~.~.~ AllAnime ~.~.~
[ Time waits for no one ... ] AllAnime, un nou forum in care poti discuta despre anime-uri, manga, Japonia ~ Tara Soarelui Rasare ~ si nu numai ... muzica, sport, concursuri, chat room ... [ Searching for my angel ... ]
Lista Forumurilor Pe Tematici
~.~.~ AllAnime ~.~.~ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ~.~.~ ALLANIME ~.~.~

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sweet31 Profile
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
~.~.~ AllAnime ~.~.~ / Fan Fiction / Sora lui Inuyasha Moderat de crazy_angel, dark_ghost, kaleidostar_girl, noir
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ice Wolf
Dark Angel

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 430
mam gandit sa deschid un topic cu o poveste cu Inuyasha.sper sa va placa povestea mea si sa am cat mai multe comentarii.

" Era o dimineata insorita. Soarele trimitea sulite de lumina incalzind pamantul cu puterea sa. Aprilie faurea pe apele aur ale vazduhului un cer atat de senin incat l-ai fi putut spulbera cu o singura suplare dinadins. Copac erau impodobiti cu boabe de catifea alba , cu mici flori marunte ce-si imprastiau mireasma.Desi la acea perioada de timp , (in urma cu 500 de ani) ,aerul era atat de curat incat iti simteai trupul alunecand usor pe lamele vantului, acum insa vantul parca ardea obraj tineri ca o fasie incredibil de subtire.
Desi totul parea atat de linistit in aceasta dimineata de primavara , ceva totusise schimbase .Era pe vremea cand Inuyasha inca mai era in cautarea giuvaerului sacru, nestematei nascuta din contopirea celor 4 suflete sacre, impreuna cu Kagome , Sango, Miroku si Shippo.
Inuyasha era un semidemon , un adolescent frumos cu parul tesut din itele argint ale firelor de paianjeni, cu och mari, aur, stralucind demonici, uneori nascut sub semnul arogantei dar si inzestrat cu o putere inimaginabila.
De cum primele sulite aur ale soarelui I-au strapuns fata de o ceara alba, perdeaua neagra a genelor i-au dezvelit nestematele privir, och sai sorbeau rasaritul cu nesatul unui demon trist , smuls din intuneric si aruncat in plina ziua.
Ridicat in capul oaselor , in picioare, pe radacina uriasului copac unde nu de mult Kikio strapunsese inima cu o sageata otravita de sangele iubir lor , Inuyasha simtea ca inebuneste. Ce nu era in regula? De ce simtea ca se afla la marginea unei prapast adanci , unde nu era nimeni care sa-l traga inpoi? Aerul era insuportabil. In noaptea de mai inainte se produse schimbarea caci inca de atunci simti cum totul era schimbat. Se afla oare la o rascruce ? era oare frica de ceva? NU . NU SE PUTEA. Lui sa-i fie frica? DECE? De cine ? Inuyasha incerca sa se opuna tot mai mult acestui sentiment , nu !!! findca nu-l putea . nu trebuia tocmai lui........?
Astfel de ganduri il inebuneau "


pus acum 16 ani
   
Anime Angel
Vizitator



imi place povestea.este chiar frumoasa si are destula descriere dupa parerea mea.dar ma cam deranjeaza ca nu prea ai dialog.dar ce mai conteaza.sper sa continui povestea cat mai repede si so faci mai lunge pentru ca este cam scurta.

pus acum 16 ani
   
sora_layla
Vizitator



ce poveste super!nam mai citit asa ceva in viata mea.are destula descriere dar nu are delos dialog si este cam scurta.dar nu te invinovatesc.imi place povestea asa ca sper sa continui cat mai repede.

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la