~.~.~ AllAnime ~.~.~
[ Time waits for no one ... ] AllAnime, un nou forum in care poti discuta despre anime-uri, manga, Japonia ~ Tara Soarelui Rasare ~ si nu numai ... muzica, sport, concursuri, chat room ... [ Searching for my angel ... ]
Lista Forumurilor Pe Tematici
~.~.~ AllAnime ~.~.~ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ~.~.~ ALLANIME ~.~.~

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Yuby Mona Profile
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
23 - 45 ani
~.~.~ AllAnime ~.~.~ / Fan Fiction / Shelldie Moderat de crazy_angel, dark_ghost, kaleidostar_girl, noir
Autor
Mesaj Pagini: 1
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Un anime conpus de mine , va fi cu ingeri si egipt , cum sau nascut regii egipteni ! Mai mult nu va zic , stric surprizele



Eden



Anul 2345 .Am evoluat.Acum japoneza este limba universala deoarece ei au fost cuceritori spatiului .Era adevarat existau extraterestri...aceia eram noi si numai noi .....Numele meu este Erina....Hitonu Erina insa mi se zice Eri !Prietena mea cea mai buna ..ei bine e in aceasi situatie ca mine , o chema Lumi Mitoru.E o dulce insa e ca si cum s-ar trage din andertam , adica s-ar simti bine in castele cu printese bla bla insa e de gasca .Nu imi aduc prea multe aminte de trecutul meu , e ca si cum te-ai culca si te-ai trezi cu capul asa de uuuusooorrr .Traiesc pe o planeta care e proaspat descoperita , cam prin 2331 , insa deja seamna cu Pamant , defapt semana cu Pamant de la inceput .Planeta de origine este Pamant acolo m-am nascut , au fost parinti mei cu ai lui Lumi intr-o vacanta , se pare ca dupa ce am fost nascuta , in momentul ala sa intamplat ceva dar nu stiu ce si au trebuit sa plece , erau oricum doar cateva pers acolo , si dupa nimeni nu s-a mai dus pe Pamant.
Dar iata-ma o fata obisnuita , pe o planeta numita Ornos ...doamne ce nume , scuze trebuie sa plec , ma asulta profu la astro fizica.
Ei curtea scoli.Plina de pomi cu fructe si flori ...of e ciudat , vorbesc adica am evoluat , uite vine Lumi.....O fata oarecare , ochii mai mari decat la unele persoane...defapt si eu am ochii mari si inafara de mine si ea , nimeni nu mai are asa.....Are ohii albastri inchisi , si parul albastru foarte inchis dar nu negru.Si-l prinde intr-o parte si apoi vine desfacut si buclat cam 20 de cm si un breton in partea opusa  taiat drept , si buze portocali.Se comporta ca o printesa si baieti alearga dupa ea , ce urasc chestia asta .
-Eri ..la ce te holbezi ?!
-Ah eu ..a..la nimic , eram cu gandul in alta parte.
-S-a sunat hai in clasa !
-Eu cred ca o sa sar peste ora asta , defapt ma duc la ruine.
-Atunci vin si eu !!
-In fine sa mergem!
Ruinele , sunt de cand au venit aici constructori , nu au indraznit sa le darame , am auzit ca sa intamplat ceva ciudat , dar nu au inchis ca sa nu plece lumea.Ciudat....oameni sunt ciudati...defapt si eu sunt om cred..Eram cu Lumi cand le-am gasit , amandoua ne-am trezit aici fara memorie , parinti ne-au gasit in cele din urma cand am iesit de aici .
Nimeni nu stie de ce nu ne aducem aminte de nimic , da da suntem la scoala , suntem a 8-a, asta e fiindca aveam 7 ani cand sa intamplat..
-Hey , de ce esti asa ganditoare?!
-Nimic .Locul nostru secret e mijto, avem de toate , ba chiar ai putea locui .Nu stiu de ce insa ne place mai mult aici , ne simtim ca acasa!
-Ce bine e Eri , nu crezi ?!
-Da da , ar trebui sa mai facem curat si sa udam florile!
-Hihi , erau aici cand am venit , asa ca nu e nevoie , uite ce frumos sclipesc..
-Da....
Nu as putea sa va descriu ascunzatoarea , e ceva e ceva minunat , nimeni nu stie , de asta , am facut cercetari , nu au intrat oamenii aia aici!Seamana cu un templu in perfecta stare pe care eu si Lumi il visam , sunt toate natiile din istorie , unu barbos si handicapat cred ca e Davinci , vorbesc o limba ciudata defapt nu auzim clar ce zic...Cleopatra , Hercule cred ....sunt lucruri ciudate , iar cate o data nu visam pe ei , si niste creaturi ce par ca fura , si apoi o explozie....
Acasa , acasa e aici , si noi am numito Eden, nu stim de ce ! Poate ca e ca un rai.Doar o data fiecare a avut un vis diferit , in care eu eram Cleopatra , si ea Ioana D'Arc!
-Hey Lumi , hai sa facem ce faceau omipotii(creaturile ciudate)!Ce zici?!
-Nu cred ca e bine , daca s-ar intampla ce sa intamplat in vis?
-Nu cred ca ar fi mai rau de atat!!
-Ba da , toata lumea ar muri , asta nu e bine !
-Suntem....suntem ciudate in ochii tuturor , nu inteleg ce ne ascund si nu am reusit sa aflu...
-Esti cea mai iscusit hekar , nu iti face griji vei sparge codul si vei patrunde in arhive!!
-Mda , as vrea eu ...trebuie sa vad la ce umblau omipotii, apropo, de ce le zicem asa?!
-Nu stiu ...
Ea e cea calma , nu stiu cum rezista , habar nu am .Trebuie sa vad ce au facut , la ce au unblat , poate asa , asa ne vom recupera amintirile.Locul unde au umblat este o camera rotunda , in mijloc cu niste cercuri cu inscriptii egiptene.Singurul cuvant pe care il inteleg fiind aripi.
-Eri...
-Hm, ce ?!
-Uite aripi..
-Ce ce vrei sa spui ?!
-Cuvantul aripi staluceste......
-Sa vad ....
Chiar stralucea , oare de ce , fiindca l-am pronuntat ...hey sa oprit ..o sa incerc din nou
-Aripi..
-Ari straluceste ...
-Aripi...
-Ce faci oprestete , nu stai , uite straluceste si mai tare..
-Deci stim de la ce a provenit lumina dinainte ca sa fie deschis...
-Sa ne oprim , imi e frica ...
Si mie imi era dar nu puteam decat sa ma gandesc la ce sa intanplat atunci cand memoria ne-a fost stearsa.Ma duc intr-o alta camera .Din tavan in mijloc iesea o mica raza de soare , si in mijloc era un mic lac , sau izvor termal dar cei drept era termal.Pe pereti si pamant erau crescuti irisi.Ma uitam in apa.Sunt cam ciudata asai .Par argintiu , ochi arginti un pic verzi, breton un pic desfacut la mijloc , acum am coada , si 2 suvite mici iesite de la urechi .Il am ondulat mediu .Imi place culoarea acestui ruj , e un roz pal stralucitor .Mi se potriveste .Uniforma e verde-gri, ma rog nu stiu culoarea cum se numeste ...chaki?Cu fusta mini in carouri , negru , culoarea ciudata de verde si gri.Mi-e una mi se potriveste , insa lui Lumi nu ..asa ca ea a cerut una pe albastru .E unica care are asa.
Oare de ce straluceste cuvantul cand il rostim , evident ca pana acum nu l-am mai rostit aici , dar.....asta e daca voi spune toate cuvintele voi putea sa gasesc .Imi trebuie leptopul , voi cauta toate secretele de stat cu cuvantul "inger" ...voi reusi , voi descoperi misterul .....

Regina Nilului


Acasa, ce cuvant....numai la Eden sau ruine , cum ii mai zicem simt ca ii pot spune casa .Deocamdata nu stim cat de mare e nu am patruns peste tot , insa am descoperit niste dormitoare si oseminte de tigrii , cred .De 3 ore incerc sa patrund intr-un  folder avariat de pe Pamant .2331 , 5 octomrie, Pamant , asta scrie pe certificat....zodia balanta, la fel si Lumi..AM INTRAT NU IMI VINE SA CRED .Oh Doamne ce e asta , nu e posibil ........"Cleopatra regina Nilului", dar tot ceea ce stiam ...cum e posibil....de asta a murit , inseamna ca oameni stiu doar jumatate de adevar , stai un sfert de adevar ....Cum adica.Trebuie sa o sun pe Lumi dar mai intai sa salvez.
-Lumi?!
-Da!
-Am reusit Lumi , maine la 7 ne intalnim in Eden e inportant !
-Dar maine am de predat lucrarea despre Cleopatra...
-Mda ,si eu am descoperit despre ea ceva , si nu tocmai ce stim toti .....
-Sa facut , mai facut curioasa ,acum inchid , im fac maniciura...
-Iar...?!
-Mda , pedichiura am fcut-o acum o jumatate de ora!
-Princess............
-Hi, bye!
-Bye!
Of mie ,somn , mie asa somn....si foame!
-Mama , imi este foame ce avem de mancare?!
Ce ciudat ma simt cand o strig mama......hmm, nu ma interasza...De cand am avut acea experienta in Eden , nu mai simt cum ca as avea mama sau tata , sau famile , nu stiu de ce .Eu ii trateaz cu raceala , ca pe niste servitori , nu ca as vrea insa o fac incostienta .Cateodata ma intreb daca totul sa intamplat in Eden , sau in alta parte ,sau ce am facut de sa intamplata asta ,e enervant , adika de ce nu mai putem deschide daca cand eram mici l-am deschis.....
-Vrei snitele de pui , doar sunt preferatele tale!
-Da?!
-Da!
-Atunci da-mi una...
Ce ciudat , nu mi-a spus asta ....de ce mi se face si mai foame?!Poate a chiar e mancarea mea preferata ,dar in 7 ani de zile , ar fi trebuit sa imi zica mancar de vro 2 ori ...parca ar fi invetat-o pe moment .Miroase bine , dar as vrea sa imi zica mai multe .Sigurul lucru pe care in tot deauna l-au ocolit sa imi vobeasca este trecutul .
-Miroase bine!
-Asta ai spus din tot deauna!
-Mama..sunt 7 ani de cand mi-am pierdut memoria , si nu mi-ai spus asta vrodata !
-Asai ...maine e 5 octombrie!
-CE........?
-Ai uitat...cum sa uiti de ziua ta de nastere?! Din nou...?!In fiecare an faci la fel iubito!
Da, eu nu imi amintesc ,parca mi-ati sterge memoria in fiecare zi , dupa cate imi amintesc data trecuta eu v-am amintit ...defapt pare ca voua vi se spala creierul.Penal!
-Asae mama, maine vin cu 2 ore mai tarziu , ma voi duce cu Lumi sa ne plinbam!
-Nu vrei petrecere?
-Hm, daca rezolv ceva , voi fi super incantata! Petrecere, una restransa !Cu noi si familia lui Lumi , ce zici ?!
-E perfect....defapt nu asa era in fiecare an ?!
-Hahahahahah!
-Hai dute la culcare!
Nu stiu , femeia asta e ciudata , dintotdeuna mi-a facut toate mofturile si nici odata nu a comentat , la fel si barbatul acela Hitonu Erik, si Hitonu Izabelle...........Ma bucur ca nu am si un "frate " !
Camera mea ...seamana , cu o camera prin care a treut tornada!Haine si carti peste tot , si o gramada de unelte pentru un hekar care se respecta..Patul.....of e bine ca eu l-am ales , aveam 8 ani si nu mai suportam patul ala .E din fier de o persoana , pe partea cu peretele panza , are baldachin , e bleu tot si pe parea pe care ma urc matasa e trasa asa mijto , e superb , singurul loc mijto din camera , desigur , aici stau tot timpul ! Unde mi-or fi castile.....ah da , sunt sub pat , acolo au nimeri , am dar cu piciorul in ele .Nu pot sa adorm fara muzica ...la maxim!
Dimineata 6:30:
Mahhh, e ee ..prea soare......pff ..miros!Chiloti.....unde mi-or fi chiloti......ah...cred ca a da , le-am pus sus pe baldachin , si bustiera ...!
Dupa 5 min de gandit!
Aha , sub casetofon!!!!
6:40:
E bine sa fii curata , vai mie sumn cat o fi ceasul ? Cat?!! Oh tre sa plec...

E 7 deja , cred ca ma asteapta , ea in tot deauna e prima....uite-o ...doarme ,ciudat!
Lumi dormea langa izvorul termal rezemata de o stanca si ghiozdanul ei.
Eri se oprii din pasii ei rapizi si o privi pret de 1 minut , gandindu-se oare cum eraU inainte .Oare tot asa eram , de ce nu am decat in tine incredere?Se aseza langa ea si isi rezema usor capul de ghiozdan,apoi inchise ochii.Lumina soarelui le lumina fetele parca uitate de lume .Dupa cateva minute ,atunci cand soarele nu le mai lumina visele acestea se trezira instantaneu , deschizandu-si ochii mari in acelasi timp.Au avut din nou un vis.Dar de data asta era unul nou .
-Ai...ai vazut?!,o intreba incercand sa respire normal.
-Aha....
-Spunemi Eri spune-mi visul tau ....asa il voi putea intelege!
-Aveau aripi , oameni parca plutind...le puteam vedea , aveau o ripa neagra si una alba ....una era murdara de smoala , iar cealalta era curata ......si ..si erau acei oameni ei le-au facut sa iasa la iveala.......
-Am inteles ce a zis unul :"Cautal pe cel cu aripi albe!"
-"Nimicestei pe toti daca trebuie"
---"Caci regina se va inalta in aceasta glorioasa zi !"
( "---"inseamna ca au zis amandoua o data)
Stateau una in fata celeilalte putand sa se priveasca in ochi celeilalte.Desi stiau ca nu era timp de pierdut , se relaxara cam o ora in izvor , punandu-si fiecare cate un iris in par.Izvorul era limpede , puteai sa vezi pe ce calcai , pe nisip , nisip ce o facea pe Ari sa simta Egiptul.Vechiul Egipt , o minune a Nilului , raul ce ii dadea viata.Inchizand ochii putea sa vada vechele temple , sa simta flacara ce ardea neincetat ,urletul infometat al tigrilor si zumzetul scarabetilor din mormant .Desi nu stia egipteana , auzea vocea unei femei vorbind in soapta cu o alta.Timp de o ora se jucara in apa miraculoasa.Isi pusesera prosoapele si iesieau din apa cand Lumi se zgarie .
-Auch!
-Ai patit ceva?!
-Nimic grav o zgarietura ma duc sa ma spal vin imediat !
-Ok!
Izvorul avea puterea de a tamadui , probabil era folosit de regi pentru asi vindeca ranile dupa razboi ,insa planeta nu mai fu locuita inainte de a veni coloniile.Dar totusi era acolo .Poate ca apa provenea de undeva dar nu se stie de unde, totusi cei drept e ca ranile se vindecau ...
-Hey Eri vino sa vezi ceva!
-Vin!
-Uite , ma tai la mana
-Ce ce faci stai!
-Nu nimic , uite !
O data ce Lumi isi baga mana in apa sangele se dizolva rapid lasand sa se vada rana ce se inchidea rapid ,puteai chiar sa vezi tesuturile ce se legau din nou !Eri ramase cu o expresie muta ramanand in acelai loc , in timp ce Lumi iesi din apa si se imbraca!In mintea ei inca se gandea la ce sa intamplat .Medicina avansase mult in ultimi ani , cancer si sida erau acum ca o simpla raceala luai o pastila si gata, insa asta era mult prea avansat pentru acele zile , poate peste cateva mii de ani se va ajunge aici .Insa stai era in prezent , era acolo dinaintea oamenilor ....
-Hey ce faci , ai de gand sa stai asa toata ziua?!
-A, ce?!
-Vino!
-A da!
Dupa ce se imbracasera se dusera intr-un dormior pentru a sta confortabil iar Ari incepu sa ii povesteasca despre ce a gasit!
-Dupa cum stim Cleopatra sa nascut in Alexandria ...ea este cea dea 7-a cu acest nume , mama ei fiind a 5-a .La 17 sau 18 ani a devenit regina,nu era frumoasa , dar provenea din Macedonia , si avea aura de amazoana ,era inteligenta , vorbea 9 limbi chiar si cel mai mult era sireata.Inainte de a fi incoronata dupa traditie sa casatorit cu fratele ei mai mic ce avea doar 12 ani insa era faraon doar cu numele iar ea la lasat in umbra , nu avea cum sa ii dea ordine ei sau alt cuiva ca faraon...In 48 a fost exilata din cauza faimei si sfatuitorilor lui Ptlometeu .Cleopatra a revenit la tron atunci cand tara era macinata de foamete si razboi , plateau chiar tribut romanilor , pentur a nu fi luata sub conducerea lui .Dupa ce devine amanta lui Cezar , cu stirea fratelui ei , Cezar credea ca ea va fi o jucarie in mainile lui insa nu era asa...Se casatoreste cu un alt frate pentru putere .Dupa ce isi naste fiul si Cezar e ucis , il otraveste pe noul sot , a mai avut 3 copii cu Antoniu ..Ceea ce ea vroia era sa fie regina lumii ...cu orice pret.Se pare ca Cleopatra trebuia sa treaca ca zeita , de aceea s-a omorat , insa acelasi lucru vroia si cel ce vroia sa o omoare...Existau niste oameni , nu neaparat speciali , insa da erau speciali li se zicea Ariolizeus.Ei cutreierau lumea , pentru a gasi ceea ce pe regi ii facea zei .Nu stiu ce caci se pare ca a fost avariat fiserul.Cleopatra are o intreaga istorie in spate , si se parea ca ii promisese lui Cezar ca il face zeu ca sa o ajute si la fel si lui Antoniu  , se pare ca ea il iubea pe Antoniu atat de mult incat ia zis ca e stapanul inimi sale ...Dar ea nu il suporta totusi deoarece era un prost el nu ar fi ajuns ceea ce era fara ea.Dragostea!Muscatura crobei trebuia sa faca mai mult decat sinuciderea insa a fost tradata ...de cine ?Nu se stie........
-Mai ametit!
-Si inca nu e tot , asta e cam 3 % din fisier ,nu am putut gasi restul insa vreau sa ma concentrez si asuprea lui Ioana D'Arc!
-Imi e cam teama!
-De ce?!
-Nu stiu ,dar toate astea...ma sperie stii...nu nu vreu sa stiu despre ce legatura am eu cu ea.O voi visa pentru tot deuana si asta o stiu dar ...ia stai..nu te rog cauta poate ca visele ne indeama sa cautam..




Edit by Pure Soul : shtii f bine k publicarea cap una dupa alta fara a primi un raspuns sau o critica e considerat spam >.< ar fi trebuit sa shtii asta. Ti-am modificat posturile asa k ai grija  p viitor


shelldie anime conpus mine ingeri egipt cum sau nascut regii egipteni mai mult zic stric 2345 .am

45.4KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Yuki4ver
Eternal Angel ~ Admin ~

Din: From ... an unknown world ...
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3031
u postasi, dar ai numa dialog :|
eu ti-am explicat kre e faza cu dialogul, monolog si naratiune si descriere, nu?!
anyway mai am d citit, doar primul cap si dupa c il citesc p tot atunci iti spun parerea mea ^^


_______________________________________


Time is passing by, so am I ...

Luv ya, Wu Chun  ^_^
U are the best !!!!!!

FahRenHeit fan 4 ever ....

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Asae ai dreptate si nu se va mai repeta !Promit am facut o greseala si imi pare rau ...voi fi mai atenta pe viitor si nu va mai fi ata dialog , voi interveni si la ceea ce am scris deja pe site caci nu e frumos , si iti multumesc pentru ca mi-ai zis!
Pai , o sa postez aici un nou ep nu are atata dialog , e mai echilibrat cred eu , insa nu tre eu sa zic ci cititori !Enjoy

Ariolizeius



Vacanta de vara venise .In tot acest timp fetele au avut o viata "normala" .Familiile planueau o vacanta la mare , insa fetele au spus ca vor ramane acasa .Au ales casa lui Lumi pentru ca e mai aproape de ruine .Ca in fiecare zi fetele se duceau la ruine .Va intrebati cum de le-au lasat sa stea acasa ?Pai ....cum a zis si Eri , parintii ei nu i-a interzis nimic , si ii faceau toate poftele , erau ca niste sclavi parca sau cineva care se temea de ea....Ca in orice zi de vara , afara era foarte cald , in casa aveau aer conditionat , insa fetele se simteau ca intr-o cusca.Pe strada nu era nimeni din cauza calduri , insa mai vedeai cate o data trecand cineva.Steateau in sufragerie .Ari statea pe burta sprijinindu-si capul de manerul canapelei albe , iar Lumi intr-o pozitie decenta de sezut in celalat capat citind o carte , "Cei 3 muschetari".Din cand in cand Ari isi mai lua ochii de la film pentru ai arunca o privirea unui persoane plictisitoare si enervante.Iar cand Eri se uita la film din cand in cand Lumi ii arunca o privire de superioritate.Nu au prea vorbit in ziua aia , de ce , nu isi stiu , insa parca nu aveau nimic de spus si totusi aveau!La un momendat se uitara una la cealalta in acelasi timp si statura asa timp de 20 sec ,fara sa isi dea seama .Ari incepuse primul cuvant:
-Ce te uiti?......Mda stiu azi am ramas in pijamale si ce?!
-Nimic.....
-Oh gata , te-ai uitat la mine ?
-Da...
-Ei bine si eu!
O clipa de liniste in care amandoua isi dadura seama ca trebuie sa se duca la ruine , nu mai fusesera de 2 zile si nu stiau de ce!
-Hai!
-Hai!
Dupa ce se imbracara frumos si isi luara tot ce le trebuie se duse la ruine si pornira .Drumul pana acolo fusese infernal .eri era imbracata cu niste pantaloni negri cu talie joasa si curea lata ce tralucea , si un maieu gri cu niste buze mari cu sclipici si scria "so sexy" ...Parul era impletit si era machiata cu negru si fard verde sidefat stralucitor insa deabea se observa.Lumi prefera ceva mai vaporos asa ca se imbraca cu o rochita alba , cu bretele simple , stransa pe sani si usor incretita , apoi venea desfacuta pana la genunghi .Masina nu venise , asa ca o luara pe jos ,aveau de mers o gramada .Noroc ca Lumi avea in cap o palarie mare de paie si ochelari mari negri , iar Eri o sapca alba cu sclipi ce scria "girl" .Bratarile de argint de la mana lui eri se incinse si reflecta lumina soarelu in pustietate.....era o scena...calduroasa cemai!O data ajunse in inauntrul ruinelor , aerul devenea mai rece , si supotabil , erau caM 29 de grade.Nu intrase in apa ...inca.Eri statea in camera rotunda cu un calculator in brate , iar Lumi , facea ceva neobisnuiT .Era nespus de fericita ,asa a fost tot drumul..bine amandoua au fost insa pentru ea era ceva prea nou ...Statea in spatele lui Eri si tot o intreba ce sa faca daca , dar daca...Si ciudat ...Eri nu se enerva..
Dupa cam 3 ore ,parintii le suna , aveau telefoanele la ele asa ca ei nu stiau ca nu sunt acasa.Au vorbit si peste alte 3 ore , cand deja intunericul se lasa .....umbre ciudate incepura sa se vada .Iar soaptele faceau ecou .Desi stiau ca era cineva ele nu il baga in seama , la prima vedere.Instalasera camere peste tot , si stiau deja cati sunt si cum arata si unde sunt si daca le privesc....Erau 12 barbati , inbracati in negru si unu in alb , probabil conducatorul .Creasera o iluezie cu un mic aparat ce il foloseau sa mascheze lucruri hekari , se furisasera in camera de deasupra , nu era cine stie ce , insa nu avea pe jos decat un geam , prin care se vedea tot !Nu vroiau sa se lupte si nici nu aveau cum , erau doar niste copile.Dintr-o data , toti facura un cerc si jurul cercului , iar ele se aflau in centru .Singurul care lipsea era cel alb,iar in spate se auzi ,respiratia calma a barbatului ...apoi le impinse , si sparse sticla.Lumi si Erii cazura incostiente in cerc.Cand se trezira unul din oameni in nergu ii facea o injectie , cauta rapid sa vada ce ii facea ,era un calmant puternic ,rana de la picior era urata.O cauta pe buna sa prietena , se uita in stanga si in dreapta , desi nu putea vedea bine stia ca nu era , apoi o vazu era langa ea , dormea dusa.Mai bine spus era inca incostienta .Isi indrepta privirea spre cel ce ii facea calmantul ...era hidos , nu mai avea forma umana , desi avea inca peleria putea sa ii vada botul lung din care ii curga saliva si coltii plini de sange .Cand vazu sangele se uita la rana de la picior , era plina de saliva , si ceilalti ce se uitau erau plini de sange , deci se hranira cu sangele ei , nu era de la cazatura ...Vru sa ii dea una celui de langa ea , insa nu putu , mana nu reactiona cereri ei .Ultimul lucru pe care il vazuse era ochii rosii si rotunzi ale creaturii.Intr-o clipa...Eri si Lumi ,erau intr-un loc alb , plutind parca in abis.Pareau parca in drum spre Rai .Lumi era treaza si parca ii vorbea insa nu putea auzi si nici misca .Dintr-o data tresari , Lumi incepu sa se zbata si sa tipe , nu o putea auzi dar stia a tipa cu toata puterea .
"Ce are ce o doare , nu nu pot auzi , Lumi , Lumi , te rog linistestete , de ce ....ce ti-au facut ?! Nu pot simti Lumi , nu pot ...imi ..imi pare rau ..."
Era sigura ca si pe ea o durea desi nu simtea..era sigura .....Lumi incepu sa dispara si la fel si ea ...pentru o clipa crezu ca totul a luat sfarsit , toata durerea nestirii , tot misterul ,viata lor era gata .Insa nu , deschise ochii si simti , isi simti corpul  , si inca ceva , ca o prelungire  a ei , se uita in spate si erau 2 aripi albi .Se uita in fata si o vazu stand acolo , in toata splendoarea Egiptului ....Cleopatra , regina Nilului .Totul era ca atunci , piramida , slujitorii...cu zambet lacom , ea se apropia de Eri si o imbratisa.Deindata simti cum nu isi mai simtea aripile , si le vazu incepu sa apara pe spatele de amazoana a Cleopatrei .Ochii sai mari se incruntara ,si o impinse cu putere...nu stia de ce , o impinse involuntar si deodata o vazu pe Lumi .Nu ii veni sa creada , plangea in hohote stand pe vine in timp ce Ioana D'Arc facea acelasi lucru .Era chiar mai dezgustatoare decat Cleopatra , in ochii avea o privirea diabolesca si pofticiosa .Incet  aripile  ce aveau o nuanta de albastru greu de vazut dispareau de pe spatele gingas al micutei Lumi , si apareau pe spatele puternic al Ioanei .Lumi incerca sa o impinga insa nu putea .Infuriata si degustata la culmea , Eri ii dadu un picior direct in fata si o elibera pe Lumi .
-Eri....
-Esti bine ?!
-Eri .....imi era asa frica , nu ...nu puteam...,lacrimile ii curgeau siroaie pe obrazi imbujorati.
Eri o privi o clipa apoi cu o privire duioasa se lasa si ea pe vine si o imbratisa , lasand ca lacrimile Lumiei sa ii curga pe umarul gol.
-Totul va fi bine ,doar suntem impreuna...si impreuna vom reusi asai?!
-Da.....
Totul incepu sa dispara in jurul lor ,iar umarul gol , era acum de acoperit de maieul sexy .Erau din nou acasa , in lumea lor ,acolo unde totul e real si ele controleaza.Nu prea stiau ce sa intamplat ..
-Eri ,spue-mi , de unde ai rana?
-M-au muscat , si au baut din sangele meu .
-Cum , spuse lumi cu o voce tremuranda si ingrozita.
-Aveau o gura lunga si urata , nu erau acoperiti cu piele parca , aveau colti mari , si plini de sange , toti aveau sange , toti inafara de cel alb , iar eu aveam saliva pe picior , ce vrei mai mult de atat , e clar .Ochii lor ...
-Ochii , ce e cu ochii .Eri nu inteleg , i-am vazut erau umani.....sau...
-Ariolizeius , ochii lor erau rosii ...........
-Dar, de ce numai pe tine ?
-De unde ai vreau eu sa stiu , poate fiind ca ....,Eri se opri pentru asi regla glasul , caci se enerva,poate ca au ales la intamplare , sau poate cas mai gustoasa , nu sunt monstru , si nici tu ca sa stim.Acum mai mult ca nici odata trebuie sa aflam ce sa intamplat .
-Te-a imbratisoat Cleopatra nu e asa?
-Mda...
-Ti-a zis ceva?
-Nu!De ce ti-e ti-a zis?
-Da...
-Ce mai astepti ?
-Nu mi-a zis decat :"A venit biletul meu spre glorie!"
-Hmm, ce vocabular bogat pentru cineva din trecut cand nu exista  nici mancar masina sau tren...ia ia astai , nu vorbea franceza....?
-Nu...japoneza , insa avea accent francez....
-Ceeeee! Oke chair trebuie sa fac cercetari , hai acasa la tine , rana asta ma omoara .Cand vor venii Eric si Izabelle voi vorbi cu ei , si vor trebui sa imi dea explicatii!







Prima dragoste



Era o zi ploioasa , parintii inca nu venisera , mai erau 3 sap , iar fete chiar nu aveau ce face .Lumi , se plictisi , asa ca se duse si facu un dus , dupa care se imbraca cu un pulovar alb ca neaua , ce statea "lalait " pe ea , cu gat , si niste colanti negri , si pe deasupra o fusta mini neagra .Isi lua geanta si umbrela si pleca .Ari , se enerva era prea liniste si ceea ce se intanplase o facuse sa vrea sa aiba ceva cu care sa se protejeze.....Tipa enervata , inchise televizorul , isi facu repede un capucciono si de imbraca cu blugi cu talie joasa , fara curea , un tricou alb sinplu , dar cu decolteu adanc , si o jacheta neagra din piele scurta deparca era de motociclist.Se incalta cu cizmele scutre , negre si toc cui .Sapca neagra in cap , gentuta sexy , si papa!
Lumi mergea incet ,pe o alee din parc acultand sunetul ploii ...era diferit de cel de pana acum , ploaia parca canta cu greutate un cantec de dor , dorul zilelor apuse.Indeparta incet unbrela , si ridicase privirea la cer , apoi inchisese ochi , ramanand asa , astepatand parca ca o data cu ploaia sa curga toate grijile.Statu asa cam 5 minute , cand in fuga trecu cineva pe langa ea si fara sa vrea dadu peste ea . Avea un halorac albastru inchis , cu gluga in cap , inbracat cu blugi inchisi la culoare(albastru) .Nu se supara ca acum era murdara nu numai uda , ci ramse asa uitandu-se dupa el , aranjandu-si sufita dupa ureche.Insa ne stiind de ce simti ca e la fel ca ea ....isi aduse din nou umbrela desupra capului si se aseza pe o banca  umeda .Deasupra ei erau 2 copacii uriasi , ce se oglindeau in balta din fata ei .Se gandea ca balta era ca un tablou ...cerul gri , copacii verzi si petala roz de floare ce plutea deasupra tabloului .
Ari se duse intr-un targ de vechituri ...mergea cautand ceva , nu stia ce , insa era sigura ca o va reunoaste cand va vedea. Nu erau mutlti oameni , iar vanzatorii nu ii mai chemeau cu entuziasm pe cumparatori,stateau doar in magazin , cu ziarul in fata si o patura pe ei .Dadu peste un automat de cafea si isi lua un cappucino fierbinte , apoi porni din nou ...Nu merse decat vro 30 de pasi , si trecu pe langa vitrina unui magazin mare .Se opri parca insinctiv , si privi lung la cele doua sabii scute , sau mai degraba un cutit mai lung.Aveau cam 25 de cm , taiusul si manerul 15 cm .Semana cu o cruce , bara de protectie era frumos modelata si aveau rubine rosii.Locul de unde tineai era ca o mocheta in culorile toamnei .Privirea ii se ridica , pentru a vedea ce mai e , insa dadu de un mos , crepy , brr!
Mosul ii face un semn sa intre si aceasta parca in transa .intrara....
-Buna ziua ...
-Vad ca iti plac , eu insami le-am facut ...
-Sunt frumoase , as dori sa le i-au pentru bunicul meu
-Nu sunt de vanzare !
-Oh, inteleg...,spuse Ari cu dezamagire,dand sa spuna la revedere.
-Am spus ca nu sunt de vanzare , nu ca nu ti le dau , insa nu cred ca sunt pentru bunicul tau ....mai bine , cred ca iti e frica de ceva , si cauti protectie.
-AAA..aa da!Dar cum ..cum de ati stiu ?!
-Ochi mei au vazut multe la anii lor .Te pot invata .Aceste cutite , sau Kodachi sa le spunem , se tin invers , nu cum se tin cutitele sau sabiile .Sunt speciale pentru lupta de aproape .Au doar un tais , asa ca nu te raneste .
Ochii lui Ari se facu se mari si vioi plini de speranta la auzul vorbelor sale .Nu stia de ce , insa nu mai interesa protectia , ci dar sa invete .Nu iubea auto disciplina , ci doar sabia , si cum se folosea.Cei doi se duse incantati in sala , si incepura antrenamentul , iar intre timp....
Lumi se uita acum la baiatul ce trecuse pe langa ea , se oprise cam la 100 de pasi mai incolo , stand cu spatele si uitandu-se in jos .Parea sa planga.
Putin suparata de atiudinea lui , se ridica si se duce incet spre el .
-Ai patit ceva , te pot ajuta !?spuse aceasta duios.Insa baiatul nu ii raspunse .Statu asa cateva secunde , apoi baiatul isi intoarese privirea spre ia .Avea ochii mari ca ai ei .Erai de un negru in care daca nu erai atent te pierdeai pe vecie .Parul era la fel de negru iar pielea ii era alba , ca a unui asiatic.Privirea lui parca vorbea de la sine , parca zicea "M-am uitat in oglinda si m-am pierdut !"Insa nu era asa , ceva se intanplase caci se uita tinta la ochii ei ...parca stia , stia secretul!
-Esti ca mne ...,spuse baiatul.
-Ca tine?
-Noi suntem cei cu aripi albe ......si u esti asa , le pot vedea...
Lumi isi ridica privire , si se uita la spatele lui , le putea vedea.
-Dar cum?
-Nu stii.....atunci cand vream putem sa ne vedem intre noi .....
Ce sa intamplat de ce fugei asa?!
-Ariolizeius!
Cuvantul acesta o ingheta , debea scapase de ei , si acum iar dadea de ei ...nu se putea , de ce , dedea tot timpul de ei .Isi mai dadu seama de ceva , el stia mai multe ca ea .Votara sa afle mai multe .
-Pot sa te invit la o cafea ?!spuse ea politioasa adaugand : e frig si ploua ne-ar prinde bine!
Insa el nu paru deloc surprins sau incantat , raspune nepasator"Iti voi spune tot ce stiu !", era destept , iti putea da seama imediat , putea sa o citeasca ca pe o carte .Intrara intr-o cafenea obscura , unde nu mai era decat un cuplu .Ea ceruse un frappe rece , si el o ciocolata calda , bine inteles ea facea cinste .
-A sti nu m-am prezentat , eu sunt Lumi Mitoru !Scuze insa nu ti-am retinut numele .
-Pentru ca nu l-am zis ,, taie el scurt .
-Deci ?
-Deci ce?
-Spune-mi care e numele tau ...
-Uchito Babasae !
-Deci Uchito....ai degand sa bei cioolata , se racese !
-M-ai chemat pentru a-ti spune tot ce stiu , nu ca sa ma critici !Cidat lucru , desi Uchito nu era deloc amabil , ea continua sa ii zanbeasca , nu o deranja , si nu stia de ce .
-Te ascult Uchito-chan!!
-Nu ti-am dat permisiunea sa imi zic pe nume ....o tranti el tafnos!
-Imi cer scuze ...U-C-H-I-T-O chan!
-Esti insuportabila .Zimi cu o cheama pe cealalta fandosita , spuse el cu scarba !
-Hitonu Erina , insa prieteni ii zic , Eri sau Ari !
-Neinteresant .Ariolizeius, sunt creaturi ce se hranesc cu sangele nostru , el are un ADN special si deaceea .Regii care nu vroiau sa moara doara sa , ci sa devina zei , apeleau la ei .Regii mureau , dar lasau o farama , adika u sau eu .Noi avem aripi albe nu ca oameni una alba si una neagra , noi nu ne-am nascut sa alegem binele sau raul , ci ne-am nascut buni .....Pentru ca regii sa devina zei ,le trebuie aripile noastre .Dac ni le iau murim .Atat stiu !Acum u !
Deci desi esti rautacios , esti bun ! Stiam eu !spuse Lumi cu o privire In love!
Insa lui Uchito nu i se paru placut , vroia sa stie ceea ce ele stiau !
-Ti-am spus ce sti-am acum u !
Putin deranjata de atitudinea lui aceasta o suna pe Eri si ii spuna sa vina .Dupa ce ii explica ca nu ea era cea care stia ce sa ii zica , si ami bine o asteapta pe ea , acestia mai cerura 2 ciocolate si incepura sa o astepte pe Eri , Lumi facandu-si un scop , acela de al cuceri , iar el , de a ii da de inteles , cat de norocoasa e ca o are pe Eri , si sa il lase in pace o data!
Uchito Babasae ....a fugit de acas ala varsta de 7 ani , are in prezent 15 , exact ca ele.A fugit , deoarece isi pierduse de memoria de un an , nu isi recuostea mama si ii era frica de ea .A supravietuit stand cu ceilalti fara casa .La varsta de 9 ani , a incepyt sa lucreze , ajutand oameni , la carat saua lt ceva , primid in schimb bani .Cand avea 10 , Ariolizeius i sa aratat , intre timp , aflase mai mult daca se poate spune ca ele ,si ceva mai concret .Nu o respinea pe Lumi , asa  ca vroia el , sau ca nu o placea , ba chiar o placea forte mult , insa daca ea afla ce e nu ii va mai placea de le , isi spunea.
Eri sosi si ceru si ea un frappe . Se uita antenta la Uchito , si apoi , incepu sa povesteasca cele intamplate .In timp ce Eri povesteste , Uchito , era atent , si tt o data ingrozit , nu avesese un contact pana in ziua aia cu Ariolizeius.Iar ele , au fost i pericol de aintra in transa .Dupa ce terminara de povestit se uita la ceas , era ora 8:23.Il invitara la ele , zicand ca mai bine se aliaza , ii explicara ca parinii nu au cum sa zica nu daca le e frica de ele asa ca e mai bine .Dupa can un sfert de ora de incercari sa il indublece reusira .Pana acasa faceau o jumatate de ora pe jos dar cu masina 10 min .Au ajuns acas a, el se duse primul , si se chimbase cu niste haine ce le aveau paintii in caz de e sa vina cineva si sa nu aibe schimb .Apoi urma Lumi si Eri .Trase canapeaua , si pusese o plamua pentru a fi confortabil , cu o cana de ceai in mana, Uchit prinse  curaj si le spuse povestea lui ....


Oke oke , acum am obs in loc sa dau peste la cntinuare am dat peste la cap trecut ..rusinica     Totusi ramane in picioare , pentru caa m promis ceea ce am promis asta va fi valabil ! E ultimul cap , caci nimeni nu isi spune parerea , in alta parte dupa cate vad se scrie parere ...
Voi incepe cu un pic de cont de la cap trecut :

Nu termina bine de zis ca in casa intra barbati inbracati la fel , si pe spate scriia swat.Copii au fost incercuiti , speriate au aruncat canile de ciocolata iar asternuturile erau acum patate , Ari statea nemiscata taindui cu privire , si parea ca intr-o clipa va sari pe ei .Lumi se ascunse langa Uchito in timp ce acesta o inbratisa incercand sa o protejeze .Incet intrara parintii lui Lumi si Eri , si dintre ei , iesira o domnisoara , frumos inbracata cu o privire zvelta si serioasa , ce nu facu decats a pocneasca din degete .Intr-o clipa , soldatii incepura sa traga in ele , zeci de tranchilizante ce el amorteu....Ari era cea care rezista mai mult , singurul lucru ce isi aminti inainte ca totul sa se risipeasca , fu cum o tarau de guler prins miile de cioburi si pe  Lumi ce era trasa de picior .Uchito nu era , pe sine ca era inaintea ei , apoi chipul acelei doamne ce zanbi si ii inchise ochii .


Durerea e ura ...ura e o lacrima


Se trezise pe un pat de spital.....gatul ii era usac ca desertul...pentru o clipa crezuse ca fusese salvata , ca era la spital .Insa nu , nu era salvata , incerca ca spuna ca vrea apa , insa nu auzi vinic , probabil ca muschii inca erau amortiti .Nu stia cate zile statuse asa .Vederea ii era intetosata insa isi daduse seama ca suferise operatii ...dupa cate ace au fost infipte in ea ,s i la somniferele care i sa administrat , vro 1 luna .Statuse asa gandidu-se la Lumi si Uchito vro 5 min , timp in care vederea ii era acum clara .Pe peretele opus era un calendar , erau in 12 Februarie .Ziua in care au fost luati era 22 Decembrie .Asta inseamna ca e chiar mai mult de o luna .Dupa ce intoarse capul o vazu .Inima ii se opri , nu mai auzea ticaitul aparatelor ci un sunt neintrerupt , urechile ii bubuiau , precum inima iar ochii stateau sa ii iasa din orbite.Era Lumi .....corpul ii era bandajat in intregime , insa stia ca ea era , stia fiinda ii vedea aripile , si o stia ca pe propriul buzunar , erau ai ei ochii aceia inchisi si obrajii plini de lacrimi , ii se vedeau lacrimile prin bandaje ..
Intr-o clipa , camera fu inundata parca de doctori ce vorbeau ciudat , si asistenete ce alergau si ii bagau diferite medicamente in sange .Cerceta cu privirea in speranta ca va veea pe cineva cunoscut ...era acolo.Inima incepu sa ii bata din nou normal , iar nenorocitele de aparate ce o tineau in viata , ticaiau din nou normal , iar cel ce arata cum respira facea acel fosnet , intr-o manera calma .Femeia , era inbracata intr-un costum moro , camasa , pantaloni si sacou .La camasa era descheiata si i se vedea decolteul plin iar sacoul era inchis doar la mijloc .Avea parul despletit , lasat sa cada pe umeri , avea culoarea ce capuccino avea , iar ochii ei erau de aceasi nuanta .Buzele sale rozalii aveau un zanbet de multumire desi Eri o privea cu ura , in timp ce doctori ieseau din camera iar asistentele o verificau pe Lumi .
Femeia , statu acolo pana cand toti iesira .Eri nu stia ce i se dadu insa acum simtea fiecare loc in care era operata , simtea ceva la gat , la pipt , la picioare ...peste tot ...insa nu ii pasa , o enerva zgomotul spitalului si zanbetul femeii .Daca ar fi putut sar fi ridicat si i l-ar fi sters imedit cu cutitele dade de batran.Isi aduse minte .."Oh nu , cred ca dezamagit de mine , am lipsit ata de la antrenament ,cred ca ma uraste !"Nu reusi sa se gandeasca prea mult caci femeia se apoprie de ea , si se aseza pe scaunul de langa blocand vederea catre Lumi .Ce se enerva !
-Oh ce e , nu iti mai poti vedea micuta prietena?!spuse aceasta cu inganfare si o ironica ingrijorare.Oh am uitat nu m-am prezentat ...numele meu este Erena Mitoko!Noua ta stapana , si prima....,privirea ei se schinba , acum o privea cu superioritate si scarba insa Eri o privea si ea acum cu mai multa ura ."Ce ti-as sterge ranjetul ala , si ce ti-as trage una in fundul ala mare , ticaloaso , dute naibii !"Insa nu putea vorbii , avea masca pe gura...
-Oh , vrei s azici ceva draguto ...haha , ti-as da jos masca insa nu stiu daca rezisti!Ti-am modificat corpul , vei fi gata d elupta , dupa cate vad esti cea mai puternica , pacat , ma asteptam ca domnisoara Mitoru sa fie aceea , doar e o picaura din Ioana D'Arc...daca tot te-ai trzit , sa iti spun ..noi suntem o organizatie care incaseaza datorii .Dac presedintele are datorie la cutare si nu ia platit , noi il ucidem pe unul din ei , depinde cine vine primul si cine da mai mult.V-am modificat ,fiecare aveti ceva special acum ....hi , u ai putera , rapiditate !Deacum te vei supune noua , si vei ucide la comanda ....si nu iti face griji , nu avem nici o legatura cu Ariolizeius.Doar ne folosim de voi!Nu ne pasa daca muriti , au urit multi ca voi pe patu de spital )
Dupa ce ii vorbi ...femeia pleca , lasand a in camera sa se auda doar ecoul cuvintelor ei reci .Eri nu era deloc uimita , ci doar peocupata de prieteni sai .Isi intoarse capul spre Lumi , si o vazu , era treaza...auzise tot , de la prima pana la ultima litera nenorocita.Oare la ce se gandea, am vrut sa dau sa o intreb insa lacrimile incepuse sa puna stapanire pe mine...iar aparatul nu ma lasa...
Eri...tu nu stii , insa eu stiu , stiu cum arati , esti mai distrusa ca mine , nu ai auzit ec am auzit eu ...plangi  nu plange caci nu am patit nimic , ma voi face bine .Ei cred ca u esti prima care s-a trezit , insa eu m-am trezit de mai multe ori .U nu sti , insa deabea daca calmntele si somniferele au efect la mine.In fiecare seara simteam ca o iau razna , si imi faceam calmante din astea , acum ele nu mai au efect , simteam pe mas de operatie , auzeam eram treaza ....Blestemata sa fie aceasta orgnizatie .....se folosesc de noi ca de niste carpe.Cipul din creier li se permite sa ne controleze , amenintandu-ne cu moartea.....Ma intreb ...unde e Uchito...!!!
Dupa o saptamana , fetele erau puse pe picioare .Au aflat si ce operatii li sa facut , mai degraba , la toate , insa cel mai mult la maduva .Li sa inplantat ceva , ce sa le schimbe ADN-ul , acum , fiecare aveau o putere , dupa personalitatea sa .Se vindecau mai repede si erau mai rezistente , insa , asta nu le facea sa se simta mai bine .Parintii lor erau inplicati , oare cum de nu au facut nimic , asta dovedeste ca nu le pasa de ele .Ca ceea ce simteau ele , in legatura cu ei , era adevarat .Nu dadeau 2 bani pe ele ci le era frica , frica de cele cu aripi .Toata lumea stia de ele , numaie le nu , si nici acum nu stiu .Ar fi vrut sa se duca la ei , sa ii intrebe dac vrodata le-au iubit , insa nu conta , caci nu le lipsau prezenta lor , le lasa indiferenta.Era 20 Februari , ziua in care ieseau din spital si se duceau , intr-o alta casa , o casa pusa la dispozitia lor , de catre orgnizatie.Hainele si celelalte lucruri persona au fost duse acolo .Casa era complet mobilata , haine , apa , mancare tot ce ii trebuie unei persoane sa traiasca acolo , si mai , mai mult .Lucruile se vedeau ca erau scumpe si fine .In pivnita daca intrai mai era o scara lunga si bine luminata .Dupa e terminai de parcus acel lung tunel nefinisat , parca facaut din timpuri stravechi , era o camerta mare , ca un centru de antrenament , si multe arme .Aveau , 2 dormitoare , ce erau exact ca cele de acas a, numai ca in cel al lui Eri nu mai era dezordine.Au chemat un taxi sa le de la spitalul acela ciudat .Inainte sa se urce i-au vazut pe partea cealalta , erau parintii lor , iar cei ai lui Lumi aveau si un copil in brate , unul foarte mic ..., le priveau cu ura si dipret , ca si cum ele , iar fi tinut toti acesti ani in captivitate si le-au distrus viata .Lumi facu ceva neobisnuit pentru ea , in loc sa inceapa sa planga , cum era stilul ei , le arunca o privire ce spunea ""Ori plecati ori va omor"" .In clipa urmatoare , pe fetl parintilor celor 2 fete nu mai era ura , ci frica ! Se urcara in masina , apoi spunandui soferului sa porneasca . Eris e uita cu coada ochiului la Lumi , acum nu mai avea aceea pricire .
-Sti , Lumi , cred ca te inspir , toti sar fi asteptat ca eu s afac acel gest u!
-Nu sti at ma durut!
-Ba stiu !
-Au alti copii acum , ai vazut doar , noi nu mai suntem decat niste monstri in ochii lor , poate ca nu am fost copilele lor , niciodata , ci doar cineva de care trebuiau sa aiba grija !
-Sti ce sa intamplat cu Uchito ?
-L-am ucis !
O clipa de tacere profunda si ucigatoare se lasa pentru cateva momente peste ele . apoi tacerea fu intrerupta de Eri !
-Cum ?Adika?!

shelldie asae dreptate mai repeta !promit facut greseala imi pare rau ...voi mai atenta viitor mai

44.7KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
nui rea povestea dar pre mult dialog.teas ruga sa nui mai pui atat de mult dialog pentru ca tiar iesi mai bine daca nui ai pune atata dialog.

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Hmm, chestia e ca esti prima care pune o parere aici in afara de Angel of darkness! Asta e un uaaaauuuuu!O_O Ms pentru sfat , se pare ca aici e punc sensibil , tre sa lucrez pe naratiune si descriere mai mult ! Iti multumesc inca o data si nu te voi dezamagi 


Intuneric total!


Lumi , fu dusa intr-o camera intunecoasa , in mana , nu avea decat un ciob de sticla , era desculta , si inbracata numai in halatul subtire de spital . Camera se putea ghici ca e uriasa , daca ridicai privirea , se vedea un geam verde , prin care straluceau ochelari . Omul ce a adus-o nu i-a zis decat "Ai face bine sa te aperi !" Era speriata si nu stia ce se intampla , inima ii pulsa intr-un mod ciudat , cum nu sa mai intanplat , incerca sa isi obisnuiasca ochii cu intunericul insa nu avut timp , peste ia sari o persoana si o taie cu ceva ascutit la mana . Opoi , ochii fiind un pic obisnuiti , a putut vedea forma persoanei , cum ridica mainile deasupra ei , tinand acel ceva ce parea a fi un cutit . Lacrimile ii inundara ochii iar corpul incepu sa ii tremure precum varga . Tinea ciobul de sticla in ambele maini , inpreunate aproape de gat ...ati crede ca se la sa ucisa insa nu ...un tipat ce elibera frica din ea , fu urmat de unul de durere . Ciobul era infipt in piciorul stang al persoanei misterioase . Dupa ce perosana se dadu de pe ea , Lumi se tara printre lacrimi si tremurand la usa , si cu glas taiat incepu sa bata il usa , strigand dupa ajutor ! Apoi totul se opri...o liniste ciudata se lasa in camera ...dupa un minut , Lumi crezu ca nu mai era nimeni acolo , asa ca incerca sa se ridice stergandusi lacrimile in timp ce se sprijinea de usa . Imdediat , avu senzatia ca trebuie sa se dea la drepta , si asta si facu , in stanga ei auzindu-se o bufnitura . Nu nu era singura .Ciobul inca era in mana ea , asa ca atunci cand auzi bufnitura se sperie ata de tare incat stranse cu putere ciobul de sticla, taiandu-se .Insa acea umbra ce o ata , nu se opri , ci incerca imediat sa ii tai gatul danduse imediat un pic inapoi lasanduse cu tot copul pe ea . Lumi reusi sa il evite din nou , insa....atunci cand sari a 3-a oara sa o atace din greseala , infipse ciobul de sticla in inima .In momentul acela , inima ei , inceta pentru 3 sec sa mai bata ...Luminile se aprinsera , chenarul verde deveni albastru ,iar lumina ce facea camera de un alb imaculat ii ranea ochii .Cazu in genchi alaturi de crpul neinsufletit , stergandu-si ochi si suspinand precum  un copil mic dupa ce a plans.Deindata ce deschise ochii vazu prin ceata chipul alb al lui Uchito....Ochii in care te puteai pierde , acum nu erau decat 2 prapstii fara fund in care cineva a cazut.....Inima incepu sa ii pulseze intr-un ritm amtitot , ii vedea sa tipe , ii venea  urle din toate puterile , vroia sa fuga , vroia sa sa raneasca , sa ii smulgainima din piep pentru a nu simti durerea .  durere sfasietoare si o frica dezlantuita , o frica tinuta in ea de atata timp . Erena Mitoko, aceea femeie , privea cu ochii tristisi si ganditori de la fereastra...Avea parul prins intr-o coada de cal  , si era inbracata doar intr-o camasa oliv cu maneci 3 sferturi , si o fusta scurta cafenie si dreseruri de aceeasi nuanta , in picioare avad pantifi cu toc (10 cm)  sipli . Pe nas avea o pereche de ochelari in care se oglindea sangele de pe podeaua alba a camerei . Zanbi ironic cand o vazu pe Lumi ca tipa , apoi , iesi din camera multumita . Lumi , sa arunca intr-un colt al camerei sfasuata de durere , nemai putand respira normal simtea cum se sufoca, incepu sa tipe si sa pala cu pumni in usa , pana ce sanele tasni din cauza loviturior .In ochii ei albastri precum marea , nus e mai citea acel calm de odiniara , si nici frica din intuneric .In ochii se citea agonia . O agonie nesafarsita .Privea in gol , in timp ce batea in usa de metal . In camera era foarte frig , atat de frig incat se putea vedea cat de tare respirai . Nu mai continua , Usa era plina de sangele provenit din mana usor bronzata ...prinea in gol la acele maini puternic inclestate , ce nu le mai pasa de nimic ...cu mainile pe usa se lasa incet jos , lasand in urma lor o urma rosie . Din partea opusa a camerei , pe unde Uchito intra n urma cu 5 inute , Erena intra , se indrepta spre Lumi incet , lasand ca ecourile provocate de tocuri sa se termina dupa fiecare pas .
Incet incets e apropie de ea , se lasa pe vine langa ea , punandu-si pana peste a ei .Statea in dreapta lui Lumi , cu mana stanga o inbratisa si isi atinse bland obrazul de al ei .Pentru o clipa Lumi nu realiza ca ea e acolo . Insa nus e sperie si nici nu o inpinse ...
-Monstrule.......
Apoi se ridica , ramanand cu privirea in pamant , si pleca spre usa ce era deschisa . In urma ei , ramase Erena ce privea diabolic in urma sa . Dupa ce Lumi iesi din camea , Erena se ridica si iesi si ea , zanbind satisfacuta .Dupa aceasta intanplare , Lumi Mitoru , a  mai avut 13 victime .
Erina , asculta cu dezinteres intanplare , in timp ce Lumi era cat se poate de serioasa . Dupa ce terminase de vorbit , Eri casca plicisita .
-Bleago!Esti asa de bleaga , din cauza asta esti asa ? Zau , nu u ai vrut asta , ci ei , nu u i-ai nimicit ok ?!
-Spune-mi nu esti speriata  sau in orice fel ...Lumi fu intrerupta de Eri
-Nu , te stiu mai bine decat oricine , si nu sunt prea inpresionata , ei bine ,e u pana acum nu am aucis pe nimeni ! Insa asta nu inseamna ca imi este pfrica de tine sau alt ceva !spuse Erina  cu o voce taiata , semn ce u avea cum Lumi sa il simta , caci no o mintise niciodata.
Dupa ce ajunse in casa si se instalara , observa ca oameni ce treceau pe strada se uitau ciudata la casa in care locuiau , si cu o anume spaima . Toata ziua au ost in canapea , sub patur auitandu-se la televizor .Insa dupa ce se inopta , Eris i Lumi se inbracara in negru pentru a le fae o vizita parintilor.Eri lua un costun ce parea a fi din pantalon si bluza , insa erau cu totul . O curea aplicata o curea broasa si lata , cu un mic guler , fermoar , si cizme negre cu toc de 10 cm . Lumi  se inbraca cam la fel , numai ca la ea erau pantaloni negri cu talie joasa , curea sinpla , si halorac , la fel ca bluza Erinei . O luara prin spate si ajunse fiecare la casa unde parintii lor locuiau .Prima ajunsa era Lumi .Cei 2 , Jessica Mitoru si Arnold  stateau in fata TV-ului  uitandu-se la o comedie . Se furisara discret pana in spatele lor , si vazand ca o observase se duse fara a maia scunde faptul ca est acolo in fata televizorului . Ochii ei erau rusinosi si tristi , iar buzele ei parca nu vroiau sa se miste , nodul din gat ii spunea doar sa plece si sa ii lase in pace . Cu toate astea , cand ridica privirea sa ii vada , parintii ei nu mai erau vii ...........
"u se poate ..mama...tata ! "Pentru prima oara le zicea mama si tata de la 7 ani , isi duse mainile la gura priind socata trupurile neinsufletite , si apoi spre pantecul mamei ei .Acolo era  suriaoara sau fratiorul ei .....nu i-a ucis numai parintii , ci si fratele ..Fugi din casa pe usa din fata plangand , spre casa lui Erina .Greseala ei fu asta , caci umea o vazu , intrara in casa si sunara politia . La caa lui Eri , se ducea o lupta , tatal ei era deja ucis , iar Erina se lupta cu 3 membri SWATT sa o saveze .Imediat ce Lumi veni , din reflex , si ea incepu sa lupte , si deoarece ea nu mai avea "inhibiti" s-a ii ucida , cei trei au pierit .Mama Erinei era in viata insa , nu ave ain credere in cele doua , mai ales dupa ce a vazut scena .
-Eri esti bine ?
-Da ! Izabelle!Ces e intanpla aici , ce ne-au facut , de ce neati tradat , de ce ne urati , de ce vor sa va ucida , de ce sa petrcut toae astea?!
-Erii, spuse Lumi socata d eagresivitatea din cuvintele prietenei sale!
-Fiidca nu sunteti oamen ! Nu suntei decat niste picaturi a unor oameni , desi eu ti-am dat anastere , nu esti copilul meu .Desi ai sentimente si tot ce are un om ...in rice moment ne poti ucide ...fiindca te uras , te uras , si ne-au obligat , au zis ca ne vor apara inpotriva voastra , insavad ca ne apara ucigandu-ne.
Erina ramase pur si simplu socata , se uita in ochii plini d eura a mamei sale , spunand in soapta "mama" .Simtea cum totul se invartea in jurul ei si nu avea de gand sa se orpeasca , nu pana ce ea nu punea capat .
Isi lasa capul in jos , cu gand de a ascund efaptul ca plage , i dintr-o daca ii dadu o plaa .Una neasteptata , apio , plecat ramanand cu fata in pamant .In urma ei veni si Lumi spunand ca ai ei deja au fost lichidati .Inainte  a iesi din camera telefonul lui Erina sunase .Se opri insinctiv si raspunse . Dupa ce spuse ca a nteles , sub privire mute de uimire ale picaturi Ioanei D'Arc ,scoase din teaca pistolul si ii tinti capu Izabellei .Nu apuca sa traga , caci Lumi ioi lua pistolul in brate , uitandu-se in ochii ei goli :
-Nu , nu te rog , orice ti sa spus , orice ti-spus , nu merita , te rog nu , te rog nu ucid , nu sti nu stia cat de greu  dupa .Te rog , o inplora Lumi cu ochii plini de lacrima.
-Prea tarziu Lumi , inima mea deja stie prea bine !
-Cum..spuse Lumi cu jumatate de gura !
-M-au pus intr-o celula , plina de barbati , cu un pistol incarcat cu 4 gloante , atat cati si erau .Si daca nu ii omoram , ei o faceau , ma bateau pana cand nu mai suflam ..

Va urma !
Sper ca este mai bine facuta si ca se ridica la "asteptari " nu am mai scris in ultimul timp , si asta am facuto pe moment din neavand ce face  Sper totusi ca e mai buna decat celellalte , astept comentari si sfaturi !


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
se pare ca ai tinut cont de sfatul meu.
continuarea e ffffff,super frumosa.
vreau sa vad ce se mai intampla in continuare,sper ca ai sa te grabesti si ai sa pui continuarea.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Ma bucur ca iti place , si normal ca am tinut cont ! Prima oara am crezut ca ca nu prea am tinut  conts i m-am cam speriat  Sper ca iti va placea continuareai nu prea are dialog .

Nu te voi uita

Deschizand ochii am vazut o lumina , o lumina ce ma orbea , apoi , ecoul unei voci ce mi-a strabatut mintea de la un capat la altul . "Ai face bine sa sti cum ..!"Nu am inteles de ce insa nu a  contat penru mine , desi cuvintele imi dadeau tarcoale mintii .Au trecut 2 minute , ochii mi s-au obijnuit cu lumina din incapere , acum imi puteam da seama unde sunt .. Pereti erau gri , si insemnari albe , sute de linii , si maini pline de sange .Ecoul era facut de un chitait insuportabil de sobalon , nu era numai unul , caci ii auzeam si ii vedeam plinbandu-se linistiti pe langa mine .In stanga mea era o mica spartura prin care lumina intra, insa , 3 gratii late o inpiedicau sa intre in intregime  . Sub mine era o patura ce statea pe ceva tare , mirosea urat , aproape la fel de urat ca toaleta din dreptul sparturii . Deasupra mea mai era un "pat" iar in fata mea o pereche de picioare uriase urat mirositoare . Vizavi , mai erau 2 paturi etajate . Pe cel de jos , erau 2 barbati ce jucau carti , erau pociti , iar pe tricourile gri se vedeau urme de transpiratie...ceva mai scarbos nu am vazut in viata mea . Nu eram inspaimantata , desi cand rdicat privirea l-am vazut pe ultimul . Ochii lui erau ca ai unui sarpe , manca seminte si le arunca la marginea patului pe care eu stateam.M-am uitat urat la el , insa nu reactinoat .Imediat se uita la cel de deasupra mea . Se dadu jos.Parul aceluia era blond , la spate un pic lung iar in fata scurt . Pe chip avea urme de la numeroasele lupte , si era la fel de urat ca ceilalti . Cei de vizavi nu au facut nimic , in timp ce cel blond se sprijinea cu o mana de parginea patuluid e sus , si cu o mana in sold se uita la ei .Unul din cei 2 care jucau , a inntrebat , care e miza daca pierde , iar altul :
-Noua noastra colega !
-Da mi-ar placea sa o aud tipand pana ce moare ...
-Eu vreau degetele ei , spune celalalt .
-S-a facut !
Dupa ce terminara jocul cel cu ochii de sarpe sa dat jos ,si a facut o miscare de dezmortire cu mainile . Cei ce mai devreme jucau carti si ei sau ridicat . Insa cel moment , am observat pistolul ce era chiar langa mine , insa nu pentru mult timp , caci unul dintre cei ce jucara mil luara . Imi era frica , din tot ce eu intelesesem , vroiau sa ma tortureze , nu pentru informatii ci pentru a-mi auzi tipatul .Nu imi vine sa cred , dupa ce m-au chinuit in operatii pe patuld de spital , ma aduc in timp ce dorm in acest loc ciudat , nespunandu-mi nimic . Si Erena , nu are a fi genul ei sa nu imi rada in fata mai intai .
Ochii mi se inlacrimara , nu imi vedea sa cred , tremuram ca varda si imi muscam bluza , ce era cu mine .Imediat ce mi-am dat sema de ce fac ,am inceput sa aud vorbele lor :"O pisicuta sa speriat ?","Nu mai esti asa viteaza acum ?",imi spunea cel cu ochii de sarpe.
Nu nu imi este frica , nu trebuie , imi spuneam in gand , asta nue ste decat un truc de al ei ca sa ma sperie ,s tiu sigur !Insa nu era , m-am uitat din nou urat la el , si m-a lovit , Mi-a dat un dos de palma , mi-a spart buza , si am dat cu capuld e perete .In clipa urmatoare , cel ce zicea ceva d edegetele mele , a scos un cutit .A pus punc , imi era frica o frica ce ma enerva , si ma facea sa ma zbat in legaturile maathaleleor . Incercam sa tip ca cineva sa ma ajute , insa nimeni nu vedea . Pe unul dinei l-am ranit in stomac reusind sa dau cu piciorul . Nua  apucat sa imi taie degetul .Pistolul era pe pat acum , am incercat sa ii lovesc ca sa pot sa i-au pisolul .De ce nu stiu , insa cu siguranta doar acea arma ma putea salva acum . Insa nu am reusit , au renuntat la idea de ami taia degetele . Eram pe jos , iar ei ma loveau in stomac cu picioarele , dar nu numai in stomac , caci ma durea tot corpul ,s e mai opreau din cand in cand pentru a ma insulta , insa eu nu mai puteam auzi bine .Durere din corp era sfasietore . Unul din ei , ma luat di gat si ma ridicat in sus .Atunci am stit ca e momentu , l-am lovit (stiti voi unde) , l-am lovit tare d etot , atat de tare incat ma scapat . Sia ms arit in matul cel tare , lovindu-ma rau la genunchi .Apoi am luat pistolul , si l-am omorat .Cel ce imi vroia degetele era acum mort . Nu simteam vina, eram precum un inger de piatra . Apoi cei 2 care mai erau in picioare au vreut sa mi-l ia , iar pistolul s descarcat din greseala in stomacul lui .Strangand pistolul , fara sa vreau i-am gaurit capul celui blond . Acum il vedeam pe cel cu ochid e sarpe venea furios spre mine cu un fier . Nu mai simteam nimic , nici durere nici frica ...am ochit si am tras ...n inima.Nu am tresarit .Imediat sa auzit un sunet ca un piuit , apoi cella sa deschis . M-am ridicat , si am iesit .M-am intors s ama uit penmtr ultima oara la cei 4 , nu am simtit nicio vina .Insa pe locul in care m stat ....4 pene albe !
........................................            ...................................................                 ............................................                  ...................................................
-Tu ce cauti aici ?!
Conplet ne deranjanta de tonul ei sarcastic si neprimitor , Erena , nu facu decat sa se uite cu coada ochiului spre usa deschisa , opi sorbind din cafeaua cu lapte . Eri , nepasatoare si deadreptul deranjata de prezenta acelelei fiinte josnice , dupa ce casca se duse degajat spre ea , si ii dadu peste ceasca , totsi nestropind-o .
-Acum ne raspunzi la intrebare , spuse Lumi infumurata din dreptul usii .
-Vai ce nerabdatoare esti , ar trebui sa te pedepsesc drastic , pe amandoua , deoarece ati facut ceea ce ati facu , acum trebuie sa plecam de pe aceasta planeta . Tonul vocii ei se ridica incet incet , evenind tot mai indignats si enervat . Statea in pcioare uitandu-se adanc in ochii Erinei . Purata un costum oliv , format din fusta scurta , sacou si o bluza alba cu maneci scurte ce nu se prea observa . Parul ei era drept , si dat mai mult pe partea dreapta , cu un pic de breton tot in aceasi parte . Avea ca in tot deauana o pozitie dreapta si inpecabila , iar in ochi i se citea misterul .Dupa o clipa de liniste :
-Va veti duce pe planeta Greea .Acolo veti fi in siguranta , veti locui la castel alaturi de Emyleene Sartword.O tanara aristocta , propria planeta , propiul mod de a o coduce , iar servitori si toti angajati sunt de ai rganizatie AI ( Aripi insangerate )Veti gasi in avion cele necesare pentru a o cunoaste .
O clipade linist urma , apoi , deja enervata Erena inchise ochi , si isi trecu mana prin par .Se duse pana la usa , cu ochii inchisi , afundata in ganduri apoi , ii deschise si isi lua la revedere .Usa se inchise in ura ei , iar chipurile incordate revenira la normal .Nu ne mai gandeam la ce  afost sau la ce am facut desi , ne simteam cu adevarat josnice cand ne gandeam la ce trebuie sa facem . Pe mine cel mai mult ma preocupa penele vazute in urma .
Lumi era in baie , iar Eri se uita la televizor , tipand la ea din 5 in cinci minute sa iasa o data mai repede , cand masina sosise .Bagajele erau facute conplet , nu mai trebuia decat la Lumis a iasa din baie . Astefel , cei 2 ce au venit sa le ia a trebui sa astepte . Lumi alese o tinuta sport sinpla :trening gri cu gluga si tenisi , iar Luimi un pulover caldurosdin casmir , alb si blugi , iar in picioare cizmulite negre din piele cu blanita alba . Se indrepatau spre aeroport .Locul de unde o noua etapa a vieti lor incpe , iar intrebarea zilei era :Cum va fi Emyleene?!


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
super continuare!continuarea aceasta este minunata.nu stiu cum sa zic dar este formidabila.sper sa continui cat mai repede si te mai rog ceva:fa capitolele mai lungi.nu ma mai satur sa citesc povestea ta deaceea vreau sa faci capitolele mai lungi.

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Ma bucur ca iti place ! Si sper ca iti va placea in continuare 1 Acest capitol azi l-am facut si ,l-am facut printre randurile de invatat la fizica si nu m-am putut concentra . Daca am anumite greseli in ceea ce priveste  ca e naspha capitolu sau nu am inteles va rog sa imi ziceti si il voi modifica cat se poate de repede . Am avut mai multe idei despre cum sa se termine insa asta mi sa parut the best ! Sper sa va placa ! Si , voi face cap mai lung promit ! L-am facut mai scurt pe asta din cauza ca e doar ca sa cunoasteti ce se intanpla ins aurmatorul va avea multa actiune so be ready !




Regina Elizabetta



Am ajuns pe planeta Greea , este asemanatoare cu pamantul numai ca nu exista oceane .Sunt multe specii de animale si plante pe care nu le-am mai vazut , insa si unele pe care cu toti le stim . Greea , este o planeta ce guvernul nu isi poate pune anprenta . A fost descoperita si cunparata pentru fiicele lui de catre Jack Startword . Un om de afaceri inportant in lumea interlopa . In urma cu 8 ani , el si sotia lui Margret au murit intr-un accident , in drum spre o delegatie . Nava in care afla famila sa , a explodat , supravietuitoti fiind numai gemenele , in varsta de 8 ani.Cele doua erau Emyleene si Daiana Startword . Dupa ce au fost culese din spatiu , au fost duse la spital unde au fost internate de urgenta . Dupa 2 luni de recuperare , una din gemene , se sinucide .Aceea a fost Daiana .Dupa ce decesele , au fost confirmate , Emyleene , a preluat la varsta de numai 8 ani , afacerea tatalui sau ,si a fost un succes .A dovedit multa conpetenta in administrare .Locuieste pe planeta Greea , locul unde nimeni nu intra si nu iese fara acordul sau .Sunt doar cateva orasele , mai exact 3 oarase pe aceasta planeta , conduse de oamenii AI , ca o masca ,a  ceea ce se intanpla acolo . De la servitori si pana la secretari , sunt oameni AI .A construit un castel inpunator , 3450 de camere , la vedere  si multe tuneluri si camere secrete . Dedesuptul castelului exista si o inchisoare pentru cei care au informatii ce ei ii este de folos . Camera ei este cea , mai frumoasa , in varful celui mai inalt turn . Totul este inbracat in matasa rosie, iar pe jos sunt blanuri de urs si alte animale . Are actual 16 ani , ca si Erina sau Lumi , parul ei este scurt pana la maxilar , cu breton sinplu , saten , ochii mari si caprui . Buzele roz natural , iar pielea ei este la fel de fina precum casmirul . Este aroganta si misterioasa , si nu are nici un fel de invibitii ...atunci cand trebuie sa omoare . Cel mai bun agend al Ai-ului , si cel mai periculos pentru agentie insasi . Daca va intrebati de ce famila ei este moarta , atunci ar trebui sa va supun .

Cu 8 ani in urma ..
In nava privata a afaceristului Startword , toata lumea dormea . In camerele celor doua micute domnea linistea . Peste tot era intuneric si liniste . Era miezul noptii si erau departe de orice planeta , cand un zgomaot se auzi din cabina piltului . O silueta neagra se furisa dupa usa , lasand in uma ei o balta de sange , usor luminata de lumina stelelor . Mergea incet si sigur pe holul ce ducea spre sufragerie . In urma persoanei  mai iesira din intuneric inca 2 siluete . O data ajunse in sufrageria puternic luminata , puteai vedea ce erau insa nu si cine . Erau 3 femei , inbracate in costume negre,si cu fata acoperita de costum . Ochii lor erau calculati si foarte atenti la orice miscare . Una din ele sa indreptat spre locul unde servitori dormeau , cea din stanga spre locul unde parinii se odihneau . Ultima  ramasa , isi trase in jos masca de pe gura , si inainta spre  calculatorul domnului Jack . Ochii ei erau lacomi iar buzele tradau un zanbet plin de satisfactie . Dupa ce luase o discheta , se indrepta spre locul unde micutele dormea , tragandu-si din nou masca pe gura . Un lucru nu stia hoata , si acela era ca 2 surori gemene , in aceasi camera , nu adorm asa repede . Ajunse in fata usii , si se opri  la auzul unor rasete . Statu asa in jur de trei ore , dupa care , isi verifica arma si deschise usa apasand butonul de langa ea . Cele 2 micute dormeau in pat inbratisate . Erau ca 2 ingerasi , amandoua aveau parul lung si carlionat , prins cu 2 mici fundite albe , si inbracate in camasute albe de printesa . Pe chipurile lor se citea inocenta .Obrajii le erau rozali iar manutele mici si finute . Fmeia se opri pentru o clipa , pentru a tinti si apoi mai facu cativa pasi in inntuneric , cand calca pe o jucarie ce incepu sa cante un colind de Craciun .Imediat cele 2 perechi de ochi se deschise in acelasi timp . Femeia se sperie si cazu jos , iar cele doua fetite incepura sa tipe dupa ajutor .
-Taceti ! Am spus sa taceti , numeni nu va mai poate ajuta nimeni !
Insa fetile nu luau in seama ce ea zicea . Incepura sa runce in ea cu perinte si jucari de plus , nestiid ca acea femeie era acolo sa le ucida ....
-Nu ne e frica de tine bau bau ! Spuneau cele 2 fetite razand .Insa nu pentru mult tmp  caci infuriata femeia misterioasa se duse si o lovi pe Emyleene in cap cu manerul pistolului . Micuta cazu imediat , jos , intr-o balta de sange rositic . In acea clipa Daiana , nu facea decat se uite cu ochii ei mari la luminitele ce dansau pe obrazul suriarei sale ..nu putea intelege de ce ii e frica acum de "bau-bau"Nu dadea semne cum ca iar fi fost frica insa inauntrul ei , se dadea o lupta ingrozitoare .Isi aduse aminte ca tatal ei ii spusese ca daca cineva ii va face rau cuiva drag , sa stie ca in  papusa ei se afla ceva ce le va ajuta ! Nu o lua in seama pe femeia ce tipa la ea sa stea locului sau o inpusca .Se dadu jos , si ii lua mai intai papucei , apoi , lua papusa din patul ei si ii trase fermuarul papusii .Era un mic pistol ...si isi amintii , il mai vazuse undeva , iar pentru o fractiune de secunda vazu un om ce trase in ea , cu acelasi pistol . Insa nu intelesese nimic . Era indrumata de ceva ce ea nu intelegea , intinse pistolul apoi se uita la mana in care era pistolul , si vazu mana surioarei ei . Zanbi bucuroasa si spuse in soapta "Ma bucur ca esti bine...surioara!", apoi se uita la femeie si o inpusca . La zgomotul produs de pistol , celelalte doua venira si ele , insa fura imediat ucise .Ca si cum ar fi fost int-o transa , isi puse sora pe o patura si o duse intr-o nava mica apoi , activase sistemul de autodistrugere si luase cutia de inregistrari.Se asezase langa patura alaturi de soara ei cea draga , si o imbratisa , in timp ce o voce femina stridenta numara secundele ...5...4...3...2..1..............A urmat o explozie uriasa ce a aruncat nava departe de locu exploziei . Dupa 1 zi Emyleene , a redeschis ochii caprui . Nu a intrebat ce sa intanplat ,caci stia prea bine , stia ca nu sora sa ia ucis , ci ea .......Timp de 3 zile au stat in spatiu , uitandu-se la 3 pene albe .Nava de salvare nu era tocmai mica doar de o persoana , si aveau tot ce le trebuie , de la apa si mancare pana ala haine .Politia spatiala a venit si timp de 2 luni au stat in spital pentru supravegere si recuperare . Medici spuneau ca au ramas cu sechele , fiinca pentru 2 fetite de 8 ani , intelegeau prea bine ce sa intanplat ...si au povestit totul in lux si amanunte . Psihologul sa sinucis  dupa 5 zile , iar in ziua de dinaintea externari . Emyleene , a chemat-o pe Daiana , pe acoperis , spunea ca vrea sa vorbeasca despre cele intanplate . era seara , iar cerul scilpea de numeroasele stele ...cearceafuri albe erau in bataia vantului si inprastiau miros de Iasomie .Daiana , era in halatul de spital , unul roz si pufos . Era aceasi , inainte de "accident" , insa nu si sora ei . A vazut ca sora ei nu era acolo ,asa ca sa asezat pe o banca , si a  inceput sa vorbeasca pentru ea insasi cu voce tare .
-Oh , surioara , de ai stii , eu nu sunt picatura regala , sunt doar o picatura a unei femei ce era speriata de moarte .... stia dar nu o arata nici ei insasi ...oh surioara , cuma ai putut sa faci asta , nu stiu cum rezisti , mie dor de mama...mie dor de tata . Spunea Daiana , cu lacrimi in ochi si cu vocea tremuranda.Era frig insa ei ii placea , trebuia sa vina surioara sa , si vroia sa o astepte , vroia cu desavarsire sa ii spuna ce simte .Si inca  o data incepu sa repete ca pentru sine insasi :
-Ne vom duce pe Greea surioara , ne vom duce , si vom ...vom ...izbugni in plans ...fi inpreuna pana la sfarsit , cei infometati de care tata ne vorbea nu ne vor deranja , vom!Vom fi niste printese , si ne vom juca dea gemenele...si dea clonele , dea scoala si dea doctoritele ...si ne vom intalni printii !Surioara  , mie dor de mama ..mie dor de tata ! Mama...tata....
In acel moment observa o umbra in spatele ei , si cand se intoarse , o vazu , era draga sa sora ,s e simtea aa de sigura cand ea era acolo  . Ochii Emyleenei erau vioi , si se citea o veselie grandioasa , Insa , ea auzise tot , caci tot tinpul a stat ascunsa printre cearcefurile albe ca neaua .
-Suriora....
-Da Emy!
-Stii, cred ca sunt egoista !
-U , nu cred , doar esti surioara mea!
-Crezi ? Mie nu imi e dor de tata , sau mama , am intrat in AI si nu vreau ca si u sa intri , desi esti ca mine , nu esti , suntem gemene , insa u esti doar picatura a unei femei simple , pe cand eu sunt picatura reginei Elizabetta ! Nu meriti sa traiesti ! Ai inteles !?
-Ce tot spui , surioara , cum....vocea ei tremura , iar ochii tradau dezamagirea ...simtea cum  inima ei se rupse in 2 cand auzi acele cuvinte , de unde stia ea ca este o picatura a unei femei sinple ...ce era AI? Dc ea sa nu mai traiasca ...de ce sora ei mult iubita spunea acele cuvinte ce o raneau . Dar nu termina gandul , caci inima ii ie opri ...Emyleene , ii infipse un cutit in inima ...
-Iarta-ma surioara dar nu .....nu vreau sa treci prin ce voi trece eu ! O fac pentru tine...ca sa iti curm suferinata . Cuvintele ii ieseau innecate de lacrimi fierbiniti , stia , stia ca va egreta , si o durea faptul ca atrebui sa isi ucida propria sora . Vroia sa nu ajunga sa faca parte din AI ...vroia ca soora sa , sa nu ucida , pe nimeni ....Vroia ca ea sa fie in siguranta ...in rai !Ea nu era o sinpla picatura a unei femei cu frica .....ci era picatura sorei reginei Elizabetta ! Ochii Daianei sau inchis usor , zanbind  , dupa ce a auzit spusele sorei ei .Si la randul ei in soapta ...
-Iti multumesc....
Emyleene a stat cu Daiana , toata seara , apoi , cand apusul se ivi , a pus-o pe banca frumos , si a sarutat-o pe frunte .
-Adio! si o lacrima ii curse ....o lacrima ce mai apoi sa transformat intr-o pana alba ce stralucea ca soarele ....
Imediat a plecat spre Greea , iar sora ei , a fost inmormantata 3 zile mai apoi , intr-o capela adanc ascunsa in tunelurile castelului !



Va urma!


Greea prima parte


Fetele au ajuns in fata imensului castel .Se oprira pentru o clipa si se uitara in sus curioase si fermecate , apoi Lumi atinge fin usa uriasa dupa care lua mana . Usile se deschise , aratand o uriasa incapere cu statuii si pereti scluptati . Pe jos era marmura , pereti erau impodobiti cu scene din trecut , ce pareau ca vor sa iasa din perete , si sa petreaca in acea uriasa incapere cu covoare rosii ce pareau sa fie un rau de sange curgator . Tavanul era pictat cu scene religioase , iar lumina ce intra prin sticla frumos colorata facea ca pe covorul rosu sa poti vedea picturile miscandu-se...prinzand viata . Cele doua stateau cu valizele in mana uitandu-se uimite la acea frumusete a luminii.Vraja fu rupta de un batran ce statea in capatul scarii , acolo unde scara se desparte in doua . Pe mana lui dreapta era un prosopel alb imaculat , imbracat la consum , fara sacou , cu un binoclu pe ochiul drept .Parul lui era alb precum neaua cam pana la umar dat pe spate si prins frumos in coada de cal joasa.Nu avea barba , iar ochii lui pareau obositi ,avea tenul zbarcit de trecerea tinpului si ochii ii erau vigilenti insa figura lui era blanda si primitoare.
-Domnisoarelor....
Spuse cu o voce demna si bucuroasa batranul in timp ce cobora scarile ,aranjandu-si manusa stanga .
-Buna ziua , au spus micutele cu niste ochi mari cat cepele ...
-Permiteti-mi sa va iau bagajele , Miss Emyleene , va sosi imediat deocamdata este la antrenament !
In acel moment se auzi o bufnitura grozava dinspre scari , urmata de un praf dens .Peste tot erau bucati din peretele spart cu cateva clipe in urma , iar cateva pietricele inca mai cadeau precum o ploaie . Insa inainte sa isi dea fetele seama ce se intanpla , domnul acela amabil , avea bagajele lor in maini , iar din praf isi facea loc o silueta ciudata .Ea era, mandra cu un picior pe robotul fara cap din care  ieseau circuite si cu o mana in sold iar cealalta se sprijinea de o sabie mare argintie si stralucitoare impodobita frumos.Deindata ce praful se risipi de tot , putei vedea clar parul sau saten deschis si scurt( coafura Sayei , bood+, atunci cand il avea mai lung ), buzele sale erau la fel de roz ca in copilarie si la fel puteai spune si despre pielea sa alba usor bronzata .Purta o rochie de printesa alba trei sferturi (arata de printesa clar fiind cu era pe vremuri unflata dar nu bufata), avand decolteu in tringhi in fata si in spate , marginile fiind rosii .Manecile erau lungi si taiate la sfarsit .In picioare purta cizme negre pana la genunchi . Intr-o clipa ajunse in fata lor .Ochii ei erau mandri si orgoliosi privindu-le ca pe niste ratate , batranul nu era surprins de rapiditatea fetei ci chiar obisnuit.
-DECI ...VOI SUNTETI !Privirea ei nu mai era doar superiara ci deadreptul dezinteresata ca si cum ele nu erau de cat 2 viermi. Se indeparta incet de ele , ducandu-se inapoi spre camera secreta de unde a venit , locul de unde ochi rosi sclipeau in asteptarea ei .
-Imi pare rau ,se pare ca Miss Emyleene , inca mai are sa se antreneze , va voi conduce in camerele voastre si cand binevoiti va voi arata castelul , veti primi si o harta pentru a va ajuta pana va vezi familializa..urmati-ma!
-Mmmm....
-Da Miss Lumi .
-Aaa...cum va numiti ?!
-Oh , imi pare rau nu m-am prezentat , sunt domnu' Jackob , la dispozita dumeavoastra .Daca imi permiteti sa fac o paranteza..
-Dai drumul , spuse Erina nepasaoare , gandindu-se doar la Emyleene.
-Miss Lumi , dumneavoastra nu va aratati adevarata putere , si e bine intr-o oarecare masura ,sunteti splendita si gratioasa precum o lebada , si chiar timida .Miss Erina .
-Eri doar Eri ....
-Miss Eri , dumneavoastra sunteti bagacioasa , artagoasa , increzatoare , puternica si aratati acest lucru ...nu va controlati aura .Insa e adevart aveti un talent deosebit si nu va place genul de persoana care va trateaza de sus ...sunteti protectiva.Va asteapta un domn ce va antrena Miss Eri , il cunoasteti deja defapt .Miss Lumi , sala de arme este aranjata , va veti prezenta cand veti fi pregatie.
-Jackob.....
-Da miss!
-Esti un insolent ..si da sunt artagoasa ...de ce ma critici nestiind cum sunt eu defapt , poate nu sunt deloc asa !
-Oh dar Eri te-a descris foarte bine in cateva cuvinte !
-Nu ai mai fi asa daca iti spunea tie asta ....ma rog , ai grija Jackob...batran senil !spuse ea in soapta scotand limba!
Erina intrase in camera sa .Totul mirosea a iasomie , florea sa preferata , Culoarea peretilor era alba cu un pic de verde adaugat , iar din colturi era desenata cate o planta agatatoare cu negru . Patul sau era cu baldachin era de asteptat intr-un castel , panzele fiind de un verde deschis iar asternuturile crem si verde oliv matasos .Pe jos era parchet deschis la culoare si ici colo cate un covor pufost alb . Mai era o usa larg deschisa ce dadea in camara unde se schinba si un dulap mediu .In stanga patului fiind o oglinda cu tot ce ii trebuie de la perie pana la pudra. Intra in camera unde sunt hainele pentru a despacheta , in mijloc era un manechin imbracat . Pe el se afla un costum minunat , special facut pentru misiuni !
Insa nu se uita atent se duse si se culcase obosinta fiind dupa ce nu a mai dormit bine .
Lumi , avea o camera asemanatoare numai ca era plina de flori albastre (albastrele ) si crini. Erau ca noptirele de la pat  in fiecare colt ,oriunde se putea pune , iar pe balcon pe o masuta se vedea un vechi instrument ce canta o muzica dulce la pian , inchise ochii si se indrepta pe pasi de dans inspre loculd eunde venea mizica si se aseza pe scaunul impodobit cu catifea de langa masuta ...deschise ochii si vazu padurea verde si raul ce trecea exact pe acolo . se putea auzi sursurul raului ce aconpania muzica gingasa .Dintr-o data muzica se opri . In spatele ei stand rezemata de balcon uitandu-se increzatoare si zanbind frumos lui Lumi .
-Lumi Mitoru !?
-Da , spuse Lumi zambind ! Ma bucur sa te cunosc .
-Iti place camera?!
-Oh da e superba nu am mai vazut o camera mai frmoasa !
-Ma bucur se pare ca tu esti alt fel decat Erina , de ce umbli cu ea nu inteleg ! Este 5 ceasul la 6 servin cina , vrei ceva anume ?
-Sushi si gogosi daca se poate !
-La gogosi ma gandeam si eu ....
Masa era servita intr-o incapere cu ferestre mari cat pereti , si draperii groase , rosii trase pentru ca lumina sa nu intre .Stateau la o masa lunga , intr-un capat stand Emyleene si deopareet si de alta Lumi si Erina . Cu toti mancau politicos fara sa isi arunce priviri , savurand pui grilat , supa , gogosi ,sushi , caviar si multe alte bunataturi printre care si fructe de mare . O data ce luna aparu pe cer , perdelele au fost  trase , lumina inchisa si lumanarile aprinse .
- Domnisoara Emyleene , sa pregatesc semineul in camra de relaxare?
- Voi ce ziceti ?
-Ar fi grozav , aproba Lumi , Erina e deacord , ii place la nebunie sa stea la semineu !
-Atunci voi pregati imediat camera!Va voi chema cand e gata ..
-Spune-mi Emyleene , ce carti iti plac ?!
-Cele de aventura, tie?
-Oh la fel .
Lumi parea ca se intelege foate bine cu Emyleene , insa nu si Erina , ce se distantase de Lumi de cand cu toate problemele  .Se simtea singura si vroia sa se duca in Eden pe planeta sa natala .Era deprimata la vazul celor 2 noi prietene , mai ales ca nu putea sa o inghita pe Emyleene .Jackob se intoarse si le invita in camera .Lumi si Emyleene se asezara in canapea , insa Erina se retrase in fata semineului cu patura pe ea si o ciocolata calda in mana .Cele  noi prietene chicoteau intruna nebagand in seama faptul ca Eri nu era acolo , nici mancar cea mai buna si singura s-a prietena Lumi nu observa absenta celei ce o data era singurul lucru ce o facea sa mai traiasca  si pentru care se trezea dimineata.Acum nu era decat o cunoscuta , ce nu o interesa , si pentru care ea decidea . Eri se ridica neobservata de jos , cu lacrimi ascunse in coltul ochilor . In camera sa plutea  un aer bland de moarte ... ii placea dar nu stia de ce. Statea pe burta in pat , si isi scoase aripile , lasand ca tristetea sa o doboare ...lumina fiind inchisa fantomele celor ucisi de Emyleene intrasera in incapere , savurand din durerea sfasietoare .....Pierduse singura prietena ...singura persoana ce tinea la ea , si nu se folosea de ea . Singura ce ii impartasise simtirile .
Toate fantomele erau adunate in jurul patului numai una statea mai departe uitandu-se bland in ochii ei mari . Avea parul scurt si alb , micuta de statura , ca si cum ar fi cam de 7 ani , ochi mari si caprui , imbracata intr-o camasa de noapte alba cu dantela din matasa . Ii zambea sfioasa ...parca incercand sa ii zica ceva ...Insa Eri nu o baga prea mult in seama , se ridica si se imbraca in costumul sau , isi lua cutitele si porni spre culoarele intunecoase de sub castel , foantomele insotind-o la fiecare pas ... Locul era plin de coloane din piatra facute in marmura pesteri , pe pereti prelingaindu-se apa ce hranea lilieci . Din 5 in 5 coloane , era cate o torta  aprinsa ...iar in cel mai indepartat colt a gasit . Ceeea ce Emyleene pretuieste cel mai mult , un sicriu , impodobit cu crini albi , si luminat de sute de lumanari , stand la picioarele Domnului Iisus Hristos.Asta nu o impresiona dar nici nu se astepta la asta ! Nu avea ce sa faca asa ca pleca de acolo nevazand cine era in poza de pe sicriu .





Nu e cine stie ce deoarece nu am avit marcar sa colorz costumul insa acesta e Erina in costumul pe care l-a primit :




ea a lumi , nu am colorat-o insa o voi:





Si bine inteles Emyleene:



_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la