~.~.~ AllAnime ~.~.~
[ Time waits for no one ... ] AllAnime, un nou forum in care poti discuta despre anime-uri, manga, Japonia ~ Tara Soarelui Rasare ~ si nu numai ... muzica, sport, concursuri, chat room ... [ Searching for my angel ... ]
Lista Forumurilor Pe Tematici
~.~.~ AllAnime ~.~.~ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ~.~.~ ALLANIME ~.~.~

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazy_hell_angel
Femeie
25 ani
Gorj
cauta Barbat
25 - 53 ani
~.~.~ AllAnime ~.~.~ / Fan Fiction / Slayers - The Endless Odyssey Moderat de crazy_angel, dark_ghost, kaleidostar_girl, noir
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
nu ma pot abtine sa scriu povesti asa ca am scris una cu slayers.va rog sa o cititi si sa vedeti cat de frumoasa este.

Capitolul 1 - O noua misiune


Era noapte si un intuneric dens invaluia turnurile sumbre ale castelului din piatra, vechi de cel putin cateva zeci de m de ani. De la distanta, constructia ridicata undeva pe o creasta a muntelui Shaghay parea sa rasara direct din stancile abrupte, la fel de sfidatoare ca si muntele insusi.
Un orologiu uitat din timpuri demult apuse batea miezul nopt cand poarta cea mare a castelului se deschise cu un scartait lugubru si un tanar caruia nu i-ai fi dat mai mult de 23 de ani pasi inauntru. Un zambet jucaus ce parea lipit de figura lui lumina chipul cu trasaturi regulate, aproape copilaroase, incadrat de un par neobisnuit, negru spre violet, lung pana la umeri. In mana dreapta tinea ceea ce parea a fi un baston de calugar cu o sfera rosie la capat, iar hainele sobre, formate dintr-o bluza galbuie, pantaloni largi, negri si pelerina lunga, din aceeasi culoare, incheiata sub gat cu butoni ros il indicau ca fnd preot.
Oftand, tanarul isi sterse cele cateva picaturi de transpiratie de pe frunte, mirandu-se ca de fiecare data cand observa cat de mult se umanizase in ultimele decen. Ca de obicei, fusese nevoit sa faca tot drumul pe jos, si asta inca din vale, iar urcusul anevoios il obosise mai mult decat placea sa recunoasca. Ar fi preferat de m de ori sa isi poata folosi capacitatea de teleportare, dar Zelas nu i-ar fi permis niciodata sa ajunga intreg in fata ei daca i-ar fi nesocotit ordinele directe. De nenumarate ori se intrebase ce anume o facea sa urasca atat de mult teleportarea si de ce anume era teama, dar nu pututse decat sa faca presupuneri, probabil cele mai multe gresite. Pana la urma, toti cei mari aveau capricle lor, nu ?!
Cu acelasi suras jucaus pe figura, tanarul inainta pe holul intunecat, multumit sa constate ca inca isi mai amintea destul de bine drumul prin labirintul intortocheat din interiorul castelului. "Suficient de bine cat sa ma descurc pe intuneric !" gandi el, apoi coti catre dreapta si intinse mana in care tinea bastonul. Continua sa mearga pana ce varful bastonului atinse peretele, dupa care lovi caramizile intr-un fel numai de el stiut. Imediat, zidul se dadu la o parte si la lumina vaga a singurei facl atarnate in perete tanarul distinse primele trepte ale unei scari uriase. Stia perfect unde duceau treptele respective, iar pentru a le urca nu avea nevoie de lumina, asa ca nu se obosi sa ia faclia in mana, ci incepu sa urce alene. O picatura de apa desprinsa din tavan pica pe frunte si il facu sa se incrunte usor. De ce preferase oare atotputernica Zelas sa locuiasca intr-un asemenea loc, lipsindu-se de micile placeri lumesti, atat de dragi lui ? Alungand din minte aceste ganduri, continua sa urce, facandu-si totodata socoteala ca de acum deja intarzaiase aproape un sfert de ora, lucru perfect normal daca luai in calcul urcusul de mai devreme.
Ajuns in capatul scarilor, preotul pipai cu atentie zidul din fata sa si repeta figura cu bastonul. Imediat, pietrele se dadura la o parte si acesta trecu intr-o sala uriasa, luminata din plin, in mijlocul careia trona un scaun urias, din marmura. Cu un glob urias in fata, o femeie de o frumusete neobisnuita il intampina cu un gest binevoitor, care nu ascundea insa in totalitate o vaga nemultumire. Sovaind, dar fara sa isi abandoneze in intregime surasul, tanarul ingenunche in fata ei in semn de supunere si o astepta sa vorbeasca.
-Deci ai ajuns in sfarsit...Xelloss! exclama ea dupa ce il studie cateva clipe. Pana la urma, ai reusit sa imi aduci ceea ce ti-am cerut ?
-Fireste ! raspunse el ridicandu-si catre ea privirea violeta. Este chiar aici !
Cu acste cuvinte, tanarul astfel interpelat scoase de sub pelerina un sul de pergament pe care i-l intinse.
-Esti absolut sigur ca acesta este ceea ce cautam ? continua femeia, facandu-i totodata semn sa se ridice.
-Sunt sigur ! De altfel va puteti convinge si singura, stapana ! raspunse el.
Zelas, sau mai bine spus Lordul Zelas Metallium, desfacu pergamentul si citi primele cateva randuri. Magnific ! Manuscrisul continea o serie de vraji considerate a fi pierdute inca din timpul razboiului dintre Mazoku si Ryuzoku, vraji ce permiteau sa controleze orice dragon aflat in forma sa reala. Multumita, isi ridica privirea din pergament pentru a-l studia cu atentie pe Xelloss, care se prefacea complet indiferent fata de atentia acordata si studia cu o aparenta atentie un fir de praf de pe marginea pelerinei.
Xelloss... singura ei creatie si cea mai reusita din intreaga lor lume, un Mazoku avand puteri aproape egale cu ale ei si dotat cu o inteligenta pe cat de ascutita pe atat de periculoasa. Xelloss, preot si general, vesnic zambitor si vesnic plin de secrete... In ciuda devotamentului ce i-l aratase in zeci de ocaz, Zelas nu se indoia ca doar puterea pe care o avea asupra viet lui il determina sa i se supuna. Spre deosebire de muritor ce se lasau atat de lesne inselati de chipul sau inocent si de zambetul acela jucaus ce parea sa faca parte din insasi fnta lui, Zelas nu scapa niciodata din vedere adevarata sa natura. Nici nu avea cum, in fond si la urma urmei era propria ei creatie...
-Sunt de-a dreptul impresionata ! exclama ea lasand sa scape un suras.
-Pai...in realitate nu a fost mare lucru ! raspunse el scarpinandu-se in cap si pe deplin constient ca Zelas probabil il urmarise tot timpul prin globul ei de cristal si stia perfect cat de mult efort depusese.
-Sa inteleg ca esti pregatit pentru o noua misiune ? il intreba ea, incercand sa citeasca adevaratele ganduri, ascunse cu grija in spatele mast binevoitoare.
-Pot pleca oricand doreste stapana mea sa o fac ! replica el facand plecaciune.
-As prefera sa pleci deindata! zise ea, apoi facu un semn sa se apropie.
-Noua ta misiune este sa faci un pact cu aceasta persoana....
Apele cristaline ale globului se tulburara si dupa cateva clipe imaginea se cristaliza si pe luciul ei aparu chipul furios al Linei Inverse.
-Nani ?! Vrei sa fac un pact...cu ea ?! aproape ca striga Xelloss, facand un pas inapoi.
-Da, vreau ca aceasta vrajitoare sa fie de partea noastra atunci cand...ei bine, atunci cand vom putea pune in aplicare planurile noastre. Nu ma intereseaza ce anume va trebui sa faci pentru a o convinge...
Oftand, Xelloss se scarpina in cap pentru a-si ascunde ingrijorarea, dupa care intreba :
-Si daca nu reusesc ?! Vrei sa o omor ?
-Ai face bine sa reusesti, Xelloss.... Nu, imi este mai utila vie decat moarta. Ceea ce vreau este sa fie de partea noastra...sau cel putin sa nu stea in calea planurilor mele de...vi.itor. Ai inteles ?
-Aaaaaa.....Hai ! Pot intreba ce planuri sunt acelea ? incerca Xelloss o intrebare, atintindu-si precaut privirea in podea.
-Ceea ce st este suficient...pentru acum! raspunse ea, dupa care facu un semn care arata mai presus de orice indoiala ca din punctul ei de vedere discutia se incheiase acolo.
Cu o ultima placaciune, Xelloss se grabi sa paraseasca incaperea. Ajuns in fata scarilor, incepu sa le coboare incetisor, expresia vesela de pe chipul sau fnd treptat inlocuita cu una ingrijorata de-a binelea.
"Cum o crede ca o pot convinge pe Lina sa incheie un pact cu mine?! Oricat de mult am stat impreuna, ea nu a ignorat niciodata faptul ca eu sunt Mazoku... Atunci...CUM ? " se intreba el, in vreme ce mintea lucra cu febrilitate. Un lucru era sigur...nu placuse tonul pe care il folosise Zelas cand atrasese atentia sa nu rateze - simtise in el o amenintare implicita, mult mai periculoasa decat obisnuitele ei averstismente. Pe toti ze, ce vroia aceasta sa faca de avea atata nevoie de ajutorul Linei Inverse?!

daca va placut am sa continui daca nu nu o sa mai continui povestea.Ja ne.


pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
se pare ca nimeni nu+mi citeste povestea dar totusi am sa o conntinui.
Capitolul - O intalnire neasteptata

In vremea aceasta persoana vizata, si anume faimoasa vrajitoare de numai 16 ani Lina Inverse, spaima hotilor si a tuturor bucatarilor se indrepta catre intrarea in Seyruun ciondanindu-se intruna cu o tanara bruneta care raspundea la numele de Amelia si care era dupa toate aparentele printesa de Seyruun. Alaturi de ele, sau, ca sa fim mai exacti, la cativa pasi in spatele lor mergeau doi tineri, amandoi parand exasperati la culme de cearta continua a celor doua.
-Nu vreau sa merg la hanul raspectiv ! Nu mi se pare deloc ca au cele mai bune servic din Seyruun, ultima data specialitatea casei era ARSA !!! striga Lina batand din picior.
-Asta pentru ca ai vrut sa il ataci pe Goury cu fireball pentru ca iti furase o prapadita de ciuperba prajita din farfurie !!! raspunse Amelia, fierband de furie. In calitatea mea de PRINTESA de Seyruun cred ca stiu cel mai bine unde au cea mai buna mancare !!!
-Faptul ca esti printesa nu te face sa ai aceleasi gusturi fine la mancare ca si mine !!! striga Lina, gata sa explodeze.
Amelia era insa deja mult pra furioasa ca sa mai poata vorbi. Dintr-un salt, tanara se cocota pe un ditamai pietroiul si ridicand mana dreapta striga cat o tineau puterile :
-ELMEKIA LANCE !!!!!
-FIREBALL !!! replica Lina.
Inainte ca cei doi tovarasi de drum al vajnicelor razboinice sa fi apucat sa se puna la adapost, cele doua jeturi de lumina care tasnira din palmele intinse ale acestora, una alba, stralucitoare, cealalta inflacarata se izbira undeva la mijloc, improscand in jur cu bolovani si nisip fierbinte.
-Baka, baka, baka !!!! exclama unul dintre ei, dand och peste cap.
Daca te uitai mai indeaproape la el, infatisarea sa neobisnuita iti dadea de inteles ca ai in fata ceea ce se numea "himera" - o creatura pe jumatate umana si pe jumatate golem. Chipul sau, probabil frumos odinioara, avea acum un aspect cenusiu si cateva pietre se vedeau rasarind din loc in loc, in vreme ce parul era in intregime format din sarme de culoare violeta. Era imbracat cavalereste, cu bluza stransa cu brau peste mijlocul subtire si cu o pelerina cat toate zilele, iar hainele sale elegante, de culoare crem, indulceau intrucatva trasaturile nu tocmai regulate.
Nu departe de el, un tanar inalt, blond si foarte bine facut isi scutura neglijent nisipul ce aterizase in parul sau lung pana la brau si ridica din umeri.
-Asta e, pana la urma miza este destul de insemnata, nu ? Este vorba de pranzul nostru din seara asta !!
-Pranzul ?! Nu vezi ca pana cand vom ajunge in Seyruun soarele va apune demult ?! intreba contrariat primul,
-Huh?! Si ce-i rau in asta?! Avem timp sa mancam de doua ori pana la culcare ! replica blondul. Nu-a asa, Lina ?! Hei, Lina ??!
Ridicandu-se anevoia din locul unde o aruncase impactul ciocnir celor doua vraji, tanara vrajitoare se uita catre el cu o strambatura pe mutra ei haioasa, de spiridus pistruiat.
-Ce anume, Gourry ? Oooohhhhhh !!!!
O gaurice de dimensiunile unei prune se latea pe maneca bluzei ei ros.
-Aaaaarggggggggggggggghhhhh, te omor, Amelia Wil Tesla Seyruun, te fac una cu pamantul !!! striga Lina, cu fata aproape la feld e rosie ca si parul ce cadea in bucle pe umer mici.
Amelia, care abia reusise sa se elibereze de sub ramurile unui copac parea gata sa se apuce sa recite unul dintre discursurile sale nesfarsite despre dreptate si puterea justitiei.
-De fapt, daca te-ai gandi mai bine ai realiza ca nu suntem aici ca sa ne umflam burtile, ci pentru a participa la Intrunirea Practicantilor de Magie Alba !! incepu Amelia plina de importanta cand o vazu pe Lina indreptandu-se catre ea, scotand fum pe nari - aproape la propriu gratie cantitat uriase de praf pe care o inhalase. Imediat, och fetei se facura cat cepele si fara sa mai ia aminte la daunele suferite de imbracamintea ei in urma impactului, o lua la fuga cat o tineau picioarele catre Seyruun, urmata indeaproape de o Lina cum nu se putea mai furioasa.
-O sa te fac sa imi cumperi o bluza nou-nouta, cap patrat ce esti !! Nici nu ai idee cat am cautat una care sa se potriveasca cu formele mele PERFECTE !!!
-Poate PERFECT PLATE ! mormai Gourry, fericit ca Lina era mult prea departe pentru a-l putea auzi.

Cand intrara in Seyruun se facuse intr-adevar destul de intuneric. Obosite moarte dupa atata alergatura, Lina si Amelia cazusera la pace, convenind in cele din urma sa manace in ambele hanuri.
Pentru inceput, intreaga trupa se indrepta catre "Lupul flamand" cand un zgomot puternic venind dinspre centrul orasului, urmat de o multime de oameni care alergau care incotro, le distrase atentia.
-Eu zic sa intram si sa mancam in liniste, apoi sa vedem ce se intmpla ! propuse Lina dupa ce arunca o privire circumspecta catre norul de fum care incepea sa se ridice deasupra caselor.
-In nici un caz ! Acolo unde exista vreo problema eu, Amelia Tesla Wil Seyruun voi fi acolo pentru a strivi cu ciocanul justitiei pe oricine ar face rau poporului meu ! declama micuta Amelia, dupa care o apuca de mana pe Lina cu o forta de care nu ai fi crezut-o in stare si o lua la fuga catre locul de unde se auzise zgomotul cu pricina.
Aproape ca disparuse veder celor doi tineri, care inca nu se miscasera din loc, cand, observand absenta lor, Amelia se intoarse cat ai zice "peste"
-Voi ce ati ramas aici ? Gaurry-san, Zelgadis-sama ?
-Imi pare rau, dar nu este problema mea, replica himera, ridicand mana in semn de protest. St foarte bine de ce am venit aici, asa ca un conflict stupid ca cel in care probabil veti intra cat de curand nu este problema mea !
-Sa nu aud nici o vorba ! striga Lina, zmulgandu-si mana din stransoarea Ameliei. Daca eu trebuie sa aman pe mai tarziu cina, apoi si voi veti face la fel. HAIDETI...ACUM !!!!
-Cred ca mai bine mergem ! decise Gourry strambandu-se semnificativ si facu cativa pasi in directia Linei, urmat aproape imediat de Zelgadis in momentul in care acesta zari o minge de flacari cum incepea deja sa se formeze in mana vrajitoarei infometate.
Fara sa mai stea pe ganduri, cei patru incepura sa alerge pe strazile orasului, tinand piept cu greu puhoiului de oameni care se indrepta catre ei. Ajungand in locul de unde se auzise zgomotul, se oprira incremeniti. Pe marginea a ceea ce fusese pe vremuri o fantana arteziana, mandria Seyrunului, acum ajunsa o ruina jalnica, statea un dragon auriu ce arunca flacari in aer aproape fara oprire, parand sa urmareasca o tinta invizibila ochilor celor din jur. De coada fiarei se zarea legata ...o fundita roz si la vederea ei Lina sari in sus si dadu peste mana Ameliei care se pregatea sa atace.
-Stai, cred ca stiu cine este ! exclama ea si se indrepta in fuga catre dragon.
-Lina ! striga Zelgadis, pregatindu-se sa se duca dupa ea, apoi se opri si surase. Intelesese si el ce vazuse fata.
Fara sa sovaie, Lina se apropie de dragon cu mainile pe solduri, apoi striga :
-Hei, Filia !! Nu ne mai recunosti ?! Sunt Lina Inverse !!
-Este Filia ?! Cine e Filia, apropo de asta ?! striga uluit Gourry care inca nu se dumirise, si primi o castana de la Zelgadis.
Cu o miscare deloc prietenoasa, dragonul se intoarse catre intrusa, pregatindu-se sa atace. Apoi, razgandindu-se brusc, isi inalta capul catre cer si slobozi un raget asurzitor, dupa care disparu intr-o sfera de lumina. Cateva clipe mai tarziu, pe locul unde fusese dragonul statea o tanara blonda, deosebit de frumoasa. Parul lung, auriu, ajungea pana la mijloc, iar hainele sale simple, formate dintr-o rochie lunga, roza si o pelerina alba nu faceau decat sa sublinieze intr-un mod discret farmecul natural al tinerei femei.
-Lina-chan ! exclama ea, apoi sari in bratele vrajitoarei, gata sa o tranteasca la pamant.
-Hei, hei, mai usor !! protesta Lina, fara a incerca insa sa se desprinda din imbratisare.
Tanara chicoti, apoi se intoarse catre ceilalti, cu och stralucind de fericire.
-Oh, si Amelia-chan, Zelgadis-san, Gourry-san ! Sunt atat de fericita sa va revad ! striga ea si imbratisa pe fiecare, rosind puternic cand se apropie de cei doi tineri din grup. Ce faceti aici cu tot ?!
-De fapt...cred ca acelasi lucru vroiam sa te intreb si eu ! raspunse Lina. Si de ce erai atat de furioasa ?!
-Oh, de fapt cred ca din cauza mea! auzira o voce familiara si mai vechea noastra cunostinta Xelloss se materializa undeva in spatele Linei.
-Xelloss !! exclamara aproape in acelasi timp Lina, Zelgadis si Amelia, in vreme ce Gourry il privea cu o figura prostita, de parca atunci il zarea prima data. Pe de alta parte, chipul delicat al Filiei se inrosise ca sfecla la vederea lui si un palos cat toate zilele aparuse de nicaieri in mainile ei.
-Banuiam eu ca trebuie sa ai un amestec in asta ! mormai Lina, apoi se intoarse catre el, cu o spranceana ridicata intr-un mod deloc prietenos. Deci din cauza ta am nu sunt acum la masa ?!
Zambind cum nu se putea mai nevinovat, Xelloss se scarpina in cap si ridica din umeri.
-De fapt din cauza ei ? si o arata pe Filia, care deja se pregatea sa il atace din nou. Eu nu i-am facut absolut... nimic. Ma rog, nimic care sa justifice atata scandal, ne, Filia-chan ?
-Mazoku ticalos si mincinos ce esti !!! urla tanara si arunca palosul pe langa capul Linei, aproape nimerindu-si tinta, care insa reusi sa dispara la timp.
-Oh, inca putin si m-ai fi lovit in cap, Filia-chan ! Cata violenta la un singur dragon auriu ! se auzi vocea lui enervant de calma, si preotul isi facu aparitia chiar in spatele Filiei.
-Ughhh, te omor, monstru spurcat ce esti, te fac una cu.....incepu ea.
-INCETATI !!! AMANDOI !!!! urla Lina, rosie ca sfecla. Puteai sa ma omori !!! Si VREAU LA MASA, ACUM !!!
-Cum spui tu, Lina-chan, eu nu vreau sa fac nimic rau ! raspunse mieros Xelloss, uitandu-se cu subanteles la Filia si sperand totodata sa indrepte furia Linei asupra acesteia.
-Daca tu crezi ca asta se termina aici, ei bine...TE INSELI !! striga Filia si se intoarse brusc, reusind sa isi infiga o mana in parul preotului.
-Lina !!! Ajuta-ma !! tipa acesta, strambandu-se mai mult pentru efect decat de durere.
O castana data cu sete o facu pe Filia sa dea drumul, nu mai inainte de a-i face branci, trantindu-l pe caldaram.
-Pentru ce a fost asta ??
Lacrimi de furie isi facura aparitia in och albastri al Filiei in vreme ce Xelloss se ridica de jos, frecandu-si de zor locul de unde il apucase de par.
-Pentru ca nu ai incetat atunci cand ti-am zis prima data ! replica necrutatoare Lina. Acum, mergem odata sa mancam ?!
-Yare, yare ! facu Xelloss si ridicandu-si bastonul din locul unde aterizase se aseza precaut langa Gourry.
Intregul grup aproba in tacere, nimeni nu ar fi indraznit sa se puna acum in calea poftei de mancare a tinerei vrajitoare.
Angel_of_sea


pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
Capitolul 3 - O prima seara in Seyruun

Cateva ore mai tarziu, Lina si Gourry dadeau gata ultimul fel aflat pe lista de meniuri de la Lupul infometat, sub privirile de-a dreptul terifiate ale Filiei, care nu reusea niciodata sa priceapa cum reuseau cei doi sa manance asemenea cantitati.
-Cred ca deja ma simt mai bine, ne, Gourry ? zise Lina, dupa ce reusi sa fure acestuia ultima chifteluta din carne de pasare.
-Asa e, mormai el, inca cu och la farfuria goala.
-Intrebarea este....incepu Lina, apoi facu o pauza, pentru efect si continua : sa cerem desertul sau sa mergem la hanul recomandat de Amelia ?!
La auzul acestor cuvinte, scaunele lui Zelgadis si al Filiei aterizara pe jos, cu tot cu ocupanti.
-Eu as zice totusi desertul, mormai Gourry netuburat. Apoi putem merge si in partea cealalta !
-Mai bine am merge la palat dupa asta, vreau sa il vad pe tata ! protesta Amelia strambandu-se semnificativ.
-In nici un caz inainte sa gustam si...
-Pai...eu cred ca au mancare si la palat, si este pe gratis ! se baga in vorba Xelloss, care inca mai ciugulea la copanul de pui pe care il comandase de ceva vreme.
-Asa e ! Tata ar fi mai mult decat incantat sa va aiba oaspeti ! aproba Amelia plina de speranta.
-Aia e si ideea !!! Tatal tau !!! mormai Lina dand och peste cap intr-un mod care il facu pe Gourry sa se innece de ras.
-Hei, Lina-chan, nu poate fi atat de rau !... rosti Xelloss zambind impaciuitor.
Banuitoare, fata isi indrepta imediat atentia asupra lui, ridicand o spranceana.
-Si interesul tau sa mergem la palat care ar fi ?!
Xelloss se grabi sa arboreze cea mai inocenta figura posibila si cu un suras strengaresc raspunse nu fara o unda de siretenie in glas:
-A, nimic, nimic !! Eram decat curios, atata tot !
-Nu inteleg de ce permiteti acestui...acestui...Mazoku sa mearga cu voi !! striga Firia, aproape balbaindu-se. Uitati ca este decat un monstru, si inca unul care....
-Filia !!! Nu este tocmai cel mai bun moment sa... incepu Amelia.
-Nici o problema. Daca el merge, au raman aici. Oricum, oriunde este mai bine decat in prezenta acestui namagomi !!!
Sprancenele frumos desenate ale preotului se arcuira intr-un fel care trada nervozitatea, lucru de altfel foarte rar la el.
-Foarte bine, nici eu nu tin neaparat sa merg undeva impreuna cu un dragon egoist si violent ca tine ! replica el zambind machiavelic.
Filia, care se indreptase imbufnata catre scari, cu gandul sa isi gaseasca o camera unde sa innopteze se opri si se intoarse catre el, cu palosul ridicat deja deasupra capului.
-CINE ESTE VIOLENT AICI ?! striga ea, gata sa se repeada la el, in vreme ce o coada uriasa, de dragon, rasari de sub fusta, asa cum se intampla de fiecare daca cand era mult prea furioasa pentru a se mai putea controla.
Toti cei de la masa oftara cu subanteles.
-Exact ceea ce spuneam ! rase Xelloss strambandu-se catre ea.
Realizand subit ca facuse jocul, Filia lasa palosul sa cada pe podea si alerga pe scari, aproape plangand de ciuda.
-Filia ! o striga Amelia, pregatindu-se sa se ridice.
Mai rapida decat ea, Lina o prinse de mana.
-Cred ca este mai bine sa o lasi sa se linisteasca putin.... Iar tu - si aici Lina se intoarse catre Xelloss care sorbea din ceai ca si cand nu ar fi avut nimic de-a face cu toata povestea -....daca o mai enervezi....
Zambind inocent, Xelloss se scarpina in cap si ridica din umeri.
-Macar daca as fi gresit cu ce am spus...In plus, Lina-chan, ai auzit-o zicandu-mi namagomi...
-Nu are nimic de-a face!! Nu vreau sa va mai aud !!! striga ea, pregatindu-se sa arunce catre el un Fireball bine ochit.
-Hai-hai, Lina-san !!! se grabi el sa o asigure, facandu-se mic in asteptarea impactului.
-Bine atunci, zise fata renuntand sa il mai atace. In cazul asta ar fi cazul sa mergem la culcare, nu ?!
-De la ora asta ??! Vreau sa merg sa il vad pe tata !!! protesta Amelia.
-Daca asta vrei, nu ai decat sa te duci...singura !! decise Lina. Eu am de gand sa dorm aici....
-Si eu la fel !! sari Gourry cascand de-i troznira falcile.
-Deci am decis...mergem la culcare. Hei, ne da cineva chei pentru la noapte?!
Un barman exasperat aparu cu un teanc de chei si le intinse cate una la fiecare, oftand din greu.
-Eu plec oricum ! Va astept maine acolo ! zise Amelia de data asta suparata de-a binelea si iesi in graba din incapere.
-Daaa, sigur ! raspunse Lina fara sa ia in seama nemultumirea, dupa care apuca una dintre chei si se indrepta agale catre scari.
-Noapte buna tuturor !
In curand, la masa ramasese doar Xelloss, care continua sa isi bea tacticos ceaiul. Oricum, expresia sa jucausa disparuse cu totul si un zambet viclean flutura pe buze.

Singura in camera ei, Filia se tranti in pat, incercand sa isi domoleasca bataile salbatice ale inim. Era incredibil cat de mult putea sa o enerveze acel Mazoku nenorocit ! Din cate stia ea, nu exista nici o alta fnta care sa o scoata din sarite la fel de repede. Si mai mult decat atat, nici macar nu era nevoie sa deschida gura, simpla lui prezenta era suficienta pentru a-i da o stare de iritare.
Nervoasa, isi infipse mainile in asternutul alb si il stranse convulsiv. De ce permitea Lina ticalosului acela sa o tot urmareasca ?! Doar stia si ea la fel de bine ca in ciuda aparentei sale, nu era decat preotul-general al lui Zelas Millenium, un monstru lipsit de orice fel de sentimente, un potential pericol pentru toti cei care stateau in preajma !! Si de ce trebuia sa suporte ea prezenta, cand nu era decat un criminal cu sange rece, o fnta josnica, demna de dispret ?!!
Si totusi, cuvintele lui continuau sa faca rau. Stia perfect ca spusese asta doar ca sa o enerveze, ceea ce si reusise, dar in ce masura avusese totusi dreptate ?! Nu se gandise niciodata la ea insasi ca la o fnta violenta, chiar daca uneori, ei bine, uneori i se intampla sa isi piarda cumpatul. Oftand amarata, Filia simti cum och i se umplu de lacrimi la amintirea scenei pe care o facuse. Se facuse de ras in fata tuturor si asta numai din cauza lui. Si in ciuda sentimentului persistent de rusine, chiar si in momentul acela ar fi vrut sa il faca una cu pamantul !!
-Poate pana la urma chiar sunt o fnta violenta ! murmura ea si se infasura in cearsafuri, ghemuindu-se apoi cu genunch la piept. Furia de mai devreme trecuse, lasand loc unei tristeti coplesitoare. Violenta... Era aceasta o trasatura specifica dragonilor aur, sau era vorba despre propria sa personalitate ?... Oricare ar fi fost realitatea, trebuia sa invete sa se stapaneasca si sa nu mai dea satisfactie monstrului aceluia ticalos... Oftand, tanara se inveli si mai bine, cu toate ca in camera era destul de cald, si se cufunda intr-un somn adanc, fara vise.
daca la nimeni nu le plce povestea nu am so mai continui.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Sru , chiar imi place , e forte bine conturata . Nu am avut cand sa cit , chiar nu am avut si ama salvat in calc si am citit , nu tot dar am cit . Este super ideea si chiar imi place .Sper ca vei continua Poate ajungi desenatoare sau scriitoare

_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
daca chiar iti place povestea mea am sa o continui.
Capitolul 4 - Un incident neobisnuit

O raza de soare se opri pe chipul senin al Linei Inverse. In somn, chipul ei micut de strengarita isteata capatase o expresie blanda, placuta si aproape feminina. Parul lung, roscat, i se rasfirase pe perna asemeni flacarilor. Deranjata de lumina, care staruia cu incapatanare asupra pleoapelor ei inchise, fata casca prelung si se intoarse intr-o parte.
Tocmai adormise la loc cand un zgomot asurzitor o facu sa sara din pat, sau mai exact sa cada din el si sa dea cu capul de coltul noptierei.
-Pe toti ze, ce se petrece aici ??! tipa ea, frecandu-se la ochi si incercand zadarnic sa se dezmeticeasca. Ce s-a mai intamplat de data asta ??
Inca pe trei sferturi adormita, Lina isi trase pe ea o pereche de pantaloni si o bluza, dupa care scoase capul pe coridor, de unde continuau sa se auda zgomote.
-Ce se intampla ?! intreba ea pe Gourry, care tocmai scosese si el capul si arata la fel de somnoros ca ea.
-Nu stiu, nu am idee !! Dar cred ca vine din camera Filei! raspunse el.
-Crezi ca s-a intamplat ceva rau cu ea?! stiga Lina si alerga intr-acolo, urmata indeaproape de Gourry, care isi scosese sabia din teaca si de Zelgadis care tocmai isi facuse si el aparitia.
-Filia, esti bine ?! striga Lina trantind usa la perete. Nu reusi insa sa mai faca vreun pas, pentru ca palosul cat toate zilele al Filiei zbura drept catre capul ei, si doar prezenta de spirit al lui Zelgadis care o trase intr-o parte salva viata.
-FILIA, VREI SA MA OMORI ?! tipa ea ridicandu-se de jos, cu genunch inca moi dupa spaima prin care trecuse.
Filia, in schimb, parea surda la orice i-ar fi zis si continua sa sparga tot ce prindea in maini.
-Preot pervers si denaturat ce esti !! Mazoku mizerabil, HENTAI !!! urla ea, apoi sa prabusi epuizata pe singurul scaun ramas intreg din incapere.
Uluita, Lina se uita in jur, in cautarea lui Xelloss, cel mai probabil tinta atacurilor Filiei, dar acesta nu se zarea nicaieri.
-Ce se petrece aici ??! Poate cineva sa imi explice ?? striga ea, de data asta furioasa de-a binelea si se duse catre Filia, pe care o prinse de umeri si o zgaltai fara mila.
-Ticalosul ala !!!! Lina-chan, ticalosul ala a.... incepu ea, apoi izbucni in lacrimi.
-A...CE?! intreba Lina vizibil alarmata si se opri din zgaltait. Ce ti-a facut ?!
-Nimic !! A venit la mine in camera dis de dimineata fara sa imi ceara voie !!! Cine stie de cand statea aici !! raspunse Filia, hohotind de plans.
-Cred ca ar fi mai bine sa vorbim singure ! exclama Lina si le facu semn celor doi baieti, amandoi aratand deja foarte nelalocul lor, sa iasa afara. Dupa ce Zelgadis inchise usa, Lina se intoarse catre Filia, a carei fata se facuse rosie ca focul.
-Si ?! A vazut ceva...adica...ceva ce nu trebuia sa...vada ?! intreba Lina, sovaind.
-Nu...nu chiar. Am dormit imbracata !! raspunse Filia, rosind si mai rau.
-Atunci ?!
-Dar PUTEA sa vada !!
Replica tinerei o lasa pe Lina cu gura cascata. Cateva clipe nu reusi sa spuna nimic, dupa care incepu sa o zgaltaie din nou, de data asta cu si mai multa convingere ca prima data.
-SI PENTRU ASTA AI FACUT ATATA SCANDAL ??? PENTRU ASTA ERAI CAT PE CE SA MA OMORI ??!!! striga ea, inrosindu-se de furie.
-Demo...Lina-Chan !!! L-am gasit in camera mea cand m-am trezit !! incerca Filia sa protesteze.
-Cat despre ASTA, o sa discut cu el PERSONAL imediat ce o sa isi mai arate figura!! replica Lina strangand pumn. Situatia dintre voi incepe sa ma enerveze din ce in ce mai rau !!
Cu asta, fata se indrepta catre iesire. Inainte de a inchide usa se intoarse din nou catre Filia si adauga :
-Cat despre tine...Cred ca faptul ca va trebui sa platesti singura pentru toate stricaciunile pe care le-ai facut iti va fi invatatura de minte !
Filia suspina amarata si nu incerca sa protesteze in nici un fel. Oricum, probabil ca masa pe care o luasera cu o sera inainte si pe care tot ea o platise costase mult mai mult decat mobilierul distrus.


Oftand, Lina intra in camera ei si se tranti in pat. Oricat ar fi fost de adormita atunci cand se sculase, dupa discutia avuta cu Filia pierise tot somnul. Inchise och si incerca sa asimileze informatia. Xelloss se dusese in dimineata aceea in camera Filiei, fara a cere permisunea acesteia.
" Nu, de fapt Filia l-a gasit la ea in camera cand s-a trezit ", se corecta ea. "Ceea ce inseamna ca probabil era acolo de ceva vreme. Intrebarea era ce anume facea acolo!?"
Spre deosebire de Filia, Lina nu luase in considerare nici macar pe departe posibilitatea ca acesta sa fi avut vreun interes pervers - cel putin nu in sensul in care interpretase aceasta. Dar daca asta iesea din discutie, atunci ce interes putuse sa aiba ? De fapt asta era partea cea mai ingrijoratoare...
"Oare Filia a adus cu ea vreun obiect magic mai putin obisnuit ?! Nu pot sa cred ca a vrut doar sa o enerveze, cel mai probabil cauta ceva ! Asta trebuie sa fie ! " gandi ea plesnind din degete. Se pregatea sa se dea jos din pat pentru a se imbraca pentru micul dejun cand un al saselea simt o avertiza ca nu mai era singura in incapere. Cu o miscare rapida, Lina se intoarse, gata sa arunce in intrus cu o minge de flacari ce tocmai se formase in mainile ei. Spre marea ei uimire, dadu nas in nas cu Xelloss, pe chipul caruia aparu o expresie pe jumatate speriata si pe jumatate amuzata.
-Xelloss !! Ti-ai facut deja un obicei din a intra neanuntat in camerele fetelor ?! striga Lina, pregatindu-se sa arunce vraja asupra lui.
-Hei, stai, pot sa explic!! striga el si disparu din locul in care era pentru a aparea o secunda mai tarziu in spatele ei.
-Nu este vorba despre asa ceva !
-Atunci ai face bine sa imi explici urgent ce anume faceai mai devreme in camera Filiei, sau mai exact ce anume cautai ?! exclama ea, fara sa dea semne ca s-ar fi calmat.
-Oooo, se vede treaba ca ai mult mai multa minte decat soparla aia violenta ! rase el si se aseza pe un scaun. Sa inteleg ca nu m-ai crezut un preot pervers, nu ?
-Pana una alta nu mi-ai spus ce anume urmaresti si...si nici nu ti-am permis sa te asezi !!! Nu te purta ca si cum ai fi in camera la tine !!!
-Hai ? hai, Lina-chan ! se grabi el sa raspunda si se ridica in picioare facand un gest de scuza. M-am gandit ca era mai confortabil asa, atata tot.
-Lasa asta si spune-mi despre ce este vorba aici ?!
-Pai...este simplu de explicat. Ai auzit cu siguranta zgomotul de azi-dimineata ?! incepu el, cu un suras de-a dreptul dezarmant.
Lina dadu din cap in semn de aprobare, dar nu deveni nici pe departe mai binevoitoare.
-Ehhh...Eu eram jos si...hm, beam o cana de ceai cand am auzit acelasi lucru!! continua Xelloss ridicand din umeri.
-Vrei sa spui ca...
-Nici nu eram in camera ei cand a inceput. Exact, incheie el cu un zambet de satisfactie.
-Imposibil !! Filia nu ar minti referitor la asta !! striga Lina, dar uluirea deja i se citea pe chip.
-Yare, yare... Ideea este ca nici eu nu sunt un mincinos... Trisor poate, dar niciodata mincinos ! zise el, apoi isi relua locul pe scaun. Acum pot sa ma asez ?
Absenta, Lina facu semn ca da, apoi se aseza si ea pe marginea patului.
-Uf !! Toata povestea asta dintre voi incepe sa ajunga prea departe ! Nu pot sa cred ca Filia a mintit, nu vad rostul ! murmura ea.
-Nu este chiar atat de greu, de fapt ! rase el. Filia-chan numa poate suporta pentru ca in timpul razboiului am omorat ... eh, cativa din rasa ei si ar face orice ca sa scape de mine !
-Termina !! In primul rand nu poti spune ca ai omorat ? cativa ? cand st bine care este adevarul, iar in al doilea rand, nici chiar in conditle actuale nu o vad in stare sa ma minta numai pentru a te vedea pe tine exclus din grup !! replica fata.
-Cum spui tu... Dupa parerea mea... E in stare de orice.
Incruntandu-se, Lina incerca sa desluseasca pe chipul lui voios cea mai mica urma de ipocrizie, dar in afara obisnuitei expres bonome nu reusi sa descifreze nimic. Era constienta ca ascunde ceva, dar ce anume nu ar fi putut sa spuna. Fireste, nu se indoia ca preotul putea minti fara nici o problema si asta fara ca vreun muschi de pe fata lui sa se clinteasca, dar chiar si asa...
-Oricum, Xelloss, daca mai vrei sa faci parte din acest grup...
-Da, stiu ! Sa ma tin departe de Fili-chan, nu ?! rase el si se ridica de pe scaun. Fireste, atata timp cat face si ea acelasi lucru ! Atunci, daca am lamurit asta, ne vedem la palat, Lina-chan !
Lina deschise gura sa mai spuna ceva, dar cat ai clipi Xelloss deja disparuse.


pus acum 16 ani
   
Anime Angel
Vizitator



super tare poveste.inca un capitol plin de actiune.ai un mare talent iar tu nu miai spus niciodata ca stii sa scrii povesti dar hai ca nam chef acuma sa ma cert cu tine.sper ca cotntinuarea sa fie cat mai repede.Ja ne.

pus acum 16 ani
   
sora_layla
Vizitator



misto!imi place foarte mult povestea ta si sper sa o continui sa sa faci capitolele ceva mai lungi.

pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Super , dar ce aveau de facut la plat O_o.Ma rog , nici eu nuu cred ca e pervers .Sigur cauta ceva , mincinosul . E si el n pic hentai doar a pupat-o pe lina , a fost she's firt kiss !!!!!!!!Se pare ca motivul vizitei in camera Fillei , o ti secreta deabea astept sa vad ce mai urmeaza     

_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
ok!vam tinut prea mult fara continuarea asa ca am sa continui acum.

Capitolul 5 - La castelul printului Phil !

Cateva ore mai tarziu, patru persoane neobisnuit de trecute intrau agale pe poarta castelului printului Philionel. Inca preocupata de intamplarea din dimineata respectiva, Lina nici macar nu protestase cand venise vorba sa se intalneasca cu tatal Ameliei. Pana la plecare, Filia continuase sa se poarte ciudat, refuzand categoric sa coboare la micul dejun si ramanand incuiata in camera ei pana in momentul plecar.
Pana si Gourry care nu pricepuse exact motivul intregului scandal mergea tacut alaturi de Zelgadis, care la randul lui preferase sa nu ceara nici o lamurire suplimentara.
Abia trecusera de portile stralucitor de albe ale castelului cand un barbat matahalos, cu o barba neagra zburlita in toate directle si ochi negri, scanteietori, le iesi in intampinare urmat indeaproape de Amelia si de mai vechea noastra cunostinta Xelloss. Intreaga infatisare a noului venit era oarecum fioroasa si te facea sa te gandesti aproape fara sa vrei la un bandit la drumul mare, impresie contrazisa numai de veselia neprefacuta care se citea pe fata lui cu trasaturi aspre, din topor.
-Lina ! Gourry !! Zelgadis !! Bine ati venit cu tot in Regatul Dreptat si al Justitiei !! striga el cu o voce groasa, de tenor si izbucni intr-un hohot de ras homeric.
Filia, care de cand il vazuse pe Xelloss se inrosise puternic la fata si evita sistematic sa il priveasca, se apropie de Lina si sopti la ureche, putin alarmata :
-Lina, cine este barbatul acesta ?!
Cu o expresie malitioasa, Lina ridica un deget si dupa ce facu o pauza pentru efect, lansa bomba :
-Barbatul acela care arata ca un talhar la drumul mare, ei bine, este nimeni altul decat Alteta sa Regala, Printul Philionel de Seyruun !!
-Ooooh ?! Acesta este...printul ?! striga Filia, parand pe punctul sa lesine. Imaginea ei idealizata despre printi delicai, minunat de frumosi, calare pe cai albi tocmai se facuse farame.
Ca de obicei cand venea vorba de infatisarea necioplita a tatalui ei, chipul micut al Ameliei deveni de-a dreptul amenintator :
-Lina !!!! Tatal meu nu este un...
Dand din mana, printul izbucni intr-un nou hohot de ras, chiar si mai asurzitor decat primul.
-Nu este nevoie sa faci atata caz, fca mea ! Un cavaler al justitiei trebuie sa aiba forta, nu frumusete, iar tatal tau, aici de fata, are forta din plin ! zise el, apoi se indrepta catre Lina si o imbratisa cu caldura.
-Aici nu te-as putea contrazice !! mormai Lina, abia respirand dupa ce acesta dadu in sfarsit drumul din brate.
Fara sa o ia in seama, printul se repezi sa dea mana cu cei doi tineri din grup, apoi se opri in fata Filiei o studie cateva clipe, si se intoarse catre fca sa :
-Ea cine este ?! Sa fie chiar preoteasa de care mi-ai vorbit ? Ooo, atunci esti chiar mai frumoasa decat mi-a spus ea ! exclama el intorcandu-se din nou catre Filia si dandu-i si ei o imbratisare de urs.
-Aaaaa, multumesc ! bagui ea, inrosindu-se puternic dupa ce acesta dadu drumul si il ignora pe Xelloss care arunca o privire ironica, expresia ochilor lui violeti contrastand puternic cu nevinovatia copilaroasa a zambetului.
-Haideti inautru ! invita printul facand semn catre castel si apoi conduse in sala de mese.
-Whhoooaaaa !! exclama Lina, entuziasmata la vederea zecilor de platouri incarcate cu fel de fel de mancaruri. In sfarsit cineva stie sa aprecieze frumusetea desavarsita a unei mese !!
Fara alte comentar si sub privirile stupefiate ale Filiei, Lina si Gourry se asezara la masa si incepura sa manace tot ceea ce le pica in mana de parca nu mai pusesera nimic pe limba de cateva zile.
Fara sa ezite prea mult, printul li se alatura celor doi, urmat aproape imediat de Amalia.
Scuzandu-se ca nu poate inghiti nimic, Filia iesi din sala si se indrepta catre un balcon aflat la capatul coridorului. De acolo, intregul orasel i se infatisa privirilor, cu casele sale albe cu acoperisuri din tigla, cu stradute inguste si fantani arteziene, in jurul carora se puteau vedea grupuri de oameni care se incalzeau la soare. Fara indoiala, Seyruun, orasul magiei albe era una dintre cele mai fermecatoare asezari pe care tanara preoteasa o vazuse pana atunci. O albina se apropie bazaind si se aseza pe marginea balconului. Era atat de liniste si pace incat ar fi putut adormi acolo.
-Plictisitor oras, ne, Fili-chan ? auzi o voce familiara in spatele ei.
-Cara-te ! marai ea, fara sa se intoarca.
-Cat de nepoliticos din partea ta ! rase Xelloss, apropndu-se de ea. De fapt venisem sa iti aduc un ceai, am vazut ca nu ai vrut sa ramai la masa.
Strambandu-se, Filia facu semn sa il lase pe masuta alba, eleganta, pusa in balcon parca anume pentru ca vizitator sa isi poata lua in liniste micul dejun, admirand totdata oraselul ce se trezea la viata.
Ridicand din umeri, preotul aseza pe masa una dintre cele doua cescute de ceai pe care le adusese cu el, apoi se aseza pe un scaun si incepu sa soarba tacticos din cea de-a doua.
Infrangandu-si dorinta de a-i strivi capul cu palosul, Filia se aseza la randul ei in fata cescutei de ceai. Se pregatea sa o duca la buze, dar se opri undeva la jumatatea drumului si o lasa la loc pe farfurioara.
-Inca nu mi-ai spus ce anume urmaresti cu asta ! Doar nu iti imaginezi ca imi poti castiga bunavointa in felul acesta !!
Xelloss izbucni intr-un hohot de ras placut, contagios.
-Nici gand ! Nu am avut nici un fel de planuri ascunse, Filia-chan ! Vroiam doar sa bem o cana cu ceai, e ceva gresit in asta ?!
-Nu stiu de ce, dar nu te cred !
-Huh ? Problema ta in cazul acesta ! Oricum, poti sa bei linistita, ceaiul nu este otravit !
Uitandu-se neincrezatoare catre mutrisoara lui adorabila, de copil lipsit de griji, Filia realiza ca daca nu si-ar fi amintit in fiecare clipa ca nu era decat un Mazoku, si inca unul foarte prefacut si viclean, probabil ar fi putut ajunge chiar sa il simpatizeze ?! La simpla idee, tanara simti o nevoie subita sa il scoata din sarite, sa distruga calmul acela imperturbabil, sa il faca sa isi arate adevarata personalitate. Amintindu-si insa unde era, renunta la idee si oftand, sorbi o gura de ceai. Avea un gust placut, usor amarui.
-Inca nu mi-ai explicat ce cautai la mine in camera de dimineata ! zise ea, lasand cescuta pe farfurioara si aruncandu-i o privire taioasa.
-Oh-oh, Filia-chan, daca privirile ar putea omori probabil acum m-ai fi facut una cu pamantul! Sa iti aduc aminte ca nici nu mi-ai dat ocazia sa explic ceva?! raspunse el sustinandu-i cu succes privirea.
-Iti dau acum ! Deci ?! Ce anume cautai la mine in camera ?!
-Pai...as vrea sa iti spun, dar din nefericire... SORE WA...HIMITSU DESU !! replica Xelloss, facandu-i cu ochiul in cel mai rautacios si copilaresc mod posibil.
Imediat, chipul imbujorat al Filiei capata o ingrijoratoare tenta visinie, iar mana i se duse instinctiv catre locul unde tinea palosul. Cel mai probabil lucrurile ar fi degenerat intr-un nou scandal daca printul Phil nu intra chiar in momentul acela pe balcon, cu o fata cum nu se putea mai vesela.
-Ce vreme frumoasa, nu ?! Cum vi se pare Seyruun ? li se adresa el.
Ascunzandu-si cu dibacie dezamagirea provocata de sosirea neasteptata a printului, Xelloss raspunse cascand :
-Pai... As zice ca e putin cam prea linistit pentru gusturile mele !
-Oh, mie mi se pare de-a dreptul fermecator ! zise ea, uitandu-se urat catre preot.
Printul Philionel paru ca nu observa absolut deloc starea tensionata dintre cei doi si se aseza greoi pe ultimul scaun ramas liber.
-Si, spune-ti-mi, voi, cu ce treburi ati sosit pe la noi prin oras ? Presupun ca nu doar pentru a-l vizita, ho ho ho !!! Imi permiteti sa ghicesc, ati venit pentru Intrunire?
-Aaaa, pai, de fapt, eu... incepu Xelloss, intrerupt aproape imediat pe print.
-Desi, avand in vedere ca si voi calatoriti cu fca mea Amelia, probabil si voi sunteti niste luptatori pentru dreptate, ca si ea ! Pana la urma, fca mea a fost educata in spiritul justitiei inca de copilita, si pot sa spun ca sunt foarte mandru de realizarile ei !! tuna acesta.
Xelloss, care tocmai isi inghitea ultima gura de ceai, se inneca violent, in vreme ce Filia scoase un sunet foarte asemanator cu cel pe care il face cineva cand bufneste in ras. Se pregatea sa spuna printului Phil cu cine avea de-a face, cand Xelloss se grabi sa se ridice de la masa si sa faca un semn catre o mogaldeata care statea pe marginea fantan din curtea palatului :
-Eu cred ca ar trebui sa plec, Zelgadis tocmai mi-a facut semn ca vrea sa vorbeasca cu mine !
-Nu pleci nicaieri ! exclama ea, incercand sa il prinda de pelerina, dar inainte sa isi fi dus gestul pana la capat acesta disparuse.
-Namagomi mizerabil, ticalos las ce esti!!! striga ea, aruncand cu cesca de ceai in directia fantan, unde Xelloss se materializase. Din cauza furiei, nimeri insa pe langa capul acestuia si il lovi in plin pe Zelgadis.
-Gomene, Zelgadin-san, gomene !!! se scuza ea, rosie la fata de furie si de rusine, mai intai catre Zelgadis, apoi catre print, care se uita cu gura cascata la ea.
-Cred ca de fapt am intrerupt ceva cand am intrat aici ! mormai el, apoi incepu sa rada.
-Nu-i nici o problema, Filia-chan, nici o problema!!! Cat timp sunteti prieten fcei mele... sunteti bineveniti, nu trebuie sa iti faci nici o problema!!! zise el.
Filia se pregatea sa raspunda cand intra Amelia, foarte imbujorata:
-Aici erati ?! Va caut de ceva timp ! exclama ea.
-S-a intamplat ceva ?!
-Oh, cum poti sa ma intrebi asa ceva ??! Incepe intrunirea extraordinara a practicantilor magiei albe, asa ca ar trebui sa fim acolo !
Intrunirile extraordinare ale practicantilor de magie alba erau de multa vreme o adevarata traditie a Seyruunului. O data la fiecare patru ani, cei mai cunoscuti practicanti ai magiei albe se intalneau in castelul primitor al printului Phil si discutau despre ultimele descoperiri in domeniu. Pe cat posibil, Amelia incercase sa asiste la aceste intalniri inca de cand devenise suficient de mare pentru a intelege despre ce era vorba, fnd mereu dispusa sa invete noi vraji pe care sa le puna in slujba obsesiei sale pentru dreptate si justitie. Spre deosebire de alti ani, de aceasta data la intrunire urmau sa participe vrajitori din intreaga lume, intrucat odata cu distrugerea lui Ruby-Eye bariera care despartea lumea in doua fusese inlaturata. In vederea marelui eveniment, vrajitor incepusera sa soseasca inca din urma cu doua saptamani, fnd cu tot cazati la castel pana cand acesta se dovedise a fi neincapator si ultim fusesera nevoiti sa isi caute camere la hanurile din oras.
Entuziasmat, Philionel se ridica din scaun.
-Vom fi de indata acolo ! Filia-chan, f buna si cheama-i si pe prieten vostri sa ni se alature. Am convingerea ca astazi se vor discuta lucruri mult mai interesante ca pana acum !
Fara sa mai astepte un raspuns, printul isi lua fca de mana si se grabi sa se indrepte catre sala mare a castelului.
Oftand profund, Filia se pregatea sa urmeze cand realiza ce anume i se ceruse. Sa isi cheme si prieten. Cu o expresie neincrezatoare se uita in jos, catre fantana, unde Xelloss parea sa discute foarte insufletit cu Zelgadis. Fireste, sa chemi un Mazoku la o intrunire a practicantilor magiei albe era deopotriva ridicol si inutil, dar cu totul altfel stateau lucrurile cu himera, care probabil ar fi dorit sa participe. Dand och peste cap, Filia se teleporta langa fantana si se intoarse catre Zelgadis, purtandu-se ca si cand numai el ar fi fost de fata.
-Zelgadis-sama, intrunirea este pe punctul sa inceapa, asa ca ar fi mai bine sa mergem !
-Fili-chan, ce frumos din partea ta sa ne anunti ! De fapt tocmai spuneam ca ar fi cazul sa intram daca nu vrem sa inceapa fara noi ! exclama inocent Xelloss, aratand mai mult ca niciodata ca un copil dragalas.
Surprinsa, tanara se intorse catre el si pufni dispretuitoare. Pe cine credea ca inseala ?!
-Ce urmaresti, Xelloss?! Nu imi spune ca a inceput sa te pasioneze magia alba, nu m-am nascut ieri!
-Crezi ce vrei! De fapt exact pentru aceasta intrunire am venit in Seyruun! raspunse el razand, dupa care oferi bratul, pe care Filia il respinse aproape violent.
-Vai mie ! Se pare ca tu chiar nu ma poti suporta !! chicoti el, ridicand din umeri. Ma intreb de ce !
-Mergem ?! intrerupse Zelgadis, care incepuse sa isi cam piarda rabdarea. Era absolut incredibil cum reusea preotul Mazoku sa o soata din sarite pe Filia de fiecare data.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
    Mama , Fillia e chiar de necrezut ce temperament , ai reusit sa il reedai in lux si amanunte .In acest cap nu te-ai prea concentrat pe Lina , asta inseamna ca va fi cu adevart ceva big , ce va urma , nu p nu te-ai concentrat pe Lina , ci cred ca ai facut-o pentru mister , pentru a da o nota de ras   si de a pune in evidenta animite lucriri , cum ar fi ca nu ia spus ce cauta! Astept continuarea:-*

_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
Capitolul 6 – Cunstinte vechi si noi

Cand ajunsera in sfarsit in sala, privelistea care astepta depasea orice imaginatie. In mijlocul sal tronului fusese montata o uriasa masa rotunda, aproape in intregime ocupata de reprezentant magiei albe din mai toate regiunile, fiecare incercand sa se faca auzit sau sa lege noi prieten printre cei din jurul sau. In mijlocul agitatiei generale, printul Philionel incerca sa in zadar sa se faca auzit. Cei trei se uitau destul de pierduti prin sala incercand sa depisteze cateva locuri libere cand o voce cunoscuta striga drept in urechea lui Zelgadis:
-In sfarsit ati aparut! Veniti pe aici, va conduc eu la locul vostru!
Intorcand capul, tanarul o zari pe Amelia care incerca cu greu sa le faca loc prin multimea de vrajitori. Spre marea lui mirare, aici mica printesa parea cu totul alta decat tovarasa lor zapacita de drum. Imbracata intr-o rochie simpla, dar care scotea in evidenta formele perfecte, Amelia parasise in intregime imaginea sa de copila zburdalnica si isi intrase minunat in rolul de gazda. Parea mult mai matura, mai responsabila, mai stapana pe ea in vreme ce saluta pe unul sau pe altul, sau cand se prezenta plina de gratie unui vrajitor necunoscut. In cele din urma, dupa ce stabatura cel putin o jumatate din sala, tanara se intoarse catre Zelgadis si facu cu ochiul:
-Iata-i acolo! zise ea si se uita catre un anumit loc de la masa. Urmarindu-i privirea, cei trei o recunoscura numaidecat pe Lina, care tocmai dadea un bobarnac lui Gourry.
-Pe mine ma scuzati, dar cred ca tocmai am vazut pe cineva...foarte cunoscut ... si nu stiu de ce am impresia ca daca nu o intampin voi avea ceva de furca, adauga mica printesa si se grabi sa iasa in intampinarea no venite, cu o mutra cum nu se putea mai acra.
-Yare-yare.... Cat de schimbata pare Amelia-chan, ne, Zelgadis? remarca Xelloss, observand plin de incantare dupa culoarea obrajilor celui interpelat ca nimerise la fix.
Fara sa se oboseasca sa raspunda, Zelgadis se indrepta catre unul dintre cele sase locuri libere de langa Lina. Hotarat lucru, nu avea de gand sa dea apa la moara pacostei de Xelloss. Ridicand din umeri, acesta isi ocupa si el locul la masa, intre Zelgadis si Lina.
-Pe unde ati umblat?! se pregati Lina sa ia in primire, urland cat o tinea gura ca sa poata acoperi vacarmul general.
-Errr..... Pe aici, pe acolo! raspunse Xelloss fixand-o pe Filia cu o privire rautacioasa. S-a intamplat ceva interesant in lipsa noastra?
-Nu, de fapt inca nu a inceput nimic!
-Dar, totusi, de ce am venit aici?! intreba Gourry pentru a nu se stie cata oara – si tot pentru a nu se stie cata oara lua un bobarnac in moalele capului de la temperamentala sa “protejata’.
-Prin traditie, la fiecare 4 ani aici are loc o mare conferinta de magie alba, unde toti isi prezinta ultimele descoperiri. Anul acesta, ca urmare a disparitiei barierei lui Ruby-Eye Shabranigdo, se vor reuni pentru prima data magicieni din toate regiunile, si se pare ca urmeaza sa se faca o dezvaluire de cea mai mare importanta.
-Ai idee despre ce e vorba? o intreba Zelgadis si Lina se pregatea sa raspunda cand un hohot de ras ascutit, ingrozitor de cunoscut, rasuna chiar in ureche.
Imediat, toate discutle din partea aceea incetara ca prin farmec si toti se intoarsera catre locul de unde venea rasul acela care te zgaria efectiv pe timpane. Dupa inca o cascada de hohote ascutite, care facura si partea cealalta de masa sa amuteasca, autoarea se opri satisfacuta. Amelia, care fusese cea care o condusese pana acolo, profita de ocazie sa se faca nevazuta. Daca cineva s-ar fi uitat la fata ei nu ar fi fost foarte dificil sa observe ca era profund socata de intalnirea cu noua venita.
Strambandu-se intr-un mod mai mult decat elocvent, Lina se intoarse incetisor. Noua venita era o vrajitoare aproape de doua ori mai inalta decat Lina, foarte bine proportionata si cu san cat toate zilele. Ceea ce soca insa inca de la prima vedere erau vesmintele mai mult decat sumare formate din ceea ce parea a fi un costum din baie albastru, din doua piese si care abia reusea sa acopere unele parti esentiale. O pelerina lunga, din matase neagra atarna pe spate, alcatuind un tablou cu totul neobisnuit. Chipul ei, de altfel cu trasaturi placute, era oarecum uratit de infumurarea fara limite afisata de femeie. Ca varsta, cu greu i-ai fi dat 24 de ani, dar putea avea mult mai mult tinand cont de formele sale extrem de feminine.
-Deci pana la urma ne reintalnim, Lina Inverse ! striga ea, slobozind inca un hohot de ras.
-Naga! gemu Lina, ducand mainile la urechi. Ce cauti aici?!
-Credeai ca vei scapa de mine ??! Te-ai inselat amarnic! zise ea in loc de raspuns. Naga Serpoaica, cea mai mare rivala a ta nu putea sa dispara asa!
Amuzat la culme de mutrele pe care le facea Lina, Xelloss dadu acesteia un ghiont in coaste, alegandu-se cat ai clipi cu un bobarnac in moalele capului.
-Inceteaza in secunda asta!! il apostrofa vrajitoarea, furioasa de-a binelea.
-Vai!! Ce tanar simpatic! Imediat sa imi spui de unde l-ai agatat, Lina!! striga Naga, remarcandu-l in sfarsit pe preot.
-NAGA !!!! Ce anume incerci sa spui ?! Ca eu as umbla asa, ca tine, incercand sa agat barbati ??! striga Lina, atragand din nou atentia celor din jur asupra lor. NAGA!!! Uita-te la mine cand iti vorbesc!!
Naga era insa deja prea ocupata sa il zmotoceasca pe Xelloss, care in ciuda strambaturilor, era evident incantat de atentia care i se acorda. Fara sa tina cont de evidenta iritare a lui Zelgadis, Naga isi trase un scaun si il impinse intre al lui si al lui Xelloss, pentru care parea sa fi facut o pasiune pe cat de subita pe atat de evidenta.
-Idioata!!! mormai Lina dand och peste cap.
Mai ramasesera libere inca doua locuri libere, unul langa Gourry, celalalt langa Filia. Lina tocmai se intreba cine mai urmeaza sa soseasca cand o tanara vrajitoare se apropie de ei. La vederea lui Gourry, chipul ei palid, delicat, cu ochi mari si luminosi se insenina asemeni cerului dupa furtuna.
-Gourry-san, Lina-chan! exclama ea, grabindu-se sa ajunga la ei.
-Silphiel! exclama Lina, evident incantata, si se ridica in picioare sa o imbratiseze pe noua venita. Ma gandeam eu ca nu puteai sa lipsesti de la o intrunire de o asemenea importanta!
Desprinzandu-se din imbratisarea Linei, Silphiel inainta un pas si paru ca vrea sa repete gestul cu Gourry, apoi, inrosindu-se, se multumi sa intinda mana.
-Silphiel !! Cum se face ca esti aici ?! intreba el, apoi, ignorand total mana intinsa, o imbratisa ca pe o veche prietena. Fireste ca nu observa nimic din stinghereala evidenta a tinerei.
-Gourry-san, ma bucur atat de mult sa te vad! murmura ea, aproape ca pentru sine. Ce ai mai facut in tot acest timp ?
-Cred ca o sa avem timp sa ne povestim totul dupa intrunire, acum mai bine ti-i prezint si pe ceilalti, intrerupse Lina.
-Gomene, am fost nepoliticoasa ! se scuza ea, apoi isi indrepta atentia catre Xelloss care parea sa petreaca extraordinar in compania lui Naga si nici macar nu o observase pe noua venita.
-Xelloss, Naga, ea este Silphiel! incepu Lina, dandu-i totodata un ghionte in coaste preotului pentru a-l determina sa isi desprinda privirile de pe san Nagai care aproape ca i se suise in brate.
-Dozo yoroshiku! exclama Silphiel, grabindu-se sa treaca la Zelgadis, pe care il imbratisa fara atatea formalitati.
Abia apucase sa o cunoasca pe Filia si sa se aseze langa Gourry cand usile cele mari ale sal se inchisera cu zgomot. Dupa alte cateva clipe de agitatie, toata lumea isi ocupase locurile si discutle incetara.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Mama , ce ce , afurisita e tatoasa , sru p exprimare . Cum saunbli asa pe strada chiar nu inteleg , e eee si enervanta .Mama cate batai de cap o sa ii dea Linei , deabea astept , inca o farfurie de ras     Si chiar e interesant ce au desoperit?

_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
vam lasat prea mult fara continnuarea dar cu testele pe care leam avut am uitat sa pun continuarea.dar acum sa trec la subiect.
Capitolul 7 – Ultimul invitat

-Bina ati venit la Intrunirea Practicantilor de Magie Alba! tuna vocea de tenor a printului Philionel. Cu och stralucitori de incantare, acesta isi roti privirile asupra intreg Sali, tresarind usor cand privirea i se opri asupra Nagai. Cu o singura exceptie, toate cele 400 de locuri din jurul mesei fusesera ocupate, ceea ce insemna o prezenta mult mai mare decat se asteptase cineva.
-Dupa cum probabil stiti, regatul Seyruunului a inceput sa organizeze acest tip de evenimente in scopul descoperir de noi mijloace si instrumente pe care sa le puna in slujba omului de rand, sau altfel spus pe care sa le poata utiliza intr-un final pentru realizarea Justitiei. Aceasta traditie initiata de bunicul meu, Philionel Intaiul, a fost intotdeauna urmata cu sfintenie de catre conducator Seyruunului in ultim 50 de ani. Iar astazi, odata cu destramarea barierei blestemate care impartea lumea noastra in doua, sunt primul care are onoarea de a fi gazda primei reuniuni a vrajitorilor din toate regiunile pamantului! Va multumesc tuturor ca ati venit intr-un numar atat de mare si....
Philionel nu apuca sa isi termine ideea intrucat cu un scartait prelung, usile cele mari ale sal se deschisera larg. Facand un gest de iritare, printul se intoarse intr-acolo, pregatindu-se sa il apostrofeze pe cel care il intrerupea intr-un mod atat de nepoliticos, cand il auzi pe aprod anuntand:
-Lordul Valgaav!
Un murmur general se auzi in sala, care inceta insa pe data la aparitia noului venit, care dupa ce facu cativa pasi in sala se opri si paru sa analizeze fetele celor prezenti. Zarindu-l pe print, il saluta cu o usoara aplecare a capului, la limita impertinentei. Facandu-se ca nu remarca printul Phil raspunse la salut, dupa care facu semn Ameliei sa il conduca la locul ramas liber de langa Filia.
Fara nici un cuvant, Valgaav o urma pe fata.
Nu trecusera mai mult de 4 ani din momentul in care incercarea sa de a distruge omenirea sfarsise prin a-l readuce pe el la stadiul de nou-nascut. Totusi, dragon antici, ca si cei aur de altfel, aveau un ritm de crestere mult mai accelerat fata de cel al oamenilor, la 3 ani atingand deplina maturitate, asa ca cel care inainta acum catre locul indicat de Amelia nu era un copil, asa cum ar fi fost de asteptat, ci un barbat in toata puterea cuvantului. Prin nu se stie ce miracol sau blestem, o mare parte din amintirile sangeroase ale celui ce pierise se pastrasera in mintea copilului, contopindu-se cu proprle sale experiente si impiedicandu-l sa isi ia viata de la capat. Undeva, in adancul sau pastrase amintiri ale neamului sau ucis, macelarit pana la ultimul de Dragon aur, vocile parintilor sai in agonie, trupurile insangerate ale tuturor cunoscutilor sai. In zadar incercase Filia sa il aline in noptile lungi de nesomn, in care se trezea tipand, lac de sudoare, si tremura in bratele ei pana in zori, el niciodata nu reusise sa o vada ca pe o mama, de fapt nici macar ca pe o mama surogat. O ura in continuare? Filia se intrebase adesea acest lucru din momentul in care acesta fugise de acasa dupa cea de-a treia aniversare, dar nu reusise sa gaseasca nici un raspuns. In acelasi timp, toate incercarile ei de a-l regasi fusesera toate sortite din start esecului. Pana acum...
Ajuns in dreptul scaunului sau, och de chihlimbar ai tanarului intalnira privirea albastra, incarcata de o tristete plina de reprosuri a Filiei si pentru un moment paru ca intreaga sala incetase sa mai existe. Treptat insa, un zambet incarcat de cinism se ivi in coltul buzelor lui frumos arcuite, facand-o pe Filia sa intoarca indurerata privirile. Fara sa para a o lua in seama si ignorand complet strambatura furioasa pe care i-a adresase Lina, Valgaav se aseza pe scaun si isi scoase din buzunarul larg de la pantaloni un sul ingalbenit de pergament, pe care il desfasura in fata sa.
“Cat de mult seamana cu ceea ce ajunsese atunci cand...atunci cand a fost pe punctul sa cauzeze distrugrea intreg omeniri!” gandi printesa, uitandu-se la el ca-n transa. Pe buna dreptate, pentru ea era prima data cand il reintalnea dupa evenimentele tragice din urma cu 4 ani.
Inalt si bine facut, tanarul avea o anumita prestanta care trada originea nobila, straveche. Eliberat cu totul de sangele Mazoku pe care Gaav i-l daruise pentru a putea supravietui, el era acum un reprezentant veritabil al Dragonilor Antici – si de altfel si ultimul. Cu o expresie trufasa, neimblanzita in och sai ageri, chihlimbar si un zambet usor malitios in coltul buzelor, Valgaav era fara indoiala un barbat frumos.
“Poarte putin prea frumos”, isi spuse printesa, apoi se intoarse langa tatal sau, facand totdata semn aprodului ca poate inchide usile.
scuze ca nu lam facut mai lung dar nu am avut timp.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
UUUUuuu Valgav , mama chiar sau conplicat lucrurile ! Interesanttttt very interesant . Puse ! Sa vedem ce se intanpla !     PS:Ai un stild e a scrie de nota 12 pe o scara de la 1 la 10

_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
mam gandit sa il bag si pe valgaav pe undeva.lam pus mai mult pe xellos iar pe lina am lasato in umbra.promit ca data viitoare am sa pun toate personajele,bine nu chiar toate numai cateva.mai este putin si termin povestea si sa vedeti ca va avea un sfarsit fericit.

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
Tx!!! In sfarsit pot sa postez continuarea...

Capitolul 8 – Manuscrisele din Sairaag

-Asadar, dupa sosirea Lordului Valgaav, suntem in formatie completa! tuna printul Philionel, facand sa inceteze orice fosneala. Nu imi ramane decat sa va urez bun venit tuturor si sa anunt primul subiect care urmeaza a fi discutat astazi! Este vorba despre pergamentele care au fost descoperite in Sairaag si care nu au fost inca descifrate! Prima va lua cuvantul domnisoara Silphiel Nels Radha, care a si descoperit pergamentele cu pricina!
In mijlocul agitatiei care incepuse deja sa se creze in urma cuvintelor printului, tanara se ridica in picioare si isi drese vocea, rosind puternic imediat ce toate privirile se atintira asupra ei.
-Buna ziua si bine v-am gasit! rosti ea dupa ce discutle incetara. Dupa cum Alteta sa a pomenit deja, numele meu este Silphiel Nels Radha si sunt una dintre supravietuitorele tragediei care a pustt Sairaagul acum 7 ani. Pergamentele pe care vreau sa vi le prezint le-am descoperit in urma cu cateva luni cand m-am dus sa vizitez ruinele orasului in care am copilarit. Cu toate ca dupa toate aparentele este vorba despre cunostinte stravechi de magie alba, nici eu si nici cei la care am fost pana acum nu au reusit sa descifreze vreun cuvant. Pentru a va lamuri despre ce este vorba, am facut cateva cop de pe manuscrisul original.
La un semn al fetei, un tanar slujitor se apropie cu un teanc de pergamente pe care incepu sa le inmaneze celor prezenti.
-Din lipsa de timp, nu am putut sa fac suficiente cop, dar fiecare este rugat ca dupa ce studiaza manuscrisul sa il dea mai departe, asa incat toata lumea din sala sa stie despre ce discutam, zise Philionel.
-Hei, cred ca am mai vazut scrierea asta undeva! murmura Xelloss ca pentru sine, scarpinadu-se nedumerit in cap.
-Atunci intelegi ce scrie?! sari Lina, pe care multitudinea de hieroglife o lasase perplexa.
-Usurel, usurel, Lina-chan, nu am zis ca si inteleg despre ce este vorba, am zis doar ca am mai vazut undeva asa ceva! Nici macar nu imi amintesc exact unde! se apara el.
-Poate fi un manuscris al Claire Bible?!
-In nici un caz. Stiu cate ceva despre toate manuscrisele ramase din Claire Bible, iar aici nu este cazul. Plus ca este mult prea mic si...scris pe papirus.
Naga, care dupa ce aruncase o privire fugara pe manuscris si vazuse ca nu poate fi vorba de harta unei comori, isi baga din nou mainile in parul preotului si il trase spre ea.
-Eto, Xelloss-san, am eu impresia sau deja te uiti dupa alte femei?! Stai aici, oricum nu ai ce sa vezi la ea in plus fata de mine!!
-Errrr..... Naga-chan, adica, st, noi inca nu....
-Nu conteaza!! Avem timp suficient sa ne cunoastem, si...
Un bobarnac dat cu sete in capul vrajitoarei o facu sa se opreasca la jumatatea ide si sa se intoarca furioasa catre Lina.
-Care e problema ta?! se ratoi Naga, crezand ca Lina fusese autoarea.
-Ce vrei de la mine?! Nu ti-am facut nimic, baka!! raspunse aceasta cu o strambatura cat se putea de elocventa.
Nu este prea mult de ras dar am facut cum am putut mai bine   .Maine va veni o alta parte din povestea aceasta si promit ca nu va fi    ci va fi    .De data asta am facut cea mai mica continuarea di lume dar spun sinncer ca nu am avut timp    .Am plecat sayonara.


pus acum 16 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
mama , e enervanta Nara aia , in locul lui Xellos i-as da una de nu s evede !!!! Nu cont aca i pus putin...ai luat-o dupa urmele mele , ma rog , conteaza sa scri sa avem ce citi 

_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
imi pare rau ca nu am puso cand am spus ca o pun dar sunt putin cam,nu stiu cum sa zic dar ma doare foarte tare bratul stang si nu prea pot sa scriu.se pare ca e putin rupt.si profesorul ala idiot trebuia taman sa ma pusa sa fac miscarea aia stupida.ma rog sa revenim la continuare.
-Daca nu tu, atunci cine altcineva??!
-Nu stiu si nici nu e problema mea!!
Xelloss chicoti si se uita direct catre Filia, care se inrosise ca focul. Spre deosebire de Naga, el vazuse totul, dar in ciuda dorintei de a le vedea incaierate, se multumi dea de inteles tinerei preotese ca stia cine era vinovatul. Din fericire, Naga nu observa absolut nimic, asa ca trecu la locul ei, pufnind nemultumita.
-Nu sunt foarte sigur, dar cred ca aceasta scriere imi este familiara! se auzi dintr-o data vocea grava, sonora a lui Valgaav. O data in plus, se facu o tacere de auzeai musca.
-Intelegi ce scrie acolo?! nu se putu abtine Filia, in vreme ce tanarul isi dadu pe spate parul lung, saten, si se ridica in picioare.
-Daca nu ma insel, cel putin prima parte a pergamentului este scrisa cu caractere folosite in trecut de neamul meu, Dragon Antici. Insa aceasta scriere era utilizata ca un adevarat cod pentru a nu permite strainilor sa descopere unele secrete periculoase – cum ar fi vraji, locat, evenimente, profet, cunoscute mai ales de dragon batrani, explica el.
-Atunci cunosti macar in parte limbajul? intreba Xelloss, dintr-o data foarte interesat.
Valgaav clatina din cap.
-Din pacate nu. Pentru a se asigura protectia acestor informat secrete Dragon cei mai varstnici alegeau doar cativa din randurile celor tineri, considerati de ei a fi vrednici sa le primeasca si sa le duca mai departe. Acesti tineri erau instruiti de cei mai mari invatati si in cea mai mare parte ajungeau preoti ai diverselor temple. La moartea batranilor, ei dobandeau intreaga cunostere si totodata o imensa responsabilitate, intrucat o mare parte din aceste taine aveau un mare potential distructiv.
-Sa inteleg ca nu ai facut parte dintre tiner cu pricina? se interesa un vrajitor batran, a carui fata era necunoscuta tanarului.
-Ba da, am facut parte, respunse el. Problema este ca... – si aici Valgaav stanse convulsiv din pumni – problema este ca eram mult prea tanar atunci cand am ramas fara profesori de la care sa invat ceva! Mai mult, unele intamplari...recente mi-au sters o parte din amintiri si tot ceea ce pot face acum este sa descifrez cateva cuvinte disparate, lipsite de logica.
-Oh, atunci...atunci manuscrisele nu pot fi descifrate?! se auzi o voce dezamagita, apoi toata lumea incepu sa comenteze cu vecin de masa.
Valgaav ridica din umeri, apoi se aseza posomorat. Pana la urma nu era vina lui ca prostia si fanatismul dragonilor aur sfarsise prin a distruge o intreaga civilizatie in numele pac. Si nici nu se simtea obligat sa le spuna ca undeva, in adancul sufletului sau stia ca mai exista o cale pentru ca el sa poata intra in posesia che ce i-ar fi permis descifrarea manuscrisului. Nu ar fi putut spune care anume era aceasta, caci in mintea lui se imagini, amintiri, cuvinte si invataturi din trecut se invalmaseau cu strigate de moarte si cu lacrimi, destaptand in el spaime si temeri pe care le crezuse ingropate pentru totdeauna. Cu un geamat stins, tanarul isi ingropa fata in maini, incercand sa alunge imaginile de cosmar care se desfasurau acum in spatele pleoapelor sale inchise, durerea si groaza amenintand sa il striveasca ca de fiecare data cand vrusese sa isi intoarca privirile catre trecut. Si totusi, cheia era acolo, stia asta, trebuia doar sa invete sa isi inchida mintea in fata puhoiului de amintiri si sa aleaga dintre el numai pe cele de care avea nevoie.
-Te rog, nu fa asta! auzi o voce familiara care soptea in ureche si o mana racoroasa il atinse pe frunte. Te rog, Val, deschide och, totul va fi bine si esti in siguranta!
Cunostea vocea aceea, era sigur, si ea nu apartinea niciuneia dintre fantomele fara chip ce populau cosmarele. Vocea fusese acolo ori de cate ori somnul sau de copil fusese tulburat de cosmaruri care ar fi trebuit ingropate de mult in uitare, vocea aceea il trezise mereu la realitate si stabilise o legatura cu prezentul. Vocea aceea draga, vocea ei.
Scuturand capul, Valgaav deschise och si pentru a doua oara in dimineata respectiva se trezi uitandu-se in och limpezi ca doua lacuri de clestar ai Filiei. Ingrijorarea din privirea ei era sincera, neprefacuta si pentru un scurt moment tanarul se simti tentat sa spuna adevarul. Fara teama de vi.itor si fara sa tina cont de consecinte.
-Te simti mai bine?! intreba tanara , iar mana ei mica atinse din nou fruntea fierbinte.
-Ma simt perfect, nu am nevoie de mila unui dragon auriu, replica el, coborand vocea.
Indurerata, Filia isi retrase rapid mana si lasa capul in jos. Duritatea cuvintelor sale si, ceea ce era cel mai rau, nedreptateape care i-o facea o lovise profund, dar nu se simtea in stare sa se apere. Ce stia ea despre tot ceea ce fusese el obligat sa traiasca? Ca si el, era ultima reprezentanta a rasei sale, dar parint ei nu fusesera printre cei ucisi in fata ei, iar pe ea nimeni nu o haituise cu sulite ca pe un animal turbat. Aflata alaturi de prieteni care o iubeau, in inima ei nu fusese niciodata loc pentru ura, nici macar impotriva lui Xelloss, pe care nu il putea suferi.
Tragand aer in piept, Valgaav incerca sa se concentreze la discutle ce aveau loc in sala. In momentul acela un batran vrajitor tocmai luase cuvantul si expunea o lunga teorie despre modul in care credea el ca ar fi putut fi spart codul folosit de Dragoni. Auzindu-l, tanarul ranji trufas. Cat de stupid suna! Din partea lui, stia perfect ca nimeni in afara de el nu ar fi putut vreodata sa isi imagineze macar sa sparga cifrul stravechi. De altfel, remarca Valgaav, foarte putini erau cei care dadeau atentie, fiecare parand foarte preocupat sa comunice ceva celor din jur, iar o vreme discutle continuara de aceasi maniera.

-Atunci, daca s-a lamurit problema manuscriselor de la Sairaag, sa trecem la urmatorul subiect – ultimul inainte de pauza de masa – si anume Vraja de vindecare si imbunatatirile aduse acesteia! aproape ca striga printul pentru a se face auzit pe deasupra zgomotului din sala.
La auzul temei urmatoare cateva persoane incepura sa caste, in vreme ce Xelloss se facu nevazut. Dupa inca vreo ora de plictiseala crunta, prima parte a Intrunir lua sfarsit si invitat se indreptara catre salile de mese.
-Lina-chan, nu ti se pare foarte interesanta ideea utilizar vraj de amplificare inainte si dupa incantatia vindecar pentru a mari puterea acesteia? intreba Silphiel cu o mutra ganditoare.
-Singura chestie interesanta la ora asta mi se pare lista de bucate care au fost pregatite pentru noi! mormai vrajitoarea cascand de-i troznira falcile. Desi daca mai dura mult cred ca nici nu mai eram in stare sa ma misc pana in sala de mese.
-Ca veni vorba de masa, l-a vazut cineva pe Gourry?!
Intrebarea lui Zelgadis lua pe nepregatite.
-Ma intorc eu sa vad daca a ramas sa vorbeasca cu cineva!
Fixandu-si privirea in orice alta parte decat spre Lina, Silphiel se grabi sa faca drumul inapoi catre sala. Intr-adevar, acesta era inca acolo, dar nu de vorba cu cineva, asa cum se asteptase fata, ci cu capul pe masa si sforaind sonor.
-Gourry-sama! murmura ea, punandu-i mana pe umar. Evident, nici un rezultat.
-Gourry!!! Trezeste-te la masa ! striga o voce cunoscuta in spatele lui Silphiel, insotindu-si cuvintele cu un bobarnac in coastele somnorosului.
-Lina-san ! murmura fata. « Il place, oh, fir-ar sa fie, il place si ea !! » continua in gand. Cand ajunsese acolo ?! De ce venise dupa ea ?!
-Mi-am imaginat ca tu vei fi prea blanda cu lenesul asta ! rase Lina facandu-i cu ociul, dupa care mai dadu un bobarnac lui Gourry, inca si mai zdravan ca primul.
-Oh...ce se intampla ?! intreba el deschizand putin och si cascand de-i troznira falcile.
-S-a terminat prima parte a intrunir, trebuie sa mergem la masa ! raspunse Lina. Si ar fi bine sa te grabesti daca vrei sa mai gasesti ceva !
La auzul acestor cuvinte, Gourry nu intarzaie sa sara in sus, parand deja treaz de-a binelea.
-Si ce mai asteptam?! Sa mergem! exclama el si micul grup porni catre sala de mese.


pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
sry! imi pare rau dar astai ultimul capitol din poveste.sormea a rupt toate foile ia care aveam povestile mele cu toate animeurile.nu imi amintesc multe din poveste dar poate daca fac alta va fi mult mai buna decat prima.o sa incerc sa o scriu repede si fara greseli.  

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
azi voi continua povestea.mam gandit sa scriu din nou povestea.
Dupa masa, fiecare se intoarse la locul sau din sala mare a palatului. Nu dura prea mult si Philionel isi facu aparitia insotit de fiica sa si dupa ce isi drese glasul, lua cuvantul.
-Bine v-am regasit, sper ca bucatele din Seyruun au fost pe placul domniilor voastre !
Un ropot de aplauze ii insoti cuvintele.
-Excelent ! Urmatorul subiect are putin de-a face cu magia alba, dar am considerat ca ar trebui discutat pentru ca trebuie sa gasim o strategie de lupta impotriva oricui ar ameninta vreodata lumea in care traim ! Este de datoria noastra, domnilor !
Un nou ropot de aplauze ii intrerupse spusele.
Cu un « pop » foarte familiar, Xelloss isi facu aparitia, apoi isi ocupa in liniste locul pe scaun, intre Lina si Naga.
-Unde ai fost ?! sari ea. Si cum faci sa dispari si sa apari asa ?!
Facandu-i semn sa taca, preotul se apleca la urechea ei si sopti :
-Sore wa...himitsu des, Naga – chan !
-Dupa cum spuneam ! continua Philionel, fara sa incerce sa isi ascunda nemultumirea provocata de recenta intrerupere. Urmatoarea tema se refera la un pericol iminent care ar ameninta lumea noastra... Cel care va lua acum cuvantul a refuzat sa ne spuna despre ce anume este vorba, dar sper ca vom putea lamuri acest aspect. Xelloss-san, esti invitatul meu.
399 de perechi de ochi se indreptara asupra lui. Cu un zambet nedumerit, de parca nici nu ar fi stiut ca despre el era vorba, Xelloss se ridica in picioare si dadu din mana, intr-un fel de salut.
-Oh, my, nu ma asteptam sa fiti atat de multi ! exclama el. Ma tem ca nu sunt un foarte bun orator, asa ca o sa spun pe scurt despre ce e vorba !
Se intrerupse cateva clipe si studie cu atentie chipul vecinilor sai de masa, care in momentul acela il priveau cu o profunda nedumerire. Daca era cineva la care nimeni nu se asteptase sa ia cuvantul, atunci el era acela. Preotul isi ascunse un zambet si facu cu ochiul Filiei, apoi continua.
-Am motive foarte temeinice sa cred ca in aceasta sala exista un vrajitor suficient de puternic care, pentru motive pe care inca nu le cunosc, intentioneaza sa aduca la viata o alta parte a lui Ruby-Eye Shabranigdo !
O invalmaseala teribila urma neasteptatei comunicari. Fiecare murmura ceva, punea intrebari, sau pur si simplu striga ceva catre cei din partea cealalta a mesei. Cum era si firesc, toate aceastea erau insotite de priviri dusmanoase, banuitoare, aruncate tuturor celorlalti membri ai conferintei. Cu siguranta fiecare se intreba cine este acela despre care pomenise preotul, iar suspiciunile si neincrederea li se citeau pe fete.
Xelloss tusi, la inceput usor, apoi mai tare, incercand zadarnic sa acopere zgomotul care continua sa creasca.
-Xelloss, sper ca ai glumit !! Sa invie o noua parte a lui Ruby-Eye ! Cine ar vrea asa ceva ?! striga Lina, tragandu-l de mana.
Xelloss se uita catre ea si ridica din umeri.
-Lina-chan, din nefericire este perfect adevarat.
-Si daca e adevarat, cum ai sti tu asa ceva ?! Si de ce ai incerca sa ne pui in garda ?!
-E simplu. Pentru ca stapana mea, dintr-un motiv sau altul, nu doreste ca Ruby-Eye sa revina la viata ! replica el.
-De cand stii asa ceva ?!
Preotul paru sa faca un calcul, apoi raspunse :
-De vreo doua zile. Din cauza asta am decis sa vin laintrunire.
-De ce ar vrea un Mazoku sa impiedice revenirea lui Ruby-Eye ?! sari Filia. Cred ca mai degraba tot ceea ce ai vrut a fost sa creezi agitatie si sa te bucuri in voie de sentimentele negative pe care le-ai provocat !
Xelloss chicoti.
-Nu gresesti intru totul. Chiar ma bucur de atmosfera creata. Singura problema este ca nu am mintit ! replica el.
Femeia-dragon se pregati de un raspuns taios cand printul Philionel, care intre timp se ridicase in picioare, dadu un pumn in masa de se zguduira ferestrele. Imediat, toate comentariile incetara.
-Domnilor, cred ca pentru a ajunge la o concluzie oarecare, ar trebui sa il lasam sa vorbeasca pana la capat si apoi sa luati cuvantul. Pe rand.
-Arigato, arigato ! rase preotul, apoi inconjura sala cu privirea sa violeta. Parca vroia sa ghiceasca in spatele carui chip de ascundea tradatorul. Dar fie ca se inselase, fie ca acesta era un foarte bun actor, nu reusi sa observe nimic suspect.
-Dupa cum probabil stiti, Ruby-Eye a fost infrant si rupt in sapte bucati, care au fost sigilate in sapte locatii necunoscute. O intalnire a celor sapte parti ar insemna sfarsitul vostru si al lumii in care traiti.
Un nou murmur de spaima il intrerupse, dar linistea se instaura destul de repede de data asta.
-Mai putin cunoscut este insa faptul ca o parte a lui Shabranigdo a fost distrusa complet. Chiar si asa...consider ca procedeul folosit atunci – si aici Xelloss o fixa pe Lina – nu mai poate fi utilizat inca o data fara riscuri majore. De asta am preferat sa va aduc la cunostinta.. Pentru ca exista o singura modalitate de a sta impotriva lui Ruby-Eye in cazul in care acesta va reveni...
In sala se facuse o liniste de mormant.
-Din pacate metoda aceea imi este necunoscuta ! incheie el. Un suspin de dezamagire se auzi din intreaga sala, ca si cum aceasta ar fi prins dintr-o data un suflet propriu, capabil de sentimente distincte.
-De ce ai mai spus ca exista un mijloc daca nu ai idee despre ce e vorba ?! il apostrofa Lina, imediat ce se aseza pe scaun.
-Ano...Lina-chan, pentru ca poate stie vreunul dintre ei despre ce vorbesc !
-Baka !!
-Cum adica sa aduca la viata o nou parte ?! intreba deodata Gourry, care parea ca abia auzise noutatea.
-Oh, inca unul ! gemu Lina, ducand mainile la ochi. Ce nu este clar ?! Noi am luptat cu o singura parte a lui Ruby-Eye, dar au ramas inca sase ! Si acum cineva ar vrea sa o aduca la viata.
-De ce ar vrea asta ?!
-De unde vrei sa stiu eu ?! striga Lina, dintr-o data enervata.
Gourry continua, ca si cand nu o auzise. De fapt, si daca o auzise era mult prea socat pentru a tine cont de furia ei.
-Si nu poti folosi Giga Slave ca si data trecuta ?!
Lina scutura din cap.
-Data trecuta a mers pentru ca undeva in el a mai existat o farama a lui Rezo... O farama care m-a ajutat.
-Si oricum, Lina-chan, daca folosesti din nou Giga-Slave este foarte posibil sa il pierzi de sub control si atunci intunericul ar pune stapanire pe tine si pe tot resptul lumii voastre. Ti-ai asuma o asemenea raspundere ?! interveni Xelloss.
-Tot nu inteleg ce interes are Zellas Metallium in toate astea !
-Nu stiu, de fapt...nu imi spune prea des care ii sunt intentiile. Cel mai probabil vrea ca atunci cand totul se va sfarsi sa se sfarseasca pentru ca ea a decis asta...Pana la urma, oamenii pot fi foarte amuzanti pentru noi, si ... o sursa incomparabila de energie negativa.
Lina cugeta pentru cateva clipe. Ceea ce spunea Xelloss nu era lipsit de sens. Ba chiar era foarte posibil, pana la urma nu era o noutate ceea ce auzea.
Naga ramasese tacuta in tot acest timp, dar fiecare informatie ii ramasese intiparita in minte.
-Sa inteleg atunci ca ...nu esti uman ? intreba ea pe Xelloss.
Nedumerit, preotul se intoarse catre ea si se scarpina in cap, usor incurcat.
-Nu chiar. Eu sunt....
-Mazoku ! completa Filia. Si inca unul foarte periculos....
Buzele Nagai se stransera intr-o grimasa de nemultumire. Era evident ca situatia nu ii facea placere.
-Inteleg, raspunse ea scurt si incepu sa isi analizeze o unghie.
Dupa inca vreo ora de discutii pe tema respectiva, fireste, fara a se ajunge la vreun rezultat concret, Lina se ridica in picioare si le facu semn celorlalti sa o urmeze.
-Cred ca ar fi cazul sa plecam. Am facut rost de un program al zilei de azi si nu mai urmeaza nimic interesant.
Zelgadis aproba din cap, in vreme ce Valgaav deja ajunsese in dreptul usii.
Isi luara la revedere de la printul Philionel in vreme ce treceau pe langa el. Dupa o scurta ezitare, Naga trecu pe langa ei si iesi afara. Parea ca vrea intentionat sa evite orice intalnire cu printul.
-Philionel-san, noi cred ca ar trebui sa plecam, zise Lina si ii intinase mana, pe care printul i-o stranse barbateste.
-Mi-ar fi placut sa mai stati.
-Avand in vedere cele discutate aici cred ca cel mai bun lucru pe care il avem de facut ar fi sa ne apucam inca de pe acum sa cautam atat pe cel care ar vrea sa il readuca la viata pe Ruby-Eye cat si modalitatea de a-i sta impotriva, zise Zelgadis.
Printul aproba ganditor din cap. Cateva riduri pe care nu le avusese inainte ii brazdau fruntea.
-Dar daca dam crezare prietenului vostru, vrajitorul respectiv se afla chiar in aceasta sala. Nu ar fi mai bine sa stati aici si sa incercati sa aflati mai multe ?
Lina clatina din cap.
-Nu cred. Prezenta noastra il va face chiar si mai prudent decat pana acum, deci sansele de a afla ceva sunt foarte mici. De altfel, Amelia va ramane aici pana la final si apoi ne vom intalni in Tenshi-shiti. Ea ne poate spune daca descopera ceva neobisnuit.
Amelia aproba. Oricum era datoria ei de gazda sa ramana pana la final.
-Mergeti ?! intreba morocanos Valgaav.
-Sigur ! La revedere, Philionel !
Dupa o ultima strangere de mana, iesira cu totii pe coridor.
-Si acum e facem ?
Cel care intrebase era Zelgadis. Cu o expresie de oboseala profunda, se sprijini de perete si cerceta pe rand chipurile preocupate ale tovarasilor sai. Undeva, mai in spate, Valgaav parea sa dea de inteles ca el nu apartine in nici un fel grupului, dar in acelasi timp nici nu se grabise sa plece. La randul ei, Naga ramasese foarte tacuta, ceea ce era destul de neobisnuit pentru firea ei.
-Pai, sa vedem.
Lina statu un moment pe ganduri, dupa care zambi strengareste.
-Ce ati zice sa luam masa la hanul pe care il vroia Amelia ?!
Sase perechi de ochi se dadura peste cap. Singur Gourry aproba cum nu se putea mai serios propunerea.
-Nu crezi ca este putin cam exagerat sa mancam de trei ori inainte sa se faca macar seara ?! gemu Filia.
-Pai....De fapt...incepu Lina.
Toti se uitara la ea cu sufletul la gura, chiar daca din motive diferite.
-NU. Mi se pare o idee foarte buna ! termina ea. Un oftat profund iesi simultan din sase piepturi.
-In cazul acesta cred ca ne despartim aici ! exclama Valgaav.
Cu mainile in sold, Lina facu cativa pasi catre el.
-Unde crezi ca pleci ?! Nu a fost destul ca ai dispaut odata, eh ?! Nici sa nu iti treaca prin cap sa o faci a doua oara !
Pe jumatate amuzat si pe jumatate iritat, Valgaav se uita catre chipul ei micut, cu trasaturi frumoase, acum usor botite de o strmbatura copilareasca. Vrusese sa dea o replica taioasa, dar bunavointa si rugamintea muta din ochii ei il facura sa isi uite intentia. In loc de asta, schita un zambet in coltul gurii si pleca fruntea
-Panala urma nu cred ca mi-ar strica nici mie o masa. Spre deosebire de voi eu nu am apucat sa mananc nimic pana acum.
Lina si Gourry se privira in tacere. Cum de nu ii observasera lipsa la masa ?!


pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
acum urmeaza suplimentul.si sper ca nu incal nici oregula pt ca pun si suplimentul.
Capitolul 10 – Se desparte grupul !

Adunati in jurul unei mese de lemn din hanul ? « Cocosul de aur », cei opt tocmai terminasera de mancat si se intinsesera cum putusera mai bine pe scaune. Lina chiar isi pusese picioarele pe masa, asa cum facea de obicei cand era satula.
-Si acum...ce facem ?! intreba Gourry cascand.
-Inca nu stiu.... Presupun ca ar trebui sa incepem sa cautam vraja respectiva...
Xelloss clipi ca si cand ar fi vrut sa alunge o gaza suparatoare.
-Problema este ca nu stim despre ce manuscrsis este vorba.
Iritarea din vocea lui era evidenta.
-Pe de alta parte, nu stim ce contin manuscrisele de la Sairaag. Poate in ele se afla raspunsul pe care il cautam, interveni Valgaav si scoase dintr-un saculet de piele atarnat la brau o copie a manuscriselor cu pricina.
-Pe de alta parte chiar tu ai spus ca nu avem cum descifra.
Valgaav ii privi pe fiecare. In afara de Filia – care parea foarte abatuta si nu scosese nici un cuvant in ultimele cateva ore si de Xelloss, care arata mai preocupat de vremea de afara decat de discutie, toti aratau extrem de ingrijorati. Chiar si Gourry, desi probabil nu intelegea tot ce se dicutase, era numai ochi si urechi.
-Am exagerat, zise intr-un final Valgaav.
-Adica putem afla ce scrie ?! sari Lina, aproape cazand de pe scaun.
-Nu chiar.
Valgaav se intreba in ce masura trebuia sa le povesteasca lor despre cosmarurile sale din fiecare noapte, despre vocea aceea ciudata, interioara, care ii spunea ca el era singurul care putea sa isi aminteaca cheia. Singurul care putea sa reinvie intr-o zi gloria apusa a dragonilor antici. Scutura din cap si isi muta privirea de pe fata de spiridus a Linei asupra unui paianjen care isi tesea de zor plasa intr-un colt al incaperii.
-Cred ca eu...ar trebui sa stiu o cale sa aflu mai multe. Problema este ca... Nu reusesc sa imi amintesc !
La final, vocea lui devenise o soapta, incat Silphiel, care era in partea cealalta a mesei trebui sa intinda gatul ca sa prinda ceva.
-Amintirile mele din viata trecuta sunt foarte vagi, foarte haotice si foarte...foarte dureroase. Nu reusesc sa vad nimic mai mult decat lupte si moarte. In orice amintire a mea, indiferent despre ce este vorba, sangele si moartea sunt pretutindeni. Este asemeni unui abis intunecat care ma asteapta sa ma intorc pentru a ma inghiti cu totul.
Cand Valgaav termina de vorbit, nimeni nu indrazni sa rupa tacerea. Cu ochii innecati in lacrimi, Filia se ridica de la masa si facu cativa pasi in directia usii.
-Ramai !
Tonul Linei fusese cum nu se putea mai taios si o facu sa incremeneasca pe loc.
-Cred ca ceea ce se vorbeste aici este mai important decat orice altceva. Voi chiar nu intelegeti ce este in joc ?! Daca Ruby-Eye se va intoarce inainte ca noi sa fi gasit o arma impotriva lui nimic nu va mai exista.
-Adevarat, aproba Xelloss din cap. De fapt este posibil ca el sa porneasca chiar impotriva noastra, propriile sale creatii.
-De ce ar face asta ?! intreba Zelgadis.
Preotul ridica din umeri.
-Motivele sunt foarte numeroase si oricum nu ar ajuta cu nimic sa vi le spun.
-Deci, Val, tu ce spui ca ar trebui sa facem ?
Lina il privi cu un soi de nerabdare pe tanarul care atunci parea ca se trezeste ditr-un cosmar.
-Ar trebui sa ne despartim in doua grupuri... raspunse el. Unul dintre aceste grupuri sa incerce sa afle mai multe despre identitatea vrajitorului despre care vorbea...Xelloss, iar ceilalti sa caute o dezlegare a manuscriselor. Putem de asemenea incerca sa aflam unde se afla sigilate partile ramase din Ruby – Eye. Ar fi mai usor de aflat cine vrea sa il readuca la viata daca am sti unde sunt bucatile si unde se pot indeplini ceremoniile respective...
Lina aproba din cap. Una peste alta, planul nu era lipsit de logica.
-Prea bine. Atunci eu voi merge in continuare cu Zelgadis, Gourry si Silphiel. Naga, Xelloss si Filia, veti face parte din grupul lui Val.
Un sir nesfarsit de proteste o facu sa isi duca mainile la urechi. Singura care parea satifacuta era Naga, care arunca priviri galese catre Xelloss si nu protesta nici un pic.
-Nu vreau sa aud nici un comentariu ! se rasti Lina.
-Macar nu ne pune pe noi in acelasi grup ! strigara aproape simultan Xelloss si Filia.
Lina ofta.
-Bine, atunci Silphiel...
Un nou cor de proteste – de data asta Naga era cea nemultumita.
-INCETATI !!! TOTI !! striga Lina, in timp ce sangele incepea sa i se urce in obraji. Puteti macar cateva clipe sa nu va mai purtati ca niste copii ?!
-Eu plec singura daca il muti pe Xelloss din grup ! nu se lasa Naga.
-Iar eu plac daca...
-Nu pleaca nimeni de nicaieri, ramaneti exact asa cum am stabilit prima data. De altfel, Xelloss poate sa se deplaseze la ambele grupuri, nu ?!
-Yare, yare ! murmura acesta, vizibil incantat de reactia Filiei care se albise la fata de furie, fara a rosti insa nici un cuvant.
-Aveti idee de unde ar trebui sa incepem ?
-Propun ca grupul meu sa mearga in Sairaag, acolo unde au fost descoperite manuscrisele, zise Valgaav, ridicandu-se in picioare. Silphiel, poti sa imi explici mai clar unde le-ai gasit ?
-Sigur, aproba ea. Langa oras se afla pomul sacru, Flagoon. Sau, ma rog...ceea ce a mai ramas din el. La vreo 200 de metri catre rasarit veti vedea ruinele unui templu. Le-am gasit chiar in templu, ascunse sub cea de-a patra treapta.
-Am inteles. Bun, asadar, aici drumurile nostre se vor desparti. Unde ne intalnim ?
-In Atlas – Shiti, raspunse Lina. Xelloss ne poate anunta care grup ajunge cel dintai.
Cu o miscare scurta a capului, Valgaav iesi din han, urmat de doi dintre membrii grupului sau.
-Iar voi ar trebui sa mergeti la Muntele Shinoby, la poalele lui este un altar pagan. Este posibil ca una dintre cele sase parti sa se afle acolo, zise Xelloss, ridicandu-se si el de la masa.
-Esti sigur ?!
-Nu...Doar zvonuri care au circulat mai demult. Oricum, nu ar fi rau sa va aruncati o privire. Oricum, eu cred ca am plecat !
Cu un « pop » sonor, Xelloss disparu.
-Asadar, ce facem ?!
Ca de obicei, Gourry se uita la ei cu aerul unui om care nu pricepuse nimic.
-Mergem la templul de care a vorbit Xelloss, fireste ! raspunse Lina.

Astfel, inainte sa se lase inserarea, ambele grupuri lasasera in urma Seyruunul.


pus acum 16 ani
   
Anime Angel
Vizitator



a fost souper.              miau placut ambele capitole pacat ca nu ai scris si ceva amuzant pe aici.                  nai scris asta este.poate continui maine sau chair azi pt ca imi place fffffffffffffffff mult.

pus acum 16 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
ok,voi continua dar abia peste 6 sau 7 zile pt ca am olimpiade si teste si nu prea am timp.
  sry ca nu pot sa continui mai devreme dar am multe d facut.
      p langa scoala mai am multe de facut.


pus acum 16 ani
   
safydia
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 4
Draga Ice Wolf, sunt poate cea mai mare fana a acestui fic si te-as felicita din toata inima pentru el, dar ma cam roade ceva. Ia uite aci:
Cum se face ca pe acel forum e postata continuarea si aici nu? Sau pentru ca xmary nu a avut timp? asta sa fie motivul? nu ti se pare ca ea este adevarata autoare, si nu tu?
chiar nu ti-e rusine sa plagiezi in halul asta? habar n-ai sa creezi ficuri si le furi pe-ale altora. asta e dovada de lene si idiotenie pura, ma scuzi ca iti spun.
uita-te la stilul lui xmary de a vorbi si la trancaneala ta. semana? nu prea cred, avand in vedere ca la tine se vede lipsa vocabularului de la o posta.
esti o nesimtita si astia care ati comentat, vedeti ca laudati o mincinoasa de prima clasa.
cat despre tine, plagiatoare mica, nu-ti convine ceva, da-mi add pe mes sa discutam ca am id-u la profil. si nu=mi dati ban ca mai am id-uri de intrat.


pus acum 13 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Buna. Multumesc ca mi-ai atras atentia. Ice wolf ai sansa sa dovedesti contrariul dar... am citit si eu ceea ce scrie acolo si da, exprimarea lui xmary este pe departe mult mai dezvolatata pe langa a ta!

_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 13 ani
   
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
ma retardata mintala c eshti...ai vreo pbolema?e ficu meu asa k hai dute undeva.si ce te iei d mn?nai c face?ia fa pasi si comenteaza la altcnva mah copchila.stii u c nu stiu eu sa scriu ficuri?hai mars fa.bn k stii tu.

pus acum 13 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
IceWolf ...nu te inteleg! Trebuia sa injuri in halul asta? Fata ti-a dat chiar si ID-ul de mess. Orice se se investe la tine este egal injura fara sa dai motiv si injuri pe forum! Dupa cate sti si foarte bine ai problema, imi zici! Nu faci de capul tau! Ti-am dat sansa sa dovedesti ca este ficul tau! Vad ca nu sti sa profiti!
Sanctiunea conform regulamentului:
-30 de posturi minus
-2 zile ban

Safydia, nu iti da nimeni ban, nai facut nimic gresit

slayers the endless odyssey icewolf ...nu inteleg! trebuia injuri halul asta? fata ti-a dat chiar

26.5KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la