se simteau bine .Vru sa ii duca acasa insa nu reusi , se invartea in cerc langa casa ei .Nu era prostuta , si isi dadu seama , demonul nu era ranit .Ci in cautare de suflete .Copii fura inchisi int-o mica unde traiau o haliginatie , iar preoteasa fu obligata sa ademeneasca copii cu dulciuri si jucarii .Nu vroia insa de nu o facea ei nu vor mai trai .Demonul Souku ii spuse ca atunci cand cineva cu inima pura va varsa o lacrima pentru fiecare inchis acolo ei vor fi lieri si el moare .Crezand ca ea are inima pura , a auruncat asupra sa un blestem , ca niciodata sa nu poata plange ......
Dupa dezastrul provocat de Kira , acestia o convig pe Kaido sa merga la padure ,Yayoi nu veni asa ca nu erau decat ei 5 si pasarile .
-Cum de m-am lasat convinsa , vreau acasa !
-Nu mai fi asa copil!
-Dar nu e corect Kama nu oboseste gagicatu nuci cum , Sayoku e prin copaci cu Kama ,si ...si tu nu obosesti asa repede !
-Of....uite e acolo o casa sa mergem .
Kamako , Sayoku si Muru se indepartara de ei ,ia fetele intrara pe proietatea casei , de unde nu mai puteau iesi .Strigara sa vada daca e cine dar nimeni nu raspunse asa ca se aseza pe veranda sa astepte .Dupa nici  2 minute usa glisata se deschise , iar chipul trist al preotesei se arata.
-Konnichi wa !
-Konnichi wa , ma scuzati ca m stat aici , suntem obosite , si daca nu va deranjeaza am putea sta un pic aici sa ne odihnim ?
-Yokoso irasshai mashita( bine ati venit) va puteti odihni , chiar manca , tocmai am fcut niste prajituri , vreti ?!
-O va multumesc!
-Onamae wa?(cum va cumiti)
-Watashi wa Mai !
-Kaido...
-Ki o tsukete kudasai pe unde calcati (aveti grija)
-Ce bine miroase .....
-Multumesc Kaido .
-Itadachimasu !!!!!!!
-Hi!
Preoteasa se purta foate frumos cu ele , si le ademenea , curand , Sayoku si Muru intrara val vartej in casa incepand sa atace preoteasa.
-Muru stai cei cu tine ?!
-Nu e ceea ce pare !Kamako e afara duceiva la bariera si asteptati sa o deschida va prindem din urma .
-Fetele intelesasera  si iesi afara din casa , ina fura absorbite ca intr-o gaura neara.Locul une se aflau acum arata ca si casa aceea , numi ca totul era patat de sange .Aerul era de nerespirat , si tipete se auzeu , In padure nu erau veverite si vrabii  si lilieci si sobolani , vrura sa vorbeasca intre ele , si obesrva ca vocea le era groasa si vorbeau cu incetinitorul .Intrara in casa , peste tot copii ce erau mancati de sobolani.Deindat ce sobolani le observa prezenta se napusti asupra lor .Nu le putu rani precum ii raneau pe acei copilasi insa erau pline de zgarieturi si taieturi.Iesira fara unde locul era plin de lilieci .In ceata se auzea Kamako chemandule si pe Muru si Sayoku luptandu-se , iar asta insemna ca poarta nu era inchisa , trebuiau doar sa o gaseasca .Demonul ii veni preotesei in ajutor si ii arunca si pe Sayoku si Muru in tunel .Kamako se infurie la culme , stia ca nu trebuie s atreaca linia , asa ca i ademeni cu vorbe.Demonul iesi , iar urmarirea incepu .Kamako parca zbura de pe o creanga pe alta , iar demonul cu pasi scurti si rapizi se tina dupa ea.Dupa ce dadu de o pajiste , Kami , se intoarese si cu viteza , ii dadu un picior in rotire .Era ca un adevarat ninja , iar maestul ar fi fost mandru de ea .Piciorul il par cu usurina  , ca mai apoi sa ii intoarca piciorul .Demonul Kojiro isi dadu seama ca e depasit , si nu o putea chema pe batrana preoteasa .Fie se ratagea fie era omorat....retragere .Kamako porni inapoi pregatid o vraja de absorbtie a amintirilor .Mainile si cuvintele ii ieseau fara sa isi dea seama .Se opri la bariera si arunca vraja asupra preotese Michiru . Stia , stia tot .Sintra in casa si incepu sa il caute , era parca itr-o transa , zanbetul si ochii ei mari erau parca de domeniul trecutului .Cerceta toate camerele si isi dadus seama , facu o mare greseala .Lazu in genunchi si apoi isi lasa usor capul in jos , iar lacrimi incepura sa curga la fiecare cutremurare .Michiru statea afara si o privea cu ochii mari si plini de spreranta .O pereche de aripi incep incet sa ii creasca , si totul in jurul ei ......deveni albastru......pe fata lui Michiru ii aparul o lacrima  , si inchise ochii...multumita , pentru a disparea precum nisipul in bataa vantului .Mi de lumini se desprinse din casa  si luau mai apoi forma unor spirite sau a unor copilasi ce plecau ca fericiti intr-o lumina albastruie la parintii sai .Din miile de lumini se ivira si prieteni sai ce nu puse decat "Tadaimasu"pentru ca ea sa stie ca sunt acolo , a reusit ia adus inapoi.Ridica usor caputul si privi cu ochii inlacrimati si speriati insa bucurosi de vederea lor .Parul sau era alb ca neaua iar aura albastra din jurul ei ii dadea sclipiri minunate .In ochii ei se vedea raiul iar in frunte avea o luna inconjurata de o panglica .Avea acum o rochi din matase cu stele pe ea (la maii bufata la la sm sau kg , si nu avea bretele) si o esarfa pe maini de culoarea cerului noaptea pe furtuna .Insa aura delicata facea ca stelele sa straluceasca frecum ar fi fost inbracata si puteai spune ca era inbracata cu cerul instelat.....................................


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Heloow lume , satiu ca nu mai postat  , promit ca maine seara sa pun si sper sa fiti surprinsi de ....surprize  Si , spunetimi , ce ati vrea sa mai adaug in poveste sau niste personaje precum sirenele de exeplu ..tnx

misterele lunii heloow lume satiu mai promit maine seara pun sper fiti surprinsi spunetimi ati vrea

21KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
O luna fada



Era o dimineata de luni ora 8:30 , in casa era agitatie mare , Kamako dormea bustea cine stie pe unde , Sayoku era alergat cu apa , iar Mai , Kaido si Muru tipau dupa Kamako sa vina la masa .Desigur nu auzea , dopurile in urechi erau cu garantie si la o bomba atomica .Statea in locul unde sa trezit acasa din aceea epoca indepartata uitanduse lung la mana ei fara gheare ascutite .....gandinduse cum de numai are aceea pisica in ea , doar a mai luat aceea forma o data si nu patise nimic.Enervata la culme schimba dopurile cu castile unui mp3 dat la maxim ascultand Ayumi Hamasaki-Free and Esay o data si inca o data , privid cerul de sub crengile dese ale batranului copac.In mintea ei apareau imagini fara de inteles , si se gandea la acel palat ,la aceea femeie ......"Ingerul meu ,iubeste si iarta !"
-Nu pot sa cred , dau atata inportanta unui vis ...unui vis,spusese ia mai apoi cu voce joasa....
Era inbracata intre-o rochie simpla cu bretele , 3sferturi , verde deschis cu mici flori galbene si frunze de o culoare mai inchisa .
Melodia se terminase si atunci auzi:
-Aici erai mato?!
-Nu pot avea o clipa de liniste?tipa imediat iritata .
-Aia numesti tu liniste , cum crezi ca te-a gasit , raspunse imediat clar ,tare si raspicat roscatul cocotot in copac privind la soare.
-Mai bine dute si ajut-o pe mama in bucatarie , aprindei aragazul sau asa ceva ......
Insa nu se auzi decat o bufitura, in loc de replica asteptata , nu vazu decat cum statea trantit la pamant privind in gol , cu gura intre deschisa , tremurand .Imediat incepu sa il stroge pe Muru :
-Cei ce sa intamplat?1
-Sayoku , e la pamant a cazut dintr-o data ...
-Nu iti face griji , asa se intmpla upa ce face o baie , spuse el aratandui furtunul din cae curgea apa, vrei si u )
-Nu , nu cred ca e asta , vino te rog....
-Prea bine..
Dupa ce ajunse acolo ,il vazu pe Sayuku tavalinduse pe jos de ras
-Vezi ti-am zis , si inca nu avea nimic , glumea!)
-Asta nu e gluma......chiar mai speriat ....
In zare apusul se vedea clar ,si nu era un simplu apus , cerul era rosu precum sangele iar soarele era precum un ochi atot vazator ce te face sa te temi de orice .Mai statea intr-un leagan din parcul amenajat pentru copii .Privea lung si trista la umbra sa ...si se gandea...se gandea la trecutul ei.Muru statea in camera sa uitanduse lung la reflectia lui in geam .Erau inscrisi la scoala acum cu ajutorul reginei si relatiilor ei.Numele lui era Muru Uciba iar Sayoku era fratele lui ,Sayoku Sindo Uciba.Erau frati si in acte , proveneau dintr-un sat uitat de lume iar cunostintele pe care trebuiau sa le stie , le stiau , unul mai bine ca altul printr-o vraja a lui Yayoi .Maine era prima zi de scoala insa nu erau emotionati ci mai mult ingrijorati .
Kamako decisesa iasa sa se plimbe prin oras . Mergea cu mintea in alta parte in timp ce asulata muzica, se lovi din greseala de cineva in timp ce se uita la acel apus sangeros .Persoana de care se lovise se intoarse si cu un zanbet gingas o intreaba daca e ok .Era un baiat inalt , cu parul saten deschis , ochii verzde deschis , inbracat intr-o camasa alba descheiata in fata avand pe dedesupt un tricou de aceeasi culoare si blugi negri .Ochii sai se opri la aceea persoana si printre balbaieli scoase un:
-A..pardon , da sunt bine , mersi !
Dupa ce isi lua ochii de la el , daduse de colegele ei ce ii sari in brate si intrebando cum a fost in strainatate (scuza inventata).Duapa ce rasera si poevesti totul , pana si despre Sayoku(totul era pus la punct D)si Muru .Dupa ce au barfit 3 ore , Mru una din prietene a adus vorba despre frumosul strain ce era cu ele:
-A apropo , el e Mamoru , verisorul meu , e noul nostru coleg .
Era cu adevarat super , poate chiar mai superb decat Sayoku , ochii lui nu zicea nimic , erau atat de tacuti , si plini de mister iar luna parca se oglinde in ochii sai desi era soare iar ochii ii erau verzi ...
-Incantat sa te cunosc , am auzit atea despre tine!ii zanbi prietenos si fermecator , stransoarea lui era delicata si avea mainile fine si ingrijite.Era Romeo perfect , puteai sa observi si cele mai adanci secrete si sa stii totul despre el numai uitandute la el insa isi putea pastra acel mister . Se facuse seara si ei statea pe banca vorbind vrute si nevrute .Deodata o stea cazatoare se vazu pe cer , iar cu toti entuziasmati si pusese o dorinta in gand .Va pot spune ca Mamoru(sry p nume dar e sweet :P)si-a dorit ca Kamako sa fie prietena lui iar Kamako , ca totul sa se termine cu bine.Cei doi vrura sa se ridice sa plece insa se ridicara amandoi in acelasi fel intorcandu-se unul spre altul si sau lovit unul de altul , Mamoru era sa cada peste ea , insa o luase in brase si se rasuci intrasa fel incat sa nu fie ranita .Parfumului lui era dulce  si te facea sa nu te mai dezlipesti de el . Statuse amandoi asa timp de 10secunde ....
-Hey hey , ce faceti acolo )
-Oh scuze , spusese ia ridicanduse, nu siam ce sa intanplat ....,si cu obrajii rosii
-Nu e nimic ....stii....mirosi bine ....,spuse el , un pic ...un pic mai mult rusinat
-Oh , mersi , spuse ia rapid cu fata rosie ca racul ,stand pe jos , defapt amandoi erau 2 raci  in timp ce fetele se hlizeau , si tu ...sti si tu ..ah mirosi bine , cred ca..ca parfumul este f scump!
-Oh nu ,nu folosesc , dar u ?
-Nici eu ...
Deodata se vazu o umbra venind seriasa di partea intunecata a parcului , fetele se sperie ,si sarira pe Mamuru , ce nu mai vedea nimic , dar Kamako stia cine e ...
-Sayoku.....
-Heloo fetele , ce faceti ?desi vazuse scena pastrase aparentele...
-....
-Sunt unul din fratii care sau mutat la scoala voastra !
Fetele ramasera cu gura cascata , nu era posibil , nu credeau sa fie asa chipes .
-Aaaaaa, e ...e asa chipes , spuse toate in cor .
Si asa era , avea un mp3 la el , un tricou sexy si blugi largi 3-sf .
-Hmm, Kami , mi-am facut griji , ai spus ca mergem in parcul de distracti azi ....
-Oh imi pare rau ! Promit sa ma revansez , ok ?!
-Kamako ,psuse una din fete pe care o chema Mari ,el e cunva prietenul tau.......
Tacerea se lasa .
-A hahaha , da sun prietenul ei , dc ?
-Pai e foarte norocoasa !
Dupa ce isi luara la revedere se indreptara cu toti spre casa , iar Kamako si Sayoku nu mergeau la brat , iar Kamko se simtea penibil si vinoavata din cauza scenei , desi o luna fada se vedea liber in fata lor , iar cerul era plin de stele.....................................

sry ca am scris putin , dar chiar nu am avut timp ...

misterele lunii luna fadaera dimineata luni ora 8:30 casa era agitatie mare kamako dormea bustea

57.7KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Sper sa intrati , cand veti vedea postul , sa imi dati comentari si...sa postati ca de cand a venit scola , numeni nu mai intra 
Sper sa va placa , si va promit ca voi scrie cat de curand , poate chiar maine partea a doua   


O inima de gheata

Cu toti stim , povestea Craiesei de la Polul N , ei ea exista , insa nu totul e adevarat ....o data , inima ei era blanda , si iubea .Era indragostita de un baiat muritor ce il facu print al gheti ,dar il ziua in care urma sa se casatoreasca cea mai buna prietena a ei , o muritoare de rand pe nume Dovlecel Rosu , se uita in oglinda reversibila , si in timp ce toti dormea , ea ....incepuse sa patezele castelul alb de gheata cu sange rosu .Ucise pe toata tumea , pana si pe Ymoe , printul mult indragit al reginei Isae .......Isae fu trezita de tipatul lui Ymoe  si alerga repede spre camera lui de gheata ...cand ajunse vazuse mai itai umbra , umbra lor , Dovlecel ,infingea cuttul in pieptl muritor , Isae intra in camera ingrozita de sunetul ce il facea rasul muritoarei si sangele ce tasnea din pieptul lui .La vazul lor nu putu rezista , inima sa de gheata se crapa , si cu ultimile puteri se transformase intr-o vraja .....
Kamako si ceilalti se luptau cu niste demoni de lava la polul nord ,cand au dat de un ghetar de care Sayoku fu izbit .
-O uite uite , ca casa lui Mos Craciun ,spuse Kaido entuziasmata.
-Esti proasta sau doar te prefaci ?
Muru crea un vant ce descoperi castelul .Era inalt cu multe fortificati din gheata albastra si turnuri ascutite .Desi locul era acoperit de sangele visiniu al demonilor ,frumusetea acelui castel facea ca totul sa fie dat uitari ...nemai zicand nimeni nimic acestia se indreptau spre castel crezand ca acolo se aflau alti demoni , sau poate era barlogul lor .Kamako , nu mai putea lupta asa ca statea intre Mai si Kaido pentru a fi protejata.Dupa ce deschise portile uriasa din gheta , intrara intro camera imensa cu multe stati din gheata , podeaua era ca un patinoare , langa stalpuri erau pe alocuri 2 scaune si o masa eleganta din tipuri stravechi , desigur inghetate .Locul era fosrte rece , mai rece decat afara iar ca un ecou se auzea vocea unei femei ce canta cantec simplu , aparent fara cuvinte sau litere , insa Kamako fu vrajita de frumusetea loclui si nu isi dadura seama cand Kamako , Mai si Kaido se despartira .Erau conduse de aceea melodie suava si diferita pentru fiecare ....Kamako se gandi dintr-o data la Mamoru , fara sa vrea , si nu stia de ce .Intrase intr-un domnitor .Locul nu era ca restul castelului .Pe pereti desi era gheata , cerul se oglindea , si ati spune ca era intuneric , insa nu era .Un pat cu baldachin era in partea stanga si el era invaluit in cerul instelat .Pe patul negru stralucea o rochi alba precum neaua proaspata ce numai in tarile nordice gasesti .In fata un balcon ce avea pe margini trandafiri si crini de gheata , iar lumina lunii ii faceau sa sclipeasca precum curcubeul .In deapta si fata patului era o oglinda asa cum erau la printese cu scaun si oglinzi , parfumuri si perie , iar mai spre dreapta oglinzii un dulap .Pe jos ici cilo erau blanuri de urs albi .Kami era vrajita , sub cantecul vocii se duse si inbraca frumoasa rochie si incalta niste pantofi de cristal , se aseza la oglinda si incepu sa isi pieptene parul cantand ceea ce vocea canta in timp ce pielea ei se facea din ce in ce mai alba (rochia:alba ,decolteu mijlociu , umeri bufati , maneci largi si lungi , rochi bufata in par avea o panglica si intro parte un trandafie alb )Mai intrase intr-un dormitor diferit , luna nu era pe cer , ci apusul , un apus rosiatic , gheata  ce ea  in camera parea acum sange ingetat ...oare doar parea?In fata era un pat imens cu panza rosie precum sangele si asternuturi albe ie in jurul patului rotund lumanari ce dadeau viata fiecarui lucru , pe jos erau crini aruncati , unii sparti iar din ei parca curgeu sange,iar cele ce nu erau sparte erau patate si vedeai prin ele sangele , putinul sange ca si cum erau flori .In parte stanga era un balcon urias iar pe balcon era un scaun , o masuta rotunda cu o bloare intr-o mica vaza , o ceasca de ceai plina si o carte cu ceva in ea ............In parte dreapta a patului matasa era trasa pentru a putea intra , se duse si gasi o rochie rosie ,se inbraca si isi stranse parul intr-un coc din care ieseau suvite ,prins cu un crin alb de cristal(cam asa arata rochia) .Kaido ,intra in-un dormit ciudat , in perete erau scluptate femei de gheata , poate foste regine , nu era pat , pe drepta , pe peretele ce unea holul si dormiorul era o bliblioteca ingheta si neagra iar din carti parca curgea smoala.In fata spre dreapta era o mica canamea -fotoliu ce avea o perna si rochie neagra inpaturita ) In fata fotoliului era o masa cu multe carti aruncate si inghetate pe ea , si la fel si in jurul mesei .In stanga camereai era un semineu ce ardea un foc de gheata , nu rosu si cald , ci unul albastru ce racea locul .In fata usei era un mic balcon rotund u un scaun indreptat spre noaptea neagra fara stele , ci doar cu aurora boreala iar in fata scaunului era o carte cu lacat pe ea , si ceva in ea ..Kaido se inbraca cu rochi , si isi pune in par mici bilite de cristal , cercei ce pareau ca plang si deasemenea lant si bratara asotate , se aseaza pe fotoliu si adoarmea ascultand cantecul .........
Pentru Kamako cantecul suna cam asa :

Era o luna plina , cand tu ai plecat
O luna de gheata ce lacrima mi-a furat
Somnul imi e bantuit de un lup ...
Ce lunii soarta plange.
Atunci cand....
Inima mie rece

Pnetru Mai era ca o continuare e cam asa :
Luna fada fu patata de sage nevinovat
In crudul razboi ce somnul de veci a adus
Si apusul viatii tale ce in umbra l-am vazut
Sufletul ma doare

Kaido:
Ura ce salasluieste in intuneric
In fiinta celor drepti
Tu rege al haosului
Sarutati prea iubita luna
Ascunsa de sangele negru a celor
Ce iubirea mi-a furat
Lacrima imi curge
(Ultimile versuri a fiecarei strofe daca le unesti vei vedea ceea ce o carecterizeaza pe regina si veti vedea ce se intampla cand spune si ultimile versuri ce vor fi auzite de toate  3

Va urma...........

misterele lunii sper intrati cand veti vedea postul imi dati comentari si...sa postati cand venit

30.6KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Oke oke sper ca va placut , asta e partea a doua si mai e una , sper ca va va place 


Sayoku si Muru  erau inca in acel castel , pana cand intrara intr-o camera si isi dadu seama ca iesira afara iar portile se inchise in urma lor...pentru tot deauna.Isae le adormi in acel castel de gheata , facandu-le incet o creatura de gheata asa cum ea era  ,si in timp ce dormea , negrele lor ganduri ieseau la iveala...
Kamako..ii visa pe Sayoku si Mamoru intr-o balta de sange , sfasiati si loviti unul de celalalt , si cum ii reprosau caia inselat , Kaido , se vedea dublata intr-un tub de sticla si pe Yayoi ce o clona si ii punea amintiri , Mai , se visa papusa lui Kamako si a reginei ......Desi in cosmarurile erau ingrozitoare , pe fata lor inghetata se citea odihna .In timp ce Muru si Sayoku incercau sa patrunda in castel , visurile fetelor nu se schimbau insa ele cu siguranta ....nu mai simteau durere sau disperare , nu mai simteu nimic , dar daca priveai corpurile lor reale , le vedeai ca pe niste statui din gheata transparente ce le curgeau lacrimi rosii de niciunde...Kamako , se lovi din greseala in timp ce se intoarse pe partea cealalta ,iar capul sau se crapa un pic , iar in visul ei se facu o frantura , deveni lucida ,se linisti si incerca sa isi deschida aripile , sperad ca va putea evada .Va asteptati ca din crapatura din capul ei sa curga sange , precum din ochii , dar nu , pe langa se prefacu piele , desi era inghetata era piele....
-Muru,spuse Sayoku gafaind, e inutil , numai ele se mai pot ajuta acum ....
-......ar trebui sa mergem dupa Yayoi , sa ne ajute .....
Si cei doi plecara ....
Kamako ,reusi sa isi simta aripile si sa si le desfaca ,isi lua zborul lin spre cerul rosu din al iei vis ....Se retrezin camera sa din vechiul castel , imbracata asa cum se culcase , cu frumoasa rochie si cu perechea de aripi ...
In visul lui Kaido , tipete se auzeu , striga disperata ajutor , insa fu bagata intr-un borcan , micsorata
-Nu va rog , nuuuu , lasai-ma in pace .....
Deschise ochii incet , atunci cand rasetele nu se mai auzeau  , iar in sticla borcanului vazu un chip frums inghetat .Avea ochii albastri-cenusi , pielea alba ca neaua , buzele albastru deschis.Avea parul prins intr-un coc floral cu o diadema din argint cu diamante albastre .Nu putu vazu mai mult caci imaginea era stearsa ,si intr-o clipa  ,tipetele continuara.....
Cei 2 au ajuns la apartamentul lui Yayoi , nusa ea nu era acolo
-La naiba , nu e aici ...
-Muru , cred ca e la regina ...
-Si de unde sa stiu eu unde e ,poate e la scoala !
-Helowww , e sanbata!
-Mda , sa ne intoarcem , ne vom conentra asupra usii principale , si daca nu reusim , priveste partea buna!
-Si care ar fi ....?!
-Avem o gramada de fete frumoase in clasa !!
-Esti irecuperabil!
Intre timp , Kamako , se ruga ..
-Doamne da-mi puterea s ale gasesc si sa le trezesc ..!
Si intre timp , ea incepu sa lumineze si intro clipa in urma ei nu lasa decat o urma alba ce disparu .Era in camera lui Kaido...se duse la ia , si ii saruta buzele inghetate  si ii atinse inima ingetata .In 2 sec , inima incepu din nou sa pulseze iar ochii ii se deschise .Pur si simplu se trezi dintr-un vis ..
-Ce...?
Kaido tresari si o inpinse pe Kami lovind-o cu spatele de masa .(Kamako era acum inbracata intr-o alta rochie)
-Kaido ...dar..ce am facut?
-Ce ai facut , am fost creata sa te slujesc , sa te plac , am fost creata , nimic din trecutul meu nu e adevarat , am fost creata , am fost creatati !Siroaie de lacrimi curgeau pe obrajii rosi a micutei in timp ce tipa straduinduse sa isi abtina lacrimile de durere.
-Ce tot spui , zise Kama apropiindu-se de ea incet  mergand de busulea,te rog , sti ca era doar un vis...,lacrimile ii curgeu una cate una , si se prefaceau in perle atunci cand atingeu gheata(pardosela),doar un vis ...te...te roog !Isi strans mainile lapiept si apoi isi apleca fata in ele penru a nu o putea vedea , apoi isi desfacu larg aripile , pentru ele putea inpreuna si sa se ascunda n ele , precum un pic in oul sau .Oripile ii incepu sa ii straluceasca si incet sa dispara inpreuna cu ea ca si cum era de nisip si era tras in spirator in sus , un urma ei nu lasa decat sa se auda ecoul suspinelor ei , si  un covor de perle .
Mai era legata de paini intre doi pomi , iar Chika o biciuia , iar Kamako ii radea in fata spunandui sa se sinucida .Dar dintr-odaa ii auzi plansetul , era Kamako , iar o perla cazu din cerul innorat .Perla incepu sa se mareasca si din lumina ce emana , o vazu stand acolo jos .Era inbracata in fumoasa rochie alba , stergandu-si lacrimile cu puminii precum un copil ,aveea genunghi aporiati , lasand partea de jos a piciorlui intr-o parte , iar aripile erau pari si intinse precum acum si-ar lua zborul spre cer sa risipeasca norii .Fantomele in visul ei incepu sa dispara din cauza luminiiei .Se orise din stersul ochilor si o vazu stand acolo , se ridica repede string:
-Mai , Mai ce ti-au facut , imi ..imi pare rau !
O dezlega si o stranse puternic in brate si disparu cu ea din vis pentru a aparu asa cum era in camera sangeroasa ...
-Kami , cei cu tine?
-Imi pare rau , ca..ca nu ti-am spus , imi pare rau !Iarta-ma te rog !
-Si tu ar trebui sa ma ierti ...stiam , stiam  tot , insa , imi era frica , dar cand te-am vazut venind , am stiut , am stiut ca pot avea incredere in tine , visul acela nu era decat o plamuire a temei mele , si l-am lasat sa ma invinga ...Hai sa o doboram pe regina .
Atunci Kama isi dadu seama ca ea nu invinse visul ...ea evadase dintr-o intanplare , da tot atunci in castel se auzi vocea :
Inima mie rece
Sufletul ma doare
Lacrima imi curge
In aceasta noapte cu luna..
-Cea fosta sta ,Kamako , unde e Kaido?!
-.....ea ,ea si-a pierdut increderea!
Mai a fost dea dreptul socata:
-Ce , tocmai ea , zau asa , nici nu gandeste cum sa isi piarda increderea , s amergem la ea , desi nu mai are incredere in noi , asta nu inseamna ca noi nu mai tinem la ia nu ?!Spuse Mai ridicandu-se si iesind din camera tarndo de mana !
"A spus noi ....., of daca ai sti , nu sunt asa puternica , nu cred ca voi putea supravietui....dor va voi scoate de aici chiar daca e ultimil lucruu care il fac !"
Au ajuns in camera ei insa nu era  , asa ca se duse in camera lui Kmako , usa era deschisa , se oprira in dreptul ei .Era acolo rochia ei neagra stralucea intr-un mod ciudat , si lacrimile din ochi era ca niste cristale .Intoarse usor capul spre ele , privindu-le pret de cateva secunde iar apoi isi intoarse privire .Mai se enerva de atitudinea sa , se due la ea cu pasi rapizi si hotarati (cele 2 intrara in camera )o trase de mana si ii dadu ditamai palma .Kamako alerga imediat spre ea si o inbratisa oprind-o sa mai de in Kaido.
-Mai te rog , nu santeti prietene , te rog nu !
-Nu vezi cums e conporta , ce e in minte ta , esti dioata ,esti oarba sau ce , spune-mi !Mai tipa cu toata puterea si dadea din piciore.Kaido ramasese indiferenta la vorbele ei .
-Am fost create , viata noastra e o minciuna , doragostea noastra pentru ea la fel , nu am tr4ait in trecut , nici imic alt ceva , toul e o minciuna , nu avem trecut sau viitor , suntem servitori ...
Stransoarea lui Kamako se slabi la aceste cuvinte , bratele ei cazura pe langa corp , iar apoi in genunchi , cu o fata mirata , din nou ochii i se inlacrimara , insa numai o lacrima cazuse , una ce sunase ca o picatura intr-o pestera .Ecoul ei o facu pe Kaido sa simta si sa revada toate amintirile .


Va urma...
Am pus o poza cu niste rochii , ce care vo arat , o recunoasteti dupa sageata , e asemanatoare cu rochi 2 a lui kamako

misterele lunii oke oke sper placut asta partea doua mai una sper sayoku muru  erau inca acel

54.2KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Isi daduse seama , isi daduse seama de greseala e care o facuse .
-Sentimentele pe care le ai nu pot fi inpuse.......,spuse ia rusinata si cu ochii inlacrimati!
-Ma bucur asa de mult Kaido ! Ma bucur ca ai revenit , si te rog sa ma ierti ca nu ti-am spus....
-Nu ai facut decat sa ne protejezi!si Kaido zanbi duios.
-Hey hey gata cu duiosiile sa ne ducem sa ii dam una in funul ala ingheatat!!!
Chiar atunci castelul nu ami era luminat , prin fata usei trecu o persoana cu un sfetnic aprins in mana ,privindu-le cu o privire de gheata .
-Ce a fost asta?!
-Nu stiu insa totusi stiu ceva , va plati pentru ce a facut .
Atunci cand ea a trecut pe acolo , baietii au auzit dinafara o voce ce spunea niste incantatii , sau asa li se parea .
-De unde se aude ?,spuse Sayoku
-Cred ca din turnul ala ....
-Ce mai asteptam , nu imi spune ca iti e frica sa aluneci !
-Mda?!Asta crezi ,a tunci sa ne intrecem !
Odata ajunsi acolo , vazu o batrana , deabea in viata , invelita in mai multe paturi , tinuta in viata de un aparat ciudat .Pielea ei era zborcita , iar unghiile forte mari .In cap avea cateva fire de par alb si multe pete de batranete .Si intruna repeta :
Inima mie rece
Sufletul ma doare
Lacrima imi curge
In aceasta noapte cu luna.
Vocea ii era tremuranda dar taioasa precum gerul.Sayoku incerca sa o  intrebe cine era , ce cauta acolo , daca ea era printesa de gehata .Insa degheaba , ba ghiar apucand-o de mana ii rupse oasele fragile de mii de ani .
-Lasa-o Sayoku , lasa-o nu o sa obinem nimic d ela baba asta nebuna , cine stie ce sa intamplata ici , cacia supra ei simt miros de sange si moarete...
-Mda , mai ales de cimitir.....
-Hai sa asteptam aici , ma gandesc ca asta e singura cale sa aflam ceva , si oricum , am las pagubas nu avem cum patrunde..
-Asai , dar totusi , ce face baba aici?
Dupa ce baietii se instalara acolo comod , batrana nu mai vorbea , atunci ....incepu sa povesteasca , nu pentru ai ajuta , si pentru ca asta facea tot timpul .In timp ce ei ascultau povestea ...
-Ce e aici ?!
-Cred ca e sala tronului ....
-Kama , iati aripile sau o sa stranut zau !!!
-Sry!
amera se lumi dintr-o data ...iar pe tron ca din ceata forma reginei se contura.Era de gheata , privirea ei ea indiferenta insa as afrumoasa .Avea o tinuta inpecabila , de gehata .....
-Bine ati venit....
-Cine esti , spuse Kamako cu oarecare duiosie si curiozitate.
-Eu?!spuse printesa ghetii , apoi disparand rapid , aparnd la fel in fata ei !
-Eu sunt Isae ....printesa ghetii , pastratoarea secretelor vietii si a misterelor .Eu sunt cea cu o inima de gheata , sunt cea cea mai puternica fiinta d epe Pamant , si sunt , regina ta !spuse Isae cu inganfare facand o mica plecaciune , privindule in ochi insa nelasandu-si capul in jos.
Enervata la culme , Mai , tipa la ia ,, cum ce se credea , ea nu e stapana ei , nimeni nue , ea e libera , si vru sa ii dea un pumn zdravan.Insa dinsparu , si iar aparu in spatele ei soptindu-i la ureche ce visase si cat s adistrat uitandu-se de dupa copac.Asta chiar o enerva si se intarse sa o loveasca , insa dinparu .Si iar aparu aparand in fata lui Kaido .O atinse pe piept iar el incepu s aingheteusor .Isi lua mana apoi , intreband-o daca vede ce bine sa nu simi durerea.
Kamako privea ingrozita .."Saracuta de ea , cum ..cum ,ah cred ca e oribil...!"dar nua vu timp s atermine gandul ca veni si randul ei !
-Iar u , mi cinger , te rog , nici mancar nu ai avut puterea sa iti infrunti visul ele da , credeau , le-as da o medalie , daca m-as simti mandra de ele , dar nu nu sunt , in nici un fel .Ai avut noroc atata doar!!
-Kami de ce , de nu ne-ai spus?
-Fetelor...
-Hai  "Kami" spunene , sunt curioasa ....
-Mi-a...mi-a fost teama , teama de vis , caci stiam ca el e real.Nu stiu pe cine iubesc acum....Sayoku sau Mamoru.......
-Esti asa o bleaga....de asta iti faci u griji ?
-Mda timpul va decide ,esti o faraiera...
-Nu , nu e , indoiala e in inima omului , inima ce simte , oare de ce nu vrei s ate fac ca mine , vino , sa conducem inpreuna , iti voi da din puterea mea.
-Tacere , nu vreau sa te aud ....cum poti spune asa , eu vreau sa simt , vreau sa ma simt vinovata , vreaus a simt ca iubeasc , vreau sa simt caldura , caldura casei , familiei .
Isae era jignita ,a sta simtea , nu isi dadu seama , se infurie si incepu sa inghete si mai tare camera .
-Vezi Isae , esti furioasa , simti !
-Tacereeeeee!
Kamako isi deschise aripile  si bratele , stralucid o lua in brate si o absorbi pe Isae !Inauntrul ei , pluteau intr-un loc alb ca cerul , era ia si Isae dormind, o lua din nou in brate , si visa inpreuna cu ea .kamako vazu ce sa intamplat de  a devenit asa , si stia si despre Dovlecel Rosu , cea ce era inchisa in turn zicand vraja pentru ca Isae sa traiasca vesnic.Datorita sansei ca Isae sa simta , asa adormita cum era , o lacrima rece cuse pe obrazul ei .Kamako zanbi apoi ii dadu drumul , si Isae iesi afara , arata la fel insa ochii ei erau blanzi , ar camera acum era calda desi era facuta dn gheata.Nu spuse nimic , doar inghise ochii si zanbi duios , apoi disparu .Disparu si castelul , si batrava .....totul disparu.........Iar baietii au cazut in gol si sau ales cu niste vanatai la poponeata grozave!



Asta  sf , mda , ai ziceti , pana acum nu faceam atata dialog ,poate am luat o bala de pe lasc , poate aia de v toooata ziua Oke . daca aveti comentarii crieti  sper sa aveti   .Promit ca de acum vor fi mai bune si ma voi stradui s afac mai multa descriere

misterele lunii isi daduse seama isi daduse seama greseala care facuse care pot rusinata ochii bucur

35KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
super poveste.dupa mine are si descriere si o faci si mare adica scrii mai mult.sper sa continui si sa nu te opresti.

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Ei bine nu nu ma opresc insa pe langa asta am o gramada de rpg care nu el pun aici le scriu si de mana , si desenez fiecare personaj . Oricum multe ! Insa azi u stiu ce am avut si m-am revoltat , nu e cine stie ce are cam mult dialog , insa dupa cate romana stiu eu este normal , trebuie sa se intanple mai multe . Am scris si la shell die insa doar am adaugat nu am postat !

Tacere

Era o zi ca ori care alta .Cei 5 eroi erau la scoala in timpul orei de japoneza, Kaido nu il stia inca pe Mamoru ,insa pe drum cazuse pe scari chiar de sus , bine ca a fost acolo un baiat dragut care a prinso .Desi cu ar fi patit nimic zau , era foarte sweet ca si-a facut griji pentru ea , si cand a dat de ochii lui verzi , pur si simplu s-a indragostit de de el .Numele nu ii stia era atat de emotionata incat a uitat sa se prezinte .Nu a facut decat sa stea pe el cu mainile stranse la piept , rosie precum o rosie "a....a...imi imi pare rau " tipa ea , si isi lua talpasita .In urma ei Mamoru zicand:
-Hai ce grea ea defapt.....!
In clasa Kaido sta la geam in banca a 4-a si Mamoru in fata ei .Isi dadu seama chiar cand se asezase ca era colegul ei .Kamako sta in spatele ei pentru a putea sa doarma , Mai in banca a 3-a langarandul de la fereasta , Muru la randul de la perete ltima banca si Sidi in al 3-a rand de la fereastra banca a 5-a.
Dins patele ei se auzi pentru prima oara o voce , tre sa sti a cui e .
-Hey Kaido , ce esti asa rosie .........?
-A...aa..eu eu nu sunt deloc stanjenita.
-A deci esti stanjenita , tre sa fie ciineva aproape ... si baiat sa fie .....
-DAR NU AM CAZUT PESTE MAMORU!
-A deci asta sa intamplat .....acu am culc la loc .....
-"Aaaa Kami-chan le va spune la toti......"
In pauza mare toti inclusiv Mamoru erau in curte scoli facand un picic ce Mai l-a pregatit .Cu toti radeau si glumea iar Sayoku radea fortat uitandu-se urat la Mamoru ce ii facea curge pisicutei lui!Kaido se aseza cel mai departe de grup , fiind emotionata si totsi dezamagita , ii placea si ei de cineva si se pare ca acel cineva era indragostit de Kamako .Cum Mai afla de cele intamplate , se hotora sa o ajute .
-Kaido , poti veni cu mine pana la baie ?!
-Oh desigur Mai ...
Dupa ce cele doua plecara , Sayoku puse o intrebare cat se poate de potivita !
-Ce are Kaido se coporta ciudat , are febra aci e rosie!?
Dar din greseala , Kama isi dadu drmu la gura , iar Mamoru .....
-O nu ...e indragostita de Mamoru-chan!
-De...dede mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Ups imi voi lua bataie ......o nu nu glumeam , ea e ca un copilas zau asa nu se indragosteste repede) asa Muru , Sindo?
--A dada!!!
In baie Mai incerca sa o convinga pe Kaido sa se aproprie de Mamuru-chan, insa e ca si cum ai convinge marul sa iti faca pere....
Cand auzise ca lui Kaido ii place de el  , inima lui Mamoru , deveni ditr-o data confuza ...si fara sa vrea , fara sentimente la inceput isi aminti caderea de dimineata , si de ce il doare spatele .Se ridica in imp ce ceilalti o certau ca si-a dat drumul la gura , si porneste spre intrarea in scoala cu privirea in pamant . Intre timp , Mai renuntase sa o convinga asa ca se duse in clasa ne mai fiindu-i foame .Kaido statea rezemata de usa de la baie incercand sa isi  abtina lacrimile...Mamuru neputand sa intre in baie , se rezema deasemenea de usa incercand sa se regaseasca , sa se abtina sa intre si sa o ia in brate ....era clar ca nu a vea sentimente pentru Kamako .O lacrima fierbinte ii curse pe obrazul alb , apoi inghiti in sec stergandu-se repede lacrima , pentru a nu vedea cineva daca venea . Kaido vru sa fuga de la scoala asa ca dechise dintr-o data usa , iar Mamoru cazu lovindu-se la cap si lesina .
-Aaaaa oh nu acum ce fac ! ce fac ! Spunea in gandKaido speriata , vroia sa il duca la infirmerie insa nu putea spune ca a cazut rezemandu-se de baia fetelor , insa nu stia de ce ! Il lua in brate si sari pe fereastra din spatele scolii pentru a nu fi observata si fugi in padurea din spatele ei . Era liniste iar aerul foarte curat , pasarelele cantau un cantec voios , ii place sa stae acolo cand chiulea de la ore . Il puse la radacina unui copac  punandu-i capul in poala ei rugandu-se sa se trezeasca mai repede . Insa nu dura mult si se linistise ..privea in sus razele soarelui ce patrundeau printre frunzele dese ale copacilor, si fara sa isi dea seama , Mamoru se trezi , insa nu spuse nimic , o lasa sa stea cu mana sa fina pe fruntea  lui si atunci cand vantul bate sa ii dea usor suvitele de pe ochi.Avea un sentiment de liniste , de inocenta , se simtea viu ....asa cum a fost o data . In scurt timp vantul adie din nou insa mana mana micuta nu se miscani . Din reflex precum nepotul ce adoarme in poala bunicii isi ridica privirea incet sa vada ce sa itanplat de numai continua povestea . Kaido adormi uitandu-se la el ...Mamoru ramase la fel uitandu-se la chipul ei gingas , la umbrele frumzelor ce se jucau pe obrajii ei imbujorati si pe genele ei lungi si negre.Privire ii se concentra pe buzele ei micute si fine . Nu era data cu nimic erau asa natural fine fara nici-o imperfectie . Pentru o clipa , simti ca este propriul sau stapan , pentru o clipa simti ce este viu , pentru o clipa simti ca este intr-o poveste ...iar Kaido era printesa cu par balai .Ii saruta usor s cu frica sa nu se trezeasca sa rupa magia , buzele ei .In acel mment vantul adie iar Kaido se trezi ..insa inchise ochii si se prefac ca doarme , nu vroia ca Mamoru sa icheie acea poveste nu vroia ca magia sa dispara pemtru nimic in lume . Insa sarutul se sfarsi iar Mamoru isi deschi se incet ochii privindu-i intens pe ai ei , stia ......stia ca era treaza si astepta s-a deschida ochii albstri ...mai albastri decat cerul decant mare insasi ..Printesa simti privirea lui calda si isi deschise usor ochii mari , pentru ca ochii sai sa se intalneasca cu ochii lui ..STatura asa 3 secunde dupa ce clipa , el nu maie ra , nu stia ce simte , insa stia ca el ste un om normal nu putea sa dispara asa intr-o clipa . Se ridica rapid si isi verifica ceasul de la mobil , era pauza , alerga rapid catre scoala , sunand-o pe Mai .
-Mai unde santeti ?
-Noi , unde esti u !!!
-Nu am timp acum , spune unde sunteti trebuie sa ne intalnim urgent !
-In curte unde a facut picnicul !
Inchise mabilul rapid si alega spre curtea scolii unde p[rietenii ei o asteptau ingrijoriati .Nu era stilul ei sa faca asta , era cu adevart ingrijorata de ceva gandeau ceilalti . O data ajunsa acolo , cazu in genunchi cu rasflarea taiata , incercand sa se abtina . Muru ii intinse o sticla de apa ce o inghiti pe toata intr-o clipita , dandui-o inapoi Muru facu o fata de funny anime si intoarse invers sticla , din a curgand incet o picatura .
-Mamoru a disparut!
Cu toti mirati si necrezand-o au zis ca e el pe undeva , insa nu si cand au auzit cum au disparut . Mai aveau o ora insa cu toti isi luara ghiozdanele si plecara spre casa pentru a se consulta cu Harumi mama lui Kamako .
Pe drum , fetele o priveau suspect pe Kaido insa parca e anici nu observa , era atat de ingrijoara nu isi explica ce sa intanplat asta nu se poate intanpla fara sa simta mancara propierea unei forte . Intr-o clipa numele lui Midoriko trecu prin mintea ei precum un pumnal ce ii lovi viecare coltisor al mintii sale .Nu stia de ce , si nu vroia sa o ingrijoreze pe Kamako , maia les stii de experienta ei cu Midoriko , asa ca decise sa taca . Masina ii lasa in fata casei lui Kamako , sia cum si a prietenilor sai .
-Kaido ...sti mi se pare ciudat locul unde a disparut si cum a disparut , si mai ales ce cauta acolo ! spuse Kamako cu o voce de detectiv ce suspecta o crima periculoasa !
-Aaa , pai pai ! nemi putand s atina pentru ea tipa cat o tinu gura ceea ce se intanpla . A cazut in baia fetelor ca se sprijinea de usa si a lesnat si l-au dus acolo , si m-a sarutat si dupa a disparut !!!
----Ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
-Tu nu esti Kaido a noastra ce ei facut cu a extraterestru nenoricit !!!!!


Promit ca urmatorul cap va fi lung si cu de toate adika naratiune sidescriere si dialog in ambele masuri ma voi stradui , si sper sa va si sochez pe undeva pe acolo !


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
frumosa continuarea.imi place chiart foarte mult.mai ales mia placut cand a cazut pe scari Kaido.mia placut foarte tare partea in care Sayoku a spus ca Momaru e indragostit.Criminala faza.sper sa scrii cat mai repede continuarea pentru ca imi place la nebunie.

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Ma bucur ca iti place , continuare am scris insa jumate din partea 2 , caci am fff multa treaba cu scoala acum , nu stiu dc.O bada stiu ....teze si teste  Insa promit ca pun si continuarea si va fi una romantica....si cu un pic de rau raud e tot , deoarece Midoriko si cele 2 surori mai mici reapar in scena , si un pic de drama normal !


O data ajunsi acasa , au inpartit orasul in 3 , Kamako si Sindo aveau sa caute in partea de N-V , cel cu suburbii , magazine si mall , Mai si Muru in cartierele rau famate , iar Kaido in zona locala , ce includea si scola . Este toamna iar vantul adia usor , printre stropii mici de ploaie se vedea lumina apusului rosiatic. Kamako si Sayoku cautau innebuniti .....prin magazine. Mai , si Muru cautau fiecare cate o strada , neavand de ce sa piarda vreme cautand aiurea . Mai o lu-a pe o strada mai rau famata , seara se lasa deja . Locul semana cu o alee avand latime vro 1 jumate si lunga , nevazandu-i capatul .Focurile in pubelele de gunoi erau aprinse , pe langa ele stang barbati si femei tremurand de frig in timp ce se uitau curiosi la ea . Imbraca cu blugi albastri descis , cizme negre, tricou negru iar pedeasupra o jacheta crem inchis , deschisa  in fata . Mergea cu mainile in buzunar privind  printre suvitele umede de par ce ii veneau in ochii sai caprui . Cu toti o priveau ca pe o intrusa ce nu stia in ce se baga , o vedeau imbracata bine asa ca asta insemna ca avea bani la ea , si ceva de valoare . La spate avea un pistol de 45mm greu de bservat prin jacheta si in inntuneric. Un pustan de vro 17 ani statea pe peretele din drepta fumand o tigara , uitandu-se atent la ea .O lasa se treaca , apoi luase un ultim fum si aruncase tigara jos , imediat calcand-o , isi baga mainil ein buzunar si porneste incet dupa ea , in spatele lui , venind si altii . Umbrele lor jucau pe astfaltul umed , iar Mai observa.Enervata la culme , ca si cum nu ar mai fi avut alta grija decat asta , se opri , isi intoarse capul peste umar , si privi urat spre pustan . Acesta scoase mainile din buzunar , aratandu-i un cutit , insa cat ai clipi , ea il tinea pe perete , ridicat de gat :
-Sti ceva? Nu am timp sa imi pierd vremea cu unii ca voi ,a sa ca stergeti-o ....sau mai bine :Ai vazut un baiat blond , ochi verzi , uniforma de scoal ape aici ?!
-Baiatul dadu speriat din cap , apoi Mai isi intoarse privira spre ceilalti , ce ii dadu acelasi raspuns .Ii dadu drumu si vru sa plece dezamagita , cand un batran ce statea js a spus niste cuvinte ciudate:
-Totul e otrava acum ca luna sta pe cer si ziua......
-Ce ai spus , intreba  Mai uimita!
-Priveste atent apa dupa ploaie , priveste luna ziua ....e mov...violet....e otrava lui Midoriko!
Midoriko , sora cea mare .....un demon venit din iad , insa nascut pe pamant , cu suflet de om ....cu suflet sfant , patat d eura si venin . Mai pleca si se opri pe o banca , privea lung ca balta in care ooglindea o cladire .....a stat asa 3 min ....si atunci dezamagita inchise ochii dezamagita . Era asa cum zicea batranul ,a tunci cand ii deschise apa era plina de venin!Veninul d epe buzele lui Midoriko , iar in aer se simtea parfmul mortii....
Muru veni si pututra merge  acasa sa le spuna si celorlalti .
Kaido mergea incet prin fata scolii gandindu-se la Momoru , aerul era din ce in ce mai rece , si ploua din ce in ce mai tare ...era frig , era astat de frig inca nu se mai putea misca .Pe strada nu era nimeni iar apa de pe jos se transformase intr-o crusta de gheata alb pe dedesupt vazanduse ceva violet . Kaido cazu jos demai puitand continua , era chiar in fata portii .Isi strecura mana printre gratiile portii si simti , dncolo nu era deloc asa de fi ,e ra chiar bine . Nu era oarba isi dadu seama ca ceva se intanplase.Intra si se duse la locul unde Sayoku disparuse . Locul era plind de brazi plini de flori umede ce sclipeau precum stelele .In aer pluteau mii de stelute minupsule , iar iarba era inghetata . In scurt timp incepu sa ninga usor cu fulgi mari de cristal .Era acolo cineva , Kaido se ascuse usor dupa un copac , vrand mai intai sa vada cine e. Avea ochii verzi precum calotele de gehata ..si trsti , parul alb albastrui inghetat tuns scurt cu tepi.Inbracat intr-un tricou alb si pantaloni 3/4 largi si albi , statea jos , in ocul unde Mamoru a disparu , ghemuit ncercand parca sa uite ceva!
Insa nu pentru mult timp ..disparu la fel cum aparu...la fel ca si Mamoru . Kaid staea un pic uimita cu capul intr-o parte.Din spatele ei se auzi o voce vesela si intrebatoare:
-Hei Kaido ce faci aici ?!
-Mamoru ...ochii ei se umezira si obraji capatara culoare sarind in bratele lui cu ochii inlacrimati .
-Ma bucur ca te-am gasit , cumd e ai disparut asa dintr-o data?!
-Cum asa!Am fost acasa imi era foame!
Nu era posibil , l-a vazut cum a disparut era prea ciudat , i-a jucat jocul si l-a lasat sa o conduca acasa.
Tot drumul nua scos nici un cuvant , in schinb Mamoru vorbea neincetat si era prea amabil .Era singur ca el era ins aceva era ciudat , nu era el insusi , incerca sa acopere o greseala parca . Kaido este trista deorece este chiar indragostita de Mamoru , insa el se poarta ca si cum nu sar fi intanplat nimic ...nimic .Au ajuns acasa , in fata scarilor ce ducea spre tenplu , Kaido se opri penru o clpa si se intoarse un pic rusiata spre el
-Parca mai fi condus de la o intalnire..!
-Hahaha , esti amuzanta ins farsita i spus si u ceva ! hey crezi ca Kamako ma place? !
Kaido nu raspunse , tacuse incercad sa isi ascunda lacrimile si surprindere , strane puternic pumnii si apoi o lua la fuga pe scari , in sate auzindu-l pe Mamoru strigat hey dupa ea ..
-Ce idiot .....ce orb , prefacut!
Intra precum o furtuna in casa trntind totul in urma ei si izbind usile la intrare , mai sa o dea jos din picioare pe Harumi (mama lui Kamako ).Se duse drept in camera ei , inchise usa cu cheia si se inchise in baie apoi cu lumina inchisa si castile de la pm3 in urechi ascultand Timberland - Apologize.Lacrimile curgeau siroaie , i-ar in mintea ei rasunau cuvintele lui ca un ecou nesarsit , ce ii sfasia fiecare neuron si particica a inimii .In intuneric lacrimile sale scipeau precum stelele , o data ajunse jos  prefancandu-se in mod muraculos in pietricele albastru deschis ce sclipeau .Dupa chipul sau parea ca se uita in sus insa ochii sai erau inchisi. Nus e putea gandi la nimic alt ceva decat la acea intrebare oribila....."Hey crezi ca Kamako ma place?!" iar buzele ei simteau sarutul sau , isi duse osor aratatorul stang la buze si le facu conturul c si cum sar fi dat cu ruj , ugandu-le cu lacrimile sale .In urma degetului , buzele aveau culoare lacrimilor si straluceau . Ar fi vrut sa stearga amintirea lor...
-Cum poate cineva sa fie asa ....cand ma sarutat am putut sa jur ca si el ma iubeste!Inima ei se racea cu fiecare clipa , apoi se crapa , si simtea cum ii pulseaza sangele , incet incetisor incetinel!




Reintoarcerea

In jurul ei , un cerc ce lumina albastru puternic incepu sa ia nastere usor , iar in el alte cercuri la fel de luminate si semne mistice!Lacrimile ei inceputa sa se adune in rurul sau creinda o rochie de aceasi culare . Era simpla decolteu patrat si cu manechi ca ale unu tricou . Hainele ei luminara alb puternic , iar apoi se "sparsera" , la fel si rochia , luminile sau amestecat si dupa ce sau rotit sau adunat pe corpul ei .DUpa aceastea cercul lumina tat de puernic incat baia parea fi in aer liber iar Kaido disparu in acea lumina ...
Magia se rasfrange pe o alee intunecata si rece. Casele negre stajuiau sperioase ulita larga neprunduita , ravasita de gropi , desfundata de miile d ecarute ce treceau necntenit pline cu oameni nenoriciti .Fetele lor pareau fantomatice , ochii inlacrimati si rosii iar buzele crapate de la frigul de afara , unii avand sange de la rani .Kaido statea pitita dupa o buruiana in coltul cel mai intunecat ...unde se "trezise".Privea incruntata la focul ce ardea la fiecare caruta in timp ce intunericul parea sa ii stranga inima precum un cleste .
Deodata isi dadu seama ca , cativa pasi mai incolo erau 2 barbati ce vorbeau puernic si aprinsi de ceva ce ii deranja .Fara sa gandeasca ce sa faca isi concentra atentia asupra celor 2 .Erau 2 barbati rousti , bine facuti si ingrijiti imbracati cu armuri de fier groase .Unul avea mustata neagra precum pamantul mama , iar celalalt o mustata si un chioc ascutit precum o sabie .Cu cat vorbeau mai mult cu atat  erau mai indignati de ceea nedreptate probabil adevarata :
-Auzi ce-l mai lauda , castiga niste batali si e cel mai bun !
-Ar trebui ca noi sa fim reonpensati , suntem de atata timp in sljba imparatului !
-Fuyo in stanga ,Fuyo in drapta eu nu l-am vazut luptandu-se nici o data !
-Mda stie doar sa dea ordine , nici nu imbraca uniforma...armura e ceva ce te afce barbat .
Deci lucrul ,mai bine spus persoana ce ii indigna asa de mult era un "coleg " iar numele lui era Fuyo .Fuyo dupa cate isi aminteste inseamna Iarna , gheata , ploaie...insa nu era sigura !Nu stia de ce insa ceva ii spunea ca trebuie sa afle mai mult , ridica privirea asupra cerului intunecat si pentru priam oara in cateva saptamani vazu o luna fada si nu una usor violet...otravita.Asteapta pana ce carutele cu nefericiti trecura apoi o lua usor pe langa gardul de piatra inalt de 2 metri .Ceva mai incolo vazu un paznic singuratic . In floarea varstei cu parul balai , tuns scurt , sprancene stufoase  si dese , cu barbia lunga si vanata .Era speriat ,probabil era prima data cand sta de staja . Kaido se ridica hotarata in picioare vrand sa se indrepte spre el ,insa n momentul in care e ridicata in mintea ei reaparu figura lui Mamoru ,iar vantul ii aduse , la urechi cuvinte;le pline de mandrie:
"Hey crezi ca Kamako ma place?!"
Insa acum incearca sa se convinga ca aceea durere sfasietoare era ura acum . Se incrunta iar ochii sai de un albastru clar si stralucitor deveni puternic hotarati luceau precum un Luceafar in noaptea adanca si tacuta .Tanarul paznic o observa si isi lua pozitia de atac indreptandu-si sulita catre Kaido si striga :
-Cine e acolo ?! insa nu primi nici un raspuns in afara de zgomotul facut de pumnii lu'Kaido inclestati de furie . Mai intreaba o data cu vocea pe jumatate taiata .
-Cine e ?! insa dintr-o data vazu pe cineva iesind in fuga sin intuneric , precum un demon al seductiei furios ce se repezea la gatul lui .Incearca sa se dea mai in spate speriat ,insa Kaido ii "strecura" mana sub gat si cu incheietura ,ii rupse beregata inpingand capul in sus .Tanarul cazu pe jos ochii sai cenusi stand sa iasa din orbite privind in gol ! Nu statu prea mult sa se uite la cel ce statea la picioarele ei intins pe jos .Sari gardul punand cadavrul langa zid si catarndu-se pe gard , stand cu picioarele pe umeri neinsufletiti .Inauntrul zidurilor se vedea un castel semet din impuri stravechi , ce se inalta pe cerul intunecat .Unele camerere erau luminate d eo lumina galbena ce palpaia la fiecare adiere a vantului . Statu in jur de 5 minute si examina de jur inprejur castelul . Nu erau garzi decat in partea ce adapostea acei oameni ai razbiului . Intra usor printr-o usa latularnica , si cauta o camara . Gasi baia , o camera goala si rece , iar apoi , dadu si de ceea ce cauta , neprinsa de nimeni . Se curata si se imbraca cu un chimonou d egheisa portocaliu , avand pe el imprimat cu oliv frunze copaci si castele . Parul prinzandu-sil frumos intr-un coc simplu la spate si dandu-se cu ruj . Era fericita ca acum nu ii mai er afrg deoarece rochia in care s etrezi imbracata era foarte subtire. Incepu sa umble prin palat fara nici o retinere . O singura acmera mai era luminata si in aceea e de preferabil sa nu se vorbeasca , politica e plictisitoare asai ? !
Vru se sa indrepte spre bucatarie , cand trecu pe langa o camera din care venea un fring imens . Pereti cameri erau inghetati , nu avea cum s ainghete numai de la vremea de afara ! Si-a dat seama imediat ca este un demon , iar din maneca cimonouluis coase un cutit destul de mare , si deschise usor usa . In momentl in care vazu cien e , cititul ii scapa pe jos jos facand zgomot . Era acelasi om ce statea si in gradina din spatele scoli cu o seara in urma , el era . Nu putea fi confundat . Kaido facu niste ochi mari plini de uimire , iar corpul incepu s aii tremure incepand sa puna intrebari cu voce tare si-e insusi . Baiatul statea rezemat tanga o fereastra mare joasa , prin care pute-ai vedea luna , in camera tot era inghetat , tot inafara de o sabie argintie .
Baiatul cu ochii sai verde deschis , isi intoarse privirea nepasatoare la ea , pe obraz curgandui o lacrima de nici unde . Kaido nu mai stia ce sa faca , vru s atipe insa isi duse mana la gura , si si-o musca .
-Cine esti , ce esti ?
-Fuyo ...,raspunse dezinteresat in timp ce intoarse privire la luna , pentru o clipa , ca apoi sa isi reintoarca privirea in ochii albastri ai lu'Kaido .
-Cum , cum de calatoresti in timp , ce esti ?!
-Iar daca nu iti zic ....ma vei omora?!     [tacere]      Sunt un demon al apei si gheti , si nu calatoresc in timp nu te-am mai vazut !raspunse acesta entuziastm cu un mic oftat de plictiseala .
Imediat pe hol s eauzi o bufnitura , micuta blondina intoarse capul imediat insa nu vazu decat un lighean din lemn ce se rotea, niste cearceafuri albe si o umbra ce se indeparta rapid . Apoi se auzi un clopot si tipete . Fuyo o privi calm cu suspecciune , in timp ce n ochii ei putei citi ca intr-o carte "Ce faci ajutama !!"
Acesta se ridica si o trase in bratele lui , inchizand usa . Ramase cateva secunde asa uitanduse la ea incercand s ainteleaga cine e , apoi ii zanbi bbucuros si o intreaba :
-Cum te cheama !?
-K...Kaido ..sunt din viitor !
-M-am andit eu !, spuse Fuyo dandu-i drumul si aratandu-i un pal calduros si o masa cu ceai !
-Dar ...cand !?
-Adineaori ! Nu sunt as arau cum par ,daca sunt in slujba regelui nu inseamna ca nu pot fi amabil !
-Esti demon ....imparatul nu stie ?!
-Mmm....nu !Cum ai ajun in situatia asta ?!
-Ce interes ciudat ai la persoana mea ! Dc ?!
-Nu prea des intalnesc oameni ca tine ! Nu gandesti prea mult !
Carnet de note :
engleza:4
matematica :3
japoneza:5
fizica:2
sport :10
desen:1
chimie:2
istorie:3


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
-Nu prea cred ca asta e ...
-Ei bine nici eu nu mai stiu dc ...te-am vazut acolo...azi mor , o stiu caci oracolul mi-a zis , poate imi este frica de moarte ..sa ajung in iad  si vreau sa fac o fapta buna ..
-Poate sunt un inamic ..
-Nu cred..
-De ce ?!
-Asta imi spune inima!
-Oracolul asta stie si cum sa ajung acasa?
-Poate..
Kaido se ridica indreptandu-se spre usa , nu mai putea asta ...inima ei vroia sa goneasca ca o caprioara speriata de un lup infometat ! Nu putea crede ca cineva are una semenea motiv pentru a ajuta pe cineva ....si de ce l-a vazut in lumea ei , de ce era trist de ce era in viata ! Insa nu avu timp sa isi termine gandul ...o mana rece ii atinse umarut sau micut ,alb si tremurator .
-Doar nu pleci...
Intreaba Fuyo cu privirea in parchetul inghetat .
-De ce nu as pleca intreba Kaido cu voce sfioasa si miloasa.
-Imi...lacrimile incepura sa se strecoare in ochii lui trisiti,  imi este....cu greu cuvintele ieseau din gura lui mucuta , barbia tremurandu-i precum o frunza pe care roua se prelingea .Insa nu se mai putu abtine lacrimi firbinti ce lasa o urma roz pe fata lui inghtata .Se lasa usor in genunchi, strangand din dinti , incercand sa se abtina sa nu planga .
-Imi este frica sa mor !
Asta a fost un soc pentru Kaido , nu stia prea multe despre demoni ..sau monstri insa stia ca ele sunt creaturi fara frica de moarte...ca si cum nici nu ar muri ...insa el era diferit . Statea in picioare , cu fata spre usa uitandu-se la el , cu ochi tristi ...vroia sa se lase si ea pe vine sa il ia in brate sa il stanga la piept si sa ii spuna ca totul va fi bine prcum unui copil mic ,insa nu se putea misca ,desi ea vroia corpul nu o asculta ...In minte ii venea tot timpul imaginea lui Mamoru , iar ura inflorea in inima ei in fiecare secunda , fara sa stie ca ceea ce simte este ura , fara sa stie ca ura este si ceea ce simte pentru Fuyo .
-Cred ...cred ca a sosit vremea ! spuse Fuyo stergandu-si lacrimile , si ridicandu-se neprivind-o ca si cum iar fi rusine .Imediat se auzi clopote batand , iar oameni strigau ca sunt atacati , femei si copii strigau iar prin fereastra se vedeau flacari mistuitoare .
-Ce vrei sa zici ...am auzit ca esti cel mai bun , nimeni nu te suporta pentru asta !
-Exact...
-Ce vrei sa faci nu te poti duce acolo !
-Vorbele tale de ingrijorare sunt goale ...totul e schinbat la tine ...nu te doare !?
Fuyo iesi din camera inchizand usa dupa el , statu o clipa , uitandu-se in sus si pleca , in camera ramanand Kaido , nemiscata , cu lacrimi in ochi . Durea , chiar durea . Mai tare decat o rana deschisa , in piep simtea un foc ce o mistuia incetul cu incetul , simtea lacrimile calde pe ochii sai albastri , simtea ca nu ii pasa de nimeni ...de nimeni in afara de ea ! Desi inima simtea si imbratisa sentimentul , mintea ei pulsa anevoic , incerca sa respinga , se zbatea precum o pasare in cusca , o cusa a durerii!Insa in scurt timp , accepta , durerea disparuse , sau era tot acolo . Nu mai era aceasi Kaido , strecura mana sub pervarzul ferestrei si scoase o sabie , stia pur si siplu ca acolo este ascunsa , insa de ce nu stia! Sari fereastra cu sabia in mana , apoi o scoase si incepu sa ii caute pe Fuyo , ca si cum el ar fi ranit-o !In jurul ei oamenii fugeau si tipau speriati ,de ceea ce nu intelegeu . Dupa ore de cautari poate , il gasi , zacea pe zapada , nu mai era rece ci cald precum un om ...Ura pe care o avea pentru el se transforma in ura pentru ea insasi ! Ar fi vrut sa dispara d epe fata pamantului , venele ii pulsau ca niste naluci nebune , iar in minte ii veneau imagini triste , infioratoare vesele , de parca toata viata iar fi trecut prin fata ochilor.Un corc incepu sa se formeze in jurul ei , de data aceasta unul rosu ce lumina violent , ucigand pe toti in jurul ei . Cu un tipat d edurere disparu...lasand in urma razboiul...De data asta nu era decat o fantoma , ce dorma la usa unei case .Se trezi ca dintr-un vis adanc la auzul ciripitlui unei vrabii , nu deschise ochii , ci statu asa cateva minute sa auda cantecule i suav si sa simta bataia soarelu pe obraji . Tot ce traise i se parea un vis urat si indepartat ce nu o va mai atinge nici o data . Insa nu era asa , auzise niste pasi ce enea spre ea asa ca deschise ochii si atunci vazu nu era acsa , nu era deloc ci mai degraba in lumea in care acum cateva zile era prizoniera ! Iar acel cineva ce venea era insasi Kasao sora cea mica a lui Midoriko , insa era ciudat , desi era in fata ei , Kasao se purta de parca ea nu era acolo ....si deoadata trecu prin ea .
-Ce ce cei asta ?
-Hey , Kasao , Midoriko ne cheama vino !
-Daaa!
Nu mai conta ce se intanpla , trebuia sa vada de ce le chemase daca tot ele nu o pot vedea!Mergea in spatele lor usor , uitandu-se furioasa la ele , simtea in castel o pezenta malefica coplesitoare ... apoi amandoua se oprira in fata unei camere , Kaido continua drumul . Camera era neagra si imensa , la inceput pe jos era normal , apoi , era ca un bazin interior cu apa , deasupra avand gratii din fier cu lacale . in mijtloc un sicriu din gheata ce stralucea albastrrui intens.STatu mai intai speriata , din apa iesea o lumina rosiatica ce avea "vene" mov .Se apleca si se uita mai atenta , cand dintr-o dta adin apa ies o mana e demon , putu vedea , in apap erau zeci ...mii de demoni trecuti pe lumea cealalta . Nu putu suporta sa se uite , isi puse mana la gura venindui sa vomite .Se apropie de Midiriko ce statea pe sicriu mangaindu-l:
-Tu vrei fi al meu...numai al meu , si ma vei ajuta sa indeplinesc al meu vis...desi nu vei vrea...eu iti dau viata din a mea...esti al meu ...renasti inca o data sa traiesti pentru mine !
In siciriu , 2 ochii precum ghetari verzi fura deschisi , era Fuyo .Sicriu se deschise iar dine l iesea trava ..se imbraca , stia ce are de facut , acum era o parte din Midoriko , ii stia amintirile , le stia pe ele , stia tot ce trebuia ...se duse in camera stapanei lui , Kaido , intra si ea , acolo , Midoriko deschise un portal , iar cand Fuyo se intoarse cu fata la ea , nu mai arata ca el ci ca Mamori..Intelegea acum totul , nu il mai ura desi ,s tia ca nu avea ce face ins anici nu il mai iubea !Insa in schinb se ura pe sine insasi , pieptul ii ardea , si nu vroia decat sa planga , lacrimi cristaline ii curgeau pe obrajii ei moii una dupa alta ...Prima dragostea nu a fost el , ci un baiat din a 9-a ...insa a ranit-o mai mult decat se gandeste ea .Vroia acasa , vroia c acele mai bune prietene ale sale sa o imbratiseze insa acum era o fantoma ...in trecut


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
frumoasa continuare.chiar doua capitole este de laudat.daca ai face mai mult dialog miar place si  mai mult. sper sa continui cat mai repede ca mor de nerabdare   .macar in weekend sa pui continuarea ca nu mai pot de cata nerabdare miai dat.

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Ma bucur ca iti place si sper ca nu te va dezamagi urmatorul cap , si sry pentru intarziere si promit ca continuarea va fi ffff curand !



~~~Pe malul marii~~~



Singura ...departe de casa...departe de ea , cu gandul undeva in viior.Asta se intanplase inainte ca Mamoru sa ajunga in vietile lor..Trebuia sa ajunga casa , trebuia sa spuna ce s eintanpla , ins anus tia cum.
In viitor , prietenele ei ,stau in sufragerie sub plapuma bandd ciocolata calda , crezand ca ea este pe undeva afara , sau inca e suparata .
-Mai chiar nu stiu ce are Kaido , sta in baie de atata timp!
-Normal...
-De ce zici asta ?!
-Pai si-a uat o nou machaij!
-Nu Mai , nu imi arde de glume , este serios , l-am vazut pe Mamoru pe aici , cred ca are legatura cu el , ai vazut ca sa indragostit de el...
-Da...
In timpul asta , un personaj misterios imbracat in alb , urca scarile spre casa lui Kamako , statea cu privirea n jos ferindu-se de vantur puternic ce facea fiecare frunza sa danseze in jurul lui ca intr-un balet al mortii.
Fetelor imbracarea , cineva vine , are aceasi aura ca si Midoriko! intrase in sufragerie Sindo tipand !
-Dar fara Kaido suntem mai slabi ,replica Mai !
-E in regula , sunt sigura ca va veni la timp intre timp vom lupta daca trebuie !
-Tu vorbesti Kamako , nu esti in stare de nimic...
-Ei na ! Atunci stau aici !
-A sry sry !
-Nu nu mai convins , de ce sa nu stau aici si sa mananc niste sardine , imi este foame !
-Oooo nu am timp de asta , vino si fac cinste cu o sticla de lapte !
-HMM 2!
-Sa facut !
Afara era liniste doar vantul jucaus se juca cu frunzele rupandu-le una cate una din copacii acum mai goi .Omul era imbracat cu un tricou alb ,pantaloni 3/4 cu multe buzunare si fermoare argintii, iar pe deasupra un halorac alb pufos , cu gluga pe cat , iar la capat avand un sirag de " ~~~~" negre (la gluga). Era Fuyo , se uita la ei serios , asteptand ca luna otravita sa apara deasupra lui ca puterea sa fie mai mare .
-Cine esti si ce vrei ?! Tipa Kamako din toate puterile  , facandu-si loc pana in fata .
-Demonul ghetii...
-De ce ai venit ?adauga Muru ?
-Asa am vrut ...
-Mai asta e ciudat , nici nu incearca sa ne atace sau sa ne enerveze....
-Vrea sa traga de timp acum e apusul , are nevoie de luna , primeste putere de la luna!
-Perspicace fata...ai uitat s aspui ca si acum va pot ataca , spuse acesta ridicand privirea !
Apusul era pe sfarsite , Sindo stia , pe el se va baza lupta , foc si gheata . Kamako pleca dupa arc si sageti , iar Mai statea sprijinita de casa de lemn , uitandu-se la el aten insa cu gandul in alta parte . Muru , se aseza jos langa ea cu lance de suflete langa el , gata ca la sfarsit apusului s aisi dea viata pentru a o proteja pe Kamako...si Mai ! Cu un zbor de pasare lupta incepu . Mai alerga cu viteza pana la el , si incerca cu piciorul drept sa il loveasca in cap insa nu reusi , se lasa usor pe vine si se apara cu pana , apoi ataca la randul lui , intinzand din aceasi pozitie piciorul frept .Mai puse rapid mainile pe picior si se ridica pe el in  maini , lasandu-se rapic in spatele lui si lasandu-se pe vien , pentru ai dobora din picioare .Muru veni in tromba facand un salt mare si indreptandu-se rapid u lancea in jos cu varful indreptat spre pieptul lui .Insa se rasuci iar acesta nu infipse lancea decat in ciment . Nu se lasa se roti in aer pe lance si il lovi in fata . Mai vine rapid lasandu-se in jos , si cu incheietura mainii ii sparge nasul . Kamako , se uraca pe acopers , de unde arunca cu putere o sageata ce avea ca tinta ochiul sau drept . Ar fi lovit daca din fantana arteziana  , nu tasni un suvoi de apa ingheta ce prinse sageata si o incetini , dandui destul timp pentru a se feri .Loviturile veneau de nici unde si deabea daca facea fata , insa cu cat se inopta mai tare cu atat devenea mai puternic , aura lui crstea cu fiecare secunda coplesindu-i pe eroi si dandule senzatia de frig .


In timpul asta in trecut Kaido se confrunta inca cu ea insasi . Acum stia ca nu era vina lui ca a spus acel lucru , insa era furioasa pe ea inasi , cuma  putut sa ii doreasca mortea pentru acest lucru.
Nu stia cum sa ajunga acasa , nu stia ce se intanpla...incetul cu incetul devenea tot mai transparenta si nu putea face nimic pentru a opri acest lucru.Se duse in padure si cauta o pestera unde intra , voia sa fie singura vroia sainchida ochii si sa nu ii mai deschida .Insa atunci cand ii inchise imaginea lui Kamako aparu in mintea ei .
-Kama....ai fi dezamagita daca ti-as spune!
Dupa ore intregi de lacrimi amare varsate pe obrajii ei de copila , adormi adanc , cu gandul la buna sa prietena.Kamako visa , isi aduse aminte atunci in castelul reginei de gheata !Kamako nu renunta chiar daca ea nu mai vroia sa aiba deaface cu ea , Kamako nu renunta !



"Kamako!Kama am nevoia de tine..!"
-Kaido.....?
-Ai spus ceva Kamako ?
-Muru ,am auzit vocea lui Kaido in mintea mea!
-Dute si culcate ! Asa vei putea vorbi cu ea !E telepatie daca nu ma insel !Dute!
-Da !


In camera lui Kamko , aceasta se culca si imediat adormi !Doar era demon pisica ...
In vis , Kamako era pe malul unei mari , la apus , era asa de cald iar vantulnu batea , marea era linistita  insa in indepartare auzea pe cineva plangand.Era Kaido imbracata cu un tricou aln si niste mantaloni albi cu dungi rosii formand carouri ! Cand se apropie de ea , Kaido se opri din plans , si ridica privirea spre ea .
-Kami..., spuse aceasta sarindu-i  in brate !
-Gat gata sunt aici ! Ce e cu tine?
-Nu mai pot ajnge acas a, nu stiu um dar am calatorit in timp , fara sa vreau !
-Sti eu sunt mai inceata la minte , i-ao de la capat .
In timp ce Kaido ii povestea lui Kamako ce se petrecuse , Fuyo incepu sa castige lupta , in picioare nu mai ramase dcat Mai si Sayoku (Sindo , el are 2 nume).
Muru era grav ranit statea in copac , un o sageata de gheata inpimta in stomac , sangele curgandui peste trandafirii albi .Mai nu mai reactiona ca la inceput , fiindui din ce in ce mai frig si toti muschii sai contractandu-se din ce in ce mai tare . Sindo rezista foaret bine deoarece era un motand  efoc , insa si foculs au era fpe sfarsite , nefiind alimentat de la ceva , si chair vrond sa dea foc la ceva pentru a se reface . Rana de la brat putea fi usor rezolvata in felul asta . Pe de alta parte parea ca Fuyo nu obosise deloc , ba chiar incepu sa devina din ce in ce mai puternic .
Kamako o linisti pe Kido iar acum avea moral de 12 pe o scara de la 1 la 10 , si o aduse inapoi . Imediat se duse si isi lua sabia , vrand sa il invinga pe Fuyo stiind ca nu va face ceva rau ci doar il va elibera . nu ii parea rau ca nu i va mai vedea stiind ca nu mai e indragistita de el , a fost doar un moft . Cand ea ajunse , nimeni nu mai era in picioare , Mia era in coma , Muru in copac , iar Sindo pe sabia sa inpipta in piept , prins de un copac.Parea ca Kaido va lupta singura , Kamko luandui pe prietenii sai din batalie.
     
                               ~~~Va urma~~~~


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
mam mor de nerabdare   e extra,extra...nu stiu ce sa spun.gata miam dat seama..e minunat de ttare^_^sper ca continuare vine repede     poate chiar in weekendul asta,daca se poate.ca abia astept continuarea pt ca mor de nerabdare sa vad ce se intampla in continuare.  

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Ma bucur foarte mult ca iti place si sper sa iti placa si continuarea ,si stiu ca o s ama certi ca nua m facut lupta mai lunga si nu am descris locul luptei , locul am lasat in total mister pentru ca voi sa il imaginati 
Sper sa iti placa nu am scris mult deorece e continuare insa deja am inceput celalalt cap:

Mai era in cea mai proastra stare , daca nu primea ingrijiri  cat mai repede ,risca sa ramana infirma , muschi putatand sa se rupa in fiecare moment . Kamako se duse dupa mama ei , ce era la un cerc de cartii , in tot deauna statea pana a doua zi de dimineata nimeni neobservand timpul zburand ca gandul.
-Fuyo..
-Fuyo , stiu ca nu vrei sa traisti asa , te voi trimite inapoi chiar daca ma doare...la un momendat te-am iubit , poate mai mult decat pe oricine , insa acum, am inteles , vezi u eu sunt creata pentru un singur scop !spune aceast acu zanbetul pe buze incercand sa ascunda lacrimile ce incercau sa isi faca loc in batalie.
-Am fost ucis apoi am mers in rai .Am fost luat cu forta de acolo , si veninul lui Modoriko mi-a dat o noua viata de pacat ...nu vreau sa mor..
-Iti este frica?
-Voi ajunge in iad...spuse el cu vocea pe jumatate taiata sperand sa nu se observe tristetea si frica din vorbe.
-Imi pare rau insa locul tau nu e aici , u acum si nici in viitor . In vocea ei se citea hotarare , o hotarare de neclintit , va ucide , va reusi !
Lupta incepe Fuyo isi crea o sabie din gheata ce crescu din gheata pe mana lui , si o ataca primul .Kaido ataca si ea cand vazu ca vine spre ea , vroia ca lupta sa fie cat mai departe de prietenii ei ,indretasabia cu varful in sus in fata ei , si puse mana stanga pe ea , astefel , sa ricoseze atacul mai bine .Impactul fu puternic , puteau continu asa o vecie , asa ca Fuyo se dadu dintro data la o parte si incerca pe verticala sa o taia pe stomac , insa si ea se indeparta rasucindu-se in dreapta ea , iara tacul lui fu in gol . Sabia Lunii nu isi luaputere acum de la nimic , luna fiind otravita . Uul din atacurile sabii legendare era sa fie imfipta in pamand iar de la luna sa isi ia putere , apoi incepe sa staluceasca precum cucubeu , iar in final emitea o limina de acest fel care pe o raza de 1000 de metri mureau toti demni , insa nici nu o putea folosi si nici nu avea conditiile , ccelalalt atac fiind la fel , numai ca energi nu era eliberata si retinuta in sabie , si numai la atingerea ei de un demon acesta incepea sa fie taiat in mii de bucatele pe dinauntru si apoi pe dinafara ,insa la fel de unde putere , iar Kamako nu era acolo s ao dea.Nu mai era decat unlucru de facut avand in vedere ca Fuyo era un luptator iscusit la acest lucru , separarea sabiei in doua Kodachi . Si asa si facu . Lupat era acerba , auzinduse numai dansul lamelor si al ghetii pe lama rece .Erau rapizi abea puteai tine pasul cu ei , Kaido se apara cu o sabie si ataca cu cealalta , pana acum nimeni nu era ranit . Atunci cand era fortata sa se apere cu ambele si lasa usor pe o parte si cu piciorul drept il lovea in stomac .Sarea precum o maimuta pe sabia lui cand putea apoi sarea inca o data in aer venind in jos pe sabia lui cu piciorul drept intins lovindul in cp . Insa cand vru sa faca a doua oara miscarea  , fu prinsa de picior si aruncata la pamant . Kaido apuca pamant si arunca in ochii ,a cesta in impuls sia dus ambele maini la ochi laiandusi ochii cu sabia , nu mai era atent il durea si nu stia ce se intanpla .Kaido profita sa incheie , tinu sabiile normal cu varful spre el le incricisa si alerga rapid spre el , o data sabiile ajunse la gatul lui , mainile revenindu-i la normal , in urma taisurilor ramanand sangele ce tasnea . Maxilarul nu se mai tinea de os acum , taietura nefiind exact la gat , si fiind taiata pe jumatate insa deajuns cat sa il omoare. Lupta se incheie , si din indepartare se auzea pasi lui kamako si mama ei Harumi.
-O doamne ...trebuie sa faci curat imediat , in curand se va lumina ..e legendarul razboinic de gheata , ei esti destul de buna Kaido daca ai reusit sa faci asta !
-Stiu!
-Mama hai nu e vreme de pierdul !
-Mda sa vedem ! Nu pot s fac asta numai cu voi doua , Kamko pda foc unui lemn , dai bluza jos lui Sindo si pune focul pe rana .
-Imediat !
-Mmmm....Harumi eu
-Strangi mizeria nu am fost clara ?
Kaido se duse la corpul neinsufletit al lui Fuyo , in jurul lui era sange ...defapt otrava .Ii pare rau si incepu sa planga incet , o lacrima cazand pe"sangele" lui . In locul acela sanele deveni normal !
-Harumi vino !
-Dada cei ?
-Uite!
-Inseamna ca acum va ajunge in rai !
Inima ii salta ca o nebona de bucurie , nu ii venea sa creada ! facu o groapa in fundul gradinii departe si duse cadavrul acolo , ingropandul !Apoi punand deaasupra pelicula ce a desprins-o cu sabia ca nimenis  nu isi dea seama ca acolo e ceva.
Intre timp , Sayoku isi reveni i il duse inauntru pe Muru pentru al bandaja .
-Sayoku , va trebui sa ii dau sange de la tinenu am ce face , potoleste focul un pic !
-Mama dar daca nua u acelasi ADN?
-Pai...Harumi lua pe degete in mana stanga un pic de sange de la Muru si il taie la mana usor pe Sayoku si lua deasemenea sange de la Sindo pe degetele drepti , si atinse .
-Vezi nu s-a facut alb deloc !
-......
-Cu putere spirituala si monstre de sange d egenul asta iti dai seama , daca nu erau se facea alb !
-Atunci ce maia steptam ia cat vrei , oricat pentru al salva !
-Imediat , Kamako , n debara e un borcan verde , i-al si ungeo pe Mai incet cu grija ,s a nu apesi deloc cu unguent peste tot !
-Ppp...pppseta
-Da !!!!!!
-Am inteles sa muriti adica sa transati ..aaaa. sa traititi!
-AFARA!!!!
Muru era aproape gata , si Mia la fel cand se auzi o persoana cu pantofi cu toc venind inspre casa si inca era noapte!Kamako iesi afara sa vada cine e .Prima data nu putu era prea intuneric , insa cand se apropie persoana mai mult observa chipul dragei sale profesoare . Era Yoyoi  cu o fata graba si serioasa la culme...


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
XxxLaylaXxx
Vizitator



E o poveste ffffff   frumoasa.Imi  palce mult si sper sa continui...dar se pare ca nu ai mai continuat d mult.
Parerea mea:
Sa stii ca nu am reprosuri pt ca povestea e perfecta!!!Ma mir ca n uscrii romane.Sa zicem ca este prea mult dialog dar asta este.E cea mai faina poveste p kre am citito pana acum.
Si:pls sa continui pt ca povestea ta merita continuata.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Multumesc pentru apreciere voi incerca sa remediez , desi incerc sa nu mai fac atatea dialoguri ....tot o fac parca sunt batuta in cap Iata continuarea :Promit ca maine voi scrie dublu si voi scrie fara multe dialoguri
~~~Singura~~~



In camera de zi , Harumi servi la fiecare cate o ceasca de cafea , prezenti erau Kamako , Sindo si Kaido.Yayoi era incordata ca un leu gata sa sara pe o antilopa , iar mama pisicutei la fel.Kaido privea atenta la ceilalti , nestiind ce se intanpla , iar Kamako la fel. Sayoku statea cu coatele rezemate de genunchi , atent uitandu-se in ceasca de cafea .Atmosfera era tensionata , insa fu rupta de glasul lui Mai ce striga din camera alaturata pe Harumi.Aceasta se duse si ii dadu unguentul sa se dea singura ,si se mai uita o data la rana lui Muru .Era rasaritul !
-Voi spune repede ce am de zis deoarece trebuie sa fac multe pana sa ajung la ore!
-Spune-mi e timpul ?intreba cu vocea taiata Harumi.
Dupa ce statu o clipa sa isi adune fortele , Yayoi raspunse cat se poate de serioasa:
-Da!
-Kaido si Kamako ce stateau una langa alta , se intorc una la cealalta , si apoi intreaba o data amandoua:
-Timpul...pentru ce ?!
-E vorba de tine Kamako .Yayoi era serioasa , mult mai serioasa decat era deobiecei , asta o ingrijora pe Kamako , stia ca orice va fi nu va fi usor .
-Te ascult!
Yayoi vru sa inceapa sa ii spuna insa fu intrerupta de vocea gatuita a mamei
-Nu..nu poate sa amane ,inca nu te rog !
Nu raspunse nimic , doar inchise ochii si respira profund , dand din cap NU.
-Vei merge pe muntele Hiei , in varful lui , acolo te vei intalni cu colectorul medalioanelor unul din gardieni.
-Cati gardieni suntem?o intrerupse Kamako
-8 gardieni :tu , Kaido , Mai , Muru , Sayoku , sora ta Luna , cea care te duci acum si inca o fata insa e adormita puterea ei fiind de ne controlat.Si cele 3 chei ale lunii ; eu , sora mea si ajutorul lunii , acel fluture !Acum sa continuam , fiecare lant colectat vrodata este la ea , deja avem jumatate , si un sfert Midoriko , te vei duce acolo , te vei antrena pentru a deveni acrobat, sau gimnasta daca iti convine ! Asta va dura ceva timp , la sf va fi un test pe care nu multi il iau , si cei care il pica ori sunt marcati ori...
-Si..
-Singura vei merge acolo !
-Ce inseamna asta , ce planuiti ?!intreaba Kamko cu suspiciune.
-La inceput ai fost demon ...apoi inger...acum esti inger!
-Asa si ?
-La inceput Midoriko era preoteasa , forte spirituale puternice ,apoi a fost demon insa doar pentru o jumatate de zi .
-Unde vrei sa ajungi ?
-Nu spun ca sunteti la fel , ci ca tu esti opusul ei ! Dupa ce te vei uni cu ambele puteri , tu vei deveni un om cu puteri miraculoase , ei bine ea a deveni un demon ce se hraneste cu suflete de demon!
-Si sunt obligata?!
Yayoi se feri sa raspunda la aceasta intrebare crezand ca una reala , insa Kamako nu facea decat sa glumeasca .Imediat , Kamako incepu sa isi faca bagajele .Inchise cu cheia usa de la camera , nevrand ca ceilalti sa isi dea seama de slabiciunea ei .Se gandea la regina de gheata , la faptul ca ea a scapat din pura coincidenta , cum putea sa le zica prietenilor ei cat de slaba este , ca nici sa isi infrunte temerile nu putea ?! Acum era si mai erau , isi dadu seama ca era cat pe ce sa se indragosteasca de "inamic" pus special sa socializeze cu ea , pentru a o slabi ...si si-a facut treaba de minune , poate chiar prea bine ! Statea in sezut pe marginea patului , cu mana pe frunte si ochii stransi incercand sa abtina lacrimile .Uite cine se ducea si salva pe toti ce erau in impas cu sine.Acum va pleca ..trebuie sa plece cu zambetul pe buze...insa nu poate sa se abtina si bufneste in plans lasanduse usor pe vine langa pat .Sayoku venii langa fereastra ,si o deschise usor ,Kamako tresari cand il auzi , si mai ales cand il vazu ...se poate spune ca din cauza lui plange .
-Kamako...
Insa ea nu raspunse nimic continua sa se uite la el cu ochii inlacrimati muscandu-si buza pana la sangerare si strangand de maneci . La vazul acestui lucru Sayoku se infurie si o lua de umeri , ridicand-o in sus .
-Ce se intanpla cu tine?!Vorbeste firar sa fie! ochii ii se inlacrimara ! Il durea ca nu are incredere in el !  Spune-mi te rog!
-Daca iti zic ma vei ura....
In acel moment , Sayoku slabi stramsoarea , lasand-o sa plece , sarind pe fereastra .
-O nu , nu te las sa scapi asa usor !si sari dupa ea.
Erau in locul in care aseara se purtase o batalie , Sayoku o apuca de mana dreapta si o trase usor langa el , imbratisand-o ferm , in mana stanga avandu-i capul micut . Lacrimile ii se prelingeau pe umar, si nu putea intelege ce se intanpla . Lua mana de pe cap , ea radicandu-l , nu o mai lasa sa isi muste buzele , le saruta duios ,o lacrima sarata prelingandu-se pana la ele ,facandu-le pe ale lui Kamako sa tremure .Insa nu o lasa in pace , o stranse mai tare in brate si o saruta din nou , insa cu pasiune .Lacrimile dureroase disparand in fata iubirii lor ...
Dupa ceea statura cateva minute imbratisati .
-Ar trebui sa plec acum ..
-Ar trebui sa mai stam te duce diseara acolo !
-As  vrea eu ..
-Mai ti minte primul sarut?
-Erai asa rosu la fata ...
-Nu e adevarat!
-Hi hi ! Serios acum trebuie sa imi fac bagajele...
-Prea bine...imi va fi dor de tine!
-Nu cat imi va fi mie ..
Kamako pleca in casa , si isi facu bagajele , Yayoi o astepta in masina deorece trebuia sa ajunga si la coafor .Despartirea fu scurta , fara prea multe bocete , stiau in sinea lor ca va fi bine !Imediat ce urca in masina Yayoi porni in tromba morocanoasa ca ar putea pierde programarea . In timpul ce ea il petrecu la coafor , Kamako , isi facu si ea o suvita rosie in dreapta( cum are avril lavigne suvitza roz sau rosie)isi lua un pic din varfurile despicate ai isi dadu bretonul spre stanga din dreapta. Urcara apoi muntele Hiei , erau deja ora 8 , erau in varf , peste tot ceata si numai ceata , in fata lor aparu din senin o poarta rosie ce apare in fata unui templu .Imediat ce intrara , totul era diferit , o padure din brazi mari si desi , peste tot funii si diferite chestii ce pareau a fi ca la o sala de gmnastica .Ajunsera in inima padurii fermecate , acolo era o casa imensa si multe fete si baieti , unii ce pareau oameni altii demoni . Yayoi se dadu jos din masina , si toti facura o plecaciune in semn de respect .Facandu-si loc prin multime , o femeie cam de talia lui Yayoi ,cu parul scurt albastru prins cu un elastic alb ,ochii albastri , imbracata intr-o "salopeta" f din pantaloni scurti cu 2 buzunare in fata ce se inchideau cu fermuar si jacheta cu maneci scurte , si un pic de gat ce se inchidea cu un fermuar . Ea era de culoare albastra , avand niste flori mov spre rosu pe ea ,ele fiind rare! In picioare avea niste cizmulite scurte , de aceasi culoare cu florile si cu toc de 6 cm .
Yayoi se duse si o saluta , dupa care cele 2 se indreptara spre Kamako :
-Kamako , ea este Rue , ea este sefa aici si unul din gardieni !
-Incantata !zanbi politicos si cu adevarat incntata Kamako !
-Hei ce faci ?! Vaideti inauntru sa mancati ceva !
-Yayoi...e de treaba!
-Da...eu nu cred , defapt lasa ca o vei cunoaste tu !
Intre timp Rue tipa cat d etare era posibil , cat sa vrei sa iti acoperi urechile :
-La antrenament!
Si cu toti sarira , ba in copac sau pe umerii cuiva , altii alergand.Casa era pe alb sia lbastru , ceva rustic , insa in voga , normal pentru o casa de milionar din Romania !Intrara in camera ceaiului , unde le astepta 3 cesti cu ceai de tei , lapte , zahar , zaharina , miere si prajituri .
-Va rog luati loc!
-Multa vreme de cand nu ne-am vazut a trecut Yayoi !
-Da am fost ocupata !
-Cu adormirea fantomelor , expedierea in lumea cealalta a demonilor...mda!
-Si tu ?!
-Facand cercetarile ce mi le-ati cerut !
-Si ?1
-Nimic ...
-A despre ce vorbi voi ?!
-Oh Kako , nimic important ! Doar chesti plictisitoare neogenetica ..
-O nu nu , doar cand aud ma gandesc la tema de la biologie!
-In sfarsit cineva care uraste scoala ! E bene ca attunci cand vine nu vorbeste despre tezele pe care le are de corectat ca as innebuni!
-Mda!
-I-ai cumparat tot ce are nevoie Yayoi ?
-Da !Iti place suvita rosie?!
-Glumesti ,  ador , iti sta bine Kamako !
-Acum plec , Kamako , ai grija , nu iti dezamagi prieteni , si cred ca am vazut , un motan plouat cand am plecat in oglinda cand am plecat !
-Pa! Transmitele toate cele bune din partea mea cand ii vezi !
-Desigur ! Pa Rue !
-Mda Mda! HAI PLECA !NICI O DATA NU STAI MAI MULT DE O JUMATATE DE ORA !
-Am un servici sa sti!!!
Yayoi pleca in urama ei Rue stranbandu-se de mama focului scotand limba si altele ! Dupa ce statura cateva ore bune la taclale povestind experiente despre baieti , Rue o duse in camera ei sa ii arate unde va sta , apoi , au mers intr-o sala unde se practica meseria de asasin . Erata ca o sala normala de scoala , numai ca in loc de caiete erau pistoale , erau fete si baieti de diferite varste.Nu dura decat 15 secunde sa ansambleze pistolul , dupa care Yayoi striga un nume , iar un baiat saten , se ridica , isi lua pistolul , il puse in ghiozdan , la randul lui punandu-l in spate pe dreapta si cu mana in buzunar indreptandu-se spre el . Hiro Itsuma, asta ii era numele .Purta o camasa alba dezordonata , deschisa doar la mijloc lasand ultimi 3 nasturi deschisi, cu o maneca trasa mai sus una mai jos , si o pereche de pantaloni negri eleganti, in picioare avand niste pantofi negri de lac . Zambetul lui era increzut la fel si privirea din ochii lui increzuti !
-Gata gata , sa nu crezi ca e cineva care te pune cine stie cui sa ii zbori creieri !Official e colega ta !
-Incantat , sunt Hiro Itsuma !spuse intinzand mana stanga prietenos .
-Kamako Hirayumi , deasemena!
-Si Rue,ea  in ce se specializeaza!?
-Nu imi vorbi tu mie de sus , spuse aceatsa adandui o castana !
-Intrebam si eu :P
-In lupta carp la corp , arme si gimnastica !
-Si aia cu funia?
-Da !
-Hai zau asa sti ca pic tot timpul la asta !
-Da...
Nu mai spsue nimic se uita in sus , zicand lui Kamko ca se vad maine dimineata iesind pe usa !
Dupa asta se duse si ea in camera fiind deja ora 8 seara , cina a fost deja servita , si se duse sa despacheteze .Pe pat gasi niste pungi de la Gucci ! Prima expresie fiind sa alerge in cerc langa ele cu mainile pe sus strigand :"E Gucci , e Gucci !"Apoi sari pe ele ca un leopard . Inauntru se afla o salopeta verde inchisa , (pantalon scurt) si o jacheta cu maneci scurte neagra cu gat , sosete albe addidas , si adidasi . In alta un costum rosu de gimnastica "( ca al Miei ) si tot ce trebuie pentru un costum de gimnastica.Adormi cu gandul la ce lasase acasa .


A doua zi de dimineata , gasi micul dejun pe masuta din camera ei , si tot o data un plic in care era orarul  si harta scolii . Isi imbraca uniforma formata dintr-o camasa cu maneci scurte alba , cravata rosie si neagra in dungi si fust neagra scurta.Prima sa ora era cea de istorie armelor , apoi karate , scrima si gimnastica.
Hiro o astepta jos la iesire rezemat de tocul usii , cu mainile in buzunar si ghiozdanul atarnand larg intr-o parte , motaind.Schimbara cateva cuvinte monotone , neinsemnate apoi se indreptara spre sala de istorie . Locul unde Kamako va invata despre istoria popoarelor si cel mai important care sunt punctele slabe ale demonilor , despre cei din trecut , cum au evoluat si despre regina Kika.Kamako se simtea constransa , nu cunostea pe nimeni si in jurul ei , toti in afara de Hiro erau demoni , urati si hidosi...bine in afara de unul , care avea infatisare de om , insa urechile erau de motan. Tipic.....motanei pisicute , numaid e asta dadea , insa cei parea ei rau era ca ii aducea aminte de Sayoku.Acel elev era Myamoto Kamanasay insa toti ii ziceau Myo , insa doar prieteni fff apropriati , era cel mai bun elev , si deasemenea cel mai crud . Ochii lui erau negri , la fel de negri precum marea haosului , parul saten inchis , tuns nici scurt nici lung , cu un pic de ciuf ...intelegeti coafura la moda . Iar la varful suvitelor vopsit cu rosu , o nuanta ce se intrega perfect fara sa atraga privirile prea mult . Kamako statea in a doua banda de la fereastra si el langa ea .In timp ce se holba la el , acesta intorce fara sa observe privirea ,si ii spuse pe un ton sarcastic de sus " Crezi ca daca te holbezi iti vei face prieteni ?" zanbind usor in stanga , facand o gropita dragalasa ce il facea irezistibil . Insa atunci si profesorul se opri , in vocea lu Myo nu se citea ura ! Asta era ceva . Poate din cauza faptului ca Kamako arata absolut splendid : Parul prins sus intr-o coada sumpla de cal , iar partea vopsita , impletita si pagata in coada de cal . Camasa scurta mulata pe ea , cu maneci lungi.Pe deasupra avea un sacoas subtire albastru inchis , scurt inchis doar la nasturele din mijloc si o fustita pliata de aceasi culoare scurta si pantofi negri de lac.La vorbele lui incremeni clipind des, si incercand sa gaseasca o scuza plauzibila , insa nu avu timp , o demonita vulpe , ce era mai mult vulpe decat om se ridica si incepu sa o oracaiasca .Si cel mai rau , nu indraznea sa riposteze , era singura , nimeni nu tinea cu ea , era doar o noua venita , si una ce nu stia nici sa traga cu arcul bine , singura arma care o stia...
                         ~~~Va urma~~


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
Waw!!!!!!!!!!!!!
Trasnet continuare.Mia placut fffff...mult inceputul pt k incepea asa:In camera de zi , Harumi servi la fiecare cate o ceasca de cafea , prezenti erau Kamako , Sindo si Kaido.Yayoi era incordata ca un leu gata sa sara pe o antilopa , iar mama pisicutei la fel.
Nu am reprosuri dar Dany,adik XxxLaylaXxx are dreptate pt ca pui prea mult dialog si nui bn.Dar asta e dak ar avea putin dia ar fi ffffff...naspa asa ca fa doar oleaca dia mai mici.
Sper ca o sa continui maine pt ca asa ai promis.K deabia astept sa vad c se intamplaaa.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Cum am promis azi postez , partea proasta e ca a venit tata acasa devre si cand el vine ..pa calculator , voi posta ata cat am scris sprer sa nu va suparati 
~~~Echilibru~~~

In sala de clasa tensiunea domnea.
Mitsue , vulpea inca isi arata "frumoasa" primire micutei Kamako , cand cineva deschise usa pe neobservate ,ramanand in usa si privind cu interes .Singura persoana ce observa era Kamako , si aceasta prinse curaj sa riposteze .Tocmai vroia sa o ia de par sa o darame cand Mitsue se trezi cu o palma .Tacerea fu intensificata ,colegii tinandu-si respiratia .Mitsue este o vulpe , ce....dor pe jumatate atara ca un om , are blana roscata , corpul p jumatate ca un om jumate vulpe , inalta cat pentru o fata de 17 ani , iar capuld e vulpe . Cu toti mai ales fetele aveau retiner in fata ei deoarece era cea mai best dintre fete o diva , nr 1 fan al fan clubului lui Myamoto .Desi el nu o baga in seama si ii displacea prezenta ei ,ea tot ii zicea Myo , ca si cum ar fi una dintre prieteni lui apropriati si tot timpul ii filtra cu el .
Dupa ce primi acea palma neasteptata , amutu cateva secunde , clopotelul suna insa nimeni nu misca fiind interesati de ceea ce se va intanpla in continuare .Insa nu se intanpla nimic ...Kamko isi lua lucrurile si placa , la iesire salutand-o pe Rue , si ea la randul ei raspunzandu-i vesela . Dupa ce iesi , Mitsue se trezi si incepuse sa urle si sa loveasca in stanga si in dreapta si sa blesteme :
-Oh tu nou venit-o, vei plati cu varf si indesat pentru ce ai facut...aaaaaa mai intai ii faci avansuri dragutului , nemaipomenitul Myo , apoi  dai in mine ,eu... eu Mitsue , ah te rog ..Please ! Aaaaaaaaaa.MYOOO -chan , unde esti ?
Raspunsul veni imediat din spate, insa nu cum se astepta ci cu o palma dureroasa:
-Tineti gura...scorpie!
Ochii lui erau asa de reci , uraciosi , plini de resentimente iar cuvintele erau ca niste cutite aruncate cu ura ,menite sa isi elimine dusmanul .Mitsue era obijnuita ca Myo sa o insulte , insa de data asta , cuvintele o ranira nespus . Era constienta de ce .Nou venita ii cazuse cu tronc si faptul ca o insultase...puse capac rabdari lui .
Ramasese singura in clasa exersand transformarea umana .Inca de mica ,ea fusese marginita de parintii ei , ambii vulpi deoarece trebuiau sa o ascunda nu ca pe fratii ei . In fiecare zi ea exerseaza pentru a arata omeneste , a reusi , insa nu cu totul .
Kamako intra la ora de gimnastica .
Poarta un costum rosu simplu cu maneci si decolteu adanc ,dres alb si balerini de aceasi culoare, alb .Hiro era langa ea , purtand pantaloni negri de trening si tricou alb , lui neplacandu-i acele costume stramte de gimnastica pentru baieti , cica ele sunt
-Fii pregatita !
-Pntru ?!
-O nu!!Prefer sa pastrez misterul !spuse zanbind rautacios.
-Uraciosule !
-Eu ?......nuuuu doar nu stric surpriza!
Kamako ar fi vrut sa mai continue , sa incerce sa afle ceva , insa o domnisoara blonda , creata , subtire precum o scobitoare intra in clasa purtand un trening albastru inchis , ce statea larg pe ea .Era machiata cu fard de pleoape albastru flosflorescent si ruj roz aprins , parul lung fiind prins neglijent intr-o coada de cal stufoasa .
-AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa e scapata de la nebuni !spuse in gura mare Kamako in timp ce sari pe Hiro , strangandu-l de gat . Profesoara reactiona ciudat;incepand sa rada cu pofta de parca era vrajitoare:
-oh de cand nu am mai ras asa !Vino sa te ciupesc d eobrajori aia frumosi ,oh ce draguta esti , scumpete!
-Aaaaa Hiro salveaza-maaaa !incepu Kamako sa tipe si sa alerge in jurl sali cu profesoara nebona dupa ea tipand una "Ajutor!!!" alta "Oh ce draguta esti , vino sa te ciupesc!"
Mai in spate , Hiro vorbea cu Myo :
-Hei Myo crezi ca trebuia sa ii zicem ?
-Si sa stricam distractia , uite ce se distreaza cu toti !
-Dupa cate o cunosc , va face ceva rau si nu isi va da seama !
-Cine?!Nou venita?
-Da ...Kamako Hirayumi mi se pare !
-Kamako....nu e cea care a venit sa se antreneze din partea reginei ?
-Ba da !Spune-mi Myo , ce parere ai de ea ?!
-Nu e ca toate fetele....,spuse Myo zanbind.
-Are prieten si e foarte indragostita ,e  unul dintre gardieni , Sayoku Sindo , fratele unuia dintre gardieni ,Muru sacalul!
Myamoto nu mai spuse numic , doar inchise ochii si trase adanc aer in piept , nevrand sa se vada ca e In love pana peste cap , iar ceea ce ia zis , ia cazut greu la stomac . Nu avu timp sa isi termine gandurile , ca auzi un tipat strident . Era profesoara , cazu in plasa de siguanta si incepu sa rada fericita , iar Kamako , se prinse de funie si tipa ca vrea joc . Cum era si normal , in loc sa o ajute , toti radeam de mama focului.Nu dura mult zanbetele .Mitsue intra in sala , mai demult , vazu totul insa nu o bufnise rasul .Inauntrul ei clocotea de furie si invidie ...era mai buna ca ea , chiar mai buna decat lebada demon din clasa a 2M .Isi desfacu gherutele si se indrepta incet spre Kamako , cu o saritura taie sfoara ,lasand-o pe Kamako sa dea cu capul de stalpi ce sustineau si sa curga incetisor ametita de la 2 metri . Imediat ce aterza , Mitsue se duse langa ea :
-Ce jalnica...pana si un om poate face mai multe ca tine ...ma mir ca Kika si-a pus sperantele intr-o asa IDIOATA . Oh stai ....imi cer scuze tocmai am insultat idioatele ....vai mie !Rusinica sa imi fie .
Kamako se scula de jos fierband de furie , deja era prea mult....mult prea mult .Isi prinse parul intr-un coc rapid facut de un elastic . Si privi ca o adevarata felina spre ea .
-Ma provoci sa inteleg ?
Zambid triumfator Mitsue zise"Desigur...!"
Cele 2 ajunsera pe o alta funie dintr-o saritura , amandoua serioase . Desi ceilalti nu intelegeau , erau cateva persoane ce stiau se se petrece . Acume ra acum cine pierdea era umilit si nu mai avea dreptul sa ii faca nimic celeilalte. Mitsue stia ca daca pierde , nimeni nu o va mai lua in seama , iar Kamko ca daca va pierde , Mitsue ii va face zile fripte . Nu statura mult pe ganduri , doamna profesoar , le privea serioasa cu interes alaturi de Rue , iar cei 2 baieti , in mijlocul colegilor , tacui si foarte atenti sa nu piarda nici o miscare , acum vor sti cu toti de ce e in stare Kamako ,puterea lunii .
Cele doua luara pozitie de atac si isi scoasera ghiarele...un moment de tensiune . Cele 2 erau destul de relatate , nici nu credeai ca aceasta lupta e importanta . Prima fu Mitsue , ce sari cu picioarele la 9 d garde si la sfarsit , misca mai jos piciorul drapt pentru a lovi capul micutei , Insa Kamako se feri sarind in spate , apoi rapid lasandu-se jos si incercand sa o loveasca in picior si sa cada.Mitsue se feri facand o tumba pe spate in ambele maini , picioarele venind unul dupa altul .apoi stand pe vine sare direct pe Kamako incercand sa o zgarie cu ghearele de la mana dreapta .Insa aceasa se duse in gol .Kamako sari si se roti in aer aterizand in spatele ei .O ampinse cu piciorul drept si Mitsue se dezechilibra , aproape cazand daca nu se prindea cu mana stanga , si sarea inapoi mentinand mana stanga pe funie si picioarele despartite in incercarea de ai lovi fata adversarei . Nu trebui mult sa se fereasca , lasanduse doar cu spatele usor inapoi , apoi asezandu-se pe vine .Pune mainile rapid lateral una dupa alta , si cu corpul intr-o parte o loveste in spate cu ambele picioare.Mitsue a fost proiectata pana in celalat capat al sali , ramanand in perete . Se dezmetici repede , si isi lua avant , cu un picior inainte lovi pieptul lui Kamako ce se astepta doar sa revina .Se dezechilibra si aproape ca cazu . Insa se prinse cu ambele brate de funie , se roti de 3 ori disparand si aparand in spatele ei .Inainte sa ii aplice o lovitura , Mitsue o simti ca pe o umbra fantomatica in spatele ei , vru sa se intoarca insa, ii dadu un picior atat de puternic incat o arunca inspre stalpul ce sustinea .Kamako ajunse inaintea ei , si ii mai dadu un picior in stomac ce o plonja in sus . Sala amuti , nimeni nu indraznea sa faca nici o miscare . Aura ce o inconjura era coplesitoare paralizandu-i pe toti ,in timp ce Kamako juca folbat cu ea , dando dintr-o partea a celeilalte salii , ne mai controlandu-si demonul din ea intentionat.Inainte ca totul sa se termine pentru Mitsue , Hro sari luand-o Kamako de mana , insa cand se intoarse , nu maie ra ea , ochii ei erau violet , iar dintre colturile gurii se vedeau coltii de pisica .
                     ~~~Va urma....~~~


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
se pare ca teai tinut de promisiune si ai continuat povestea.
cap asta e fain si sa stii ca am si ras.mia placut cel mai mult:
Insa aceasa se duse in gol .Kamako sari si se roti in aer aterizand in spatele ei .O ampinse cu piciorul drept si Mitsue se dezechilibra , aproape cazand daca nu se prindea cu mana stanga , si sarea inapoi mentinand mana stanga pe funie si picioarele despartite in incercarea de ai lovi fata adversarei .
nu stiu dc dar mia placut ffffff mult acest capitol.astept cu nerabdare sa continui si se pare ca nu mai faci mult dialog si asta e bn.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Ms setsumi am bucur ca ti-a placut si sper sa iti placa in continuare :P mam straduit sa nu mai pun atata dialog si sper ca mi-a reusit si de data asta la mene una e dialog mult cand vad numai dialog si 4 linii pov sau naratiune...stiu batuta in cap)

Ei bene azi nu stiu ce am avut insa ma chinuit "talentu " asa ca am scris un nou cap ...nu e chiar vai ce mijto insa mie una imi place subiectu e mai alt fel de cum a fost pana acum



~~~Copilarie~~~





Desi pisica era acum la control aceasta nu ii facu nimic lui Hiro , ci se retrase ca si cum Kamako a comandat-o .Coltii se micsorau vazand cu ochii iar ochii revenira la normal ,la culoarea lor naturala...caprui .
-Nu iti face griji Hiro totul sa sfarsit ....imi pare rau ca am fost asa dura ,insa daca nu o faceam pierdeam!
Doctori venira imediat si o luara pe Mitsue , ora se terminara , iar toti colegi cu rasuflarea taiata se dusera in celelalte clase sa imprastie vestile .iar Myo , Kamako si Hiro sa se schimbe , intalnindu-se mai apoi la un picnic in gradina .Kamako se imbraca intr-o fusta alba rei sferturi cu volanasi si un maieut violet cu o pisica pe niste cercei de argint cruciulita . Myo se imbaraca simplu , camasa alba ,blugi albastri ,adidasi si 4 bratari la mana dreapta.Hiro adopta ceva mai sport , tricou galben pai , cu imprimeu rock pe spate negru ,blugi si adidasi iar la gat un lant cu cruce din lemn. Baieti deja adusesera o patura rosie , cu dungi albe in carouri si  asteptau , ca sa vorbeasca despre cam cum e scoala si ce ar mai trebui sa isi procure , insa ea tot nu venea ....ce facea ?
Kamako era in holul cu clasele de pregatire la armament , si se ascundea in dulapul ingrijitorilor de o multime de demoni cerandu-i autograf.Statea pitita intr-un colt pe niste cutii cu detergenti si isi zcea ca Mai ar fi stiu cum sa iasa din incurcatura asta imediat ,insa nu reusi sa rasufle linistita ca cineva incepu sa incerce sa deschida usa.in acel momonet mii de ganduri despre cum va sfarsii :calcata in picioare , strivita ,etc,ii trecu prin minte .Isi tinu rasuflarea si se facu mica ,ridicand genunchi sus si imbratisandu-i ascunzan-d fata in piept.Usa se deschise usor , iar prin ea se vazu un capsor micut cu blucle aurii (saten auriu ) tuns scurt pana la maxilar si niste ochii galbeni mari si curiosi . Neauzind nici un tipat , Kamako ridica privirea vazand-o , era o fetita de 6 anisori imbracata cu o rochita roz cu ursuleti crem pe ea , strangand puternic in brate un ursulet cu funda rosie si ochisori negrii .
-De ce te ascunzi !?intreba copila curoasa si sfioasa.
Kamako lasa usor picioarele jos si ii raspunse bland pentru a nu speria fetita :
-Oh , pai ma urmareste scoala si m-am ascuns aici ...dar spune-mi cine esti ?
-Amaya!spuse micuta zambind  suav.
-Oh , adica ploaia noptii ?!
-Da da!
Kamako prinse imediat drag de ea , asa ca ii trecu fara sa vrea prin minte sa o ia cu ea la picnic , si o si intreba . Amaya nu ezita sa ii raspunda , dandu-i manuta si indreptandu-se spre paduricea din spatele scolii .Myo si Hiro uitase deja de Kamako ,incalzindu-se la o discutie despre fantomele din baia fetelor de la campusul vechi . Chiar cand Myo zicea ca fantomele sunt doar inventii si nu il sperie "Eh fantome , poate in trecut existau dar acum ...neah si oricum nu ma sperie asa ceva ! Kamako se opri in fata lui si cu un aer familiar ii provoca , sa se duca cu ea si Hiro in noaptea aceea in baia fetelor ...chiar la miezul noptii si sa petreaca o ora acolo .Insa comentariul nu il deranja deloc , mai ales pe el care era un inganfat si chiar nu se temea , insa Hiro...:
-Ceee , stai asa , cine esti sa ma bagi in chestia asta , nu am spus ca nu ma tem !
-Deci esti fricos.....spuse ea sarcastic !
-Nu am spus asta !
-Atunci ?
Discutia fu intrerupta de Myo , ce o intreba fara sa isi ia ochii de la micuta ce se ascunde in spatele fustei cu o manuta la gura si cu una ce strangea in brate ursuletul . Distrata dintr-o data de la cearta , raspunse fara sa isi dea seama"Ploaia noptii".Micuta dupa ce fu prezentata in acel fel , o trase de fusta pentru ai atrage atentia si ii inmana ursuletul , apoi putand sa se duca mai incolo si facu o plecaciune draguta , luandu-si rochita de ambele parti si prezentandu-se :
-Amaya!
Kamako era pur si simplu fascinata de atitudinea micutei , atat incat se imbujora si incepu sa tipe cat de draguta e , facand-o si pe Amaya sa roseasca.O singura persoana nu fu uimita , si acela fu Myo , ce spuse inchizand ochii , sa treaca la masa caci lui ii e foame ,ceilalti 2 colegi facand botik.Pe la jumatatea mesei , in timp ce Kamko ii servea lui Amaya senvisul , Myo :
-Iti accept provocarea!insa numeni nu il baga in seama , desi au auzit .
-Multumesc Kamako-chan!ii raspunse micta
-Oh e prima oara cand cineva imi spune asa!
Dupa-amiaza se termina repede , iar apusul se inea printre ramurile batrane ale copacilor batrani .Cei 3 colegi erau in camera lor , alegandu-si hainele pentru mica excursie,insa Kamako , cam regreta , deoarece fantomele faceau sa isi arate coada zbarlita de frica .Asa ca ea alese o fusta lunga simpla albastru inchis s o bluza cu maneci lungi si decolteu in triunghi de culoare neagra simplu si in picioare balerini negri ,parul lasandu-l liber.Ceilalti 2 erau imbracati in negru , Myo blugi lungi iar Hiro acei pantaloni de fas 3/4 negri cu multe buzunare ,Hiro avea un tricou negru cu un imprimeu alb pe spate si gluga , iar Myo un tricou negru simplu si un halorac cu gluga negru .S-au intalnit in camera de zi ,apoi Myo si Hiro au condus-o, cei 2 mergeau in fata dealungul unui coridor cu ferstre mari prin care batea lumina lunii.Kamako tremura ca varga iar dintii ei clantanind faceau un sunet ce te zgaria pe creier , Hiro deja enervandu-se si incepand sa o tachineze.
-Nu mai esti asa viteaza ca azi dupa-amiaza....!si zaMbi sarcastic
-Ha!E asa de frig nu vezi......?!si facu o pauza sa vada daca o aprobau .
Nimic..gol
DeodaTa cineva o trase de fusta:
-Kamako-chan!
Imediat se inviorase si incepu sa zambeasca .Amaya era acolo cu ursuletul sau , si cu toti se bucurara sa o vada , toti in afara de Myo . Parca o stia de undeva , insa nu stia de unde , insa era sigur ca fata nu arata asa dragut , si tot sublinia faptul ca nu arata dragut . O vedea in minte unde a mai vazut-o insa nu putea spune exact . Ajunsesera la baie si intrara . Era uriasa , rotunda cu gresie grii si ghivece de flori din lut gri  pe ici pe col unele avand inca flori uscate .Lumina lunii isi facea usor loc printre sticla murdara de deasupra lor . Era rotunda precum tavanul unei biserici iar dedesupt era o fantana arteziana plina pe jumatate cu apa pe cele 3 nivele . Din capatul fantanii inca mai curgeau picaturi de apa scotand un sunet enervant ce te nelinistea. Pe jos erau frunze ofilite de toamna si pamant negru .Chiuvetele aflate mai in stanga erau in numar de 5 , fiecare erau ruginite si pline cu pamant  , iar pe dreapta 7 toalete cu usile miscandu-se in pataia unui vant ne explicat , ele scotand un sunet strident neregulat in fata era o chiuveta lunga , probabil pentru spalat in care era apa curata desi chiuveta era ruginita . Apropiindu-se mai mult priteni observasera de ce era limpede , pamantul se asezase pe fund ,insa la fel si la fantana totusi apa ar fi trebuit sa aiba alta culoare.
-Poate ca a venit cineva aici si a avut treaba ...replica Kamako.
Micuta Amaya interveni dand din cap:
-Nu aici nu mai vine nimeni de la accident sa oprit instalatia si desi nu sa interzis cu strictete sa vina studentii aici , cei ce veneau plecau spunand ca aici aerul e malefic si e bantuit .
Myo privi la ea suspicios si o intreba ce se petrecuse ,el nesiind nimic.
Cu multa vreme in urma aici sa purtat o lupta intre 2 fetite , una avea 10 ani iar alta 6 , motivul a fost uitat in timp , dar ceea ce se stie ca amndoua au murit , una a trecut insa alta a aramas sa bantuie acest loc ...cautand razbunare prin a ucide pe oricine intra.
Kamako nu se mai putu abtine asa ca tipa cat o tinu gura .
Myo si Hiro luati prin surprindere se speriara si incepu sa o intrebe de ce a facut asta:
-Nu am mai putu sa tin in mine ...scuze!si ranji .
Chiar atunci un vant rece trecu prin camera , facandu-i pe toti sa incremeneasca cu ochii mari si pielea de gaina . Pentru cateva secunde nici unul nu mai respira iar muschii ii erau incordati la maxim,nici unul in afara de Amaya care nu mai era acolo , nimeni nu isi dadu seama cand plecasera ...sau poate plecase o data cu vantul?Myo devenea din ce in ce mai agitat si interesat de acest mister . Ar fi vrut sa sugereze sa se duca la arhivele scolii sa caute acele persoane insa nu vru sa plece , era aproape 12 , iar luna aproape era sus , in centrul ferestrei.Kamako era asa frumoasa in lumina lunii fade , atat de frumoasa , precum o pisica neagra .Observa ca ii era frig asa ca isi dadu haloracul jos si de duse usor in spatele ei si il aseza pe umeri fara sa o intrebe daca il vrea . Surpinsa , Kamako intoarce rapid capul in spate si il obseva , era un pic rosu la fata.
-Multumesc Myo...nu te deranjeaza ca iti zic doar Myo ?
-Nici pomeneala!
Insa nu mai dura decat cateva minute pana cand un vant incepu sa bata deodata din toate directiile si o mana neagra neconturata bine iesi din chiuveta lunga , si il trase pe Hiro in ea. Kamako incepuse sa tipe dupa ea , vru sa ii dea mana sa se duca cu el , si ar fi facut-o data nu o tine Myo in brate . Dupa asta , totul se linisti,Kamako se aseza jos uitandu-se in gol printre lacrimi , nestiind ce sa creada .Myo era langa ea nestiind ce sa ii zica , insa privirea ii fu trasa de luna ce tecu deja de partea cealalta . Acela a fost momentul , atunci .era sigur , putea sa  ucida doar cand luna era acolo . Entuziasmat in sinea lui , o imbarbata pe Kamako si plecara de acolo la culcare . Nici unul nu dormi toata noaptea .A doua zi era sambata , asa ca nu era scoala .Toti elevi faceau diferite activitati in grup sau leneveau in fata televizorului.Toti in afara lui Kamako si Myo ce mai inainte Myo o acompanie pana la infirmierie sa ii lase un buchet de flori lui Mitsue si acum erau la biblioteca cautand prin registrele scolii.Dupa cateva ore gasira :Amaya Orochima si Kana Horomoru .Decedate in lupta .Amaya lupta cu putere telechinetiza si Kana cu telepatie , si a tunci cand aceste 2 puterise lupta nu iese ceva "placut".Lui Amaya ii este greu sa atace cu putere telechinetica in timp ce mintea ei primeste lovituri , mintea fiind arma ei , iar Kana ii era greu , daca diferite obiecte o loveau , nelasand-o sa se concentreze , ii explica Myo pisici cam grele de cap.
-Dar cum au murit nu scrie?
-Se pare ca Amaya incerca sa ii scoata creirelul , iar Kama sa il faca sa se dsitruga ...si.....
-Ihhh
-Legistul paranormal zice ca Kana a trecut dincolo , insa Amaya nu .
-Aaa...adica ....vrei sa spui ca.
-Nu e draguta.Stiam eu ca am mai vazut-o undeva era in fotografia de acum 100 de ani a liceului , era in clasa speciala.
-E bin...ca nu ...ma mai vizitat...Ah cand o sa o vad .....
-Nu ii faci nimic . In seara asta ne ducem acolo . Si avem nevoie de inca un companion !
Dupa asta Myo pleca vazandu-si de treaba , urmand ca la ora 11 si jumatate sa se intalneasca in sala principala . Acel moment sosi neintarziat . Kamako era imbracata in blugi negri si tricou negru cu parul prins sus intr-o coada de cal , iar Myo la fel ca noaptea trecuta , insa in mana purta o cutie micuta .Curioasa Kamako incerca sa afle ce se afla in cutie insa nimic .
Cutia era de cam 20 de cm , facuta din lemn de stejar , lacuita , fara ornamente , si doar un trandafir pe capac , nici mancar incuietoare nu avea.Cei 2 ajunsera pe la 12 fara un sfert in fata baii .Inainte de a intra  Myo se uita suspicios in jur :
-Dupa ce te uiti ?si ea la randul ei se uita , cand simti o mana pe piciorul ei drept , si fara sa zica nimic se holba la persoana de langa ea pana ce privirile lui Myo ajunse la ea , ce vru sa ii raspunda ,insa abandona cand se uita la piciorul ei .
-Buna Amaya!spuse Myo nevrand sa dea de banuit .Micuta raspunzand cu un zambet de bun venit(acasa).Iar Kamako ii mangaie usor caputul.Dupa ce intrara se asezara usor pe marginea de la fantana , facuta special pentru a sta pe ea si Kamako ii servi pe prieteni sai cu cicolata.
-....noi asteptam o fantoma si tie iti arde de ciocolata micuto?!
-Myo ...de ce mi-ai spus micuto?!intreba Kamako.
Myo rosu fata se gandi repede , la ce sa spuna in gandul lui "Firar , mi-a scapat ! Calmeaza-ta asa!"
-Ca esti mica ...
Kamako se fastaci:
-Da , esti prima persoana care imi zice asta , nici Sayoku nu a mai spus asta .
-Kamako-chan, cine este Sa-yo-ku?!intreba Amaya.
-Oh el , e prietenul meu , baiatul pe care il iubesc .E demon motan , de foc . E asa amuzant , mai ales cand bea lapte si adoarme cu sticla in mana.
-Kamako-chan , ti-e iti place laptele ?
-Daca imi place ...hmmm sa ma gandesc , nu ...il ador!!!
-Hihihi Kamako-chan , esti asa amuzanta .si aceasta ii dadu un pic pupic pe obraz.Dupa acesta Myo o intreba daca mai are si pentru el , insa nu mai avu timp , un aer rece incepu sa bata din toate partile si sa devina din ce in ce mai puternic , Kamako se uita in sus cu Myo , era luna chiar deasupra lor ,iar Amaya nu mai era ...
Usile de la toalete incepura sa scartie , iar frunzele de pe jos se ridicara in aer , la fel si pamantul , desi vantul batea puternic ele se ridicau incet ca si cum o forta magnetica respingea acele lucruri. Apa dinchiuvete si fantana incepu sa curce in sus iar becurile sparte incepura sa se aprinda si sa se stringa zgomotos desi ele nu mai functionau si nici curent nu primea .Myo o duce pe Kamako mai incolo  de fantana si ii zice:
-Kamako , cand fantoma apare , deschide cutia si ii dai ce e inauntru , la tine a venit , de la tine vrea ....si ori ce sar intampla....mai bine lasa.
Ar fi vrut sa o sarute , era gata gata , insa isi aduse aminte desi se temea pentru ce sa va intanpla si pentru viata lui , stia ca cei prinsi de aceea mana sunt inca in viata , asa ca daca ar fi salvat sufletul , el ar fi trebuit sa dea ochii cu ea si numai asta nu vroia .,trebuia sa isi pastreze atitudinea , ma imprietenesc cu cine vreau si nu imi pasa de tine.
Din fantana , un nor gros de fum incepu sa se ridice , si o aura malefica se rasfringe asupra lui Myo si Kamko .Myo lesina si cazu , insa lui Kamako ii iesira aripile , acestea protejand-o punandu-se in fata ei .Dupa ce aura nu mai batea asa puternic , isi deschise aripile , tocmai la timp.... ca sa il vada pe Myo tarat de mana uriasa spre fantana . Sari cu mana dreapta si ii apuca mana stanga , insa nu il putu salva , vantul nu se potoli nici dupa ce il lua pe Myo , iar Kamako speriata se aseza jos si incepu sa planga strangand cu putere cutia.Insa nu dura mult , de data asta , toata incaperea pulsa , facand-o sa sraluceasca si mai tare in intunericul eliberat de camera .Atunci isi aduse aminte ca avea o datorie ,deschise cutia si vazu un ursulet de plus cu o funda rosie legata la gat si ochii negri .
-Dar e ....ursuletul lui Amaya ...
-Kamako-chan?!
In spatele ei veni fetita , insa nu mai arata dragalas, Kamako ramase pe loc intorcandu-se doar cu partea de sus a trupui , o vazu.Ochii ei erau rosii ,atat pupilele cat si albul , parul negru ce semana mai mult cu fum decat par , pielea era alba ...alba si murdara iar rochia murdara de pamant...
-Amaya....
-Multumesc ca imi dai linistea....
Nu stiu prima oara la ce se refera , insa se uita imediat la ursuletu , asa ca stand in acelasi fel ii intinse ursuletul .In momentul in care Amaya atinse , de la degetele mana incepu sa se lumineze capatand o culoare sanatoasa , si camera ca si marea retragandu-se de pe nisipul plajei se isi revina la aspectul de demult .Nu mai spuse nimic Amaya ...ci doar zambi .In urma ei pe bancuta din jurul fantanii stand toti cei ce au fost luati vrodata
                                             ~~~The end~~~

End of capter 1:Misterele lunii tarzii
Next chapter2:O poveste fara sfarsit

misterele lunii setsumi bucur ti-a placut sper iti placa continuare mam straduit mai pun atata

39.4KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
Bravo!
Mia placut inceputul si sfarsitul foarte mult.
Ai mare talent pt povesti,chair dak titlul...cum sa spun park ar suna cu un titlu d genul-Invidie stupida-.
Ma rog oricum nu conteza.Deabia astept nextul pt a afla ce se intampla in continuare.


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la