~.~.~ AllAnime ~.~.~
[ Time waits for no one ... ] AllAnime, un nou forum in care poti discuta despre anime-uri, manga, Japonia ~ Tara Soarelui Rasare ~ si nu numai ... muzica, sport, concursuri, chat room ... [ Searching for my angel ... ]
Lista Forumurilor Pe Tematici
~.~.~ AllAnime ~.~.~ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ~.~.~ ALLANIME ~.~.~

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angel_jo pe Simpatie
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 72 ani
~.~.~ AllAnime ~.~.~ / Fan Fiction / A new love story :X Moderat de crazy_angel, dark_ghost, kaleidostar_girl, noir
Autor
Mesaj Pagini: 1
denii:xsasuke
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 44
sper sa va placa primul capitol din poveste.   inca e in lucru restul ..



Capitolul 1 - Adunarea.

Era o dimineata frumoasa, pasarile se auzeau prin geamurile casei baiatului cu parul blond si ochii albastrii.Aceasta stare de amorteala fu intrerupta de un sunet cunoscut, ceasul. Baiatul tresarii la auzul asurzitor al alarmei, se dadu jos din pat si cascand se indreapta spre baie. Somnoros fiind nu-si dadu seama ca cineva tocmai suna la sonerie.Cine sa fie acea persoana care sta ascunsa dupa usa ? Naruto iese din baie, ramane putin atintit in ganduri, dupa care porneste spre usa de la intrare, o deschide, iar in razele soarelui stralucea parul rozaliu al celeilalte jumatati din echipa cu numarul 7, baiatul se freca putin la ochi pentru a se obijnuii cu lumina de afara si o invita pe rozalie inauntru :
-Nu avem timp de asta, Naruto, ne cheama Tsunade-sama de urgenta, spune fata agitata.
-Dar, nici nu m-am trezit bine, te rog Sakura, abea m-am sculat din pat ce mai vrea si mamaia Tsuna..?spune baiatul necajit, dar nu apuca sa termine fraza ca se trezii cu o palma de la Sakura. Pentru ce a fost asta?intreba Naruto stupefiat.
-Sa te trezesti, si ai face bine sa te imbraci mai repede sa nu o facem pe Tsunade sa ne astepte, Sasuke e deja acolo cu Neji, TenTen, Shikamaru, Hinata, Ino, Temari si Sai.
-Dar ce este atat de important de i-a adunat pe toti asa de dimineata?intreaba baiatul cu o curiozitate in glas .
-Du-te si schimbate si nu mai pierde vremea, iti spun pe drum!
-Bine, bine, nu te enerva ca ma duc acum. Asteapta-ma aici cobor cat ai zice "peste".
Dupa cateva minute bune de asteptat apare alergand pe scari, bucuros.
-Hai Sakura!spune baiatul entuziasmat si cu un zambet larg pe fata.
Pe drum:
-Hai Sakura zimi si mie despre ce este vorba, mergem in misiune, facem o petrecere, ce e zimi, nu ma mai tine in suspans.
-Nici eu nu stiu sigur, Tsunade-sama a zis sa fim toti acolo si ne spune .
-Bine atunci, hai sa grabim pasul si sa ajungem mai repede ca nu mai am rabdare, vreau sa aflu ce se petrece !
-Paii, am fii fost deja acolo daca nu te asteptam atata sa te schimbi, spune Sakura cu nervozitate .
Baitul nu mai comenta nimic, pentru ca stia ca Sakura are dreptate, asa ca fu tacut tot drumul.Sakura cazu adanc in ganduri. Se gandea la baiatul cu parul si ochii negrii plini de ura, care pe ea o atrageau atat de mult, si de care era atasata.Nu se gandea decat la cat de frumos ar fi sa fie numai ei doi, singuri, inconjurati de toata dragostea pe care o poarta unul pentru celalalt.Linistea fu intrerupta de glasul care ii apartinea baiatului de langa ea, aceasta tresari si orice gand fugi departe in mintea ei.
-Sakura am ajuns!spune baiatul nerabdator.
-Stiu Naruto nu-i nevoie sa tipi !


am nevoie de sfaturi .. vreau sa`mi spuneti unde am gresit ca sa pot corecta.
astept comenturi. :X :***

new love story sper placa primul capitol din poveste.   inca lucru restul capitolul dimineata

30.3KB

Modificat de denii:xsasuke (acum 13 ani)


_______________________________________
Te urasc cum n`am urat pe nimeni ..Ptr k te`am iubit cum n`am iubit pe nimeni  ! ..

Love Sasu :X Saku .

pus acum 13 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Ola
Se pare ca sutn prima deci ) tinete bn

Era o dimineata frumoasa, pasarile se auzeau prin geamurile casei baiatului cu parul blond si ochii albastrii.. ( fara doua puncte) Aceasta stare de amorteala fu intrerupta de un sunet cunoscut, ceasul. Baiatul tresarii la auzul asurzitor al alarmei( deobicei se pune virgula apoi space nu invers ai grija) ,se dadu jos din pat si cascand se indreapta spre baie. Somnoros fiind nu-si dadu seama ca cineva tocmai suna la sonerie.Cine sa fie acea persoana care sta ascunsa dupa usa ? Naruto iese din baie,(space)ramane putin...............................etc

Mai multa descriere ai avut capitol mic..mic si desi dialogul e la locul lui nou ani se pare ca e mult incomparatie cu restul

) chiar imi palce este putin dar scris cu grija, ceea ce ai tot repetat am scis pe text in paranteza:X debea astept continuarea kiss you. Ps) fale mai mari capitolele !

new love story olase pare sutn prima deci tinete era dimineata frumoasa, pasarile auzeau prin

57.7KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 13 ani
   
denii:xsasuke
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 44
urmatoarele sunt mai mari.. promit k am sa corectez pe text greselile.. si o sa inlatur repetitiile.. ms pt sfat :*** :X >:d<
o sa mai dureze putin k urmatoarele vr sa iasa perfecte. mrss ink o data :**



Capitolul 2 - Informare si executare.

Plictisita de glasul enervant al baiatului blond, este nerabdatoare sa-si vada prietenii.Ajunsi inauntrul biroului, Tsunade-sama sopteste usor :
-Ati intarziat. V-am asteptat aproape jumate de ora, spune aceasta incruntata.
Rozalia lasa capul in jos si se duce spre baiatul cu parul si ochii negrii, simtindu-si inima cum da sa iasa din piept, nu scoate nici un sunet.In incapere se lasa o liniste deplina, doar baiatul hiperactiv mai avea ceva de spus:
-Hai mamaia Tsunade spune-mi despre ce este vorba, spune Naruto entuziasmat.
Deodata, tacerea dintre ceilalti coechipieri ai lui Naruto, fu sparta in mii de bucatele de catre baiatul care avea o privire patrunzatoare, dar care era prea lenes sa arate a fii interesat de subiectul care tocmai trebuie dicutat si analizat.
-Of mai taci odata, spune Shikamaru plictisit, o sa ne spuna cand va sosi momentul, acum taci din gura si asteapta.
O voce fina si cristalina se aude dintr-e randurile fetelor, care fara sa-si dea seama il aproba pe Shikamaru, dar nici ea nu stie de ce a facut acest lucru :
-Shikamaru are dreptate, calmeaza-te, spune Temari, care lasa capul in jos rusinata de cele spuse. Baiatul uluit schimba cateva priviri cu fata apoi intoarce capul neinteresat.
-Haideti odata spuneti-mi despre ce e vorba ca nu mai am rabdare, zise Naruto care mai avea putin si fierbea de curiozitate.
-Naruto, jur ca daca mai scoti un singur ... spune Sakura, dar a fost intrerupta de glasul rece al lui Sasuke, care ii spune:
-Sakura , apoi se opreste lasand-o pe Sakura sa-si dea seama ca a fost un semnal de alarma, si ca ar trebuii sa-l lase pe Naruto sa vorbeasca.Fata ramane muta de uimire, cand il aude pe baiat zicandu-i numele. Cu rasuflarea taiata incearca sa articuleze un singur cuvant:
-Sasuke.. dar il rosti atat de incet incat si cel care statea langa ea, abea putu sa-l auda.
-Bine va zic despre ce este vorba, zise mamaia Tsunade.
-Hai sa auzim, spune Naruto interesat, facand ochii mari si asteptand.
-Naruto, spune Neji, de cand ai venit vorbesti intruna.
Enervata de discutiile dintr-e ei, Tsunade intervine :
-Gata cu cearta, vreau sa va spun misiunea in care o sa plecati.
-In sfarsit, zice Sakura, plictisita deja de certurile dintr-e coechiperii sai.
-Vreau sa va trimit intr-o mini vacanta, sa va relaxati pana la noi ordine. Daca nu o sa fie nevoie de intariri speciale va prelungesc vacanta.
Pentru moment amutira toti de uimire, pana ce o fata, mai curajoasa, si care reusi sa spuna ceva de emotie, pentru ca isi dadu seama cine o sa mearga in mini vacanta pregatita, si asta insemna ca o sa fie si Neji acolo si pentru ea insemna sa-l vada pe baiat zilnic cat vor fii acolo.
-Dar de ce tocamai noi am fost alesi? intreaba TenTen, incercand sa-si dea seama ce planuise Tsunade.
-Pentru ca sunteti speciali, si trebuie sa va multumesc pentru eforturile depuse in favoarea satului ,atunci cand aveam probleme.Sunteti unii dintr-e cei mai buni ninja ai satului ascuns intr-e frunze, si meritati ceea ce v-am pregatit, o sa fie special, veti vedea.
Fetele ramasera mute de uimire la vorbele spuse de Tsunade-sama, doar baietii care erau foarte agitati mai scoteau sunete greu de reprodus, acestea se retrasera si incepura sa discute despre ce o sa-si puna fiecare in bagaj :
-Fetele, eu vreau sa ma duc acasa sa probez costumul de baie, sa vad daca imi vine, daca nu, dau o raita prin magazine, daca avem timp ca inca nu ni sa comunicat ora la care plecam, spune Tenten.
-O sa fie foarte frumoasa mini vacanta asceasta, pentru ca am de gand sa ma distrez un pic, si prin asta stiti la ce ma refer. Fetele se uitara ciudat la Hinata, deoarece nu o mai vazusera atat de serioasa cu privire la asa ceva pana acum.
-Stiti voi? Hinata are dreptate, de ce sa nu incercam?poate o sa avem marea surpriza sa simta si ei acelasi lucru.Pana la urma ii cunoastem destul de bine.Spune Sakura cu siguranta in glas.
-Uau, dar voi nu glumiti deloc, se pare ca nu am de ales, va trebuii sa incerc si eu ceva cu Sai, si asa sunt sigura ca nu va fi surprins deloc, stiti, doar ca mia zis ca sunt frumoasa.
-Vedeti fetelor, hai sa nu ne mai facem atatea griji degeaba, baietii oricum sunt neputinciosi in fata noastra, spune Hinata cu un zambet sfios pe fata.
In cealalta parte a incaperii baietii dezbateau de zor un subiect foarte interesat. Primul care deschide discutia este Naruto:
-Baietii, vom avea o vacanta superba.O sa stam la soare, tolaniti toata ziua.Si ca un plus mare o sa avem fetele cu noi, ce spuneti?Fara sa-si dea seama a atins un punct slab.
Acestia se uitara unii la altii, fara sa-si dea seama ca Naruto avea dreptate, fetele sunt puse pe ganduri marete, numai ele stiu ce ii asteapta.
-Da o sa fie interesant, spune Sai.Chiar as vrea sa le cunosc asa cum sunt ele, nu cum le vedem mereu pe campul de lupta.
-Da, si acum a vorbit domnu' stie tot .Eu o sa innebunesc, sa le aud in fiecare dimineata vocile pitigaiate, sincer nu mi se pare o idee buna, spune Shikamaru arogant.
-Nu e adevarat este o idee fantastica, adauga Naruto agitat.
-Da, sa zicem ca o sa fie frumos, dar de ce tocmai cu ele?ce pune la cale Tsunade-sama ?spune Neji putin intrigat.
Sasuke nu spune nimic, pentru ca stie ca daca deschide gura o sa se afle sentimentele lui fata de Sakura.
-Haideti baieti, incercati sa vedeti partea plina a paharului, pentru o saptamana cel putin nu o sa mai avem misiuni, spune Sai entuziasmat, cu un zambet larg pe fata.
Conversatiile dintr-e coechipieri sunt intrerupte de catre Tsunade care strigand, spune :
-Grabiti-va ! mergeti acasa si faceti-va bagajele pentru ca la ora 15 fix plecati.Va intalniti in fata portii de la iesirea din sat.Plecati !
La iesirea biroului celui de-al Cinci-lea Hokaghe, fetele se opresc putin sa discute cu baietii :
-Noua s-ar putea sa ne ia mai mult timp de pregatire.Trebuie sa alegem ce o sa purtam si cum o sa purtam, daca intarziem, ne asteptati? spune Sakura care clipeste din ochi, rugator.
-Daca intarziati , o sa fiti nevoite sa veniti singure, spune Sasuke, cu un zambet viclean pe fata.
Fetele bufnesc in ras, apoi zicand, pleaca:
-Da sigur, de parca ati face asa ceva.
Baietii auzind spusele fetelor, plecara mirati spre casele lor.
Pe drumul spre casa, care se intindea la nesfarsit, si parea ca nu se mai termina, pentru Sakura, se gandea la vacanta care le-a fost planuita, parca Tsunade stia ce avea sa se intample, si intentiona sa faca in asa fel incat, sa-si dea fiecare seama cat de mult se iubesc.
In cealalta parte, unde se afla un tanar cu ochii reci ca gheata, un razbunator, un luptator in adevaratul sens al cuvantului, se gandea la aceleasi lucruri, si se intreba de ce au fost alese franturi din echipe, unele erau complete altele nu, si aceasta ii ridica baiatului un mare semn de intrebare, dar si multe ganduri care zburau prin mintea lui, fara a-si da seama.
Pe de alta parte, o fetita foarte gingasa, si dragalasa, se gandea la cat de minunata va fii vacanta alaturi de baiatul care ii placea inca din copilarie, si era constienta ca trebuia sa lase rusinea acasa si sa fie foarte deschisa, pentru ca vacanta aceasta vine cu un scop, care era foarte limpede.
In schimb, baiatul hiperactiv si care nu renunta niciodata, nu sesiza adevaratul motiv pentru care "mamaia" Tsunade,cum obijnuia sai spuna el, ii trimite in vacanta, nu-l interesa acest aspect, vroia doar sa se distreze si atat, dar nu stie ce i se pregateste.
Shikamaru, era singurul care nu prea era incantat de idee, si desii stia de ce au fost alese astfel echipele, nu se stresa cu astfel de intrebari, el se gandea cum sa faca sa stea mai mult tolanit la soare.
Temari stia ca va fii o adevarata provocare sa-l scoata pe Shikamaru din carapace, dar ii placea foarte mult acest joc, si desi va trebui sa fie foarte indrazneata, stie ca va reusii sa-l dea pe brazda.
Tenten care era mereu pregatita de orice, si vroia sa para ca nimic si nimeni nu o poate atinge, vrea sa atraga atentia unuia dintr-e cei mai buni luptatori ai satului frunzei, care o vedea doar ca pe o colega, dar in curand avea sa schimbe asta, pentru ca ea nu avea de gand sa stea cu mainile in san, si sa renunte la iubirea pe care i-ar oferi-o acesta.Stia ca avea sa lupte mult cu vointa de fier a baiatului, dar nu se va lasa atat de usor, trebuie sa-i arate adevarata ei fata, indiferent de reactia acestuia.
Ceea ce nu stia ea, era ca baiatul chiar se gandea la ea ca la o posibila, sa-i spunem mai mult decat o amica, ei nu se intelegeau bine doar pe campul de lupta, dar se completau si in viata de zi cu zi, la asta se gandea baiatul cand isi facea bagajele.Trezindu-se din buimaceala, baiatul pleaca de acasa ingandurat, iar ceilalti colegi ai sai aveau sa vina rand pe rand fiecare.
Primul care isi face aparitia este, bine-nteles, Sasuke, cu aceeasi privire imbibata cu ura.Apoi este urmat de Tenten, punctuala ca intotdeauna, vrand sa fie cu un pas inaintea fetelor, aparu in fuga .Tenten observa o silueta care se onduieste usor, care se apropie cu gratie, era Hinata, cu un bagaj, maricel dupa ea.Parea a fi greu pentru ea, dar nu era deloc. Din spate soseste si Naruto alergand cu un rucsac in spate, si luand-o prin surprindere pe Hinata, ii smulge bagajul din mana,lasand-o cu gura cascata si cu parul in vant, se duce apoi si o ia de mana, deoarece nu se mai misca.Aceasta rosii cand baiatul ii atinse mana cu tandrete si o trase langa el, mii de fluturasi isi facura loc in stomacelul ei, nu putea riposta, nu se asteptase la acest gest din partea lui.In spatele acestui frumos peisaj, apare Neji, Sakura, Shikamaru, urmati de Temari, acestia se intrebau in sinea lor, de ce Naruto o tine pe Hinata de mana, dar nu gasira un raspuns. Trupa era completa daca si cei doi indragostiti, se grabeau sa vina, este vorba de Sai si Ino, care din nu stiu ce motiv intarziau.Dupa inca cateva minute de asteptare, isi fac aparitia si cei doi, Ino mergea elegant pe langa Sai, care se oferise sa-i care bagajul, un gest foarte frumos, care ii dadu de inteles Sakurei ca aceasta vacanta va fii foarte speciala, din toate punctele de vedere.
-In sfarsit, spune Sasuke, credeam ca nu mai veniti.
Ino ii raspunde cu un zambet pe fata, un zambet ce exprima multa bucurie si prospetime, ce nu a mai fost vazut de mult pe fata ei :
-Este vina mea, eu am intarziat, Sai s-a oferit sa ma ajute cu bagajul, iar la cererea lui ,l-am mai usurat putin.
-Adica vrei sa spui ca putea fi si mai greu ? intreaba Sakura, dupa care o bufneste rasul.
Indreptandu-si spatele, Sai raspunde putin incordat :
-Crede-ma se putea si mai rau.
Toti au izbucnit in ras, si au pornit la drum.

new love story sunt mai mari.. promit corectez text inlatur sfat :*** mai dureze putin iasa

31.7KB

Modificat de denii:xsasuke (acum 13 ani)


_______________________________________
Te urasc cum n`am urat pe nimeni ..Ptr k te`am iubit cum n`am iubit pe nimeni  ! ..

Love Sasu :X Saku .

pus acum 13 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
) se putea sa fie si mai greu de atat? Saracul Sai!
Un capitol care cred eu merita 10
Ai descris parerile si sentimentele personajelor, actiunea nu a fost grabita si in biroul babei se intampla cam ce se intampla de fiecare data)
Deobicei cand trebuie data o misune am observat ca uni prefera sa faca o baba dura ce le zice aveti o mini vacanta acum valea, ceva ce lasa de dorit, ei bine tu nu ai facut asta si chiar  mi-a placut. Am citit pe nerasuflate ceea ce ai scris si sper sa vina si urmatorul capitol:X

new love story putea fie mai greu atat? saracul sai!un capitol care cred merita 10ai descris

30.8KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 13 ani
   
denii:xsasuke
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 44
ma bucur muult k tia placut.. o sa ma strauduiesc s`o fac si mai interesanta :X
o sa vezi ceea ce urmeaza o sa te surprindaa :X !!
ei bn, sa speram.multumesc pt sfaturi chiar mi`au prins bn.si promit k ma tin de ele ! :X          

new love story bucur muult tia placut.. s`o fac mai :xo vezi ceea urmeaza surprindaa !!ei bn,

42.5KB


_______________________________________
Te urasc cum n`am urat pe nimeni ..Ptr k te`am iubit cum n`am iubit pe nimeni  ! ..

Love Sasu :X Saku .

pus acum 13 ani
   
denii:xsasuke
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 44
eii binee in sf` l`am terminat   ,iata`l :

Capitolul 3 - De la apus, la un nou inceput

Desi mai aveau putin si ajungeau la locul dorit, momentul veni cat se poate de repede, caci curiosii nostrii au alergat spre a prinde si ultimele raze de soare care ating usor apa sarata a oceanului. Se oprira toti in ultimul copac al padurii pentru a observa momentul cand soarele intra in ocean, acel moment atat de special, si totodata atat de romantic, a fost admirat de cei zece eroi din satul Konoha, care avea sa nu fie uitat mult timp de acum incolo.
Seara se lasa peste plaja. Baietii, care erau deja instalati in camere, se aflau acum afara pentru a pregati lemnele care urmau sa se transforme intr-o adevarata flacara a destinului. Ino si Temari erau inca in camerele lor, asezand hainele in sertare, si punanad totul la locul sau, pentru a fii gasit cu usurinta. In bucataria cabanei, se pregateau floricele de porumb si nalbe, pentru povestile de groaza care urmau sa fie spuse, si pentru jocurile care urmau sa fie desfasurate.
-Hinata, da-mi te rog sarea si praful de branza, spune rozalia care se grabea, caci focul era pregatit, iar baietii asteptau nerabdatori nalbele si floricelele, in special Naruto care era flamand.
Baietii au asezat frumos in jurul focului, busteni, dupa care au adus paturi pentru fete. Hinata care avea doua castroane pline cu floicele si nalbe, se impiedica de o radacina de copac care era iesita din pamant, dar nu facu contact cu acesta caci o prinse Naruto in brate si o readuse cu picioarele pe pamant, iar castroanele le-a prins Sai, care zambea la vederea lui Naruto uitandu-se insistent la Hinata, erau atat de aproape incat se puteau saruta, dar nu o facura. Speriata, Hinata abia putu sa scoata doua cuvintele :
-Multumesc, Naruto.
-Heii, nu-i nimic, ma bucur ca te-am prins la timp, se scarpina in cap usor rusinat, zambind cu gura pana la urechi, acest lucru o facu pe Hinata sa roseasca si mai tare, caci nu-i venea sa creada ca tocmai ce i se intamplase acum nu era un vis.
-Sunt o neindemanatica, imi pare rau.
-Nu-ti mai cere atatea scuze Hinata, spune Sakura incercand s-o linisteasca.
Rusinata se duse la Sai si ii lua castroanele din mana, multumindu-i ca le-a prins inainte sa se imprastie pe jos.
Sakura a adus si celelalte castroane cu nalbe si floricele, iar Tenten a venit cu sucul, Ino si Temari, care abia acum terminasera de despachetat, au aparut imbracate in pijamale, iar in picioare aveau papuci de casa, baietii au inceput sa rada la vederea pijamalelor celor doua, dar le crescu entuziasmul cand si celelalte trei au coborat tot in pijamale si in papuci de casa.
-Cand v-ati schimbat asa de repede? intreaba Naruto care inca nu-si putea abtine rasul, dar amuti imediat ce dadu nas-in-nas cu privirea amenintatoare a Sakurei.
-Luati loc fetelor, zice calm Sai, incearcand sa ascunda un zambet care avea sa se transforme in curand intr-un raset de toata frumusetea.
Acestea au ocupat fiecare cate un bustean, care erau in total cinci, in timp ce observau atent reactia baietilor si se pare ca era una buna, deoarece Sai se duce langa Ino, apoi este urmat de Naruto care se duce langa Hinata, surprinzator Shikamaru ofta putin, si se duce langa Temari. Sakura rosi cand atingerea blanda a ochilor baiatului brunet nu-si mai dezlipeau sclipirea de gheata de pe ochii ei calzi, pana cand acestia au fost separati de o mica distanta intr-e cele doua trupuri care nu ezitau sa se atinga. Tenten, fiind mai indrazneata, se ridica de pe bustean si se intreapta spre Neji, care statea neclintit, il apuca usor de mana si il trase dupa ea jos pe bustean, neputand sa opuna rezistenta, se supune vointei lui Tenten. Pentru a dezmorti putin atmosfera, lui Sai i-a venit in minte o intamplare destul de ciudata, numai buna sa-i faca sa rada putin.
-Am o poveste sa va spun, zice acesta care ranjea subtil. Langa el, Ino isi arata interesul,si il incurajeaza, zicandu-i :
-Hai spune povestea, observ ca esti singurul care mai poate vorbi, spunand acestea baietii, in special Neji, au intors capetele rusinati.
-Bine, deci sa vedem, asta s-a petrecut acum mult timp, inainte sa va cunosc pe voi, eram in padure intr-o misiune de cercetare cand se aude ceva in tufis, m-am intors, m-am uitat si nimic, pe moment am crezut ca-mi joaca mintea feste, am continuat sa merg, iar se aude langa mine acelasi zgomot ca inainte, mi-am zis in gand ca de data asta il prind, m-am aruncat pe tufisul de unde venea zgomotul dar tot nimic. Dupa un sfert de ora, m-am asezat langa un copac, si am asteptat cateva secunde, am vazut miscandu-se ceva in tufis, m-am ridicat incet, pentru a fii sigur ca de data asta il voi prinde pe cel ce ma urmarea, dar cand am ajuns langa tufis, a sarit pe mine o creatura mititica cu ochii verzi si blana neagra. Am incercat s-o dau jos de pe fata mea dar a inceptut sa ma zgarie, apoi au mai venit doua, vrand sa scap de ele, am desenat cat am putut de repede un soarece pentru a le distrage atentia, si pentru a ma elibera din stransoare. Dupa ce am scapat de ele, ma curatam linistit de sangele care curgea din zgarieturile pe care le capatasem de la pisici, vine un amic de-al meu si ma i-a prin surprindere, zicand : Bau ! a fost atat de tare socul incat abea mai puteam sa respir, ei bine aceasta a fost povestioara mea, se aseaza inapoi langa Ino, multumit ca a putut sa-i faca pe toti sa rada cu gura pana la urechi.
-Frumoasa povestea Sai, spune Ino care ii saruta usor obrajii albi ca laptele, acesta ii intoarce gestul cu un sarut de multumire.
-Bun, acum pupaciosilor a sosit timpul pentru un joc, ce propuneri aveti ? intreaba Sakura.
-Stiu eu un joc ! spune Naruto entuziasmat .
-Sa-l auzim, spune Sasuke printre dinti, nu prea incantat de idee.
-Baba Oarba, dar o sa-l jucam putin diferit, de data asta, spune Naruto, afisand un zambet viclean.
-Cum adica diferit ?intreaba Sakura intrigata.
-Pai, jocul o sa fie fete contra baieti. O sa fie mai interesant asa decat jocul original. Una dintr-e fete o sa ascunda o pietricica la spate, iar daca un baiat nimereste mana unde este ascunsa pietricica, atunci fetele vor fi legate la ochi, iar daca nu, viceversa.
-Bine atuci, spune Tenten care-i arata Sakurei o pietricica.
-De ce eu ? spune Sakura surprinsa.
-Pentru ca asa am hotarat noi, nu ne face de ras, spune Tenten care ii pune pietricica in mana.
-Bine atunci, Sasuke tu trebuie sa ghicesti unde este piatra, spune Sai care il invita pe acesta sa stea fata in fata cu Sakura.
-Si daca nu vreau, ma obligi ? spune acesta arogant.
-Daca nu o faci inseamna ca ti-e teama de ceva si ca nu ai sange de luptator in tine, spune Tenten.
-Bine, o sa o fac ! spune acesta incrucisand bratele si uitandu-se atent la Sakura. Aceasta se uita in ochii lui Sasuke, in timp ce duce mainile la spate pentru a hotara mana unde va ascunde piatra. Uitandu-se inca in ochii lui Sasuke, intinde ambele maini in fata, cu pumnii stransi, Sasuke inca este atintit in privirea Sakurei, desface usor nodul format din bratele sale puternice, si cu mana dreapta pe care o intinde in fata, atinge delicat pumnul stang, il intoarce incet cu incheietura in sus, Sakura, uimita, deschide incet pumnul, ochii baiatului se luminara vazand ca piatra se afla in pumnul ales.
-Baieti, se pare ca o sa ne distram un pic, spune Naruto bucuros ca nu o sa fie legat la ochi.
-Asa e, haideti fetelor veniti sa va legam la ochi, spune Sai indreptandu-se spre Ino care il astepta nemiscata. O ia usor de mana intorcand-o cu spatele la el pentru a putea s-o lege la ochi, incet ii sopteste la ureche : Nu trisa ! Ino se intoarce brusc cu fata la el, parca ghicind locul unde avea sa aiba loc, si fara ezitare ii dadu un sarut apoi fuge. Nu apuca sa se indeparteze ca Sai a si pornit pe urmele ei, spre surprinderea celorlalti acestia erau trantiti la pamant, uitandu-se pe cer, Ino nu mai era legata la ochi, iar Sai nu-i mai dadea drumul la mana .Deodata atmosfera jucausa a fost alungata, iar cei ce se holbau erau baietii, care inca nu le venea sa creada cat de repede evolueaza relatia lor, incet dar foarte curajos, Tenten il ia de mana pe Neji, ducandu-l aproape de cei doi, si facandu-i semn sa se aseze, le spune celorlalti :
-Haideti, ce mai asteptati, asezati-va, in seara asta se vad foarte bine stelele, nu-i asa Neji? acesta nu scoase nici un cuvant, prea rusinat ca era rosu la fata, nici el nu stia cu exactitate de ce, acum in mintea lui era un haos total, era prins intre doua intrebari "Sa fac pasul", "Sa nu fac pasul", acestea doua il chinuiau inca de cand a ajuns pe plaja, dar stia ca nu putea decat sa se lase purtat de Tenten, pentru ca stia ca daca nu o urmeaza o va supara, si asta ar insemna ca vacanta lor sa fie compromisa.
Hinata se apropie usor de Naruto, dar acesta actioneaza inainte ca ea sa apuce sa spuna ceva, sau sa faca vreo miscare, o ia delicat de mana, se aseaza jos privind-o cu intensitate, cu ochii aceeia albastrii pe care Hinata ii iubea. Se intinsera pe iarba moale, dar legaturile dintre ei inca nu se desfacura.
In curand toti se asezasera, in afara de Sakura si Sasuke, enervata, Tenten il cearta pe Sasuke :
-Sasuke, ce astepti ?intreaba aceasta, vazand ca baiatul nu baga de seama, uitandu-se in alta parte.
-Cu mine vorbeai ?spune acesta imediat ce-si aude numele.
-Te intrebam cand te asezi, ca deocamdata stai in picioare.
-Dar nu ne mai jucam?intreaba acesta cu o expresie dezamagita pe fata.
-Nu, jocul nu-si mai are rostul cand stelele se vad atat de clar pe cer in seara asta, uita-te si tu sa vezi cat de frumoase sunt. Isi termina fraza facandu-i semn Sakurei sa indrazneasca sa-l ia de mana si sa se aseze, stiind ca acesta era momentul oportun aceasta nu mai pierde timpul si il apuca agale de mana. Sasuke nu realiza ca acum sta intins pe iarba, tinand-o de mana pe Sakura. Incet, incet Sakura isi trece mana prin parul negru al lui Sasuke, care il facu pe acesta sa tremure, deaorece un fior ii trecu pe coloana in sus, ceea ce il facu sa se intoarca pe o parte, cu fata la Sakura. Cand simti privirea lui rece atingand, din nou ochii ei verzi, a sesizat imediat dupa contact cum privirea a devenit mai blanda, mai iubitoare, parca toata ura aceea acumulata fugise intr-un colt indepartat al mintii lui, era sigur ca acum nu mai putea da inapoi, Sakura se apropie incet de el, inchinzand ochii, mana ei dreapta jucandu-se in parul de langa ureche, dandu-i fiori dulci, facandu-l sa o sarute cu pasiune. Acesta era primul lor sarut, Sasuke a incercat sa ascunda sentimentele pentru ea, dar in zadar, Sakura stia ca acum totul avea sa fie bine. Ramanand unii langa altii, toata noaptea, privind stelele care erau deasupra lor, admirand parca iubirea ce-i inconjura, asteptau nerabdatori zorii, pentru a prinde primele raze de soare privite de pe plaja, din vacanta care tocmai incepuse.


_______________________________________
Te urasc cum n`am urat pe nimeni ..Ptr k te`am iubit cum n`am iubit pe nimeni  ! ..

Love Sasu :X Saku .

pus acum 13 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
) de ce nu au mai jucat? AAA? Nu e corect! Sunt deacord cu Sasuke zau ca era bun jocu ( trebuie sal tin minte) > am pe cn sal aplic.
Asa:X gresli chiar nam vazut, leam cautat cu lupa. Nu glumesc)
Mia placut foarte mult, actiunea curge lent, exact cum ar trebui desi ma asteptam sa fie ceva scantei nu sa capituleze toti:>:>
Vreau sa vad ce fac in continuare, si zau ) sper sa nui atace orochimaru ca atunci chiar ca va iesi cu tunete si fulgere.

new love story mai jucat? aaa? corect! sunt deacord sasuke zau era bun jocu trebuie sal tin minte)

45.4KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 13 ani
   
denii:xsasuke
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 44
am observat k le`ai cautat . > dar am stat si eu destul de mult in fata pc`ului sa le modific )) ><
promit k nmk nu o sa le strice vacanta... prea curand > .. am pregatit cv pt ei . o sa vezi pe parcurs )
(o sa ma apuc de scris sambata k saptamana asta am multe teste de dat si nu prea am timp.. o sa postez urmatorul capitol probabil cel mai tarziu martea sau miercurea care vine :************ )- :X
:X:X:X:X:X

new love story observat le`ai cautat > dar stat destul mult fata pc`ului modific nmk strice

41.4KB

Modificat de denii:xsasuke (acum 13 ani)


_______________________________________
Te urasc cum n`am urat pe nimeni ..Ptr k te`am iubit cum n`am iubit pe nimeni  ! ..

Love Sasu :X Saku .

pus acum 13 ani
   
denii:xsasuke
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 44
Capitotul 4 - Prima zi ! Trebuie sa incerci ! ~Sakura~

Este dimineata ? unde ma aflu ? Sa deschid ochii si sa vad, sa indraznesc ? raspunsurile la aceste intrebari le-am gasit imediat ce am deschis ochii si am vazut nisipul ce ma inconjura, sunetul valurilor atat de linistitoare, soarele urias ce iesea din mare si briza ce-mi facea parul sa zboare, atingand usor o mana ce parea ca ma inconjoara. Eram in bratele lui, inca dormea, mi-am dat seama dupa rasuflarea lui greoaie, n-am indraznit sa ma uit la el pentru a nu-l trezi, doarme atat de frumos, asa ca m-am gandit sa ma ghemuiesc in bratele lui si sa stau linistita pana se trezeste. Zis si facut, nu dupa mult timp aud o voce un pic ragusita, care ma intreaba :
-De cand esti treaza ?
-Nu de mult, apoi ma intorc cu fata spre el - ma sprijineam doar intr-o mana, deci era posibil sa-l strivesc un pic daca imi pierd echilibrul - pentru a-l saruta, avea ochii inchisi, semn ca nu s-a trezit inca, sper ca sarutul meu a ajutat la ceva, daca nu va trebuii sa suporte mai multe. Imi trec mana usor pe la urechea lui, sa-i dau parul negru laoparte pentru a-i soptii incet un "buna dimineata", spre surprinderea mea ma apuca, cu ambele maini de cap, si ma saruta lung, stapanita de un sentiment care imi cuprinsese tot corpul si-l facu aproape inert, ma las dusa de val.
-Uita-te la porumbeii astia doi, ce dragut! spune Naruto tinand-o de mana pe Hinata, care era in costum de baie, si pe cap avea o palariuta de soare foarte draguta.
-Hei Hinata imi place palaria ta, zic eu printre dinti, incercand sa ascund rusinea si cu greutate il eliberez pe Sasuke din stransoare.
-Multumesc, spune aceasta foarte timid, apoi coboara pe plaja alaturi de mine si de Sasuke, ma aproprii din nou de el si ii soptesc : hai sa ne schimbam si noi ca suntem plini de nisip, apoi vii sa dormi daca vrei, ii spun eu zambind viclean, stiind ca nu putea fi vorba de somn, cu Naruto prin preajma. Ma ridic de pe el, apoi il ajut si pe el sa se ridice de pe nisip, si pornim agale spre cabana. Intram, inauntru se aude o voce subtire, dar cu o usoara nervozitate, ce venea dinspre bucatarie.
-Tu vezi cine s-a mai trezit, ca eu ma duc sa ma schimb.
-Bine, du-te, intru in bucatarie, ca era aproape de usa de la intrare, si o vad pe Ino care se chinuia sa desfaca un borcan.
-Aaa, ce faci acolo ?indreb curioasa.
-Incerc sa desfac borcanul asta afurisit, ma ajuti ?
-Ia da-l incoace, si cu mana dreapta am rasucit un pic capacul si s-a deschis, i-l dau inapoi cascand, poftim, e gata, dar ce ai de gand sa faci cu castravetii ?
-M-a rugat Sai sa-i fac un sandwish.
-Aaa, bine. Eu ma duc sa ma schimb ca mergem pe plaja, anunta-l si pe Sai si veniti si voi doi, ca vorbesc eu cu Tenten si Temari, sa-i trezeasca si pe ceilalti doi somnorosi.
-Bine, fac sanwish-uri si pentru voi ?
-Mai bine faci pentru toti, ca o sa li se faca foame mai incolo.
-Ok.
Ies din bucatarie si ma indrept spre scari, oare ce-am facut aseara? intrebare ce-mi trece fulger prin minte, ma linistesc spunandu-mi ca orice ar fii fost am adormit foarte repede. Ah, cat de linistitoare este briza marii, si cat de cald poate fi nisipul, am dormit atat de bine, si cel mai curios este ca nu mi-a dat drumul din brate toata noaptea, interesant. Asa, acum sa ma duc sa o anunt pe Tenten apoi trec si pe la Temari.
-Hei ce faci ? intreb facandu-i cu mana, unde ati disparut aseara?
-Pai, tu ai adormit si Sasuke i-a rugat pe baieti sa ne duca in cabana, si am plecat.
-Bun asa, zic eu radiind de bucurie, ne intalnim pe plaja in jumatate de ora, bine?
-Bine, o sa ma duc sa-l trezesc si pe Neji, desi nu prea cred ca doarme.
-Ok, pun mana pe tocul usii si dau sa ies din camera, bineinteles ca eram cu spatele si Temari tocmai trecea pe langa mine, o apuc rapid de mana si-i spun :
-Stai asa, unde te grabesti ?
-Ma duc sa-l trezesc pe Shikamaru, tu ce faci ?
-Te cautam, si chiar asta vroiam sa te rog. Hai ca te-am lasat, vezi ce-i faci si mai ales cum faci sa-l trezesti, fii blanda.
-Ok o sa incerc, dar nu promit nimic.
-Ne vedem pe plaja in jumatate de ora, te-am pupat, ii fac cu mana si fug in cea mai apropiata baie de pe hol.
Bun, nisipul care a intrat prin toate crapaturile, incepuse sa devina insuportabil asa ca am facut un dus rapid apoi m-am dus sa-mi aleg un costum de baie, mai exact un sutien, iar jos mi-am luat un short, imi este mai la indemana asa, ah pe unde am pus palaria aia ? in dulap nu este, in sertar nu este, poate n-am despachetat-o. Bagajul ! eram sigura ca e aici, ok, eu sunt gata sa vad daca si Sasuke este. Ma apropii incet de usa de la camera lui, dormea cu Naruto, saracul, la cat sforaie agitatul ala, nu ma mir ca nu a intrat in casa si a preferat sa doarma cu mine afara, spre surprinderea mea, statea intins pe marginea patului, imbracat doar intr-un short pana la genunchi de culoare albastra, care se asorta cu sutienul meu, cu fata atintita pe tavan, cu putina curiozitate in glas, imi fac curaj si intreb :
-Esti gata? zic eu din usa, si un raspuns veni cat se poate de repede.
-Intra, nu sta la usa. 
-Am vorbit cu Ino, ea era in bucatarie, se chinuia sa desfaca un borcan cu muraturi, ii spun in timp ce ma asezam pe pat langa el, face sandwish-uri, apoi coboara si ea pe plaja cu Sai, hai sa mergem daca esti gata sa nu-i facem pe Hinata si pe Naruto sa ne astepte, se ridica in capul oaselor pe marginea patului unde ma asezasem si eu, si-mi da un sarut rapid apoi se ridica, intinzandu-mi mana pentru a ma ridica de pe pat. Cu ochii mari si o urma de lacrima il apuc increzatoare de mana, si-l urmez pe usa afara. Pana pe plaja nu scoase nici un sunet, ma apropii de el dorind sa-i simt pielea de pe bratul stang, acelasi brat care ma tinea strans de mana, si-i soptesc :
-Sper ca nu o sa stai ingandurat toata ziua, te rog macar incearca sa te porti asa cum te porti si cu mine, incearca macar, pentru mine, inchei fraza clipind rapid din ochi, rugator in speranta ca m-a vazut. Sta putin pe ganduri, apoi raspunde :
-Bine o sa incerc, si afiseaza zambetul lui strengar, oprindu-mi respiratia si inima, nici nu mi-am dat seama cand m-a sarutat, nu am realizat pe moment ce se intampla, probabil ca acesta a fost efectul sarutului sau, intr-un sfarsit coboram pe plaja, eu asez prosopul pe nisipul cald, incalzit de razele jucause ale soarelui, care se jucau pe pielea palida a Hinatei si a lui Naruto. Vazand cat de bucuroasa este Hinata, nu ma puteam abtine sa nu zambesc, cu un gest de mana ii fac semn sa se aseze langa mine.
-Ce faci? vad ca esti toata numai un zambet, ii spun eu ranjind, uitandu-ma cand la Sasuke cand la Naruto, care erau la mal.
-B-bine, incerc sa ma distrez, imediat ma uit la ea, dar, rusinata schimba privirea catre baieti si roseste.
-Dar de ce te rusinezi?nu de asta sunt aici? ii spun eu incurajator, incercad sa-i capturez cu privirea reactia. Poti sa-mi spui daca ai vreo problema, vreau sa te ajut.
-Pai, intr-un fel este o mica problema, nu am mai fost atat de aproape de Naruto, de la examenul chuunin, cand ne-a asezat unul langa altul, abea ma mai puteam concentra, spunand asta ii aparu un zambet mic pe fata.
-Sunt sigura ca poti face fata emotiilor, din cate vad eu te-ai obisnuit deja si chiar tine, pentru Naruto conteaza foarte mult daca esti tu insuti, tine minte asta, ai vazut si tu ca de cate ori te comportai "ciudat" cum zice el, te intreba ce se intampla, dar este prea naiv ca sa-si dea seama, trebuie sa iei atitudine si sa-i spui ce simti, altfel o sa ramana o joaca de copii pentru el, tinutul de mana si toate acestea.
-Ai dreptate, d-dar cum pot eu sa-i spun asa ceva? cand abea pot sa stau in picioare in preajma lui ?
-Pai, cand mai sunteti singuri, incearca sa vorbesti cu el, asa o sa-ti vina mai usor sa-i spui.
-Bine, promit ca o sa incerc, si te tin la curent cu ce se petrece.
Afisez un zambet aprobator, apoi ii fac semn din cap ca ar trebuii sa ne ridicam de pe prosop si sa mergem pe mal unde ne asteptau baietii. Bineinteles ca probabil si ei au discutat despre cele intamplate, dar asta nu ma interesa pe moment, ajunsa langa Sasuke imi impletesc degetele de la mana stanga intr-ale lui si-l trag dupa mine tinand-ul foarte aproape, vrand sa-i las pe cei doi singuri.
-Saraca Hinata, zic eu incet, aproape in soapta.
-De ce saraca Hinata, ce-a patit?
-Nu are nimic, dar la cat de naiv este Naruto nu stiu cum o sa reuseasca Hinata sa-i spuna ce simte.
-Aa, despre asta este vorba, daca vrei pot sa-l pun eu pe Naruto in tema, sau macar sa incerc, ca din cate am auzit de la el ii cam place de Hinata.
-Ce bine, rasuflu eu usurata.
-Asta nu e tot, lasa-ma sa termin te rog.
-Bine, scuze, dar sunt bucuroasa.
-Deci din cate mi-a spus Naruto, nu stie cum sa vorbeasca cu ea, inca se fereste de el, si nu stie daca sa-i spuna sau nu, nu stie cum va reactiona, ii este teama sa fie respins.
-Nu se va intampla asta.
-Stiu, dar Naruto nu stie, eu zic asa, vorbesc cu Naruto, tu cu Hinata, si vedem ce iese. Macar o sa aiba destul curaj sa spuna fiecare ce are de spus, fara retineri, nerabdatoare il iau rapid in brate si-l sarut, apoi zambind ii spun :
-Esti genial, asta imi place la tine.
-Esti enervanta, spune el razand, apoi imi apuca usor capul intr-e ambele maini si ma saruta lung.
-Daca spui tu, zic eu dezlipindu-ma de sarutul lui si intorcandu-ma cu spatele la el pentru a ma afunda in imbratisarea care devenea cu fiecare moment tot mai puternica.
Este ora 16:15, stau pe prosop sa ma usuc sub razele soarelui, care nu mai sunt atat de puternice, in stanga mea era Sasuke, mai era Shikamaru care era de asteptat sa-l gasim dormind, Temari se uita pe o revista, Ino era intinsa pe burta si se juca cu mana in nisip, Tenten il dadea pe Neji cu crema de soare pe spate, Sai inca era in apa cu un delfin dragut desenat de el, probabil din plictiseala, si parea ca nu mai vrea sa iasa din apa, dupa cum o cunosc eu pe Ino nu o sa mai reziste mult si o sa se duca dupa el, iar Hinata statea, intr-e mine si Naruto - care avea mainile incrucisate la ceafa si dormea - in capul oaselor, se uita in gol, imi trec mana prin fata ochilor ei, incercand s-o fac atenta la ceea ce aveam sai spun:
-Hei, urmeaza-ma. Ma ridic de pe prosop, iar ea ma urmeaza pana cand ajungem amandoua cu talpile pe nisipul umed de la mal.
-D-da Sakura, s-a intamplat ceva ?spune ea printre dinti.
-Depinde cum privesti tu situatia, ii spun zambind, am vorbit cu Sasuke si mi-a zis cate ceva despre Naruto, esti gata sa asculti?
-Cu siguranta.
-Din cate am inteles de la Sasuke, Naruto chiar te simpatizeaza, dar ii este frica sa nu-l refuzi si, mai ales, de reactia ta.
-Nu stiu ce sa mai zic, m-ai lasat fara cuvinte.
-Asta nu e tot, am hotarat cu Sasuke asa, sa vorbesc eu cu tine si el cu Naruto, in speranta ca voi doi ve-ti avea destul curaj pentru a recunoaste.
-Sa speram ca are efect, pentru ca eu chiar nu am nici o idee despre cum i-as spune, poate el are mai mult curaj ca mine, imi spune cu o expresie foarte serioasa.
-Uite cum facem, in seara asta o sa mergem sa ne plimbam cu totii prin padure, si o sa am grija ca fiecare sa o ia pe alta parte, vorbesc eu cu fetele si vedem cum facem.
-B-bine, dar tot nu stiu cum sa reactionez si ce sa spun, imi spune putin dezamagita.
-Nu-ti face griji nu trebuie sa spui prea multe, o sa spuna Naruto, singura problema este ca trebuie sa-l saruti ca sa nu se simta prost, afisez un zambet malefic zicand, pe asta chiar trebuie sa o faci, este chiar necesar.
-Poftim ? dar, eu nu... nu pot face asta.
-Va trebuii sa dai tot ce ai mai bun, crede-ma o sa iasa bine, o iau de mana si o trag dupa mine inapoi pe prosop.

imi pare rau pentru intarziere` !!  dar important este k l-am pus.
imi place foarte mult fic`ul si tin sa`l termin, asa k va :* :X si bafta la citit.


new love story capitotul prima trebuie incerci dimineata unde aflu deschid ochii vad, indraznesc

23.1KB


_______________________________________
Te urasc cum n`am urat pe nimeni ..Ptr k te`am iubit cum n`am iubit pe nimeni  ! ..

Love Sasu :X Saku .

pus acum 13 ani
   
crazy_angel
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2125
Woo asta capitol lung)
Hei. Se pare ca lucrurile sunt mult mai usoare atunci cand sunt doar cei indragostiti :> Bunn chiar mia placut desi anumite dialoguri desi spuneau ceva inteligent anumite cuvinte nusi au locul e ca si cum ar vorbi in sila " hai ca ma duc..." si chesti de acestea. Sakura si-a exprimat foarte bine sentimentele ) si sincer un soc Hinata langa Naruto de mana si nu e lesinata)
Bun sa vedem cum il va saruta fara sa sarute mai intai pamantul)
spor la scris:*

new love story woo asta capitol lung)hei. pare lucrurile sunt mult mai usoare atunci cand sunt doar

44.1KB


_______________________________________


īn mai bat clopotele morţii
frunze se coboară din copacul vieţii
rānd pe rānd se mai aprinde-o lumānare...
singurătatea nu mai poartă cortegiu de sublim...

īn mai bat clopotele morţii -
"rugaţi-vă să nu vă crească aripi" -
căci s-au deschis prea multe lacăte
prin lacrimi...

pus acum 13 ani
   
denii:xsasuke
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 44
=]] ma bucur ca ti`a placut >:d< )
Hinata trebuie sa se obijnuiasca cu Naruto pana la urma, nu?
faza cu sarutatul pamantului e buna.. dar nu cred k se va intampla, sa speram ;]]
promit k de data asta nu o sa-mi mai ia asa de mult sa scriu :d
:X

new love story =]] bucur ti`a placut >:d< hinata trebuie naruto pana urma, nu?faza sarutatul

7.6KB


_______________________________________
Te urasc cum n`am urat pe nimeni ..Ptr k te`am iubit cum n`am iubit pe nimeni  ! ..

Love Sasu :X Saku .

pus acum 13 ani
   
denii:xsasuke
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 44
Srry` k a durat atata` ! :*:*:*:* :X:X:X:X:X

Capitolul 5 - In sfarsit impreuna !! ~Hinata~

De ce trebuie sa-mi fie atat de greu sa-i vorbesc? Oare de ce tin atat de mult la el? Ce se va intampla dupa ce ii voi arata ce simt pentru el? Se va schimba ceva? In bine, sau in rau? Nu ramane decat sa aflam...
Iata-ma, sunt la mine in camera, iar fluturii din stomacul meu nu-si mai gasesc locul. In seara asta, dupa spusele Sakurei, mergem in padure. Sunt curioasa sa vad cum se va termina aceasta drumetie. Nu termin bine sirul gandurilor, ca aud in usa trei batai, ma ridic de pe pat, ma apropii de ea si o deschid :
-Ia-ti sacul de dormit si coboara ! Imi spune Sakura, care se grabea de parca acum ar fi atacat Orochimaru, sau ar fii avut nevoie la baie. Nu vreau sa mi se spuna de doua ori asa ca ma duc direct la bagaj si scot sacul meu vechi si prafuit daruit de tata acum trei ani, il asez pe umar si cobor. Jos in hol era o imbulzeala totala, ma apropii incet de Sakura, care parea ca se chinuie sa impacheteze ceva si o intreb :
-Parca mergeam sa ne plimbam, acum ne mutam cu totul in padure? Aceasta imi raspunde fara a se uita la mine :
-Da mergem pentru o noapte cu cortul, va fii frumos iti promit, si continua sa indese ceva in ghiozdanul pentru calatorii pe munte, si cu o voce aproape soptita raspund:
-Asa sper si eu, ii zic uitandu-ma la cei ce alergau pe langa mine ca bezmeticii, incercand parca sa organizeze harababura. Hotarata sa ajut, o zaresc pe Tenten langa usa de la bucatarie, si ma indrept spre ea:
-Pot ajuta cu ceva? Ca dupa cate vad toata lumea face ceva numai eu stau si ma uit.
-Da, chiar vroiam sa rog pe cineva sa-i duca Sakurei doua perne de sus din camera lui Sasuke.
-Vrea Sasuke sa-si ia perna cu el? Dar de ce sunt doua?
-Pai una este a lui, iar cealalta a lui Naruto, auzind numele intorc capul rusinata si-i soptesc :
-Le aduc acum, apoi plec imediat ca nu cumva sa-mi observe reactia.
Ultimele mele cuvinte ascundeau frica si nesiguranta mea, pe care inca nu reuseam, spre bucuria mea sufleteasca, sa le transmit, totusi exista o anumita persoana care simte cand ceva nu este in regula, si acea persoana urma sa o privesc in ochi in cateva secunde dupa coborarea scarilor, cu cele doua perne, care-mi acopereau fata si bustul.
-Ai grija ! Se aude din capatul scarilor, si intr-o fractiune de secunda imi elibereaza mainile de cele doua perne. Era cumplit sa privesti in ochii aceia blanzi si sa stii ca ai dat gres din nou. Un suspin tulbura atitudinea mea, imi frec fata cu mainile, incercand sa-mi vin in fire si sa alung tristetea si dezamagirea undeva departe in adancurile sufletului meu.
-Multumesc, spun eu, incercand sa am o voce suficient de calma, dar care iesi ciudat de plata si lipsita de energie. Sakura oserva si de dupa perne ma mustra cu o voce destul de incordata:
-Ce-i cu tine? Eu ridic din umeri si-i raspund cu o voce destul de ragusita:
-Nu-i mare lucru, o sa-mi revin.
-Tipic pentru tine. Acum linisteste-te, o sa iasa bine, facu o mica pauza si-mi dadu una dintre cele doua perne. Iti promit ca seara asta nu o s-o poti uita, acum hai cu mine jos sa terminam de pus lucrurile in bagaj, si linisteste-te, bine? Eu sunt aici pentru tine.
-In regula. Oftez si cobor scarile cu una dintr-e cele doua perne, alaturi de Sakura.
-Ei bine, iata-le si pe cele doua care sunt extrem de punctuale de fiecare data, spune Temari cu sarcasm, care a iesit mai mult ca o mustrare decat ca o gluma. Auzind-o ma opresc nestiind cum sa continui, in timp ce Sakura puse o mana pe umarul ei, spunandu-i:
-Impachetez pernele si suntem gata de plecare in maxim zece minute.
-Ok, toata lumea sa fie in hol in zece minute, cu bagaje, spune Temari in felul ei direct, apoi se indreapta spre camera ei pentru ultimele verificari.
O tacere uluita raspunse cuvintelor ei, si ingandurata ma indrept si eu spre camera mea, cu rucsacul in mana. O voce cunoscuta imi tulbura sirul gandurilor, si ma opresc in fata usi vrand sa aflu cine si ce vrea de la mine.
-Hei Hinata, esti gata de plecare? Spune Naruto cu suflarea taiata. Te-am cautat peste tot.
-Nu chiar, acum vroiam sa verific b-bagajul.
-Bine, spune zambind larg. Ne vedem jos in hol.
Atunci un zambet aparu pe fata mea, era singurul care putea sa ascunda nelinistea din sufletul meu, el pleaca mai departe, iar eu deschid usa, care scartaie usor la atingere, o inchid si raman cateva clipe nemiscata, muscandu-mi buzele. Dupa ce reusesc sa ma desprind de usa, ma asez pe pat si desfac rucsacul, arunc o privire, stau putin pe ganduri, apoi soptesc "Totul este bine", trag aer in piept, apoi ma indrept din nou spre usa. Jos in hol, erau toti adunati, iar cea care lipsea si pe care toti o asteptau, eram eu. Sakura era in capatul scarilor pregatita parca sa ma stranga de gat, probabil din cauza ca am stat prea mult in camera mea, inghit in sec apoi incerc sa afisez un zambet si sa leg doua cuvinte:
-Am intarziat ? Intrebarea asta o enerva pe Sakura, care ma apuca rapid de mana si ma trage afara pe usa.
-Ce ti-a luat atat? ma intreaba coborand nervoasa scarile din fata cabanei.
-Iti spun eu mai incolo, zic eu cu o voce pierita, incercand sa-mi eliberez mana din stransoare.
Nici nu ma eliberez bine, ca simt o alta mana ce imi apuca delicat degetele celeilalte maini, incercand parca sa-mi schimbe directia de mers.
-Pare greu rucsacul, vrei sa il car eu ?
-N-nu este chiar asa de greu, ma descurc. Atunci curajul il parasi si observ o urma de dezamagire in privirea lui.
-Bine, zise el, apoi facu inca un pas, dar de data asta se apropie si mai mult de mine, cercetandu-mi reactia si expresia fetei, care nu era una prea incantata de ce se intampla, iar singura cale de a supravietui era sa-mi pastrez calmul si sa incerc sa nu lesin, ceea ce pare mai greu, pentru mine decat las sa se vada. Imi fac curaj si imi impleticesc degetele mainii mele intr-ale lui vrand sa pornesc la drum pentru a-i ajunge pe ceilalti din urma. Inca nu-mi pot da seama cand ne-a "parasit" Sakura. Cu totii erau inaintea noastra vrand probabil sa ne lase singuri, dar numai gandindu-ma la ideea asta, mi se zbarleste parul de pe brate.
-Hai sa ne grabim, sa-i prindem din urma. Zambi cat de increzator putu, apoi incuviinta in tacere si porni la drum.
Nu dupa mult, ii ajungem pe ceilalti din urma, iar Sakura se apropie cu pasi repezi de mine, luandu-ma de mana si tragandu-ma cativa pasi inapoi, lasand baietii singuri.
-Ia zi, cum a fost? Intreaba ea nerabdatoare, iar eu ma uit la ea neintelegand despre ce este vorba.
-Ce sa fie, la ce te referi? Zic ridicand din umeri.
-Pai ati ramas singuri cateva minutele, ce te-a intrebat, ce i-ai zis? Spune-mi.
-Nu s-a intamplat nimic. Te rog calmeaza-te ca incepi sa ma sperii, zic eu cu rasuflarea taiata. M-a intrebat daca-mi poate cara rucsacul, iar eu am refuzat, apoi... amutesc pentru cateva secunde uitandu-ma in gol, timp in care Sakura ma zdruncina ca sa-mi revin.
-Apoi ce, zii odata ! Spune ea si mai nerabdatoare.
-Nimic, spun eu scurt. Chiar nimic.
Sakura imi vazu dezamagirea si lacrimile din ochi, si ma stranse atat de tare in brate, ca abea mai puteam respira. Cand lacrimile nu mai erau in ochii mei, ci pe obrazul si rochita ei rosie, indraznesc sa deschid ochii, iar peste umarul ei ii zaresc pe Sasuke si pe Naruto care vorbeau in soapta, probabil despre noi, nu dupa mult amandoi incep a rade cu pofta.
-Sakura, fac o mica pauza, apoi mai zic inca o data, dar de data asta putin mai tare in speranta ca ma va elibera din stransoare. Vazand ca nu reactioneaza la strigatele mele, o bat usor pe umar, si-i soptesc:
-Hei, ce ai patit? Esti bine? Un raspuns veni foarte rapid din partea ei, in timp ce imi elibera corpul inert.
-Da. Acum sunt bine, multumesc, spune ea trecandu-si usor mana prin parul roz. Tu cum te simti?
-Pai, in general mai bine. Dar nu la fel de bine ca cei de acolo, iar cu un gest incerc sa-i indrept atentia catre baieti. Imediat ce-i vazu se schimba la fata. Ma apuca rapid de mana, iar in cateva secunde eram deja langa baieti.
-Voi ce aveti? Nu trebuia sa fiti in spatele celorlalti? Spune Sakura incercand sa para mai serioasa decat cei doi, care inca nu s-au orpit din ras. Si-mi puteti spune si mie de ce radeti?
Incerca din greu sa le vorbeasca, dar fara speranta. Cei doi radeau acum, cu lacrimi.
-Oare de ce am senzatia ca o sa mai treaca ceva timp pana se vor linisti? Zic eu incercand sa ma stapanesc, caci rasul lor era molipsitor.
-Nu e doar o senzatie. Hai sa mergem, ne vor gasi ei pana la urma.
-Crezi ca e o idee buna sa-i lasam aici? Spun eu simtind cum zambetul mi se scurgea de pe fata.
-Nu-ti face griji, dupa cat il cunosc eu pe Sasuke, nu va mai continua mult. Probabil lui Naruto o sa-i fie mai greu sa se opreasca, dar vor fi bine, si pana la urma sunt ninja a-i Konoha, nu? Hai sa mergem.
-Ai dreptate. Sa ne grabim sa-i prindem din urma pe ceilalti...

new love story srry` durat atata` :*:*:*:* sfarsit impreuna ~hinata~de trebuie sa-mi fie atat greu

23.1KB

Modificat de denii:xsasuke (acum 13 ani)


_______________________________________
Te urasc cum n`am urat pe nimeni ..Ptr k te`am iubit cum n`am iubit pe nimeni  ! ..

Love Sasu :X Saku .

pus acum 13 ani
   
Silver-Slifer
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
omg ur killing me \mor de suspans ma gandeam ca il faci mai mare .offf ehh macar am eu mai mult material pt manga nu

_______________________________________


pus acum 13 ani
   
denii:xsasuke
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 44
heii !! ti`ai fct si tuu cont??

ce taree !! ><
nu ma asteptaam  :X

new love story heii ti`ai fct tuu cont?? taree ><

18KB


_______________________________________
Te urasc cum n`am urat pe nimeni ..Ptr k te`am iubit cum n`am iubit pe nimeni  ! ..

Love Sasu :X Saku .

pus acum 13 ani
   
Silver-Slifer
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
sunt plin de surprize

_______________________________________


pus acum 13 ani
   
denii:xsasuke
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 44
:-$ sshht` )
 


_______________________________________
Te urasc cum n`am urat pe nimeni ..Ptr k te`am iubit cum n`am iubit pe nimeni  ! ..

Love Sasu :X Saku .

pus acum 13 ani
   
Tsukino
Baby Angel

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 62
Haaaide!!!  PLZ!!! AI PULTI FANI!!!!!  Povestile tale st  si ma supy dak o sa scrii continuarea in 10 sec!      GLUMEAM!!!! multi au trb din mom ce acum e inceputul sc, si st testele astea predictive....

_______________________________________
Naruto - Animeul meu preferat,
                De neschimbat!
                         :*

pus acum 12 ani
   
Tsukino
Baby Angel

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 62
SCZ!! "...daca NU scrii..."*

_______________________________________
Naruto - Animeul meu preferat,
                De neschimbat!
                         :*

pus acum 12 ani
   
denii:xsasuke
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 44
promit k incerc sa termin cap 6 cat pot de repede..

>< ! multumesc celor care apreciaza fic-ul meu :X

new love story promit incerc termin cap cat pot multumesc celor care apreciaza fic-ul meu

25.7KB


_______________________________________
Te urasc cum n`am urat pe nimeni ..Ptr k te`am iubit cum n`am iubit pe nimeni  ! ..

Love Sasu :X Saku .

pus acum 12 ani
   
denii:xsasuke
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 44
iata chapter 6 !- srry k v-am fct sa asteptati !! enjoy it :X

Capitolul 6 - Pentru totdeauna ~Hinata~

Partea I - Sarutul

Obisnuiam sa ma uit la el ore in sir, stiind ca aveam sa sfarsesc, la un moment dat, deschizand ochii, iar el sa nu mai fie acolo .
Stiam ca gresesc.
Dar hei, cine nu greseste? adevarul este ca atunci cand ma uitam din ce in ce mai mult, gaseam inca o imperfectiune care il facea atat de perfect, atat de uman, atat de frumos.
Punand mana pe pieptul meu, puteam simtii si bataile inimii lui. Intensitatea este atat de mare, incat a mea nu mai facea fata cand ma privea cu ochii aceia atat de albastrii si patrunzatori cu care eram obisnuita. Nu vroiam sa ma mai trezesc din visarea continua in care ma aflam, constienta ca nu trebuia sa ma mai gandesc la asta si sa-mi vad de treaba mea.
Vacanta. Da, abea acum a inceput sa se simta.
Singura mea grija era, ca daca Tsunade-sama avea nevoie de noi, ne puteam lua adio de la distractie.
Ceva imi spune ca o sa mai dureze pana o sa se intample asta; ori era stomacul meu care facea galagie ca nu-l bag in seama, ori constiinta imi dicta totul pe dos, doar pentru a ma linistii un pic.
Una din aceste variante era complet adevarata. Stomacul meu s-a mai linistit un pic dupa ce am iesit din bucatarie, cu un bol plin cu ramen. Taieteii facuti in graba, dar destul de rumeni, aratau extraordinar. Infulec repede pentru a nu raspandii mirosul in toata cabana, desii cred ca pentru Naruto nu era asa de greu sa-si dea seama ce se gateste in bucatarie. Mai ales ca avea camera exact deasupra bucatariei, cred ca a facut asta special, nu degeaba a fost primul care a intrat pe usa.
Stie el ce stie.
Ei bine, cred ca in curand o sa-si faca aparitia, asa ca i-am lasat pe masa un bol plin cu ramen, asa cum ii place lui, ca sa-l scutesc de o munca in plus. Oricum stiam ca avea sa trezeasca toata cabana in picioare, si nu vroiam acest lucru. Cu stomacul pus la punct, ies afara pe prispa cabanei unde se aflau doua fotolii care se balansau si o masa micuta intre ele; ma asez pe primul fotoliu din dreptul usi si rasuflu usurata.
Privelistea era ametitore; stelele dispareau una cate una, odata cu soarele care se ridica grandios din ocean, triumfator in lupta cu intunericul noptii, anuntand inca o zii frumoasa si insorita. Pe masura ce minutele treceau, lumina diminetii imprumuta lemnului din jurul meu o aura palida, ce il incalzea astfel ca in aer se simtea mirosul de pin pe care il iubeam atat de mult. Inspir si expir rapid, relaxandu-mi muschii si scufundandu-ma in fotoliul pe care stateam de mai bine de o ora, fara a auzi nici macar un scartait din partea celor care erau inca in paturile lor. Inchid usor ochii, cu imaginea uriasului, ce tocmai iesise din ocean, stralucind acum pe cer, avand o culoare intensa de rosu spre portocaliu. Imediat un val de caldura ma inconjoara. Eram cuprinsa de flacari, focul era pretutindeni in jurul meu; mainile si picioarele mele efectuau miscari necontrolate; ma ridic brusc, tremurand imi ating bratele, si cu ochii deschisi, dar fara sa vad nimic in jur, ma linistesc :
-Sunt bine. Aceste doua cuvinte ma linistira pe dinauntru, dar pe dinafara inca ardeam. Bobitele de sudoare se scurgeau pe tamplele mele, la fel cum groaza si frica circulau prin venele mele. Acest sentiment statu in piptul meu vreme de cateva secunde, care imi pareau zile, tinand cont de intensitate; ma las incet pe spate, diparand treptat si linistindu-ma cand am simtit perna fotoliului presata de spatele meu.
Un clinchet si doi pasi se auzira in spatele meu, dar nu reactionez in nici un fel, raman in pozitia mea, incercand sa fiu stapana pe sentimentele mele, stiind ca acea persoana care pasise alaturi de mine, avea sa fie iubirea vietii mele; stand langa mine pe fotoliul alaturat, care ne apropia foarte mult, i-am simtit privirea studiindu-ma indelung, probabil sa se asigure ca dorm sau ca sunt treaza; urmarindu-mi fiecare expresie a chipului meu incarcat de parul meu lung si drept, negru albastrui, fiecare respiratie, dandu-mi impresia ca-mi citeste gandurile, si ca le controleaza, corpul meu facand o miscare involuntara, intorcandu-ma cu fata spre el. Mana mea era asezata delicat pe manerul drept al fotoliului, iar cealalta pe burta mea, si destul de aproape de el incat sa-i simt respiratia precipitata; isi aseaza mana peste a mea, presand-o subtil astfel incat caldura corpului meu se contopise cu caldura coprului lui, facandu-ma sa tremur usor.
Intr-un impuls de moment, ma frec la ochii cu mana libera, si ii deschid incet, incercand sa-i gasesc chipul, vrand sa-i descifrez fiecare expresie.
Am incremenit.
-Naruto! am strigat, dar vocea mi-a rasunat ca o sopata discreta, numai intr-e noi doi. Am privit in stanga, apoi spre dreapta si apoi in jurul nostru, dar nu era nimeni; eram singuri, uitandu-ne unul la altul. Imi era greu sa accept ideea ca banuiala mea se adeverise si ca acum stateam unul langa altul, iar eu nu am lesinat inca.
-Da? a raspuns el, zambind si conducandu-ma catre lumea reala, luandu-ma din lumea mea si fortandu-ma sa-i raspund la intrebare.
-D-de ce nu dormi ? am zis eu cu vocea sugrumata de emotiile ce pusesera stapanire pe mine; intr-adevar stiam raspunsul la intrebare, dar vroiam cu adevarat sa-i aud vocea, care semana cu un ras, valuri dupa valuri de hohote limpezi si sanatoase; era, pur si simplu, cea mai intensa, mai vie, mai bogata si, in acelasi timp, mai frumoasa cale de a-i simti inima si muschii pusi la treaba in acelasi timp pentru a scoate sunete atat de uluitoare.
-Ramenul e de vina, a soptit el, facandu-ma pe mine sa-mi asez capul pe spatar, la locul lui, si sa-mi schimb privirea rusinata. Imi simteam inima bubuind de emotie; nu mai stiam ce sa spun; uitate la mine, mi-a spus el hotarat, vreau sa-ti vad ochii, sa ma pierd in ei; dupa o clipa de tacere, mi-am facut curaj si m-am uitat in ochii lui si imediat s-a aplecat incet spre mine vrand sa ma sarute; si ma sarutat..

new love story iata chapter srry v-am fct asteptati enjoy pentru totdeauna uit ore sir, stiind aveam

66.5KB

Modificat de denii:xsasuke (acum 12 ani)


_______________________________________
Te urasc cum n`am urat pe nimeni ..Ptr k te`am iubit cum n`am iubit pe nimeni  ! ..

Love Sasu :X Saku .

pus acum 12 ani
   
Tsukino
Baby Angel

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 62
ce miijtoooo!!!!!!!!!! super mijtooooooooooooo e suuper!!!! ce-as vrea sa am ji eo o experienta d-asta... (fara sarut     )   

new love story super suuper!!!! ce-as vrea experienta d-asta... (fara )   

29.5KB


_______________________________________
Naruto - Animeul meu preferat,
                De neschimbat!
                         :*

pus acum 12 ani
   
denii:xsasuke
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 44
ma bucur ca iti place.
si daca esti curioasa :> poate in week-end`u asta postez partea a2`a :*:*
   

sa stai cu ochii pe site ca nu stii cand apare )
:X:X

new love story bucur iti place. daca esti curioasa :> poate week-end`u asta postez partea a2`a

37.9KB


_______________________________________
Te urasc cum n`am urat pe nimeni ..Ptr k te`am iubit cum n`am iubit pe nimeni  ! ..

Love Sasu :X Saku .

pus acum 12 ani
   
Tsukino
Baby Angel

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 62
OOOO!!!  ST CURRYOASA!!!!!!                    =D     

new love story                   =d     

2.8KB


_______________________________________
Naruto - Animeul meu preferat,
                De neschimbat!
                         :*

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la