~.~.~ AllAnime ~.~.~
[ Time waits for no one ... ] AllAnime, un nou forum in care poti discuta despre anime-uri, manga, Japonia ~ Tara Soarelui Rasare ~ si nu numai ... muzica, sport, concursuri, chat room ... [ Searching for my angel ... ]
Lista Forumurilor Pe Tematici
~.~.~ AllAnime ~.~.~ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ~.~.~ ALLANIME ~.~.~

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Nebunatyka pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 73 ani
~.~.~ AllAnime ~.~.~ / Fan Fiction / iubirea trandafirilor Moderat de crazy_angel, dark_ghost, kaleidostar_girl, noir
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
Capitolul I
Noi elevi, noi cunostinte, noi certuri…anul scolar incepe!

Dimineata se asternea peste satul inca adormit.
Intr-o casa mica dar modesta tocmai se trezea o fata la auzul unui ticait foarte suparator…ceasul. Aceasta il opri. Se indrepta catre geam spre al deschide si lua o mica gura de aer. Cand il deschise o intampina un aer potrivit de cald. Parul ei rozuliu flutura iar och ei ca de smarald luceau, fata era acoperita de doua suvite tot roz care ajungeau pana la umeri dar care erau mai lungi decat parul de la spate care venea pana la jumatatea gatului. Exact, era Haruno Sakura in persoana.
-Ok! Sa ma duc sa ma imbrac, incepe prima zi de scoala ninja si mai sunt si noua. Ma intreb cum o sa ma descurc? Spuse aceasta putin cam tulburata. Ei bine…incepu ea…sa ne imbracam…si mult succes Sakura, se incuraja singura.
Aceasta se imbraca in costumul de scoala ninja compus dintr-o camasa alba si o fusta blew. Dar desigur ca fetele trebuiau sa poarte fuste, insa pe dedesupt trebuiau sa aiba mici pantaloni scurti, albi, la fel ca si camasa, ca doar nu faceau chest ninja in fuste. Isi mai lua un mic ghiozdanas, si niste cizme din piele super moderne de culoare neagra cu putin alb si cu x-uri tot din piele, dar alba, si nu in final isi puse o bentita in cap care reprezenta pe o bucatica de metal semnul satului ascuns intre frunze. Deci era genin.
Intr-un final ajunse in fata port de la scoala. In curte erau multi elevi care vorbeau despre cat de bine s-au pregatit in vacanta s-au cat de bine a mers distractia, oricum lucruri asemanatoare. Sakura tot se holba la scoala. era frica sa paseasca. Ea, de ce tocmai ea? De obicei era o fata indrazneata…dar acum…era alt lucru. Inghiti in sec si cand vru sa paseasca fu doborata la pamant. Cineva daduse peste ea, iar acel cineva fugea de mama focului, nici macar nu si-a cerut scuze de la biata fata care statea pe jos. Ea observa ca are parul blond si fugea de cineva. Aceasta intoarse capul si observa ca in spatele ei se aflau doi baieti. Unul dintre ei avea parul rosu si och verzi-albastrui, care avea un semn ciudat pe frunte, in parte stanga. Altul avea fata acoperita de un fel de voal, och lui erau negri, si se pare ca era pictat pe fata cu culoare mov. Cel cu paru rosu urla dupa blond:
-Hei, Naruto!!! Uita-te in spate, se pare ca ai dat pe cineva jos…si, uitandu-se mai atent la Sakura, se pare ca ai doborat o fata cam…frumoasa. Hei, vrei sa te ajut, spuse acesta uitandu-se insistent la ea.
-Aaaaaa…nu multumesc. Trebuie sa ma duc la ore. Spuse Sakura speriata si ridicandu-se, o lua la fuga.
,,Parca eram o ninja nu o alergatoare. …Oare de cine fug. De ce sunt nesigura pe ceea ce fac. De ce? Ce se…?” dar gandurile fetei fu intrerupte de catre o alta voce.
-Gata cu vorbaria, voi, maimutelor!!! Aceea voce era una de femeie, dar care nu prea dadea semne ca ar fi o voce de femeie ci mai mult de barbat.
,,Cine o mai fi si asta?”se intreba Sakura
-Cred ca stiti prea bine cine sunt, daca nu, o sa repet! Spuse aceasta rastita. Ma numesc Anko Mitarashi. Acum, ca mi-ati auzit numele, spuse aceasta, va rog sa va duceti in clasa.
Acestea fnd spuse pleca, dar dupa un moment se intoarse. Se pare ca uitase sa spuna ceva.
-Apropo, mult succes in anul scolar ce urmeaza, v-ar fi de ajutor, apoi zambi.
,, Ooook, deci eu sunt transferata…la scoala asta in al doilea an de studiu, misto…cu singuranta am sa gasesc o usa de la alta clasa, cu siguranta o sa ma pierd, o sa rada elev de mine, dar…….hei sunt si eu poate norocoasa.”isi spuse Sakura in gand.
Ea se indrepta spre clasa, dar ajunse sa intre cam ultima in scoala, deoarece toti se imbulzeau. ,,Bine…deci, spuse Sakura holbandu-se fara nici un rezultat la foaia din mana ei, p-presupun ca …aici ar trebui sa intru?”
Batu la usa si I se raspunse sa intre. Cand deschise usa toti isi atintira privirile la ea. Pentru o clipa se pierdu, dar pana la urma reusi sa intrebe sfioasa:
-M-m-ma scuzati, clasa cu al doilea an de studiu?
-Nu, ai gresit-o! Suntem clasa cu al treilea an de studiu. raspunse tot aceeasi femeie de afara, Anko.
-Aaaa, pai atunci…maaa scuzati! spuse aceasta razand fals si incet, dupa care inchise usa.
,,Unde o fi clasa aia???????” Isi striga Sakura in gand.
-Deci…pe aici…pe undeva, spuse Sakura incet, infuriata la culme.
Conspecta din nou hartia si se uita la ea ca *** in calendar. Isi ridica capul, lasa mana in jos, dupa care stranse hartia si urla in gura maaare:
-Firar ea sa fie de hartieee !!!!!! Nu inteleg nimic!!!!!!!! Unde naiba o fi si clasa aaaaaaaaaiaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! !!!!
Dandu-si seama de ceea ce a facut, isi puse repede mana la gura si zise in gand ,,Oups”. Deodata se auzi glasul rece al unui baiat:
-De obicei, cand nu gasesti clasa trebuie sa strigi in gura mare?
Aceasta isi zise in gand ,,au, am dat de belea, o fi unul din ala care pârăste” si cand intoarese observa un baiat foarte frumos. Era fermecata de infatisarea lui. Avea och negri, negr ca si intunericul si parul tot de culoare neagra. Fata sa era acoperita de doua suvite iar parul de la spate era dat intr-o parte. Era mai inalt decat ea si era imbracat in costumul de scoala *la baieti- camasa si pantalon de culoare albastra inchisa*. Sakura inrosise putin si spuse:
-Imi-imi..p-pare rau! Sti, sunt noua aici si…nimeni nu m-a ajutat sa ma duc la clasa mea.
Baiatul se apropie mai mult de fata si-I spuse zambind fals:
-Stiam eu ca esti o incepatoare micuta si speriata. Mi-am dat seama dupa felul in care ai vorbit. Apropo, nu-I nevoie sa porti bandana la cap decat cand sunt antrenamente si misiuni, insa la ore…nu.
-Dar cine esti tu sa-ti faci deja o parere despre mine, pe deasupra si proasta, nici nu ma cunosti, sau…stai esti unul dintre aia ingamfati, daaa. Nu-mi plac ingamfat si apropo, incercam sa fiu politicoasa!!
Dar se parea ca vorbea cu peret, baiatul nici nu o asculta.
-Spuneai ceva, nu am fost atent.
-Las-o balta! Spuse Sakura suparata. Ma duc sa-mi caut clasa.
-Si o s-o gasesti? Mai este putin si incep cursurile. Spuse baiatul pe o voce smechera.
-,,Parca face asta dinadins. Bine va trebui sa cedez” Te rog, imi poti arata unde este clasa?
-In ce an de studiu esti? Presupun ca intai, nu?
-Nu. Sunt in anul doi!
-Bine, hai sa te duc.
Baiatul o lua inaintea ei. Sakura vroia sa afle cum il cheama, dar se lasa pagubasa, credea ca iar va arunca vorbe care o vor deranja. Dupa cateva minute, mai precis cinci, au ajuns si in fata us.
-Deci, aici este? Intreba Sakura
-Da.
-Multumesc mult! spuse Sakura pe un ton bland.
Baiatul nu-I raspunse nimic. Sakura ciocani la usa, dar nu se auzi nimic. Mai ciocani inca o data, raspunsul era acelasi
,, Ce!!! Sa nu-mi spui ca nu este nimeni aici! Mi-a fost deajuns ca un baiat a dat peste mine exact la intrare si ca am intalnit figuri necunoscute de am luato la fuga apoi cu baiatul ala ciudat cu och negri care din prima cand m-a vazut mi-a aruncat priviri urate, apoi asta. Minunat! Mi-nu-nat!!! Ghinionul se tine lant! Frate, m-am saturaaaat!!!!!” dar simti ca cineva mai era langa ea. Era tot acel baiat, care se uita la ea de parca tocmai citise gandurile, stia bine ca era un jutsu si ce fel de jutsu era, pentru ca ea insusi experimentase acest jutsu pe un elev de la scoala ei, ca sa afle la ce se gandea, iar rezultatul…nu a fost tocmai bun.
-Ce e? Am crezut ca ai plecat, credeam ca nu esti in clasa cu mine. De ce te uiti asa urat la mine? intreba ea facand pe inocenta.
-Tu nu ai de gand sa deschizi usa? …se lasa un moment de tacere…Bine, o deschid eu.
Baiatul o lua de brat pe fata si o impinse alaturi. Acesta apasa pe clanta us si o deschise.
-Vezi ce greu a fost! Spuse el ironic intrand in clasa.
Sakura intra si ea uitandu-se urat la el, dar isi schimba expresia fetei rapid. Ramase amutita cand isi vazuse coleg, tocmai pentru ca erau multi. Il observa si pe baiatul care a dat peste ea care, se parea ca era foarte suparat. Aceasta isi lua inima in dinti si se duse sa-si caute un loc. Pana la urma isi gasise unul, exact in fundul clasei, intr-o banca lucioasa cu cateva scrijelituri si urme de creion care aducea a copiute de la cei care au stat aici. Dar pentru Sakura era bine, era confortabila.
Deodata usa se deschise cu un zgomot asurzitor si pe ea intra un profesor cu parul gri, putin ciufulit, cu un ochi negru si cu celalat acoperit cu bentita ninja a satului. Era imbracat intr-o bluza de o culoare albastra inchisa care, spre surprinderea Sakurei, se continua pana aproape de ochi. Deasupra bluzei avea o vesta verde cu guler si cu multe buzunare in care sa-ti pui poate pergamente sau cutite kunai. Pantalon erau la fel ca si bluza la culoare si erau pana dupa gamba piciorului. De acolo se continua cu un fel de pansament care intra pana in sandaua sa tot de aceeasi culoare ca si bluza.
-Buna dimineata! Saluta profesorul
-Buna dimineata! Raspunsera elev
-Numele meu este Kakashi Hatake, si voi fi profesorul vostru. Insa pe langa predare va trebuie si antrenamente, precum si misiunile periculoase care va vor ajuta sa treceti clasa, asa ca in dupa-amiaza asta o sa fiti nevoiti sa formati echipe de cate trei elevi si sa va cunoasteti profesorul. Se pare ca va trebui sa va asez, dar … mai tarziu, acum sa ne cunoastem. Mai intai as vrea sa va prezint o noua venita. Sakura treci in fata clasei si spune cum te numesti si…. eeei bine ce mai vrei tu sa spui. Sa nu ai emot.
-Ma numesc Haruno Sakura, am 13 ani si am fost transferata de la cealata scoala aici. Mi-as dori mult sa va cunosc si desigur voi sa ma cunoasteti asa cum sunt eu. Ma bucur mult ca sunt aici. Sper sa ne intelegem bine. Va multumesc pentru ca m-ati ascultat.
Sakura observa ca baiatul cu och negri nici nu o ascultase, dar ei nu-I pasa.
-Sakura, vad ca ai avut rezultate exceptionale la cealata scoala, spuse Kakashi conspectand un dosar. Ma incanta faptul ca te avem printre noi, si sper sa te incante si pe tine. Te poti duce la loc.
-Multumesc.
-Acum restul clasei. O sa-l strig mai intai pe seful clasei si apoi …ceilalti.
Sasuke Uchiha, in picioare.
Sakura observa ca se ridica acel baiat care i-a vorbit rece pe hol. ,,Deci il chema Sasuke…aha”
-Acum urmatorul: Naruto Uzumaki!
-Prezent!
Era acel baiat care daduse peste Sakura in fata port. Baiatul avea och albastri ca si cerul senin si parul blond zbarlit cu putin breton. Ceea ce era ciudat era ca avea cate trei zgarieturi pe amb obraji. De ce? Nu se stie. Era imbracat si el in costumul de scoala.
-Acum, I-no Iamanaka!
-Aici! Spuse o voce ascutita
Sakura observa ca se ridica o fata cu parul blondut, usor deschis, prins intr-o coada care venea pana la solduri. Fata-I era acoperita de o suvita de par in partea dreapta. Aveea och albastri. Era si ea imbracata ca si Sakura dar in loc de cizme avea sandale. Ce-I drept era frumoasa si gratioasa.
,,Ma intreb daca am putea fi prietene…” gandi Sakura.
-Hinata Hyuuga!
-Da domnule! Spuse aceasta cu o voce blanda
Era o fata cu parul scurt de culoare- albastru inchis. Avea breton si doua suvite lasate pe langa el. Och ei erau alb-movul. Se pare ca era cam rusinoasa
,, Oare…o sa fim prietene? Sper” isi zise Sakura
Dupa minutele de prezentare urma si repartizarea in banci. Sakura pica in prima banca de la fereastra. Dupa ea urma Sasuke, ceea ce o deranja, fndca stia ca iarasi isi va bate joc de ea. In alta banca, alaturi de ea, era Naruto, iar langa Naruto in a treia coloana de banci era Hinata. In spatele lui Naruto picase I-no, vis-ŕ-vis de Sasuke.
-Eeeee, am terminat…cred ca nu o sa aveti ore pe ziua de astazi dar o sa va anunt mai tarziu, oricum acum am putina treaba, puteti face orice doriti, sa iesiti afara, sa va cunoasteti, sa va distrati, ma rog …lucruri de ale voastre, dar…..nu daramati scoala, bine? Ok, gata am plecat.
Sakura vroia doar sa priveasca peisajul de afara pe geam. Era frumos, iar ea era fascinata. Se aseza pe pervaz cu fundul si se sprijin de perete, era furata de peisaj…dar deodata se trezi din vis de vocea unei fete. Se uita la ea. Era Ino, care vorbea cu Sasuke, mai bine zis flirta.
-Sasuke, ia zi, nu vrei sa iesi la o plimbare?
-Nu! raspunse acesta scurt si rece.
-De ce? Sunt aproape cea mai populara fata din scoala, si apoi si cea mai frumoasa.
-De aia! Acum…lasa-ma in pace, si apropo, pe mine nu ma atragi deloc.
-Aaaaarghh! Intr-o buna zi te voi face sa ma placi! Esti al meu! Spuse Ino incruntanduse
-Sigur ca da! Spuse Sasuke sarcastic.
Ino se indrepta catre banca ei si se aseza. Isi incrucisa bratele si-si puse capul pe ele. Dupa aceea inchise och suparata.
Sakura observa ca aproape nu mai era nici un elev in clasa. De cat un grup de baieti care vorbeau despre cine stie ce, ea, Ino si Sasuke.
,,Oare…daca m-as duce sa o intreb daca ar dori sa se imprieteneasca cu mine s-ar supara? Si s-o mai linistesc putin? Ei…totul sau nimic” isi zise Sakura luand o gura de aer. Se indrepta spre ea si o saluta cu o voce blanda:
-Buna, Ino!
-Ce vrei? Intreba aceasta rastit ridicand capul.
-Pai…m-am gandit ca ai putea sa ma ajuti sa ma integrez…ma gandesc ca am putea deveni bune prietene ,timp intre care Ino arunca o privire fulgeratoare,…aaaaa…ma rog…macar prietene! Zambi Sakura
-…
-Vrei?
-Nici gand!
-Poftim?!
-Nu si cu asta basta. Nu am chef sa stau cu naive…cu fete ca tine sau ca Hinata, spuse Ino indreptandu-si privirea vicleana catre usa de la intrare, unde se afla Hinata sprijinita de stalp de la usa.
Cand Hinata auzise asta se intrista si fugi plangand. Sakura era …era paralizata. Cum putea spune asa ceva despre o fata care lui Sakura I se paru la prima vedere draguta si intr-adevar, putin timida
-Hahahahahaha!!!!!!!!! Ce naiva poate fi. Hahahahaha!!!!!!!!!!rase Ino cu rautate.
-Tu….!spuse Sakura nervoasa, Tuuuuu!!!! Cum indraznesti sa jicnesti pe cineva in fata mea, esti o scorpie!!!!!!!……………� ��..
-Cum m-ai facut? Frunte-mare ce esti!!!!!!!!!
-Ce ai spus??????? POFTIM? EU? FRUNTE-MARE?
-Da! Tu nu mai auzi bine?
-Retrage-ti cuvintele, Ino porcusor!
-Cuuuuuuuuuuuuuuuuum? CUUUUM MI-AI SPUS FRUNTE-MARE, ma ameninti cumva, ma poreclesti cumva?
-Cum ai auzit! Scorpie! Copil idiot!
-Proasto!
-Nesimtito!
-Tampito!
-Vrajitoaaaaaaareo!
Intre timp Sasuke era in banca lui si asculta la cearta celor doua, razand in gand.
-Daaa? Ei bine tu esti……Sakura nu mai cotinua cu, cuvintele ci continua cu o palma zdravana peste fata lui Ino.
-Cum ai putut? spuse ea si observa ca ochi Sakurei erau atintiti asupra ei…si furiosi, asa ca decise sa plece zicandu-I ca o sa i-o plateasca.
Sakura nu credea ca este in stare sa faca asa ceva dar…biata Hinata, cum putea spune asa ceva despre ea?
-Ce suflet hain, spuse Sakura cu voce tare ridicandu-si mana dreapta, mana cu care o plesnise pe Ino, …nu-mi vine sa cred ca am facut asa ceva, si din prima zi de scoala! O sa-mi mai fac oare prieteni?”
-Tu mereu vorbesti singura? Intreba o voce din spatele ei, era Sasuke
Sakura se intoarse suparata foc si observa ca Sasuke avea un zambet viclean si se uita exact la ea.
-Fa bine si nu te mai holba la mine, daca nu vrei sa primesti si tu una peste fata.
-Incearca…chiar as vrea sa te vad! Spuse Sasuke zambind si mai viclean
Sakura simtea ca fierbe de furie. ,,Cine este tipul asta de se crede mare borfas? Eeee..o sa-I arat eu!” Isi indrepta palma cu viteza, chiar mare, spre baiat, dar…Surpriza! Acesta i-o prinse cu putere cu mana stanga si nu-I mai dadu drumu’. Se ridica in picioare, se uita la fata si-I ridica barbia. Sakura inrosi, nu stia cum sa reactioneze pentru ca baiatul se tot apropia de ea cu capul. Credea ca o s-o sarute, Sasuke, insa, isi indrepta capul spre ureche si-I sopti: ,,Antreneaza-te ca sa ma poti lovi!” si spunand acestea pleca lasand-o pe fata muta de uimire. Dar se dezmetici rapid si-si zise in gand, indreptandu-se catre banca: ,,Cine se mai crede si asta?” in cap aparu cum ca Sasuke ar saruta-o.,,Ce…c-c-ce m-a apucat? Ce se intampla cu mine?” multe intrebari invadase capul.
-Sakura-sama?
Sakura tresari.
-S-s-scuze d-daca te-am speriat! Spuse o voce blanda.
-Aaaaa nu-I nimic, spuse Sakura dand din cap ca sa se trezesca. Tu esti Hinata, nu-I asa?
-Aaaaa d-da! Spuse Hinata rusinata toata.
-Esti cam rusinoasa, am dreptate?
-P-p-pai…da!
-Incearca sa-mi vorbesti mai lejer, sunt fata nu baiat! Spuse Sakura razand
-Aaaaaa da …. Multumesc ca mi-ai spus! Spuse ea indreptandu-si privirea in jos
-Nu-l lua ca pe un sfat rau!
-Bine! Sakura, nu trebuia s-o lovesti pe Ino, ea asa face mereu m-am cam obisnuit si…
-Nu mi-a placut sa vorbeasca asa de tine, de mine hai ca treaca-mearga….dar m-a deranjat faptul ca te-a ranit, am vazut lucrul asta. Spuse Sakura zambindu-I frumos.
-V-v-vrei sa devenim prietene? Te rog nu spune …
-Nu?...dar nu aveam de gand sa spun asa ceva. Raspunsul meu este ,,afirmativ Hudson!” spuse Sakura ridicandu-se in picioare si punandu-si mana la cap ca si cum ar fi militar.
Hinata rase dandu-I putin lacrimile.
-Esti forte haioasa!
-Nu mai spune, in sfarsit rade si cineva la glumele mele! Hehehe!Ha sunt tare!
-Nu am mai ras de la glumele…de la glumele…lui…de o data se opri si se intrista
-Ale cui?
-Ale unui baiat.
-Ale unui baiat?
-Da, dar nici nu ma baga in seama!
-Si…daca nu sunt prea indiscreta, cum se numea sau se numeste?
-Nu conteaza!
-,,Nu conteaza” este numele lui…ce tare suna spuse Sakura glumind.
-Pai iti zic alta data. Acum trebuie sa ma duc undeva. Nu te superi, nu?
-Sigur ca nu. Du-te linistita!
Hinata se duse, insa la iesire se auzi glasul ei finut.
-Sasuke ce cauti aici? Nu trebuia sa fi afara? Te-am vazut iesind si…
-Ma plimb! Spuse acesta indignat.
,,Sasuke?....ma plimb, bla, bla, bla, se plimba, ce ciudat” insa isi aminti cum o lua de barbie si mai, mai sa o sarute, si adormi gandindu-se la el.
-Sakura? Ce cauti aici? Deja v-am spus sa plecati! Spuse Kakashi trezind-o pe Sakura.
-Nu m-a anuntat nimeni! Spuse aceasta aproape adormita.
-Nu te-a anuntat Sasuke?
-Nu!
-Du-te acasa este deja 2 dupa-amiaza!
-Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat ?
-Cat ai auzit! Fi atenta s-au format echipele.
-Da? Si cu cine sunt in echipa?
-O sa afli singura la ora 2.30, in curtea caminului cultural. Ti-as sugera sa te duci sa te schimbi, totusi…sunt hainele de scoala, ceilalti deja s-au schimbat. Bine?
-Bine!

Deci....sper ca v-a placut....pentru mine ar insemna mult daca v-ar placea, dar ma rog. S-mi spuneti daca vreti shi continuare, pana atunci JA ne!


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
            Pe bune , din cauza ta o sa imi fac asigurare medicala , mai devreme! Nu am mai ras asa de ..d.e...de ieri Sper ca vei continua ! Ca de nuuuuu.......................Hmmm , imi place e dialog , si naratiune si descriere f buna .Si desigur un pic mai mult dialog , la tineret si intr-o situatie dina sta e cam nrmal zic eu ! Sper ca si urmatorul cap sa fie chair mai bun si mai funny   iar Sasuke sa isi primeasca o palma de toata frumusetea ! Bineinteles Ino sa fie umilita hahahaahah I am so Bad!!!!   Succes!!!!Can wait for next chapter !!

_______________________________________


în mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rând pe rând se mai aprinde-o lumânare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

în mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
salut din nou! Ma bucur sa aud ca va place shi povestea mea...chiar daca este plictisitoare...asa...vreau sa va spun ca din ce in ce mai mult cap; sunt mai mari, adika primul cap a avut 43KB, iar acesta are 73 KB...^_^...shi tot asa...dar o sa incerc sa nu le mai fac atat de lungi shi de plictisitoare. Deci sper sa va placa! inca o data... multumesc!
Capitolul (partea I)
Testul lui Kakashi- o provocare pentru cei trei studenti

Sakura s-a dus intr-un suflet acasa ca sa se schimbe. Isi lua un tricoas in care predominau culorile: alb, rosu si negru, si care lasa sa I se vada buricul. ,,Pacat ca nu mai am celalalt costum… mi-ar fi fost de mare ajutor…dar nu prea mai am ceva lejer.” Dupa aceea isi lua o fustita alba, care era crapata pe margini si lasa sa I se vada pantalon scurti de culoare rosie. Isi puse pe cap bentita, se incalta tot cu aceleasi cizme si porni la drum.
,,Oare cine or sa-mi fie colegi de echipa?...de abia astept sa vad cine sunt!!!” isi spuse aceasta entuziasmata.
La ora 2.30 ajunse I fata Caminului Cultural. Acesta era imens inconjurat apoi de o priveliste feerica, multi copaci si mult aer curat. Profesorul inca nu venise. Ea observa ca in fata ei se afla Naruto care era intins pe iarba si privea cerul, foarte ganditor.
-Buna Naruto! Saluta aceasta.
-Salut! Tu trebuie sa fi…ăăăă…
-Sakura! spuse aceasta asezandu-se alaturi de el.
Naruto se tot uita la ea uimit. Sakura vazand ca e ceva in neregula intreba:
-S-a intamplat ceva?
-Aaaa…nu…doar ca am ramas mut cand te-am vazut. Esti chiar…frumoasa. Spuse Naruto cu putin roz pe obraji.
-Aaaaaa…multumesc. Zambi Sakura inrosindu-se. Sti, cred ca ma cunosti, ai dat peste mine la intrarea in scoala.
-Scuze daca te-am dat jos. Spuse Naruto intristandu-se
-Nu-I nimic, dar de cine fugeai? Am vazut doi baieti, sunt prieten tai?
-Era Gaara, cel cu parul rosu, si Kankuro celalat, si nu cred ca mi-ar fi prieteni, mi-au spus ceva care m-a deranjat, si de aceea am fugit. Naruto inchise och.
-Aaaaaaaa. Si…
-Si ce?
-Cine mai este in echipa, adica sunt eu, tu…si mai cine?
-Sasuke Uchiha! raspunse el pe un ton dur.
-Cine?????
-Da, precum ai auzit. Acum du-te sa flirtezi asa cum fac celelalte fete, uite-l acolo, la acel copac. Spuse Naruto indreptandu-si privirea din nou la cer, mai deranjat ca niciodata. Sangele Sakurei clocotea de nervi, aceasta se ridica uitandu-se urat la Sasuke. Naruto obsevand ca e nelinistita intreba ingrijorat:
-Ai patit ceva, Sakura-chan?
-Da, multe!
Se indrepta apoi cu pasi repezi catre baiatul care se odihnea la umbra unui copac. Politicoasa, saluta si se alesese cu o privire glaciara de la och intre-deschisi si plictisiti ai lui Sasuke.

-Da! Ma rog! Ce vrei?
-De ce nu m-ai anuntat si pe mine?
-Te anunt acum, ma e-ner-vezi! Multumita de raspuns? Spuse el inchizand och si facundu-se si mai confortabil langa copac.
-De ce nu m-ai anuntat ca s-au format echipele? spuse Sakura calcata pe coada de insusi Sasuke. Stiai bine unde sunt, si apoi ti-a spus Kakashi ca trebuie sa anunti clasa. Daca ai vazut ca nu sunt afara, puteai sa vi in clasa si sa-mi spui!
-De ce sa ma ostenesc sa te anunt pe tine. Replica Sasuke ridicandu-se si privind och extra-furiosi ai Sakurei continua. Si oricum leneveai acolo. M-am gandit ca nu-ti pasa, asa ca am hotarat sa nu-ti spun. Ei…mare lucru!
-Sti?
-As sti daca mi-ai spune! Spuse acesta uitanduse si mai urat la ea.
-Ma enervezi la culme, si cu asta am terminat! Spuse aceasta infuriata pana peste masura.
intoarse spatele, si se urca pe craca unui copac. Se aseza acolo, isi incrucisa bratele si se uita urat la Sasuke.
-Vezi sa nu se rupa craca aia cu tine, pari cam greoaie! Striga Sasuke suparat pentru prima oara cu adevarat…nu plictisit.
-Si daca s-ar rupe tot nu ai scapa de mine. O sa te bat la cap intr-una, de asta te asigur, copil botos ce eeeesti. Urla Sakura, agitandu-si pumn, pe care avea stransi la puterea maxima.
Sasuke arunca o privire cruda inainte sa se aseze la loc.
,,Uau! L-a pus la punct pe Sasuke. Nu este ca si celelalte fete! Este indrazneata. Ma bucur ca insfarsit am gasit si eu o fata care sa-l aseze pe Sasuke. In sfarsit!!!!!” isi zise Naruto in gand, cu zambetul pe buze.
-Buna ziua. Cop!
Era Kakashi, care privea amuzat. Se parea ca el va fi profesorul celor trei.
-Ummm….buna ziua! Kakashi-sensei spuse Naruto.
-Bun! Adunarea! Striga profesorul.
Cei trei imediat si-au facut aparitia langa el, si se asezara pe treptele Caminului Cultural, Naruto in mijloc, ca sa se asigure ca cei doi nu vor fi nevoiti sa se ia la bataie, Sasuke in stanga lui, iar Sakura in dreapta lui.
-Asa!!!! Sa ne cunoastem! Spuse un Kakashi entuziasmat.
-Aaaaaa…cum sa ne cunoastem? Nu ne stiti de la scoala?
-Nu ti-ai dat seama, Sakura?
-Pai cum sa-mi dau seama cand nu am nici un…incepu Sakura…aha…m-am prins…spuse ea zambind rautacios.
-Paaaai,…ce trebuie sa facem? Intreba Naruto uitandu-se si mai perplexat la Sakura.
-Sa spui cum te numesti, lucruri care iti plac si care iti displac…ma rog…ceva asemanator. raspunse Sakura cu voce blanda.
-Sakura! Spune tu prima!
-Bine! Ma numesc Haruno Sakura si am 13 ani. Ceea ce imi place foarte mult este ….pai…hehehe…am multe dar nu le enumar… ceea ce imi displace este ca un oameni imi desconsidera prieten din cauza mea, iar eu nu stiu ce am facut. Si ca persoane…urasc cei care isi fac pareri rapide despre mine, ca fac pe smecheri cu mine si etc. Imi doresc sa devin o ninja cunoscuta si…sa…fac un lucru important.
-Asa…urmatorul… Naruto. Spuse acesta uimit.
-Ma numesc Naruto si am 13 ani. Imi place mult mancarea, in special cea facuta de catre Iruka-sensei. Nu-mi place cand trebuie sa astept minute ca sa se prepare mancarea, nu-mi mai place ca lumea ma evita mereu din cine stie ce motive. Visul meu este sa devin Hokaghe. Nu-mi plac, ca oameni, cei care se cred tari si cei mai buni.spuse acesta incruntandu-se spre sfarsit.
-Urmatorul!
-Ma numesc Sasuke Uchiha, am 13 ani. Urasc mai toata lumea, si nu prea am lucruri care imi plac. Visul meu esta sa omor pe cineva anume si sa-mi reinfintez clanul.
,,Stiam eu ca-I un morocanos…of…mai bine nu picam in aceeasi echipa!”isi spuse Sakura dezamagita, asezandu-si capul pe genunchi.
-Asaaa…deci v-am cunoscut. Acum, maine sa veniti la ora 5.00 in padure si o conditie mica…nu –luati- cina, va este clar si sa…incepu Kakashi cu o fata serioasa, de fapt cu och seriosi.
-Sa nu luam cinaaa???????intrebara surprinsi Naruto si Sakura.
-…si, relua Kakashi inainte sa fie intrerupt,… sa nu aud comentar, da?
-Daaa!!!! Au raspuns cei doi bosumflati.
Sakura se intoarse si o lua in fata celor doi. Sasuke se uita fix la ea cu niste ochi care daca ar avea cutite le-ar arunca pe toate. Naruto nu stia ce sa mai faca, cei doi s-ar fi luat la bataie In fata lui.,, Ei… cred ca trebuie sa ma duc sa vorbesc cu ea…”spuse Naruto, dar cand dori sa faca primul pas, Sakura fu aruncata la pamant…de un caine.
-Aaaah…urla aceasta, dar uitandu-se mai bine observa un catelus frumos. Ahaaa un catelus, ce faci, piciule? Intreba aceasta, mangaindu-l cu tandrete. Cainele o linse pe fata si dupa aceea latra. Al cui esti tu, micutule? Intreba ea uitandu-se bland la el.
-Sigur o sa-ti raspunda!!!! Te asigur eu! Spuse Sasuke ironic, uitandu-se la ea si cu mai multa nervozitate.
Dar Sakura nu-l baga in seama, ea se ridica linistita si lua catelul in brate. Acesta inchise ochi si se facu comod la ea in brate.
-Akamaruuuuu ??? Akamaruuuuu!!!!!!?? Striga o voce de baiat. A-ka- ma-ru , te-am ….ga-…sit! Spuse baiatul oprindu-se in fata lui Sakura si tragandu-si sufletul. Micut nazdravan te-am cautat peste tot. Imi pare rau daca v-a…incepu acesta…
-Este o problema? Apropo ma numesc Sakura!
-Aaaaaa…, ma numesc Kiba, iar el Akamaru. Esti noua, nu-I asa?
-Aham! Akamaru deci. Spuse aceasta zambind, ridicandu-l in fata privir ei…si tu Kiba!
Kiba era un baiat mai inalt ca ea, cu o bluza gri si cu gluga pusa in cap. Avea pantaloni trei –sferturi de culoare neagra. Pe fata avea doua semne ros.
-Imi pare rau daca te-a deranjat.
-Nici o problema, poftim, tine-l este al tau, nu-I asa?
Cand Sakura vru sa-l dea pe Akamaru lui Kiba, acesta a lins-o pe fata, ca semn de bun –ramas.
-Se pare ca te simpatizeaza! Sa sti ca nu are pe orcine la inima! Marturisi el, si apoi isi indrepta privirea catre cei doi baieti si zambi sadic. Uchiha si Uzumaki, huh? Ce gluma buna… s-o insotiti voi pe domnisoara…hahaha…rase cu putere Kiba, doi ratati.
-NU MA PROVOCAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! !! Te pot bate mar, increzutule!!!! Te crezi mai bun decat oricine...si NU-I LUCRUUU ADEVARAT! Te provoc ca sa-ti dovedesc cine sunt!!!!! Urla Naruto la Kiba, furios la culme.
,,O fata ma pune la punct…doi idioti se bat…ce mai urmeaza??? Mai bine plec acasa, m-am saturat de toate astea” spuse Sasuke in gand, dar inainte sa plece el, auzi o voce…o voce calda. Era cea a lui Sakura.
-Nu va suparati…dar trebuie sa ajung acasa. Si Naruto…nu te lupta…a spus asta ca sa te provoace, si sa aibe parte de o lupta buna, nu-I asa? Intreba ea uitandu-se suspect la Kiba.
-Esti perspicace. Da, asta era tot ce vroiam dar oricum plec si eu acasa. Haide Akamaru, plecam. La revedere! Imi pare bine ca te-am cunoscut!
-Si eu trebuie sa plec. Pa! zise Naruto luand-o dupa Kiba.
-Pa! zise Sakura privind cum Naruto alerga ca sa-l prinda pe Kiba. Cred ca va trebui sa ma duc si eu…dar tot zic asta de cand…
-Vad ca este un mare defect de al tau sa vorbesti singura! I-o taie Sasuke, fara sa arunce, macar putin, privirea asupra fetei uimite.
-Vad ca este un mare defect de al tau sa critici lumea! spuse Sakura saturata de atitudinea lui. Apropo, parca trebuia sa te duci acasa.
-Pai…ma duc!
-Nu se vede!
-Credeam ca esti desteapta. Se afla in drumul tau, sau poate mai aproape decat a ta.
-Multumesc mult ca credeai asa ceva despre mine. Spuse Sakura cu o voce in care I se citea tristetea, si indreptandu-si privirea catre Sasuke intreba: Nu-I asa ca ma urasti?
Observand och mahniti de smarald ai Sakurei, isi lasa privirea in jos, si nu-I mai raspunse nimic.
-Inteleg, zise Sakura intorcandu-si privirea catre pavajul serpuitor, pai eu o iau mai inainte, trebuie sa ajung acasa mai repede. Pa! spuse ea fugind.


pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
Sper ca intelegeti voi...cam ce am facut pe aci'....shi va rog sa va dati shi cu parerea desprea ea...eh....am pus-o pe parti, tocmai pt ca nu ma lasa sa o pun pe toata, are 73 de KB...T_T...sa comentatzi, intr-un final, sa-mi spuneti daca am gresit pe undeva. Dar sunt constienta ca s-ar putea sa am greseli de tastatura. asa deci...sper ca v-a placut shi....ja ne!

iubirea sper intelegeti voi...cam facut rog dati shi parerea desprea pus-o parti, tocmai lasa pun Dark Angel

21.5KB


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Desi fiecare personaj are acesi personalitate , ai facut cum ai vrut u , Sakura nu mai elarga dupa Sasuke ca o nebona , si aste e  bine , i-ai dat mai multa atitudine .Greselei gramaticale nu ai , defapt nici nu am observat . Si desigur te concentrezi asupra lui Sakura , iar vestimentatia i-ai schimbat-o imi place . SI NU E PLICTISITOR !!! Sper ca vei primi mai multe comentarii ! Sfat ,sa incerci ca intr-un paragraf , unde are loc o emotie mai puternica sa o decri cu intensitate .Asta face diferenta intre o carte si un film , in carte se poate intelege sentimentele mai bine

_______________________________________


în mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rând pe rând se mai aprinde-o lumânare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

în mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
bine crazy_angel voi incerca sa fac o emotie mai puternica si de data asta va fi un capitol mai lung.
ehehe....acum a doua parte....
Capitolul (partea a -a)
Testul lui Kakashi- o provocare pentru cei trei studenti
A doua zi la ora 5.00 se vdeau trei siluete venind din diferite parti. Una dintre ele era Naruto, care bietul baiat dormea pe el, cealalta era Sakura, si ea putin adormita, si a lui Sasuke care se parea ca nu avea problema cu sculatul la ora 5.00 dimineata. S-au salutat si au privit nelinistiti zona. Biet cop au asteptat, si au asteptat…
-Daca el intarzie, la ce ne-a chemat la ora 5.00? intreba Naruto enervandu-se
-Nu stiu! Spuse Sasuke, inchizand och.
-Tu, Sakura ce zici? O intreba Naruto, dar ramase cu intrebarea pentru ca aceasta nu-I raspundea. Sakura?!...intreba el ingrijorat…aa a luat-o somnul. Concluziona Naruto uitandu-se mai bine la ea si dupa aceea zambind pana la urechi.
-Tu vorbesti serios? intreba Sasuke uitandu-se la ea. ,,Dorme asa frumos. Nici nu ai zice ca este fata care mi-a inchis gura ieri, este…”
-F atent ce o sa fac! Incepu Naruto cu o privire vicleana.
-Ce o sa faci? Intreba Sasuke intrerupandu-si gandurile.
-Priveste! Sakura-chan? Sakura-chan! Un inamic in fata noastra… vrea sa te atace!!!!! Sakura, un inamc!!!!!!spuse acesta zguduind-o.
-DAAAAAAAAAAA! GATA DE ATAAC…ORIUNDE E SUNT PREGATITA, SA SE APROPIE NUMAI DE MINE, CA-L RUP IN DOUA!!!!!!!!!!!! Tipa Sakura ridicandu-se in picioare. Fata era in modul de atac, era serioasa…si putin adormita. Tinea pumn inclestati, pregatiti sa atace.
Dupa aceea urma un moment de liniste. Cei doi se uitau mirati la Sakura. Ea se uita in ambele parti nedumerita.
-Uau! Chiar a tinut! Spuse Sasuke uimit.
-Chiar!
Iarasi se lasa un moment de liniste dupa care incepura sa rada amandoi, mai mai cu lacrimi. Sakura rusinata tot intreba ce se intampla si nimeni nu-I raspundea.
-Ce e? Ce am facut? Nu ati spus voi ca este un inamic care vrea sa ne atace? Intreba ea tensionata.
Cei doi au tacut si s-au uitat la biata fata care zau ca era mai rosie ca marul copt. Nu dura mult ca iar au inceput sa rada, mai tare decat data trecuta. Naruto se tavalea pe jos de ras, iar Sasuke se tine de burta. Sakura mai avea putin si intra in pamant de rusine.
-Măi, măi, măi ce rasete aveti aici!!!! Interveni Kakashi. Probabil ca este un motiv foarte bun de radeti in acest fel!
-Kakashi-sensei!!! Spuse aceasta rusinata…ati intarziat, continua incercand sa schimbe subiectul. Ne-ati chemat la 5.00 dimineata, ne-ati spus sa nu mancam nimic, iar dumneavoastra veniti la aceasta ora?
-Da…hahahahahaha…De ce la ora a-a-asta!!!! Spuse Naruto tavalindu-se pe jos de rsete.
-Mi-a taiat pisica neagra calea viet si a trebuit s-o iau pe drumul cel lung. Scuzati-ma daca am intarziat atat de mult. Acum, sa incepem testul.
-Ce test? Intreba Sasuke care se opri din ras. Naruto, inceteaza!
-B-b-bine! Se opri si el.
-Un test! Trebuie sa-mi luati cei doi clopotei!
-Doar atat? Intreba Naruto.
-Stati putin Kakashi! Suntem trei elevi nu doi. Concluziona Sakura.
-Asa este. Doi dintre voi vor trece iar celalat nu. Cel care pica nu mai face antrenamente si I se scade media la purtare cu cel putin 2 puncte.
-Poftim? Intreba surprinsa Sakura
-E absurd! Spuse Naruto enervandu-se.
-Aveti un ceas aici! Este ora 10.00 aveti 5 ore ca sa mi-I luati. Pregatiti-va, voi da startul…Acum!!!!!!
Sakura se ascunse bine precum si Sasuke, dar Naruto nu facuse acest lucru. Se afla exact in fata lui Kakashi.
-Fata in fata! Confruntare directa Kukashi sensei, va provoc!
Cand Naruto termina de vorbit pleca la atac. ,,O sa-I arat ce pot!”. Il ataca mai intai cu pumnul, dar acesta bara atacul, il prinse de brat si-l invarti, pana cand simti ca e deajuns cat sa ameteasca orice ninja priceput, si-l arunca in copac daramandu-l.
-Aaaaaaaaaau!!!!! Tipa Naruto de durere.
Kakashi baga mana in buzunar si incepuse sa traga ceva spre a-l scoate la iveala. ,,Ce o sa scoata, sper ca nu…un cutit Kunai…sau altceva, l-ar putea rani rau pe Naruto, trebuie sa fac ceva. Cred ca o sa-l atac daca folosesc cum trebuie jutsul teleportar, si-l dezarmez!” isi spuse Sakura in gand. ,,Acum pornim! Jutsul Teleportar!” Sakura se teleporta exact langa Kakashi, scoase cutitul Kunai si il puse la spatele lui.
-Sunteti dezarmat, Kakashi-sensei, predati-va si lasati-l pe Naruto in pace!
-Nu zau! Se pare ca nu o sa pot citi cartea acum! Spuse senseiul scotand o carte portocalie din buzunar.
-Caarteeeee???!!!!! Era doar o caaaarteeeee? Spuse Sakura uimita si sarcastica in acelasi timp.
-Asa este Sakura. Era o carte. Si cu dezarmatul cred ca nu m-ai prins.
Acesta se teleporta si el in spatele lui Sakura si o lovi. Dar spre surprinderea lui nu era Sakura ci un lemn.
-Ceeeeee?! ,,Substituirea jutsu? Imposibil! Unde e acum,se intreeba Kakashi si observa ca Baiatul blond disparu.…si…unde este Naruto? M-a tras in capcana,… deci!” desteapta fata, replica Kakashi, dar nu ma poate invinge, nu ea. Si disparu.
-,,Nu ma poate invinge!” bla, bla, bla, poate, dar nu-mi pasa, spuse ea, bine ascunsa, esti bine Naruto?
-Ahaa. Spuse el cu o jumatate de gura si cu och inchisi.
-Stai aici, ma duc sa aduc niste apa, ok?
-Daaaa. Aproba el deschiznd putin och.
-Sa nu pleci!
-Da, da, da.
Sakura pleca spre rau. Naruto observand ca fata se indeparta, incerca sa se ridice, insa cu chiu si cu vai.
,,Eu si provocarea directa. Bravo Naruto, acum numai poti nici sa te misti..au..spatele meu..de as putea, l-as da in judecata pe Kakashi, ce mai… dau toti profesor, pentru simplul fapt ca …ca ma scot din sarite.” Gandi Naruto profund, foarte profund ca se observau abur cum ieseau din cap. ,,O sa-I arat eu acelui mos, da, da, mos ca sunt in stare sa-I iau un … un…”
-Clopoteeeeeeel!!!! Tipa Naruto observand ca, langa un copac era un clopotel. Uite unu’! Ha, ha, ha.
,,Ha, haaaa…Noroc chior, sunt al mai tare din parcare…acum tot ce trebuie sa fac este sa ma duc si sa-l iau de acolo” zambi Naruto pana la urechi.
-Salut domnu’ clopotel, nu-I asa ca..Oooooah..aaaaaaaa. tipa Naruto. Ce nai…? Ceeeee???! A fost o capcana? Ooooh perfect acum atarn de copac cu capul in jos.
-Exact Naruto, este doar perfect. Ce usor mi-ai cazut in capcana. Credeam ca gandesti si tu putin! Spuse Kakashi sarcastic, aparand in fata lui Naruto cu ajutorul jutsului de teleportare.
-Arrrrrgh!!!! Gaaaaandesc. Nu ma subestimati. NU-L SUBESTIMATI PE NARUTO UZUMAKI!!!!! CREDETI-MA!
-Oooooo, ia uite s-a enervat gura sparta, sa-ti spun ceva, sa nu mai urli la mine, pentru ca s-ar putea sa te pun sa-mi cumperi aparate auditive. Aaaa…si inca ceva: nu lua un obiect care la prima vedere pare usor de luat, pentru ca ti se poate intinde o capcana.
-Stiu, stiu lucrul asta!! Se planse Naruto.
-Iti spun tocmai pentru ca nu sti lucrul asta. Vezi tu…
,,Si-a lasat garda jos! Pot sa-l atac!” spuse Sasuke care era ascuns intr-un copac in apropierea celor doi. Acesta convoca mai multe cutite kunai si doua shurikenuri, pe care le arunca in Kakashi.
,,POOOF”
,,Ce? Inlocuirea jutsu??? Acum stie unde sunt trebuie sa ma ascund, si cat mai rapid!”concluziona Sasuke tensionat, alergand ca sa scape de senseiul lor.
Intre timp Sakura reusi sa gaseasca un mic paraiasi.
-Uau! Dar mare mai este! Replica Sakura sarcastica in timp ce lua apa.
,, Deci, am ajuns pana la urma si la scoala, si am ajuns si la test cu un baiat dupa parerea mea de treaba si cu un increzut,, care-si da aere si de care imi place…stai, stai… ce am spus? Nu-I adevarat! C-c-ce m-m-a apucat?...oricum mai am ceva…cum se face ca suntem trei oameni impotriva unuia singur, plus ca trebuie sa-I luam si clopote, doi nu trei . Hmmmmm…oare o fi…nu e mai mult... cred ca…nu nu are cum, putea sa ne spuna, asa ar fi normal…dar totusi poate este vorba de munca in echipa. Da… poate asta este si el vrea dor sa aflam acest lucru…sa lucram in echipa. Trebuie sa ma duc repede sa sa-l anunt pe Naruto si pe incre..adica Sasuke…A da, si sa-I duc apa lui Naruto. Am intr-adevar nevoie de apa ca sa-I vindec ranile. Bine ca m-a invatat…bunica.”
Aceasta lua apa si fugi catre locul unde il lasase pe Naruto, dar spre surprinderea ei nu-l gasi acolo. Incepu sa-l strige -o data. Nu-I raspunse. A doua oara, la fel. Se intreba daca nu a patit ceva.
-Naruto??? Unde esti??? Raspunde odata! Naaaarutoo!!!!! Tipa aceasta ingrijorata.
-Buna! Se auzi o voce de barbat in spatele ei.
-CE? Kakashi? Ce…?
Insa inainte sa mai intrebe ceva fu inconjurata de frunze care se pare ca dansau langa ea. Urma o clipa de liniste dupa care frunzele nu mai dansau, ci cadeau o data cu Sakura. Dupa un minut Sakura deschise och sai de smarald si privi cerul, care era limipede ca och lui Naruto.
-Naruto!? Sasuke!? Intreba ea derutata.
Se auzeau zgomote din tufisuri cat Sakura vorbea…din nou singura.
-Cine-I acolo? Intreba ea alarmandu-se.
Nici-un raspuns
-Hei? Am intrebat ceva! Cine-I acolo? Intreba ea ridicandu-se.
-…
-Gata! M-am enervat, cine esti si ce vrei de la mine? Si iesi odata din tufisurile alea!!!!
Sakura se indrepta catre tufis ca sa vada cine se ascundea dupa el, cine era si ce vroia. Insa, inainte sa mai faca un pas fu oprita de glasul unui baiat…un glas care de abia se putea auzi, un glas…cunoscut si rece, dar care parea plin de frica.
-S-sa-k-k-ura!!!!?
Din tufis iesi baiatul care o enerva, Sasuke. Era din cap pana-n picioare plin de sange si de cutite kunai. Statea in genuchi si o privea pe fata care era in fata lui.
-S-sa-ku-ra?
Se auzi vocea altui baiat. Din tufis iesi baiatul cu care se intelegea bine, Naruto. Si acesta era la fel ca Sasuke, lovit.
Sakura ramase un moment fara nici o rasuflare in corp. privi socata, si apoi iesindu-si din minti, urla disperata, avnd la crimi in ochi.
-Nu!!!!!...NU-I ADEVARAT!!!ha… e-e o-o i-i-iluzieee daaa, asta trebuie sa fie. MA AUZITI O ILUZIE LA NAIBA CU ILUZIA. GATA E O ILUZIE. REPARARE!
Insa nu se intmpla nimic. Sakura era ingrozita.
-Sa-ku-ra??? Intreba Naruto cazand jos.
-Sakura…a-ajuta-ma, t-te roooog!! O implora Sasuke care incerca sa se ridice si sa se indrepte catre ea.
-NUUUUU-I ADEVARAT!! NU AVETI CUM SA FITI …!!! Dezaproba Sakura din cap, foarte alarmata de ceea ce vedea in fata.
-Sakuraaaaaa!!!!! Striga Sasuke care cazu in fata picioarelor fetei.
-SASUKEEEE!!!!!??????? NUUUUUU!!!! Striga Sakura cu rauri de lacrimi ce-I curgeau din och tensionati. NUUUUU….AHHHHH..NU-I ADEVARAT! Tipa Sakura dupa care lesina pe spate.
,, Cred ca am fost prea dur cu ea.”gandi Kakashi, care se ascundea printre frunzele unui copac, si citea cu foarte mare atentie, cartea intitulata ,,Vino, vino paradis”
In cealalta parte a padur era Sasuke care se ascundea si el.
,,Asta era parca vocea lui Sakura. Asa se pare. Ha…cred ca a cazut intr-o capcana…pai bine, … ar trebui sa ma duc si sa iau un clopotel…nu vreau sa pic apoi…”
-Si apoi sunt mai diferit decat ceilalti! Kakashi, iesi din ascunzatoare! Spuse el zambind fals.
-Da, da....salut!
-Acum ce ar fi sa-mi dai un clopotel?
-Sasuke dragutule…, mai intai trebuie sa te lupti cu mine.
-Si asa voi si face! Spuse Sasuke care porni in atac.
,,E rapid!”
,,O sa-I iau un clopotel, haahm!”
Sasuke il ataca, cu un picior. Acesta bara. Sasuke il ataca acum cu celalat picior. Kakashi il prinse si pe acela.
,,Perfect! L-am adus unde am vrut!”
,,CE??? Scopul lui era de fapt sa-mi ia clopotelul, nu sa ma atace? Da, da’ nici ca nu mi-l va lua!”
Sasuke atinse clopotelul cu o mana. Atunci Kakashi reactiona si-l invarti pana cand ameti si proceda asa cum a facut si cu Naruto.
-Aaaaaaaaaaah! U-u-unde este acum? Se intreba Sasuke care incerca sa se ridice dupa impact. In stanga? In dreapta? In fata? In spate? … Deasupra?...Unde este?
-Unde nu te astepti tu! Spuse vocea lui Kakashi
-CEEEE? Sub pamant? Nu!!!
-Da! Aproba ssenseiul care il ttrase in pamant lasandu-I capul sa se vada.
-Perfect!
-Aham. Sti Sasuke, intr-adevar sti sa te misti dar nu intotdeauna diferit inseamna cel mai bun!
………………………… ………………………… ………………………

partea a I-a

-Aaaaah! Unde sunt? Se intreba Sakura…Aaaau…zici ca m-a lovit o cometa de ma doare capul asa…
,,/S-s-sa-k-ku-ra…o striga Naruto…Sakura, ajuta-ma, te rooog! O implora Sasuke…/Nu…i-i-am vazut, …am vazut cum…c-cum au m-murit in fata mea…nu…!”
-NUUUUUUUUU!!!!!!! Trebuie sa fug sa-I caut, sa vad, poate doar a fost o iluzie. Daaaa…asta tebuie sa fie. Se linisti Sakura.
Sakura se ridica si o lua la fuga. Trecuse de tufisurile din care au iesit cei doi.
,,Ah, nu Sakura, gandeste pozitiv, la naiba. O sa-I ga…”
Dar se opri brusc din ganduri cand se impiedica de eva si pica jos.
-Aaaau…ce nai…Sakura?! Intreba Sasuke uimit.
-De ce m-am mai impieee…impie…mormai ea cand observa capul lui Sasuke. Aceasta se ridica la fel ca o papusa trasnita de un fulger si dadu sa plece.
-Sakura!?
-…
-Alooo! E cineva?
-…e-e o g-g-gluma...murmura Sakura, care incerca sa se uite la el…a-acum mai vad si capul lui Sasuke…uau…haha c-c-ce ciudat e sa fi nebuna…spuse ea zambind nebuneste.
-SAKURAAAA! TREZESTE-TE!!!!urla Sasuke ennervandu-se.
-Aaaaaa!!!!! NU-I adevaraaaaaat…Lasa-ma stafie a lui Sasuke, nu ti-am facut nimic, se planse Sakura…nimic… decat sa te enervez si sa te numesc nesuferit….AAAAAAAAAA!!!! urla Sakura cu lacrimi in ochi.
-Chiar sunt nesuferit?...
-Nu ma mai intrebaaaa! Lasa-ma-n pace stafie…te provoc, incepu ea uitandu-se cu curaj la el, te provoc la o lupta in schimbul libertat mele. Daca eu te bat ma lasi sa plec, daca tu ma-nvingi …uuuum….iti dau orice vrei…pana si corpul meu…bine…
,,Ce are asta? A inebunit?” se intrebase Sasuke uitandu-se mirat la fata ce actiona ca o sarita de pe fix.
-Asculta! Imi pierd rabdarea cu tine! Nu sunt o stafie!
-NUUUUUUUU!!!! Esti!!!!!!!!!!!!!! Stiu asta…pentru ca am innebunit…hehehe
-IDIOATO SUNT ADEVARAT, NUMAI CA KAKASHI M-A BAGAT SUB PAMANT. Acum…SCOATE-MA DE AICI!!!!!!!!urla Sasuke.
-Vorbesti serios? Se calma Sakura.
-Da!
-Chiar? Intreba ea indreptandu-se catre el si asezandu-se in genunchi in fata lui. Tu vorbesti serios? Intreba ea atingandu-l pe frunte cu degetul ei fin.
-Da! Vorbesc serios. Acum…MA SCOTI DE AICI?
-Bine! Spuse ea ridicandu-se
-Unde te duci? Ai spus ca ma scoti de aici!
-Pai asta fac!
-Asta faci?
-Dap!
Sakura se indeparta de Sasuke, se opri si se intoarse cu fata catre el. Isi ridica pumnul si se uita la el.
,,Trebuie sa am grija sa nu-l ranesc pe Sasuke, nu vreau sa-l pierd din nou…ce..? ce gandesc?”
-Hai odata!
-Uuum…scuze.
Sakura ridica pumnul si lovi pamantul cu el. Se lasa o clipa de liniste, dupa care se auzi cum pamantul crapa.
,,Uaau! Cata putere!”Sakura se indrepta catre el ca sa-l ajute sa iasa.
-Esti bine? Intreba Sakura
-Da! Acum poti sa-mi dai drumu’.
-Bine! Spuse Sakura care pleca de langa Sasuke.
,,Asta da putere! Ce...? Kakashi?”
-Sakura!!!! Pazea!
-Ce? Uuuh…
Dar inainte sa continuie fu adormita de catre senseiul lor.
………………………… ………………………… ………………………......
-Ce ciudat e sa stai legat de copac….hmmmmm. Trebuie sa ma eliberez. Ma intreb pe unde sunt ceilalti. Aha….ia stai putin…jutsu de teleportare….incepu Naruto cu o voce de copil inteligent ce era.
Daaaaaa. Stiam yo ca…. ce? Ce???? Numai o parte? Intreba el peerplexat. AAAAAAAAAAAAh numai partea de sus???? Si parte de jos, adica picioarele, sunt acolo? Bun plan idiotule!!!!! Reparare! Urla Naruto. ,,Cuuuum o sa ies din astaaaa?”se planse Naruto in stilul anime.
………………………… ………………………… ………………………… ..
Cerul era senin. Marea bila de foc arunca parca lanturi argint in padurea tainica si mai ales intr-un copac cu flori roz spre alb. La o adiere, o floare parasi ospitalitatea copacului si perturba umbra unu baiat. Aceasta umbra se ascundea dupa un copac, tinand in brate un corp finut.
,,E usoara! Usoara ca un fulg.”isi zise Sasuke in gand, fermecat de fata pe care o avea in bratele-I puternice.
-Uuuuum. Aaaaaah.
,,Se trezeste!”
Och negri ai lui o priveau atent in timp ce-i deschidea incet pe ai ei, pe cei de smarald, care luceau in contact cu razele soarelui.
,,Ce stralucitori sunt!”
-U-u-unde sunt? De abia se facu auzita vocea fetei.
-Esti in siguranta acum! Spuse el strangand-o-n brate.
,,Sasuke… ma tine In brate? Stai, stai putin! De fapt ce s-a intamplat?”
-Sasuke?
-Da?! Intreba Sasuke inchizand och si savurand momentul.
-Ce s-a intamplat? Tin minte ca te-am scos din pamant dupa aceea…totul s-a stins.
-Te-a atacat Kakashi. De fapt, te-a adormit.
-Si dupa ce m-a adormit?
-Ei bine…l-am atacat si te-am luat in brate dupa care am venit cu tine aici. nu-I chiar mult de cand am ajuns aici. Explica el descchizand och, dar tot aflandu-se in vise lungi.
-Aha. Multumesc! Spuse Sakura observand och blanzi ai lui Sasuke.
-Pentru nimic.
,,Ce-a patit? De obicei…se purta urat cu mine…oare a patit ceva…hmmm!”
-Sasuke?
-Da?
-Te simti bine?
-Da, cat sunt cu tine! Spuse el strangand-o si mai mult in brate.
-Ce?
,,Ce naiba zic aici? se intreba Sasuke
*Ai spus ca-ti place compania ei!* Spuse o voce din el, constnta lui.
Tu cine mai esti?
*Fac parte din tine,… idiotule!*
Vezi pe cine faci tu idiot!”
,,Ce?...Oare ma place? Neah…mai mult ma uraste stiu eu, dar…e placut…
*Iti place de el, nu-I asa?* O intreba o voce din ea
TU… cine trebuie sa fi?
*Sunt parte din tine.*
Aha…inseamna ca esti vocea mea interioara?
*Dap*
Uau…vorbesc serios…ma simt ciudat…simt ca am fluturi in burta…nu unu’, ci o mie…
*Esti indragostita! Apropo opreste-te din inrosit si sparge o data gheata, spune-I despre ceea ce gandesti in legatura cu atacul in echipa.*
Aaaaaa….daaaaaa! chiar, ai dreptate!
*Da…am dreptate…o sa-mi fie greu cu tine, tu….hei …yo cu cine vorbesc aici, cu PERET?*
-Sasuke-kun?
-Da? Intreba Sasuke observand ca a adaugat ,,kun” la numele lui, semn de politete.
-Sti…in legatura cu noi trei…
-Ce-i?
-Uuuum..mai intai da-mi drumul.
-Aaaa…da! Aproba el lasand-o pe biata fata se respire si sa-si lase ceva urme de inroseala pe obraj lui.
-Ma intrebam… de ce a pus Kakashi doi clopotei si nu trei. Nu-I putem lua noi singuri.
-Vrei sa spui ca este ceva mai mult decat sa-I luam noi singuri? Intreba el uitandu-se serios in och ei.
-Da! Este vorba despre munca in echipa. Explica Sakura.
-Asta a vrut Kakashi? Doar asta? Intreba surprins Sasuke.
-Da! Munca in echipa.
-Bine! Hai sa-l chemam si pe Naruto, si sa ne spui planul.
-Planul? Intreba Sakura incepand sa se alarmeae.
-Da! Ai un plan, nu-I asa?
-Uuum…hehe..d-da.
,,Un plan….hehe, de unde naiba iau eu un plan in momentul de fata? se planse ea.
*Nu stiu…esti un geniu, nu-I asa…? Atunci…DE COE DRACU STAI PE GANDURI?*”
Sasuke reusi sa-l aduca pe Naruto in fata lor cu ajutorul unui jutsu.
-…Si daca o sa reusesc, numai bine. Incepu Naruto sa vorbeasca cu och inchisi, si gandind iarasi foarte mult, de se observau abur cum ieseau. Uau…sun tcel mai tare la facut evadari…hehe…problema e de unde iau eu un kunai…hmmm, incepu el sa gandeasca si deschizand och , obseva ca in fata lui se aflau cei doi,…aaaa…Ce cautati voi aici? Si…ce caut eu…dezlegaaat! Eu doar m-am gandit cum sa scap…aaaaaa punct lovit…deci numai sa ma gandesc la ceva si se intampla…spuse un Naruto enuziasmat.
-Naruto!? Se uita Sakura mirata la Sasuke. Cum ai reusit sa-l aduci aici?
-…si mai vreau un bol de chili…daaa si…visa Naruto cu och deschisi.
-NARUTO!!!!!!!!!! Tipa Sakura la Naruto lovindu-l in cap. Idiotule numai visa. Sasuke te-a adus aici!
-Au…dar ce ai cu mine?
-Trezeste-te! Spuse Sasuke.
-M-am trezit, bine m-am trezit. CREDETI-MA!!!
-Te cred! Nebunule..hahaha. rase Sakura.
-Ce-i?
-Esti figura! Oriunde sunt cu tine prin preajma mereu rad!
-Vorbesti serioooos? Intreba Naruto cu niste ochisori de catelus cumintel.
-Aheam, Ma scuzati daca va-ntrerup ,,firai al naibi Naruto! Las-o-n pace. Tu o ai pe Hinata!”Sakura a gasit o cale de-a lua clopote, si trebuie sa lucram in echipa.
-Aha…si care-I planul?
-Sakura?
-Uuuuummm….bine ,,Ce ma fac? Ce ma fac?
-Sakura, ai un plan, nu?
-Ummm….hehehe…pei…*Am gasit!* Uite cum suna: eu distrag atentia, iar voi doi va napustiti asupra lui cu jutsuri de teleportare si-I luati clopote, ati inteles?
-Da, dar…tu ce o sa faci? Nu o sa iei un clopotel! Intreba Naruto scarpinandu-se in cap.
-Eeeei. Nu conteaza daca mi se va scadea nota la purtare si la rezultate. O sa trag tare anul asta. Sakura incerca sa schiteze un zambet, dar nu reusi.
-Bine! Daca zici tu. spuse Naruto.
-Asa…acum …pornim! Exclama Sakura.
-Daaaaa!!!! Operatiunea Clopotelul a inceput.
Sakura pleca inaintea celor doi si-l gasi pe Kakashi…desigur citind cartea.
-Buna ziua Kakashi sensei!
-Buna!
-Ce faceti?
-Citesc!
-Aha…stiti ma gandeam sa va provoc la o lupta pentru unul dintre clopotei…dar daca aveti treaba, ati putea sa mi-l dati acum…asa, fara lupte.
-Hahe…sigur ca da! Raspunse acesta sarcastic. Ti-l dau cu o lupta.
,,L-a adus unde trebuia. Bravo, Sakura, ai facut o treba extraordinara, dar…mai trage-l putin pe firul de fraier” zambi Sasuke in gand
,,Asa deci…trebuie sa steptam semnalul lui Sakura”gandi Naruto.
Cei doi se luptara mai mult de cinci minute, folosind lupta corp la corp. Sakura trebuia doar sa se apere, si din cand in cand sa mai atace, ca sa nu dea de banuiala. Intr-un final Sakura se indeparta si le facu semn celor doi sa apara. Kakashi fu luat prin surprindere, vru sa fuga, dar cineva il retinea. Era Sakura care-l tinea in umbra sa. Sasuke si Naruto au luat clopote si au plecat de langa senseiul lor care era uimit.
-Eeeeei bine cop, ati trecut testul!
-DAAAAA!!!! Urla Naruto
Sasuke zambi.
-Da…ati trecut, eu am ramas ….
-Sakura?! Se mira Naruto…Uuuum …daca vrei iti dau clopotelul meu si treci tu…
-Nu! NU, multumesc.
-Bine! Tu ai spus-o.
-NU! Ati tre-cut cu to-t. Toti trei. Felicitari!
-Aaaaa….ingaima Sakura
-Daaaaa!!!! Sakura!!!! Bravo!!! Exclama Naruto care o lua in brate pe Sakura
-Aaaaaa…Naruto…t-te r-rog d-da-mi drumul. Incerca sa spuna Sakura care rosise toata.
,,Ia-ti mainile de pe ea…!!!” gandi Sasuke infurndu-se.
-Ahhh…da! Scuze!
-Nici o …p-problema! Rasufla Sakura linistita.
-Eeeei, cop, ati trecut testul acum. Sa va dau programul scolar pe tot anul.
-P-program? Intreba Sakura socata.
-Da! Nu trebuie sa aveti un program dupa care sa va ghidati la scoala?intreba senseiul sarcastic.
-…Nu!...mormai Naruto
-Spuneai ceva Naruto? Nu am auzit.
-Nu spuneam nimic! ,,hoah!Da’ surd mai e!”
-Bine! Iata-le!
Cei trei le luara si le conspectara pentru un moment.
,,uah! Nu!... ce naiba: luni avem antrenamente cu sensei, marti avem predare cu Iruka-sensei, antrenamente cu gura-sparta, aheam Anko, si ajutor comunal?, ce…naiba? Astea-s ore?” se certa Naruto cu el insusi
,,Miercuri avem misiuni, joi avem toata ziua predare…cu I-iruka, Kureanai, si Kakashi si antrenamente cu Anko Mitarashi, hmm?” spuse Sakura
,,Vineri- ajutor comunal (anul si I), si in rest…antrenamente…? Mama…o sa am de muncit…oh…dar…e o provocare pentru mine. Bine Sasuke, hai sa dam tot ce avem mai bun in noi, in fond…”gandi Sasuke
,,… O sa fie o provocare excelenta” gandi Sakura si Sasuke in acelasi timp.
,,…O sa fie o maaareee prostie…urasc scoala!!!” se planse Naruto nimanui

Deci...sper ca va placut ^_^. Va rog sa comentati, shi sa-mi spuneti daca mai vreti shi cap I ^_^ (me: please *with puppy eyes* you will tell me if my story is goog, or is bad, my inner self: somebody...T_


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
  Sicer?!
Cam mult dialog la sf , pentru o clipa cand am vazut m-am speriat . Insa mi-a placut SURPRIZE . Desi blabla , nus astea regurile de ghidare mia placut . Si a fost buna ideea cu euu-rile lui Sasuke si Sakura ! Ce il mai "injura" pe narut in gand)   Astept coninuarea !


_______________________________________


în mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rând pe rând se mai aprinde-o lumânare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

în mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
Capitolul 3
Alte prietene… alte detentii si alte amintiri dureroase

Era dimineata, ora 7:30, ora la care se pleaca la scoala.
Afara, pe jos, langa balconul lui Sakura zacea un ceas stricat.
,,Ce pacat ca nu l-am aruncat de anul trecut!!! ARGHHHHH!!!! Stia prea bine ca urasc sa ma scol de la ora asta, si uite acum a primit-o. Ce vina am eu daca nu asculta…incepu Sakura plina de nervi, aruncandu-se, din nou, in pat.
*Si acum…de unde iei tu un ceas?* intreba vocea ei interioara
Uuuuum..de la magazin? Raspunse Sakura sarcastica
*Nu te comporta asa cu mine! Frunte lata!*
C-ce-ai spus? Vezi pe cine faci tu …frunte lata…Chiar o am mare?
*Uuuum…nu…*
Hoah
*…prea…*
Ce?
*U-u-uuummm Sa-sakura, n-nu trebuie sa pleci la scoala?*
Aaaaaaa…da, ai dreptate!
*Whoaf*rasufla usurata vocea interioara a lui Sakura
A da, inca nu am uitat de tine!”
Sakura se imbraca repede si iesi afara. Pe drum se intalni cu Sasuke.
-Buna dimineata! Il saluta ea
-Aham! raspunse el observand ca tot venea o suvita in ochi lui Sakura.
Aceasta incerca sa o inlature, dar veneau tot mai multe.
-Si…incepu ea dandu-si inca una dupa urechi, …ce mai zici?
-…
-Hah?
-Mai nimic!
,,*Mai nimic in afara faptului ca o placi!* Spuse costnta lui.
Taci!!! nu trebuie sa prezint sentimente fata de ea. Ai uitat?...eu sunt un razbunator!
*Spuneai ceva? Nu te-am auzit!*spuse costnta scarpinandu-se in ureche cu o fata de plictisit.
-Oh! Asta este? Uuumm…aaa…cum ti se pare ca sunt, asa sunt o talamba sau sunt o luptatore excelenta?
-Uuuuummm…se gandi putin Sasuke, dupa care continua, prima varianta.
-Oh…asa ti se pare ca sunt…aaa..da..poate ai dreptate! Murmura ea intristandu-se
,,*Idiotule, ai ranit-o! De fapt…dupa parerea mea eu zic ca este foarte frumoasa, stie sa se lupte…* incepu constnta inchizand och.
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaci!!!!!! !”
-Buna Naruto!!!!! Exclama Sakura scotandu-l pe Sasuke din proprle-I ganduri profunde.
-Salut Sakura-chan, Sasuke!saluta fericita Naruto, Uuuuum Sasuke? Intreba el ingijorat.
-Da?
-Ai patit ceva?
-Nu!
-Ooo..bine. ,,De fapt mi s-a parut ca se uita la fundul lui Sakura…hmmm…ei asta este, nu ma bag.”
Cei trei au mers un timp impreuna, dupa care au observat o silueta grandioasa fugind, in fata ochilor lor.
-,,Lasa-ma!!” Striga acea siluata oprindu-se ca sa-si traga rasuflarea. Parea foarte speriata.
-,,Nu domnisoara, nu! Vei fi a noastra, ce-am gasit…al meu sa fie.” Se auzi o voce de baiat ragusita.
-,,Hei! Dar am si eu dreptul s-o iau, e si a mea!” se auzi o voce ascutita tot de baiat
-Hi-na-ta?? intreba uimit Narut vazand-o.
-A-ajutor! V-va rog, a-ajutor! implora aceasta fugind catre ei.
De dupa curba aparura baiet. Erau doi, inalti si urati, cu figuri de baieti rai.
-Esti…incepu cel cu voce ragusita…ia uite, inca o domnisoara! Spuse el uitanduse la Sakura cu o privire vicleana.
-E a mea! Spuse cel cu voce ascutita, entuziasmat.
-Numai sa indrazniti sa ma atingeti! Le-o intoarse ea privind foarte patrunzator och baiatului cu voce ragusita.
-Hoho…dura…hea? Intreba acesta aparand langa Sakura si lunad-o in brate.
-Da! raspunse ea intorcandu-se si lovindu-l intre picioare.
Acesta cazu jos de durere.
-Te-am avertizat! Sunt in forma buna astazi! Mi-am aruncat propriul ceas, asa cum te-am lovit pe tine. Zambi ea rautacios, in timp ce-l privea cum se plangea de durere.
-Oh, p-plec acu’!spuse el ridicandu-se si fugind de parca ar vrea sa manance pamantul. Dar….o sa ne mai vedem noi!
-Bine! Atunci, daca pe cea cu parul roz n-o pot avea, o s-o iau pe cea cu parul negru! Spuse celalalt, teleportandu-se langa ea.
-Nici gand! Nu te las MA AUZI! Urla Naruto care-l lovi cu putere cu pumnul in fata si dupa aceea in stomac.
Baiatul cazu pe spate de durere.
-Mai bine fugi daca nu vrei sa mai primesti inca una! Replica Naruto cu o voce plina de incredere si duritate.
-D-da! A-am inteles. Spuse el fugind dupa primul.
-N-naruto-kun, m-multumesc! Spuse Hinata, privindu-l in och lui albastri fermecatori si apoi inrosind mai rau ca un mar copt.
-Nici o problema Hinata-chan, nimeni nu se va mai lega de tine, cat sunt eu langa tine.
-N-naru-to-kun….murmura ea si mai rosie, lasand privirea in jos si lovindu-si degetele aratatoare intr-un mod nervos.
,,E posibil ca Naruto sa fie baiatul despre care imi vorbise Hinata?gandi Sakura uitanduse atent la biata fata care nu se mai oprea din inrosit, si apoi la Naruto care se scarpina pe frunte, avand o fata de ,,Ce-se-intampla-aici?”
: ‘-Nu am mai ras de la glumele…de la glumele…lui…de o data se opri si se intrista
-Ale cui?
-Ale unui baiat.
-Ale unui baiat?
-Da, dar nici nu ma baga in seama!
-Si…daca nu sunt prea indiscreta, cum se numea sau se numeste?
-Nu conteaza!
-,,Nu conteaza” este numele lui…ce tare suna spuse Sakura glumind.
-Pai iti zic alta data. Acum trebuie sa ma duc undeva. Nu te superi, nu?
-Sigur ca nu. Du-te linistita!’
Hmmmm…cred ca da, ca la cat de tensionata este in jurul ei, se cunoaste de la o posta. Dar Naruto e prost de nu observa? Sau ce…?”
-Buna Sakura-sama! Saluta Hinata facand-o pe Sakura sa tresara.
-Ummm, da buna…Hinata? Intreba ea uitandu-se la ea foarte serioasa.
-Da? Este vre-o problema? Intreba la randul ei, parand foarte ingrijorata. Am…facut ceva rau? Continua acesta uitandu-se foarte suspicios la fata din fata ei.
-Da…te rog nu-mi mai adauga numelui meu ,,sama”, stiu ca vrei sa fi politicoasa, dar, te rog frumos, nu vreau sa par…baba. Spuse ea imitand o fata de o batrana.
-Heah! Bine! Zambi Hinata, inchizand och din fericire.
-Mergem? Intreba Sakura plina de speranta.
-Da!
Cele doua o luara inainte si-I lasara pe baieti in urma cu tot cu gandurile lor.
Sasuke observa ca Naruto se afla pe aripile unui vis, rosu la fata.
-Trezeste-te, idiotule! Spuse el lovindu-l in cap.
-Nu-mi pot lua gandul de la ea.
-De la cine?
,,Sper ca nu de la ea, de la Sakura…
*Vezi? Iti place de ea!*
Taci din gura! Ameninta el incet.
-De la Hinata!
-Ewwwww! Dragoste la orizont, aruncati ancora, avem aici un amorezat, trebuie dus repede la un spital.
-Vorbesc serios!
-Eeeei…noroc la cucerit!
-Ceee….nu m-ajuti?
-Cu ce? Nu sunt fata!
-Multumesc!
-Cu placere!spuse el sarcastic.
-Dar…ma gandeam sa-mi spui…na ma rog…cum ai procedat cu Sakura. Relua Naruto plin mult de sperante.
-Stai, stai putin, ce vrei sa insinuezi?
-Ca-ti place de ea! Am vazut cum te-ai uitat la ea, de cand a venit la scoala. Nici o data nu ai inrosit la o fata. Spuse el ambind rautacios.
-Crezi ce vrei! Eu ma duc la scoala, si…sa sti ca o urasc!
-Poftim?
-Am spus ca O URASC PE SAKURAAA!!!!
-Ce? Intreba Sakura intorcandu-se. T-tu chiar ma u-urasti?
-Da!
-Aha. Bine. H-hinata h-hai sa mergem.
Hinata citi in och Sakurei tristetea, si observa ca vroia sa planga dar nu dorea s-o arate in fata baietilor.
-Hai! Hai sa ti-o prezint pe Tenten.
-Pe cine?
Cele doua plecara.
,,Sakura?!...ingaima Sasuke..
*Vezi ce-ai facut idiotule?*…
Taci! Nu te-a inviat nimeni!
*Orgoliosule.*
-Bravo, Sasuke! Aplauda Naruto sarcastic.
-Taci, bine?
………………………… ………………………… …………………………
Cei patru ajunsera la scoala si obseva ca numai cativa cop erau in curte.
-Se pare ca am ajuns mai devreme. Concluziona Hinata, privind curtea in care erau doar un singur grup de fete somnoroase, mai mai dormind pe ele..
-Asa se pare. Am ajuns cu… o jumatate de ora mai devreme, spuse Naruto privind ceasul.
-Da…scoala se deschide la 8:30…sa vedem…pe unde o fi Tenten? Spuse ea incercand s-o zareasca.
-Salut! Se auzi o voce feminina.
-Oh Tenten, salut! Spuse Hinata intorcandu-se avand pe fata un zambet care cu siguranta putea da orice baiat pe spate.
Sakura observa o fata mai inalta decat ea. Avea och maro, parul la fel ca och care era prins in doua codite facute coc.
-Aham, si cine-I ea? intreba Tenten indreptandu-si privirea catre fata cu parul roz.
-Aaaah, scuze daca nu m-am prezentat! Sunt Sakura, Sakura Haruno.
-Doar Tenten! Imi pare bine de cunostinta, incepu aceasta zambind grandios cu och inchisi, timp intre care cele doua isi strangeau mainile.
-Si mie. Raspunse Sakura fericita.
-Ummmm…Sakura, culoarea parului tau este naturala? Intreba Tenten luand o suvita dinparul Sakurei studndu-l foarte bine.
-P-pai…este natural! raspunse ea lasandu-si privirea In jos.
-Ai vazut scoala? Intreba Tenten din nou, entuziasmata.
-Uuuummm…prima data cand am venit m-am ratacit. Hehehe. Asta este si norocul meu.
-Bine! Sa-ti aratam scoala. zise Tenten.
-Si … alti elevi! Adauga Hinata.
Cele doua arata in cateva minute structura scol. Dupa aceea s-au dus pe terenul de antrenamente ca sa i-l arate.
-Acesta este terenul de antrenamente. Spuse Tenten.
-Uau! E imens.
-Sti…cred ca prima ora avem antrenamente cu Anko-sensei, asa ca putem sta aici, ea cam intarzie de obicei. Spuse Hinata
-Si noi tot antrenamente avem! Am aflat ca s-ar putea ca unele din orele noastre sa fie in comun cu ale voastre. Spuse Tenten fericita.
-Super! Exclama Hinata.
-Teeenteeen! Striga cineva. Era o voce de baiat.
-Oh, buna Lee! Ce e?
-Hai sa ne antrenam. Hyuuga e nervos ca n-ai venit mai devreme.
Sakura vazu un baiat cu tunsoare de castron, par negru, ochi mari ca de gandac si sprancene stufoase.
-…Cine-I micuta floricica roz? Intreba acesta inrosind cand o observa pe fata care se uita la el ciudat.
-Cine? Eu? …Sunt Sakura. Raspunse ea.
-Eeeesti…frumoasa. Vrei sa fi prietena mea? Intreba Lee cu o voce plina de sperante, visand ca se afla pe malul unei mari, la apus de soare… tinand-o in brate
pe Sakura, care tot repeta ca-l iubeste.
-Gata Lee cu momentele de dragoste, du-te si spune-I lui domnu’: ,,te omor daca nu v mai repede” ca o sa vin cand o incepe ora, acum am treaba. Ohh si…inceteaza sa salivezi dupa Sakura, bine? O faci sa inroseasca. Spuse Tenten aruncand priviri pline de fulgere baiatului.
-Dar, dar…ingaima el
-GATA, AM ZIS! Urla Tenten, enervata
-Bine…bine….plec acum…hoasca…murmura Lee intorcandu-se catre zona unde se afla baiatul despre care vorbea Tenten.
-Ai spus ceva LEEEEE?!!! Intreba uitandu-se suspicios la el.
-Buna Hinata, Sakura! Saluta un alt baiat.
-Oh, buna Kiba! Saluta Sakura
-Buna Kiba! Saluta Hinata. De ce n-o saluti si pe Tenten?
-M-a salutat!
-Oh…scuze!
-Nici o problema exclama acesta inrosind la fata.
-Kiba, ai febra?
-Uuuum…hehe..nu…am, am …
-La muscat o insecta de-a lui Shino…interveni Tenten
-Oooh da, m-m-a muscat una.
-Aaaam, ma scuzati. Cine sunt Shino si Neji? Intreba Sakura dezorientata.
-Ooooh, scuze. Neji Hyuuga e baiatul acela care se antreneaza, cel cu parul lung, maro si prins in coada, si cu och ca ai lui Hinata. Sti..sunt frati. Asa, iar Shino Aburame este acel baiat cu parul ciufulit, maro, cu ochelari negri, care vorbeste, acum, cu o insecta, dezgustator…
-Oooh bine. Si…acela care sta si pare sa adoarma cine este?
-Aaa…vrei sa zice baiatul cu parul prins sus intr-o coada, cu och mici si cu o fata de lenes? Intreba Hinata
-HEEEEEEI….AAAAAM AUZIT!!!!!spuse acesta.
-Scuze Shikamaru!
-Da! Deci il cheama Shikamaru?
-Shikamaru Nara. Corecta Tenten
-Aha…si cel care mananca chipsuri?
-El e Chouji Akimichi! E un grasan, dar sa sti ca nu are suflet rau. Spuse Tenten
-Aha…
-Pai…cam astia au fost de prezentat,…dar mai avem sa iti prezentam ceva…spuse Tenten uitandu-se incruntata.
-Cine?
-Ino Yamanaka.
-Aaaa…o cunosc.
-E o nesuferita! Incepu Tenten.
-Tenten-sama…?!!
-Stiu ca nu trebuie sa ma comport asa, Hinata, dar ma enerveaza.
-Hmmmm…de ce?
-E o infumurata, cu fite si etc ce tine de ea…nu stau sa le enumar pentru ca ma voi enerva. Spuse Tenten
-A venit Anko-sensei! Exclama Hinata.
-Gata voi bebelusilor. ALINIEREA!!!striga ea. Asa deci, sunt toti…cred ca vom incepe prima ora, antrenamente, cu o revizuire de anul trecut. O lupta cu armele, capitolul care v-a placut cel mai mult.
-DAAAA! Urla multimea de cop.
-Bine! Am aici un bol. Din el voi extrage doua nume. Cele doua nume sunt ale unor persoane dintre voi. Cand strig numele, treceti in fata.
Anko baga mana in bol si extrase doua hartiute.
-Sakura Haruno si …Hinata Hyuuga! Replica ea cu o voce serioasa. Luati-va armele si incepeti cand va dau semnalul.
-Ce? Intreba Sakura uimita.
-Sakura…hai sa fie o lupta pe cinste…sa le aratam ceva super…si sa te cunoasca mai bine. Spuse Hinata zambind
-Bine Hinata! zambi si Sakura
Cele doua s-au duis sa-si ia armele si s-au pus fata-n fata.
-Bine…START!
Hinata ataca prima, insa fu surprinsa cand Sakura se apara. Ea se dadu la o parte, iar Sakura isi folosi ceakra pe picioare ca sa mareasca viteza si s-o atace. Aceasta opri atacul celeilalte fete, dar nu observa ca defapt era o clona cea care o atacase, iar cea adevarata era deasupra capului ei. Hinata se feri, iar Sakura infipse sabia in pamant. Rosti o incantatie, si din pamant iesira mai multe sab. Hinata fu total confuza de ce se intamplase.
,,Nu…!”gandi Hinata. ,,Trebuie sa fug,… dar m-a prins…nu…, trebuie sa-mi folosesc ceakra ca sa-mi fac picioarele tari si sa nu fie strapunse de sab.”
,,Acum, trebuie sa-mi folosesc ceakra si sa mi-o directionez catre talpile piciorului, totodata sa maresc viteza si alta sa pot sta pe sab ca sa atac.”gandi Sakura plina de sine.
-Uau…impresionant! Spuse Anko cu o privire uimita.
-Aaaacum! Strigara cele doua in acelasi timp, dupa care au sarit pe varfurile sablor. Spre surprinderea tuturor cele doua statea pe lucruri ascutite.
-Ceeeeee! Sa stai pe lucruri foarte ascutite e foarte greu de realizat….CUM!!!!??? urla profesoara.
-Vad ca esti buna! Bravo! Spuse Hinata incantata.
-Incerc sa fac lupta cat mai…palpitanta!
Sakura se ridica in aer si folosi umbrele clonate jutsu care s-au facu invizibile totodata cu ea.
,,Ceh? Unde e?”intreba Hinata surprinsa pentru a treia oara.
-In spatele tau. Spuse o soapta.
Hinata se intoarse dar nu vazu nimic.
-Byakuugan! Striga Hinata.
Hinata o vazu pe Sakura si o ataca, aceasta, surprinsa, reusi sa se apere si sa redevina cum a fost inainte.
,,Bine…nu a mers… poate atacul asta o sa mearga” gandi Sakura extenuata.
,,Am vazut-o, imi pare rau Sakura dar se va termina”gandi Hinata.
Cele doua au inceput sa faca semne cu mainile, care mai de care mai complicate. Dupa care vocile lor izbucnira din corp, urland atacul facut.
-Tornada de vant, stilul dragonului de vant!!! Striga Hinata.
-Tornada de foc, stilul dragonului de foc!!!! Striga Sakura
-ATTACAAAA!!!! Strigara cele doua in acelasi timp.
Cele doua vijel au creat scantei, dupa care s-au distrus reciproc, dar o parte mai mare din atacul Sakurei fu redirectionat catre Hinata lovind-o, iar pe Sakura o lovi o parte mica din atacul celeilalte fete. Lupta se sfarsi cu cele doua aruncate pe jos.
-Nuuuuuu!!! Sunteti bine? Intreba Anko ingrijorata.
-Eu sunt bine, cum e Hinata?
-Sunt bine!
-Bate palma partenere, i-am lasat cu gura cascata. Spuse Sakura
-Da!!! ….Hmmm….trebuia sa-mi dau sema ca aerul intretine focul…si trebuia sa fug.
-Totul s-a petrecut intr-o fractiune de secunda Hinata, nu aveai cum sa te aperi. Apropo…scuze daca ti-am ars bluza…putin.
-Eh…bluza? Nu conteaza.
Ora de antrenamente trecu foarte repede pentru Sakura care se simtea jenata, din cauza multor priviri care o examinau din cap pana-n picioare. Dar printre acele multe priviri nu se numara una singura. Cea a lui Sasuke.
,, ‘Am spus ca O URASC PE SAKURAAA!!!!’ poate intr-adevar ma uraste…oare de ce?”


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
OOOO , CE IDIOT CUM S AII ZICA ASTA ! Of deabea astept s avad cum se inpaca      si e chiar mijto ideea cu constintele ! Chiar belea , si ai facut-o pe Sakura ma strg e goood    imi place mai mult pov ta decat originala pe bune   

_______________________________________


în mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rând pe rând se mai aprinde-o lumânare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

în mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
continuareaaa.......^_^

-Sakura? Intreba Sasuke
-Da?
-Am observat ca iti intra parul in ochi asa ca ti am adus o panglica, sti ca s-o folosesti pe post de betita, sper sa-ti placa!
-E minunata Sasuke! M-multumesc! Spuse ea si-l saruta pe obraz.
Era o panglica rosie si frumoasa, cu doua petale de trandafir roz-deschis spre capete si foarte lucitoare.
Ino observa ce s-a intamplat si imediat deveni geloasa.
,,Ceeee??? S-a lasat pupat de aia?? Eeeee Haruno, nu o sa mi-l furi tu, o sa vezi ca o sa ma razbun si…se va intampla exact la ora de masa. Haha”zambi Ino sadica.
Orele de predare cu Iruka au tinut parca un veac pentru Naruto, dar au trecut repede pentru Sakura.
Intr-un final a venit si pauza de masa, care era de 50 de minute.
Sakura intra intr-o sala imensa, dupa parerea ei. In ea erau multi ninja care vorbeau despre ce-au facut la ore, se plangeau…etc. Sakura se duse si-si lua tava cu mancare si incerca sa le zareasca pe prietenele ei. Le vazu la o masa, mult mai in fata ei. La acea masa erau Neji, Tenten, Hinata, Naruto, Sasuke, Lee si Shikamaru.
,,Haaidem la ei!”isi spuse ea in gand fericita.
Sakura fugi spre ei, dar spre surprinderea ei se impiedica de piciorul cuiva si cazu jos, pe tava, murdarindu-se. Dupa un moment de liniste toata sala rasuna a rasete. Sakura ridica privirea inlacrimata si observa ca acel cineva care puse piedica era Ino.
-Esti o fetita impiedicata…oooo…s-a si muldalit fetita noastla. Imita Ino un copilas micut. Ce lau imi pale!!! Se prefacu Ino ca intr-adevar este afectata.
-Tu! De ce m-ai umilit in fata intreg Sali? Intreba Sakura de abia abtinandu-se de la plansete.
-Pai sti, tu…vorbi Ino normal, te dai la Sasuke al meu, si se stie in scoala ca cine flirteaza cu el o primeste de la mine.
-Dar stai putin, cine a spus ca sunt iubita lui? Suntem doar colegi de echipa, atata tot. se apara Sakura.
-Pai si atunci de ce a inrosit cand ti-a dat esarfa? Eu trebuia s-o primesc. Daca mai vorbesti cu el, te pui si cu mine, si cu admiratoarele lui. Spuse Ino egoista.
-Stai putin. Vrei sa spui ca Sasuke e proprietatea voastra? Cine spune? Nici un om nu poate fi al nimanui pana in momentul in care se indragosteste, se cupleaza, si devine unul si acelasi cu persoana iubita.
-Filozoafo, e al nostru! De fapt al meu! Si nici nu-mi pasa de ceea ce spui. Stiu prea bine ca ma place, dar vrea sa ma faca geloasa.
-Nu vezi ca mai mult il enervezi?
-Nu! Sti cum se spune la noi, la fetele ca tine, frunte-mare?
,,Nu!”gandi Hinata speriata. ,,O sa iasa urat!”
-Sasuke, du-te si potoleste-le!... Unde s-a dus? Intreba Hinata vazand ca a disparut. ,,Sakura?!”
-Nu, nu stiu cum se spune! Spuse Sakura.
-Hmmm…sa-I spunem fetelor?
-Da! Strigara fetele. Trebuie sa stie.
-Se spune…curve, fetelor ca tine.
-CE????? Nu sunt asa! Gata s-a umplut paharul! Spuse Sakura arzand de nervi.
Sakura, nervoasa, se repezi in parul prins al lui Ino. O trase de par, dupa care o roti in jurul ei, si o arunca pe podea.
-Cum a indraznit s-o loveasca!!!!???? Se intrebara fetele.
-BATAIE FEMININA!!!!!! Strigara baiet.
-Cum poti sa-mi faci asa ceva? Intreba Ino ridicandu-se.
-Simplu, pentru ca nu te plac.
-Nici mie nu mi-au placut fetele ca tine, sau ca Tenten si Hinata!
-Gata! Tu ai vrut-o! striga Sakura nervoasa.
Sakura fugi catre Ino o prinse de guler si vrand s-o loveasca se opri.
,,[’-Trebuie sa moara!striga un om
-Asa e! Este un demon, omorati-o! striga o femeie
-NU va rog!!! Veau doar un adapost! Urla o Sakura micuta care plangea
-Nu esti bine venita in satul nostru! Sriga un batran
-Dispari!!!!
-Va roog! Mi-e foame, mi-e frig! Va rog!
-Nu primim cop ca tine! Pleaca! Striga o femeie!’]”isi aminti Sakura
-Lasati-maaa! Striga Sakura. Nu vreau sa-mi mai amintesc! NUUU! Urla Sakura plangand
O lasa jos pe Ino, si-si duse mana la cap.
-Nuuu! Lasati-ma! Am vrut doar adapost!! Planse Sakura
,,Este sansa mea!” gandi Ino care era socata de ce auzise de la oponenta ei.
Aceasta o lovi pe Sakura in fata, aruncand-o pe podea.
-Poftim! Sper ca-ti place!
-…
-De ce nu mai spui nimic! Spune odata ceva!
-Ce sa spun? Faptul ca lovesti ca o furnica?
-Gata!
-Ce gata? Numai gura este de tine! Spuse Sakura ridicandu-se si lovind-o cu pumnul in stomac.
Ino tipa.
-Esti o idioata! Spuse ea
-Numai dupa tine! raspunse Sakura
-Ce?!
-Te las in pace, acum, dar promite ca nu te mai legi de prietenele mele si de mine. Incepu Sakura.
-Nici gand! Spuse Ino care sari peste Sakura punand-o la pamant.
-Da-te jos de pe mine! Incepu Sakura care o tragea pe Ino de par si incerca sa se si apere.
Cele doua se rotira, si-si continuara lupta.
-Dar da-te tu jos! Spuse Ino
-HAI INO, HAI SAKURA! Urlau baiet.
Si iarasi se rotira, picand Ino deaspru lui Sakura.
-Bine! Daca nu te dai tu jos de bunavointa, te dau eu.
Sakura isi folosi bratele pentru a o arunca pe Ino la o mare inaltime, se roti iar Ino pica jos pe podea cu un zgomot exagerat de tare.
,,[’Hauuuuuuu!!!!! Urla lupul. Rargh
-Oh…nuuuuuu! Tipa Sakura care fugea de lup, sfasiata de dureri.
Lupul o rapuse la pamant si incerca s-o muste, insa micuta Sakura incerca sa-l tina departe de ea. Isi ridica picioarele si-l lovi, aruncandu-l alaturi de ea. Lupul incerca sa se ridice. Sakura observand miscarea lui, o lua la fuga’]
…Va rog lasati-ma…nu vreau durere, nu mai vreau…”
Ino se ridica si observa ca Sakura intr-adevar se tinea de cap cu mainile, apasand intr-una pe el.
,,Cred ca acum pot s-o atac!”
-Opriti-va! Spuse Kakashi care aparu, lasand in urma fum. Gata! Spuse el oprind-o pe Ino.
-Nu e vina mea! Ea m-a atacat! Incerca Ino sa se apere
-…raspunse Sakura
-Ce? E vina mea ca e o neispravita? Intreba Ino
-Gata! O VEI PRIM CU VARF SI INDESAT!!!!!! tipa Sakura care vru sa o atace.
Kakashi o opri.
-Lasa-ma sensei!
-Nu te las!
-Bine! Spuse Sakura care se pregatea sa atace.
-Aaaaaaau!!!! M-ai muscat! Spuse Kakashi. Pana aici. Aveti amandoua detentie. Dupa ce va schimbati veniti la scoala si stati pana la 7:00.
-Pana la caaaat?????? Intreba Ino surprinsa
-Nu se poate. Redacta Sakura surprinsa
-A da! …Saaasuuukeee????? urla Kakashi.
-Da?
-Si tu ai detentie!
-CUM? Dar nu am facut nimic!
-Da exact, nu ai facut nimic ca sa le opresti. Si…punct! Executaaaaa-rea!!!
-Si daca nu vin la detentie? Intreba Sakura.
-Nu o sa devi niciodata un ninja adevarat. Raspunse Kakashi furios.
-Aaaah…asta clarifica lucrurile.
Dupa ce s-au dus si s-au schimbat au asteptat sa soseasca sensei Kakashi, ca sa le spuna pedeapsa. S-au dus intr-o clasa libera si s-au asezat lasan un loc liber intre ele. Sakura s-a asezat in prima banca de la fereastra, iar Ino tot in prima banca, dar exceptand faptul ca era langa perete. Asa a ramas un loc liber, in care se va aseza Sasuke, dupa parerea lui Ino.
,,O sa stea intre noi doua…hmmm sper, pentru ca vreau sa vad ce face, daca tot se mai uita la…frunte ma…adica Sakura!”
,,Oh, asta a pus capac la toate! Aveam de gand sa ma antrenez in seara asta incepand cu ora 5, …dar poftim am primit detentie!
*E vina ta frunte mare, ca nu te-ai putut abtine sa n-o lovesti pe Ino!* spuse vocea interioara.
Vezi cum vorbesti! Bine? Mormai Sakura printre dinti.”
Usa se deschise si pe ea intra un baiat cu och negr ca noaptea cu parul, tot de aceeasi culoare, fluturandu-I pe langa urechi . Observa locul dintre cele doua si se aseza acolo mormaind ,,multumesc amandurora!”
-Ce? Ai spus ceva Sasuke-kun? Intreba Ino uitndu-se la el cu o privire ingrijorata.
-Da! A spus ca nu multumeste amandurora! Apropo…cu placere , domnule ,,nu vorbesc cu toata gura ca mi-e lene!” spuse Sakura fara sa se uite la Sasuke sau Ino.
-Vezi cum vorbesti, frunte mare! Spuse Ino indignata, ridicandu-se in picioare. Totul este din vina ta! NUMAI A TA! Urla ea.
-Da, stiu…si…si-mi pare rau ca te-am pus pe tine sau pe Sasuke intr-o situatie ca asta! Raspunse ea, lasand o urma de tristete in vorbele ei adanci.
-Ce?! Iti pare rau? Ar trebui nici sa nu mai vorbesti! Spuse Ino uitandu-se urat la ea.
-…
-Frunte-mare cu tine vorbesc. MA AUZI?
-Taci, Ino! Spuse Sasuke rece.
-Dar…protesta Ino.
,,Oare la ce se gandeste Sakura???!....” se intreba baiatul, privind- pe Sakura, care era in ganduri adanci.
,,Iarasi am inceput sa am acele amintiri! Este chiar…dureros sa revad ceea ce am simtit acum multi ani…
*Sti doar ca asa ti-e scris.*
…Am ramas fara familie din cauza acelei…fnte groaznice…acele clipe Imi navalesc in cap, alearga prin el, facandu-ma sa par nebuna…
[‘-De ce? DE CEEEEEE???? Urla o fetita micuta, de vreo 8-9 anisori, cu parul roz lung si deschis si cu och ca iarba de primavara, care ereau umpluti de mici cristale ce cadeau pe obrazul ei finut. De…de ce? Intreba ea incet din nou…e-erau si parint tai! Spuse ea uitanduse la cei doi oameni care zaceau pe jos inconjurati de sange.
-…raspunse o fata de 14-15 ani cu parul rozuliu inchis si och ros. Era imbracata intr-o fusta neagra plina de sange, si o bluza maronie.
-Shigt…nu vrei sa-mi raspunzi…da…ca de obicei ma ignori…dar de ce?
-…
-Te-am intrebat de… Ce? Spune-mi o data! Astept. SPUNE-MI, NU MA MAI OCOL. ZI-MI!
-Esti prea insistenta. Spuse ea teleportandu-se In spatele micutei si apucand-o de par sopti la ureche. Am vrut ca de acum sa simti…durerea …pe care am simtit-o eu…
-Lasa-maaaa! Se planse Sakura.
-Vorbesti cam mult.
-AI OMORAT-O PE MAMA, CARE …care…AVEEEA GRIJA DE TINE…s…si ..pe tata …care CARE FACEA ORICE PENTRU TINE! Tipa Sakura, lasand margaritarele din och ei sa curga incet pe obrajor ei fragili.
-Nu! Nu ai dreptate! Tu ai fost in centrul atentiei. Sakura in sus, Sakura in jos…
-…
-Am vrut sa-mi masor puterile, sa vad la ce rang ajung. Hehe…dupa cum vezi, clanul a fost vaporizat, si …puterile mele sunt nemasurate.
-CEEEEe????!!!!!! Ne-ai lasat fara familie…CUM…
-Pardon, tu ai ramas fara familie, eu niciodata nu am avut-o…i-o taie fata scurt.
-Gata! Spuse Sakura care isi scoase la iveala un kunai.
-Haha…oh…micuta mea sissi vrea sa ma atace…ahh, tremur de frica…spuse ea sarcastica
-Ce tot spui acolo!
-‘Huh?’.
Sakura indrepta cutitul kunai spre par si-l taie,. Picand jos fugi spre partea opusa a suror ei si lua pozitia de atac.
-Poftim! Acum vrea sa ma atace! Foarte frumos! Spuse aceasta fugind sprea ea foarte repede si lovind-o in stomac.
Sakura cazu pe podea si tinandu-se de burta scuipa sange.
-…Daca prieteni iti vei face…vor muri…daca cineva va avea grija de tine, va domni in continuare fara suflet. Suferinta, singuratate, ura sa simti…sa simti tot ce am simtit eu…! Spuse ea si o atinse pe Sakura pe frunte. Deodata, micuta fetita fu inconjurata de cerculete negre si mov…aceasta tipa. O durea, intr-adevar o durea.
-MAAAAMAAAA! Tipa Sakura.
Dupa ce sora ei termina o lasa pe jos incontienta si pleca.’]
Sakura se masa pe frunte. Apasa tare si suspina.
,,De ce?
*Trecutul…SCAPA ODATA DE EL!!!*

*Hei eu cu tine vorbesc!* spuse vocea ei interioara enervata la culme.
Taci!”
-Sakura! Cu tine vorbesc! Se auzi vocea lui Kakashi.
-Huh? DA! Ma scuzati …dar de unde ati aparut? Intreba ea surprinsa.
-Am venit pe usa! Spuse Kakashi sarcastic.
-Aaaa…hehe..mda…spuse Sakura rusinata uitandu-se in alta parte.
-Bine cop, se pare ca mai aveti un coleg care sa va acompanieze, Kakashi arata catre un baiat cu parul prins intr-o coada in varful capului, Shikamaru. Te rog frumos gaseste-ti un loc. Shikamaru se indrepta catre o banca din spatele lui Ino. …bine, spuse Kakashi, acum ca suntem cu tot cred ca se cuvine sa va dau de lucru…tema!
-CEEEEEEEE?!?!?! Urla Ino, nu teme…!
-Ino ia loc. Si da, teme, asta este pedeapsa voastra. Si aveti teme la… predare.
,,Ooooh, perfect!” gandi Ino.
-Poftiti! Spuse Kakashi aratandu-le patru teancuri de foi. Sunt pentru fiecare dintre voi, aceleasi probleme. Acum…bafta la scris! Acesta pleca cu un poof.
-…spuse Sakura
-Si…Shikamaru, tu de ce ai detentie? Intreba Sasuke fara sa se uite la el.
-Uuuumm…din cauza ca am lipsit astazi de la primele ore…cat de plictisitor…enervant! Spuse baiatul cu o fata plictisita.
Sakura se ridica, spre surprinderea celorlalti, si se duse exact la maldarul de hart. Se uita mai atent si lua un pachet cu foi, dupa care se duse in banca.
-Tu…t-tu chiar ai de gand sa faci tema? Intreba Ino scarbita de ce a facut rivala ei.
-…raspunse Sakura
-Hei! Eu cu tine vorbesc! Urla Ino incruntandu-se.
-Ti se vad ridurile cand te enervezi, si da fac tema, nu am de gand sa mai intru in alte belele. Sti, mai am si treaba pe acasa. Spuse Sakura terminand o foaie.
Ceilalati facusera ca si Sakura, incluzand-o si pe Ino, care tot arunca priviri urate lui Sakura.
-Vezi poate ma omori din priviri. Si daca as fi moarta m-ai avea pe cunostinta, buhuhu! Spuse Sakura uitandu-se cu coada ochiului la Ino.
-Hah, as vrea eu, dar nu vreau sa te am pe cap.
Peste o jumatate de ora, Ino nu rezolvase mai nimic din probleme, erau intr-adevar grele, dar cui sa ceara ajutorul. Nu de la Sasuke, pentru ca era frica de un refuz, si ca o sa creada ca ea nu stie nimic. Ar putea sa-I ceara colegului ei de echipa, dar…se lasa batuta, stia ca o va refuza si el, cum s-a mai intamplat in anul trecut cand i-a cerut tema lui. Pe atunci Shikamaru, colinda scoala si era cel mai inteligent baiat din scoala, ca si acum, numai ca pe fata lui se citeste “Lene” cu L mare.
,,As putea sa fur de la Sakura. Uite-te la ea cum se chinuie sa rezolve problemele, si se pare ca are succes. Bravo fetito, esti norocoasa, ca o sa vin la tine cu jutsul de transefrare a mint!” planui Ino.
Deodata corpul lui Sakura fu ocupat de spiritul lui Ino, iar cel al lui Ino ramase fara rasuflare.
,,Ce!?”se mira Sakura.
*Ino!!!!!!!!! Ce cauti aici! INO IESI DIN CORPUL MEU, SAU O VEI PATI!*
Calmeaza-te! Spuse Sakura
Ci-cine esti tu? Intreba Ino surprinsa.
*ARRRRRRRRGHHHH!! IEEEEEEEESI. DIN. MINTEA. MEAAAAAAA. AAAACUM!* urla vocea interioara asuprindu-se asupra spiritului lui Ino si strangando-n palme urla din nou. *INO-PORCUSOR!!!!, IESI NAIBI DIN CORPUL MEU, INAINTE SA TE TORTUREZ, IESI ACUM , SAU VEI…REGRETA AMARNIC!!! Si…pa! “
Ino fu expulzata din corpul Sakurei ajungand in cel de dinainte, cu un tipat lung, care sperie pe ceilalti din clasa.
-Aaaaaaaaaaa! La naiba Sakura! Cum naiba poti avea doua spirite in tine? Huh? …vorbeste odata, doar nu ai ramas fara limba?
-Sti sa taci macar o singura data in viata ta? murmura Sakura.
-Spune o data!
-Cred ca nu te simti bine! Si…
-Spune o data, ca-mi pierd rabdarea cu tine!
-Si…finish…incheie subiectul pentru ca e pierdut.
-Dar….
-GATA! Spuse Sakura ridicandu-se si aruncand priviri cu fulgere lui Ino.
Trecu repede timpul si se facu 6:45, baiet dormeau, Ino bolborosea ceva de un blestem pe care il va aruncu lui Kakashi si lui Sakura, iar ultima persoana din incapere se uita pe geam foarte ganditoare. Se gandea la trecutul ei dureros, la ce-I provocase surioara ei draga si mult iubita inainte. Nu stia cu ce motiv se intamplase acest lucru. Oare de ce omorase parint. Nu avea nici un ac de cusur pentru ciudata poveste, decat faptul admiter ca sora fusese geloasa pe…fosta ei viata alaturi de mult iubit ei parinti, acum zacand in mormant. Ultimele cuvinte de la sora ei, lasate ca niste groaznice cosmaruri, pe care le avea aproape in fiecare noapte, navaleau in momentul de fata in mintea ei mahnita. Asa era, acum suferea groaznic. Acel sentiment de singuratate ocupa micuta si puternica ei inimioara. Avusese multa admiratie fata de cealalta parte feminina a familiei. Intr-adevar, atunci fusese fericita cu sora ei prin apropiere.
,,[’-One-chan…nu-I corect! Tu ai mai multa creativitate decat mine, spuse Sakura, cam de 5 ani, comparand trandafirul pe care il desenase ea cu cel al suror ei. Mido-chan intotdeauna le faci cele mai tari!
-Nu spune asta, e frumos si al tau! Spuse Midorico, de 11 ani mangaind-o pe cap pe Sakura. E frumos!
-Chiar crezi, onee-chan?
-Dap! Hai sa I le aratam mamei! Sigur o sa-I placa!
-Minunata idee! Cand voi creste mare vreau sa fiu ca tine onee-chan, tu esti lumina mea, surioara. Spuse Sakura imbratisand-o cu drag.
-Da! Multumesc mult! Mido zambi si o saruta pe frunte pe micuta fetita din fata ei.
-Ocosa! OCosa!!! O striga Midorico pe mama lor.
-Da?! Raspunse aceasta
-Mami, mami, uite! Spuse entuziasmata Sakura aratandu-I desenele. Acesta este al meu, Mido a spus ca-I frumos, dar nu-mi place, si uite p’al ei, intr-adevar este minunat!’ ]
…Ocosa, otosa, onee-chan…”
-Sakura! Te simti bine? Intreba Sasuke care se uita exact in och fetei.
-Oh…c-ce? Da, de ce sa nu ma simt bine? Incerca ea sa ascunda sentimentul care nu tocmai dorea sa faca acest lucru, lasand, astfel, sa cada doua lacrimi pe fata ei fina.
-Unu: plangi, doi: murmurai ceva de familia ta, trei: ti-am strigat numele de cinci ori pana acum! Explica Sasuke rastindu-se spre final.
-Chiar?
-DA! Trebuie sa plecam e sapte! S-a descuiat usa, si putem sa ajungem acasa! Ino si cu Shikamaru ne asteapta!
-Bine! Vin si eu!

DECI...sper ca va placut shi acest capitol, chiar daca e ...T_T...plictisitor...T-T....asha....va rog sa comentatzi shi sa-mi spuneti daca va placut, shi...daca mai vreti continuarea. Multzumesc mooolt ^+^.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
O ce trist , e chiar mijto povestea ai idei bune , sti sa le pui ina plicare , scri mult , nu e plictisitor . Poate te da in judacata cel care a facut Naruto  Deabea stept continuarea e superrrrrr       Nu ma ai satur de citit

_______________________________________


în mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rând pe rând se mai aprinde-o lumânare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

în mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
Capitolul IV
Midorico, fata din cosmarurile Sakurei…si petrecerea in pijamale a lui Sasuke.

Cei patru erau obositi cand au inchis usa scol, cu un zgomot care a facut sa zboare cateva pasari dintr-un copac din apropiere.
-Uite ce ai facut Shikamaru, ai speriat pasarelele! Spuse Ino suparata.
-Ce suparator! Murmura Shikamaru aruncad priviri glaciare fetei blonde. Uite, Sakura deja a luat-o inainte. De ce nu faci ca ea?
-Fndca…incepu Ino, dar fu intrerupta de glasul rece al celeilalte fete.
-…nu esti ca mine!
,,Ce-I cu sentimentul asta! Parca simt o prezenta cunoscuta! Gandi Sakura
*Asa e! Asa e! dar cine o fi?*
Stai putin cunosc ceakra asta, e a lui…”
-MIDORICOOOOO!!!!! Urla Sakura
-Cine-I “MIdorico”? intreba Ino, uitandu-se la Shikamaru.
-IESI AFARA, NU TE MAI ASCUNDE! Tipa Sakura incepand sa se-nfurie.
,,Ce-I cu ceakra asta imensa?” se intreba Sasuke, dezorientat.
-Oioioi…surioara mea cea draga, nu te-am vazut de mult! Mi-ai dus dorul? intreba ea sarcastica.
-Dor pe naiba! O SA MORI AZI!
-Nu fi asa de rea! Lasa-ma sa-ti dau un…mic pupic, de reintalire!
-Daca indraznesti sa ma atingi, jur ca-ti rup mainile!
-Inca ma mai consideri idolul tau? Intreba Mido zambind si mai sarcastic.
-Idol…incepu Sakura lasand lacrimile libere, nu mai esti idolul meu, tu nu mai insemni nimic pentru sufletul meu amarat! NIMIC!
-Chiar asa! Ma gandeam ca o sa ma mai consideri visul tau! Spuse Mido punandu-si degetul pe buze.
-De ce as vrea lucrul asta cand…M-AI LASAT FARA PARINTI, DE CAND I-AI UCIS CU SANGE RECE IN FATA MEA! Spuse Sakura pornind la atac.
Midorico se teleporta in spatele Sakurei si o lovi cu putere, aruncand-o pe iarba verde.
-NU…nu… ma dau…b-batuta! Spuse Sakura ridicandu-se si atacand-o, cu piciorul.
Spre surprinderea Sakurei, sora ei o prinse si o arunca intr-un pom pe care il darama.
-SAKURA! Urla Ino.
Midorico isi intoarse privirea catre Ino, si fara sa faca semne de maini se teleporta in spatele ei.
-Sti…cred ca o sa-I placa lui Deidara de tine. Spuse ea calma
-Ce i-ai facut lui Sakura? Intreba Ino, intorcandu-se catre ea, si ridicand un cutit kunai. Ce? Repeta ea incruntandu-se.
-Ai ceva curaj, dar totusi…nu cred ca lui Deidara plac…gurile mari! Spuse ea lovind-o pe Ino, mai intai in burta apoi in barbie aruncand-o la pamant.
Mido se indrepta catre ea pentru a o lovi din nou, insa fu tinuta-n loc de umbra lui Shikamaru.
-Ce dragut! Iti aperi iubitica! Dar esti sigur ca esti in stare?
Intre timp Sasuke alerga la Sakura.
-ESti bine? Intreba el.
Sakura deschise och si nu erau tocmai cei normali ai ei, erau intregi verzi si emanau un fel de putere extrem de mare.
-Onee-chan! Striga Sakura ridicandu-se maiestos.
Imediat fu cuprinsa de lumini mov, negre, si ros care dansau in jurul ei si atunci cand se atingeau formau scantei, dupa care se unira si formara o bula de culoare roz. Aceasta se sparse, si din ea iesi Sakura. Avea parul mai lung, roz si cu doua suvite albe care atarnau, pe langa celelalte, pe pieptul ei plin de sange. Och ei erau anormali, erau verzi, iar in loc de pupila umana, avea pupila de pisica. Pe frunte erau scrise niste semne albe, iar pe obraz avea niste lin albe.
-Oooooooo….observ ca vocea interioara a pus stapanire pe draga si mult urata mea sissy.
-Acum vei plati scump pentru ca mi-ai distrus viata! Spuse doua voci simultan iesind din Sakura.
Midorico nu spuse nimic, ci doar o privea pe sora ei.
Sakura porni la atac cu o bila de foc in mana sa. Cand fu aproape de sora ei, observa un corp fragil ridicandu-se In fata ei. Era Ino, care era hipnotizata de Mido. Sakura nu mai avu cum sa evite atacul, si o lovi pe Ino in umarul stang. Ino urla in durere. Shikamaru tipa si el dupa INo, iar Sasuke era surprins.
-I-i-ino! INOOOO!!!! Tipa Sakura vazand ca acesta pica in fata ei.
Mido rase cu putere.
-Vei plati ca mi-ai ranit coleg! Spuse Sasuke care facea semne cu mana. Stilul Foc: Tehnica mar ming de foc! Urla Sasuke. Din gura lui iesi foc formand o mingie de foc. Acesta se apropia cu putere de Mido. Esti prinsa! Exclama acesta.
-Asta e tot ce poti face? Intreba ea silindu-se sa ridice mana si sa taie bila de foc in doua.
-Nu! Nu se poate.
-Ino! INO! Spuse Sakura incercand sa se apropie de ea.
-NU te apropia de ea! tipa Shikamaru care aparu in fata ei si o lua pe Ino in brate.
-Dar…oh...vei plati scump draga mea sora, iti jur. Spuse Sakura intorcandu-se catre Mido.
-Draga mea Sakura, din cate vad te-ai imprietenit cu Uchiha Sasuke…hmm, si cu blonda, si cu acel baiat care acum are grija de ea, si cu Naruto Uzumaki, Hinata Hyuuga…NEji Hyuuga, Tenten…si alt. Ce ti-am spus eu, inainte sa plec?
-Nu…te rog nu! Implora Sakura.
-Repeta ce ti-am spus daca nu vrei sa-ti repet eu insumi! O obliga Mido pe Sakura sa vorbeasca uitandu-se urat le ea, cu o privire suparata, plina de foc.
-Um..a-a-a… D-Daca prieteni imi voi face…v-vor muri…daca cineva v-va a-a-avea grija de mine, va d-domni in continuare fara suflet. S-Suferinta, s-singuratate, u-ura sa simt…sa simt tot ce a-ai simtit tu…! Dar... incerca Sakura sa se apere.
-Exact, mi-ai incalcat porunca! Si asa o sa moara fratele lui Uchiha Itachi. Baiete imi pare rau daca nu te poti razbuna…sspuse Mido uitandu-se la Sasuke cu och ei ciudati, la fel ca ai lui Sakura, in momentul de fata. Se indrepta spre el, cu o bila uriasha de energie intunecata.
,,*Sasuke, fa ceva! Scapa din transa! Fa ceva! SASUKEEE!!!!*”urla constnta lui.
Intr-o clipa, totul era negru. Sasuke intre-deschise ochi.
,,Unde sunt? Am-am murit?”
Insa cand deschise mai bine ochi observa ca in fata lui se afla Sakura, plina de sange.
-N-nu t-te l-las s-sa … o-omori, s-suunt…nu-mi pasa daca ma vor ura. NU-MI PASA! VREAU SA TRAISCA, ATAT! IAR TU, IAR TU! Incepu Sakura indreptandu-se catre Mido, O SA MORI!
,,As face bine daca as pleca. Inca mai avem nevoie de ea.”
-Bine, draga mea sissi, trebuie sa plec, maestrul Itachi, m-a chemat.Apropo, a intrebat de tine, sa sti ca ma faci geloasa. Si cu un poof disparu.
Se lasa o liniste sumbra. Numai cerul se auzea cum varsa picaturi incete de ploaie lasand mai departe o ploaie apriga. Sakura isi reveni la statura ei normala.
-S-sasuke, e-esti bine? Intreba ea indreptandu-se spre el.
-Nu ma atinge! Spuse el infricosat.
-C-ce? Intreba Sakura surprinsa, izbucnind in plans. V-vad c-ca n-nu mai..ma credeti …o fata normala…pritena vostra daca am fost vreodata. Bine pe curand t-tuturor! Spuse Sakura, fugind in padure plangand.
-Shikamaru?!
-Da? Ce e Sasuke?
-Iti dau cheile de la casa, du-o pe Ino acolo, casa mea e mult mai aproape, vin si eu imediat.
-Ok.
Dupa ce Sasuke arunca cheile lui Shikamaru isi intoarse atentia spre locul unde s-a dus Sakura, spre padure.
-Te duci dupa ea?! intreba Shikamaru.
-Da! Spuse el pornind catre padure.
-Am fost cam duri cu ea! murmura Shikamaru.
-Shikamaru Nara, de ce te-ai purtat urat cu ea? vorbi Ino in somn. Dupa ce ma trezesc jur ca ramai fara coada aia in varful capului.
Sasuke s-a dus in padure, cu speranta ca inca o va mai gasi pe Sakura.
,,Si eu trebuia sa tip la ea!
*Exact! Nesimtitule!*
Vezi cum vorbesti!
*Si ce-mi faci?*
Taci, vad o silueta.”
Langa un copac statea Sakura, care plangea. Era plina de rani, si de sange. Statea ghemuita, cu capul pe genunch ei, lasand ploaia sa-I atinga parul ei fin. Esarfa pe care el i-o dadu-se zacea si ea pe pamant uda.
-Sakura?! Intreba Sasuke apropndu-se de ea.
Nici un raspuns
-Sakura? mai intreba el inca o data.
-Ce-i? Lasa-ma in pace. Asa se intampla mereu. Cand ea apare, eu raman cu nimic. Mormai Sakura printre suspine.
-Sakura. Incepu Sasuke aplecandu-se sa ia esarfa. Trebuie sa mergem. Ploaia se inteteste.
-De ce mai stai aici? De ce te asezi langa mine, cand ai zis sa nu te mai ating? De ce mi se intampla toate astea numai mie? De ce? Intreba Sakura care incepu sa planga si mai rau.
Sasuke se apropie de ea si o lua in brate, lasand capul ei sa se rezeme de umer lui. Plangea, intr-adevar o durea.
-Stiu ce inseamna aceasta durere, crede-ma ca si eu stiu! Spuse Sasuke strangand-o mai tare in brate.
,,Parint ei au fost omorati de sora ei, Mido, precum la mine, parint mei au murit din cauza lui Itachi, fratele meu, care i-a ucis cu sange rece. Aceeasi poveste. Nu stiam ca si ea a ramas fara parinti. Nu stiam ca este la fel ca mine, sau ca bietul Naruto…”
Se auzea cum cerul lasa lacrimi adanci pe sol. Se auzea cum aceste lacrimi dansau in jurul celor doi cop tacuti. Sasuke o tinea strans in brate, vrand sa nu-I mai dea drumul. Se simtea linistit in jurul ei, si era fata. Se simtea asa numai in jurul colegilor lui, prietenilor lui, Neji, Shikamaru, si nu cel din urma Naruto, care i-a fost alaturi inca de cand i-au murit parint. Ingadui sa sparga gheata din jurul lor, ca sa poata sa mearga acasa.
-Sakura?! Intreba el, dar fara rost pentru ca nu primi nici un raspuns. O dadu la o parte si observa ca o luase somnul. Dormea asa de lin, asa de frumos. I se pare ca cea care era In bratele lui era un inger. Se pare ca te-a luat somnul. Hai, mergem acasa!
………………………… ………………………… ……………………..........
-Naruto, nu mai umbla in frigider! E nepoliticos! Se auzi vocea lui TEnten din casa lui Sasuke.
,,Ce cauta Tenten si Naruto, aici?” se intreba Sasuke, care era in fata us sale.
-Idiotule! Tenten ti-a spus ceva! Se auzi vocea rastita a lui Neji.
-Dar…dar mi-e foamae…MI-E FOAME! Urla Naruto jelindu-se.
-Nauto-kun…i-iti p-prepar eu mancare daca vrei. Se auzi vocea timida lui Hinata.
-Multumesc Hinata-chan!
-Naruto! Da-I drumu lui HInata, sau vei plati. Spuse vocea amenintatoare a lui Neji.
-Neji, calmeaza-te, nu o mananca, daca o tine in brate…se auzi vocea lui Tenten, din nou.
,,Ce cauta aici si Neji si Hinata?”
Sasuke deschise usa, cu Sakura in bratele lui.
-Oooooo..se pare ca Uchiha a avut o intalnire…incepu Neji, zambind fals.
-Sakura! Tipa Hinata alergand catre cei doi. Ce-a patit? E plina de sange, la fel era si Ino…ah...intrati o data in casa, daca nu vreti sa prindeti o raceala mare.
Sasuke intra in casa si se duse sus ca s-o duca pe Sakura in camera lui. Pe podea lasa urme de apa, iar pe chipurile celorlalti, in afara de Neji, lasa sentimentul de uimire.
Cand deschise usa de la dormitorul lui il gasi pe Shikamaru care era intr-o postura ganditoare, stand langa Ino, care era bandajata.
-Buna! Spuse el, iesind din starea de meditare.
-Salut!
-Ai adus-o, din cate vad. Ati stat cam multicel pe acolo…ce s-a intamplat…?
-Nimic deosebit…spuse Sasuke uitandu-se in alta parte si ascunzandu-si obraj ros sub par.
-DA…siguuur...oricum trebuie sa vina Hinata si cu Tenten ca s-o ingrijeasca, am avut mare noroc cu Tenten. M-am intalnit cu ea pe drum, si cu Neji la fel. Erau obositi dupa orele de antrenamente pe care le-au avut.
-Asa se face ca sunt aici! spuse Sasuke incet, asezand-o pe Sakura in pat, langa Ino. Dar Hinata si Naruto?
-Aaa ei? Tenten a sunat-o pe Hinata si i-a spus sa vina s-o ajute. Hinata a acceptat. In scurt timp a aparut si ea, dar si Naruto. Ne-a spus ca Naruto a dat peste ea, si a intrebat-o unde se duce. Afland ca vine aici, si-a dat seama ca e o urgenta si a venit si el.
-Aha…
-E ciudat, nu?
-Ce?
-Povestea ei…mi se pare ciudata…ma intreb daca o fi adevarata.
-Eu cred ca e adevarata. Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru ca si ea. spuse Sasuke privind podeaua.
Usa se deschise deodata cu putere, si pe ea intra Tenten, urmata indeaproape de Hinata.
-Valea! Trebuie sa am grija de ea! clar? urla Tenten.
-D-da! Ce femeie suparatoare! Murmura Shikamaru.
-Spuneai ceva Nara?
-Nu. Nu spuneam nimic.
Dupa ce baiet au plecat, fetele s-au dus langa Sakura.
-Ce s-o fi intamplat cu ea? intreba Hinata.
-Nu stiu, cand l-am intrebat pe Nara nu a vrut sa-mi raspunda.
Si astfel cele doua se apucara de treaba.
Baiet erau jos la masa si discutau. Sasuke era distant.
,,Ma intreb, care a fost trecutul ei?
*De unde sa stiu eu?*
Hei dar nu te-a intrebat nimeni nimic, din cate imi amintesc.
**Asa e, nu te-a intrebat nimeni nimic!** spuse sharinganul lui Sasuke.
*Tu de unde ai mai aparut?*
**Nu conteaza, Sasuke…? Las-o o data pe fata aia, nici o data in viata ta nu te-ai mai gandit la vre-o…fata!** spuse shaaringanul lui sasuke dezgustat.
*Mai, draga shaaringan…baiatul e indragostit lulea, nu vezi, lasa-l in pace!*
**Ba nu e, Sasuke tu nu erai asa! Sti bine ca esti un razbunator, nu poti avea sentimente, trebuie sa-l invingem pe Itachi…**
*Si dupa aceea, ce? Ce se va intampla?*
Taceti o data imi dati mari dureri de cap!”
-Sasuke! SASUKEEE!!! Tipa Naruto scuturandu-l pe Sasuke.
-Da?
-Sasukeee!!! Urla Naruto zguduindu-l in cotinuare.
-DAAA!
-Au! De ce trebuie sa fi asa de dur. Ma doare acum urechea. Ce vina am eu daca tu nu raspunzi la a cincea chemare.
-Bine baieti, acum ar fi timpul sa ne spuneti cam ce s-a intamplat, nu-I asa? Spuse Neji uitandu-se, cand la Shikamaru, cand la Sasuke.
-Da! Spuneti-ne vrem sa stim. Repeta Naruto spusele lui Neji, dar pe scurt.
-Spuneti cu lux de amanunte!
Cei doi le povestira tot ce s-a intamplat.
-Daaa…si apoi tu ai tipat la ea, facand-o sa fuga-n padure, dupa care te-ai dus tu, acolo. Spuse Shikamaru aruncand priviri reci lui Sasuke.
-Aha….ciudat…ingaima Naruto uluit de ce auzise. E asemanatoare cu povestea ta Sasuke.
Neji era tacut ca niciodata. Och lui erau inchisi. La fel ca si Naruto, era si el perplex. Shikamaru isi privea proprle picioare, gasindu-le foarte atractive astazi.
-Ciudat…plange-n somn…repeta numele suror ei…se auzi vocea trista a lui Tenten care aparu de dupa colt.
-Aha…aproba Hinata, cu o privire trista.
-Ce s-a intamplat fetelor? Intreba Naruto.
-Paaaai…incepu Tenten.
-S-sakura-chan are cosmaruri…finisa Hinata.
-Sasuke…? Intreba Tenten uitandu-se serioasa a el.
-Ce-i?
-Ce s-a intamplat acolo?
Shikamaru le povesti celor doua ce s-a intamplat.
-Imposibil! Protesta Tenten
-N-nu-mi vine sa cred…spuse Hinata socata.
asta este continuarea si va trece o bucata de timp pana nu voi mai pune continuarea


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
O da ! Actiunea a inceput cu adevarat . Vad ca i-ai mai introdus o perosnalitate in capul lui Sasuke ...e enervanta  ! Imi place la nebunie ,mai ales cand sa transformat uauuO_O a fost MIJTO  O sa am rabdare , sa vad continurarea ( dar nu prea multa , ce tot vorbesc as vrea sa citesc pana sia cum , sunt ciudata)

_______________________________________


în mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rând pe rând se mai aprinde-o lumânare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

în mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
he he he!in sfarsit am sa scriu continuarea.
~~~~~~~~~continuarea~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~

,,Unde ma aflu?” se intreba Ino, care incerca sa deschida och bine. Cand deschise fu mirata vazand-o pe Sakura langa ea, plangand.
-Sakura?! Intreba aceasta.
Nu-I raspunse, avea och inchisi si totusi plangea. ,,Oare chiar a fost adevarat? Oare chiar nu are parinti? Oare chiar sufera atat de mult?...” m de intrebari alergau prin capul lui Ino, una dintre ele facand-o sa-si aminteasca de lovitura de la umar. Din reflex, isi duse mana la rana. ,,E bandajata? Cine mi l-a bandajat? Pana la urma, cine m-a salvat, de sora lui Sakura” incercand sa-si aminteasca scena, auzi o respiratie mai puternica langa ea. Era Sakura, care incerca sa se trezeasca. ,,Se trezeste pana la urma.”
-Salut! Spuse Ino.
-Huh? Ce? B-buna! Raspunse ea deschizand och si privind-o pe Ino.
-Te simti bine?
-Da, cel putin asa cred. Spuse ea privind in alta parte. Dar ar trebui sa stiu cum te simti tu.
-Ah…eu? Sunt bine.
-Nu prea as zice, spuse Sakura privind umarul lui Ino, ridicandu-se. umarul tau…?
-Eh…nu-I mare lucru.
-Asculta Ino…imi pare rau pentru ce s-a intamplat astazi, absolut pentru tot. Nu am vrut sa se ajunga la asta, vroiam doar sa se termine ziua mai repede, dar…am intampinat un obstacol.
-Sora ta…
-Da…
-Sti…cred ca eu ar trebui sa imi cer scuze, incepu Ino cu o voce trista, asa ca …imi pare rau! Spuse ea luandu-I mana lui Sakura si ridicand-o in aer o implora, te rooooooooog!
-Ino…cred ca sunt chit daca tu mi le accepti pe ale mele, iar eu pe ale tale, nu-I asa?
-Oh, da!
-Uummmmm…mana?
-A, mana! Hehehehe…scuze!
-Sti unde suntem?
-Asta ma intrebam si eu. Haide sa coboram jos.
-As vrea totusi sa mai stau putin in pat. Ma simt prea slabita…heheheh
………………………… ………………………… ………………………
-Baieti…? Incepu Naruto
Numeni nu mai spuse nimic. Toti taceau.
-BAieti? Intreba Naruto mult mai tare.
-Ce vrei? Se rasti Tenten.
-Tenten-chan…? Spuse Hinata ingrijorata.
-Pai…incepu Naruto.
-Imi pierd rabdarea cu tine! Urla Tenten
-Pai…ce ar fi sa stam aici la Sasuke peste noapte!
La auzul spuselor acestuia, Sasuke se ineca, cu sucul pe care il bea. Reusi sa mormaie doar “naruto, esti mort!”.
-Oi…Sasuke-teme, de ce nu vrei sa stam la tine? Intreba Naruto. Sau …vrei sa ramai cu Sakura? Zambi Naruto rautacios.
-Chiar, Sasuke, de ce nu? Intreba Shikamaru, cu un zambet fals
-Bine, bine. Dar sa fie clar, doar in seara asta…si nu-mi place de Sakura, e enervanta.
-Sigur, sigur, iar eu sunt regele lum! exclama Naruto, care se opri brusc observand privirea de gheata a lui Sasuke.
-Eu nu stau aici! spuse Neji.
-Si mai bine. O sa pot sa stau mai lejer cu Hinata. Spuse Naruto luand-o pe Hinata in brate, facand-o sa inroseasca.
-I-ati mainile de pe ea. spuse Neji printre scartaiturile dintilor lui.
-Neji, calmeaza-te, nu-I face nimic rau. Mie chiar mi-ar placea sa-mi zica un baiat asa ceva. Spuse Tenten uitandu-se la Neji cu ochi de catelus.
Neji inrosi, si se intoarse repede, indreptandu-se catre bucatarie.
-Unde te duci? Intreba Naruto.
-Sa-mi iau niste apa.
-Dar avem aici. spuse Naruto confuz.
Tenten rase incet, iar Hinata zambi. Naruto o privea ciudat pe Tenten, apoi pe Hinata.
-Ce-i? intreba el ursuz.
-Se vede ca nu sti nimic, idiotule. Spuse Sasuke uitandu-se in alta parte.
-Sasuke-teeemeee! VEZI, TU, PE CINE FACI IDIOT! Urla Naruto ridicandu-se spre al ataca pe Sasuke.
-Tu nu mai taci niciodata! Spuse o voce feminina.
-Ino-chan! Spuse HInata sarind in bratele lui Ino. Te simti mai bine.
-Da…raspunse aceasta. Naruto…?! Sakura vrea sa doarma putin.
-Oh…scuze!
-S-a sculat Sakura? Intreba Sasuke.
-Da. A zis ca mai zaboveste putin in camera, si dupa aceea coboara si ea. era palida.
Sasuke se ridica si se duse pana la bucatarie. Dupa cinci minute se intoarse cu un pahar cu apa si un sendwitch si urca scarile spre camera unde statea Sakura.
-Ino…?!intreba Tenten incet
-Da?!
-Nu esti geloasa?
-Nu!
-De cand va intelegeti voi asa de bine? Intreba Neji venind din bucatarie.
-P-pai…incepu Hinata…eu simt compasiune pentru oricine…deci nu prea imi urasc coleg…
-Da…eu m-am obisnuit cu ideea, daca Hinata se intelege bine cu ea, ma inteleg si eu. Apoi ea este cea care mi-a facut cunostinta si cu Sakura. Spuse Tenten asezandu-se
-Pai…la mine e bine…ma inteleg cu Sakura…ma inteleg si cu ele.
………………………… ………………………… …………………………
,,Data vtoare jur ca o sa te distrug, sora draga!
*Da..de parca ai si putea!
Scuza-ma…ai spus ceva?
*Trebuie sa te antrenezi!*
Dar esti batuta-n cap? Asta aveam de gand! Stiam ca va veni! Stiam ca nu trebuie sa-mi fac prieteni! Urla Sakura.”
-Sakura, cu cine vorbesti? Intreba o voce rece, care parea a lui Sasuke.
Acesta deschise usa si o gasi pe Sakura uitandu-se la el cu och plini de lacrimi, stand in fund.
-Iar plangi? Sti ca shinobi nu au voie sa-si arate orice sentimente? Spuse acesta asezandu-se langa ea.
-Uite cine vorbea! Asa e, dar totusi vreau sa fiu om, nu ca tine…un om de gheata.
Sasuke se uita urat la Sakura, iar aceasta zambi fals si deschise gura ca sa vorbeasca.
-Sti…imi place privirea ta. Spuse aceasta inrosind.
-Ti-am adus de mancat.
-Ah…multumesc.
,,**Vezi? Este inca o fana de a ta. Nu este deloc mai diferita de celelalte fete.** vorbi shaaringanul lui plin de sperantze.
*Oh…iarasi tu? Dispari, bine?*
Totusi este diferita…
*Asa daaaa!!!!!* Spuse constnta plangand in stilul anime.
**Dispari!**
*Dispari tu, idioatule!*
**Daca dispar eu, Sasuke pierde putere!Asa ca...**
Gata! Taceti din gura!”
-Sasuke?! Te simti bine? Pari…prea concentrat.
Sasuke observa ca termina mancarea.
-As vrea sa mergem jos. Cine se afla acolo? intreba Sakura.
-Pai…o sa vezi…si vei dormi la mine acasa.
-Ceeeeeee! Tu glumesti? Cum as putea sa dorm in casa unui baiat?
-Stai linistita, vor dormi si cei de jos.
Cei doi s-au ridicat din pat si au pornit spre camera de z. Sasuke era primul, urmat indeaproape de Sakura care de abia daca mai mergea. In momentul in care au ajuns la trepte Sakura se impiedica si cazu peste Sasuke, luandu-l cu ea la o cursa pe trepte.
-Aaaaaaaaah!!!!!! Tipa Sakura in urma impactului, in care cazu peste Sasuke.
-Nu puteai sa fi mai atenta?
-S-scuze numai ca…a-am ametit…incerca sa explice Sakura fara sa se ridice.
-Aha…ingaima Sasuke privind-o exact in och ei lucitori de smarald.
-Ia uite ce avem noi aici! incepu Naruto, care aparuse dupa coltul us, care ducea in camera de z. Tzztzhahahaha…v-voi….hahaha…o-ome…b-baieti veniti ca sa vedeti ce fac cei doi porumbei.
-Ce fac Naruto? Intreba Tenten suspicios aparand si ea dupa Naruto. Aceasta vazandu-I ramase teapana si dupa aceea izbucni si ea in hohote.
-Nu e ceea ce credeti voi! Incerca Sakura sa se apere, ridicandu-se de pe Sasuke. A-am c-cazut…mormai ea rosie toata la fata.
-Da siguuur…oi teme nu stiam ca esti asa! Incepu Naruto zambind rautacios pana la urechi.
-Naruto…fereste-te ca s-ar putea sa te alegi cu un pumn in cap. Zise Sasuke ridicandu-se.
-N-naruto-kun? Mormai Hinata citindu-i-se ingijorarea in vocea ei.
-Hinata-chan, stai linistita, nu face el acest lucru. Replica Naruto plin de sine, inchizand och.
-Nu zau! Ingaima Sasuke, care il lovi cu pumnul in cap.
Dupa 3 secunde de la inpact, Naruto incepu sa se jeleasca si sa-l blesteme pe Sasuke.
-CUM INDRAAAAAZNESTI? Urla Naruto.
-TU CUM INDRAZNESTI SA ZICI ASA CEVA, CAND SI TU…incepu Sasuke, oprindu-se brusc.
-Cand …eu… ce? Intreba Naruto uitandu-se suspicios la Sasuke.
-Esti un idiot si punct! Spuse el enervandu-se.
-Sakuraaaaaaa!!! Tipa Ino fericita sarind in bratele Sakurei, care era tot rosie la fata. Ai auzit ca dormim aici?
-Auham!
-Deeeeci….?
-Stai, putin…eu nu pot sa dorm asa…!!! Urla Sakura disperata.
-Hehehe…punct ochit, punct lovit, spuse Ino zambind rautacios. Ti-am adus pijamalele.
-Ceeeeee?! Cuuuum!!!! Si de undeeee??????
-Pai…frunte mare, aheam nu de la casa ta? Intreba Ino sarcastica.
-Mdea…ai dreptate, Ino-…porcusor…! Raspunse Sakura zambind pana la urechi.
-Aaaa…st imi place mult…pijamaua ta. Incepu Ino luand pijamaua si punand-o in fata ei. Era formata dintr-o camasuta de culoare roz, cu petale de trandafir albe inscriptionate pe ea, spre maneci, si la terminarea camasei. Pantalon erau lejeri la fel ca si camasa. Am avut si eu astfel de pijamale…si cat mi-au placut, spuse ea cu och usor visatori, dar acum am altele, relua ea aratand pijamelele ei, care erau mov cu putin mov deschis spre maneci.
-Mdea…e-eu cu asa ceva dorm…ehehe, incepu Sakura incercand sa schiteze un mic zambet, ca sa nu arate ca este nedumerita, dar…cine a fost, pana la urma, in casa mea?
-E-eu, spuse Hinata.
-Aha….
Se lasa un moment de liniste. Ino fu prima care perturba linistea instalata in casa.
-Am o idee?
-Aha…si ce fel de idee? Intreba Shikamaru fara sa se uite la ea, trandavind pe masa, plictisit.
-Mai intai haideti sa formam un cerc. Shika? Neji??? Veniti!
-Femeie suparatoare. Mormai Shikamaru ridicandu-se.
Toti se asezara intr-un cerc. Sakura se aseza in stanga Hinatei, iar langa Sakura se aseza Neji. Langa el statea Tenten. In dreapta Hinatei se afla Naruto, iar langa el statea Ino. Sasuke era langa Shikamaru, care era langa Tenten. Sasuke era pe aceeasi linie cu a Sakurei.
-Asa! Incepu Ino. Uite care era ideea: ce-ar fi sa jucam un joc numit adevar sau…provocare.
-Mie imi convine, o sa fie interesant, incepu Tenten zambind, Neji…tu joci? Intreba ea plina de sperante.
-Nu! Raspunse el indiferent.
-Au…de ce? intreba ea trista.
-Pentru ca…incepu el, dar fu intrerupt de vocea lui Ino.
-Pentru ca esti un las, si nu vrei s-o recunosti!
-Nu sunt! Protesta Neji suparat.
-Dovedeste-o! zambi Ino fals.
-Bine…joc…raspunse Neji cu o voce…care ar semana cu pierderea unei lupte, apoi a unui razboi.
-Asa…cine joaca…mainile sus!!!urla Naruto, ridicant entuziasmat mana in aer.
Toti in afara de Sasuke o ridica.
-Ce e Sasuke-teme, ti-e teama? Zambi blondul rautacios. Esti un las? Daca esti…pleaca!
-Hei…joc…bine…si…e casa mea, da?
-DAAAAAAAA. Urlara Naruto si Ino.
-Asa deci, cine incepe? Intreba Ino.
-E-eu…c-cred ca o sa-ncep! Mormai Hinata.
-Bine, incepe! Spuse Ino.
-A-asa deci…T-tenten, adevar sau provocare?

(Din punctul de vedere a lui Tenten

-Hehehe…provocare, desigur. Am spus eu zambind rautacios.
-Bine…te provoc sa…saruti persoana pe care o iubesti tu cel mai mult!
-CEEEEEEE!?!?!? Dar Hinata?!
Nu-mi venea sa cred ca asta era provocarea, era…ciudata, cum ar putea sa spuna asa ceva Hinata. Nu pot sa fac acest lucru, atunci “el” ar sti de sentimentele mele. Nu, nu pot…sau pot? Poate ca ar merita sa-l sarut, sa-I simt buzele dulci. Insa…daca m-ar respinge, mi s-ar frange inima, ar fi un dezastru. Atunci mi-am amintit ca trebuia sa protestez. Nu pot face acest lucru.
-Nu! Nu-l fac!!!!! Si cu asta basta!
-Accepti ca esti o laşa Tenten? Intreba Ino.
Laşa? LAŞA? Cuvantul acesta nu exista in baza mea de date, nu-l cunosc, si nici nu vreau sa aud de el. Nu, nu sunt o lasa. M-am hotarat ca acest cuvant rostit de ea insemna altceva, insa cand am vrut sa deschid gura sa protestez, Neji a intervenit plictisit, dar totusi, parca in voce I se citea entuziasmul.
-Hai Tenten! Saruta-l pe cel care il placi.spuse el cu och inchisi. Ma plictisesc aici asteptandu-te pe tine ca sa-ti termini provo…
Insa inainte sa mai continuie mi-am intins capul usor si l-am sarutat incet. Buzele lui erau atat de calde…A fost prins de soc, mai intai, dar dupa aceea corpul I sa relaxat si m-a strans in bratele lui puternice. Ce sa mai zic…m-am simtit ca in rai. Nici el nu-mi mai dadea drumul, dar nici eu. Pana la urma am fost nevoita sa ma despart de sarutul lui…ca dupa aceea sa intalnesc privirea vicleana a lui Ino, fata rosie a lui Hinata, si fata fericita a lui Sakura. Am intrebat inocenta rosind in acest timp.
-Ce-i?
-Nimic…Hyuuga Tenten! Imi raspunse Ino si Sakura care chicoteau fericite.
-HEI! Am urlat si eu si Neji in acelasi timp.
Pana si marele Neji Hyuuga era rosu la fata, desi a ascuns lucrul asta foarte repede. Poate ca ma place. Am putut sa simt ca ma place! Hehehe…multumesc Hinata.

(Din punctul de vedere al Hinatei)
-B-bine Tenten! Acum alege, tu, cine va fi? am intrebat eu curajoasa.
-Pai…Naruto, adevar sau provocare?
-PROVOCAREEE…CREDETI-MA!!! Tipa Naruto langa mine, cu foarte mult entuziasm.
-Bine! Incepu Tenten zambind rautacios, facandu-I semn lui Naruto sa vina mai aproape de ea.
-Hei vreau sa stiu si eu care este provocarea! Se rasti Ino incrucisanfu-si mainile.
Am putut sa o vad, precum si ceilalti, pe Tenten soptindu-I ceva lui Naruto. Dupa ce termina de spus Naruto inros. De ce inrosesti Naruto?
-Nu p-pot…! Am auzit cum Naruto spusese cu glas incet ,,nu pot”.
-Accepti ca esti un las, si ca nu esti bun sa fi ninja? Interveni Tenten privindu-l urat.
-Oh…b-bine. Mormai Naruto. Hinata? Vi cu mine putin pana afara? Intreba el uitandu-se in och mei. Ce doreste oare sa faca afara, pe ploaie. Am dat sa comentez, dar nu am mai putut, m-am ridicat si am inceput sa-l urmez, pana cand s-a oprit la auzul unui ,,neah, ce ti-am spus eu?” din partea lui Tenten. Am observat cum urechile lui erau ros. De ce inroseste? Am inchis och si mi-am imaginat ca este din vina mea. Cand am vrut sa-l intreb ce s-a intamplat, s-a intors, m-a privit exact in ochi, shi m-a luat in brate, ca o mireasa. Pot spune ca eram rosie rau de tot, si nu mai auzeam decat bataile puternice ale inim melE. Nu mai auzeam nici rasetele fetelor. Am inchis och si m-am intrebat daca s-a intamplat ceva cu el. La un timp nu am putut sa aud decat ploaia care imi atingea fata puternic, si bataile inim lui si pe ale mele. Am deschis och si am intalinit in cale och lui albastri ca lacrima. Am inrosit, si ma uitam la el cu atatea intrebari citindumi-se in och mei uimiti de cei seriosi ai lui. ,,Naruto…s-a intamplat ceva?” M-am speriat… ce ar putea fi de ma priveste atat de serios…nu am facut nimic. Acum in och mei, nu numai ca mi se citea frica si multe intrebari, dar si tristetea. Am putut sa simt cum ma pune jos, si cum si-a asezat mainile pe umer mei. Eram nedumerita.
-Hinata?! Am putut sa aud cum mi-a pronuntat numele cu multa seriozitate. Te plac foarte mult! Am ramas muta. Nu cred ca inima imi mai batea, credeam ca…am murit. Numai ploaia s-a auzit. Dupa cateva minute de uitat reciproc in och unuia si ai altuia, am simtit cum se apropie de mine, si-si lasa buzele pe ale mele. M-a sarutat! Baiatul pe care-l plac atat de mult mi-a raspuns la sentimente. Fara nici o ezitare l-am luat in brate tot sarutandu-l. el mi-a raspuns la actiune. Dupa aceea ne-am despartit si i-am spus ca si eu il plac. Mi-a zambit. Doamne cat iubesc zambetul lui! M-a luat de mana si am pornit catre casa lui Sasuke.
Cand am ajuns in incapere, toti aveau privirile asupra noastra. Sakura a fost prima care a vorbit toata rosie la fata.
-Cred ca…merge Uzumaki Hinata. Imi spuse ea zambind. Am inrosit.
-Idiotule, daca…o ranesti cumva pe Hinata, a doua zi, jur ca te vei afla in spital. Spuse Neji tare, cu o privire serioasa.
-Neji-nsan! Am incercat sa ingan.
-Bine, bine, Naruto…hai e randul tau. Spuse Tenten.
cam atat.poate scriu maine continuarea.

aaaaaaaa...si era sa uit sa va pun o poza cu midorico.data trecuta am uitat asa ca am sa pun acum.
midorico:

iubirea he!in sfarsit scriu intreba ino, care incerca deschida och bine. cand deschise mirata Dark Angel

27.5KB


pus acum 16 ani
   
Anime Angel
Vizitator



waw!ce poveste super.nam mai citit o poveste asemanatoare nici odata.ai talent setsumi.cred ca ai sa devii o scriitoare minunata.ai descriere si nu pui dialog mult.sper sa continui povestea asta cat mai repede.

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
      ooooo , cate declaratii , am intreb cum va fi la Sakura !!! E superb , chiar mijti , ai talent si vei ajunge departe daca o ti tot asa!

_______________________________________


în mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rând pe rând se mai aprinde-o lumânare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

în mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
sora_layla
Vizitator



frumoasa poveste.imi place sa stii mai ales imi plac declaratiile.de abia astept sa vad ce va face sakura.setsumi sa stii ca povestile tale sunt super tari si foarte frumoase.

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
O a sterg ce ai pus aici , ca vad ca ai spus dupa cate am inteles eu ca nu asta e continuarea ta  ,si ai pus de mai multe ori !Daca mai e safi o gresela din asta , sa imi lasi mesaj , ca eu intru des sa mod imediat .Chiar era nasol cum ai postat faza cu fillia si xellos ....pe bune ! Sper ca vei posta in curand !V sa vad cum isi declareaza dragostea ceilalti !

_______________________________________


în mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rând pe rând se mai aprinde-o lumânare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

în mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
iti multumesc crazy_angel ca ai sters chestiile alea.acum sa revenim la povestea noastra draga.

~~~~~~~~~~~iarashi continuarea~~~~~~~~~~~~~~~
(Din punctul de vedere al lui Sakura)
-Hai, hai! Aproba Naruto tinand-o pe Hinata de mana, fara sa-I dea drumul si se aseza unde fusese el inainte.
Foarte romantic a fost momentul. I-am putut privi pe geam. Chiar ca fac un cuplu dragut, deci am avut dreptate. Ce n-as da sa-l sarut si eu pe Sasuke, si sa- am un momet romantic.
*haaa…vezi…il placi. Ce-mi place cand am dreptate.* urla vocea mea interioara.
Taci! te rog! E randul lui Naruto.
-Sakura…adevar sau provocare? Ma intreba Naruto uitandu-se la mine cu o fata de rautacios.
-Pai…cred ca aleg…provocare.
*Sa fie o provocare demna de noi! Daaa?!Yaaaaay* urla vocea interioara a mea plina de entuziasm.
Duh, taci din gura.
Am putut sa observ cum Naruto gandea foarte profund, nevenindu-I nici o idee, insa primi ceva ajutor de la Hinata, care-I sopti planul la ureche. Sper sa…nu fie chiar una grea…
-Sakura…unu: …trebuie sa cauti o melodie….care-ti place tie, dar sa fie lenta. Imi spuse Naruto.
-O melodie…am murmurat eu, surprinsa.
-Da…o cauti printre melodle lui Sasuke, acolo pe masa, imi spuse el aratandu-mi unde sa caut. Cand am vrut sa ma ridic, m-a oprit vocea rece a lui Sasuke.
-Dar eu nu am de spus nimic, aici?
-Nu…raspunse scurt Naruto, facndu-mi semn sa ma duc sa caut melodle.
M-am dus acolo, si erau destule CD-uri cu muzica, rock numai. Parca ar locui numai in rock. Am cautat mai bine si pana la urma am dat de un CD folosit recent. Era cu melod triste. Una dintre ele mi s-a parut cunoscuta. Da, asta era, cea care o asculta…mama mereu. Am putut sa simt cum inima mi se stingea de durere. M-am indemnat sa aleg alta melodie, dar nu cunosteam alta, era preferata mea si a mamei. M-am uitat mai bine la el si mi-am luat inima in dinti. Asa va fi …melodia pe care o voi asculta! Totusi, eram confuza, de ce m-a trimis Naruto sa aleg o melodie…lenta. Merita sa vad de ce!
-Am gasit-o! am strigat eu aratand CD-ul. M-am uitat in jurul meu, si am putut sa observ privirea plina de sentimente a lui Sasuke. De ce tocmai acum, niciodata nu arata emotle. Oare CD-ul sa fie de vina? M-am uitat mai atenta la el si nu i-am dat de cusur…ce sa fie oare. Inainte sa pun CD-ul la loc, Naruto a tipat la mine, ceea ce m-a facut sa scap Cd-ul. Noroc ca l-am prins inainte sa atinga podeaua.
-Hei Sakuara, sa nu crezi ca ai scapat! Doi:…incepu Naruto zambind rautacios la mine.
Se lasa tacerea si nimeni nu mai spuse ceva. Mi-am iesit din minti si am reusit sa urlu…
-Ce mai trebuie sa mai faaaaaac?!
-Pai…incepu Naruto…mai intai pune CD…si pune melodia!
Eu nici ca nu vedem un casetofon. Ma uitam in jur dezorientata dupa unul. Dupa aceea mi-am indreptat privirea catre Naruto, apoi catre Sasuke. In och mei se putea observa semnul intrebar si inca foarte bine accentuat. Sasuke, e casa ta te rog ajuta-ma. Sasuke se ridica si se indrepta catre mine cu pasi lenti. Buzele lui suave formau un simplu zambet fals. De ce simteam ca picioarele mi se inmoaie? De ce nu puteam sa ma dau la o parte? Sasuke se tot apropia de mine, iar eu nu puteam sa ma dau la o parte. Mersul lui….era ceva aparte. Mergea asa de lin si de frumos…cand am vrut sa zic ceva el deja era in fata mea, si punandu-si degetul pe buzele mele, lua CD-ul si-l puse intr-un casetofon gri cu negru.
-Care este melodia? M-a intrebat el indiferent si foarte rece, insa eu am vazut o urma de caldura in vocea lui.
Am ridicat doua degete si a inteles ca era melodia a doua. Urechile mele erau foarte atente. Se lasa un moment de liniste, dupa care melodia a inceput. Avril Lavigne era cantareata mea preferta, si a mamei. Din nou alte amintiri mi-au inavalit in cap.
,,[‘Sakura, scumpa mea, ce faci de umbli la melodle mele?
-Mama…vreau doar sa ascult melodia aceea, care imi place mult.
-Si care este?
-Asta!’]”
De ce intotdeauna se intampla asa. De ce? Vreau sa fiu fericita! Gandurile mele erau profunde, insumi ma pierdusem in ele, dar o lumina ma tot striga. Era o voce cunoscuta, rece plina de tepi daca nu esti atent cum vorbesti cu ea.
-Sakura! Te simti bine? Ma intreba Sasuke, rece, dar totusi pe chip putea sa I se citeasca ingrijorarea.
-Sunt…bine…deci Naruto, care este a doua parte a provocar?
Let's talk this over
It's not like we're dead
Was it something I did?
Was it something you said?
-Sakura…Sasuke…mai intai luati loc! Bine?!
-Bine! raspunsesem eu cu o urma de ingrijorare pe fata mea.
M-am asezat incet si l-am asteptat pe Naruto sa-mi spuna provocarea.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Aaaaaa , nui corect !!! Of , tre sa aflu ce fak    ma ti cu inima in gat de cateva zile ,    PE BUNE! Buna legere a melodiei , oare isi vor da sema ceilalti d emel ca aera preferata mamei ei ?! Of 1 Deabea astept e suuper ! suuper !!!!

_______________________________________


în mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rând pe rând se mai aprinde-o lumânare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

în mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
am sa scriu insfarsit continuarea.
-Bine Sakura, te provoc…sa-l saruti pe Sasuke…
-Bine! Am spus eu si m-am indreptat catre el. Am putut observa och lui nelinistiti. M-am apropiat si i-am dat un pupic mic pe obraji. Am putut sa simt caldura lor.
-CEEEEEEE!!!! Izbucni naruto in urlete…Sakura trebuie s-o faci pe buze, nu pe obraz, asta inseamna sarut. Si apoi il “saruti”, accentua Naruto, timp de 15 secunde…
Ma uitam ciudat la el. De ce…nu fac eu asa ceva…mi-a fost deajuns pe obraj lui atat de suavi…dar nu il sarut pe buze. De cand jocul asta se bazeaza pe saruturi? Huh? Puteam sa simt cum inima imi batea parca dorind sa-mi iasa din piept. Am incercat sa ma linistesc, insa spiritul meu era prea perturbat de cuvantul “sarut!” plus ca vocea mea interioara nu-mi era de nici un folos. Stateam si o priveam cum se rostogolea pe podeaua mint mele, razand de mama focului.
Don't leave me hangin'
In a city so dead
Held up so high
On such a breakable thread
Gandurile-mi erau ravasite toatal, nici nu mai stiam ce sa cred, si nici ce sa fac. Am luat o gura de aer. Puteam auzi cum s-a dus usor in camaruta cu schimb de gaze. Simteam cum o micuta picatura de transpiratie imi contura fata deja rosie. Imi tot repatam in gand ca nu sunt o lasa, si ca trebuie sa actionez. Asa ca am facut pasi. Am pus mana inainte si m-am intins catre el incet. Och imi erau relativ deschisi, asa ca am putut sa vad nesiguranta, precum si entuziasmul din och lui Sasuke. In ei se putea oglindi acum m de sentimente. Ma intrebam daca och mei au lasat vreun sentiment sa se vada, pentru ca puteam simti cum prin marea de smaralde inotau m de intrebari fara raspunsuri, m de sentimente, unul dintre ele fnd dragostea…
You were everything, everything that I wanted
We were meant to be, supposed to be
But we lost it
All of the memories, so close to me
Just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending
Eram fata-n fata, cu el. Och mei verzi priveau pe ai lui, cei negri, cu multa frica. Intr-adevar mi-era frica sa fac pasul. Un gand mi-a trecu repede prin cap; sa ma dau batuta, nu puteam sa-l sarut. Am inchis och si cand am vrut sa ma intorc, am simtit doua maini fine, cuprinzand-mi capul si tragandu-l spre cine stie ce. Intr-o fractiune de secunda am simtit doua buze suave, cuprinzandumi-le pe ale mele. Am deschis och si am vazut doi ochi negri privindu-ma adanc. Ma saruta…acum sentimentul pierdut al fericir reincoltea in sufletul meu ponosit. Am putut sa o aud, intr-un final pe Ino numarand secundele. Pe la secunda 9 am putut sa simt corpul moale, precum si pe al lui, dupa aceea pe la secunda 13 am alunecat peste el. In ultima secunda, am simtit o presiune mai mare venind din partea lui, m-a strans parca pentru ultima oara in brate, si buzele lui au sarutat cu mai multa forta. Ne-am despartit incet, iar och lui ma priveau insistent. Numai erau asa de reci, acum erau fericiti.
Oh oh, oh oh
So much for my happy ending (Oh oh, oh oh)
-Hehehehe…se potriveste Uchiha Sakura! Chiar! Spuse Ino.
Eu nu mai ascultam nimic, absolut nimic. Privirea imi era atintita in pamant, de rusine. A fost cu totul ciudat…prea ciudat.

stiu ca e mica continuarea dar nu prea am mai avut timp sa o fac mai mare.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
      Gog God , not belive ! Oau uau uaua uau , mama a fos scurta dar mijto ,d e cand astept eu sa vad cum se intanpla , uauauuuu de vis , acu a intreb ce va fi next , marfaaa .Si mel se potriveste , cu secundele aha aha ! Nu am cuvinte m-am inrosit eu 

iubirea       gog god not belive oau uau uaua uau mama fos scurta dar mijto cand

30.1KB


_______________________________________


în mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rând pe rând se mai aprinde-o lumânare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

în mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
imi pare tare rau dar azi nu voi pune continuarea sau alta data.am cam prea multa treaaba si nu prea pot sa pun continuarea.stiu ca o asteptati de mult dar am avut niste teste si inca nu meam revenit.poate am sa pun continuarea weekendul viitor.chiar imi pare nespus de rau.

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
(Din punctul de vedere al lui Ino)
Waw…dar Sakura e stanjenita rau de tot. Eh…este normal ca Naruto sa se duca sa opreasca melodia, dr era placut daca o lasa si pe continuarea. Dar…Ma tot chinuie un gand…de ce oare nu sunt geloasa pe ea? Doar atunci cand Sasuke i-a dat esarfa, am fost prea geloasa si mi-am batut joc de ea. Nu mai sunt geloasa…de ce? Apropo, Sakura inca o data imi pare nespus de rau pentru ce ti-am facut. Aa…si mai sunt destul de multe lucruri ciudate, cum de m-am imprietenit asa de repede cu ea, dupa ce m-am certat cu ea…se vede ca ea reuseste sa faca lumea din jurul ei fericita. Cand eram in cele mai adanci ganduri ale mele, am auzit vocea Sakurei pronuntand numele meu. Imediat, am intors capul speriata.
-Ino?!
-Da. Am raspuns eu incet uitandu-ma inca putin confuza.
-Adevar sau provocare? Ma Intreba ea, avand inca obraj ros.
-Pai…as alege adevar…dar mai bine…aleg provocare! Am raspuns eu plina de incredere in mine.
-Bine, Ino…te provoc sa…il saruti cu pasiune pe Shikamaru si sa stai in bratele lui, pana cand…ploaia se opreste.
-CEEEEEEEEEE!!!!!!!! Am izbucnit eu in urlete. Cum poate frunte-mare sa-mi faca asa ceva? Dar, Sakura…cine stie cand se opreste ploaia!? Am incercat eu sa trag de timp ca sa gasesc repede o solutie.
-Bine, stai…pana cand jocul se termina, fndca am impresia ca nu o sa se termine…Sasuke, Neji, Shikamaru si Hinata, au ramas neintrebati…si au pretentia sa joace si ei! Explica ea uitandu-se la mine cu un zambet rautacios.
De ceeeee?! Nu vreau…sau vreau? Stai, stai putin…eu vreau intr-adevar…nu, nu se poate…eu il plac pe Sasuke…dar…oare il plac si pe el. Fnd in aceeasi echipa…ce sa ma fac…un plan repede. Poate ca o sa reusesc sa-I pacalelsc cu un jutsu. Hmmm…ce ar fi sa-mi fac o clona…se pare ca Sakura si ceilalti nu se uita. Acum ar fi momentul oportun. Cand am vrut sa fac repede semnele, Sakura s-a uitat la mine cu och ei care zicea ,,Nici-sa-nu-indraznesti!”. Nu i-am mai intors privirea, cum faceam eu mereu. Shikamaru, te rog…zi ca…dar ce sa zica…nu poate, astfel el, precum si eu am fi considerat lasi…oh…alta alternativa nu mai gasesc deci…Ino draga, macar sa saruti bine…m-am intors tensionata, si m-am indreptat catre baiat…si el era parca ai fi zis ca l-ar fi lovit o cometa cand a auzit provocarea…desi, in och mei incercam sa nu arat ca-mi pasa, ca sa nu-si dea seama ca-l plac, tot mi-a scapat o micuta particica. Nu…am zis eu ca-l plac? L-am privit in ochi. Erau foarte dezorientati…sensibili, totodata. Am zambit dulce, un zambet pe care nu orice fata il are, zambetul pe care nu l-am mai folosit de mult. Si el mi-a raspuns la zambet. M-am asezat in fata lui si, incet mi-am apropiat capul, cu och inchisi…am inaintat pana cand am simtit buzele lui dulci si moi. Sarutandu-l tare, am simtit bratele lui in jurul mijlocului meu. M-am relaxat…si el la fel. Am deschis treptat och, si i-am intalnit pe ai lui. M-au privit adanc, foarte adanc, dupa care si-a retras mainile de pe mijlocul meu si am inteles ca trebuia sa ne oprim. Cred ca a durat o vesnicie, acest sarut! Mi-am zis eu in gand, in timp ce ma faceam confortabila in bratele lui.
cam micuta dar nu am avut timp so fac.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Ooo decat nimik mai bien sia sta e ceva !!! Dada ! Deabea astept urmatoarele provocari

_______________________________________


în mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rând pe rând se mai aprinde-o lumânare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

în mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
Capitolul V
Frat Zapezilor: Un pervers fara de cusur si un smecher de primul rang.
Partea I: Faceti cunostinta cu:Hikaru si Mikaru!

Se putea auzi cum ploaia isi varsa furia pe pamantul inghetat. Pe cerul intunecat se puteau observa, usor, mici luminite palapaind in zigzaguri, precum si urletele cerului. Urlete care erau desigur ale mamei naturi.
O femeie privea pe fereastra furia exagerata cu care ploaia lovea pamantul. Och ei caprui se miscau ageri, si foarte seriosi. Statea confortabil in scaunul ei de piele, balansandu-se intr-una. Putea sa I se citeasca pe fata ca gandea foarte profund, si nici nu bagase de seama ca o suvita blonda tot incerca sa invadeze spatiul ochiului. Parul ei blond atarna in doua codite prinse la spate cu multa maiestrie. Se putea observa pur si simplu ca se afla intr-o sala principala, dupa biroul plin de harti, proiecte si multe documente. Astepta parca pe cineva. Dupa cateva minute in biroul ei aparura patru oameni cu un poof simplu si putin fum.
-Tsunade-sama? De ce ne-ati chemat la o ora asa de tarzie? O intreba o voce plictisita care tragea a Kakashi.
Femeia din scaun nu raspunse, nici nu se intoase sa intalneasca privirile, acum ingrijorarea celor patru oameni din incapere, crescuse.
-Tsunade-sama...s-a intamplat ceva? Intreba o voce fina de femeie, cu parul lung si aproape ciufulit, si cu och ros.
-Kurenai…mai pe intelesul tuturor…nu. Doar ca ma fascineaza ploaia, atat. Spuse intorcandu-se cu o fata de jucaus.
-Aha. Si, care este misiunea defapt? Intreba o voce de barbat imbracat in verde si cu o frizura ca cea a lui Rock Lee.
-Si de ce ne-ati chemat pe toti? Intreba o alta voce de barbat.
-In primul rand, Gai, misiunea este sa escortati doi oameni in tara zapezilor, si doi, Asuma, va veti trimite echipele singure sa le escorteze.
-Cuuuuuum? Urla Gai, perplexat de ceea ce auzise de la femeia din fata lui.
-Dar, Tsunade-sama…nu cred ca sunt total pregatiti! Protesta Kurenai.
-Presupun ca escortarea nu ar fi numai o misiune pentru ei. Constientiza Kakashi. Ci…un test, am dreptate…hokaghe-…sama? Intreba el cu o mica ezitare.
-Bine punctat Kakashi. Felicita Tsunade.
“ Arrrgh…Kakashi mereu…ei bine Kakashi o sa vezi ca echipa mea este cea mai buna. CEA MAI BUNA!” isi urla in gand Gai plin de gelozie.
-O sa vezi Kakashi, ca echipa mea va fi cea mai buna. Nu degeaba Gai i-a antrenat la greu. Echipa mea o sa ia testul fara nici o problema, in special cu abilitatile in arme ale lui Tenten, stilul taijutsu super-dezvoltat al lui Lee, si abilitatile de folosire avansata a Byakuugan-ului si stilului de lupta a lui Neji. Te asigur ca or sa castige. Spuse el plin de incerdere.
-Erm? Scuze Gai, spuneai ceva, nu prea am fost atent! Murmura Kakshi foarte concentrat acum in cartea lui numita “Vino, vino paradis”.
“ o sa vezi tu!” urla Gai, in mintea lui plangand in stilul anime.
“Tsss…s-ar lua si acum la bataie, chiar in fata lui Tsunade…ce cop sunt” completa Kurenai plictisita total de ceea ce se intampla.
-Si…Tsunade de ce ar fi nevoie de 12 oameni pentru a escorta doi oameni? Intreba Asuma prins in conversatie.
-Pei…cei care escortati nu sunt simpl oameni, mai precis sunt cop de 13 ani. Ei constituie presupusul vi.itor al Tar Zapezilor. Momentan trebuie sa ajunga acolo, atat in viata cat si cu obiectul pe care-l poarta, si-l au in grija de cand au vazut pentru prima data lumina zilei. Acest obiect ar fi o cheie importanta si periculoasa, care desigileaza MONSTRUL ZAPEZILOR.
-POFTIM?!?! DAR AM CREZUT CA CHEIA A FOST DISTRUSA IMEDIAT DUPA CE MONSTRU A FOST INCHIS!!!!. Urla Kakashi furios.
-Ia-o mai incet, Hatake! Daca aceasta cheie ar fi distrusa, tara zapezilor ar scadea considerabil, sau si mai rau ar putea exista posibilitatea ca Tara sa dispara, in neant, cu tot cu oamen care locuiau si care aveau vise marete. Cheia a fost folosita acum impotriva Monstrului, ca sa-l adoarma. Acum poate doar sa-l cheme, si invers, sa-l inchida nu se mai poate. Cheia ar avea, cum s-ar spune, doua fete, sau destine: una salvatoare, care aceasta sansa deja s-a folosit, si una distrugatoare, care urmeaza sa fie folosita, daca print nu ajung in siguranta la Tara Natala.
-Mai pe scurt, Tsunade-sama, vreti sa spuneti ca trebuie sa escortam si sa protejam cop. Spuse Asuma foarte serios.

nam putut sa scriu mai mult pentru ca ma doare mana la nebunie.si mai ales ca e stanga.data vitoare voi scrie mai mult daca voi putea.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
        aha o misiune , actiune , si se pare mult mister ! F bine compus si deabea astept continuarea ! yeeeeeee Sper ca va fi si un pic de scantei !!!   Oricum va fi stiu ca ai idei bune asa ca asteptam cu toti!!!!

_______________________________________


în mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rând pe rând se mai aprinde-o lumânare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

în mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
Din pacate toata saptamana nu va fi nici o continuare.Din cauza profei mele nu o sa pun timp de 2 saptamani continuarea.Si profa asta nebuna,acum vrea scente acum ,vrea pe roluri.Voi pune maine ultima continuarea iar dupa aceea 2 saptamani nu voi scrie nimic.Chiar imi pare rau dar profa asta e        rau de tot.Mereu ne spune sa facem referate ,ba sa facem povesti.   Poate voi reusi sa o fac in weekendul asta.Pana atunci Ja ne.

iubirea din pacate toata saptamana nici cauza profei mele pun timp saptamani profa asta vrea scente Dark Angel

8.3KB


pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
am revenit insfarsit cu continuarea.dupa atata timp meritati o continuare.
-Nu voi, ci student vostri. Corecta Tsunade.
-Dar…mare hokaghe, viata lor ar putea fi pusa-n pericol. Urla Kurenai alarmata.
-Kurenai…! Te prea arunci in fata. Acum, mai intai, sa va prezint cei pe care-I escortati. Spuse ea luand doua foi si facandu-le semn celor patru sa vina pana la ea. Dupa ce au citit documentele le puse la loc.
-Deci…Hikaru si Mikaru…fara nume de familie? Intreba Gai
-Asa e…s-a cerut ca numele de familie al celor doi sa nu fie specificat, pentru metode de siguranta. Raspunse Tsunade incrucisandu-si mainile. Acum, vom proceda in felul urmator: se vor forma doua echipe de cate sase elevi. Ambele echipe vor fi asistate de catre doi oameni in toata firea, mai precis…Kakashi Hatake si Anko Mitarashi. Asa…sa vedem noi ce avem aici:
-DAaaaaaaar…tsunade-sama….de ce tocmai ăsta, adika Kakashi? Urla Gai.
-Asa…sa reluam, incepu Tsunade ignorandu-l pe Gai, care acum scotea aburi de suparare…
Prima echipa condusa de Anko Mitarashi: Sasuke Uchiha, Sakura Haruno, Ino Yamanaka, Shikamaru Nara, Rock Lee si Shino Aburame.
A doua echipa cndusa de Kakashi: Naruto Uzumaki, Hinata Hyuuga, Tenten, Neji Hyuuga, Kiba Inuzuka, Choji Akimichi.
Acestea sunt echipele. Va astept ca maine sa-I chemati si sa le spuneti de misiune. Din momentul de fata, pana maine aveti , timp. La ora 11 porniti, ati inteles?!
-Hai, Tsunade-sama. Raspunsera cei patru.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-SAAAASUUUUKEEE!!!!! Haide si tu! Noi ne distram atat de bine! Zbiera Naruto in urechile bietului Sasuke care incerca sa doarma. Nici nu se obosi sa deschida och si-si puse perna pe cap. Reusi sa mormaie un ,,Dispari!”
-Ooooh…haide Sasuke, ne jucam baba-oarba…se smiorcai Naruto privindu-l cu ochi de catelus.
-Bine…incepu Sasuke ridicandu-se in fund.
-Daaaa! Urla Naruto.
-…DISPAAAAAARI …..spuse Sasuke trantindu-se din nou in pat, tragandu-si plapuma pe el cu multa nervozitate.
-Bine Sasuke, tu ai vrut-o! spuse Naruto indreptandu-se spre capatul opus al patului. Acesta ridica plapuma si dezvalui picioarele lui Sasuke, le prinse si incepu sa-l traga pe Sasuke afara din pat.
-LASA-MA IDIOTULE!!! CE FAAAAACI?
-Te iau cu mine la petrecere….tu ce credeai? Toti se distreaza, numai tu, nu! Murmura Naruto tragandu-l pe Sasuke ca pe un vierme. Acum…iti folosesti picioarele, haide, am ajuns la trepte.
“prost mai esti Naruto, nu-ti dai seama ca o sa fug?” gandi Sasuke viclean, ridicandu-se incet.
-…si nici sa nu te gandesti sa fugi. Relua Naruto cu flacari in loc de ochi.
-Hehehe! Se auzi rasetele fetelor.
-Te-am prins! Urla o voce care parea a fi a lui Sakura.
-Ba nu! Mormai prada.
-Ohhhh, nu…!
-NU INDRAZNI SA-TI FOLOSESTI SIMTURILE NINJA, AI STRICA TOT JOCUL! Urla Ino.
-Vin si eu!!!!! Urla Naruto entuziasmat.
Naruto prinse mana lui Sasuke, si fugi repede cu el pe scari. Ajungand in pragul us, baiatul blond il arunca, cu forta pe Sasuke inainte. Acesta inainta si se lovi de Sakura, peste care cazuse.
-Aaaa….te-am prins!!! Oricine ai f! TU ESTI!!! Striga Sakura plina de hohote tinandu-l bine de tricou si dandu-si esarfa alba jos. In scurt timp, se opri din rasete. Och ei de smarald priveau cu uimire och negri ca noaptea ai lui Sasuke. Fetele lor erau foarte apropiate, mai avand cativa milimetri si puteau sa se sarute. Sakura era rosie la fata, mai rosie ca un rac. Baiatul se ridica repede fara sa arate vre-un sentiment.
-Măi, măi, măi…mai sa va sarutati! Hehehe…voi profitati din plin! Zise Naruto razand. Sasuke se intoarse incet si-l privi cu dispret, reusind sa murmure “Naruto, esti un maaare idiot!”.
Linistea fu intrerupta de un telefon. Era telefonul lui Sasuke.
“La…ora asta?” se intreba Sasuke in gand. Acesta se indrepta catre telefon. Ridica receptorul si intreba cine este. Spre uimirea lui era Kakashi, care vorbea cu o voce la fel de plictisita. Le spuse sa vina maine la pod, atat echipa lui cat si a lui Gai, Kurenai, si Asuma. Sasuke era perplex, de unde stia Kakashi ca la el acasa era o parte din echipe?
-Baieti, era Kakashi! Spuse Sasuke. Zicea sa venim maine la pod, e o urgenta. Si a mai zis sa venim la ora 6.00.
-O urgenta zici? Intreba Neji ingrijorat.
-Fac pariu ca e o misiune! Urla Naruto plin de energie.
-Eu zic ca daca maine trebuie sa ajungem la pod asa de repede, trebuie sa fim odihniti. Spuse Shikamaru, cascand.
-Bine zis! Aprobara cop.
-Deci…fetele intr-o camera, baiet, intr-alta camera, eu vreau sa dorm singur! Replica Sasuke morocanos, uiatndu-se atent la Naruto care vroia sa inceapa sa comenteze. Si…Naruto, taci din gura! Cu acestea fnd spuse se intoarse lin si porni spre camera lui, lasand in urma, sapte feţe pline de nedumeriri. Da! Pana si marele Neji are sentimente!
am scris putin ca nam avut timp dar va promit ca maine voi continua cu ceva mai mare.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
  Daca maine pui continuarea esti cea mai tere cea mai buna , esti regina lumi !! Te ador daca pui    Ce mijtoo ....dc nu s-ar sarutat aaa neh e si mai bene , amandoi in echipa pacat ca nui Naruto el face tot sa se invarta dar e Ino va a vea ea grija haha deabea astet! nu ne dezamagi nepostand maine  

_______________________________________


în mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rând pe rând se mai aprinde-o lumânare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

în mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
continuarea
A doua zi, cei opt oameni au plecat spre pod, acolo, intalnindu-se si cu ceilalti patru cop. Kiba, care se parea ca vorbea intens cu Akamaru, Choji, care manca intruna chipsurile lui, Shino, care statea indiferent, si nu in ultiumul rand Lee, care actiona fericita la observarea Sakurei. Acesta aparu exact in fata ei, o lua de mana si o ridica in fata celor doi.
-Te rog…foarte frumos sa f…prietena mea. Incepu Lee cu och incishi incercand sa para cool. “ te rog, te rog, te roooooooog!” urla el in gand foarte insistent. Promit ca te voi proteja cu toata viata mea. Spuse Lee deschizand och incet si privind-o pe Sakura cu indarjire.
-O frate…iar incepe! Murmura Tenten deja plictisita de atitudinea colegului sau de echipa.
Sakura, pur si simplu era debusolata. Nu auzise asa ceva in viata ei. Il privi si observa in och lui se aflau multa dragoste si compatimire fata de aceasta. Sakura inrosi.
“ Ce sa ma fac? Adica…din cate vad eu in och lui, ma…place….
*Iar tu nu-l plaaaaaaci!!!!!!!!!!!!* urla vocea vocea ei interioara alarmandu-se din ce in ce mai mult.
Ce ma fac? Ce ma fac??????”
-Sakura-chan…deci? Intreba Lee plin de sperante.
-Ah…pai…incepu Sakura”*Fetelor, putin ajutor va roooog!!!!*”urla vocea interioara a Sakurei facand-o sa tresare.
-Sakura…?! Intreba Lee din nou, in voce citindu-i-se speranta.
-Ah…Lee…i-imi pare rau, d-dar nu pot…! raspunse Sakura.
-Dar…dar de ceee????? Se jeli Lee.
-Ah…p-pai…nu stiu…esti ciudat, a-adica…oh…e prea devreme, Lee. Spuse Sakura uncercand sa-l linisteasca pe baiat, care plangea mai rau ca un copil mic si mormaia ca singura fata pe care o iubeste l-a respins. Lee, te roooog, nu plange, te rog!!!!
-Asta inseamna ca-ti pasa de mine! Daaaaaa!!!!! O sa f tu a mea intr-un final! Isi propuse Lee cu och plini de foc.
-Gata, gata Lee. Lasa biata fata in pace, duh! Vorbi Tenten plictisita.
-Ah, Tenten, ce bine imi pare sa te vad. Ooo si pe eternul meu rival, spuse Lee indreptandu-si privirea catre Neji.
-St, de ce ne-a chemat asa de dimineata? Intreba Sasuke.
-Aah…nu, chiar nu stiu. DAR O SA AFLU EU!!!!
-Mdea….sigur Lee! Il ingana Naruto.
-Ah, Buna dimineata cop! Saluta Gai, care aparu intr-un nor de fum.
-GAI-SENSEI!!!!! Urla Lee cu fericire.
-Lee!!! Tipa Gai bucuros.
-Gai-sensei!!!! Repeta Lee cu lacrimi in ochi.
-Lee!!! C-cat ai crescut!!!
-GAi-senseeei…
-Si sa f respins…ah…cat ai crescut, nu mai esti un baiat, esti un barbat. Spuse Gai aflandu-se la apusul soarelui, pe o stanca langa ocean.
-Gai-senseeeeeeei…ah aveti dreptate! Aproba Lee…plangand in stilul anime.
-Aaaaah…cum de…ce au astia doi? Intreba Naruto, surprins si totodata dezgustat.
-Erm…asa fac mereu! Spuse Tenten…cu o mare picatura de transpiratie alaturi de capul ei.
-Aaaah….GAAATAAA, VOI MAIMUTELOR! SI VOI, CEI DOI BUFONI! Spuse Anko aparand intr-un nor de fum mov si aratand cu degetul catre GAi si Lee care si-au oprit momentele de “Gai-sensei, Leee!!!”
-HEI, Hoasca Vezi cum vorbesti!!!! Urla Lee!
-Ce, ce, ce ai spuuuuus?!?!?!?!?!?!?!?!? Intreba Anko enervendu-se.
-Anko-sama, dumneavoastra stiti ce se intampla aici? intreba Hinata curioasa.
-Da, chiar ce se intampla aici? intreba si Ino iritata.
-Pai…avem o misiune. Raspunse aceasta.
-YAAAAAAAY O MISIUNE!!!! SI CE FEL DE MISIUNE…HUH, HUH, HUH? Intreba Naruto incercand sa se potolesca din starea de entuziasm exagerat pe care il avea.
-TACI DIN GURA, NECONTROLATULE! Sa asteptam sa vina si celalat membru cu cei doi baieti pe care trebuie sa-I protejati. Spuse Anko dand anuntul de asteptare.
-AHA!!!! Deci este o misiune de protejare!!! Urlara NAruto si cu Sakura in acelasi timp.
-AAAAAAARRRRGHHH….TACEEEEEETI! SI PRESUPUNETI CA NU V-AM SPUS PLANUL! Urla si Anko, enervata, mormaind dupa aceea, ca sunt maimute, toti, si Gai si Lee, doi bufoni, si ca toata lumea o enerveaza. Au…biata Anko, este intr-o dispozitie proasta astazi.
-Salut, baieti! Saluta o voce de femeie. Era Kurenai care aparu intr-un nor de fum rosu.
-Kurenai-sama! Exclama Hinata.
-Ohaio, sensei!!!! Saluta Kiba fericit, urmat de Akamaru care saluta in limba lui “woaf, woaf!”.
-Mdea…salut! Saluta si Shino plictisit.
Dupa o vreme aparu si Asuma care fu intampinat de multe urari din partea studentilor lui. Era deja ora 9.15 iar singurul membru care nu venise era desigur Kakashi. Fetele erau adancite intr-o discutie aprinsa despre haine si trasaturi femeiesti, impreuna cu Kurenai si cu Anko, care era desigur fericita cand vazuse ca are admiratori la trasaturile ei. Naruto vorbea intens cu Kiba si Lee despre taitei si despre profesori, care pe Naruto il enervau. Sasuke pur si simplu era plictisit si privea fortat raul din spatele lor. Asuma, Gai, Choji si Shikamaru vorbeau despre cum sa cucersti o fata si despre hoy-uri. Neji era si mai plictisit, precum si Shino. Dupa alte 20 de minute aparu si Kakashi, intr-un poof gri. Toti, aruncara priviri pline de fulgere si cutite kunai, mai ales Anko, Naruto si Sakura.
-Saluuuut!!!! Spuse Kakashi ridicand mana in semn de salut. Stiti, am intalnit o batranica si a trebuit sa o ajut, si…
-MINCINOSULE!!!!!!! Urlara Anko, Sakura si Naruto in acelasi timp furiosi pana peste masura.
-Serios acum Kakashi, tu atat de mult intarz? Intreba Kurenai si ea suparata.
-Macar ai adus cei doi cop? Intreba Asuma foarte serios.
-Ummmm…hehehehe…cred ca i-am pierdut…PE DRUM…incepu Kakashi.
-CUUUUUUUUUM?!?!?!?!?!?!?!?!?! Exclamara profesor.
-IMPOSIBIL, KAKASHI!!! O SA NE SPANZURE TSUNADE, SI NUMAI DIN VINAAA TAAAA!!!!!!!!! Tipa Anko, rosie de furie.
-Kakashi…cum se face ca dumneavastra sunteti mereu sensei-ul care intarziee?!?!?!?!?!?!? Mai si pierdeti…copi…Se jeli Narutio, invidios ca nu are un sensei mai bun.
-Stiti ceva? A fost o gluma. E clar ca dati semne de imbatraneala, sigh…comenta Kakashi.
-HEEEEEI! VEZI TU PE CINE FACI BTRANA!!!! Incepu Anko. TU ESTI CEL CARE ARE PAR ALB IN CAP!!!!!!!
-Ce aveti voi cu parul meu? Intreba Kakashi enervat. Oricum iata-I pe cop.
Acesta se dadu la oparte si arata doi cop. Unul dintre ei avea och de culoare bleu, foarte seriosi. Avea parul, scurt, mov-deschis, cu trei suvite albe lasate libere in partea dreapta si cu breton. Mai pe scurt fata lui arata extrem de bine. Apoi, era imbracat cu o haina groasa alba cu gluga in cap si cu puf albastrui pe margini. Era descheiat la haina, aratand un tricou negru cu cateva dugi pe piept si cu forme mici de fulgi la sfrasitul bluzei. Avea pantaloni lungi bleu inchis si adidasi. Zambea extrem de seducator, avand mainile in buzunar.. Celalat avea och ros, la fel de seriosi. Avea parul scurt si ciufulit, de culoare neagra, cu suvite ros in cap, si cu perchiuni destul de lungi de culoare rosie. Bretonul era impartit in doua parti, pornind din partea stanga. Fata lui era angelica, era la fel de frumoasa ca a fratelui sau. Avea un tricou negru cu fulgere bleu pe piept si fulgi de zapada spre farasit. Din tricou pornea maneci lungi de culoare bleu. Pantalon erau negri, cu adidashi, iar la mijloc avea legata haina lui groasa de culoare bleu cu alb. Zambea intens, cu maina dreapta tinand-o pe sold, iar cealalta pe langa corp.
-Oh…se parre ca vom avea si fete! Vorbi cel cu par mov.
-Aham…Hikaru, ai dreptate, si nu sunt orice fete. Incepu cel cu parul negru sa vorbeasca, zambind fals.
-St, Mikarru? Intreba celalalt
-Ce sa stiu?
-EU LE-AM VAZUT PRRIMUL!!!! Remarca Hikaru zambind.
-Daaaaaa…sigur…le-ai vazut cu o secunda mai tarziu decat mine, mare idiot ce esti! Exclama Mikaru neluandu-si privirea de la cele doua.
-BA nu..eu le-am vazut primul! Si cu asta basta! Spuse Hikaru privindu-si furios fratele, care nu-l baga in seama, ci privea insistent fetele.
“Hmmm…o sa fie interesant…ha! Fetele astea au ceva special, dar ce? Fata aceea cu parul mov-inchis pare foarte neinteresata dar pare si rusinoasa. Oare de ce il tot priveste pe blondul acela? Aaa…da si fata cu parul maro, pare draguta…dar e total indiferenta. De parca nu ar interesa-o nimic.” gandi Mikaru.
“Fetele aceastea cu siguranta sunt diferite. Nu sunt ca celelalte, care de obicei ar sari imediat de gatul nostru. Hmmm…o sa aflu eu ce-s cu ele. Dar doua sunt…total altfel si frumoase, cea blonda, si cea cu parul roz. Dar parca cea cu parul roz, e foarte diferita de cea blonda. Oare culoare parului e naturala? Oricum e frumoasa. Huh? Ce? De ce il tot priveste pe baiatul acela cu parul negru, care e indiferent…si de ce mai inroseste? Ah…o sa aflu eu…” gandi Hikaru zambind rautacios.
-Bine, bine voi MAIMUTELOR…ne puteti spune numele vostru si date despre voi, adica ce nu va place, hoy-uri…etc…incepu Anko.
-Hoasca, vezi pe cine faci dumneata maimute! Spusera cei doi in acelai ritm si moment.
-CEEEEEEE?!?!?!?!??!?! EU….???? HOASCA??????!!!? Intreba Anko care emana aburi ros din cap, iar in och ei se jucau, pline de viata, flacarile.
-Eh…Anko…abtine-te! Spuse Kakashi nesilindu-se sa-si ridice och din cartea plina de lucruri perverse.
-Aaaarghr…b-bine, incepu Anko sa se linisteasca. Acum…ne spuneti?
-Bine inteles, incepu Hikaru zambind fermecator, iar eu sunt primul. Ma numesc Hikaru si am 13 ani. Am multe hoy-uri, sa schiez, sa fac snowbord si desigur sa flirtez cu fete dragute, spuse Hikaru zambind si mai seducator indreptandu-si privirea catre Sakura, si apoi catre Ino, dupa care de la unele ma aleg cu o urma mare si rosie de palma pe fata mea. Ceea ce nu-mi place este cand lumea ma ignora, si imi vorbeste urat, foarte urat, si oamen care nu au pic de respect fata de domnisoare si de animale, aaaa…si mai urasc cateva feluri de mancare, dar nu conteaza care.
-Asa…fratioare eu sunt urmatorul! Daa! Incepu Mikaru plin de sine. Ma numesc Mikaru si am 13 ani. Imi place mult sa schiez si sa fac snowbord, ca si fatele meu. Imi mai place sa fac lumea sa rada si sa fac multe farse oamenilor, si de aceea sunt pedepsit, spuse Mikaru mormaind ultima parte. Ah…si imi mai place sa flirtez cu fetele, desi dupa aceea ma aleg cu o palma mare pe fata mea. Ce au, nu stiu…!? Asa…ce urasc eu este atunci cand oamen ma desconsidera si ma jignesc, si mai urasc felul de oameni ipocriti care se cred conducator lum si se cred foarte tari, desi mi-e imi place sa fiu un smecher.
-Ah-ha….ingana Kurenai…bine acum e randul nostru….ma numesc Kurenai!
-Si hoy-uri? Intreba Hikaru.
-Erm…ne vom spune doar numele.
-YOOOOSHI!!!!! NUMELE MEU ESTE NARUTO U-ZU-MA-KI! CREDETI-MA!!!!
-Prima mea parere…esti nebun! Spuse Mikaru, bagandu-si mainile in buzunar.
-HEEEEI!!!! CAND O SAAA….
-Taci din gura Naruto! Urla Sakura, ridicand mana in fata lui Naruto, oprindu-l. Privirea ei era atintita asupra celor doi, in ei inotand sentimentul de seriozitate. Bine! Ma numesc Haruno Sakura! Imi pare bine de cunostinta.
-Si noua, crede-ma ca imi pare bine ca am cunoscut o asemenea frumusete! Spuse Hikaru cu o voce fermecatoare, facand-o pe Sakura sa inroseasca. “ha…o sa le prind eu…” gandi Hikaru miseleste.
“Hei! E a mea! Urla Sasuke in mintea lui.
*Asa…daaaaa!!!!! Asa te vreaaaaau !!!!! tipa si constnta lui dansand prin mintea lui de fericire, care nu dura mult din cauza shaaringanului care era total furios ca Sasuke a spus asa ceva.
**Sasuke? Esti…AAAALOOOOO!!!! ESTI UN RAZBUNA-TOOOOR!!!!**
Ultima parte spusa de shaaringan a facut constnta sa se impiedice si sa se loveasca la cap, in urma unei minunate cazaturi. Incet isi ridica fata din pamant, plina de mizerie si privi cu ura cealalta parte a mint lui Sasuke.
*Ugh…PROSTULE…O PLACE SI CU ASTA BASTA!* urla constnta zguduindu-si pumn, bine inclestati, mai rau ca o fetita de 5 ani, care vroia jucar nepotrivite si incepea sa urle.
**Nici gand! Hah! Fata aia nu-I nici pe departe la nivelul nostru…noi avem puteri inca nedescoperite, pe care domnul Sasuke, aici de fata, nu le-a adus la suprafata, din cauza fundului lui lenes. Ne…Sasuke…TEME?** spuse shaaringanul privind cu desgust si cu multa neapreciere imaginea lui Sakura, dupa care se apropie de ea si o arse intr-o secunda.
*Gata, intreci limitele gandir mele…CUM AI INDRAZNIT SA ARZ IMAGINEA FECIOAREI MELE?!??!?!?!?! Urla constnta lui calcata pe coada inca foarte mult. Aceasta se repezi la cealalta parte, si o dobori la pamant. Secundele treceau cu atatea lovituri pe cat primea shaaringanul.
Aaaaaaaaaah…voi doi taceti din gura…ma doare capul! Tipa Sasuke privindu-I cu och ros, de suparare.”
-Sasuke? Intreba o voce foarte calda si ingrijorata.
-Oh…c-ce…ce s-a intamplat? Intreba acesta uitandu-se dezorientat la cei din jurul lui.
-Sasuke? Esti bine!!! Urla Sakura fericita sarind de gatul acestuia, ceea ce a facut-o sa inroseasca si sa se retraga incet murmurand “ imi p-pare rau”. Dupa cateva de uitat unul la altul, spunandu-si numai vorbe prin ochi, Sakura, reusi sa explice ca sa-l calmeze si pe el, dar si pe firea ei, care urla mai rau ca un tigru. Ah…sti te-am strigat de cateva ori pana acum si…nu ai raspuns am, am crezut ca…nu t-te simti bine. I-imi pare sincer rau ca te-am facut sa tresari din proprle ganduri, si, incepu aceasta intorcand capul deja brodat cu fire de cupru si de aur, in cealalta parte, inchizandu-si och parca dorind sa analizeze ceea ce a facut, ..si c-ca…a-am sarit l-la gatul t-tau…IMI PARE RAU! Isi ceru scuze si fugi la polul opus al podului, inca inotand in rusine.
-Aha…deci baiatul pe care Sakura, se pare ca il indrageste cel mai mult se numeste…Sasuke Uchiha, huh? Intreba Hikaru privindu-l serios in och lui negri, in care nu se citea decat dezorientarea.
-Ce?! Nimeni nu a spus ca o plac sau ca ma place.
-Dar nu te-am intrebat daca o placi, sau nu! Poate…chiaaar…incepu Hikaru zambind rautacios.
-Taci!
-Bine, bine, voi doi gata. Duceti-va acasa si va faceti bagajele, ah, si luati-va si ceva gros, pentru ca mergem in Tara Zapezilor. Asaa…sa fiti aici la ora 11.00, spuse Kakashi, si…sa nu intarziati.
-Uite cine vorbea! Replica Naruto, incrucisandu-si bratele.
-Ai spus ceva Naruto? Intreba Kakashi suspectand, bine…plecarea, acum!
-Aha…ingana Sasuke, dupa care cu o singura rotire disparu. Dupa el au inceput sa plece si cop.
sa stiti ca mai sunt niste capitole si povestea sa terminat si va spun ca are un sfarsit super.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
SE CASATORESC? Glumeam!
Mijto , ce baieti frumosi ....dar nu cred ca va avea Sasuke rivali din ei ...sau da?1 Ma rog deabea astept sa vad ce se mai intanpla !
A si nu ti-ai dezamagit fani !
Love you !


_______________________________________


în mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rând pe rând se mai aprinde-o lumânare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

în mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
a venit craciunul si pot sa spun ca meritati o continuare frumoasa la poveste.acum sa nu mai  trag de timp si sa scriu.aaaaa...si sper sa intelegeti ce am scris pe ici.
-Deci sunt aici toti, huh? Intreba Anko..dar unde dracu mai e si maimutoiul ala de Kakashi? Dacaa…mai intarziee…jur ca-I rup picioarele…ca intr-adevar sa intarzie asa cum trebuie. Urla Anko amenintatoare printre scartaiturile dintilor, infricosandu-I pe cop, in afara de Sasuke si Neji, care isi spuneau in gand ca femeia asta nu are deloc minte.
-Spuneai ceva Anko? Intreba o voce, care apartinea lui Kakashi. Oi!!!! Saluta el ridicandu-si ochiul din cartea lui de pervers.
-Iti dau eu salutul de intampinare! Urla Anko fumegand. CUUUM INDRAZNESTI SA V LA ORAAAAA 12.00?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!
-Erm…am intampinat o pisica neagra in calea mea, si a trebuit sa o iau pe calea cea lunga. Bolborosi Kakashi fara sa-si ridice och din citit.
-MINCINOSULE! Urlara Sakura si Naruto impreuna.
-AAAAAARGH…IDIOTULE! Tipa Anko, aproape sarind sa-l omoare pe Kakashi, daca Tenten si Ino nu o opreau. Bine, gata m-am calmat dati-mi drumu’! Asa, incepu Anko privind cop cu o oarecare seriozitate, va trebui sa excortati cei doi cop in echipe. Asa: acum echipa 1 va fi condusa de mine, si din ea vor lua parte: Sasuke Uchiha, Sakura Haruno, Ino Yamanaka, Shikamaru Nara, Rock Lee si Shino Aburame. Voi il veti avea in grija pe Hikaru…acum ec…
-Gata Anko, pot si eu sa-mi prezint echipa. Spuse Kakashi taind fraza celuilalt jounin. Echipa mea va fi formata din Naruto Uzumaki, Hinata Hyuuga, Tenten, Neji Hyuuga, Kiba Inuzuka, Choji Akimichi. Voi il veti avea pe Mikaru. Deeeci…sper sa va placa.
-Daaaa…in mod deosebit o sa ne placa! Spusera cei doi baieti impreuna, Hikaru uitandu-se la Sakura, iar MIkaru la HInata.
-Si noua! Spuse Sakura.
-Mdeeaa…oarecum…mor mai Sasuke nervos.
-O sa fieee taaaaare!!!! CREDETI-MA!!!!! NU-I ASA HINATA? Intreba Naruto plin de entuziasm si de adrenalina, sarind in sus ca un copil nerabdator.
-A-ah…aproba Hinata, inrosindu-se din nou.
“Hmmm…se pare ca fata aceasta, Hinata, il place pe acest…baiat Uzumaki, huh? Aham..o sa fie un joc nnnteresant…” gandi Mikaru miseleste.

Incet, incet o perdea neagra a acoperit cerul albastru. Craiasa de cristal, isi facu aparitia gratios pe bolta intunecata, stralucind ca niciodata. Aceasta invita si pe celelalte zane, mai mici, sa o acompanieze la jocul umbrelor de pe pamant.
Dupa o zi de mers incontinuu, genin, jounin, si cei doi cop care trebuiau sa fie excortati, se gandeau unde sa poposesca.
-IDIOTULE!!!! Eu zic ca e mai bine sa dormim, aici in corturi!!! La ce sa ne avantam mai mult in oras!!!! Urla Anko, furioasa la KAkashi, care isi astupa urechile de durere.
-Anko!!! Asculta-ma, mergem in oras! Ce are daca mergem acolo? Avem nevoie de mancare! Trebuie sa mai cumparam.
-NU, nu si NUUUU!!!!!
-Hei, hoasca, de ce nu-l asculti??? Are dreptate!!! Eu nu am de gand sa dorm pe…iarba!!! Remarca Hikaru.
-Nici gand!!! Va v-om da in judecata daca ne faceti asta!!! Ati inteles…ciooorilor?? Intreba Mikaru, sarcastic.
-C-ce-c-c-c-ceeeeeeeeee?!?!?!?!?!??!?!?!?! CE ATI SPUS, VOI MAIMUTELOR!!!!! BINE VOM MERGE IN ORAS!!!!!
-Asa, mai merge! Murmura Kakashi, scotandu-si cartea Vino, VIno paradis, si apucandu-se iarasi de citit.
Sakura era si ea obosita precum erau si celelalte fete.
“Drumul asta a fost atat de lung…de abia daca imi mai simt picioarele. Gandi Sakura, incercand sa-zi traga sufletul si sa-si adune gandurile.
*Da! Draga mea! Si nu o sa mai poti, dupa antrenamentul pe care il vei face in seara asta. Neaparat trebuie sa te antrenezi, ca sa putem sa ajutam echipa. Suntem slabe si trebuie sa ne ridicam la rangul lor.
A-ai dreptate…oh…dar nu sunt slaba…am putere..
*Nu…nu ai….nu st sa lupti! Ma ai decat pe mine! Eu te ajut mereu! Singura nu poti…de asta te asigur eu!*
H-hey…!!!!!!!!!!! Ai dreptate. Nu sunt in stare de nimic. De aceea nu mi-am putut proteja parint. Bine! Asta voi face in seara asta!!!
*Sa speram ca nu ploua…nor aceia nu prea imi plac* spuse Vocea foarte ingrijorata.
Taci, nu mai f asa de pesimista! Si daca ploua tot o sa ma antrenez!
*Sigur, ca da, ca apoi sa prindem o raceala zdravana, si sa incetinim echipa. Draguta mea, este toamna, si ploaia de toamna e rece! Se pare ca nu esti asa de despteapta precum credea lumea.*
HEEEEEI!!!!!!!! Sa speram ca nu ploua.”
-S-sakura-chan!!! Intreba o voce timida si calma in acelasi timp. Am ajuns! Spuse HInata.
-Unde am ajuns? Intreba Sakura dezorientata.
-Am ajuns la locul unde v-om zabovi in seara aceasta. Sopti Hinata.
-…asa acum, incepu Anko…camera fetelor cuprinde cele patru fete, Sakura, Ino, Hinata si Tenten. Camera voastra se afla intre cele doua camere ale baietilor. Voi îi veti primi si pe Hikaru si pe Mikaru, de vreme ce paturile voastree sunt in numar de sase.
-Ceeeeeeeeeeeeeee?!?!?!?!??!?! Fulgera Tenten in urlete. NU DORM CU BAIETI IN CAMERA! Protesta ea, aruncand fulgere din ochi catre Anko.
-Nici eeeeeeu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Urla Ino.
-F-fetelor…nu cred ca n-ne m-mananca! Mormai Hinata.
-Hinata-chan are dreptate! Oricum îi dam afara daca fac ceva necugetat. Comenta Sakura.
Cele patru fete s-au decis sa isi verifice camera, in timp ce Anko isi ascutea cutitele kunai. Kiba si choji discutau despre hrana. Lee si Shino vorbeau despre taijutsu, mare parte vorbind Lee. Kakashi, desigur se facuse comod in fotoliu si citea cu multa atentie cartea lui. In schimb ultim baieti ramasi, Sasuke, Naruto, Shikamaru si Neji, se aflau intr-un moment de meditare. Mikaru, observand fata lor atat de concentrata, se gandi ca ar fi haioasa o gluma pe seama lor.
-Baieti, ce ati patit, va trasnit fulgerul de afara? Intreba el uitandu-se atent pe fereastra. Fara nici o miscare a capului Neji murmura “pleaca!”. O haideti! Ce sunteti atat de ingandurati, afara e foarte frumos. Duceti-va afara si cugetati! Ordona el, cu un ton sarcastic, fndca afara ploua.
-Asculta baiete! Izbucni Neji in urlete. Nu-mi place de tine! Daca atingi macar un fir de par din capul Hinatei, si al lui Tenten, jur ca vei sta o luna in spital. Ameninta Neji luandu-l de guler si ridicandu-l la nivelul privir lui. Privirea lui Mikaru era plina de seriozitate si nervozitate. Och lui ros ca sangele privea cu intensitate furia din och lui Neji.
-Puteai pur si simplu sa imi spui ca nu ma placi, si nu te mai bateam la cap. Vorbi vocea plina de ace a lui Mikaru.
-Ma bucur ca acum ai inteles. Murmura Naruto.
-O omule, asta da prostie! Ingana Shikamaru, cu o voce lenesa.
-Hei, hei, hei, voi sase! Potoliti-va! Urla Anko, fara sa-si ridice privirea de la kunai.
“Hoasca se pare ca nu e chiar in asa toane bune” gandi Hikaru “La ce tot priveste kunai-ul ala de parca ar astepta sa o ceara in casatorie. Doaaamne, asta-I pierdere de timp. Ma intreb daca mai tarziu fetele vor face baie, asta ar fi chiar distractie…” gandi Hikaru cu o fata de viclean. Isi indrepta apoi indreptarea catre fratele lui, care statea si privea masa foarte ingandurat. “Neji chiar e dur!”, dupa aceea observa fata malefica a lui Mikaru avad un zambet larg si fals pe ea. “opshi…cunosc privirea asta! Nu! Iar o sa intram in belele. Data trecuta mi-a ajuns cat am stat legati amandoi exact in cosul de baschet. Duh! Si am stat o z intraga in cos. se pare ca Mikaru nu se invata minte deloc.”
“O sa fie perfect! O sa fac in asa fel, incat sa isi faca farse reciproc. Ha, ha, ha! Hikaru!!!!, draga fratioare, operatiunea “fraier pierd”, este pusa in actiune” gandi Mikaru plin de sine.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
off hai de ei , astia chiar o sa le faca probleme . Mi-ai trzit interesul , deabea astep sa vad ce va urma !!!!Si s avad cum se antreneaza Sakura si lupta p dragoseta ei Sasuke ce sweee!     imi plaec la nebonie

_______________________________________


în mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rând pe rând se mai aprinde-o lumânare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

în mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
e ajunu lasa ca trebuie pusa continuarea.
-Waaaaaaaw!!!!! Exclama Tenten uimita cand intra in camera. Este mare!
Intr-adevar camera era mare, si foarte curata. Avea paturi etajate, fnd cate sase pentru fiecare. Avea ferestrele brodate spre margine cu modele scrijelite in lemn, si date cu lac. Perdelele erau de un alb spre blew. Cuverturile paturilor erau de culoare alba, spre margine fnd colorate cu fluturi ros. Camera, avea deasemenea si un televizor si un sifonier in care isi puteau pune hainele. Avea in partea dreapta o baie.
-Aham. Stiti fetelor, incepu Ino, paaatul de sus e al meeeeu. Urla, alergand spre scara care o urca in patul superior celor de jos. Aceasta urca in pereche din dreapta.
-Mdea…fetelor, sa ne organizam. Spuse Tenten. Eu imi aleg patul de jos de unde este Ino.
-Eu il a-aleg pe cel de sus, de la jumatate. Spuse Hinata, indreptandu-se catre el.
-Iar, eu ma duc unde este Hinata, in patul cel de jos.
-Yoooooooshi! Suntem gata! Sa ne schimbam, in alte haine? Intreba Tenten
-Eu raman asa. Spuse Sakura.
-Aham…si eu la fel.
-Eu imi iau o alta bluza. Mormai Ino cautandi-si bluza.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
-Mikaru, esti sigur? Intreba Hikaru ascunzandu-se. inca ma mai doare fundul de la ultima farsa.
-Nu te mai vaicari, bine? Mormai Mikaru incercand sa lucreze la farsa. Deci fi atent. Am pregatit o galeata de apa. De manerul galet este legata o sfoara care duce la un sac cu faina. Cand Neji va intra pe usa, galeata i.i va cadea in cap. Va inainta, ignorand-o, si va ajunge in punctul acel, spuse Mikaru aratand punctul care era de dedesuptul sacului. Desigur ca franghia de la galeata doar va deschide sacul. Am pregatit o alta sfoara, “ata invizibila” de care se va impiedica si atunci…BAAM! Sacul cu faina i.i va cadea in cap. Am pregatit si “vinovatul” farsei…
-Ooooo, da? Intreba Hikaru sarcastic. Si cine e?
-Esti prost sau te prefaci? Nu-mi spune ca esti indragostit…
-Nu, nu sunt! Zi o data ca poate pierd ceva la fete, vreo baie, vreo pozitie frumoasa.
-Nu mai visa. Asa-zisul “vinovat” e cel care va intampina o alta farsa in bucatarie. O sa fie cu siguranta un baiat, pentru ca am pus acolo un bol cu mancare…
-ohooo….si sigur va tine. Mormai Hikaru si mai sarcastic.
-Nu uita baiet mananca orice. Am pus acolo ros, preferatele lui Sasuke.
-Si de unde st ca rosle sunt preferatele lui?
-L-am vazut mancand pe ascunse o rosie. Si o manca cu pofta.
Hikaru era perplexat. Cum se poate ca un baiat atat de indiferent si rece sa-I placa rosle. Dar stai putin, fiecare cu placerile lui, nu?
-Asa, bolul acela este legat de o punga cu faina. Punga i.i va cadea pe piept. Murdarindu-se. Neji va intra in bucatarie si il va vedea. Si atunci se va supara si o sa inceapa sa faca farse “vinovatului” si tot asa. Ai inteles?
‘Daca prin a intelege inseamna a prinde tot ce a spus, eu am picat” Mmmmdea am inteles! Mormai Hikaru “Ce sa inteleg fratilor, ca la cum explica, te doare capul”
-Ah, da, Hikaru, am uitat! Tu vei fi cel care il va duce pe Neji in camera unde este farsa si apoi in bucatarie si o sa dai vina pe “vinovat”…o sa indrugi tu cate ceva pe acolo, da? Eu o a ma ocup de Sasuke, sau hmmm…da Sasuke.
-Pot acum sa mor?
-Nu!
-Multumesc.
-Cu placere!
-N-o sa merga! Spuse Hikaru.
-Taci!
-Nu vreau!
-Arrrrgh…o sa-ti spun secretul luum, secretul ca ai…
-Taaaaaaaci!!!!!
-Hahahaa…stiam eu! Mereu tine.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
“Cine se mai crede si baiatul asta?” se intreba Neji in gand mergand alene prin camera unde dormea el. “De parca ar fi cineva foarte destept! Mikaru, Mikaru…e un idiot! Daca se atinge de Tenten nu stiu ce-I fac. Stai, stai putin…am spus eu ceva? Da, dar …nu, Neji, nu….nu esti indragostit, nu esti indragostit, nu…esti…”
-Neji!!!!! Trezirea la realitate! Urla o persoana.
-Hikaru! Dispari!
-M-au trimis baiet sa te iau jos…sa…”Gand este HIkaru, gandeste, duh…acum ma lasa si pe mine mintea. Auzi! Minte proasta functioneaza o data!!!!!”
-Sa…ce?
-ERm…aaa da!…scuze am uitat. E prea mare presiunea pentru mine, st?
-Spune o data!!! Urla Neji, enervandu-se.
“O MIkaru, mi-o vei plati!”
-Vrei sa v sa te uiti la un film cu noi?
-NU!
-Oooooo…pacat…ma intreb daca Tenten a facut popcornul…spuse el intorcandu-se si plecand.
“O frate…daca isi da seama ca nu e nici un film…si ca Tenten nu face popcornul…? Dar daca nu vine, ma va omora Mikaru!!!”
-Bine, vin!
“Mi-ka-ru…!!!! O sa vezi tu!!! O sa regreti ca ma pui la astfel de tensiuni”
~~~~~~~~~~in acelasi timp in care Hikaru s-a dus la Neji~~~~~~~~~~~~~
Sasuke statea si citea o carte cu multa atentie. Statea pe canapea, ignorand urletele lui Naruto, care isi tot lua bataie la un joc, de la Kiba.
“K.O” arata ecranul televizorului.”Red.Dog win! The 3th roud is finished!”
-AAAAAAAAAAAAH…nu esti corect!!!! AI TRISAT!!!! Urla Naruto plangand in stilul anime.
-Hei gura-mare!!! Un incearca sa se relaxeze pe aici! spuse plictisit Mikaru, intrand in camera incet.
-PE CINE FACI TU GURA MARE!!!!
-Duh…nu mai vad pe nimeni altcineva in fata mea, idiotule!
-O SA VEZI TU!!!! Urla Naruto.
-Taci Naruto! Interveni Kiba.
-Ce va juvati? Intreba Mikaru.
-Erm…un joc cu bataie…mormai Naruto, vrei sa joci??? Huh?huh?HUH?
-Naruto…nu ma intereseaza jocurile astea. Oricum e vechi, si nu-mi plac jocurile vechi.
Naruto il ignora si contiuna sa se joace. Mikaru se apropie incet de Sasuke. Si-l intreba ce citeste. Sasuke nici macar nu-I raspunse, si isi continua povestea.
-Cub-de-gheata? Intreba Mikaru
Sasuke nici de data asta nu-I raspunse.
-St tu de unde as putea lua niste ros? Intreba Mikaru fara sa fie suspect.
-NU! De ce?
-Oh…vroiam…incepu Mikaru, care de o data se prefacu ca isi aminteste ca a vazut ros, am, am vazut niste ros. Da! In bucatarie! Vrei sa v sa mananci?
-DE ce as veni?
-Pacat! Ca daca nu v numai apuci. Parca erau ultimele. Spuse Mikaru zambind miseleste in interior.
-Bine! Hai ca vin!
“daaa!!!! Functioneaza planul! Si apoi astia sunt fraieri ca sa-si dea seama! Hahahaha!”


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
    ce clovni !   Nu pot crede ! insa pana la urma care era faza cu ei , de le trebuia atata garda? Frumoasa continuare si astept nexts a vad wha happends?!

_______________________________________


în mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rând pe rând se mai aprinde-o lumânare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

în mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
hai ca e randul pt o continuare frumoasa.spers sa va placa.mai sunt vreo trei sau patru capitole si povestea sa terminat sau poate ca va avea un sfarsit mai lung.

      Neji merse primul in fata, cu pasi grei, fnd foarte concentrat. Hikaru se fastacea in spatele lui. Frica pusese stapanire pe corpul lui. “Daca afla? Daca afla ca noi i-am facut farsa???” acestea erau singurele intrebari care-I navaleau in momentul de fata in cap lui Hikaru. Isi aminti ce i-a facut fratelui sau la o mica gluma, d’apoi la o farsa…”OH! Ne apropiem! Deci…c-ce trebuie sa fac? Ah! Da! Sa ma prefac ca imi pare rau pentru el! Si sa incerc putin sa si rad, sau…poate isi da seama daca rad. Hmmm…dar daca nu rad, o sa dea vina pe mine…oricine ar rade…PEY, cred ca o sa si rad, si o sa si arat ca sunt ingrijorat! Mdea! Hikaru, esti mort!”
“Urasc lumea asta!!! Hmmm…cand stau si eu si ma gandesc ma supar si mai mult. Asta-I ciudatenie clara. Dar, nu inteleg, un film? Baiet nu prea se uita la filme! Decat Lee, care e nebun dupa filmele cu un sfarsit fericit. Poate o fi altceva! Daca era vorba despre vizionarea unui film ma anunta altcineva, atunci ce ar…”
BAAAANG!!!
Neji fu aruncat din lumea gandurilor, exact in realitate, de o galeata cu apa. O ignora, si se indrepta inainte, incercand sa-si clarifice viziunea. Se impiedica de ceva, si imediat se trezi cu un sac cu faina in cap, murdarindu-l din cap pana in picioare. Ceea ce auzea erau rasetele lui HIkaru, printre intrebarile “Esti bine?” sau “Cum de s-a intamplat lucrul asta!” De parca NEji ar si st ce s-a intamplat cu adevarat.
-NEji!!!! Urla Hikaru.
-Ajuta-ma sa-mi eliberez calea vizuala!! Zbiera Neji inapoi, alarmandu-se. Se stie ca daca unui Hyuuga i.i intra ceva in ochi, i.i poate afecta Kekkei Genkai-ul.
-Haidem pana la bucatarie ca sa te speli putin pe fata. Spuse Hikaru incercand sa para ingrijorat, in timp ce-I stergea putin och.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~O.o~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sasuke il urma pe Mikaru in bucatarie.
-Esti primul? Sau sunt eu?
-Sunt eu primul! Spuse Sasuke.
“Perfect! Acum ce mai trebuie e sa apara Hikaru cu Neji.” Gandi Mikaru malefic, buzele lui formand un zambet fals.
Sasuke se apropie de bol si cand trase de el, se desprinse sfoara, cazandu-I pe piept faina. “Oh! Bravo! Cum trebuie sa ma mai si schimb. La naiba!” gandi Sasuke.
De dupa colt aparu si Neji cu Hikaru. Sasuke ramase mut cand il vazu pe Neji aratand ca un om de zapada. Desi isi aptinea rasetele i.i mai scapara cateva.
-Cum de arati ca un om de zapada? Intreba Sasuke.
-NU stiu! Tu cum de ai faina pe bluza? Intreba Neji la randul lui suspicios.
-Pai nu stiu nici eu.
-Heeeeei!!! Sasuke, cum indraznesti sa minti! Daca ai faina pe bluza asta inseamna ca tu i-ai facut farsa lui Neji!!!! Urla Hikaru, in care se sperie la observarea privir glaciare a lui Sasuke.
-Cubule-de-gheata, chiar asa? Nu te-am crezut in stare. Mormai MIkaru victorios.
-Daca imi mai spui asa iti mut gura la spate. Spuse Sasuke incet. Si daca am facut farsa, ce? Oricum…un lucru va spun…si nu-mi pasa daca nu ma credeti. Nu eu am facut prostia asta de farsa si cu asta basta. Spuse Sasuke, in timp ce-si stergea urma de pe tricou cu un prosop.
-Sasuke? Vi putin cu mine? intreba Neji foarte serios.
Dupa cei doi au parasit bucataria, Hikaru a ramas sa-l priveasca pe Mikaru cum zambea satisfacut.
-De ce zambesti asa?
-Pentru ca farsa mea a functionat!
-Nu prea as fi sigur. Neji parca suspecteaza ceva…
-DA?! Si ce suspecteaza? Eh? Intreba Mikaru perplex…
-O sa fie o seara greaaa!!!
Intre timp baiet ascultau ce discutau ce doi frati.
-Aha! Deci au fost farse de la incepu, huh? Am intuit eu! Sopti Neji
-Aham…deci, Neji?intreba SAsuke indreptandu-si o privire vicleana catre “mosul de zapada”.
-Ce-i?
-Duh! Sa le dam ce-si doreste!
-Bine!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Dupa o ora, la cina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Toti genin mancau linistiti, impreuna cu Anko si cu Kakashi. Anko, desigur, tot zbiera la KAkashi, cum ca ar face bine ca mai intai sa manance, si dupa acea sa citeasca, cartea lui de pervers, nu sa citeasca si sa manance in acelasi timp.
Fetele simteau o ciudata absenta. Parca lipsea cineva. Cine…? Nu se stie…
-Erm…ne?? Sasuke…st pe unde ar f, uh, cum i.i chema…? Intreba Sakura incercand sa-si aminteasca.
-Parca stiam ca esti cea mai agera la mine. Comenta Sasuke.
-Retrage-ti cuvintele, cub-de-gheata! Urla Sakura aparandu-I pe frunte semnul de nervozitate.
-Mai intai fetele! Returna baiatul inapoi.
-Cub-de-gheata.
-Frunte-mare!
-Nesimtit!
-Indulgenta!
-Gata, gata voi doi! Interveni Tenten. Oricum sa revenim la subiect, unde sunt frat?

Continuarea.Sa stiti ca voi mai continua abia p 14 sau 15 ianuarie pt ca am ceva treaba d facut si va dura ceva timp.Sry ca-i asa d mica dar nu prea am avut timp sa o fac mai lunga.
-Vezi ca nu a tinut farsa? Intreba Hikaru.
-Vad! Vad! Raspunse Mikaru plangand in stilul anime.
-Acum uite unde am ajuns! MAI RAU DECAT INTR-UN COOOS!!!!! Atarn de o lustra, intr-o debara, legat fedeles de un idiot, care pretinde ca mi-e frate.
-Ce spuneai?intreba Mikaru urland in stilul anime.
-Cine esti? Nu te cunosc? Te stiu cumva de undeva?? Intreba Hikaru incercand sa faca pe nestiutorul
Se lasa o liniste misterioasa, pana cand Mikaru o sparse in m de bucatele.
-Jur ca-ti rup mainile alea Sasuke!!!! Si ca-ti rup picioarele NEji!!! SI CA VETI STA IN SPITAL O LUNA, UN AAAAN, TOAAATA VIATA!!!
Iarasi se lasa o liniste parca mortala.
-Hikaru? Intreba fratele lui alarmat pe Hikaru care era bonsumflat, cum nimeni nu mai era.
-CE-I? intreba acesta cu un ton ridicat.
-NU simti nimic la nas?
-Ce sa…YAAAAC, ce-I cu mirosul asta?
-Asta incercam si eu sa-ti spun….Hikaru??? Numai….numai POT RESPIRA!!!
-YYYEEEEEU….e un miros de…
-Varza putrezita!!!!
-Si de….
-NU, nu spune!!!
-…sobolani!
Un zgomot perturba linistea care se instala in debara.
-C-ce-I cu z-zgomotul acesta? Intreba Hikaru
-M-mai …b-bine s-sa nu te uiti!
-CE-i????
-S-s-s-sob-bol-l-lani!!!
-CEEEEEEE!?!?!?!?!?!
-Mikaru, repede scuturati capul!!! Repede!!!
-De ce??intreba Mikaru alarmandu-se.
-NUUUUUU….a sarit paianjenul hidos in capul meeeeu!!!!!!!!!!!
-Ti-as sugera sa nu te misti!
Alt zgomot se auzi.
-AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! CAREVA SA NE AJUTE!!
~~~~~~~~~~~~~~deasupra camerei in care cei doi se aflau~~~~~~~~~~~~
-Neji!!! Eu cred ca ai pus cam multi paianjeni pe acolo. Sopti Sasuke care tine in mana un sobolan de jucarie, parand foarte adevarat. Nu prea mi-a mai ramas ceakra ca sa controlez si clona mea. Plus ca Sakura m-a luat la intrebari si…
-Sasuke? Stai linistit! Ia sa vedem noi daca il pun pe spinare cum ar face!!! Spuse Neji zambind rautacios, manevrand paianjenul cu firicele de ceakra iesite din degetele lui.
In urmatoarele minute, podul fu cutremurat de tipatul lui Hikaru.
-AAAAAAh!!!! La naiba!!! MIKARU, E PE SPINAREA MEA!!!!!!! DA-L JOS!!
-Parca erai un baiat! Eu asa te stiam. Acum actionezi ca o fetita. Se auzi comentariul celuilalt frate.
In pod, baie radeau de se prapadeau. Da! Cei doi maiestri ai clanului Hyuuga si Uchiha radeau.


pus acum 16 ani
   
Yuki4ver
Eternal Angel ~ Admin ~

Din: From ... an unknown world ...
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3031
deci nu ai voie s postezi de doua ori, un post dupa altul.
dak nu ai grija, vei primi warn >.<
nu mai folosi caps lock-ul d prea multe ori si nici semnele de exclamatie prea multe >.< strica tot farmecul
nice, dar numa dialog ai :|


_______________________________________


Time is passing by, so am I ...

Luv ya, Wu Chun  ^_^
U are the best !!!!!!

FahRenHeit fan 4 ever ....

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Pia e f amuzant....desia r trebui sa fie mai multa actiune fiind vorba de animeul Naruto si despre o misiune nu atata lungeala !!si prea mult dialog acum , data trecuta hai mergea insa si a doua oara ! Mai multa naratiune , descriere !astept urmatorul cap

_______________________________________


în mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rând pe rând se mai aprinde-o lumânare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

în mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
hell_girl
Baby Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 10
ok...am avut rabdare si am citit tot...si chiar mi se pare frumoasa povestioara ta...mi-a placut ca, aici, sasuke este mai...uman! astept cu nerabdare next-ul!

_______________________________________
umbra nenorocita, urmarita de intuneric, manjita de sangele pacatului, ranesti si dispretuiesti pe cei din jur, fara sa-ti pese de durerea lor...
de ce nu incerci sa MORI?


pus acum 16 ani
   
sora_layla
Vizitator



Am doar o singura obiectie:cam prea multe semne de exclamare.    In rest totul e ok.    Imi placem ult pt ca e amuzant rau,mai ales ultimul capitol p kre lai postat a fost bestial.Mai ales cand Neji & Sasuke iau legat pe cei doi frati in pivnita aia Astept cu nerabdare urmatoruul cap.

pus acum 16 ani
   
XxxLaylaXxx
Vizitator



Sa stii ca im ipalce povestea ta dar am cateva indicatii:
  -sa numai pui atatea semne de exclamar;
  -sa numai scrii cu greseli d tastatura;
  -si sa stii ca Sakura_4everSasuke are dreptate ca nu ai voie sa postezi d doua ori.
E o poveste frumoasa dar......ar trebui sa ti cont d aceste indicatii.Astept urmatorul cap cu nerabdare si poate il vei face mai repede.


pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
Hy!Nam mai postat de mult continuarea asa k mam gandit sa o scriu chiar acum.Sper sa va placa.
Si acum continuarea. Va urez lectura placuta!
Capitolul VI
Fratii Zapezilor: Un pervers fara de cusur si un smecher de primul rang.
Partea aII-a: Ce? Pisici? De unde?
Vjjjj-vjjjj-vjjjj…
Mari bucatele de nea jucau pline de viata in vazduh alaturi de vantul care batea necontenit in orice atingea. Casele din Tara Zapezilor erau incalzite de fericirea oamenilor ce locuiau in ele. Iubire, Bucurie, Caldura,… ce alte sentimente sa mai fie intalnite inainte de Craciun?
Numai o singura incapere ardea de tristete. Parca imbratisa lacoma oboseala si supararea celor cinci copii aflati in ea, dintre care doua persoane luptau pentru viata. O fata cu parul negru spre mov, scurt, statea intinsa pe un pat de spital, bandajata la cele doua maini, la cap, si la piept. Alaturi de ea, pe un alt pat zacea o fata cu parul roz, bandajata la cap, la stomac, la maini si…la picioare. Hinata Hyuuga si Sakura Haruno.
Poate daca…reuseam sa scap mai repede..poate…poate nu ajungea in situatia asta” Gandurile alergau neatente si se ciocneau in mintea unui anumit baiat cu ochii negrii ca noaptea, in care inotau sentimentele de suparare si vinovatie si cu parul negru…asa numitu-l Sasuke Uchiha, ultimul supravietuitor al masacrului de la mansarda Uchiha, razbunatorul clanului. El statea langa patul Sakurei privind absent la trupul ei, incercand sa se sincronizeze cu bataile lente ale inimii persoanei aflata in circumstanta.
Poate daca Hikaru si Mikaru nu ne transformau in animale…nu am mai fi ajuns in situatia asta… mormai Naruto Uzumaki, genin de 13 ani, purtatorul vulpii cu noua cozi, adica Kyuubi. Cu greu incerca sa-si stapaneasca lacrimile, numai ca gandul la persoana iubita va muri, iar camaradul de echipa va avea aceeasi soarta, il tragea in jos. Statea incremenit langa patul Hinatei, aruncand din cand in cand prviri pline de ura asupra unui anumit vinovat …Mikaru…
Doua zile....doua zile au trecut si ele tot nu s-au trezit. Am adus cei mai buni medici ninja din tara asta, si ele tot nu au reactionat la tratamentul lor. Ce sa mai fac? Asa numitu-l Mikaru Nemughi, purtatorul cheii yin isi framanta mintea in gasirea unei noi solutii pentru cele doua fete. Statea lipit de perete cu ochii atintiti asupra bordurii de la patul Sakurei, ochii lui fiind lipsiti de viata.”Fratioare…daca ai fi aici cu noi…cu mine!Nu…nu vreau sa cred…ca ai plecat de langa mine” Parca un fum cenusiu ii acoperise gandirea…iar inima lui inota in tristete. Ceea ce i-a fost mai drag pe aceasta lume a fost luat de langa el…Oare ce s-a intamplat?
Linistea era tulburatoare, aproape devoratoare. Doar un singur zgomot capta privirea celor patru persoane din incapere. Zgomotul scartaitor venit de la usa…in camera isi facu aparitia infirmiera urmata indeaproape de doua fete agitate. O blonda cu parul prins intr-o coada si o  bruneta cu parul prins in doua coculete. Ochii lor dadeau semne de oboseala datorita cearcanelor mari ce se aflau dedesuptul ochilor lor. Ino si Tenten…
-Imi pare rau domnilor, cele 5 minute au expirat, va rog sa parasiti incaperea. Vorbi infirmierea, cat de dulce putu. In zadar. Nimeni nu misca nici macar un muschi. Va rog iesiti, pana nu chem paza. Relua intr-un mod agresiv.
-Dar…dar cine esti…tu ca sa ne ordoni ceva anume? Intreba Naruto, incercand sa-si gaseasca vocea pierduta printre ganduri.
-Naruto…mormai Sasuke ridicandu-se, ca si cum i-ar fi spus “sa mergem”.
In drumul lor catre iesire, infirmiera ii privea trista. Naruto se opri si o lua de guler ridicand-o in aer.
-NARUTO, CE FACI?? AI INEBUNIT?? Speriate fetele incercau sa-l opreasca dar fura aruncate in zid de o forta brutala venita de la baiat.
-Niciodata sa nu mai faci asta, ma auzi?? EXISTA, EXISTA o speranta. Urla Naruto necontrolabil, si din cauza scaparii lui ridica mana pentru a si-o plasa peste fata ingrozita a infirmierei. Inainte de impact ea se opri. O alta mana o prinse cu putere pe cea a lui Naruto. Ochii lui albastri erau suparati…si parca spuneau  ,Sasuke?!?! EXISTA O SPERANTA, nu-mi spune ca nu o mai ai??”
-Naruto…o mai am, vorbi Sasuke plin de raceala, fixandu-si privirea pe usa…nici eu nu mi-am pierdut speranta ca as putea auzi din nou ca vor respira, ca as putea simti cum chakra pompeaza in trupul lor, dar pentru asta, Naruto, rosti accentuat numele baiatului, indreptandu-si privirea catre el, nu trebuie sa-ti versi furia pe toti.
-Whoa, cubul de gheata a spus ceva memorabil, bravo! Ovationa Naruto dandu-I drmul bietei fete, care arata mai rau ca laptele, dupa care isi ceru scuze imediat.
-Sasuke, Naruto…luati o pauza…sfatui Ino cu o voce blanda, batandu-I prieteneste pe spate.
Dupa ce baietii parasira sala in liniste, cele trei fete se asezara langa celelalte doua fete inconstiente. Ochii lor le priveau cu tristete si cu teama. Tristete? Da…tristete ca, poate,  nu le vor mai vorbii niciodata… ca…Sakura nu o sa mai imparta zambetul ei minunat si plin de fericire, iar Hinata nu o sa le mai indulceasca cu vorbele ei calme. Dar teama? De ce teama? Ce au vazut ca sa le fie teama?
Dupa cinci minute Ino se hotara sa sparga tacerea, desi reusi cu greu sa-si foloseasca vocea ce-I tremura necontrolabil:
-Dar…dar…sa z-zicem ca Sakura s-ar trezii…crezi ca o sa se intample asa cum s-s-a i-intamplat a-atunci? Intreba Ino balbaind fiecare cuvant, indreptandu-si privirea de ocean catre singurul loc care nu a fost bandajat pe corpul Sakurei, cele trei petale de cires ce ardeau ca nishte flacari, aflate sub ochii ei.
-Nu stiu…raspunse Tenten inchizandu-si ochii, in speranta ca amintirile cu scenele petrecute acum doua zile vor fi sterse.
Dar…ce s-a intamplat asa de rau incat sa le sperie pe Tenten si pe Ino? De ce au ajuns Sakura si Hinata in spital bandajate? Si unde este Hikaru?...
                   
*  *  *
-Hikaru...esti sigur? Intreba ingrijorat fratele acestuia, Mikaru, fixandu-si privirea pe obiectul din mana lui. Mai bine ma ocup eu de plan. Mie nu-mi suna deloc bine! Spuse acesta si mai alarmat strangand obiectul cu putere. Si apoi am mai multa experienta decat tine. Afirma indreptandu-si privirea catre Hikaru.
Plin pe tot corpul de gelatina si de fulgi albi si pufosi de gaina, fratele lui, Hikaru, trimise la plimbare un fulg aflat taman in gura lui. Incet, ca si cum ar folosi timpul ca propria arma, intoarse capul catre Mikaru. Privirea lui, plina de flacari, se concentra numai pe ochii speriati ai fratelui sau. Trecuse un minut, trecusera doua..., iar ei tot in aceeasi pozitie se aflau, Mikaru in genunchi, cu obiectul in mana, speriat la culme, iar Hikaru in fund cu picioarele inainte, legate fedeles la glezna, plin de puf, si cu o privire ucigatoare adresata prea-iubitului sau frate.
-Dupa cum vezi, maestre, accentua Hikaru, abtinandu-se de la un zbiarat care sa scoata din imbracaminte pe oricine, am esuat si la aceasta farsa facuta de tine! Iar eu care puteam sa stau langa dusul fetelor si sa le vad facand BAIE!!de data asta Hikaru isi iesi din minti.
Se ridica in picioare si incepu sa-si dea cu pumnii in cap, de parca ar rezolva ceva, dar uita cu desavarsire ca picioarele ii erau legate, si intr-o fractiune de secunda fata lui facu cunostinta cu podeaua. In spatele lui, Mikaru incerca sa-si abtina rasetele, desi ii mai iesea cate o chitaitura. Auzind zgomotele din spate, Hikaru se ridica rapid si, cu gandul sa nu mai cada iar, se prinse de gatul fratelui sau, care avu impresia ca-l va sugruma
-Dar…tie iti convine sa fi sculat dimineata cu o bubuitura deasupra ta, si sa te trezesti apoi cu gelatina din cap pana in picioare si cu fulgi, si mai tare faza e sa fi acuzat de comiterea unei farse, la care, draga frate, accentua Hikaru incet, NU AM PARTICIPAT!! urla baiatul necontrolabil, ochii lui plini de suparare, iar narile fumegandu-I de nervozitate. Mikaru isi acoperii urechile cu mainile ca sa nu mai auda ce mai avea de spus fratele lui. Si apoi am mai fost inchis in camara asta idioata, pentru ce? PENTRU NIMIC!! M-ai auzit? M-AI AUZIt?
Dupa cateva secunde Mikaru isi descoperii urechile si se uita nedumerit la figura din fata lui. Ii arunca o privire de ,,ce-I cu tine?” si intreba calm si sincer:
-Ai spus ceva?
Hikaru realizand ca toata incercarea lui duce nicaieri, se lasa pagubas. Insa el nu era genul de copil care sa renunte la o idee, dar in cazul lui Mikaru, care se mai si considera destept, nu se mai putea stapani. Poate ca Mikaru intr-adevar este un smecher si un destept, de reuseste sa incurce viata tuturor. “Nu-mi pasa mie de ce zice el, eu imi voi pune planul in aplicare, ca un act de razbunare” Hikaru, cu toata fiinta lui voia sa se razbune pe cel care i-a facut lucrul acesta, si exista un singur mod de a pune la punct planul perfect. ,,Cu ajutorul lantisorului meu cu semnul yang si al lui Mikaru cu semnul yin putem sa reusim”
-Da-mi lantisorul din mana ta! Porunci Hikaru fara sa se uite la el.
-Pentru ce? Intreba Mikaru nedumerit.
-Vom pune in aplicare planul la pranz, clar?? Nu mai vreau intrebari acum treci la treba si ia fulgii de pe mine! vorbele lui erau imperative, de parca se saturase sa mai fie condus.
   
Dupa-amiaza era perfecta pentru o plimbare in natura. Cei patru genini masculini stateau pe iarba si vorbeau lucruri de ale lor. Sasuke, desi nu-I placea sa converseze subiectul propus de Naruto recent, fu obligat de ceilalti ca sa participe, spre dezamagirea lui.
-Hei, Neji? Urla hiper-activul Naruto cuprins de foarte mult entuziasm, sarind in sus si in jos ca o maimuta scapata de la Zoo.
-Ce?
-Zii sincer, replica Naruto cu o tenta de viclenie in ochii albastri electrizanti, iti place de Tenten? Fara sa gandeasca, Neji raspunse rapid:
-Nu sunt obligat sa spun!
-Aha!! Zambi Naruto cu toata gura. O place! Ce v-am spus eu? Intreba el aruncand priviri cand la Shikamaru, cand la Sasuke.
-Poftim? Nu…nu e adevarat…o plac ca..ca… o coechipiera! marturisi Neji mandru ca gasise o scuza plauzibila cu care sa-l depaseasca pe blondul talamb.
-Esti rau…Fata lui Naruto era acum ca a unui catelus ranit, dar se lumina rapid venindu-I in minte o idee! Bine…Sasuke!? O placi pe Sakura?
-Ca o coechpierea, nimic mai mult! Cu ochii inchisi suporta isteriile constiintei sale, care  o luase razna, dupa ce auzise vorbele iesite din gura baiatului.
-Pai…si atunci…de ce v-ati sarutat? Intreba Naruto cu o fata intunecata, crezand ca l-a prins.
-A fost o provocare pusa de un tampit!
-Cine-I tampitul, huh, huh, huh? Urla Naruto ridicandu-se in picioare si gata sa-si dea lovitura de gratie.
-Naruto?!.. Stai jos. indemna Shikamaru, vorbind pentru prima data. Acel tampit de care vorbea Sasuke, e un blond care sta langa noi.
-Dar ia stai putin, spuse Naruto incruntat dupa cateva secunde, hmmmm, blond, blond…dar eu sunt singurul blond! HEY!! Uite cine vorbea, CUB-DE-GHEATA!! 
-Ce mai descoperire, Naruto! Returna Shikamaru inainte sa se arunce pe spate si sa doarma.
Dupa ce Sasuke ii arunca o privire ucigasa, se lasa o liniste profunda. Neji doar statea si se gandea la ce a fost supus. Isi tot reprosa ca “un Hyuuga nu face bine daca se indragosteste de o fata, pentru ca-si va pierde concentrarea.” Shikamaru dormea dus visand la o anumita blonda stand in fata lui si sarutandu-l cu pasiune. Constient ca in vis era rosu, el nu-si dadu-se seama ca inrosise si in realitate, ceea ce atrase privirea lui Sasuke. Sasuke, pe de alta parte, ducea o lupta crunta cu constiinta lui, si cu vocea sharinganu-lui. In ciuda razboiului din mintea lui, el incerca sa faca toata putinta ca sa nu zambeasca, pentru ca stia ce visa prietenul sau, Shikamaru, si ca sa nu fie prins de Naruto, isi intoarse capul spre padurea de langa locul unde statea. Naruto, ca un copil prea activ, se uita cand in stang cand in dreapta, ca sa vada daca se intampla ceva deosebit. Observa ca Sasuke isi intoarse imediat ce il privi. Scana mai cu atentie scena, si isi aminti ca lipseste ceva. Nelinistit se fastaci da cateva ori ca sa se gandeasca. Dupa cateva minute fara de rezultat, ii intreba pe amicii sai:
-Baieti…unde sunt ceilalti si ce cautam aici? Cat de prostanac poate sa fie Naruto, dupa privirile primite de la cei trei companioni. Ca sa-si ridice gradul de idiotenie, mai intreba: Ce-i? E doar o intrebare nevinovata.
-Naruto, esti cel mai tampit baiat din lume! Afirma Sasuke. Am venit aici ca sa avem grija de cei doi maestri, accentua Sasuke indreptandu-si privirea catre un copac, care parea a fi plin de “mere”,… mult prea plin.
-Bine, bine, dar unde sunt fetele? Si ceialti baieti? Intreba Naruto nedumerit. De parca amicii lui ar stii motivul lipsei partilor feminine din grup, sau, stiu? Dupa expresiile lasate pe chipurile celorlati baieti, inseamna ca Naruto atinse un punct inalt al conversatiei lor. Bietul baiat, o sa aiba de suferit, caci imediat companionii lui aveau in loc de ochi sabii, de fapt Sasuke era singurul care-si activase asa zisul dar al clanului Uchiha, Sharingaanul.
-DE UNDE NAIBA VREI SA STIM NOI UNDE SUNT FETELE? Dupa ce baietii si-au varsat nervii pe Naruto, acesta ramase intr-o pozitie de: ,,Sa ma loveasca cineva, sau ma lovesc eu singur”. Insa in capul lui alerga aceeasi intrebare, si pacat de ea, ca nu-si gasea perechea. Mai degraba bietul Naruto. Capul lui fumega de durere. Se ridica incet si urla:
-DAR EU TOT NU…insa fraza lui se opri la strigatul de teama a doua voci masculine.
-AJUTOR!!!
“Ce a fost si zgomotul acela?” se intreba Naruto.
Fara sa mai stea pe ganduri, cei patru baieti o zbughira in directia vocilor. Nici nu trecu o secunda dupa sosirea lor, ca si acestia se suparara.In fata lor se aflau…Hikaru…si Mikaru…atarnati de un copac, chinuind o biata liana, care, din cate se vedea, nu mai avea mult si se va rupe.
Naruto incepu sa rada cu hohote de pozitia celor doi, iar ceilalti ramasi ii privea cu un oarecare amuzament amestecat cu superioritate in ochii lor. Sasuke, de asemenea plin de nervi, fu primul care deschise discutia printr-o intrebare simpla:
-Voi ce cautati aici?
-Pai…sa vezi…incepu Hikaru zambind ca un idiot.
-Oh, mai taca-ti fleanca, tu m-ai bagat in treaba asta, tu ma SCOTI! Urla Mikaru lovindu-l in cap pe fratele lui, care scanci si mormai un “au” de abia auzibil.
Sasuke, probabil si de plictiseala, dar si de nervozitatea ce crestea pe fata lui alba ca laptele se repezi la cei doi si, in nu mai mult doua secunde, Hikaru si Mikaru aterizara cu un mic buff pe pamantul moale…noroc ca era moale, ca de nu…
Tacerea predomina…niciunul nu mai misca nici macar un muschi, doar o biata musculita canta de zor.
-Ridicati-va o data, nu am toata ziua la dispozitie! Spuse Sasuke incrutandu-se, si unde s-au dus ele? ne-au lasat cu…aceste doua experimente esuate.
-Um…avem nevoie de ajutor…mormai Mikaru, parca fiindu-I frica sa mai si vorbeasca. Probabil era de vina infulenta negativa venita din partea lui Sasuke, sau privirea plictisitoare a lui Shikamaru, sau Neji, cu aura neagra din jurul lui, ori daca nu era de vina bietul Naruto, care privea intr-o parte si in alta ca un tampit… baiatu’ are probleme, e clar.
-Si… care ar mai fi problema? Intreba si Shikamaru intr-un sfarsit.
-Um…pey...ehehe, se feri Hikaru, uh….lantisorul meu e unit cu al lui, um adica lantisoarele noastre sunt…uf…cum sa spun..lipite…Balbaind toata fraza, intr-un final izbuti sa termine.
-Asa ..si? Nu puteti sa le desfaceti? Intreba Shikamaru.
-Uh…asta e problema…nu putem. Spuse trist Mikaru, dar, intotdeauna exista un dar, continua Mikaru cu o fata de catelus, puteti sa incercati voi?
-Dati-l incoace molailor! O sa vedeti ca sunt cel mai tare! Spuse Naruto cu superioritate intinzand mana catre lantisoare. Insa o alta mana le cucerise, anume,  mana lui Neji, care avea Byakuugan-ul activat. Se putea vedea concentrarea de pe fata lui, si dupa aproape un minut spuse:
-Sunt legate cu o forta chakra. O sa incerc sa le desfact. Hmmm…punctul slab, e…aici, spuse baiatul, pierdut in concentrare, intinzand primele doua degete  ca  doua sageti catre locul cu pricina. Reactia fu nula, iar fata lui Neji era plina de surpriza.
Incercati, incercati…actiunea decurge conform planului! rasuna vocea lui HIkaru in propria sa minte, unde zambea malefic.
-Ai dreptate Hyuuga, spuse Sasuke care avea in mana lantisorul. Semnele aste yng-yang sunt bine lipite.
-Dati-va la o parte, vine desteptu’! Urla Naruto luand obiectul in mana. Incerca mai multe metode banale. Prima era cu trasul in partile opuse a celor doua semne. A Doua folosirea dintilor care sa le desfaca. Degeaba, Naruto isi mai strica si dintii pe ele.
-Naruto, vrei sa incetezi cu prosteala si sa mi-l dai putin? Intreba Shikamaru.
-Ia-l! Nu-mi stric eu dintii pe dulciuri, dar mi-I stric pe o PROSTIE! Se jeli Naruto printre suspine de baba.
Dupa cateva minute bune de plimbare a lantisoarelor prin fata ochilor lui Shikamaru, acesta vorbi:
-De fapt, e pusa o parte din chakra unui necunoscut in semnul yng, si alta in semnul yang. Ca polii opusi ai magnetilor se atrag, dar ar trebui sa se desfaca. Parca e mai mult decat doar simpla chakra in acest obiect. Un fel de jutsu, pe care din pacate nu-l cunosc.
-Ceea ce vrei tu sa spui e ca de fapt s-a folosit un jutsu asupra lor? Intreba Sasuke concentrat.
-Da. Afirma Shikamaru, dar ma intreb cine. Fetele nu sunt in stare de asa ceva. Anko si Kakashi nu stau ei de glume, iar nici unul dintre noi nu ar fi facut asta…spuse baiatul ridicandu-si ochii lenesi catre cei trei.
-Am putea sa folosim jutsul de anulare. Rosti Naruto prima lui fraza inteligibila.
-Whoa, Naruto…te simti bine? Intreba Sasuke ironic.
-Ce vrei cub de gheata? Gandesc mai bine decat tine! Na!
-Nu cred ca mintea ta s-ar putea compara nici cu al unei furnici, d’apoi cu a mea.
-Cub-de-gheata! Smuci Naruto.
-Nemanacatule! Arunca inapoi Sasuke.
-Insensibilule!
-Idiotule!
-Increzutule!
-Gura sparta!
-Baiat emo!
-NU sunt emo!! Urla Sasuke infuriindu-se.
Cei doi avea capurile alipite si se impingeau unul pe altul in incercarea de a castiga.
“3…2…1”numara Shikamaru in gand.
-ESTI UN IDIOT! Urlara cei doi impreuna, stand pe jos.
-Ba nu! Raspunsera impreuna.
-Grrr! Maraira cei doi. NU MA MAI COPIA!
-Voi va ganditi ca actionati ca niste copilasi de doi ani? Intreba Shikamaru plictisit de actiunile celor doi parteneri.
-Tembel este cel de langa mine, nu eu! Spuse Sasuke incrucisandu-si mainile.
-Cine? NEJI e tembel? Hahaha!! Rase Naruto cu putere inca se tinea de burta ca sa nu cada, cu lacrimi in ochi.
-KAI! Rosti Neji ignorand fraza blondului. Insa spre surprinderea celor patru shinobi nu se intampla nimic.
Inca doua minute si jutsu-ul se va activa… doar doua! zambi rautacios in minte, singurul baiat care a pus la cale razbunarea
Acele doua minute trecura repede,… in care cei patru ninja incercau sa dezlege misterul, iar cei doi frati asteptau sa se intample ceva. Cu incetul membrii gastii de genini fura acoperiti de o pelicula ce era plina de electricitate. Sunetul pe care il scotea era cu adevarat asurzitor, ca si cum ar astepta sa explodeze. Si asa se si intampla pentru ca in urmatoarele secunde sferele explodara puternic.
In timp ce geninii aveau probleme, Hikaru si Mikaru erau acunsi dupa un copac si lucrau la patru figuri de lut asemanatoare cu infatisarea baietilor si la patru animale
Dupa ce aerul incordat se mai linisti, in privire se distingeau patru figuri micute ca de animal. Primul care iesi din fum, era un motan care avea blana  de culoarea intunericului, labele si coada de un bleu spre negru,  iar ochii-I erau rosii ca rubinul. Botul ii era alb, de unde si pornea in jos, pe stomac, partea pufoasa si alba. Urechile, care pareau intepate de bleu-inchis catre varf, se coordonau dupa orice sursa de zgomot. Privi nedumerit in jur, si observa ca lumea ii era mai mare decat o stia el. Acesta este un juutsu pe care nu-l cunosc. Poate au folosit transformarea se ridica pe labele din spate si incepu sa umble prin prejur fara vreo motivatie si fara sa-si dea seama de transformarea pe care a suferit-o. Isi atarna privirea cand intr-o parte cand intr-alta . Incerca sa-I strige pe colegii lui, dar tot ce iesi din gura fu un miau melodios. Cand auzi ce a putut sa-I iasa din gura ramase perplex. De data asta isi indrepta privirea catre membrele din fata, iar ochii I se marira la privirea trupului sau . SUNT PISICA?!
-Miau… Sasuke, nu mai privi ca un tampit labele tale. Lasa-le si vino aici sa vedem cum iesim din incurcatura asta. Spuse o voce calma.
Pisica Sasuke privi nedumerit catre sursa vocii, ciulind urechile la fiecare zgomot care-l putea conduce catre detinator. Intr-un final o gasi, vocea apartinea  lui Neji, care iesise la lumina. Si el reprezenta o necuvantatoare, la fel ca Sasuke, tot o pisisca. 
-Miau, Nu ai de gand sa vii? Intreba Neji din nou.
Neji avea blana de culoarea ciocolatei, brazdata in mare parte de nea. Coada lui stufoasa, imbratisata de alb catre capat, se plimba prin aer fara restrictii. Ochii lui argintii il priveau pe Sasuke cu o seriozitatea intalnita la cei din clanul Hyuuga. Avea botul patat de puf alb care continua pe toata linia stomacului. Urechile de nea se incordau la cate un zgomot. Nici el nu era treaz de cele intamplate; ce s-a intamplat si cum a ajuns pisica.
-Stii ceva Neji? Si in postura de mâţă tot ai privire ucigasa. Ranji Sasuke in timp ce se indrepta catre el cu pasi marunti.
-Heh…si acum vorbeste cubul de gheata, a carui privire poate ucide dintr-o singura incercare. Spuse Neji zambind fals.
Cand Sasuke ajunse fata in fata cu Neji, se lasa o liniste devastatoare, in care se desfasura concursul “celei mai ucigase priviri”.
-Voi doi opriti-va! Spuse o voce plicitisita din spate.
Era tot o pisica. Avea blana stufoasa colorata cu abanos. Ochii lui erau mici si seriosi. Botul era ca perdeaua ce invaluie cerul noaptea, iar coada ii era neagra spre capat, precum si urechile. Ii privea serios pe cei doi din fata lui, in timp ce se indrepta catre ei.
-Va purtati ca niste copii, iar…ofta Shikamaru. Stiti ce s-a intamplat? Intreba acesta uitandu-se cand la Neji cand la Sasuke. Cei doi negara din cap si linistea iar se instala intre ei. Insa nu dura mult, pentru ca o umbra isi facu aparitia in spatele lor, umbla tip-til, si maraia de zor:
-Tada!!! Bohooo, v-am speriat? Intreba, iar, un alt animal cu un zambet pur de vulpe. Blana era de un rosu aprins. Ochii lui erau albastri- electrizanti, plini de optimism. Urechile erau spre sfarsit negre. Botul lunguiet era presarat de alb sub partea inferioara, pornind per linia stomacului. Coada stufoasa era brazdata cu nea si smoala spre sfarsit. Labele ii erau albe ca laptele.
-Naruto, spuse Neji cat mai placut, TACI DIN GURA!
-Oooo, nu ai avut o zii prea sublima? Exclama blondul zambind.
-Taci! Comanda Sasuke.
Pe langa faptul ca lui Naruto ii venea sa topaie dintr-o parte intr-alta, ceilalti inca mai cautau o logica. De ce au ajuns asa? Si de ce tocmai in pisici? Se auzi incet un ce tampenie, frate ,cuvintele tradatoare ale lui Shikamaru. Sasuke inca mai statea in pozitia de sezut si gandea intens. Neji incerca sa vada daca puterile inca ii mai functionau. Spre fericirea lui inca ii mai functiona byakuugan-ul, spre deosebire de rezolvarea jutsuurilor. Normal ca nu mai putea sa faca Ninjutsu daca nu mai avea cu ce sa faca semnele. Labele nu ii mai erau de nici un folos. Taijutsu? Sigur o sa vedem pisici zburatoare, in incercarea de a lovi inamicul. Doar keke-genkai il mai ajuta. Isi activa byakuugan-ul si privi in jurul terenului. Ceea ce ii captase privirea erau doua persoane ce se ascundeau. Dupa calculele lui Neji erau cei doi frati, si dupa parerea lui, puneau ceva la cale. Ciudat ca, vedea doar un firicel de chakra pusa intr-o ata, cu care se parea, ca lega ceva.
-Baieti? Mormai Neji captandu-le atentia celorlalti.
-Pisici, Neji, pisici! Corecta Naruto cu zambetul pana la urechi. Insa aceasta stare nu dura mult pentru ca intalni trei priviri glaciare. Nu stiu ce-I aia gluma! Cat de statuti sunt…duh… gandi Naruto bosunflat.
-Sa reluam. Eu cred ca cei doi pun ceva la cale. Spuse Neji.
-Mai spune-o inca o data, se pare ca vine ceva catre noi. Spuse Shikamaru privind suspicios catre locul celor doi frati.
Se vedeau patrru forme care se miscau, dintre care se pareau ca trei erau negre si cealalta era…alba? Cu cat se apropiau mai mult cu cat se obseva silueta…. Trei soareci? Si… o gaina? Asta-I cu totul absurd. Insa aceasta irealitatea capta atentiile celor patru, mai precis celor trei motani asupra soarecilor si vulpii asupra gainii. Ca niste masini de cursa, animalele au trecat pe langa cei patru shinobi-pisici, oh si vulpe. Si… printr-o singura mutarea acestia au zbughit-o cot la cot dupa soreci si gaina, care s-au despartit, fiecare luand-o in cate o parte diferita.

* * *
Pentu o persoana de calibrul unui lenes de prima clasa, se misca foarte repede. Ochii lui mici si negrii priveau cu inflacarare soarecele  pe care il fugarea, ocolind ager fiecare obstacol. Daca soarecele mergea in zig-zag, asa mergea si lenesul. Daca soarecele alerga drept, asa facea si el. Pe un motan, cand il izbeste foamea si in fata sa se afla un soarece, nu il mai paraseste sentimentul de victorie asupra hranei propuse…asa ca …si lenesul nostru. Astfel, se desfasura parca o intrecere. Si cine va gastiga? Oare…soarecele, care alerga pentru a-si salva viata? Sau…motanul pentru a-si satisface poftele.
Pleosc.
Um…poate soarecele, de vreme ce motanul a scapat din vedere…lacul din fata lui? Oh perfect, acum cum fac sa ma intorc la mal? Cu o privire plictisita privi in jurul ei. Ce tampenie Apa, stanci,… iar apa, mal, …iar apa, Ino, iar a-…stop cadru. Ino? se intreba motanul. Ce cauta ea aici?
Ino statea pe malul apei si, dupa parerea lui, culegea flori.
Ei dar asta chiar e culmea! exclama motanul fara sa isi ia ochii de pe fata. O privea din orice unghi. Era frumoasa…iar fata ca de inger parca lumina de una singura.
Intr-un fel il luase somnul…caci nu bagase de seama cand a fost scos din apa. Si cine l-a scos? Cine alticineva decat Ino.
-Gata pisicuto, esti in siguranta acum! Si vei veni cu mine!
Of frate…Sunt motan pentru informatia dumitale!! Dupa cateva minute se auzi un oftat greu din gura ...motanului Te urasc…ma urasc…de ce nu imi mai pot lua ochii de la ai ei?
* * *
Heh…asteapta numai… O sa vezi!  scrasni o pisica ai caror ochi erau parca de argint si priveau intens fiinta din fata ei. Soarecele fugea foarte repede, iar pisica noastra nu se lasa mai prejos. Byakuugan! Sa analizam...este foarte rapid…dar si eu la fel. Este inaintea mea cu vreo cateva secunde. As putea sa il prind daca imi maresc viteza…dar cum? Chakra nu mai am. Trupul ei se articula la fiecare saritura pe care o facea. Trecea toate obstacolele, sarea peste pietre mari, ba chiar si peste serpi, dar nu a putut sa evite un Cutit kunai?! Ca orice animal, se feri ca sa nu il loveasca si, astfel, se opri din cursa. Un al doilea kunai se propti exact in fata soarecelui facandu-l sa dispara.Unde crezi ca pleaci?!...Oh perfect…pranzul mea a plecat…mai frumos nici ca nu se putea. Cugeta sarcarstic motanul. Isi dezactiva byakuuganul lasand in urma niste ochi furiosi. Era suparat, i-a scapat hrana care ii era oferita pe gratis. Acum sa gaseasca vinovatul. Obseva ca intr-un tufis se misca ceva. Privirea lui Neji sclipi si ranji malefic. Lua cativa pasi inceti dupa care se repezi la vinovat. Esti al meu! exclama motanul sarind asupra faptasului. Lovi ceva moale.,..si rotund…foarte rotund dupa parerea lui.
-Auuu!! Fundul meu!! Tipa “asa zisul vinovat”
Stai putin cunosc…vocea asta
O privire ca de ciocolata se intoarse spre posterior. Pe deasupra, fumega de furie.
Um…cred ca am dat de belea! Motanul prins de frica dadu driumu’ la posteriorul faptasului incet, in timp ce privea ochii acestuia. Lua cativa pasi in spate de teama. Nu am vazut-o asa decat cand i-a sarit nervii pe Lee cand i-a atins fundul si toate ca toate din pura intamplare! …Stai, stai putin…eu am muscat-o de fund, nu? Oh oh! E grav!   
-TU! Razbi faptasul. Vino aici, frumusete. Spuse Intinzand mainile catre Motan. Privirea I se schimba rapid intr-una fericita, iar vocea ii era… ciudat de calma…
Este foarte grav! Nu am alta optiune decat sa …o iau la sanatoasa!
Dupa cum a zis asa a si facut. Fugea ca un nebun prin padure cu o kunoichi pe urmele lui. Era ca si cum ar fi fost criminal si politistii il urmareau.
-Vino aici potaie! Urla fata nervoasa.
Sunt MOTAN, nu POTAIE!
* * *
Ehehe o sa arate bine in taitei. Yaaamy!! o vulpe alerga dupa hrana ei: o pasare alba ce cotcodacea de zor. Taitei cu pulpe de gaina…ehehee gandi dand voie balelelor sa-I curga din bot. Ochii lui lasau sa creada ca ar fi turbat… Alerga atat de rapid incat ziceai ca e o sageata de foc. Insa, asa cum este si in realitate, prostia este la ea acasa…asa ca bietul animal se opri in fata unui sir de broaste testoase, care pareau a trece in partea stanga a sa. Desigur, animalutul, politicos cum e, astepta sa treaca sirul de …Of mai…broaste, parca astea erau alea care se misca incet. Haideti mai o data ca imi pierd puiul prajit! Ca si cum i-ar fi citit gandurile una dintre broscute intoarse capul catre el. Privirea ei era agatata de ochii albastri…Of frate se mai si uita la mine…of frate…incep sa vorbesc ca Shikamaru… Ah!Ce tampenie… Suparata,  aceasta ii scoase limba si isi continua drumul:
-Ce animal prost crescut. Mormai vulpoiul.
-Pot spune acelasi lucru si despre tine! Se intoarse broasca si mai suparata.
-Ma poti intelege?
-Normal…Einstein…spuse reptila intrand in tufisuri. Vulpoiul, ramanand in urma, scoase si el limba la broasca ce tocmai a disparut. Dar…cine este Einstein? Dupa cateva minute se dezmetici si privirea ii era umpluta de seriozitate.
Acum unde o fi puiul meu prajit? Ingrijorarea era vizibil scrisa pe fata bietului vulpoi. Privirea lui alerga dintr-o parte intr-alta numai sa gaseasca o urma de …Mancarea mea…uite-o! Isi linse botul si ranji la mica imagine alba din fata. Se lasaa pe vine si incepu sa se indrepte incet catre tinta. A mea esti! Si sari exact pe tinta…dar de ce era mai mare, mai moale, nu avea pene si urla inabusit?
-A-Aaaaaaah! J-jos t-te r-rog!
Vulpea ii dadu usor drumul si se dadu inapoi ca sa vada ce a muscat. Hanorac alb, pantaloni trei sferturi, par ceea ce ducea a safire… Hinata?! CE cauta ea in padure? Hinata, pe de alta parte, se intoarse incet si vazu ca agresorul fusese o vulpe inocenta.
-Aaaaaa o vulpita! Ce frumoasa esti! Exclama fata apropiindu-se de animal.
V-vulpita?? gandi mica mingie de foc din bratele Hinatei. H-hinata?! Desi m -ai flatat…M-mai ranit! Sunt de fapt VULPOI!
* * *
O umbra neagra urmarea o figura mica ce incerca sa isi salveze viata. Parca mergea cu viteza luminii ca in urma lasa numai ravagii. Animalele care aveau de gand sa isi faca nevoile necesare erau devastate de aceasta cursa. Ca o sageata neagra strapungea aerul cu vehementa si incredere apropiindu-se tot mai mult de tinta. Gandeste-te! Numai ai cum sa-mi scapi! Numai ai nicio alternativa! Te poti da batut! Nu…?Che! Ti-ai comandat moartea amice!  In ochii lui inota deja victoria! Cand era numai la un pas sa isi infiga ghearele in prada…
BOOOM!
…un copac mare cazu lateral. Si cum se aflau pe o jumatate de buturuga…In cateva secunde erau in aer. Pisica se propti de un copac, iar soarecele il rata la cativa centimetri. Ce ghinion pe mine! Eu am luat copacul, dar pranzul meu nu! Cu o durere grava de cap si o ameteala persistenta, pisica se dezlipi de copac si, ca o foaie, pluti in aer. Acum eu ce mai mananc?[/b] Reusi sa se dezmeticeasca cat de cat de abia cand atinse o suprafata moale… si de protectie, ca sa nu mai cada din nou, isi infipse ghearele, numai ca sa fie intampinat de un lichid lipicios…si de un tipat.
[i]“De cand urla pamantul?”se intreba nedumerit pisoiul. In secundele urmatoare simti o mana care il prinse cu putere de ceafa si incerca sa il dea jos fapt pentru care pisoiul isi infipse si mai tare ghearele.
-Oricine ai fi! Ai face bine sa-mi dai drumul sau..aw..sau…o voce nervoasa numai reusi sa termine fraza ca in urmatoarele secunde scanci de durere.
“Oricine ai fi ai face bine sa nu ma mai agresezi astfel imi voi infige pana si coltii.”
-P-promit ca nu-ti fac nimic! Da si eu sunt vedeta! Te rog…da-mi drumul..
Vocea melodioasa ii canta in urechile motanului di nou si acesta se relaxa, retragandu-si ghearele. Mainile, acum ambele pe spatele lui, il ridicara, si il luara in brate. Hmmm...Cunosc vocea asta, cumva este…
-Daca nu ai fi fost atat de frumoasa, te-as pedepsi, dar cum esti nu-ti voi face nimic.
Motanul isi ridica privirea si intalni doi ochi plini de mici smaralde. …Sakura… In ei inotau sentimentul de afectiune si de dragoste. In coltul ochiului ii straluci ceva si privind mai atent observa ca era un lichid rosiatic. Sange?! Oare pentru ca mi-am infipt prea mult ghearele?
-Esti atat de draguta! Exclama Sakura. Vrei sa ma scutesti? Sunt motan! De cand port gena de femela si nu stiu eu? gandi motanul bosunflandu-se. Aw, ne-am suparat? Ma lasi? Aceasta ii scana infatisarea si observa ca are o rana la cap si la laba. Esti ranita! Constata Sakura trista! Noroc ca am cu mine o trusa medicala! 
Cu o miscare lenta de rotatie, fata se indrepta catre locul unde se aflau ghiozdanul si cele necesare. Privind mai atent puteai observa dupa urmele de pe sol si loviturile de pe copaci ca fata se antrenase. Chiar si copacul care ii blocase calea catre hrana era rupt in raza in care ea se afla. E nebuna… De unde atata forta?  Nici nu-si daduse seama cand terminase cu bandajatul .
-Gata pisicuto! Motan! Am terminat!  Sunt liber!gandi motanul cu un zambet malefic pe bot. Dar vii cu mine sa te arat fetelor! Sunt terminat! exclama cu zambetul murindu-i. Dar cine a spus ca voi veni cu tine? si in cateva clipe motanul sari din bratele Sakurei numai ca sa fie prins de coada. Lacrimi de exasperare ii iesira in ochii motanul si in secundele urmatoare un miorlait inabusit iesi din gura acestuia.
-Gata pisicuto, spuse blanda Sakura luand-l in brate. Crezi ca vei scapa asa usor? Dupa ce ca mi-ai zgariat fata si te-am si bandajat, crezi ca vei pleca fara sa ma rasplatesti? Intreba Sakura cu in zambet malefic pe fata., in spatele ei aparand mii de trasnete si fulgere.Uh…inspaimantator! Acum pisicuto, haide sa faci cunostinta cu prietenele mele, spuse Sakura zambind.
Pentru ultima oara…SUNT MOTAN!!!!
                   * * *
-Sunt gata! Anunta nimeni altcineva decat furiosul Mikaru.
Cel de langa el doar aproba cu o miscare din cap. Acum tot ce imi mai trebuie sunt fetele. Ma intreb daca au dat peste ei. Gandi Hikaru indreptandu-si privirea catre cer. Nori cenusii isi facura aparitia pe bolta cereasca inainte senina. Incurand o sa ploua! constata cu tristete Hikaru.
De cand s-a nascut in satul lui, ploaia de obicei se transforma in zapada. Niciodata nu a apucat sa vada o ploaie adevarata de toamna, la el fiind mereu iarna. Iar nostalgia pune acum stapanire pe el. Prins in ganduri nici nu simti cand Mikaru il plesni peste fata. In schimb la a doua incercare, baiatul reveni cu picioarele pe pamant si-l privi nedumerit pe fratele lui.
-Ce-i! intreba acesta.
Mikaru se apleca si-I sopti:
-Vin fetele! Le simt chakra!
-Atunci…sa inceapa distractia! Exclama Hikaru cu un zambet malefic schitat pe fata lui, in timp ce Mikaru isi alinia niste figuri.
* * *
Intre timp fetele s-au intalnit: Tenten era foarte furioasa si, tinand in brate micul infractor, emana o aura foarte neagra; Ino pasea zambitoare catre ele, impreuna cu un motan in bratele ei; Sakura avea o privire triumfatoare, mergand in brate cu un ghemotoc negru , si nu in cele din urma Hinata, care mergea intr-o aura foarte calda impreuna cu micutul ei companion. Prima care sparse tacerea fu Ino, spunand cu ironie:
-Am gasit o pisica! Nu-I asa ca este frumoasa! Vocea fetei era atat de vesela incat incalzea atmosfera in jur.
-Dar ce are? E moarta? Intreba Sakura privind nedumerita la motanul din bratele blondei, care din pacate nici macar nu misca. Ino, nu-mi vine sa cred…tu…sa ranesti un biet animal…
-Frunte lata taci din gura! Urla Ino suparata, dupa care se calma si continua cu blandete, doarme doar.
Mdea…asa face si in viata reala. Mormai un anumit motan cu blana nagra ca taciunele.
Mai draga Sasuke sa stii ca ai lovit un punct! spuse plin de viata un anumit vulpoi ce se faea din ce in ce mai confortabil in bratele Hinatei.
“Geniule, daca ii faci ceva verisoarei mele te spunzar imediat ce-mi revin la forma normala!!” ameninta un motan cu blana maronie a carui privire ucigatoare nu o parasea pe cea speriata a lui Naruto.
-Ei bine, pe mine pisica asta m-a zgariat pe fata. Se observa, nu? Intreba Sakura asezandu-se pe iarba spre a se odihni.
Restul grupului doar incuviinta din cap si, la fel ca Sakura, lua un loc pe iarba moale si proaspata.
Intre timp Sasuke avea un timp greu ca sa se controleze
Femeia lui Dumnezeu, sunt MOTAN! M-o-t-a-n!!
Bravo Uchiha, si sigur te va intelege!
Taci din gura Hyuuga, am o mandrie de aparat si in statutul asta!
Iar eu ma gandeam ca nu o ai mormai Naruto.
Tenten continua, aura ei devenind din ce in ce mai intunecata:
-Pe mine m-a muscat de…fund.
Fetele privira socate catre fata fetei si dupa cateva minute izbucnira intr-un raset puternic. Tenten de rusine isi pleca capul. Nu numai in grupul celor patru fete rasetele erau prezente ci si grupul micilor vietati, Neji fiind cel ce scrasnea din dinti cu putere.
Heh, cine ar fi crezut ca Neji Hyuuga are ganduri...necurate! Si ia zi, cum e? intreba Sasuke cu un aer de tortura.
Nu-l mai tortura si tu! Nu vezi ce nrvos e? spuse Naruto cu un zambet viclean pictat de botul lui. Am stiut de la bun inceput ca intre tine si Tenten…
Nu e nimic! continua Neji cu o privire ucigatoare. In loc sa va bateti joc de mine, ati face bine sa va ganditi cum iesim din incurcatura asta. Si vreau sa spun ACUM!
Hyuuga, nu-I nevoie sa ma comanzi. Nu sunt un oarecare ca Naruto… incepu Sasuke numai ca sa fie auzit un Hey furios venit din partea vulpoiului.
Conversatia celor trei fu intrerupta de glasul curios al lui Ino:
-Fetelor, voi vedeti ce vad si eu?
-Nu se poate…exclama Sakura.
-Imposibil! Mormai Tenten cu o privire uimita.
-Nu cred…spuse Hinata, la fel de surprinsa ca si celelalte fete.

~~~~ Oare ce vor vedea fetele? Va continua!~~~~
Sper ca v-a placut! Si vreau sa clarific de ce am intarziat asa de mult cu  scrisul.Poy...motivul 1.lenea,motivul 2.scoala.
     Deci continurea va avea loc peste 2 sau 3 zile.Poate 4,5...eee...nici eu nu stiu.Si inca ceva...povestea asta o am pe mai multe forumuri asa k nu trageti concluzia k am furato.


pus acum 15 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Uaaaa:X:X:X::X:X place place   Nu ai mai scris de moolt dar manca ai scris acum mai molt . E super si ai facut-o belea  nu am nemultumiri ...si sper ca next va vezi curand    

iubirea place place   mai scris moolt dar manca scris acum mai molt super facut-o ...si sper

9.1KB


_______________________________________


în mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rând pe rând se mai aprinde-o lumânare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

în mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 15 ani
   
kate
Baby Angel

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 3
deci e super tare fictu......deci nam cuv.....super....as vrea si eu sa scriu da nu prea am timp am sa ma apuc candva curand si io......da sa nu va supi p mn ca nu scriu in timp record ca.....voi avea si teze si .......oricum super fictu toate partile....comtinua!

_______________________________________
@ 0vE

pus acum 15 ani
   
denyhinata
Baby Angel

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
astept continuarea te rogggggggg

pus acum 14 ani
   
super_girls_miley
Baby Angel

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
buna,sunt noua...imi place narutodar nu mult...ci f mult.daca te rog,continua aceasta pv fascinata cat mai repede...        

iubirea buna,sunt noua...imi place narutodar mult...ci mult.daca aceasta fascinata cat mai  

46.7KB


pus acum 14 ani
   
1balerina
Baby Angel

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4
este foarte frumoasa te rog continuo =D  =D  =D te rog mult

pus acum 14 ani
   
1balerina
Baby Angel

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4
  si eu sunt noua si m-am indragostit de povestea ta

pus acum 14 ani
   
tanyuk
Baby Angel

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
  si eu sunt noua si mia placut la nebunie  povestea ta deabea astept continuarea

pus acum 14 ani
   
fata_frumushik
Baby Angel

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 10
este chiar super povestea
nu inteleg de ce nu continui
sunt noua 
poate ma lamureste cineva   de ce toti *marii scriitori* nu isi continui cea ce au inceput...
totul in povestea ta:dialog bun(foarte bun);actiunea este soper(te tine cu supletul la gura);mai multe(daca vrei iti fac un roman intreg )
nu sunt o asa buna scriitoare dar stiu sa imi dau seama cand cineva este foarte bun si nu vrea sa puna CONTINUAREA!!!
daca nu o pui iti pierzi fanii!!!  
ai grija...

iubirea este chiar super povestea inteleg continui sunt noua  poate lamureste cineva  

1.5KB


pus acum 14 ani
   
fata_frumushik
Baby Angel

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 10
apropo,e bine ca pui capitole MARI(si nu sunt plictisitoare)decat sa pui mici si asta odata la...ani felicitari pt originalitate
orcum,GATA CU LAUDELE!    te laudam cand pui continuarea


pus acum 14 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Pai, ca sa iti raspund la intrebare fata_frumisik, nu prea se mai intra pe forum desi incerc sa fac in asa fel incat sa se intample) si da ai dreptate ar fi fr sa contineX:X:

_______________________________________


în mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rând pe rând se mai aprinde-o lumânare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

în mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 14 ani
   
fata_frumushik
Baby Angel

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 10
si...de ce nu se mai intra?   /
te intreb in caz ca sti...  


pus acum 14 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
) habar nam
Nu mai e activitate pe forum) desi eu intru si incerc sa o refac:P


_______________________________________


în mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rând pe rând se mai aprinde-o lumânare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

în mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 14 ani
   
varanis
Baby Angel

Din: pitesti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2
    iubesc ce scrie fata asta!!!!!!!!......e mai tare povestea ei decat a originalului serial naruto de 100000000000de ori!!!!!!!!!!!!!!!vreau super mt sa continue........daca cineva o cunoaste sa o roage din partea mea sa continue!!!!!!!!!!:*:*

iubirea     iubesc scrie fata mai tare povestea decat serial naruto super cineva cunoaste

51.5KB


_______________________________________
sunt o visatoare intro lume prea reala.....acesta find singurul meu motiv de suferinta!!!!!!!!!(((

pus acum 14 ani
   
fata_frumushik
Baby Angel

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 10
pacat...am gasit pe al site...pe unu *yukee* nuj cum se numea....ma rog,si i`am gasit povestea dar acolo scrisese si mai putin decat aici...ma rog,treaba ei ce face.Nu pot sa o oblig sa continue daca ea nu vrea sau nu mai are inspiratie....
orcum e o idee chiar originala si am vazut prin multe alte ficuri ca st unele replici si actiuni d`aici) ori ei au copiat ori ea...eu cred ca ei ca m`am uitat la data in care a fost publicat  
bv ei imi place ca:~are imaginatie ~niste idei super si stie sa le exprime in cuviinte.
Pa!  


pus acum 14 ani
   
varanis
Baby Angel

Din: pitesti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 2
asa e........e genial copilu:P.......ar fi pacat sa nu continue......

_______________________________________
sunt o visatoare intro lume prea reala.....acesta find singurul meu motiv de suferinta!!!!!!!!!(((

pus acum 14 ani
   
Yukirin
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 4
Ficul e nemaipomenit.Paremi-se ca e 1 fic pe care l-am citit vre-o data caci am trecut mai des pe aici sperind ca ai continuat povestea.Desigur ca sunt unele capitole in care este prea mult dealog,dar din fericire nu e sec si descriere putina.
Dar admir foarte mult scriitorii de fan-ficuri si munca pe care o depun pentru ale redacta Sincer e printre putinele ficuri cu sasusaku care nu m-au plictisit si te laud mult pentru aceasta

Iti doresc multa inspiratie si succes in continuare

iubirea ficul fic care l-am citit vre-o data caci trecut mai des aici sperind continuat sunt unele

36.6KB


_______________________________________
Traeste mereu iubind si zimbeste!!!!!!!

pus acum 13 ani
   
sasusakuforever
Baby Angel

Din: Timisoara
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 31
e cel mai tare fic pe care l-am citit pana acum....abea astept continuarea.acum imi dau seama ca al meu e jalnic comarativ cu al tau  succes incontinuare

_______________________________________
Sarutul stanjenit si stramb din coltul gurii
Nu a putut, fireste, sa-nvie un trecut
Speranta, otravita de degetele urii,
Azi s-a insinuat si a durut.
                                         (N.Labis)

pus acum 13 ani
   
SakuraYza
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
Super penala faza cu pisoii.     Bah da si aia ai naiba sa ii faca pisoi .......Buna imaginatie      

iubirea super penala faza pisoii.     bah aia naiba faca pisoi imaginatie    

40.8KB


pus acum 13 ani
   
SakuraYza
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
Sunt Noua si deja am o gramada de idei
Ink. ma Mai Gandesk...     

iubirea sunt noua deja gramada idei ink. mai    

28.4KB


pus acum 13 ani
   
SakuraYza
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
Astept  continuareaa....  

pus acum 13 ani
   
denii:xsasuke
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 44
e super fic`u ;x il ador. e pacat k nu l`a continuat .     e cel mai tare pe care l`am citit pana acum:X

iubirea super fic`u ador. pacat l`a continuat     cel mai tare care l`am citit pana acum:x

42.5KB


_______________________________________
Te urasc cum n`am urat pe nimeni ..Ptr k te`am iubit cum n`am iubit pe nimeni  ! ..

Love Sasu :X Saku .

pus acum 13 ani
   
safydia
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 4
hello again.
n-am mai intrat de ceva vreme ca am avut teze, transfer la alta clasa. ma rog.
vai draguta mea autoare preferata cu vocabular de periferia sa nu zic a cui.
atat de frumos ficul. asa-i ca tot tu l-ai pus si aici?
http://www.witchclub.ro/forum/thread.php?83510
nu face scandal pe forum. id-u meu mai nou e little_mazoku si te invit sa vorbim pe mes. iti voi da accept


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la