~.~.~ AllAnime ~.~.~
[ Time waits for no one ... ] AllAnime, un nou forum in care poti discuta despre anime-uri, manga, Japonia ~ Tara Soarelui Rasare ~ si nu numai ... muzica, sport, concursuri, chat room ... [ Searching for my angel ... ]
Lista Forumurilor Pe Tematici
~.~.~ AllAnime ~.~.~ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ~.~.~ ALLANIME ~.~.~

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ElizaElizaiubi Profile
Femeie
23 ani
Satu Mare
cauta Barbat
23 - 53 ani
~.~.~ AllAnime ~.~.~ / Fan Fiction / o poveste cu naruto Moderat de crazy_angel, dark_ghost, kaleidostar_girl, noir
Autor
Mesaj Pagini: 1
Anime Angel
Vizitator



Dupa multa gandire mam decis sa deschid un topic cu o poveste.am sa incep chiar acum si vreau sa  citesc si parerile voastre despre povestea mea.

  Dupa ultima misiune bine indeplinita, Kakasi-sensei convoca o intrunire la ora 05:00 dimineata de urgenta. Sasuke si Sakura ajunsera primii. Dupa cateva minute aparu si Naruto cascand de mama focului!
  - Buna dimineata, Sakura, Sasuke! spuse Naruto care inca casca.
  -Buna dimineata, Sasuke, Naruto. zise Sakura care il privea pe Sasuke insistent.
  -Neata.
  - Are cineva vreo idee de ce Kakasi ne-a spus sa venim la ora asta de urgenta? zise Sakura care era inca indignata pentru ca se sculase la asa o ora imposibila!
   - Poate o fii vorba despre o noua misiune! spuse Naruto care abia astepta sa dovedeasca lumii ca este mult mai bun decat Sasuke!
    Dar din pacate visul lui Naruto fu intrerupt de vorbele lui Sasuke.
   - Nu fii prost Naruto! Abia ne-am intors dintr-o misiune. Este logic ca nu putem in cateva ore sa intram in alta.
   - Sasuke are dreptate! Off... sper sa vina mai repede Kakasi-sensei! spuse Sakura care macar o data in viata spera ca Sasuke sa o remarce!
     Asteptara si asteptara pana cand pe la ora 10:00 aparu si Kakasi-sensei cu o fata vesela.
    - Imi cer scuze ca am intarziat, dar m-a oprit o batranica sa o ajut sa ii dau jos pisica. Sper ca nu ati asteptat prea mult! zise cu o fata de mincinos.
     - Cred ca glumesti!! Ne-ai pus sa venim la ora 5:00 dimineata, n-am luat nici macar  micul dejun si asta e singura ta scuza!! tipa Naruto care ii venea sa se ia la bataie cu Kakashi-sensei.
     -Naruto, taci!! Nu vezi ca deranjezi!! se rasti si Sakura.
     - Deci de ce ne-ai chemat in singura noastra zi libera? il intreba Sasuke cu o voce calma, masurata pe sensei.
     - Stati sa imi aduc aminte...aaa... da! Gata mi-am amintit! zambi Kakashi voind sa-i testeze pe cei trei cum stau cu nervii.
     - Tipul asta are mintea mai sucita decat a lui Naruto! Cum am ajuns sa il ascultam si sa fie si senseiu nostru?? zise Sakura gata sa explodeze de nervii care ii prcinuise senseiul lor, dar se abtinu incercand sa devina calma ca si Sasuke.
    -Vam chemat pentru ca Tsunade a vrut sa va prezint cuiva.
    -La cine vrea sa ne prezinte tsunade?zise Naruto.
    In spatele lui Kukashi aparu o fata.Aceasta fata era blonda,cu ochi rosii si era imbracata intro rochie albastra cu verde.
    -Asadar ea este Jasmin si este un chunin.Voi va trebuii sa o antrenati si sa aveti grija de ea pentru o perioada de timp.
    -Cine sunt ratati astia?zise Jasmin.
    -Taci din gura cap patrat!zise Naruto extrem de suparat.
    -Cap patrat,vezi pe cine faci cap patrat idiotule.
    -Idiot,iti arat eu.
    -Fotolitiva amandoi.Naruto nu o mai injura pe Jasmin,iar tu Jasmin nu il mai injura pe Naruto.Ati priceput?spuse Sakura care era super enervata.
                       
   Va urma.

Jasmin:


pus acum 16 ani
   
Yuki4ver
Eternal Angel ~ Admin ~

Din: From ... an unknown world ...
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3031
temari chan povestea asta dak nu e colectiva, ci e doar facuta si scrisa de tine personala te rog frumos sa o pui la fan fiction sau o voi muta eu cu tot cu topic
de fapt asta si voi face ^^


_______________________________________


Time is passing by, so am I ...

Luv ya, Wu Chun  ^_^
U are the best !!!!!!

FahRenHeit fan 4 ever ....

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
chiar nu este rea povestea mi se pare chiar frumoasa.dar vreau sati spun ca ai repetat de multe ori cateva cuvinte.mai ai de lucrat destul de mult ca sa te perfectionezi dar sa stii ca povestea este chiar frumoasa.

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
...........pai cam mult dialog....defapt doar in asta consta ....dar e primul tau fan fiction nu , sau nu am rog .Ideea e super .Deabea astept sa vad cei de Jasmin si sper sa nu fie o aschie unde nu trebe   ca o trag de par!Glumeam! E super ideea , insa nu e scris bine ,desi dialogul este exact ceea ce ar zice personajele!!! Deabea astept urmatorul pos , si sper sa fie ceva mai dezvoltat!   Succes!!

poveste naruto cam mult doar asta consta ....dar primul tau fan fiction sau rog .ideea super .deabea

37.1KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
mai astept mult?mam plictisit de moarte.sper sa te grabesti cat mai repede cu continuarea pentru ca imi place povestea ta chiar foarte mult.

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
am o veste destul de buna temari-chan sa decis sa scrie o alta poveste cu acelasi nume.eu o voi scrie deoarece ea spune ca nu are tiimp vrea sa se acomodeze cat mai bine in Japonia.acum sa nu mai vorbesc si sa scriu povestea.

Capitolul I.
Inchis intre patru pereti...singur si parasit...
De jur imprejur era intuneric, un intuneric patrunzator care il chinuia si de care se temea cumplit. Mica incapere in care se afla se incalzea din minut in minut, din secunda in secunda. Si deodata, o licarire fierbinte se putu deslusi in intuneric. Apoi inca una, si inca una. Il ardeau. Se inmulteau si cresteau incet, parca voind sa-i prelungeasca suferinta. Se uita in jos si vazu o imagine infricasatoare...flacari imense palpaiau undeva, intr-o prapastie iar el cobora incet, lin spre ele. Infricosat, incepu sa se zbata ca sa scape din stransoarea aceea nevazuta care il tragea in jos, inspre infernul inflacarat. Zadarnic...nu avea nici o sansa de scapare iar el stia acest lucru. Doar disperarea mai ramasese atunci cand flacarile salbatice il cuprinsesera, arsesera gandurile, temerile si facusera trupul una cu ele.
Deodata se trezi. Amintirea cosmarului era inca impregnata adanc in minte. Parca inca ardea intr-o intunecime de nepatruns. Picaturi fierbinti de sudoare i se prelingeau pe frunte, pe nas, pe obraji si de acolo pe gat. Respiratie era inceata si greoaie iar inima batea cu putere. Pentru prima data in viata, lui Sasuke fusese cu adevarat fica. Dar spaima acestui cosmar cumplit nu o trai numai el.....


*****

In cealalta parte a orasului, in alt pat, o fata traia spaima aceluiasi cosmar ca si Sasuke. Sentimentul puternic de dragoste pe care aceasta il simtea pentru el o facu sa viseze acelasi lucru ca si el. Dar nu ea era cea cuprinsa de flacarile necrutatoare, ci prietenul ei. Era neputincioasa... nu putea face nimic pentru a- l salva. Doar privea indurerata, plangand, groaznica scena care i se infatisa in fata ochilor infierbantati.
Brusc, Sakura se trezi. Pe obraj palizi i se mai puteau observa urme ale lacrimilor amestecate cu sange care, dupa atata plans secara. Och, altadata fericiti si plini de viata, priveau in gol, iar mintea ei agera se chinuia sa descifreze un singur lucru: semnificatia cosmarului. Insa aceste ganduri disparura din mintea ei la fel de repede cum aparura pentru ca Sakura fu repede furata de binefacatorul somn, care o conduse intr-o lume a viselor.....


*****

O noapte misterioasa trecu, o noapte in care se formase o legatura stransa intre doua persoane
Dar cine putea cunoaste existenta acestei legaturi, cand nici macar cei care o formau nu stiau ca exista?
Cui mai pasa insa de ce se intamplase in aceasta noapte, cand urmatoarea zi era prima zi a binemeritatei vacante de vara?
Nimanui.......
daca va placut bag continuarea


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Cum , ce cum sa nu mai sri , e super mijto , scriam eu ieri insa a trebui sa plec si nu am mai avut timp .E mijto ideeea si chiar mai facut curioasa ce se intanpla oare mai tarliu :P sper sa postezi cat mai curand cu continuarea !

_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
daca iti place voi conntinua.
Capitolul

Era dimineata.O dimineata lipsita de griji. Flutur zburau linistiti spre rasarit iar pasarelele isi cantau melodios trilul. Petale parfumate de salcam pluteau prin aer prevestind sfarsitul primaver. Linistea si pacea se simteau zburand in aerul inabusit. Pe un copac se afla o pasare gratioasa. Canta. Canta un cantec minunat, vesel care aducea repede buna dispozitie in tine. Vjjjjjjjjjjjj...ceva zbura prin aer iar trilul vesel fredonat de pasarica inceta. Copacul pe care se afla aceasta ramase pustiu. Pe iarba moale si catifelata, intr-o balta de sange zacea pasarea moarta. Dar nu era singura. Langa ea, se afla un shuriken. Acel obiect blestemat, aruncat de la o distanta considerabila oprise curgerea viet prin biata fnta.
La cincizeci de metri de aceasta scena ingrozitoare, un ninja brunet isi vedea de drum. Nu pasa ca tocmai ucisese fara mila o vietuitoare nevinovata. Era crud, dar in acelasi timp trist si infricosat. "De ce am ucis-o? De ce? Ma deranja oare cantecul ei vesel?", se gandea Sasuke."Cat de egoist pot fi...eram prea absorbit in gandurile mele triste si intunecate...melodia cantata de pasarica mi-a distras atentia iar atunci eu...eu...am aruncat in ea cu singurul lucru care imi era la-ndemana, shurikenul meu..." Era suparat...era cu adevarat nervos pe propria lui finta incat isi marise pasul. Aproape fugea dar se opri brusc atunci cand ajunsese in apropierea locului de intalnire. Gandurile zburara pentru o ultima data al biata pasare careia luase pe nedrept viata si murmura: "Acum nu mai conteaza..." Ajunse la locul de intalnire al echipei numarul sapte. Ca de obicei, Kakashi sensei nu era prezent la ora stabilita. Pe iarba, la umbra unui stejar des, dormea tolanit Naruto. Linistea diminet era spulberata de sforaitul lui zgomotos. Acesta insa nu o deranja pe Sakura care, vesela, culegea flori bucurandu-se de inceputul vacantei. Pe ea nu o macinau gandurile in legatura cu cosmarul de noaptea trecuta, ca pe Sasuke.
-Buna dimineata!, il saluta aceasta pe Sasuke dupa ce il observa.
-'Neata , raspunse acesta cu jumatate de gura. Era posomorat si ingandurat, iar Sakura observa acest lucru. Nu spuse insa nimic, pentru ca stia ca orice l-ar intreba, acesta nu va raspunde. Continua sa culeaga flori in timp ce och ageri ai ultimului membru din clanul Uchiha o urmareau (sau asa credea el). Privindu-i trupul mladios in bataia vantului, in timp ce incerca sa-si organizeze multimea de ganduri ce i se invalmaseau in cap, reveni in minte un gand care il chinuia de dimineata. "Ma iubeste...ma iubeste...ma iubeste cu adevarat...si face aces lucru de mult timp...in timp ce eu...eu o tratez ca pe un nimic...o ignor si o resping de fiecare data...Oare de ce...oare de ce sunt atat de indiferent si de rece in preajma ei?" Acest gand il surprinse pana si pe el. "Ce m-a facut sa ma gandesc la sentimentele pe care le simte Sakura pentru mine? Cu siguranta m-am schimbat dar in ce mod? Ce m-a facut sa imi pierd timpul cugetand indelung asupra unor lucruri fara sens...? Cred ca acest lucru are de-a face cu..."
-Buna dimineata! Kakashi intrerupse sirul gandurilor. Statea ghemuit pe o creanga inalta a copacului sub care dormea linistit Naruto si privea de sus. Pe fata avea intiparit un zambet ciudat. Dar ce unde provenea acel zambet misterios? De obicei sensei nu era de acord ca tiner ninja sa aiba parte de vacante.
-Buna dimineata?!?, striga Sakura nervoasa. Este ora 13 fix. Ne-ati facut sa va asteptam sapte ore!
Imi cer scuze...s-au ivit niste probleme si nu am avut timp sa va anunt ca voi intarzia. Oricum, nu am venit aici doar ca sa va urez o vacanta placuta. Sper ca nu v-ati facut planuri de vacanta pentru ca veti participa la competitia de inot anuala pentru ninja.
-Cum?!? Naruto se trezise.
-Participarea este obligatorie...asta...daca vreti sa mai fiti ninja.
-Dar...dar..., bangui Sakura. In minte repeta socata un singur grup de cuvinte: de inot...de inot...de inot...
-Da, e vreo problema, Sakura?
-Dar...sensei...eu nu stiu sa inot...
Deloc surprins, Kakashi mima cu cateva gesturi inotul si se arunca din copac. Ateriza pe iarba moale fara nici o problema si i se adresa lui Sakura:
-Daca nu sti sa inoti, nu ai decat sa inveti si...grabestete pentru ca peste trei zile vom pleca spre locul secret unde se va tine concursul.
-Stai putin sensei, dar de la cine sa invat sa inot in doar...
Kakashi disparu.
-...trei zile, isi termina Sakura propozitia. Era nedumerita. Kakashi sensei o lasase ca de fiecare data fara un raspuns concret. Habar nu avea unde sa gaseasca pe cineva care ar putea-o invata sa inoate. "Si de ce tocmai o competitie de inot? Nu puteau sa gaseasca si ei ceva mai interesant?", gandi Sakura revoltata pe propria ei neputinta.
-Te ajut eu...ma pricep destul de bine la inot...
Ramase inmarmurita...oare, era posibil, spusese Sasuke asa ceva? Spusese el ca vrea sa o ajute sa invete sa inoate? Oare ce se intamplase cu el? de obicei era indiferent si rece fata de ea. Fata cu parul rozaliu era in al noualea cer. Visand cu och deschisi, obraj i se imbujorara. Atent, brunetul observa acest gest si la ranul lui se imbujora, insa fara sa vrea. Stateau amandoi, fata in fata, privindu-se indelung, fara sa spuna nimic. Sasuke era imbracat ca de obicei doar ca, uitandu-te la el, nu mai vedeai acasi fata ignoranta. sakura purta un kimono de un rosu aprins pe care si-l impodobise cu florile proaspat culese. Parul ei de o nuanta rozalie flutura usor in adierea dupa-amiez. Buzele i se kiscau, tremurau, parca vroiau sa rosteasca ceva dar cuvintele nu vroiau sa-i iasa din gura.
-Multumesc..., murmura ea intr-un sfarsit.
Se despartira printr-un gest firesc, printr-un salut. dar dintre niste tufisuri dese, doi ochi ageri de vulpe le urmarisera intreaga conversatie.
-"O invat eu sa inoate" bla...bla...bla. Tipul ala se crede cel mai tare...las' ca mai vedem noi, Sasuke. ,spuse Naruto mai mult pentru el.

Pentru prima data, in acel Naruto vesel si hiper- activ, gelozia isi arata colt ei veninosi...


***va urma***


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
oooooooo , interseant ore ce va face narita . In sf Sasuke ia atitudien haia ! Ai facut o descrire foarte buna , parca eram acolo . Le dai o persoanlitate mai flexibila , si asta schinaba un pic  bine intels in bine . A NU MAI AM RABDARE V SA VAD CE FACE NARUTO        

_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
daca iti place am sa scriu continuarea.
capitolul 3:

Zgomot.Zgomot de pasi vioi rasuna in tacerea romantica a amurgului.Iarba deasa si inalta era batatorita de un mic grup de ninja care se avantau fara frica in voia destinului.
In fruntea sirului indian pe care il formau acestia, se afla senseiul lor.kakahi purta o pereche de pantaloni scurti, albi si un tricou decolorat, uzat de trecerea timpului;probabil, fusese negru dar acum tot ceea ce se mai putea deslusi era un gri spalacit.de la distanta parea cu adevarat relaxat, bucurandu-se de privelistea oferita de batrana padure prin care treceau si de soarele puternic si stralucitor, dar daca te apropiai, expresia si comportamentul sau dovedeau contrariul.acesta din urma era foarte ciudat.kakashi nu se mai comportase niciodata asa.parca se astepta ca cineva sau ceva sa atace voind sa-i ia pe nepregatite, crezand ca sunt obositi dupa lungile ore de mers prin soare.Isi ascutise toate simturile si, cu toate ca mergea destul de repede, pasea cu mare prudenta.
-Dar de ce este atat de important ca locatia unde se va desfasura competitia sa fie tinuta secreta?, intreba Sakura, mai mult pentru a rupe tacerea care inconjura.Nici un raspuns.
-Kakashi-sensei, de ce trebuie tinuta locatia unde se va desfasura competitia secret?, isi repeta Sakura intrebarea.Din nou nu primi nici un raspuns, asa ca nu mai insista."Probabil nici el nu cunoaste motivul.", gandi fata.
Aceasta mergea in spatele lui Kakashi, fnd a doua persoana din sir.Mergea ca si ceilalti pe urmele maestrului lor, ferindu-se de crengile ascutite ale copacilor si inspirand lacom aerul sanatos de munte, dar gandul zbura departe.Departe la cele trei zile petrecute in compania baiatului pe care il iubeste.Sasuke isi daduse toata silinta pentru a-si invata coechipiera sa inoate.'coechipiera...asa ma considera el.Cu siguranta.Pentru el sunt doar o coechipiera.",gandi Sakura iar o lacrima fierbinte i se prelinse pe obrazul drept.Si-o sterse cu o miscare rapida a main.Nu putea sa se planga.Nu dupa ce Sasuke fusese atat de dragut incat sa se ofere sa o ajute.Oricum, fusese destul de ciudat ca aceasta oferta venise tocmai din partea lui."Probabil se gandea doar la binele echipei, pentru ca sensei a zis ca acest concurs se va desfasura in echipe de cate trei.Exact...s-a gandit doar la echipa...sau, poate...poate simte ceva pentru mine", spera visatoare Sakura,"Poate ma place macar putin.Poate..."
-Au!O crenguta zgarie obrazul imbujorat.nervoasa ca a deranjat-o din visele ei cu och deschisi, o dadu rapid la o parte.In spatele Sakurei, mergea Sasuke.Probabil din cauza concursului, sau poate din cauza aerului racoros acesta isi redobandi atitudinea lui aroganta.Nu mai pasa de nimeni si de nimic altceva, decat de castigarea concursului(si de razbunarea clanului Uchiha, bineinteles).Sasuke revenise la normal.In schimb, naruto se purta de-a dreptul ciudat.Pe tot parcursul drumului nu facuse decat sa stea bosumflat si sa mormaie ceva de neinteles.Nu vorbise nimic...nici macar cu Sakura.
-Am ajuns!, anunta Kakashi, aducandu-i pe toti inapoi cu picioarele pe pamant.
-Aceasta este mareata locatie tinuta cu atata grija in secret?,inteba Sakura.Arata ca...
-...o pajiste normala...exact.Pentru ca asta si este.
-Atunci de ce a fost tinuta in secret?!Sakura isi pierduse rabdarea dar Kakashi nu paru sa-si dea seama.Cugeta o clipa dupa care raspunse nepasator:
-Habar n-am!
Cei trei genini schimbara niste priviri plictisite si hotarara sa nu se mai contrazica cu Kakashi pentru ca e o adevarata pierdere de timp.
-Atunci eu am plecat.trebuie sa anunt sosirea echipei din satul ascuns intre frunze la consiliu.Cu cat mai repede cu atat mai bine.
-Hei, sensei, vreti sa spuneti ca suntem singura echipa din satul ascuns intre frunze care concureaza?, intreba Naruto putin mai mandru ca de obicei.
-Singura echipa de genini care s-a prezentat, il corecta Kakashi, dar imediat o picatura de sudoare i se prelinse usor pe obraz.Spusese deja prea multe.Mult prea multe.
-Dar cum de...
-Acum chiar trebuie sa plec, il intrerupse Kakashi pe naruto nevrand sa mai dea si alte explicat si disparu intr-un cort micut, galben.
-Of!Iar ne lasa balta fara explicat!, se planse Sakura dar un cascat scurt venit din spatele ei o facu sa inceteze cu protestele.Se intoarsera.In fata lor statea, cu mainile in solduri si cu aceasi expresie aroganta ca a lui Sasuke, o fata.Avea parul brunet, scurt pana la umar si un breton in scari care-i acoperea intregul ochi drept.Decolteul maioului ei rosu descoperea un cuvant care era tatuat pe piept: "Destin", iar pielea ei palida impreuna cu fusta scurta, neagra pe care o purta dadeau un aspect cadaveric.
-Mai, mai..., incepu ea.Se pare ca din toti, un sensei tot a adus din nou genini in competitie.Exact ca si ceilalti: nu veti rezista nici macar primei probe.
-Primei probe?, repeta Naruto.Credeam ca e doar un concurs de inot.
-Inotul e doar la baza, insa competitia iti testeaza toate abilitatile fizice.
Cei trei ramasera uimiti.
-Sa inteleg ca nu stiati..., constata fata cu un zambet rautacios in coltul gur.Inca o dovada ca nu aveti nici o sansa.
Aceasta fusese cireasa de pe tort.Naruto izbucni:
-Hei, cucoana! Ai grija cum vorbesti! Ne asa se vorbeste cu urmatorul Ho...
Sakura astupa gura.
-Nu vrem sa ne facem dusmani noi, sopti ea la ureche, dupa care adauga cu voce tare: Eu ma numesc Sakura, acesta cu gura mare e Naruto iar el e...
-...Sasuke.Incantata de cunostinta.
Sasuke tresari.Cum putea aceasta straina sa-i cunoasca numele?
-Cum te numesti?, murmura el printre dint inclestati.
-Ei, bine...
Och lui Sasuke se ingustara si mai mult.
-...oamen de rand imi spun Ingerul Mort, sau al Destinului...viermele de Itachi obijnuia sa-mi spuna tradatoare...iar tu ma cunosteai drept...Keyra Uchiha.

{sper sa va placa si sa primesc cat mai multe comentar...iar urmatorul capitol...o veni si el candva}[/b][/i]


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Ooooo , iar se conplica , devine si mai mai mai interesant . Ingerul mort , ok sira spinari imi trimite friguri ...blabla . Descrirea chiar Ingerul mortii , mau trevut fiore cemai . Cjiar v sa vad ce se intanpla , chiar vreau !!!!!!!!!

_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
Keyra Uchiha…Keyra Uchiha.aceste doua cuvinte I se invarteau in minte brunetului.Cine era aceasta Keyra?Si cum de avea tupeul sa isi spuna o Uchiha?Din cate isi amintea el, nimeni altcineva nu mai supravietuise atacului lui Itachi.Atunci aceasta fata nu era decat o impostoare.Da, asta era adevarul. Nu avea de ce sa-si faca griji…nu-i asa? Nici macar el nu mai era sigur…
-Ce s-a intamplat? Micutul Sasuke a ramas fara cuvinte? Vocea ei era aspra iar och erau invaluiti in ura. Se pare ca de-a lungul anilor ai fost prea ocupat sa-ti jelesti parint raposati sis a te antrenezi pentru a-l putea ucide pe Itachi, incat ai uitat de biata ta verisoara. Cea care te-a avertizat in legatura cu fratele tau, ins ape care nimeni nu a crezut-o. Naiv de ei…si-au meritat soarta. Cu tot!
Asta era prea mult pentru Sasuke. Nu o mai putea asculta pe aceasta fata. Nu vroia ca cineva sa mai vorbeasca asa despre clnul Uchiha…despre parint lui.
-Termina!, zbiera el.
Sakura si Naruto tresarira. Din moment in moment, Sasuke ar putea sari la lupta, gandi Naruto. Daca face asta, noi va trebui s ail oprim cumva. Nu conteaza cum. Inca nu stim cat de puternica este aceasta Keyra dar nu putem risca…Insa Sasuke nu sari la lupta. Nici macar nu raspunse brunetei inapoi. Pur si simplu intoarse spatele si o lua la fuga. Fug. Fug departe si nu se mai opri pan ace nu iesi din luminis. Acolo, in padurea intunecata se aseza pe pamantul moale si stand asa, rezemat de un bolovan realize in sfarsit cine era fata cu care se intalnise, cine era Keyra Uchiha. Verisoara lui…deci avusese dreptate. Scum si-o amintea perfect. fusese cea mai buna prietena in copilarie. Desi cu doi ani mai in varsta decat el, intotdeauna se intelesesera de minune. Fnd cu mult mai puternica, il ajutase mereu sa se antreneze pentru a iesi din umbra lui Itachi. Si aproape ca reusise. Dar intr-o dimineata, fata veni la el in fuga, cu o expresie disperata intiparita pe chip. spuse ca in acea noapte avusese o viziune. O viziune groaznica. O viziune in care Itachi asasina intregul clan Uchiha. Sasuke nu o crezu. La fel facura si restul membrilor clanului, carora le povestise viziunea ei. De altfel, cine ar fi putut crede ca preferatul familiei va deveni un ucigas fara mila? Chiar daca oamen nu o crezusera, Keyra era convinsa ca acel vis se va adeveri, asa ca parasi satul pe ascuns. Itachi o declara ca fnd o tradatoare fugara, dar inainte ca oamen din clan sa ia masuri impotriva Keyrai, acesta ucise, nemaiavand rabdare…De atunci, Sasuke nu-si mai vazuse verisoara. Din ziua in care ea please, baiatul uita de existenta ei si isi concentra toata energia pe razbunare. Spera la o sansa a razbunar, care inca nu se ivies. La ce bun?, isi spuse Sasuke. Oricum nu sunt destul de puternic incat sa-mi pot ucide fratele…Suspina incet. Peroana pe care o intalnise in ziua aceea…Keyra Uchiha era singura persoana de care se temuse Itachi vreodata, singura persoana care l-ar fi putut egala. Insa aceea persoana nu avea nici macar un gand de razbunare. Spusese cu gura ei ca toti isi meritau soarta. Fusese atat de cruda…exact:cruda. Lui Sasuke nu venea sa creada ca acele cuvinte apartineau verisoarei lui. In copilarie fusese asa o persoana fericita, miloasa, intotdeauna pregatita sad ea o mana de ajutor celor care aveau probleme. Dar acum…acum och ei exprimau rautatea in forma ei cea mai pura. Lacrimi fierbinti inundara och baiatului, care le lasa sa-I curga in voie pe obraj palizi.
-Deci asta ai devenit, Sasuke?, intreba Keyra, care aparu ca din senin in fata lui, cu o voce acida. Un plangacios care fuge din fata unei provocari si se ascunde dupa cativa copaci?
Sasuke isi sterse rapid lacrimile, isi ridica privirea si se uita fix in och fetei.
-De ce te-ai intors in sat?, murmura brunetul.
Keyra incepu sa rada batjocoritor.
-Sa ma intorc in sat? Am fost aici de cand ma stiu. In umbra, recunosc, dar nu am parasit niciodata satul frunzelor.
-Si tatuajul?
-Asta nu e treaba ta!, se rasti fata la el si fara sa-I mai adreseze vreun cuvant, intoarse spatele si se indrapta spre pajistea luminoasa.
-Unde crezi tu ca mergi? Sasuke se ridica in picioare.
-La cortul echipei mele. Daca nu te superi, as vrea sa ma pregatesc pentru prima proba. Am crezut ca vei fi o adevarata provocare…dar se pare ca te-ai schimbat, Sasuke. Nu mai esti persoana pe care o cunosteam.
N mai sunt persoana pe care o cunostea?, gandi Sasuke. Ea vorbeste? Asta suna a provocare…am sa-I arat eu cum m-am schimbat…si am devenit mai puternic. Keyra pulsa a energie, a chakra mai mult ca niciodata. Era imposibil ca Sasuke sa o invinga dar nu putea fug din fata provocar inca o data.
-Vrei o lupta nu? Atunci o lupta o sa ai.
Fara sa mai piarda timpul, Sasuke isi folosi jutsul de foc asupra Keyrai care nu apuca sa se intoarca la timp pentru a putea opri atacul. “Am lovit-o?” Fumul se risipi repede iar baiatul observa uimit ca verisoara lui nici macar nu se clintise din loc. Era aparata de un scut de chakra gri. O chakra puternica…vizibila. Se intoarse, si cu cel mai firesc gest se aseza pe iarba moale, fata-n fata cu Sasuke. Och erau diferiti. Isi activase sharinganul. Asta aminti lui Sasuke, ca si el avea aceasta abilitate.
-‘Sharingan!’, rosti el. Acum erau chit.
Fata state ape jos si il privea intens. Era total lipsita de aparare iar sharinganul lui nu putea ghici urmatoarea miscare. Poate nici nu avea sa se miste. Nu conta. Sasuke avea sa foloseasca o tehnica noua: Taijutsul. Nu prea se pricepea la aceasta tehnica dar era singura care nu putea fi anticipate la perfectie de sharingan. Porni. Gonea spre persoana din fata lui si era sigur ca o va nimeri. Dar ceva il prinse de picior si, dezechilibrandu-se, cazu. Arunca o privire in spate si vazu ce il prinse: o radacina de copac. Deci asta era una dintre puterile fetei. Dar, totusi…cum de era posibil? Keyra nu facuse nici un semn cu mainile, nici o miscare. Pe semen, controla plantele cu ajutorul mint.
-Aaaah…
Radacina se stranse si mai tare in jurul piciorului lui Sasuke. Dintr-o data, se incorda, il ridica pe baiat si lovi cu putere de un arbore gros. Un zambet de superioritate I se ivi Keyrai in coltul gur. Acesta era un fel de test de supravietuire. Vroia sa vada cat de mult crescuse puterea lui Sasuke. Acesta scanci atunci cand o radacina il arunca pentru a doisprezecea oara intr-un copac. Isi increase de cateva ori jutsul de foc pe plantele puternice dar de fiecare data, radacina arsa era inlocuita de o alta.
-Ajunge, Keyra!
Era Kakashi. Aparuse de dupa niste copaci la timp pentru a-l prinde pe geninul aruncat spre pamant de plantele nemiloase.
-Bine…,accepta Keyra nemultumita. Daca insisti…vroiam doar sa vad de ce-I in stare.
-Mai bine il lasai in pace…stiai ca nu se poate compara cu tine.
-Concurent sa se pregateasca, se auzi o voce din niste difuzoare amplasate langa marele cort galben. Prima proba a competitiei, care consta in viteza inotului, va incepe in zece minute.
Acest anunt trezi pe cei trei la realitate.
-Ma bucur ca te-am revazut, vere. Dar acum trebuie sa plec.
-Mda…Sasuke isi sterse o dara de sange de pe obraz si se indrepta impreuna cu Kakashi spre cortul echipei sapte. Cand ajunsera acolo, Sakura si Naruto isi purtau deja costumele de baie.Naruto purta un slip simplu, portocaliu iar Sakura un costum intreg, verde. Sasuke isi imbraca si el slipul de un albastru inchis si iesi afara din micutul cort.
-Ce s-a intamplat cu tine?, intreba Sakura ingrijorata dup ace vazu vanataile baiatului iubit.
-Nimic, raspunse acesta sec si o prinse delicat de mana. O privea fix in ochi ia fata rosi usor. Erau atat de apropiati incat s-ar fi putut saruta…daca ar fi vrut.
-Noroc, sopti Sasuke fetei cu parul rozaliu inainte sa se indrepte spre linia de start.

****************

-Pe locuri…..fiti gata…...START!
pana voi scrie continuarea va trece mult timp.

poveste naruto keyra doua cuvinte invarteau minte era aceasta keyra?si cum avea tupeul isi spuna Dark Angel

10.8KB


pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
se pare ca temari-chan nu a scris conntinuarea anca asa ca va trebuii sa mai asteptati.

pus acum 16 ani
   
Anime Angel
Vizitator



iti multumesc ca ai scris povestea in locul meu ayame dar de acuma voi continua eu povestea.

pus acum 16 ani
   
anime fan
Baby Angel

Din: botosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 47
Deci o vei scrie caci sunt la fel de nerabdatoare ca toti ceilalti .Apropo va pricepei la asta.Succes in continuare cu poevestitul !!!

poveste naruto deci vei scrie caci sunt fel toti ceilalti .apropo pricepei continuare !!!

50KB


_______________________________________
Love and Hate
Do you know everything about you?
Do you know how much you love and how much you hate.Can you answer me?
I can say I hate a lot of things but I can love some things.
Some people don't know what is the love.But all what they know is just hate.

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
bine,bine daca doriti chiar atat de mult continuarea am so pun.
Keyra Uchiha…Keyra Uchiha.aceste doua cuvinte I se invarteau in minte brunetului.Cine era aceasta Keyra?Si cum de avea tupeul sa isi spuna o Uchiha?Din cate isi amintea el, nimeni altcineva nu mai supravietuise atacului lui Itachi.Atunci aceasta fata nu era decat o impostoare.Da, asta era adevarul. Nu avea de ce sa-si faca griji…nu-i asa? Nici macar el nu mai era sigur…
-Ce s-a intamplat? Micutul Sasuke a ramas fara cuvinte? Vocea ei era aspra iar och erau invaluiti in ura. Se pare ca de-a lungul anilor ai fost prea ocupat sa-ti jelesti parint raposati sis a te antrenezi pentru a-l putea ucide pe Itachi, incat ai uitat de biata ta verisoara. Cea care te-a avertizat in legatura cu fratele tau, ins ape care nimeni nu a crezut-o. Naiv de ei…si-au meritat soarta. Cu tot!
Asta era prea mult pentru Sasuke. Nu o mai putea asculta pe aceasta fata. Nu vroia ca cineva sa mai vorbeasca asa despre clnul Uchiha…despre parint lui.
-Termina!, zbiera el.
Sakura si Naruto tresarira. Din moment in moment, Sasuke ar putea sari la lupta, gandi Naruto. Daca face asta, noi va trebui s ail oprim cumva. Nu conteaza cum. Inca nu stim cat de puternica este aceasta Keyra dar nu putem risca…Insa Sasuke nu sari la lupta. Nici macar nu raspunse brunetei inapoi. Pur si simplu intoarse spatele si o lua la fuga. Fug. Fug departe si nu se mai opri pan ace nu iesi din luminis. Acolo, in padurea intunecata se aseza pe pamantul moale si stand asa, rezemat de un bolovan realize in sfarsit cine era fata cu care se intalnise, cine era Keyra Uchiha. Verisoara lui…deci avusese dreptate. Scum si-o amintea perfect. fusese cea mai buna prietena in copilarie. Desi cu doi ani mai in varsta decat el, intotdeauna se intelesesera de minune. Fnd cu mult mai puternica, il ajutase mereu sa se antreneze pentru a iesi din umbra lui Itachi. Si aproape ca reusise. Dar intr-o dimineata, fata veni la el in fuga, cu o expresie disperata intiparita pe chip. spuse ca in acea noapte avusese o viziune. O viziune groaznica. O viziune in care Itachi asasina intregul clan Uchiha. Sasuke nu o crezu. La fel facura si restul membrilor clanului, carora le povestise viziunea ei. De altfel, cine ar fi putut crede ca preferatul familiei va deveni un ucigas fara mila? Chiar daca oamen nu o crezusera, Keyra era convinsa ca acel vis se va adeveri, asa ca parasi satul pe ascuns. Itachi o declara ca fnd o tradatoare fugara, dar inainte ca oamen din clan sa ia masuri impotriva Keyrai, acesta ucise, nemaiavand rabdare…De atunci, Sasuke nu-si mai vazuse verisoara. Din ziua in care ea please, baiatul uita de existenta ei si isi concentra toata energia pe razbunare. Spera la o sansa a razbunar, care inca nu se ivies. La ce bun?, isi spuse Sasuke. Oricum nu sunt destul de puternic incat sa-mi pot ucide fratele…Suspina incet. Peroana pe care o intalnise in ziua aceea…Keyra Uchiha era singura persoana de care se temuse Itachi vreodata, singura persoana care l-ar fi putut egala. Insa aceea persoana nu avea nici macar un gand de razbunare. Spusese cu gura ei ca toti isi meritau soarta. Fusese atat de cruda…exact:cruda. Lui Sasuke nu venea sa creada ca acele cuvinte apartineau verisoarei lui. In copilarie fusese asa o persoana fericita, miloasa, intotdeauna pregatita sad ea o mana de ajutor celor care aveau probleme. Dar acum…acum och ei exprimau rautatea in forma ei cea mai pura. Lacrimi fierbinti inundara och baiatului, care le lasa sa-I curga in voie pe obraj palizi.
-Deci asta ai devenit, Sasuke?, intreba Keyra, care aparu ca din senin in fata lui, cu o voce acida. Un plangacios care fuge din fata unei provocari si se ascunde dupa cativa copaci?
Sasuke isi sterse rapid lacrimile, isi ridica privirea si se uita fix in och fetei.
-De ce te-ai intors in sat?, murmura brunetul.
Keyra incepu sa rada batjocoritor.
-Sa ma intorc in sat? Am fost aici de cand ma stiu. In umbra, recunosc, dar nu am parasit niciodata satul frunzelor.
-Si tatuajul?
-Asta nu e treaba ta!, se rasti fata la el si fara sa-I mai adreseze vreun cuvant, intoarse spatele si se indrapta spre pajistea luminoasa.
-Unde crezi tu ca mergi? Sasuke se ridica in picioare.
-La cortul echipei mele. Daca nu te superi, as vrea sa ma pregatesc pentru prima proba. Am crezut ca vei fi o adevarata provocare…dar se pare ca te-ai schimbat, Sasuke. Nu mai esti persoana pe care o cunosteam.
N mai sunt persoana pe care o cunostea?, gandi Sasuke. Ea vorbeste? Asta suna a provocare…am sa-I arat eu cum m-am schimbat…si am devenit mai puternic. Keyra pulsa a energie, a chakra mai mult ca niciodata. Era imposibil ca Sasuke sa o invinga dar nu putea fug din fata provocar inca o data.
-Vrei o lupta nu? Atunci o lupta o sa ai.
Fara sa mai piarda timpul, Sasuke isi folosi jutsul de foc asupra Keyrai care nu apuca sa se intoarca la timp pentru a putea opri atacul. “Am lovit-o?” Fumul se risipi repede iar baiatul observa uimit ca verisoara lui nici macar nu se clintise din loc. Era aparata de un scut de chakra gri. O chakra puternica…vizibila. Se intoarse, si cu cel mai firesc gest se aseza pe iarba moale, fata-n fata cu Sasuke. Ochii erau diferiti. Isi activase sharinganul. Asta aminti lui Sasuke, ca si el avea aceasta abilitate.
                       
                                va urma!
am scris cam putin dar nu pre am timp sa scriu mai mult ca trebe sa plec.


pus acum 16 ani
   
sora_layla
Vizitator



ce poveste misto sper sa o continuati cat mai repede.

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Mijto , chiar imi place .Dar sper ca nu vor ramane dusmani ar fi trist prea trist     Ma intreb cum va fi ea in conpetitie .  Sper ca Sakura sa o invinga , si Sasuke la fel desie  strong...pardon hiperstrong! Astept continuarea

_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
se pare ca continuarea nu prea mai vine pentru ca temari is the best nu mai are ideie.dar in schimb a facut o noua poveste si dupa parerea mea e aiurita rau dar trebuie sa o scriu altfel temari-chan nu mai merge in vacanta cu mine.nu voi scrie povestea chiar acum dar voiam sa va informez.





fata asta este o ingamfata.acum nu mai vrea ca eu sa mai scriu continuarea nici la povestea asta si nici nu mai vrea sa scriu o alta poveste.se pare ca gata cu povestile pentru temari is the best.nu mai vrea sa scrie continuarea si nici nu ma lasa sa continui eu pentru ca sa anervat rau pe mine.am niste idei foarte bune dar ea chiar nu vrea sa continui.si a zis ca poate va continua daca cineva ii mai da cineva niste idei pentru poveste.ias spune eu cateva dar dupa aceea va face criza de nervi pe mine.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Pai ..sincr , dupa mine u ai scris povestea .Nu am vazut eu bine poate dr ea doar la inceputa colo a  scris . Daca ea sa enervat nu stiu dc . Deschide un alt topic , si pune si  continuare acolo , ca pana la urma u ai scris aici .Si aici poate pune ea . Nu si nu va mai certati pe chestia asta . E chiar fumoasa povs i emrita sa pui in continuare , insa poate se razgandeste !      asptet continuarea 

_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
nu,nu ai inteles.ea scrie continuarea iar eu o pun aici.ea a scris povestea nu eu.ea ma pus pe mine doar sa scriu povestea atata tot.si nu prea am chef sa mai deschid inca un topic.apropo insfarsit a scris si ea continuarea.aaaa...si era sauit,temari is the best a spus ca a imprumutat un personaj din slayers.

   Concursul incepu,iar Keyra era in frunte.Sakura se straduise sa o ajunga pe Keyra dar nu reusea sa o ajunga deoarece simti o durere permanenta.Dupa cateva minute Sakura nu mai putu sa innoate si iesi repede din bazin.Rasufla cu greu si nu mai putu sa se miste.Sasuke observa ca se simte rau de cand au ajuns aici dar nu spuse nimanui.Se apropie de ea si ii spuse:
S:Te simti bine?Alo,Sakura trezestete!
Sak:Ce?Scuze dar nu am auzit ce ai spus.
S:Nu mai conteaza.Te simti bine?
Saka,ma simt bine.
     In timp ce cei doi discutau o umbra misterioasa se uita atent la Sakura.Pe fruntea ei aparu un semn foarte ciudat, Sasuke isi facea griji si se intreba ce semn era acela.
S:Sakura,ce ai pe frunte?
Sak:Ce?Am ceva pe frunte?Ou nu,asta nu e posibil.Deci e aici.Iesi de unde teai ascuns Xellos.
X:Vai,tiai dat seama din prima.Chiar esti desteapta.
Sak:Asta ar trebuii sa fie un compliment,idiotule?
X:Eu idiot?Daca eu sunt un idiot tu este micutul cap mare.
Sak:Mai taci din gura.Esti un prostovan.
X:Gata,ajunge cu insultele.Nu am venit aici sa ma cert cu tine,ci sa imi faci o favoare.Ca oricum imi esti datoare.
Sak:Eu iti sunt datoare?Nu prea tin minte ca eu am sati fac o favoare.

asta este continuarea.sper ca va placut si daca va placut  am sa scriu continuarea.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Aaaa , pai atunci asta e , daca poate ea sa puna continuarea o pune ea si gata . No problem ,d c sa va certati din cauza asta  Ma rog daca va-ti certat . Continuarea ...hm e cam sarat  la iceput dupa aia dulce rau , am bufnit in ras !

_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
gata eu mam saturat sa fac toata treaba in locul lui temari.dar ei ii este chiar atat de greu sa continue povestea?nuami eu trebuie sa o continui.ea sta iar eu ma obosesc degeaba.daca nu continua ea eu nu mai scriu numic.urmatoare continuarea sao scrie ea pentru ca eu mam saturat.voi continua acum putin din poveste dar dupa aceea trebuie sa o continue ea.

Xellos se enerva foarte tare cand auzi ca Sakura nusi mai aduce aminte cand a salvato de demonul de foc.
X:Chiar nu mai tii mine cand team salvat?
Sak:Tu mai salvat pe mine?Ce amuzant,nu crezi ca ar trebuii sa termini cu teatrul?
X:Eu sa joc teatru?Fii serioasa.Imi faci favoarea sau nu.
Sak:Pai mai intai spune ce trebuie sa fac,ca doar nu stiu sa iti citesc gandurile.
      Xellos vazu o umbra care vroia sa o atace pe Sakura dar el o luase pe Sakura si fugi cu ea in padure.

cam atat.nu am spus ca fac prea mare.am facut cat am putut dar de aici trebuie sa se descurce si temari-chan.


pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
fata asta nici acum nu a continuat povestea?se pare ca fara mine ea nu este buna de nimic.numai eu trebuie sa continui pentru ca ei ii este lene sa se miste si sa puna continuarea.ok,daca ea nu mai vrea sa continue povestea asta este,eu nu am so mai continui pentru ca nu am timp.

pus acum 16 ani
   
love_sasuke!!!
Baby Angel

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
eeeee..pakat ficu o fo tare
shi temari-chan  misk fundu shi scrie k mor de curiozitate!!!!!X-(

poveste naruto ficu tareshi misk fundu shi scrie mor

27.5KB

Modificat de love_sasuke!!! (acum 15 ani)


_______________________________________
i love animeee..so,so mush

pus acum 15 ani
   
madalina-sasusaku
Baby Angel

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
imi place povestea.este foarte frumoasa.te rog pune continuarea ca  mor de curiozitate

pus acum 15 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
love_sasuke sa stii k fata isi continuie povestea cand vrea si punct.nu mai trageti atat de ea.

pus acum 15 ani
   
Sarcastic Angel
Baby Angel

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 19
scz......dar nu stiu ce sa spun....imi place ideea,descrierea,dialogul, dar urasc cuplu Sakura & Sasuke......povestea este ok dar era mai bn daca era un hinata& naruto sau temari& shikamaru sau alt cuplu.... bn,acum eu nu stiu  continuarea ..sar tine-o tot asha !!!


ashi daca am gresit scuzati-ma... nu sunt atenta cand tastez


_______________________________________
Sarcastic Angel ~~~ Marry

                       _____________

      Cause I Stop To Love You!!!  Fucking Hilary
Love Fury Passion Energy

pus acum 14 ani
   
Sweet_Andra_Anime
Baby Angel

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 40
dragutza povestea dar cand vine nnextul....app sper sa nu te superi pe mn ..dar  e copiata ideea...chestia cu keyra,bazinul numai ca pe sakura o prinde un monstru sub apa ..si sasuke porneste in cautarea ei :       sper sa nu te superi

_______________________________________
My life is dead
      So am dead
      Ja Ne!!!!!!!!!

pus acum 14 ani
   
SasuSaku_night_rose
Baby Angel

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
Asta e si idee.Nu ti-ai dat seama?Povestea aceasta este una si aceeasi cu cea despre care vorbesti tu.Imi pare rau sa-ti spun dar este plagiata aceasta poveste 8-|.Nu stiula ce se gandesc persoanele care fac asa ceva dar ma rog o fac pe constiinta lor si suporta consecinte.Povestea nu o mai gasesc fiindca imi ia destul de mult dar am citito de 5 ori si pot sa te asigur ca e plagiata.

pus acum 14 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Oke. Deci...este plagiata, bun aratatimi si mie lcoul de unde este plagiat si voi lua masuri. Ice Wolf, daca Temari continua scrind cate 4 5 randuri, am o veste pentru ea, asta nu este fan fic ceea ce face ea Sa renunte la scrierea numelui personajului in fata, nu este o scena de teatru aici. Si sa face descriere si naratiune. Si poate incerca sa faca ca toata lumea pe capitole iar ele sa aibe continul nu randuri pe care le numar la o mana! Atat am avut de zis.

_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 14 ani
   
sasusakuforever
Baby Angel

Din: Timisoara
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 31
Salut!  Sunt noua si voiam sa va intreb daca pot deschide un topic nou ca sa scriu o poveste despre Sakura si Sasuke.Astept raspunsurile voastre

_______________________________________
Sarutul stanjenit si stramb din coltul gurii
Nu a putut, fireste, sa-nvie un trecut
Speranta, otravita de degetele urii,
Azi s-a insinuat si a durut.
                                         (N.Labis)

pus acum 13 ani
   
keyko-chan
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
una eu sunt noua dar oricum super povestea ice wolf    sa mai scri e super

pus acum 13 ani
   
denii:xsasuke
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 44
superba povestea nu ma satur niciodata s`o citesc :X
am inceput sa lucrez si eu la ficu`l meu. si o sa fie cv spectaculos va garantez. si o sa o postez pe toata.

:* echipei:X

poveste naruto superba povestea satur niciodata s`o citesc :xam inceput lucrez ficu`l meu. fie

30.3KB

Modificat de denii:xsasuke (acum 13 ani)


_______________________________________
Te urasc cum n`am urat pe nimeni ..Ptr k te`am iubit cum n`am iubit pe nimeni  ! ..

Love Sasu :X Saku .

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la