~.~.~ AllAnime ~.~.~
[ Time waits for no one ... ] AllAnime, un nou forum in care poti discuta despre anime-uri, manga, Japonia ~ Tara Soarelui Rasare ~ si nu numai ... muzica, sport, concursuri, chat room ... [ Searching for my angel ... ]
Lista Forumurilor Pe Tematici
~.~.~ AllAnime ~.~.~ | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ~.~.~ ALLANIME ~.~.~

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Giulia22
Femeie
25 ani
Alba
cauta Barbat
25 - 40 ani
~.~.~ AllAnime ~.~.~ / Fan Fiction / Reason to love Moderat de crazy_angel, dark_ghost, kaleidostar_girl, noir
Autor
Mesaj Pagini: 1
Shizue
Baby Angel

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 1
My first fic... Sper sa va placa





Capitolul 1 . Un vecin de-a dreptul tampit






Numele meu este Sakura Haruno, am varsta de 17 ani, am parul roz si lung pana la fund, iar ochii mei sunt verzi. Multi imi spun ca sunt cea mai tare tipa, pe langa faptul ca arat bine, dau cele mai tari petreceri. Parintii mei sunt bogati, defapt miliardari, iar eu am fost crescuta in puf de mica. Am si un frate, pe nume Naruto, un baiat cu parul blond si ochii albastri. Il iubesc foarte mult si este cel mai bun frate din lume. Din pacate, viata mea nu este perfecta... Mai exista si el...
- Nebuna naibii! aud un urlet ascutit si strident ce sparge si cele mai tari geamuri.
O, da! Este el... Cosmarul meu...
Isi face aparitia in fata mea cu zambetul sters de pe moaca si foarte nervos.
- Ce vrei, idiotule? il intreb privindu-l urat.
- Esti o ticaloasa! Cum ai putut sa faci asta frumoasei mele masini? incepe sa se crizeze pe acolo, dar eu nu l-am bagat in seama deoarece ma enerveaza doar privindu-l, da` pai auzindu-l.
Acesta este vecinul meu cel idiot pe nume Sasuke. Este brunet, cu ochii negrii si arata extrem de bine, desi nu imi place sa recunosc. Situatia lui financiara este la fel de buna ca a mea si mai are si o sora cu care ma inteleg foarte bine. Toate fetele din scoala sunt la picioarele lui, inclusiv cele din oras. Toate infara de mine... Locuiesc vizavi de vila lui de mai bine de 16 ani si nu ne intelegem de mici. Intotdeauna gaseam un motiv de cearta , deoarece pur si simplu nu ne puteam suportam.
Ma privea furios semn ca mica mea glumita nu prea ia prins. Dupa ultima petrecere pe care a dat-o si care nu m-a lasat sa dorm trebuia sa ma razbun. Bietul Sasuke...
A inceput sa se crizeze din nou, iar eu i-am aruncat o perna direct in moaca. Logic ca a inceput sa urle din nou, pana a aparut si fratiorul meu drag, Naruto si l-a intrebat ce s-a intamplat. Bineinteles ca dragul de Sasuke a inceput sa faca pe victima nevinovata si sa dea vina pe mine, dar bine ca fratimiu stie ca nu ne intelegem.
- Bai serios, sunteti sub orice critica! spune Naruto revoltat. Terminati cu cearta!
- Imposibil, Naruto! Sorta a fost scoasa dintr-un borcan si scapa-ta in cap. Tu stii ce i-a facut frumoasei mele masini?
Si incepe... O,da ! Tipul asta este obsedat de masinile lui. Are o colectie de 10 masini, cele mai scumpe din lume si le iubeste mai mult decat proprii parinti.
- Imbecilule, i-am aplicat doar putina vopsea. Cu vreo cinci spalaturi e ca noua.
Brunetul ma priveste urat si pleaca ( sper ca l-a dracu) si raman singura cu Naruto. Acesta a inceput sa imi faca o morala de zile mari dar nu l-am bagat in seama. Il iubesc, dar cand vine vorba despre idiotul de Sasuke, iubirea cam dispare. Nu inteleg de ce mereu ii ia apararea. Stiu ca sunt prieteni buni, defapt cei mai buni, dar eu nu pot accepta asta. Sora lui Sasuke, Izumi mereu il tachineaza si il ia la palme si pumni, dar Naruto mereu e intelegator cu el, de parca el este fratele brunetului si eu sora lui Izumi. Oricum ar fi Sasuke e dusmanul meu. Am trecut peste acest incident neplacut si anume vizita brunetului si am plecat spre camera mea. Maine era prima zi de liceu in clasa a XI a si eram incantata. Aveam sa imi revad prietenii cei dragi. M-am pus in pat cu gandul sa dorm putin, caci dupa cum spuneam, petrecerea idiotului nu m-a lasat sa dorm, dar ceva nu ma lasa... Ma ridic din pat si fug repede spre fereastra intredeschisa pe care am ridicat-o rapid. Nervii mei erau la maxim deoarece imbecilul ala asculta muzica la maxim. Si uram trupa aceea! Am inchis geamul si am parasit camera cu gandul sa ma duc la el, dar cand sa ies pe usa in fata mea apare Izumi, sora brunetului. Aceasta era o fata subtire, dar avea forme bine definite, era bruneta la fel ca fratisu si avea niste ochi patruzantori albastri. Era una dintre cele mai bune prietene ale mele si nici ea nu il suporta pe ''Sasu''. Fata ei, care deobicei era zambitoare acum era foarte trista si posomorata. Nu intelegeam sentimentele acestea, deoarece nu o caracterizau. Am incercat sa ii explic ca ma duc sa ma iau de fratisu si revin iemdiat, dar m-a oprti si m-a dus panail living pentru a vorbi.
- Dar ala.... incerc eu sa spun, dar bruneta mi-o taie repede.
- Da-l dracu pe fratimiu ca te duci dupa aceea sa ii tipi in timpan, spune aceasta nervoasa, dar si suparata.
Izumi mi-a spus sa fiu atenta la ce imi va povesti si tocmai asta am facut. Pentru incepu eram foarte inspaimantata ca i s-ar f intamplat ceva, dar imediat m-a lamurit si mi-a spus ca s-a despartit de Deidara. Acesta era prietenul ei, un tip blond cu ochi albastrii, o bunaciune de baiat, extrem de bun si simpatic cu orice fata. Cand am aflat motivul mi-am schimbat parerea automat si dracii ma macinau pe dinauntru.
- Nesimtitul ! incep sa urlu ca nebuna. Cum a putut sa iti faca asta? Tocmai tie? Cea care l-a iubit neconditionat timp de doi ani! Sa vezi ce-i fac! tun nervoasa si dau sa plec dupa el sa-l caftesc, dar Izumi m-a oprit.
- Lasa-l, incerca Izumi sa spuna printre suspine.
Fiind ocupata sa il blestem pe blond nici nu am observat ca Izumi plangea. Asta era un lucru cu adevarat rar, caci ea nu plangea niciodata! Abia atunci am inteles cat de grav era. Chiar daca buna mea prietena este numita ''ingerul cu sfulet de gheata'' , ea chiar l-a iubit pe boul ala. Acel baiat o are promisa de la mine deoarece mi-a facut prietena sa sufere, ceea ce nu permit. Am luat-o in brate si am incercat sa ii alin supararea pe cat posibil. I-am propus sa doarma la mine pentru a se linisti si ai putea tine piept maine lui Deidara. Am parcurs distanta de la living, pana la camera mea si am lasat-o pe bruneta pe pat pentru a se odihni. I-am spus ca ma intorc imediat si am plecat spre casa lui Sasuke ca sa ma iau de el si de muzica lui de tot ra****l. Inca se auzea foarte tare acea trupa pe care o urma cu desavarsire ceea ce m-a enervat la maxim. Sitam ca o face nuami de-a dracu ca sa se razbune pe mine. Am inceput sa bat cu putere in usa mai sa o daram si dupa cateva minute de asteptare si-a facut aparitia printul din padurea fermecata. Cand a observat cine e la usa a strambat din nas si m-a privit urat.
- Scopul si durata vizitei, Haruno, spune el facand pe durul.
- Da naibii ca****l ala de muzica mai incet pana nu iti sparg un geam! tun nervoasa. Tu in loc sa ii ti compania lui sorta dupa ce a facut boul ala de Deidara tu asculti muzica. Handicapatule!
Sasuke imediat s-a schimbat la fata si a intrebat de Izumi care presupun ca plangea in hohote sus. Deci asta nu stie ce a patit sorsa? Serios e ciudat! Locuiesc in aceeasi casa, impart aceeasi bucatarie dimineata si cateodata si aceeasi camera cand se uita la filme si stau impreuna si nu a aflat de marea ei deceptie? Cred ca glumesti!
- Las-o balta! ii spun calmandu-ma. Tu doar da muzica mai incet ca de companie si alinare ma ocup eu.
- Nu-mi dai tu ordine! urla brunetul enervat de comportamentul meu.
- Hai sictir! ii spun pe un ton cat se poate de scarbit.
Il uram cu desavarsire dar nu aveam ce face impotriva lui! Se pare ca cearta noastra a fost auzita de fratiorul meu, care multumesc doamne, ca si-a facut din nou aparitia.
- Ba! tipa si Naruto. Terminati! Surioara lasa-l odata pe Sasuke in pace si tu la fel. Da muzica mai incet si calmati-va ! incearca blondul sa ne convinga dar noi doi nici nu vrem sa auzim.
Si asa ne-am certat cam jumatate de ora, pana cand Naruto a chemat-o pe Izumi, careia i-a disparut din suparare si ne-a lovit pe amadoi amenintandu-ma ca iese mai urat daca nu incetam. Am terminat cu cearta si am plecat in casa pentru a ma odihni. Izumi a venit si ea, caci o invitasem la mine sa doarma si ne-am instalat confortabil in camera mea. Naruto s-a facut disparut, presupunand ca a plecat sa doarma la Sasuke si asa fiecare si-a petrecut seara cu cel mai bun prieten. Pe la trei dimineata ne-am culcat si noi, fiind extrem de extenuata dupa ce l-am vorbit pe Deidara numai de rau. Maine avea sa fie o noua zi....


pus acum 12 ani
   
denii:xsasuke
Baby Angel

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 44
interesant :-? !..

waiting for next ;x :*    


_______________________________________
Te urasc cum n`am urat pe nimeni ..Ptr k te`am iubit cum n`am iubit pe nimeni  ! ..

Love Sasu :X Saku .

pus acum 12 ani
   
Saku1999
Baby Angel

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 23
mie imi place foarte mult si ai fic-ul in sange sper s mai postezi cat de curand
sa ma anunti te rog =D


_______________________________________
Use your smile to change the world and don't ever let the world change your smile
Foloseste-ti zambetul ca sa schimbi lumea si nu lasa niciodata ca lumea sa-ti schimbe zambetul

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la