~.~.~ AllAnime ~.~.~
[ Time waits for no one ... ] AllAnime, un nou forum in care poti discuta despre anime-uri, manga, Japonia ~ Tara Soarelui Rasare ~ si nu numai ... muzica, sport, concursuri, chat room ... [ Searching for my angel ... ]
Lista Forumurilor Pe Tematici
~.~.~ AllAnime ~.~.~ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ~.~.~ ALLANIME ~.~.~

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angelika29
Femeie
19 ani
Arges
cauta Barbat
19 - 80 ani
~.~.~ AllAnime ~.~.~ / Fan Fiction / naruto Moderat de crazy_angel, dark_ghost, kaleidostar_girl, noir
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
Capitolul 1 – Nu credeam sa-nvat a muri vreodata...

BEEP! BEEEP!! BEEP!!
Ma intreb daca numai mie mi se pare ca sunetul strident scos de aparatele din spital este cel mai ingrozitor sunet pe care iti e dat sa-l auzi.
Este ca si cand ar masura fiecare bataie nenorocita a inimii. Ca si cum ti-ar contoriza minutele ce iti mai raman de trait.
« ASTA SI FAC ! » - imi raspunde vocea mea interioara, al carei glas obosit abia se mai aude.
Inchid ochii, iar zgomotul acela insuportabil ma urmeaza, sfredelindu-mi creierii osteniti. Zambesc si binecuvantez tiuitul care nu ma lasa sa dorm, care ma insoteste pretutindeni si imi rapeste orele de odihna.
Pentru ca atata vreme cat aud zgomotul acela stiu ca el respira. Daca s-ar opri...oh...daca s-ar opri, viata lui ar fi terminata.
Si a mea odata cu a lui.
-Sakura !
Ma intorc obosita catre usa in pragul careia sta o asistenta blonda si a carei infatisare imi este vag familiara. Femeia are un chip amabil, zambitor, asa ca ma fortez sa zambesc si eu. Buzele imi sunt uscate si simt o usoara usturime atunci cand imi pleznesc, urmata aproape imediat de gustul sarat al sangelui.
-Sakura ! Ce ai facut, fetito ?! Ti-ai muscat din nou buzele ?!
Vocea ei suna sincer preocupata si se apropie de mine sa ma examineze mai de aproape.
De ce dracu ii pasa?!
Ridic din umeri si o las sa se uite cat vrea. Sunt oricum prea obosita ca sa am energia necesara sa o indepartez. Ma indoiesc si ca m-as putea ridica de pe scaun. De cand n-am mai dormit, ca tot veni vorba ?!
Probabil nemultumita de ceea ce vedea, femeia clatina din cap si imi puse un deget sub barbie, fortandu-ma sa ma uit drept in ochii ei mari, albastri. Era oare o urma de mila in ei ?!
Ma lasi odata in pace ?! Nu am nevoie de mila ta. Nu am nevoie de mila nimanui. Vreau doar ca el sa se ridice din patul acela. Sa fie ca inainte.
Ceea ce nu se va intampla niciodata.
Scutur din cap, ca si cand as vrea sa alung fantoma mortii, prezenta in fiecare aparat, in fiecare fir, in fiecare tub, in peretii albi, antiseptici ai spitalului, in halatul alb, imaculat al femeii care – observ eu – inca ma priveste ingrijorata.
-Trebuie sa ai mai multa grija de tine ! Tu stii cum arati, Sakura ?! In ritmul acesta poti sa...Incurcata, se opreste si lasa ochii in jos.
..mori inaintea lui, completez eu in minte. Slava Domnului, inca nu sunt atat de obosita incat sa nu inteleg ce vrea sa spuna. Inteleg foarte bine. Si o urasc ca gandeste asa. Pentru ca el nu va muri, nu poate sa moara. NU VREAU SA MOARA.
-Stai linistita, Akiko-chan, nu voi...muri. Nu inca. Nu atata timp...
...cat el are nevoie de mine. De unde naiba stiu numele asistentei?!
-Stiu ce gandesti, Sakura... Si stii si tu care este parerea mea, raspunde ea. Chiar stiu care e parerea ei ?! De ce as sti eu una ca asta ? Si de ce mi-ar pasa ?!
Ma uit la ea cu neincredere. Pare trista si chipul ei frumos nu mai pastreaza nici urma din veselia de mai devreme. Sau poate nici macar nu fusese veselie, poate doar incerca sa fie draguta cu mine.
-Stiu ?!...
Sunetul metalic, rece al propriei mele voci imi este strain. Strain si indepartat, ca dintr-o alta viata.
-Nu vreau sa iti faci rau, Sakura.
O miscare, un fosnet al cersafului ma face sa tresar puternic. Deja nu o mai aud, pentru ca nimic din ceea ce spune nu ma poate interesa. Ma uit catre pat, dar nu reusesc sa vad daca el s-a trezit, Akiko-chan este inca in fata mea. Oh, cum de l-am scapat din vedere ?!
O dau la o parte cu o forta pe care nu credeam ca o mai posed si ma ridic in picioare. In treacat, realizez ca nu intelege ce s-a intamplat, ca ea nu auzise miscarea. Mie insa nu avea cum sa imi scape. Traiesc pentru a auzi sunetul acela.
Ridicat intr-un cot, bolnavul meu drag ma urmareste cu o privire incarcata de furie in vreme ce ma asez pe marginea patului, epuizata deja de putinul efort facut.
-Ce cauti aici ?!
Oh, nu numai vocea mea suna ciudat pe ziua de azi.
-Sunt aici inca de cand...
-Stiu de cand esti!
De ce dracu incerc sa ma explic ?!
Pe chipul lui palid, aproape straveziu, doar ochii negri stralucesc ca doi taciuni, incarcati de o manie neputincioasa. Nici macar nu mai incearca sa isi ascunda iritarea sub vesnica masca a indiferentei. Este furios de-a binelea. Cu atat mai bine, cel putin nu se mai oboseste sa ma ignore.
Ba chiar cred ca in momentul acesta ma uraste de moarte.
-Ti-am mai spus asta odata, Sakura ! Nu am nevoie de mila ta, de ajutorul tau, de prezenta ta aici.
Mi-ai spus de mai multe ori, de fapt. Ori de cate ori te-ai deranjat sa imi remarci prezenta. Nu-mi pasa. Nu vreau sa mori. Voi ramane langa tine si voi lupta cu oricine ar vrea sa mi te ia. Inclusiv cu moartea.
-Nu ii e nimanui mila de tine ! Singurul care se isi plange de mila esti tu!
Vocea lui Akiko – chan rasuna strident, total diferita de vocea cu care mi se adresase mai devreme. Parca este alta persoana.
O persoana incarcata de resentimente. O persoana care il uraste la fel de mult cum si el pare sa ma urasca pe mine. 
Ma uit catre ea, pregatindu-ma sa deschid gura si sa protestez, dar surprind slipirea malitioasa din ochii lui si renunt. Pare ca abia acum a vazut-o, dar ca observatia ei ii face placere.
-Ah, erai aici, Akiko-chan ! Probabil ca tu vezi mai mult sens decat mine in faptul ca Sakura sta zi si noapte langa mine, asteptand miracole, ne, Akiko-Chan ?!
Ma uit intai la el, apoi la ea. Pare pe punctul sa il plezneasca, apoi se razgandeste si cu o miscare brusca ii prinde bratul si ii scoate rapid acul de la perfuzie. Il observ strambandu-se. Asadar, Akiko-chan isi luase revansa.
-Statutul tau privilegiat nu este o scuza ca sa jignesti pe cei carora le pasa. Daca nu vrei sa lupti, ei bine, pune mainile pe piept si mori ! Este alegerea ta, Sasuke-SAMA !
De data asta femeia a mers prea departe si imi dau seama de asta cand privirile mele reusesc sa se opreasca din nou asupra lui. Dispozitia combativa i-a pierit cu totul si o durere profunda, salbatica, i se citeste incrustata in fiecare muschi al fetei. Cearcanele adanci, negre, desenate sinistru pe fata lui palida ii dau un aer cadaveric pe care nu il pot suporta.
Parca ar fi pe moarte !
Dar stiu ca nu este. Nu inca. Este doar efectul blestematului de tratament.
Nici nu sunt sigura care il va omori prima : boala sau tratamentul impotriva ei.
-La dracu, nu e alegerea mea! As vrea ca vointa mea sa aiba vreo importanta, oricat de mica ! Crezi ca eu nu incerc ?!
Vocea ii suna inabusita, pierita. Se lupta oare cu lacrimile ?! Nu. Ochii ii sunt uscati, la fel de uscati si de goi ca de obicei. Nici macar revolta de mai devreme nu se mai vede pe chipul lui.
Ah, Sasuke ! Mereu atat de bun sa iti ascunzi trairile !
Akiko nu raspunde, dar din felul in care ii tine acum bratul drept – in care ii pune o noua perfuzie – se vede ca vorbele lui nu ramasesera fara efect.
-As vrea sa pot face mai mult pentru tine, pentru voi ! ofteaza ea si ii trage maneca de la camasa, cu grija sa nu deranjeze perfuzia. Incearca sa nu te misti urmatoarele doua ore.
-Heh, de parca as putea sta treaz atata timp !
Inchid ochii si incerc sa imi blochez lacrimile care ameninta sa inceapa sa curga. Stiu exact ce efect ar avea asta asupra lui, asa ca imi inghit in liniste amaraciunea, in vreme ce unghiile ascutite, netaiate de cine stie cand, se infig nemilos in podurile palmelor, pana la sange.
   
    daca va placut va urma.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
    La nebunie , e chiar super .Nu am crezut ca poate cineva sa faca asa ceva !E supe r, si deabea astept urmatorul capitol !!!!!Nu maia m rabdare !E calumea de tot !    

naruto     nebunie chiar super .nu crezut poate cineva faca asa ceva supe deabea astept

41.1KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
sper sa va placa aceasta continuare.

Nu putea sta treaz atat. Nu putea pentru ca printre altele perfuzia continea si somnifer.
Pentru a nu simti durerea.
-Sakura, plangi ?!
Chiar si prin marea de durere care ameninta sa puna stapanire pe mine, vocea lui isi face loc, la fel de rece si de iritata ca ori de cate ori mi se adresa.
-Nu, sunt bine.
Ce calma suna vocea mea cand mint !
-Ma bucur. Pentru ca daca plangeai l-as fi sunat pe Itachi sa vina sa te ia. Nu am nevoie de tine aici !
Aproape la fel de calma ca a lui. Doar aproape.
Dau din cap si ii iau mana in mana mea. Ma strange usor, intr-o incercare muta de a-si cere scuze.
Scuze pe care niciodata nu si le-ar cere verbal.
-Akiko-chan... Ce a spus Shinobi-san ? Cat...mai am?! De...trait, vreau sa spun.
La dracu. De ce trebuia sa intrebe asta ?Si cum poate fi atat de ingrozitor de calm cand intreaba asa ceva?!
Acum privirea mea, la fel ca si a lui, se indreapta catre sarmana Akiko. Nu stiu cum se simte, dar pare sa isi doreasca sa fie in oricare alta parte decat aici.
Oh, nu, Doamne, nu poate fi atat de rau, nu poate fi ! Te rog !
Un mormait nemultumit al lui Sasuke imi da de inteles ca il strang mult prea tare de mana si schitez un gest de scuze, slabind presiunea. Despre cat de adanc imi intrasera mie in carne unghiile celeilate maini nici nu vroiam sa imi pun problema.
-Sasuke-kun, dupa cum stii deja, boala este intr-un stadiu avansat.
Sasuke schiteaza un gest de nerabdare, dar o fixeaza in continuare cu privirea, in asteptare. Akiko isi drege vocea si cand vorbeste din nou o face ca si cand cineva i-ar fi zmuls cuvintele din gura cu clestele. Se poticneste la fiecare doua cuvinte si evita sa ne intalneasca privirile.
-Daca nimic nu se va schimba, probabil mai putin de trei luni. Nu as putea spune cu certitudine.
Cum de mai are Sasuke forta sa ma stranga atat de tare de mana ?!
-Iar daca renunt...la asta ?!
Face un semn din cap catre perfuzie. Otrava zilnica.
-Daca ma duc...sa mor acasa ?
Imi retin lacrimile si ma intreb cat voi mai reusi sa fac asta daca el va continua pe acelasi ton.
-Daca asta ti-ar fi hotararea... Intr-o luna ai...ai...
-...Muri, incheie el imperturbabil. Inteleg.
Se uita cateva clipe pe fereastra. Aproape ii simt durerea nerostita, dar trasaturile ii raman impietrite. La dracu cu stapanirea lui.
Sa plangi este uman, este firesc. Este necesar.
-Si totusi, daca s-ar gasi un donator, nimic nu ar fi pierdut, indraznesc sa murmur si ma aleg cu o privire veninoasa din partea lui.
-Ti-am spus ca iti interzic sa speri. Iti interzic! suiera catre mine.
Si totusi stiam ca asta facea si el, chiar daca nu ar fi admis niciodata. Spera. Altfel ar fi ales calea usoara. Sa mearga acasa si sa astepte.
Sa astepte sa moara.
Nu, acesta nu era stilul lui. Nu al lui Sasuke pe care il stiam eu. Nu al barbatului pe care il iubeam. Avea sa lupte pana la capat.
Era acum atat de aproape de mine, incat ii simteam rasuflarea fierbinte pe frunte. Probabil avea din nou febra. Probabil avea sa lesine din nou.
Imi urasc viata.
-Sakura...Itachi a mai venit pe aici ?
Intrebarea lui neasteptata ma aduce la realitate. Il privesc uimita, incercand sa imi dau seama de unde vine interesul lui subit pentru acest subiect, dar in ochii lui negri nu exista nici un indiciu.
Tipic.
-Nu stiu. Nu cred.
Nici nu termin bine cuvintele si o spranceana i se ridica in sus. Imi las capul in jos in vreme ce privirea lui ma cerceteaza cu infrigurare.
Nemultumire. Si probabil ceva mai mult...furie ?
-Uita-te la mine !
Nu era o rugaminte, era o porunca.
Parca nici nu mai realizeaza ca Akiko este inca in incapere si ca probabil fierbe din nou de revolta cand il vede cum se poarta cu mine.
Resemnata, ma uit in ochii lui. Sunt negri, intunecati ca doua gropi fara fund. Si incredibil de lucizi, de inteligenti. Parca intreaga lui forta s-ar fi concentrat in priviri.
Cum il numisera cei de la Universitate ? Cea mai luminata minte pe care avusesera onoarea sa o instruiasca. Cel mai tanar absolvent. Geniul absolut. Redus acum la un bolnav a carui unica speranta era gasirea unui donator anonim. 
-Cand ai dormit ultima data ? !
Intrebare pusa pe acelasi ton glacial, imperativ cu care le vorbea angajatilor de la biroul condus de el si de fratele sau. Nu era de mirare ca toti se pierdeau in fata lui.
Incluzand-ma si pe mine.
Nu avea rost sa mint. De fapt putea fi mai rau.
-Nu stiu. Probabil cand am fost ultima data sa ma schimb.
-Asta fiind?!
-Cred ca cum trei zile.
Blestemata memorie, nu ma putusem uita si eu intr-un calendar?! Acum era prea tarziu.
Deschide gura sa vorbeasca, dar o tuse seaca, chinuita, ii intrerupe ceea ce probabil ar fi fost un sir de injuraturi.
O, da. Uitasem ca mai nou era si racit pentru ca vrusese neaparat sa iasa putin la aer.
Imi respinge mana cu care vreau sa ii aranjez perna sub cap.
-La dracu, inceteaza sa iti faci griji de cate ori clipesc ! Urasc chestia asta ! suiera el printre accese de tuse.
Dumnezeule, este orice mai putin un pacient comod. Comod ?! Era imposibil! Aproape ca il prefer adormit, macar asa pare impacat.
Macar nu se consuma atat.
In sfarsit isi revine si isi lasa capul pe spate, inchizand ochii. Parul negru, rebel, ii aluneca pe ochi si ii acopera obrazul drept. Incerc sa il dau la o parte si o data in plus ma opreste, dar oboseala si efectul somniferului devin tot mai vizibile.
-Suna-l pe Itachi ! imi ordona el.
Stiu ca nu are rost sa ma cert si pun mana pe telefonul mobil care zace undeva la capatul patului. La inceput, Sasuke insistase sa raspunda la absolut toate telefoanele pe care le primea, ba chiar isi luase si laptopul si lucra aproape cu aceasi febrilitate ca atunci cand inca se ducea la birou.
Intre timp, multe se schimbasera. Nu imi aminteam cand vorbise ultima data la telefon.
De laptop nici vorba.
-Dupa ce il prinzi, da-mi-l mie.
Akiko a terminat de pregatit injectia si asteapta sa vada deznodamantul. Desi nu pare sa isi faca iluzii referitor la motivul pentru care isi face Sasuke griji de sanatatea mea (ultima data cand il intrebase ii spusese ca nu ar putea veni la inmormantare in starea in care era !), este vizibil multumita ca ma pusese sa il sun pe Itachi.
La dracu cu ei amandoi. Nu vreau sa plec de aici.
Cu degetele tremurand de furie, dar fara sa am curajul sa protestez, formez numarul lui Itachi. Dupa primele trei apeluri, incep sa imi fac sperante ca nu va raspunde nimeni, dar aproape imediat aud vocea placuta, familiara, a fratelui lui Sasuke.
-Neata, Sakura, tu esti ?
-Da, eu sunt. Neata, Itachi ! raspund eu, intr-un fel incantata ca nu poate sa vada lipsa de entuziasm.
Nu se presupunea ca ar trebui sa posed asa ceva.
-S-a intamplat ceva ? Sasuke e bine ?!
Incearca sa isi ascunda ingrijorarea, dar vocea il tradeaza din plin.
-Este in ordine, Itachi. De fapt vrea sa vorbeasca cu tine.
Privirea nerabdatoare a lui Sasuke parca ma arde. Fara sa mai astept raspunsul lui Itachi, ii intind telefonul.
-Hey, ce faci, batrane ?! il intreaba el.
Urasc sa il vad cum se preface ca totul este OK. Urasc.
Nu aud raspunsul lui Itachi, dar probabil ca il intreaba ceva, pentru ca Sasuke clatina din cap a nemultumire.
-Nu stiu. Chiar nu am idee. Asculta, tu ai timp sa treci astazi pe la spital?
Doamne, fa sa nu aiba. Te rog, fa sa nu aiba ! Nu vreau sa plec de langa el.
O data in plus, Itachi ma dezamageste.
-Excelent. A, nu, eu sunt...bine. Pe cat de bine pot fi tinand cont de situatia prezenta. Vreau doar sa o iei la tine pe Sakura si sa te asiguri ca se odihneste si mananca ceva. Nu de alta, dar chiar nu vreau sa moara inaintea mea.
Un ras scurt, dar amar imi da de inteles ca Itachi il apostrofase usturator.
-Bine, fie cum spui tu. A, nu, probabil eu o sa... dorm cand o sa vii tu, dar nu iti fa probleme de mine, simte-te ca acasa.
Chiar nu se putea abtine ?!
-Pai daca tot intrebi, niste tigari ar fi binevenite... Atunci de ce mai intrebi ?!
Din nou pauza, apoi Sasuke zambeste. Era vechiul lui zambet.
Superior, incantat de sine. Increzator.
-Sa inteleg ca aveti nevoie de mine, eh ?! Asta e, fratioare, spune-le ca am plecat...in vacanta. Sincer, pachetul de actiuni de la StarMax poate sa mai astepte. Si la fel si procesul lui Oro. Nu are decat sa te numeasca pe tine, pana la urma...chiar daca nu esti la fel de bun ca mine, esti suficient de bun pentru ei. Si suntem frati, deci ramane un Uchiha care sa ii reprezinte.
Se opreste si asculta raspunsul, apoi chicoteste infundat.
-Spune-i lui Naruto ca nu a mai venit de mult. Oh, a trecut ieri ?
Se uita catre mine.
Intrebator si acuzator in acelasi timp. Cum poate exprima atatea numai din priviri ?
-Inteleg. Bine atunci. Stai linistit, nu plec nicaieri. Ne mai auzim !
Inchide si imi intinde telefonul, apoi se intoarce catre Akiko, care da semne de nerabdare, cu seringa in mana.
-Gata, acum iti apartin, ofteaza el si isi ridica singur maneca, dezvelindu-si bratul stang, plin de urme de intepaturi.
Ca si alti pacienti bogati, refuzase categoric sa poarte imbracaminte de spital si tinea mortis sa fie in permanenta perfect prezentabil. Chiar daca asta presupunea un efort in plus pentru el.
Intorc capul ca sa nu vad acul care ii intra sub piele. Ce prostie !  Nici acum, dupa atata timp nu ma obisnuisem, mai ales ca ii placea sa ma tortureze strambandu-se ori de cate ori i se facea injectie si se intampla sa ma uit spre el.
Nici acum nu pierde ocazia si ma strange usor de mana. Probabil este ceva mai binedispus daca isi permite luxul de a ma tachina.
Binedispus ca scapa de mine si ma paseaza in grija lui Itachi.
Ma uit la el, admirandu-l in tacere, dorind sa imi intiparesc in memorie fiecare trasatura a chipului sau frumos, asa cum sta acum, cu privirea in tavan, evitand orice contact vizual. Nu stiu cat timp raman asa, incremenita pe marginea patului, fara sa spun o vorba. Cand ma dezmeticesc, sunt singura in camera iar ochii lui sunt inchisi.
Si nu ma mai strange de mana.
Te rog, nu muri ! Te rog, fa o minune si ramai cu mine. Te rog ! Te rog.

va urma


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Super calumea , te pricepi pe bune  .DEabea stept sa vad ce face Sakura cand vine sa o ia !Se pare ca aici sunt aduli . Uou , si itachi e frate bun acum ) E chiar mijto , ai facut ce eu nu am putut sa fac ca si un jurnal !Sau ...nu m-am exprimat bine , ca pov sa nu existe si totusi pov sa fie un personaj!Sti u  Imi place la nebunie  

_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
ati multumesc crazy_angel pentru posturi iar acum continuare:
Capitolul 2 – Pe vremea cand nu te cunosteam ...

A existat vreodata o astfel de vreme ?! Pentru ca acum, oricat ma uit in urma am senzatia ca te regasesc in fiecare gand, in fiecare vis, in fiecare soapta.
Ai fost visul si idealul meu. Cu tine a inceput totul.
Si cu tine se va termina.

Numele meu este Haruno Sakura.
Odata, intr-o epoca imemoriala, aveam 14 ani si un pic si reusisem sa intru prima pe lista la cel mai bun liceu din Konoha.
Ma rog, aproape prima.
Deasupra mea era un nume cunoscut.
Foarte cunoscut.
Uchiha Sasuke.
Iubirea mea din copilarie. Si odrasla marelui avocat Fugaku Uchiha.
Ingrozitor de bogat.
Si de frumos, as putea adauga. Si inteligent, curajos, perfectionist...Ce mai, baiatul perfect.
Din pacate aici vine trasatura negativa. Intotdeauna trebuie sa existe si asa ceva, nu ? Doar viata nu este si nu va fi niciodata o poveste cu zane.
Sasuke cel Perfect mai era si arogant, nepasator, badaran mai tot timpul si foarte constient de propria valoare. Mult prea constient daca e sa ma intrebati pe mine.
Trebuie sa spun ca nu il mai vazusem inca din copilarie.
Pe vremea aceea locuia impreuna cu parintii si cu fratele mai mare, Itachi, intr-o vila nu departe de mine si ocazional ne intalneam.
Ocazional pe naiba.
In realitate ajunsesem sa ii pandesc fiecare miscare. Nu stiu de ce imi era atat de drag sa il vad. Poate undeva, in sufletul meu de copil simtisem ce rol covarsitor avea sa joace in viata mea. Sau poate eram de pe atunci indragostita de el. Nu as putea sa spun, dar cert e ca il urmam ca o umbra.
O umbra pe care niciodata nu a bagat-o in seama.
Cred ca implinisem 6 ani cand familia Uchiha si-a vandut casa si s-a mutat in centru, rapindu-mi astfel una dintre micile placeri ale vietii: intalnirile cu Sasuke.
Credeti ca nu l-am cautat? Oh, ba da, am facut tot posibilul. Doar ca zona in care se mutasera era una de maxima securitate si intrarea pe aleile unde se aflau vilele era pazita zi si noapte. Atunci nu intelegeam ce se intamplase.
Acum stiu si imi doresc sa fi ramas ignoranta.
De ce a preferat sa dea la liceul din oras si nu s-a dus la Tokyo sau sau nu si-a luat un profesor privat a ramas si in ziua de azi un mister. Cert e ca daduse examenul si avea calificative maxime la absolut toate probele.
Cum am mai spus, un adevarat geniu, nu?
M-am uitat indelung la numele lui, incercand sa aduc la suprafata din praful timpului, chipul copilului dupa care ma uitasem de atatea ori. Cu toate ca nu am reusit intru totul, inima a inceput sa imi bata din ce in ce mai puternic si un roi de fluturasi si-au luat zborul in stomacul meu.
-Sakura, te misti odata ?! Ce ai incremenit acolo ?!
-Imediat ! am strigat eu, si dupa o ultima privire asupra listelor am alergat catre cea care ma strigase.
Yamanaka Ino. Blonda, inalta, cu ochi albastri, migdalati si cu un corp de fotomodel. Tipul de fata dupa care s-ar uita orice baiat.
Prietena mea cea mai buna, ca tot veni vorba.
-Am picat in aceeasi clasa, asa-i?! m-a intrebat ea cand m-am apropiat. Nu avusese curajul sa se uite la liste si acum imi cerceta ingrijorata fata.
Am aprobat din cap si imediat Ino mi-a sarit in brate, razand si plangand de fericire in acelasi timp.
Ochii ei albastri, surazatori, oglindind cerul. Entuziasmul ei, incantarea de a fi reusit sa ramanem impreuna in liceu.
Toate astea in contrast cu lipsa mea brusca de interes si cu sentimentul meu crescand de vinovatie.
Mersesem la Konoha Heights special pentru a fi in clasa cu Ino. Optaseram impreuna pentru profilul de Stiinte Juridice, desi nu stiam bine despre ce e vorba si nu aveam nici o inclinatie pentru asta.
Totul pentru a fi impreuna. Confidente. Surori de suflet. Prietene.
Iar acum eu, tradatoarea, nu ma puteam bucura de victoria noastra cu gandul la un simplu nume scris pe o lista de pe fereastra liceului.
Un nume ? Nu...era mai mult decat atat. Ceea ce vazusem erau doar litere, dar puse laolalta formau mai mult decat un nume... Desemnau o persoana, imi evocau in minte o amintire, o senzatie, un sentiment chiar.
Cand m-am dezmeticit, ochii lui Ino ma cercetau cu o oarecare ingrijorare, asa ca am incercat sa imi alung din minte orice gand strain si i-am intors imbratisarea.
-Promiti ca vom ramane mereu prietene? am intrebat-o la despartire.
-Promit! a raspuns ea ridicand solemn o mana in aer, apoi a inceput sa alerge catre casa sa le dea parintilor vestea.
Uitandu-ma in urma ei am simtit o usoara neliniste si cumva am stiut ca asta nu se va intampla. Si toata lumina magica a acelei zile s-a risipit ca prin farmec.
Pana in acel moment, Ino fusese singura mea prietena si confidenta. Si nu va imaginati ce inseamna asta pentru cineva care a crescut fara mama.
Trebuie sa va spun ca parintii mei divortasera inca de cand implinisem eu cinci ani, iar mama se recasatorise cu un milionar american, impreuna cu care plecase in State. Tata, inca indragostit de ea, nu incercase niciodata sa isi gaseasca pe cineva, asa ca isi concentrase toata afectiunea asupra unicului copil. Asa ca, Dumnezeule, ce tata protector aveam !
Atat de protector incat imi venea sa urlu.
Nu imi amintesc sa fi trait nici o vara atat de lunga ca aceea dintre sfarsitul scolii generale si inceputul liceului. Parea ca timpul isi incetase curgerea si niciodata nu voi mai auzi clopotelul sunand de intrare.
Nu e de mirare asadar ca in dimineata dinaintea primei zile de liceu m-am trezit cu noaptea in cap si am pierdut cel putin trei ore in fata oglinzii, incercand orice truc pentru a-mi ascunde macar partial fruntea putin cam inalta sau pentru a-mi scoate cumva in evidenta sanii micuti, de copil.
Citisem undeva ca baietilor le plac femeile cu sanii mai mari, si se vede treaba ca bagasem bine la cap.
Cat despre partea cu fruntea...era doar un vechi complex al meu.
Complex accentuat de rautatea catorva prieteni de joaca.
Cand m-a vazut tata impopotonata cu o fundita rosie, ridicola, si purtand pe sub uniforma sutienul mamei captusit din belsug cu vata, mai sa faca atac de cord.
-Cum ti se pare ?! am intrebat, invartindu-ma in jurul axei, pesemne foarte incantata de noua mea imagine.
-Nu stiu EXACT ce anume ti-ai facut, dar cert e ca ai sa te schimbi imediat. Si scapa de sutienul ala ridicol !
-Dar...tata !
-ACUM !
A iesit din camera trantind usa. Nu il vazusem prea des atat de furios. M-am intrebat daca era asa din cauza ca era sutienul mamei sau din cauza ca eu incepeam sa am asemenea preocupari.
Dupa ce am bocit zdravan, in cel mai adolescentin mod posibil, am hotarat ca probabil Sasuke al meu era mult prea inteligent ca sa tina cont de fleacuri cum ar fi inaltimea fruntii sau dimensiunile sanilor si, Slava Domnului, am renuntat la accesoriile cu pricina. Chiar si asa, am continuat sa fiu foarte nefericita si am suspinat de zor in timp ce tata ma ducea la scoala bombanind pe sub mustata.
Acum inteleg cat de greu era pentru el, ca singur parinte al unei fete dificile, aflate pe deasupra si la o varsta critica.
Dar, fireste, acum nu mai sunt adolescenta.
Supararea mi-a trecut imediat ce am trecut de poarta liceului. Eram prea ocupata sa il caut cu privirea pe baiatul viselor mele. Oare aveam sa il recunosc ?! Pana la urma trecusera aproape 8 ani de cand il vazusem ultima data.
Nu mi-a fost necesar mai mult de 10 minute pentru a-l descoperi, pentru ca pur si simplu persoana lui ma atragea ca un magnet.
Va urma--------------------------------------------------------------------------------

nu stiu daca voi mai continua deoarece se pare ca la nimeni nui place povestea mea


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Te dau injudecata , daca nu contiui !Pe bune , te dau in judecata , zi numele si adresa si o sun pe avocataaaaaa!!!!!!!!!Sia r trebui sa te dau si ca scri prea mijto!!!Cred ca ai numai 10 la conpuneri  Succes in continuare si te rog mai scrie  plzplz Ca mie imi place , mancar ai un fan ,s i mai ai fani insa nu posteaza , ca la mine ...citesc insa nu comenteaza.....

_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
chiar imi pare rau crazy_angel dar nu pot continua.am pre mult de scris  de invatat cu scoala asa ca nu pre pot sa mai continui povestea.dar cand o sa am timp iti promit ca am sa pun continuarea.

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
se pare ca pot sa continui povestea.
Poavestea mea are trei parti distincte.
1. Perioada liceului - care se termina cu balul de absolvire.
2. Facultatea - care se termina cu plecarea lui Sasuke la specializare in strainatate
3. Perioada de dupa revenirea lui in Japonia, si care dureaza pana la momentul in care ajung la partea cu spitalul.

So, continui cu perioada liceului...

Orice comentarii, aprecieri, critici sunt binevenite si in functie de ele voi updata mai des sau mai rar.

Aceasta prima parte este ceea ce AM UITAT SA POSTEZ PRIMA DATA!!!!!

La fel si pe alte cateva zeci de fete care se uitau la el cu gurile cascate.
Rivalele mele – cum m-am grabit sa le cataloghez.
Un ras cristalin, muzical, mi-a atras atentia. In centrul grupului de admiratoare, o figura cunoscuta.
Par blond, prins intr-o coada la spate, ochi albastri, minunati, miscari gratioase, de lebada. Inconfundabila, populara, admirata de toate adolescentele si in egala masura invidiata.
La dracu...Ino. Oh, nu, nu putea fi adevarat. Nu ii placea si ei de el, imposibil...Nu avea de unde sa il stie. Nu il vazuse niciodata inainte!
Hotarat lucru, incepeam sa fiu paranoica.
Revino-ti, Sakura! Fata careia i-ai vorbit de el o vara intreaga nu ti-ar face asa ceva!...Nu, nici intr-o mie de ani!
Ce prostuta eram, nu ?
Vreme de o clipa, ne-am privit in ochi si am simtit-o straina, indepartandu-se de mine cu fiecare bataie a inimii. Un nod dureros a urcat usor din piept catre gat, amenintand sa ma sufoce.
Am intors capul. Era mai usor sa pretind ca nu am observat nimic. Sa ignor. Sa sper ca totul se va rezolva de la sine.
Am aruncat o privire grabita catre tata, care inca ma tinea de mana. Ce obicei prost!! Toti parintii isi lasasera odraslele libere, numai eu paream legata de tatal meu prin invizibilul codon ombilical care in mod normal nu poate uni decat o mama de copilul sau.
Norocul vietii mele, tata s-a oprit sa vorbeasca cu mama lui Ino, o doamna la vreo 32 de ani aproape la fel de frumoasa ca si fiica ei.
Atat imi trebuia!
Ca din intamplare, mi-am tras mana dintr-a lui si mi-am indreptat intreaga atentie asupra lui Uchiha Sasuke. Eram constienta ca ma holbez, dar nu puteam efectiv sa ma zmulg din admiratie.
La vremea aceea, Sasuke era fara indoiala cel mai frumos baiat din cati imi fusese dat sa intalnesc...
...ori sa vad la televizor, in reviste sau pe strada.
Probabil semana cu mama sa, Mikoto Uchiha, o femeie din inalta societate celebra pentru infatisarea ei de-a dreptul naucitoare. Chiar si cand am avut onoarea sa o cunosc, desi trecuse binisor de 40 de ani, era in continuare extraordinara.
Dar sa revenim la el, la Sasuke.
Cand l-am vazut atunci, in curtea liceului, statea rezemat de singurul pom din zona si ii cerceta pe toti cei din jur cu un aer complet nepasator. Un suras ironic, arogant, ii aparea din timp in timp in coltul gurii.
Nu se identifica deloc cu cei din jur. Zambetul lui superior, aerul distant, raceala evidenta pusesera o bariera intre el si tot restul lumii.
Oh, de cate ori aveam sa vad acest zambet in anii ce au urmat ! Aveam sa ajung dependenta de el, asa cum o narcomana este dependenta de seringa cu drog. Nu ma interesa ca asta nu prevestea nimic bun. Inca de la inceput am fost dispusa sa il accept asa cum era, cu calitati si defecte. Nu il vroiam perfect, il vroiam pe el, asa cum era.
Si indiferent ce pret as fi platit pentru asta.
« INCHIDE GURA, SAKURA ! »
Vocea interioara, fireste. Ca aproape orice persoana foarte timida, imi « creasem » un alter ego puternic, care din cand in cand spunea tot ceea ce eu nu as fi avut niciodata curajul. Sau imi arunca cate o pastila incarcata de autoironie, asa cum era cazul si in momentul de fata.
Si ca orice voce interioara, de cele mai multe ori avea dreptate.
M-am grabit sa inchid gura si am vrut sa ma intoc catre tata cand am simtit privirea lui oprita asupra mea si inima a inceput sa-mi bata nebuneste. Un val de caldura s-a urcat din piept catre obraji si am simtit cum ma inrosesc puternic.
Incurcata ca un copil prins asupra faptului am incercat sa evit sa il privesc. Dorinta de a-l vedea a fost insa mai puternica decat orice altceva si m-am uitat catre el. 
Pentru o singura clipa binecuvantata privirile mele le-au intalnit pe ale lui si ca prin miracol timpul s-a oprit din loc. Chiar si de la distanta aia ii puteam vedea culoarea intunecata a ochilor.
Si surpriza din ei, as putea adauga.
Pentru ca stiu, si am stiut din prima clipa ca ma recunoscuse si el si genunchii mi s-au inmuiat brusc. Atat de rau incat sunt sigura ca nu as fi putut sa fac un pas, nici daca viata mea ar fi depins de asta.
Vino la mine, zi-mi ceva, arata-mi ca m-ai recunoscut !
Fireste, nu a fost cazul. Dupa cateva clipe, si-a mutat indiferent privirea spre un tanar care se apropiase de el. Noul venit era un blond destul de scund si mi s-a parut total neinteresant. Dupa toate aparentele ii ceruse o tigara si l-am vazut pe idolul meu intinzandu-i in sila tot pachetul.
Am mijit ochii sa vad marca.
Poate daca aveam un binoclu as fi reusit, dar asa am ramas doar cu intentia.
De ce ma interesau asemenea amanunte ? Pentru ca ma interesa tot ceea ce avea o cat de mica legatura cu el, fireste !
Ar fi trebuit sa inteleg inca de de atunci ca eram pierduta.
Ar fi trebuit, da, dar nu am facut-o.
Si chiar daca o faceam, nu sunt prea sigura ca m-ar fi interesat. Nu il vedeam decat pe el, si am facut greseala sa il implic in toate visele mele, sa imi leg de el toate sperantele, toate idealurile. Ce vorbesc ?...
El era idealul meu.
Singurul ideal pe care l-am mai avut de atunci inainte.

A fost destin sau simpla coincidenta faptul ca am ajuns in aceeasi clasa cu el ?
Judecand la rece, probabil profilul ales si mediile apropiate au avut rolul lor, dar daca iau in considerare tot ceea ce a urmat, nu se poate ca soarta sa nu fi avut si ea un cuvant de spus.
Din nefericire, in aceeasi clasa a picat si Ino, si acest fapt nu a facut decat sa grabeasca sfarsitul unei prietenii ce dura de vreo 10 ani. Eu am fost cea care i-a pus capat, atunci cand nu am putut suporta privirile sugestive pe care i le tot arunca lui Sasuke. Sasuke al meu, asa cum de altfel m-am si grabit sa ii precizez. Iar faptul ca m-a luat in ras nu a facut decat sa inrautateasca lucrurile.
-Trebuie sa alegi intre prietenia noastra si Uchiha Sasuke !
Evident, eram egoista, dar EU il vazusem prima. Eu il iubisem inca din copilarie, nu ea.
Vorbele mele nu au facut decat sa o enerveze pe Ino. Se stia mult mai frumoasa decat mine, asa ca m-a privit sfidator si mi-a aruncat manusa.
-Asa pui problema?! Prea bine, in cazul acesta alegerea este facuta! Din clipa asta suntem rivale, Haruno!
Asadar, pana la urma, Ino m-a tradat...In jurmalul meu de atunci am mai adaugat o maxima cu valoare indubitabila de adevar.
“Ino este si va rame pentru totdeauna o tradatoare”.
Nu ma inselam prea mult.
Fireste, din momentul acela, a facut totul sa se apropie de el, spre marea mea iritare.
Nu ca el ar fi remarcat-o, oh, nu. Sasuke nu remarca nimic din ceea ce faceam noi, muritorii de rand.
Din contra.
Chiar si asa, acest lucru nu facea decat sa il ridice si mai mult in ochii nostri. Inainte sa fi ajuns la jumatatea anului, devenise deja idolul tuturor fetelor din liceu si tinta invidiei tuturor reprezentantilor sexului masculin.



Dirigintele nostru din liceu se numea Iruka-sensei, un om foarte amabil si prea putin autoritar. Profesor de psihologia dreptului.
Va imaginati o materie mai inutila si plictisitoare? Eu una...NU.
Pe de alta parte, nu cred sa fi fost cu mult mai in varsta decat noi, ceea ce ii ingreuna vizibil misiunea de diriginte. 
Cu totul altfel stateau lucrurile cu Kakashi-sensei. Desi acesta ca nu facea nimic special in acest sens, la orele lui incremeneam cu totii. Persoana lui parca degaja un soi de autoritate inexplicabila.
Un par usor grizonat, vesnic ciufulit incadra o figura placuta, inteligenta, cu ochi vii, patrunzatori. Chiar si la varsta lui – si cred ca avea vreo 30 de ani la momentul acela – era deosebit de atragator. Si extraordinar de inteligent.
Trebuie spus ca acesta nu era profesor de liceu. In fapt, preda dreptul penal la facultate, dar ocazional ne invrednicea si pe noi cu prezenta sa.
Care prezenta probabil ar fi fost mult mai placuta daca nu ne aducea si niste hartii incarcate cu probleme practice, fiecare avand minim 30 de randuri. Era imposibil sa intelegi ceva, de fapt nici nu ajungeai la jumatatea problemei si uitai de unde incepusei.
Spre frustrarea lui Sasuke, Kakashi-sensei facea mai mult decat sa ne bage in ceata : refuza sa pice in admiratie ori de cate ori elevul-minune termina in primele 10 minute ceea ce se presupunea a fi o problema de nivel universitar.
Cu care restul clasei se chinuia o vesnicie, fireste.
Logic. Nu toti aveam tatii avocati, si cu siguranta nu toti aveam abilitatea lui extraordinara de a intelege totul de la prima vedere. Parea ca se nascuse pentru asta.
La polul opus se situa baiatul blond pe care il reperasem in prima zi, cel care ii ceruse pachetul de tigari.
Sherman's Classic, dupa cum nu intarzaiasem sa aflu.
Cred ca puteam sa fac o lista cu toate lucrurile care ii placeau sau pe care le detesta, chiar daca era foarte greu sa iti dai seama !
Pe baiatul cu pricina il chema Uzumaki Naruto si, ei bine, provenea dintr-un orfelinat, lucru de care cred ca era aproape mandru. Poate asupra lui ar fi trebuit sa imi opresc privirile, dar ce vrei, mie imi trebuia cineva mai stilat, mai inteligent, mai cool. Mie imi trebuia Sasuke si nimeni in afara lui nu exista. Era ca o boala obsesia asta a mea pentru el. O boala nespus de dulce si pe care o acceptam cu bratele deschise.
E uimitor cum indiferent ce vreau sa va spun ajung invariabil sa ma intorc la el.
Sa incercam din nou.
Asadar...
« SAKURA, INCEARCA SA TE CONCENTREZI ! »
Vorbeam asadar despre Naruto.
Poate si din cauza ca inca de la inceput am comparat pe toti baietii care aveau ghinionul sa imi apara in cale cu obiectul admiratiei mele, (care avea intotdeauna castig de cauza) dar a trebuit sa treaca o vreme indelungata pana sa ajung sa pretuiesc firea deschisa, lipsita de prefacatorie a lui Naruto. Presupun ca fiecare clasa isi are un idol si un bufon. Cam asta era diferenta dintre ei in acea perioada in care ne-am cunoscut. Daca Sasuke era cel mai bun la toate orele, si asta fara nici cel mai mic efort, (ba chiar si fara cel mai mic entuziasm) Naruto era de fiecare data cel care starnea hohotele de ras prin greselile prostesti pe care le facea la tot pasul. Chiar si asa, veselia lui, increderea ca intr-o zi va ajunge cel mai bun avocat din intreaga Japonie, entuziasmul coplesitor, energia inepuizabila cu care se ridica dupa fiecare esec erau de admirat.
De ce nu am vazut asta atunci ?...
Poate intr-o lume mai buna, in care Sasuke nu ar fi existat...
Nu, cum pot macar gandi asa ceva?! O lume intreaga ar fi lipsita de sens daca el nu ar mai face parte din ea.
O lume intreaga va inceta sa existe atunci cand inima lui va refuza sa mai bata.
Inca din primele saptamani mi-a devenit clar ca Naruto ma placea la nebunie. Si cum era sa nu vad asta, cand nu avea nici o problema in a-mi declara iubirea ori de cate ori avea ocazia ?!
-Sakura-chan !! Nu vrei sa vii cu mine in oras ?! Iti fac cinste cu un ramen ! striga el ori de cate ori ma vedea.
Fireste, de cele mai multe ori il refuzam, prea ocupata sa imi petrec orele cufundata in visare.
Cred ca eram pe la jumatatea celui de-al doilea semestru cand lui Iruka-sensei, i-a venit ideea sa ne schimbe locurile in banci.
-Yamanaka Ino, Haruno Sakura... O multime de profesori s-au plans de voi. Cel mai bine ar fi sa va schimb locurile in banca.
Ma pregatisem sa protestez energic, desi nu mai mai intelegeam cu Ino de ceva timp, cand am auzit continuarea :
-Sakura, tu vei sta de acum inainte cu Sasuke.
Orice protest mi-a murit pe buze, si sub privirile furibunde ale fetelor din jur mi-am strans lucrurile si am facut cei cativa pasi care ma desparteau de noua mea banca.
Banca lui.
Cand m-am asezat, am avut senzatia ca s-a uitat o clipa la mine. Eram sigura ca sunt rsie la fata si nu am indraznit sa ridic privirile.
De fapt, nu aveam nici macar curajul sa respir in prezenta lui. Inima imi batea si asa mult prea puternic.
Atat de puternic incat aveam tot timpul impresia ca poate sa o auda.
Am ramas asadar incremenita, cu mainile impreunate in poala si cu ochii fixati pe chipul blajin al dirigintelui, care nu banuia nici pe departe furtuna pe care o starnise initiativa lui. Nu vroiam sa ma misc in nici un fel, ca sa nu intalnesc nici privirile veninoase ale colegelor si nici pe ale lui.
Mai ales pe ale lui.
Dupa cateva minute buna, m-am uitat spre el cu coada ochiului si am observat ca isi nota de zor pe un caiet – in mod evident nimic legat de scoala. Nu a incercat sa se fereasca de mine, de fapt nici macar nu a parut sa ma observe.
-Hei, de ce nu stau EU cu Sasuke-kun ?! Iruka-sensei, asta trebuie sa fie o greseala, eu sunt cea mai potrivita sa stau langa el !
Fusese Ino cea care vorbise si i-am aruncat cea mai ucigasa privire de care eram in stare. Aproape ca m-am mirat ca a ramas in picioare dupa asta.
Mori, scorpie tradatoare, mori !
Toate vocile care vorbisera pana mai inainte amutisera. Pana si Iruka-sensei se uita stupefiat la noi cum ne paruiam din priviri. Aproape ca se auzea musca.
-Asta este cel mai stupid lucru pe care l-am auzit vreodata !...
Sasuke !
Nu il vazusem cand isi inchisese caietul si acum o fixa pe Ino cu o privire plictisita. Bine ca macar nu se uita asa la mine !
-Ce te face sa crezi ca ai fi atat de...potrivita ? continua el.
Dispret, indiferenta... Furie mascata ?
As fi vrut eu.
Aproape mi se facuse mila de Ino. Renuntase complet sa ma mai infrunte si arata de parca mai avea pana sa izbucneasca in lacrimi. Fara indoiala in locul ei as fi facut-o de mult.
« NU INDRAZNI SA FACI PE MILOASA ! IUBIREA ADEVARATA CASTIGA ! »
Oh, da. Vocea interioara. Nu o mai auzisem de mult, aproape ii simteam lipsa.
Si totusi... Victoria mea asupra rivalei nu avea sa dureze atat de mult cum as fi sperat.
-Pana la urma, decizia va apartine. Imi e indiferent daca stau cu Yamanaka sau cu Haruno !
De data asta, ochii lui se oprisera asupra mea si ma fixau cu incapatanare. Reci, aroganti, sfasietor de indiferenti.
Mi-am muscat buzele, incercand sa nu plang si l-am auzit pe Iruka-sensei punand lucrurile la punct.
-Foarte bine, Uchiha. Atunci veti ramane asa.
A ridicat din umeri si asa am ramas colegi de banca.
Nu stiu de ce, dar acum nu mi se mai parea o idee atat de grozava.
sper ca nu am scris prea mult.
maine voi scrie urmatorul capitol.


pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
acum voi scrie suplimentul.
Uitati si prima parte a capitolului 3.

Capitolul 3 – Cum am ajuns sa te iubesc ?...

Fara indoiala, in acei primi ani de liceu Sasuke era obiectul admiratiei – de fapt aproape al idolatriei - tuturor tinerelor din jurul lui. Mai mult, gurile rele spuneau ca si cateva profesoare se uitau lung dupa el, dar zvonurile astea nu s-au concretizat niciodata.
Eu, fireste, nu eram o exceptie.
Si totusi...
Una era sa il admiri de la distanta, de unde ii puteai ridica in voie un piedestal pe care temperamentul lui imposibil nu putea sa il darame, si alta era sa faci asta dupa ce incepeai sa il cunosti cat de cat.
Crezusem tot timpul ca Sasuke doar parea ingrozitor de nesuferit. Nici nu indraznisem vreodata sa imi imaginez ca asa era in realitate.
Si totusi, era foarte nesuferit si chiar mai mult decat atat.
Mult mai mult.
-Buna dimineata, Sasuke ! Ce zi minunata, nu crezi ? incepeam eu in timp ce zambeam si imi dadeam toata silinta sa fiu agreabila.
-Buna dimineata !
Rece, politicos, la obiect.
De asemenea plat, inexpresiv, automat.
Si fara sa isi ridice capul din cartea sau caietul din fata lui.
La atat s-au marginit conversatiile dintre noi in primele cateva saptamani. In restul timpului fie isi nota ceva pe caietul acela misterios pe care ajunsesem sa il urasc, fie se inchidea pur si simplu intr-o mutenie absoluta. Mutenie din care iesea numai ca sa isi dovedeasca superioritatea incontestabila la o materie sau alta.
Ma simteam umilita, lipsita de insemnatate. Si totusi, atat de necaracteristic mie, nu aveam puterea sa protestez in nici un fel.
Doar vocea mea interioara isi facea simtita uneori prezenta, cand plecam de la scoala cu ochii in lacrimi.
« TE TRATEAZA CA SI CAND NU AI EXISTA ! NU E DECAT UN TICALOS AROGANT, EGOCENTRIC SI LIPSIT DE ORICE FEL DE SENTIMENTE UMANE !! »
Unde imi era mandria ?! Daca ar fi fost vorba de oricine altcineva, mi-ar fi platit-o scump. Foarte scump.
Dar, spre marele meu ghinion, nu era oricine.
Era el.
Si asa cum il iubisem de la distanta inca din prima clipa, atunci cand nu il crezusem un ticalos cu sange rece, asa am continuat sa il iubesc si dupa ce am avut ocazia sa stau cu el in banca si sa il cunosc mai indeaproape. Indiferent ce facea el, indiferent cat se revolta vocea mea interioara, sentimentul acela continua sa existe, ba chiar sa creasca.
Dupa o vreme ajunsesem la convingerea ca nimic nu se va putea schimba vreodata intre noi. Ca Sasuke avea sa ramana mereu un ticalos arogant si indiferent, iar eu o adolescenta lipsita de mandrie si indragostita de el pana peste urechi.
Si totusi...
Era intr-o seara de iunie cand am hotarat impreuna cu Hinata sa facem ceva nebunesc, care sa ne scoata din monotonia de zi cu zi.
Bine, poate nu chiar impreuna cu ea, dar...
Cine era Hinata ?! Ah, da. Era sa uit. Cred ca nu am avut timp sa o prezint, asa-i ?
Ei bine, Hyuuga Hinata era o fata micuta, timida, putred de bogata si prietena mea cea mai buna de cand Ino se dovedise a fi o tradatoare de prima mana. Indragostita nebuneste de Naruto, care, fireste, nu avea nici cea mai vaga idee de sentimentele ei.
Acesta era de fapt motivul pentru care ma apropiasem de Hinata. Nu avea ochi decat pentru Naruto, asa ca nu exista pericolul sa ma tradeze, asa cum facuse...cealalta.

In seara aceea tatal meu ramasese la Tokyo pentru o intalnire « de afaceri ». Tata era medic pediatru, deci nu tocmai genul de afacerist al zilelor moderne, dar ii placea sa dea impresia ca se ocupa de treburi extrem de importante. Avea senzatia ca in felul acesta imi putea distrage atentia de la vesnica noastra lipsa de bani si de toate cele. Iar eu, pentru a-i menaja susceptibilitatea, ma prefaceam ca nu observ nimic. Intr-un final glorios, fiecare dintre noi era multumit de sine insusi.
Motivand parintilor ei ca mie imi era urat sa stau singura, Hinata venise sa doarma la mine.
Draga de ea ! Isi adusese chiar si gentuta cu caietele de scoala !
Numai ca eu aveam alte planuri... Iar invatatul nu era printre ele.
Dupa vreo 10-15 minute de uitat la televizor, am intrebat-o asa... intamplator.
-Ce-ai zice daca am merge la o discoteca ?!
Deloc surprinsa, am vazut cum ochii bietei mele prietene s-au marit instantaneu, iar buza de jos a inceput sa ii tremure usor.
Semn rau.
Daca nu fac ceva, clar refuza.
-Am auzit ca Naruto-kun se duce des acolo !
Inca de pe atunci minteam frumos. Si nici macar nu luasem lectii.
-Na-Naruto-kun ?!
Fata rosie a Hinatei si modul in care isi frangea mainile ar fi trebuit sa imi trezeasca un sentiment oarecare de vinovatie. Fireste, nu era cazul. Imi doream prea mult.
M-am facut ca nu ii observ ezitarea si am tras-o de mana.
-Haide, daca vrem sa ajungem, ar trebui sa gasim ceva de imbracat ! 
Convinsa numai pe jumatate, Hinata m-a aprobat cu o jumatate de gura si ne-am dus direct la dulapul mamei.
Hei, nu eu vrusesem sa ii mai tin hainele acolo ! Daca era dupa mine, zburau de mult. Dar daca tata tot insistase sa le pastreze, de ce nu as fi profitat de ocazie ?!
Ce a iesit din asta va las sa apreciati singuri...
Luati doua bucati adolescente de 15 ani cu creierul plin de tot felul de fantasmagorii din filme si complet neobisnuite cu viata reala si un sifonier urias plin cu fel de fel de rochii potrivite pentru o femeie in toata firea. Pe care le mai ajustasem si eu pe ici pe colo, prin partile esentiale.
Unde mai pui ca ideile legate de marimea sanilor inca nu imi iesisera complet din cap.
Ne-a luat cel putin o ora sa ne costumam. Intr-un final, aratam amandoua atat de usurele incat si acum rosesc cand imi aduc aminte.
Eh, macar daca atunci as fi crezut una ca asta !
Putin sclipici aruncat aiurea prin parul meu roscat si un ruj prea aprins imi desavarsisera metamorfoza dintr-o adolescenta draguta in ceea ce credeam eu a fi o femeie fatala.
-Nu crezi ca am exagerat...putin ?!
Hinata se fardase mult mai discret decat mine, si ca de obicei tot ea juca rolul vocii ratiunii. Care mie imi lipsea complet in seara respectiva.
O seara pe care nu aveam sa o uit prea curand.
-Crezi ?! Nu ai vazut niciodata cum arata tipele alea de prin discoteci ? Ai vrea sa arati ca strabunica-ta ?! Crezi ca Naruto s-ar uita la una care nu are curajul sa arate ca o femeie ?!
Sarmana Hinata cand auzea de Naruto nu mai avea nevoie de nimic altceva.
-Daca spui tu ca el m-ar placea mai mult asa....
Nu stiam de nici un fel ce fete ii placeau lui Naruto – in afara de mine – dar am dat hotarata din cap.
Hotarat lucru, imi pierdusem orice urma de bun simt.
Si de decenta...ca tot veni vorba.
Am iesit din casa tinandu-ne de mana si am dat nas in nas cu Kiba.
Coleg de clasa cu noi, intamplarea facea ca statea la cateva case mai sus si din cand in cand ne vizita pe mine sau pe Hinata si incerc sa ne convinga sa mai iesim din casa. Poate ar fi avut mai mult succes daca nu ar fi umblat peste tot insotit de un catelus mic si alb. Akamaru. Simpatic, de altfel, dar...totusi.
Mai mult, Kiba mai avea un obicei ciudat : acela de a umbla in permanenta infofolit de parca auzise ca se apropie vreo noua glaciatiune.
Iar noi, dupa cum poate ca am precizat, eram in luna iunie...
Probabil si acum venise tot ca sa ne cheme in oras, nu stiu. Cert e ca in momentul in care a dat cu ochii de noi si-a uitat orice idee. Se uita atat de lung la noi incat pentru o clipa m-am intrebat daca ne recunoscuse sau nu.
Cand in sfarsit a reusit sa vorbeasca, admiratia din vocea lui mi-a intarit mai presus de orice ratiune convingerea ca aratam incredibil.
-Wow ! Unde va duceti imbracate asa ?!
Spre mirarea mea, Akamaru nu se vedea nicaieri. Totul era bine.
-La discoteca, doar e sambata seara ! am raspuns ridicand din umeri ca si cum asta ar fi fost de la sine inteles.
De parca nu era prima data cand faceam asa ceva.
-Si...va duceti singure ?!
-Ai vrea sa vii cu noi ?!
-De ce nu ?! Macar in felul asta nu sunteti in pericol. Sunt fel de fel de indivizi acolo.
-Asa ma gandeam si eu.
Uhhh ! Cu prima ocazie sa imi amintesc sa o strang de gat pe fricoasa de Hinata !
Aproape imediat au inceput o discutie nesfarsita despre ultima ora tinuta de Kakashi. Dumnezeule, ce se potriveau ! De ce oare mai statea Hinata cu gandul la neghiobul de Naruto ?!
Eu ma gasisem sa pun asemenea probleme delicate !
Rade ciob...

Nu stiu ce avusesem eu in cap cand ma gandisem la discoteca, dar cu siguranta nu acelasi lucru pe care il avusese Kiba. Daca m-ati intreba acum as spune ca probabil bietul baiat se luase dupa vestimentatia noastra ridicola cand alesese locul. In momentul acela insa eram de-a dreptul furioasa.
Nu numai ca parea mai mult o carciuma decat clubul select pe care mi-l imaginasem eu, dar mai era si suficient fum de tigara cat sa asfixiezi jumatate din locuitorii planetei. Iar muzica urla atat de tare incat am avut senzatia ridicola ca nu am cum sa scap de acolo cu timpanele intregi.
-Sa mergem ! am strigat din toate puterile catre Kiba si m-am indreptat catre iesire. Abia pe scari am observat ca nici el, nici Hinata nu venisera cu mine. Cu pumnii stransi de furie m-am intors pe calcaie si m-am napustit in sus pe scari, ciocnindu-ma violent de cineva care venea din partea opusa.
-Nu vezi pe unde...am inceput eu, frecandu-mi barbia, cand i-am intalnit privirea si am amutit.
Sasuke.
Sasuke.
Sasuke ?!
astai doar suplimentul.maine voi scrie altceva.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
E exact ca un jurnal ! FfFFFF MIJTO !
E ineresant ! ma gandesc sa ma apuc sa scriu un jurnal  f frumos . Si partea cu ntanirea la discoteca uau buna idee.Totule perfect fara greseli gramaticale sau de exprimare !
LOVE IT


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
continuarea.am promis ca e azi,asa ca sa pornim.
"La vederea lui am ametit violent si daca nu ma prindea de brat probabil m-as fi rostogolit pe scari. Pentru un scurt moment privirile ni s-au intalnit si o stare subita de voma s-a adaugat pe loc ametelii. Era ultima persoana pe care ma asteptasem sa o intalnesc in locul acela infect. Era imbracat in blugi si cu o camasa alba, deschisa la primii doi nasturi. Chiar si asa, arata la fel de aristrocratic ca intotdeauna.
Ceva era totusi diferit.
Modul in care ma privea.
Dispret. Furie ?... Dispret, cu siguranta.
Parca pentru a accentua efectul privirii sale, m-a strans si mai rau de brat si m-a fortat sa urc impreuna cu el ultimele cateva trepte, apoi m-a impins putin ca sa se uite mai bine la mine.
Dar nu pentru ca i-ar fi placut ce vedea, o, nu... Nici urma de admiratie nu se vedea in privirea lui rece, dispretuitoare. Pur si simplu ma masura din cap pana in picioare cu o grimasa de neincredere si de dezgust pe chip. Am avut impresia ca nu mai lipsea decat sa ma loveasca.
Nu a facut asta, in schimb a inceput sa rada. Un ras rece, sarcastic, ingrozitor.
Furioasa pe mine insami ca ii permiteam sa ma trateze in halul ala, si simtind oarecum ca imi merit soarta, mi-am reprimat dorinta de a izbucni in plans si am inceput sa imi frec bratul de care ma prinsese – si care eram sigura ca se va invineti. Ce dracu nu era in ordine cu el ?!
-Haruno...Sakura . Frumos loc ti-ai gasit sa te distrezi !
Imi venea sa il pleznesc.
Sau sa ii cad la picioare si sa il implor sa inceteze.
-Nu mai frumos ca tine, am raspuns cu toata raceala de care eram in stare.
-Ce e drept, e drept. Doar ca eu nu ma distram.
-Dar ?!
Ce-mi venise ?! Stateam langa el luni de zile si nu scosesem doua vorbe, iar acum il luam la intrebari de parca ar fi avut vreo obligatie fata de mine.
De altfel, replica lui nu a intarzaiat prea mult.
-Ultima data cand mi-am facut socoteala, motivul prezentei mele aici nu era problema ta.
-Pot sa spun acelasi lucu ! i-am raspuns si am incercat sa il privesc in ochi.
La naiba, nu am reusit sa ii sustin privirea nici macar 10 secunde.
Un moment de tacere apasatoare i-a marcat victoria. In cele din urma tot el a fost primul care a vorbit, si ceea ce a spus nu coincidea absolut deloc cu ceea ce as fi sperat sa aud.
-Ai dreptate, chiar NU e problema mea.
A ridicat din umeri si s-a intors cu spatele in vreme ce eu m-am lasat sa alunec pe langa perete, dand drumul unui suvoi intreg de lacrimi pe care cine stie cum il retinusem pana atunci.
Vroiam sa fie problema lui. Vroiam sa nu ii convina ca sunt acolo. Sa se infurie. Sa ma conduca acasa.
Sa ii pese. La naiba, sa ii pese macar putin.
-Dansezi, domnisoara ?!
Nu stiu de ce vocea aceea mi se paruse atat de detestabila inca inainte sa imi ridic privirile. Avea in ea ceva alunecos, ceva murdar. Pericol.
Am facut semn ca nu si am inceput sa imi sterg rimelul de pe obraji. Inca stateam jos, rezemata de peretele soios. Nu vroiam decat sa plece, sa dispara. Si nu numai el.
Betivul nu avea insa nici cea mai mica intentie sa faca una ca asta.
Fara nici un preaviz, m-a apucat de brat – aproape exact de unde o facuse si Sasuke putin mai devreme – si m-a obligat sa ma ridic si sa fac doi pasi catre el.
La dracu, nimeni nu avea dreptul sa ma trateze asa ! Nu dupa ce fusesem umilita in ultimul hal de cel pe care il iubeam.
Inainte sa imi dau seama ce fac palma mainii mele libere a zburat prin aer si s-a lipit drept pe obrazul atacatorului.
-Da-mi drumul, idiotul naiba ! am marait, incercand sa imi eliberez bratul. Zadarnic insa. M-am uitat in sfarsit catre fata lui. Dupa ce imi facuse Sasuke, nimic altceva nu mai conta. Nimic nu ma putea rani mai rau.
Cel putin asa am crezut pana cand am vazut expresia animalica din ochii aceia injectati, de betiv.
Atunci am inteles intr-o strafulgerare ca incidentul cu Sasuke putea sfarsi prin a fi doar un biet preludiu la ceea ce avea sa urmeze.
Ranjind, betivul si-a ridicat pumnul si cred ca am simtit lovitura in fata chiar inainte ca aceasta sa imi atinga efectiv obrazul, trantindu-ma cu capul de perete, cam la un metru in spate. Durerea a explodat drept in creierii mei, amenintand sa ma trimita pe loc in lumea viselor.
De ce dracu nu intervenea nimeni ?!
Daca m-ati intreba acum as spune ca probabil asemenea incidente erau frecvente prin zona. In plus, cine ar fi riscat sa o incaseze in locul meu ?!
Cu ochii pe jumatate inchisi de durere, am incercat sa tip dupa ajutor, dar cuvintele pur si simplu refuzau sa imi iasa din gura. Am vazut pe cineva venind catre noi, apoi urmatorul lucru de care am fost constienta a fost pumnul betivului venind din nou catre capul meu. Resemnata, am inchis ochii, anticipand lovitura.
Care insa nu a venit niciodata.
Am deschis ochii neincrezatoare si am vazut ca cineva ii prinsese bratul agresorului si i-l sucise la spate. La inceput, in semintunericul din jur, nu am reusit sa disting trasaturile noului venit si, tremurand din tot corpul, am incercat sa ma ridic in picioare.
Nu am apucat sa imi duc intentia pana la capat, pentru ca cei doi s-au miscat putin si la lumina slaba a neonului mi-am recunoscut instantaneu salvatorul. Groaza m-a incremenit pe loc, si in acel moment oribil am vazut lumina reflectandu-se pe lama cutitului.


pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
iar acum  suplimentul.
Iata si al treilea fragment din capitolul 3. Enjoy it, it is, again, one of my favorites.


"Ce l care ma salvase fusese Sasuke al meu.
Sasuke al meu, iar cutitul betivului se infipsese adanc in mana lui stanga.
...pentru ca eu il facusem sa se uite spre mine atunci cand tipasem...
Mi-am dus mana la gura, incercand sa fortez mancarea sa ramana in stomac.
-Sa - Sasuke...
Tremuram din tot corpul, dar m-am fortat sa ma ridic in picioare si am facut un pas catre ei.
-Sakura, ramai acolo unde esti! a exclamat el, fulgerandu-ma cu o privire rece, poruncitoare.
A fost pentru prima data cand i-am auzit vocea accea. Vocea pe care o folosea numai atunci cand vroia cu orice pret sa obtina ceva.
Ascultare.
Poate ca in alte conditii as fi protestat, dar baiatul care era acum in fata mea, luptand corp la corp cu un barbat de doua ori mai solid decat el si beat pe deasupra, era cu totul altul decat recele si indiferentul meu coleg de banca.
Si acestui Sasuke nu ma puteam opune.
Am ramas acolo si m-am uitat la el cu ochii mariti de spaima.
Si de uimire, recunosc.
Sasuke era neobisnuit de agil pentru un adolescent crescut in puf. Probabil nici macar nu era la prima incaierare de acest gen, iar miscarile lui sigure, necrutatoare erau cele ale unui luptator antrenat. Nu i-a luat prea mult sa il tranteasca la pamant pe ticalos dupa care a inceput sa il loveasca cu capul de pardoseala.
O data...
De doua ori...
De trei ori....
-Sasuke, opreste-te, te rog ! Il omori ! am tipat si in ciuda vointei mele am tasnit de la locul meu si i-am prins mana. M-a privit surprins, cu o expresie de furie in ochii aceia de culoarea onixului, apoi i-a dat drumul.
-Nu aveai de ce sa iti fie teama. Nu dadeam suficient de tare cat sa il omor.
Nu era o incercare de a-mi explica. Era evident ca avea dreptate si ca niciodata nu fusese atat de cuprins de furie pe cat mi se paruse. Facuse totul la rece, calculat, asa cum facea orice altceva.
-Trebuie sa mergi la spital, i-am spus, aratand catre bratul lui. Cutitul, inca infipt in carne arata de-a dreptul sinistru. Ii strapunsese complet muschiul si ramasese cu varful lamei intr-o parte si manerul in cealalta.
Imperturbabil, Sasuke m-a ignorat complet si nici macar nu si-a aruncat o privire intr-acolo.
-Acum o sa te conduc acasa. Unde stai?
Am mormait repede adresa, iar el mi-a oferit bratul sanatos in bataie de joc si a inceput sa coboare scarile. Imi inchipuiam ca il rana durea ca moartea si ma intrebam de ce nu vroia sa primeasca ingrijiri.
Ca de atatea ori in anii ce aveau sa urmeze, mi-a ghicit gandurile.
-Parintii m-ar omori daca ar auzi ca m-am luat din nou la bataie in baruri.
-Inteleg.
...Se batea in baruri?!
-Iar la spitale...stii si tu, intr-un oras atat de mic, ar fi imposibil sa nu ma recunoasca nimeni.
Da, adevarat. Imposibil.
...Mai ales daca existau si femei in randurile personalului sanitar.
-De asta prefer sa ma descurc singur. Cat timp nu incerc sa misc cutitul, va fi in ordine.
-Iar dupa...Dupa ce il scoti ?
A ridicat din umeri.
-Probabil ca va fi mult sange. Dar imi inchipui ca nu mor din asta, asa ca nu e cazul sa iti faci griji pentru mine. Te duc acasa si apoi vad eu cum ma descurc.
Si totusi, imi faceam....
Si totusi in noaptea aceea a ramas la mine, si asta dupa ce am mers impreuna in baie si l-am ajutat sa zmulga cutitul din rana. Norocul nostru ca lama intrase doar prin muschi, fara sa atinga vreo artera, altfel riscam sa sangereze acolo pana murea.
Tremurand din tot corpul si plina pe fata si pe haine de sangele lui, i-am cusut rana cum m-am priceput mai bine.
In tot acest timp nu a scos nici macar un sunet.
Era alb ca varul, dar nici un muschi de pe fata nu i se misca. Abia dupa ce am terminat s-a strambat de durere.
-Ai...ceva...de... baut in casa?!
Am facut semn ca da si am alergat sa ii aduc. Era o sticla de wisky vechi de 10 ani – mandria tatei.
Ce mai conta in momentul ala ? Am desfacut-o fara ezitare.
-Mai intai toarna putin pe rana, mi-a zis el.
-Esti sigur?
A facut semn ca da si a inchis ochii, anticipand durerea. Am facut intocmai cum imi spusese si l-am simtit tresarind. Dupa ce am terminat, mi-a luat sticla din mana si a inghitit repede cateva inghitituri, s-a inecat cu ele, apoi si-a revenit si a mai inghitit cateva. De data asta eram atat de aproape de el incat fruntile aproape ni se atingeau.
-Cred ca trebuia sa incepem cu asta! a chicotit el infundat si mi-a aratat sticla. Amorteste simturile. Se pare ca incep sa ma ramolesc...
La ce Dumnezeului ma asteptasem ? Sa ma sarute ?! Sasuke era intr-o dispozitie cum nu se putea mai sumbra, fusese ranit din cauza mea si probabil se afla in cea mai stupida situatie din viata lui.
Temandu-ma sa nu par ridicola stand acolo langa el si practic cersind sarutul cu pricina, m-am ridicat in picioare si i-am intins mana. Nu mi-a refuzat ajutorul. Fara sa scoata nici un cuvant, cu gandurile aiurea, a lasat jos sticla si mi-a intins bratul sanatos.
A mers sprijinit de mine pana in dormitorul tatei.
-Ai ceva cu care...Adica, nu pot dormi asa.
A aratat catre hainele lui sfasiate si pe alocuri patate de sange.
-Ceva de...Sigur !
Am injurat printre dinti cautand printre pijamalele tatei ceva care sa fie cat de cat rezonabil. Dar cum putea fi ceva rezonabil pentru unul ca Uchiha Sasuke?! Adica...tatal lui era considerat unul dintre cei mai buni avocati din oras.
Si de asemenea unul dintre cei mai bogati.
Pe cand tatal meu...
-Hei, nu e cazul sa cauti atat. Si un halat e bun. Orice. Numai grabeste-te pentru ca nu ma tin prea bine pe picioare.
Halat. Buna sugestie, tinand cont ca ii facusem unul cadou tatei cu doar o luna in urma.
I-am dus halatul, apoi, rosie ca focul si ingrozitor de jenata, am iesit din camera sperand, rugandu-ma sa se descurce singur.
Si crezand ca nu mi-a observat reactia. Sau teama. Sau faptul ca eram indragostita de el pana peste urechi.
Astazi stiu ca vazuse toate astea si ma intreb cate altele mai observase, altele pe care nu ma mai obosesc sa le insir aici...
Sau poate altele pe care eu, cu mintea mea de copil, nu eram in stare sa realizez ca le simt.

Sasuke, dragostea mea, visul meu !
In noaptea aceea nu am reusit sa inchid ochii, pentru ca oriunde as fi incercat sa imi indrept gandurile, erai mereu prezent in fiecare dintre ele. Cate idei, cate griji, cate framantari ! De cel putin zece ori m-am apropiat de usa dormitorului tatei, si de tot atatea ori m-am intors fara sa fi avut curajul sa verific daca esti bine. Daca as fi stiut, poate as fi reusit sa dorm macar cateva ore, dar asa... asa mi-am petrecut noaptea invartindu-ma de pe o parte pe alta.
Iubirea mea, ma intreb daca tu ai dormit. La cum te cunosc acum, probabil ca nu, dar erai prea mandru sa vii sa ma scoli si sa imi ceri un medicament pentru dureri. Nu ca as fi avut vreunul in casa – dar tu nu aveai cum sa stii ca tata era maniac impotriva pastilelor de orice fel.

Soarele era deja sus pe cer cand am atipit.
M-a trezit la mai putin de o ora dupa asta.
Cred ca visasem de cel putin de o mie de ori dimineata in care el avea sa vina sa ma trezeasca din somn. Dar in visele mele el dormise alaturi de mine si ma trezea cu un sarut.
...Si, in mod sigur...
...In nici unul dintre ele nu se auzeau batai la usa..
imi e greu sa scriu atata dar  fac orice pt cititorii mei.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
aaa la dus acasa  , ia desfacut sticla de 10 ani wisky..mama     sa vezi cei face tatal ei  mamamia. si halatul lui , patul lui , hmmm cu un baiat in casa , ooppsss cred ca tatal va intelege si ceteva lucruri pe lamnga rana , si 2 ce cauta la discoteca  iacs v sa vad ce se intanpla     uper marpha prea belea

_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
continuarea.
O sa fie un post ceva mai mare, dar asta e...Macar termin capitolul.

Ca sa nu spun ca in nici unul nu era tata cel care statea in fata usii cautandu-si de zor cheile.
Am sarit in fund, inca pe trei sferturi adormita si m-am uitat catre Sasuke, care arata cel putin la fel de zapacit ca mine. Purta inca halatul tatei, care ii venea cam larg, isi tinea mana ranita intr-o pozitie ciudata si era ingrozitor de ciufulit.
Oh, da. Modul ideal de a-l intampina pe tata. Impreuna cu un baiat ciufulit si imbracat in halatul lui de casa. Si nu orice baiat, ci mezinul familiei Uchiha, cel mai vanat adolescent din liceu, cel despre care ii povesteam vrute si nevrute ori de cate ori nu avea de lucru si ma intreba ce facusem la scoala.
Ideal.
era cat se putea de limpede ca mai rau nu se putea... Cum de uitasem ca de cate ori ramanea la Tokyo se intorcea cu primul tren de a doua zi ?!
Si unde era zapacita de Hinata?!
Trebuie ca fusesem foarte « prinsa ». Nu imi amintisem nimic nici de ea, nici de posibila intoarcere a tatei.
-Astepti pe cineva?! m-a intrebat Sasuke, fixandu-ma cu o privire intunecata.
Sunetul rece, aproape metalic al vocii lui mi-a vibrat in creierii amortiti.
-Nu chiar...
Drace.
O facusem lata...
Bine ca macar stersesem sangele si aruncasem toate resturile tinutei mele din seara mea precedenta. Chiar si asa, eram departe de a sta pe roze.
Nu am apucat sa ii explic nimic, fireste, pentru ca usa de la intrare s-a deschis si tata nu a intarzaiat sa isi faca aparitia.
Si acum ma intreb ce a avut Sasuke in cap la momentul acela, pentru ca s-a asezat pe marginea patului meu. Cred ca a fost doar o consecinta fireasca a faptului ca era inca foarte slabit dupa noptea precedenta. Cert e ca tata a incremenit in usa, cu cheile in mana, in vreme ce ochii ii fugeau de la unul la altul.
Mi-am muscat buzele pana la sange.
Spuneti ceva, oh, la dracu, sa spuna cineva ceva!
Pentru cateva clipe am crezut ca tata o sa il ia la bataie, asa ca m-am pregatit sa ii sar in aparare chiar daca era sa incasez eu palma (sau pumnul) respectiv.
In loc de asta, a venit catre mine si m-a apucat de brat.
Drace, din acelasi loc de unde ma apucasera atat Sasuke cat si betivul din seara precedenta.
Ce aveau totii cu bratul meu ?!
Am scot un geamat involuntar si, cu o expresie ingrozitoare pe chip, tata s-a uitat intai la bratul meu invinetit, apoi la obrazul umflat. As fi vrut sa nu vad atata spaima, atata grija si atata vinovatie in ochii lui.
Si atata ura cand s-a uitat la Sasuke, care nu avea nici o vina.
De ce nu vorbea nimeni ?! Nu stiu...
Sasuke a inteles cu siguranta ce a crezut tata, dar nu s-a obosit sa deschida gura. Isi recastigase in intregime controlul si era atat de impasibil incat ma intrebam daca are idee ce se intampla. Probabil a considerat ca era datoria mea sa dau explicatii.
Tata, pe de alta parte, cred ca daca ar fi posedat abilitati magice, l-ar fi facut scrum pe Sasuke dintr-o singura privire. De fapt cred ca modul in care il fixa pe acela pe care il iubeam m-a facut sa reactionez. Nici nu imi dau seama cum am putut sa am atata sange rece in conditiile date.
-Tata, stiu ce crezi, dar el nu mi-a facut nimic.
Vocea imi sunase sigura de ea, mult mai linistita decat ma asteptasem.
« BRAVO ! ASA, FETITO, ZII INAINTE ! »
Vocea interioara. Se grabise sa imi puncteze aceasta prima victorie.
Si sa ma incurajeze.
-El...m-a salvat, de fapt.
Tata si-a trecut o mana prin par. Parea sa nu mai inteleaga nimic.
Cand am terminat de povestit, tata refuza sa ma priveasca. Era atitudinea aia gen « vorbim noi mai tarziu » pe care o au parintii atunci cand odraslele ii pun in situatii din cale-afara de jenante.
Si-a cerut scuze de la Sasuke si i-a cerut sa il lase sa-i vada rana. Spre mirarea mea, acesta nu a protestat.
-Urata taietura. Ar fi trebuit sa mergi sa te vada cineva la spital.
Sasuke a clatinat din cap cu incapatanare.
-Nu. Si nici nu vreau sa stie ai mei ca eu...ca m-am batut cu cineva !
Desi sovaise, vocea lui nu isi pierduse prea mult din tonul poruncitor. Am crezut ca tata se va revolta de felul in care ii vorbea, dar nu a facut decat sa pufneasca nemultumit. Si sa il asigure ca nu va spune nimanui nimic.
Cel putin in felul asta Sasuke nu a protestat si l-a lasat pe tata sa il doftoriceasca cum a stiut el mai bine.
A cazut in sarcina mea sa ma duc pana la singurul magazin Armani si sa ii cumpar un costum. Pe care tata a insistat sa il plateasca el.
Si care stiu exact ca a costat cam cat leafa lui pe o luna.
Era felul lui de a-si cere scuze pentru neghiobia mea si pentru ca il banuise pe el ca imi facuse rau.
Nu stiu de ce si pentru ce motive, dar tata si Sasuke s-au inteles intotdeauna mai bine decat am facut-o eu cu oricare dintre ei. Exista o afinitate, o simpatie inexplicabila care il facea pana si pe irascibilul Sasuke sa se poarte ceva mai firesc. Mai uman.
Cand m-am intors, eram in acelasi timp iritata si fericita ca ii putusem alege eu costumul. Ma asteptam ca imi va zice macar « multumesc », daca nu cumva ma va si complimenta pentru gusturile mele. Doar pierdusem o ora sa probez toate constumele, cu gandul ca va purta ceva ce am purtat si eu. Chiar daca o facusem doar pentru cateva clipe si intr-o cabina de proba.
Hm... Si chiar daca el nu avea masurile mele si nu avea sa banuiasca niciodata ce facusem.
Pe atunci nu stiam cat de sensibil era Sasuke la toate tipurile de mirosuri si parfumuri.
Cand m-am intors, era culcat in patul tatei, cu ochii inchisi si am ramas in usa, cu hainele in mana. Nu stiam daca sa intru si sa i le dau sau sa le las undeva si sa o iau la fuga.
-Imi dai odata costumul ala?!
Era la fel de rece si linistit ca intotdeauna. Si nici macar nu deschisese ochii sa se uite spre mine.
Am tresarit si am strabatut in graba cei cativa pasi care ma desparteau de pat.
-Sper ca...iti vin bine.
-Daca arata suficient de prezentabil cat sa ma pot strecura nebagat in seama la mine in camera, e in ordine.
-Am pastrat bonul in caz ca...
-Bine.
Era clar ca vroia sa plec, ceea ce am si facut, trantind usa dupa mine.
-De ce m-ai salvat ?...l-am intrebat cand a vrut sa iasa pe usa si sa plece.
S-a oprit o clipa, apoi privirea lui rece m-a masurat din cap pana in picioare. Cu toate ca mi se inmuiasera genunchii, nu mi-am luat ochii de pe fata lui. Vroiam sa stiu raspunsul.
Aveam nevoie de el.
-Nu iti fa iluzii. Cautam doar o scuza sa ma bat cu cineva. Atata tot.
Fireste. Cel mai simplu, mai rece si mai meritat raspuns.
Mi-au dat lacrimile instantaneu, in vreme ce el s-a intors pe calcaie si a iesit. Asa, pur si simplu. Fara nici un cuvant binevoitor. Ma uitam prostita la spatele lui, incapabila sa ma misc si fara sa imi pese cat de ridicol aratam.
A facut cativa pasi, apoi, cand ajunsese in capul scarilor s-a intors catre mine.
-Spune-i tatalui tau ca imi cer scuze ca nu l-am putut astepta. E tarziu si ai mei probabil vor incepe sa ma caute cu Interpolul daca nu ajung odata acasa.
Atunci am crezut ca isi batea joc de mine.
Acum stiu ca amaraciunea din vocea lui nu avea nimic de-a face cu bataia de joc.

Discutia pe care am avut-o cu tata a fost una dintre cele mai amare pe care le-am avut in viata mea.
Poate relatia dintre noi nu era ideala. Poate ca eu nu eram fiica perfecta, si nici el nu era tatal ideal, dar il iubeam asa cum numai un copil orfan isi poate iubi singurul parinte in viata. Pentru mine mama murise in clipa in care ne parasise, iar el era tot ceea ce mai puteam incadra in notiunea de «familie ». Nimic nu mi-a fost mai greu decat sa il vad invins, cu capul in maini si acuzandu-se pe sine de greselile mele.
-Iarta-ma, Sakura! Am fost probabil prea increzator cand am crezut ca iti pot tine loc de mama.
-Tata, nu e vorba de asta...
-Si totusi, trebuie sa ma intelegi ca nu am putut aduce pe nimeni in casa in care am locuit cu ea...cu mama ta, adica.
Da, intelegeam, stiam perfect cat de mult o iubise. Nu numai o data il surprinsesem uitandu-se pierdut la o fotografie a ei pe care cine stie cum o salvase atunci cand eu le rupsesem pe toate. Dar nici nu vrusesem vreodata sa aduca pe cineva in locul ei. As minti daca as spune ca nu simtisem niciodata lipsa unei mame, dar daca a mea nu vrusese sa imi ramana alaturi, nu aveam nici un chef de vreun surogat.
-Tata, stii, nu e vina ta ca am fost eu curioasa!
Degeaba protestam... Am petrecut vreo 30 de minute foarte neplacute.
Cu atat mai neplacute cu cat pe mine nu m-a acuzat de absolut nimic. As fi preferat sa imi reproseze, ba chiar si sa imi dea o pereche de palme. In loc de asta, a stat nemiscat pe scaun, cu capul in maini, culpabilizandu-se.
Iar tata era un om bun, un om de care eram mandra. Era una dintre acele persoane care traiesc mai mult prin cei din jurul lor – defect pe care l-am mostenit din plin. In plus fata de mine, avea o nesfarsita bunatate, pe care nu se sfia sa o reverse asupra tuturor, incepand de la pacientii lui pe care adeseori ii trata pe gratis (chiar daca el nu avea ce pune pe masa!) si terminand cu mama, pe care incercase intotdeauna sa o disculpe in ochii mei.
Nu cred ca m-a lucrat psihologic. Nu era stilul lui, tata era sincer in tot ceea ce facea. Cert e ca discutia respectiva si-a atins din plin tinta: niciodata nu m-am mai dus prin baruri. Chiar si dupa ani de zile, cand am inceput sa ies seara cu Sasuke si cu Naruto, am evitat cu sfintenie sa mai pun piciorul in asemenea localuri. Simpla idee ca l-as putea vedea din nou pe tatal meu ca in dimineata aceea de iunie era suficienta pentru a ma tine departe de orice tentatii.
Nu voi insista asupra modului in care m-am dus la scoala cu ochiul umflat in urmatoarele doua saptamani, si nici asupra faptului ca Sasuke m-a ignorat sistematic. De altfel, refuza si sa se protejeze pe sine in vreun fel. Daca nu as fi stiut exact cat de grav fusese ranit, nu as fi aflat niciodata ca a avut ceva.
Bine, poate exagerez putin... Ajunsesem experta sa ii citesc orice stare de spirit dupa putinele semne pe care le lasa sa razbata prin platosa lui de gheata. Ar fi fost suficient sa aiba o tresarire nelalocul ei pentru a ma ingrijora de moarte.
Cel putin asa cred acum, cand chiar il cunosc mai bine ca pe mine insami...


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Mama ...a fost indulgent tatal ei , altul in locul lui.....nu vreau sa zic! AStept urmatorul cap e super pana aici si se ved eca iti dai silinta
SUPER


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
ms pt comentariu. 
  maine voi continua si nu va mai fi un capitol asa de lung.
        oricum mai sunt multe cap din aceasta poveste.


pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
gomene so pt ca nam mai continuat povestea dar nu am mai avut timp.
-El...m-a salvat, de fapt.
Tata si-a trecut o mana prin par. Parea sa nu mai inteleaga nimic.
Cand am terminat de povestit, tata refuza sa ma priveasca. Era atitudinea aia gen « vorbim noi mai tarziu » pe care o au parintii atunci cand odraslele ii pun in situatii din cale-afara de jenante.
Si-a cerut scuze de la Sasuke si i-a cerut sa il lase sa-i vada rana. Spre mirarea mea, acesta nu a protestat.
-Urata taietura. Ar fi trebuit sa mergi sa te vada cineva la spital.
Sasuke a clatinat din cap cu incapatanare.
-Nu. Si nici nu vreau sa stie ai mei ca eu...ca m-am batut cu cineva !
Desi sovaise, vocea lui nu isi pierduse prea mult din tonul poruncitor. Am crezut ca tata se va revolta de felul in care ii vorbea, dar nu a facut decat sa pufneasca nemultumit. Si sa il asigure ca nu va spune nimanui nimic.
Cel putin in felul asta Sasuke nu a protestat si l-a lasat pe tata sa il doftoriceasca cum a stiut el mai bine.
A cazut in sarcina mea sa ma duc pana la singurul magazin Armani si sa ii cumpar un costum. Pe care tata a insistat sa il plateasca el.
Si care stiu exact ca a costat cam cat leafa lui pe o luna.
Era felul lui de a-si cere scuze pentru neghiobia mea si pentru ca il banuise pe el ca imi facuse rau.
Nu stiu de ce si pentru ce motive, dar tata si Sasuke s-au inteles intotdeauna mai bine decat am facut-o eu cu oricare dintre ei. Exista o afinitate, o simpatie inexplicabila care il facea pana si pe irascibilul Sasuke sa se poarte ceva mai firesc. Mai uman.
Cand m-am intors, eram in acelasi timp iritata si fericita ca ii putusem alege eu costumul. Ma asteptam ca imi va zice macar « multumesc », daca nu cumva ma va si complimenta pentru gusturile mele. Doar pierdusem o ora sa probez toate constumele, cu gandul ca va purta ceva ce am purtat si eu. Chiar daca o facusem doar pentru cateva clipe si intr-o cabina de proba.
Hm... Si chiar daca el nu avea masurile mele si nu avea sa banuiasca niciodata ce facusem.
Pe atunci nu stiam cat de sensibil era Sasuke la toate tipurile de mirosuri si parfumuri.
Cand m-am intors, era culcat in patul tatei, cu ochii inchisi si am ramas in usa, cu hainele in mana. Nu stiam daca sa intru si sa i le dau sau sa le las undeva si sa o iau la fuga.
-Imi dai odata costumul ala?!
Era la fel de rece si linistit ca intotdeauna. Si nici macar nu deschisese ochii sa se uite spre mine.
Am tresarit si am strabatut in graba cei cativa pasi care ma desparteau de pat.
-Sper ca...iti vin bine.
-Daca arata suficient de prezentabil cat sa ma pot strecura nebagat in seama la mine in camera, e in ordine.
-Am pastrat bonul in caz ca...
-Bine.
Era clar ca vroia sa plec, ceea ce am si facut, trantind usa dupa mine.
-De ce m-ai salvat ?...l-am intrebat cand a vrut sa iasa pe usa si sa plece.
S-a oprit o clipa, apoi privirea lui rece m-a masurat din cap pana in picioare. Cu toate ca mi se inmuiasera genunchii, nu mi-am luat ochii de pe fata lui. Vroiam sa stiu raspunsul.
Aveam nevoie de el.
-Nu iti fa iluzii. Cautam doar o scuza sa ma bat cu cineva. Atata tot.
Fireste. Cel mai simplu, mai rece si mai meritat raspuns.
Mi-au dat lacrimile instantaneu, in vreme ce el s-a intors pe calcaie si a iesit. Asa, pur si simplu. Fara nici un cuvant binevoitor. Ma uitam prostita la spatele lui, incapabila sa ma misc si fara sa imi pese cat de ridicol aratam.
A facut cativa pasi, apoi, cand ajunsese in capul scarilor s-a intors catre mine.
-Spune-i tatalui tau ca imi cer scuze ca nu l-am putut astepta. E tarziu si ai mei probabil vor incepe sa ma caute cu Interpolul daca nu ajung odata acasa.
Atunci am crezut ca isi batea joc de mine.
Acum stiu ca amaraciunea din vocea lui nu avea nimic de-a face cu bataia de joc.

Discutia pe care am avut-o cu tata a fost una dintre cele mai amare pe care le-am avut in viata mea.
Poate relatia dintre noi nu era ideala. Poate ca eu nu eram fiica perfecta, si nici el nu era tatal ideal, dar il iubeam asa cum numai un copil orfan isi poate iubi singurul parinte in viata. Pentru mine mama murise in clipa in care ne parasise, iar el era tot ceea ce mai puteam incadra in notiunea de «familie ». Nimic nu mi-a fost mai greu decat sa il vad invins, cu capul in maini si acuzandu-se pe sine de greselile mele.
-Iarta-ma, Sakura! Am fost probabil prea increzator cand am crezut ca iti pot tine loc de mama.
-Tata, nu e vorba de asta...
-Si totusi, trebuie sa ma intelegi ca nu am putut aduce pe nimeni in casa in care am locuit cu ea...cu mama ta, adica.
Da, intelegeam, stiam perfect cat de mult o iubise. Nu numai o data il surprinsesem uitandu-se pierdut la o fotografie a ei pe care cine stie cum o salvase atunci cand eu le rupsesem pe toate. Dar nici nu vrusesem vreodata sa aduca pe cineva in locul ei. As minti daca as spune ca nu simtisem niciodata lipsa unei mame, dar daca a mea nu vrusese sa imi ramana alaturi, nu aveam nici un chef de vreun surogat.
-Tata, stii, nu e vina ta ca am fost eu curioasa!
Degeaba protestam... Am petrecut vreo 30 de minute foarte neplacute.
Cu atat mai neplacute cu cat pe mine nu m-a acuzat de absolut nimic. As fi preferat sa imi reproseze, ba chiar si sa imi dea o pereche de palme. In loc de asta, a stat nemiscat pe scaun, cu capul in maini, culpabilizandu-se.
Iar tata era un om bun, un om de care eram mandra. Era una dintre acele persoane care traiesc mai mult prin cei din jurul lor – defect pe care l-am mostenit din plin. In plus fata de mine, avea o nesfarsita bunatate, pe care nu se sfia sa o reverse asupra tuturor, incepand de la pacientii lui pe care adeseori ii trata pe gratis (chiar daca el nu avea ce pune pe masa!) si terminand cu mama, pe care incercase intotdeauna sa o disculpe in ochii mei.
Nu cred ca m-a lucrat psihologic. Nu era stilul lui, tata era sincer in tot ceea ce facea. Cert e ca discutia respectiva si-a atins din plin tinta: niciodata nu m-am mai dus prin baruri. Chiar si dupa ani de zile, cand am inceput sa ies seara cu Sasuke si cu Naruto, am evitat cu sfintenie sa mai pun piciorul in asemenea localuri. Simpla idee ca l-as putea vedea din nou pe tatal meu ca in dimineata aceea de iunie era suficienta pentru a ma tine departe de orice tentatii.
Nu voi insista asupra modului in care m-am dus la scoala cu ochiul umflat in urmatoarele doua saptamani, si nici asupra faptului ca Sasuke m-a ignorat sistematic. De altfel, refuza si sa se protejeze pe sine in vreun fel. Daca nu as fi stiut exact cat de grav fusese ranit, nu as fi aflat niciodata ca a avut ceva.
Bine, poate exagerez putin... Ajunsesem experta sa ii citesc orice stare de spirit dupa putinele semne pe care le lasa sa razbata prin platosa lui de gheata. Ar fi fost suficient sa aiba o tresarire nelalocul ei pentru a ma ingrijora de moarte.
Cel putin asa cred acum, cand chiar il cunosc mai bine ca pe mine insami...
pe manga-anime miam continuat povestea dar aici am uitat so continui.apropo dak nu mai vrei sa astepti poti sa gasesti poveste p manga-anime.akolo aproape am toata povestea.

Modificat de setsumi (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
safydia
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 4
cat de jalnic. cat de penibil. mei dragi useri, va pasioneaza fan ficul si nu vedeti ceva atat de evident?
v-as ruga sa va uitati pe linkul asta:
http://allanime.3xforum.ro/post/878/1/Inuyasha-_alta_viziune/
asa-i ca nu seamana stilul? vad ca va place ficul, asa ca hai sa va spun eu adevarul, caci nu sunt fana anime de ieri.
Acest fic se numeste Dancing in the dark, scris de catre Maria (sau XMary, cum era vechiul ei nick). Am cunoscut-o pe autoare, fiind admina de pe Anime Empire. Studenta la Drept, este o persoana pentru care am toata stima si care, daca te jigneste, nu o face intr-o maniera taraneasca de copilas de clasa a 5-a si nu mi se pare corect ca munca sa ii fie plagiata de o amarata lipsita de talent.
Iata si ficul original:
http://www.anime-empire.ro/forum/showthread.php?t=20&page=2
Apropo de manga anime. Mi-e cam lene sa caut la ora asta si nu stiu inca daca intr-adevar tu ai pus ficul acolo, dar vechii useri vor sti cine a fost autorul adevarat, caci acest fic, ca si Slayers, The Endless Odyseey a fost pe anticele siteuri anime pe vremea cand tu nici numele nu stiai sa ti-l scrii.
Daca vrei sa vezi adevaratii fani anime si adevaratii scriitori cauta pe siteuri ca anime empire si funny fantasy. Or fi si pe-aici autori talentati, dar generatiile astea mai tinere sunt inrudite cu tine.
Ficul asta, desi foarte bun, nu face doi bani in ochii mei. Nu este munca ta aici. Sau este putin. Copy-paste.
Daca nu ma crezi, te invit sa iei legatura cu XMary, facem conferinta frumos si vedem care minte. Doua forumuri intregi, impreuna cu cei care au fost pe Magic Night (unde sunt admina), iti pot demonstra.
Acesta este premergatorul actualului Magic Night. Iata din nou ficul:
http://magicworldofanime.smfforfree3.com/index.php?topic=67.0
Primul capitol este pus de xmary. Al doilea de catre mine, mentionand cine anume l-a creat. Macar atat puteai face si tu.
Ca si in celalalt post, te rog sa nu faci scandal aici si sa-ti limitezi vocabularul subtire pentru mes, caci, desi forumul asta pare cam decedat, cineva a muncit pentru el si e pacat sa-l manjim cu jigniri, nu?
O seara buna

Modificat de safydia (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la